Unibet Regisztráció és Belépés

Előnyök

 • Több, mint 20 éve működő, megbízható cég.

 • Elképesztően alacsony minimum tét, 50 HUF

 • Széles fogadási kínálat, a vitorlázástól az e-sportokig minden megtalálható.

 • Számos bónusz és promóció.

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • PayPal
 • Banki átutalással
 • Ecopayz

Ezt a véleményt frissítették:

Most bemutatjuk neked az Unibet belépés és regisztráció fortélyait. A következő információkat szedtük csokorba a számodra:

 • Képekkel illusztrálva mutatjuk be, hogyan tudsz majd regisztrálni az Unibet fogadási rendszerébe.
 • Összeírtuk az Unibet regisztráció gyakori hibáit, azok megoldásait, hogy a feliratkozásod kényelmes és egyszerű legyen.

A regisztrálás teljesen ingyenes, hasonlóan a legtöbb online fogadóoldalhoz. Az Unibet ráadásul az egyik legrégebbi motoros a szakmában, így különösen megbízható. Számtalan hazai sporteseményt is támogat a cég, így biztos lehetsz benne, hogy adataid, illetve a számláid náluk biztonságban lesznek!

Sajnos Magyarországon a hatályos jogszabályok miatt nem érhető el az Unibet saját mobilapplikációja, de a regisztráció gyors és egyszerű folyamat. Szerencsére az Unibet oldalán sem kell végigvinni a sokszor hosszú és bonyolult azonosítási és validációs folyamatot, vagyis a feliratkozáshoz a személyi okmányaidra még nem lesz szükséged.
unibet regisztracio

1 lépés: szeretném kipróbálni az unibet rendszerét. Mi a teendő?

A Unibet Magyarországról nem érhető el natív mobilappon keresztül, így első lépésként nyisd meg a honlapjukat.

A Unibet felületeit a mobileszközeiden (tablet, okostelefon) és az asztali számítógépeden (bármilyen naprakész böngészővel) is meg tudod böngészőben nyitni. Mindkét verzió, azaz a mobilos és az asztali honlap is nagyon hasonló, ezért mi csak az egyiket, a legtöbbek által használt mobiltelefonosat mutatjuk be.

A honlapra érve érdemes elsőként elfogadni a sütik használatáról szóló nyilatkozatot, melyet a zöld OK gomb megnyomásával tehetsz meg.

2 lépés: hol regisztrálhatok egy unibet-fiókot?

A regisztráció szuper gyors folyamat: Nincs más dolgod, mint a felső sávban megjelenő, sárga Regisztráció feliratú gombra kattintani. Ha a Kérem a bónuszt! gombra kattintasz, pontosan ugyanez fog történni, tehát attól nem kell tartanod, hogy egy “rossz” gombra való kattintással elveszíted a csatlakozással járó előnyöket.

A feliratkozás három lépcsőből áll, melyek során különböző adatokat kell majd megadnod. A klasszikus, személyi vagy útlevél alapján történő azonosítás az Unibet rendszeréhez való csatlakozás folyamatában még nem szükséges, de a mobilszámodat ellenőrizni fogják egy SMS-sel. Az alábbi adatokra lesz csupán szükséged: az e-mail címedre, a keresztnevedre, a vezetéknevedre, és egy általad kitalált jelszóra.

A következő képernyőn a lakcímedet és a mobilszámodat kérik el, valamint beállíthatod, hogy milyen pénznemben szeretnél fogadásokat indítani – ez a mi esetünkben magyar forint lesz. Ugyanakkor semmi nem kötelez arra, hogy ezeket a beállításokat használd.

Ha például más országban élő, de magyar nyelven beszélő játékos vagy, állítsd be a lakhelyed szerinti adatokat, vagy amit a leginkább preferálsz.

A regisztráció harmadik lépésként el kell fogadnod a felhasználási feltételeket, illetve az Unibet megkér majd, hogy iratkozz fel a hírlevelükre.

Ez nem feltétele a regisztrációnak, így nem is kötelező, de bizonyos ajánlatokról elég jól lehet így időben értesülni.

3 lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

Az Unibeten a feliratkozáskor még nem fogják ellenőrizni a személyes adataidat, azonban a fiókodhoz kötött telefonszám hitelesítésére mindenképpen szükséged lesz. Ha a folytatásra kattintasz, kapni fogsz egy SMS-t a megadott telefonszámra, amely tartalmaz egy négyjegyű számsort, amelyet a képernyőn látható mezőbe kell beírnod.

4 lépés: hogyan léphetek be a profilomba?

Ha végeztél a regisztrációval, valamint az SMS-es autentikációval, azaz a telefonszámod hitelesítésével is készen vagy, akkor nincsen más teendőd, mint megnyitni az Unibet weboldalát és rákattintani a Bejelentkezés gombra!
Ha helyesen írtad be a felhasználói nevedet és a jelszavadat, akkor biztos, hogy sikeresen megtörtént az Unibet belépés, vagyis akár már kezdheted is a játékot!

Ezzel a regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk azokat a lépéseket, amelyek során hibákba ütközhetsz, illetve azt, hogy hogyan kérhetsz segítséget a Unibet weboldalán.

Unibet regisztráció hiba

 • Elfelejtettem a felhasználónevemet: Az Unibet nem kér a regisztráció során felhasználónevet, így ahelyett az e-mail címed kell majd megadnod. Ha több e-mail címet használsz, célszerű feljegyezned egy biztos helyen, hogy melyik weboldalon melyiket használod a bejelentkezéshez.
 • Elfelejtettem a jelszavam: Ha azt engedélyezted, akkor a telefonod vagy az asztali számítógéped böngészője elmenti a jelszavad, így nem is kell azt megjegyezned. Elég, ha belekattintasz a Felhasználónév mezőbe, és máris felkínálja az eszközöd az automatikus kitöltést, sőt az Unibet rendszerébe is beléptet.
 • Ha viszont nem jegyezte meg a böngésződ a jelszót, és valóban elfelejtetted, akkor újat kell kérned. Nem érdemes sokszor próbálkozni különböző jelszavakkal, mert a rendszer néhány alkalom után egy időre letilthat. Kattints a belépésnél a Segítség gombra, és kövesd az utasításokat! Itt szükséged lesz a regisztrációkor megadott biztonsági kérdés válaszára.
 • Helytelen e-mail címet vagy jelszót adtál meg. Ha ezt az üzenetet kaptad, akkor vagy nem írtál be semmit az e-mail cím és jelszó mezőkbe, vagy ami odakerült, abban gépelési hiba van. Próbáld meg ismét kitölteni a mezőket, figyelj a kis- és nagybetűk közötti különbségre. Mobilon sajnos könnyebb rosszul begépelni a jelszót, így előfordulhat, hogy az ember elnézi.
 • Unibet regisztráció probléma vagy Unibet sikertelen regisztráció: A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kitöltése kötelező, a Unibet folyamatában nincsen opcionálisan megadható információk.
 • Unibet regisztráció egyedi adat szükséges: Ha a regisztráció során nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a neved, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.
 • Mi a helyzet az azonosítással? Az Unibet nem magyar hátterű vállalkozás, így rá a székhelye szerinti törvények vonatkoznak. Gyakori, hogy az egyszerűbb ügymenet miatt az online szerencsejátékkal foglalkozó cégek olyan országokat választanak székhelyül, ahol a játékosoknak a regisztráció során még nincsen azonosítási kötelezettsége.
 • Nem akarom folytatni a játékot, és törölném magam! A Unibet regisztráció törlése minden játékos számára elérhető. Sőt, nem csupán törölheted magad, de korlátozhatod is a játékod, ha egy bizonyos összeg felett nem szeretnél kockáztatni és úgy érzed, hogy másképp nem tudnál leállni. A belépés után a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva bökj a Felelősségteljes Szerencsejáték menüpontra, és azon belül válaszd ki az Önkizárást. Így a továbbiakban nem lesz lehetőséged játszani.

Ajánlott bukmékerek ismertetőI - regisztráció

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com