Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az ismertetőt Unibet link

Unibet Mobil Alkalmazás

A következőkben az Unibet mobil elérhetőségeiről olvashat egy teljeskörű útmutatót

Android App

 • HU, EN

 • 50.000+ Letöltés

 • 19.6 Mb

 • 8 / 10

Letöltés

Apple iOS

 • HU, EN

 • 50.000+ Letöltés

 • N/A Mb

 • 8 / 10

Letöltés

Unibet Alkalmazás

Hogyan tudja beszerezni a Unibet mobil applikációját?

A legjelentősebb különbség, mondjuk a “többi rendes” applikációval szemben az, hogy az Unibet-éhez hasonló internetes fogadási app-okat nem igazán szereti sem a Google Play, sem az App Store, úgyhogy szinte mindig valamilyen trükközésre lesz szüksége ahhoz, hogy az alkalmazásokat beszerezhesse.

Ám az, hogy a megfelelő áruházakban nem szerepelnek a címek, még nem jelenti azt, hogy az Unibet weboldaláról ne lehetne azokat elérni.

Vagyis ez azért csak részben igaz.

Az Unibet applikáció külön letöltéseket jelent a Sportfogadáshoz, Kaszinóhoz, és a Pókerhez, úgyhogy nem árt már az elején eldönteni, hogy mire is szeretne leginkább koncentrálni.

Most pedig mutatjuk pontosan, hogyan történik a letöltés Unibet alkalmazás megszerzésekor.

Unibet Android app letöltési útmutató

Android-os telefonnal, az imént említett okokból, legjobb a weboldalon kezdeni, sőt, ha rámegy az Unibet oldalán az “Alkalmazás” fülre, akkor legnagyobb meglepetésére azt fogja ott találni, hogy lényegében minden ott fellelhető leírás, csak és kizárólag az Unibet android alkalmazás letöltésével foglalkozik, de olyannyira, hogy azt pontosan le is írja, méghozzá az alábbi módon:

Mivel szerencsejáték-programnak számít, ezért A Play Áruházban nem lesz Unibet APK, de az Unibet Sports Betting könnyedén letölthető az alábbi utasításokat követve:

 • Lépj a “Beállítások” menübe
 • Válaszd ki a Biztonság menüt (néhány eszköznél “Alkalmazások” menü)
 • Pipáld be az “Ismeretlen Forrás” dobozt
 • Töltsd le az alkalmazást

Az alkalmazásunk biztonságos. Javasoljuk, hogy kapcsold ki az “Ismeretlen Forrást”, ha végeztél.

Amint mindez megtörtént, elérhetővé válik a teljes fogadási paletta és a piacok.
Ilymódon, mint ahogyan azt már az imént említettem, 3 különböző applikációt is letölthet az Android-os telefonjára.

Unibet iOS app, és letöltésének hazai nehézségei

Semmi különös, csak a szokásos kegyetlen igazság, vagyis hogy Magyarországról, magyar Apple ID-vel, a magyar App Store-ba bejelentkezve nem érhető el az Unibet iOS alkalmazás – legalábbis epillanatban -, más ország App Store-jába belépve viszont minden gond nélkül letölthető.

Érdemes még a letöltés előtt asztali gépen létrehozni egy saját Unibet fiókot – a regisztráció menetét később leírjuk – majd mondjuk VPN segítségével keresni egy olyan App Store-t, amelyről letölthető az Unibet iOS app, mert aztán ezen bonyodalmak után hirtelen egyszerűvé válik minden. A leírás szerint ugyanis csak:

 • Keresse meg az Unibet iOS app-ot az App Store-ban
 • Válassza a “Telepítés” lehetőséget
 • Sikeres telepítés után nyissa meg az alkalmazást

Unibet iOS és Android alkalmazás kontra desktopos fogadási felület

Minden tapasztalatunk és az összes általunk olvasott felhasználói vélemény szerint is annyira ugyanúgy mindent tudnak a mindenféle mobilos elérhetőségek, hogy szinte lehetetlen bármilyen különbségről beszélni, úgyhogy inkább nem is tesszük.

Unibet Használhatóság

Nem szeretnénk magunkat ismételgetni, ezért most csak annyit jegyeznénk meg, hogy használhatóság tekintetében a Unibet mobil és asztali böngészős verziók egyenértékűek, ideértve az applikációkat is.

Unibet - A regisztráció menete

Az Unibet-nél rendkívül egyszerű és könnyen követhető a regisztráció menete.

A folyamatot a képernyő jobb felső sarkában lévő sárga „Regisztráció” gombra kattintva indíthatja el, majd a betöltődő rendkívül egyszerű űrlapon ki kell választania a használni kívánt bónusz típust. Ezt természetesen nem kötelező elfogadni, hiszen “B-tervnek” ott a „Nem kérek üdvözlő bónuszt” opció.

Amennyiben rendelkezik bármilyen promóciós kóddal, akkor itt a remek alkalom, hogy megadja, majd jöhet a vezeték-, és keresztnév, sőt az elmaradhatatlan email cím felvitele is.

Mindezek után ki kell találnia egy megfelelően erős jelszót, amelynek legalább 8 karakterből kell állnia, továbbá tartalmaznia kell legalább egy számot, és egy nagybetűt.

Majd jöhet a többi kötelező elem, úgy mint születési dátum, nem, cím, telefonszám, és hogy aztán szóba kerüljön végre a lényeg, itt kell megadnia a használni kívánt pénznemet is.

Ha Ön már egy gyakorlott regisztráló, akkor az sem fogja meglepni, hogy ki kell választania egy biztonsági kérdést, arra pedig megadni, és jól meg is jegyezni az adott választ, és itt lényegében már kész is van, hiszen már csak le kell “oké-znia” az egészet azzal hogy elfogadja a regisztrációs feltételeket meg átfutja az adatvédelmi tájékoztatót – amelyeket valójában soha, senki nem szokott elolvasni, de azért a lehetőség adva vagyon -, majd amint rákattint a „Regisztráció” gombra, már kezdődik is az a „captcha képes” bohóckodás, amely arra hivatott, hogy kiderítse, valós személy áll-e a regisztráció mögött, vagy csak valami robot.

Unibet Sportág választék

Na hát ha valamire nem lehet semmilyen panasz az Unibet-tel kapcsolatban, az bizony ez a szekció, hiszen minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a többszörösen díjnyertes bukméker leginkább a sportfogadási piacai miatt lett az egyik legnépszerűbb fogadóiroda hazánkban.

Olyan sokat írhatnánk erről a szakaszról, hogy engedje meg, hogy csak olyan címszavakat használjunk, mint: normál típus, klasszikus fogadások, 1×2, félidő, teljes játékidő, ázsiai hendikep, gólok száma, szabadrúgások száma, piros lapok száma, lesz-e 11-es, dupla esély, mindkét csapat szerez gólt, háromesélyes hendikep, adott játékosokra lebontott fogadások. Azaz lényegében minden, ami szem-szájnak ingere.

A sportkínálatról pedig szintén csak szuperlatívuszokban beszélhetünk: labdarúgás, amerikai futball, baseball, jégkorong, kosárlabda, kézilabda, rögbi, röplabda, Formula 1, motorverseny, Nascar, eSport, küzdősport, sakk, tenisz, szörf, strandröplabda, sőt ha hiszi, ha nem itt még olyasmi elképesztő dolgokra is lehet fogadásokat kötni, mint például egyes politikai események, vagy valóságshow-k kimenetele, és bármennyire is szerettünk volna, ezzel még messze sem írtunk le mindent.

Unibet Élő fogadás

És ha az imént ódákat zengtünk az Unibet-ről, akkor már nem is tudjuk, hogy hova lehet ezt még fokozni, hiszen ezt a műfajt az Unibet nagyon a legelsők között vezette be, és mint ilyen, óriási tapasztalattal is rendelkezik a dologban.

Ehhez talán nem árt hozzátenni azt is, hogy az 1997-ben alapított Unibet megálmodója – egy bizonyos Anders Ström nevű fiatalember – maga is fogadóként kezdte a szakmát, és amikor elhatározta, hogy beindítja a saját irodáját, célul tűzte ki, hogy egy olyan játékos központú bukmékert hoz létre, amely a lehető legtöbb hasznos információt szolgáltatja, megkönnyítve a fogadók döntéseit.

És nem csak arról van szó, hogy az Unibet Tv élőképes közvetítései kiemelkedően jó minőséget hoznak, hanem arról is, hogy például az Unibet Match Insights – ami az Unibet saját élőzős rendszere – megad mindent, amire csak szüksége lehet, ráadásul az úgynevezett “action betting” névre keresztelt funkciót használva, iszonyat komoly nyeremények reményében fogadhat a következő 60 másodperc történéseire, úgyhogy nincs mese, ki kell jelentenünk, hogy az Unibet ebben is magasan hozza a top minőséget.

Unibet fizetési opciók

És hogy ne tűnjön teljesen úgy, mintha ez itt nem is egy leírás lenne, hanem az Unibet fizetett hirdetése, végre mondunk valami rosszat is.

Nos, az van, hogy a bukméker hazánkban jelenleg – főleg a többiekhez viszonyítva – csak limitált be-, és kifizetési lehetőségeket ajánl, konkrétan a bank-, és hitelkártyák mellett mindössze banki átutalással, és előre feltöltött paysafecard-dal fizethetünk ki és be.

A befizetés alsó határa 3.300 HUF, a felső pedig 4.000.000 HUF, ellenben az Unibet sem számol fel semmilyen plusz befizetési díjat.

Kifizetésekre viszont kifejezetten csak a banki átutalás rendszerét veheti igénybe, ami általában 1-3 napig is eltarthat.

Példaként alább bemutatunk két Visa-kártyás fizetési módot:

 • BETÉT
 • KIVÉT

A mobilos befizetések és a készpénzfelvételek között nincs semmilyen különbség az asztali eléréshez képest.

Unibet Ügyfélszolgálat

Ha röviden szeretnénk megfogalmazni a dolgot, csak annyit mondanánk, hogy egyértelműen és magasan az Unibet-e a legeslegjobb magyar nyelvű szolgáltatás a piacon.

A leginkább Máltán székelő, tökéletes magyarsággal bíró kollégák gyorsan és hatékonyan intéznek mindent élő csevegésben (11.00 és 19.00 óra között), vagy email-en keresztül. Bár telefonon nem lehet őket elérni, ha a magyaron túl beszél még angolul is, akkor akár 24/7-ben is társaloghat az Unibet-es diszpécserekkel.

Összegzés

Hogyan is összegezhetnénk máshogy ezt a bukmékert, mint azzal az egyszerű jelzővel, hogy nekünk magyaroknak talán mindenben a legjobb.

Korlátozások

Korlátozott be-, és kifizetések

Nincs telefonos ügyfélszolgálata

Mi mást is mondhatnék még azon túl, hogy legszívesebben magam is az Unibet-et használom.

Mobilappokról írni nagy fogadóirodák esetében mindig hálás téma, hiszen a piac legrégebbi, bejáratott szereplői e téren is a maximum közelit teljesítik! Bemutatjuk, hogy Magyarországról hogyan juthatsz hozzá az Unibet sportfogadási Android- és iOS alkalmazásaihoz. A telepítés lépéseinek ismeretése után behasonlítjuk az appokat az asztali és mobilböngészős oldalakkal. Könnyű a dolgunk, hiszen Unibet app is teljesen magyar, és mindent tud, ami a böngészős változatokban is megvan! Ha viszont inkább kaszinóznál, ahhoz külön appot kell letöltened.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? Van külön Unibet mobil bónusz?
Igen, van, ezért például kifejezetten érdemes feliratkoznia a hírlevélre, hogy értesülhessen a speciális mobilos ajánlatokról.
? Az Unibet mobil applikációban elérhetőek az élő streaming szolgáltatások?
Sőt, talán az Unibet-é a legjobb élő streaming-es szolgáltatás (Unibet Tv, Unibet Match Insights, “action betting”)
? Mennyire könnyű pénzt feltenni-, illetve kivenni az alkalmazásokon keresztül?
Minden további nélkül lehet pénzt feltenni, illetve levenni, ugyanúgy, mint a weboldalon, de a ki-, és befizetési módok némileg korlátozottak.

? Hol találok promóciókat az Unibet alkalmazásban?
Hírlevélben, hirdetésekben, illetve értelemszerűen a promóciók között, de olyannyira, hogy a cég néha kifejezetten “Magyarország-specifikus” bónuszokat is ajánl.
? Hol találok .apk fájlokat az iOS és/vagy Android alkalmazásokhoz?
Android-hoz weboldalon az “Alkalmazás” szekcióban, de sajnos iOS-hez nincs fent semmi ilyesmi.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

István P.

István P.

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

pszaboistvan@yahoo.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése