Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Tegye meg első befizetését, és szerezzen egy 100% bónuszt, akár 35000 HUF összegben

Kérem a bónuszt aller sur le site 22bet

Unibet Regisztráció és Belépés

 • Megbízható szolgáltató

 • 50 HUF minimumtét

 • Számos bónusz és promóció

 • Széles fogadási kínálat

modes de paiement

 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Bankkártya
 • OTP junior kártya
 • Google Pay

Ezt a véleményt frissítették:

Most bemutatjuk neked az Unibet belépés és regisztráció fortélyait. A következő információkat szedtük csokorba a számodra:

 • Képekkel illusztrálva mutatjuk be, hogyan tudsz majd regisztrálni az Unibet fogadási rendszerébe.
 • Összeírtuk az Unibet regisztráció gyakori hibáit, azok megoldásait, hogy a feliratkozásod kényelmes és egyszerű legyen.

A regisztrálás teljesen ingyenes, hasonlóan a legtöbb online fogadóoldalhoz. Az Unibet ráadásul az egyik legrégebbi motoros a szakmában, így különösen megbízható. Számtalan hazai sporteseményt is támogat a cég, így biztos lehetsz benne, hogy adataid, illetve a számláid náluk biztonságban lesznek!

Sajnos Magyarországon a hatályos jogszabályok miatt nem érhető el az Unibet saját mobilapplikációja, de a regisztráció gyors és egyszerű folyamat. Szerencsére az Unibet oldalán sem kell végigvinni a sokszor hosszú és bonyolult azonosítási és validációs folyamatot, vagyis a feliratkozáshoz a személyi okmányaidra még nem lesz szükséged.
unibet regisztracio

1 lépés: szeretném kipróbálni az unibet rendszerét. Mi a teendő?

A Unibet Magyarországról nem érhető el natív mobilappon keresztül, így első lépésként nyisd meg a honlapjukat.

A Unibet felületeit a mobileszközeiden (tablet, okostelefon) és az asztali számítógépeden (bármilyen naprakész böngészővel) is meg tudod böngészőben nyitni. Mindkét verzió, azaz a mobilos és az asztali honlap is nagyon hasonló, ezért mi csak az egyiket, a legtöbbek által használt mobiltelefonosat mutatjuk be.

A honlapra érve érdemes elsőként elfogadni a sütik használatáról szóló nyilatkozatot, melyet a zöld OK gomb megnyomásával tehetsz meg.

2 lépés: hol regisztrálhatok egy unibet-fiókot?

A regisztráció szuper gyors folyamat: Nincs más dolgod, mint a felső sávban megjelenő, sárga Regisztráció feliratú gombra kattintani. Ha a Kérem a bónuszt! gombra kattintasz, pontosan ugyanez fog történni, tehát attól nem kell tartanod, hogy egy “rossz” gombra való kattintással elveszíted a csatlakozással járó előnyöket.

A feliratkozás három lépcsőből áll, melyek során különböző adatokat kell majd megadnod. A klasszikus, személyi vagy útlevél alapján történő azonosítás az Unibet rendszeréhez való csatlakozás folyamatában még nem szükséges, de a mobilszámodat ellenőrizni fogják egy SMS-sel. Az alábbi adatokra lesz csupán szükséged: az e-mail címedre, a keresztnevedre, a vezetéknevedre, és egy általad kitalált jelszóra.

A következő képernyőn a lakcímedet és a mobilszámodat kérik el, valamint beállíthatod, hogy milyen pénznemben szeretnél fogadásokat indítani - ez a mi esetünkben magyar forint lesz. Ugyanakkor semmi nem kötelez arra, hogy ezeket a beállításokat használd.

Ha például más országban élő, de magyar nyelven beszélő játékos vagy, állítsd be a lakhelyed szerinti adatokat, vagy amit a leginkább preferálsz.

A regisztráció harmadik lépésként el kell fogadnod a felhasználási feltételeket, illetve az Unibet megkér majd, hogy iratkozz fel a hírlevelükre.

Ez nem feltétele a regisztrációnak, így nem is kötelező, de bizonyos ajánlatokról elég jól lehet így időben értesülni.

3 lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

Az Unibeten a feliratkozáskor még nem fogják ellenőrizni a személyes adataidat, azonban a fiókodhoz kötött telefonszám hitelesítésére mindenképpen szükséged lesz. Ha a folytatásra kattintasz, kapni fogsz egy SMS-t a megadott telefonszámra, amely tartalmaz egy négyjegyű számsort, amelyet a képernyőn látható mezőbe kell beírnod.

4 lépés: hogyan történik a Unibet belépés?

Ha végeztél a regisztrációval, valamint az SMS-es autentikációval, azaz a telefonszámod hitelesítésével is készen vagy, akkor nincsen más teendőd, mint megnyitni az Unibet weboldalát és rákattintani a Bejelentkezés gombra!
Ha helyesen írtad be a felhasználói nevedet és a jelszavadat, akkor biztos, hogy sikeresen megtörtént az Unibet belépés, vagyis akár már kezdheted is a játékot!

Ezzel a regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk azokat a lépéseket, amelyek során hibákba ütközhetsz, illetve azt, hogy hogyan kérhetsz segítséget a Unibet weboldalán.

Unibet regisztráció hiba

 • Elfelejtettem a felhasználónevemet: Az Unibet nem kér a regisztráció során felhasználónevet, így ahelyett az e-mail címed kell majd megadnod. Ha több e-mail címet használsz, célszerű feljegyezned egy biztos helyen, hogy melyik weboldalon melyiket használod a bejelentkezéshez.
 • Elfelejtettem a jelszavam: Ha azt engedélyezted, akkor a telefonod vagy az asztali számítógéped böngészője elmenti a jelszavad, így nem is kell azt megjegyezned. Elég, ha belekattintasz a Felhasználónév mezőbe, és máris felkínálja az eszközöd az automatikus kitöltést, sőt az Unibet rendszerébe is beléptet.
 • Ha viszont nem jegyezte meg a böngésződ a jelszót, és valóban elfelejtetted, akkor újat kell kérned. Nem érdemes sokszor próbálkozni különböző jelszavakkal, mert a rendszer néhány alkalom után egy időre letilthat. Kattints a belépésnél a Segítség gombra, és kövesd az utasításokat! Itt szükséged lesz a regisztrációkor megadott biztonsági kérdés válaszára.
 • Helytelen e-mail címet vagy jelszót adtál meg. Ha ezt az üzenetet kaptad, akkor vagy nem írtál be semmit az e-mail cím és jelszó mezőkbe, vagy ami odakerült, abban gépelési hiba van. Próbáld meg ismét kitölteni a mezőket, figyelj a kis- és nagybetűk közötti különbségre. Mobilon sajnos könnyebb rosszul begépelni a jelszót, így előfordulhat, hogy az ember elnézi.
 • Unibet regisztráció probléma vagy Unibet sikertelen regisztráció: A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kitöltése kötelező, a Unibet folyamatában nincsen opcionálisan megadható információk.
 • Unibet regisztráció egyedi adat szükséges: Ha a regisztráció során nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a neved, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.
 • Mi a helyzet az azonosítással? Az Unibet nem magyar hátterű vállalkozás, így rá a székhelye szerinti törvények vonatkoznak. Gyakori, hogy az egyszerűbb ügymenet miatt az online szerencsejátékkal foglalkozó cégek olyan országokat választanak székhelyül, ahol a játékosoknak a regisztráció során még nincsen azonosítási kötelezettsége.
 • Nem akarom folytatni a játékot, és törölném magam! A Unibet regisztráció törlése minden játékos számára elérhető. Sőt, nem csupán törölheted magad, de korlátozhatod is a játékod, ha egy bizonyos összeg felett nem szeretnél kockáztatni és úgy érzed, hogy másképp nem tudnál leállni. A belépés után a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva bökj a Felelősségteljes Szerencsejáték menüpontra, és azon belül válaszd ki az Önkizárást. Így a továbbiakban nem lesz lehetőséged játszani.

Az Unibet regisztráció még automatikus. A pénzmosás elleni törvények miatt kérni fogják a neved és a lakcímed, amit majd a nyereményed lehívásakor kell egy fényképes igazolványod és a lakcímkártyád fotójával igazolnod. Az Unibet-fiókod a regisztráció során megadott telefonszámodon keresztül kell majd megerősítened. Ebben a cikkben részletesen végigvesszük az Unibet mobil regisztráció lépéseit, ugyanakkor a gyakori hibáknak is felsoroljuk a lehetséges megoldásait.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

7 értékelés, átlag 4.9 / 5

GYIK

? Milyen Unibet appok állnak rendelkezésre az oldalon?
Három különböző Unibet alkalmazást találsz az operátornál:

 • Töltsd le a gyors és biztonságos fogadási appot, mellyel könnyedén tudsz fogadásokat tenni a mobilodról!

 • Játssz a kedvenc nyerőgépeddel vagy asztali osztós játékoddal útközben az Unibet Casino alkalmazással! Ez az alkalmazás iPhone-on és iPad-en is elérhető, így szabadon élvezheted a nagyszerű játékokat, függetlenül attól, hogy merre jársz.

 • Ha szeretsz útközben pókerezni, akkor letöltheted az egyedi pókeralkalmazást is, mely kiváló szórakoztatást garantál.


? A számlám zárolva van. Mit tegyek?
A Számlád az alábbi okok miatt lehet zárolva:
Helytelenül adtad meg a Unibet belépés jelszavad öt alkalommal, amikor szerettél volna bejelentkezni. Ez azt jelenti, hogy ideiglenesen zárolták a számlád. Várj 5 percet, vagy próbálkozz az Elfelejtett jelszó visszaállításával.

Önkizárást alkalmaztál, és még mindig aktív a kérés. Ez azt jelenti, hogy nem éred el a számládat addig, amíg le nem telik a kizárási időszak vége. Ez előtt semmiképpen nem fogják újranyitni a számládat.

“A számlád jelenleg nem elérhető” hibaüzenet fogad az oldalon. Ekkor valószínűleg kaptál egy e-mailt, melyben részletezik a blokkolás okait.
? Mi az a bevételi igazolás hitelesítése és miért kérik tőlem?
Annak érdekében, hogy megvédhesd a számlád külső behatolástól és identitás lopástól, könnyen elképzelhető, hogy küldeni fognak számodra egy kérést, miszerint igazolnod kell, hogy bevételeid honnan származnak. Ennek megadására egy rövid kérdőívet nyújtanak, melyen keresztül megtörténik a Hitelesítési folyamat.

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy kérni fognak tőled egy bevételi igazolást is. Azt nem tudják egyértelműen megmondani előre, hogy milyen információkat fognak bekérni, de egy bankszámlakivonat, vagy adóigazolás esetleg bérpapír is lehet.
? Mennyi időt vesz igénybe a hitelesítési folyamat a kifizetéseimhez?
Ez szinte mindig változó, de nagyjából 1-3 munkanapot vehet igénybe a folyamat. Ilyenkor összehasonlítják, hog stimmelnek-e a regisztrációkor megadott adatok az általad beküldött másolatokon lévőkkel. Persze bizonyos esetekben hosszabb időre is szükségük is lehet a számla ellenőrzésére. Az aktuális állapotot a Hitelesítsd a számlád almenüben fogod megtalálni. De nem muszáj állandóan figyelgetni, mert ha változás áll be a folyamatban, akkor úgyis kiértesítenek e-mailben.
? Hogyan kalkuláljak egy bónusz megforgatási kritériumaival?
Minden bónusznak másak a feltételei, melyeket mint sportfogadó teljesítened kell. A legáltalánosabb szabály, hogy fogadni kell, illetve meg kell fogadnod egy bizonyos összeget a bónusz forgatási követelményeinek teljesítéséhez. Ezek a feltételek kellenek ahhoz, hogy megszerezd a teljes jutalmat.

Mindig ellenőrizd az aktuálisan elérhető bónuszokat és azok előírásait, hogy ha igényled valamelyiket, akkor tisztában legyél a rád váró feltétel teljesítésekkel. Egyébként az oldalnak igen hasznos Segítség aloldala van, ahol számos hasonló kérdésről tájékozódhatsz első kézből.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése