Unibet regisztráció és Belépés

8.3 / 10

Ezt a cikket frissítették:

20.000 Ft Bónusz

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Fogadj most

Az Unibet regisztráció menete rendkívül egyszerű, ami remek hír, hiszen a világ egyik legnagyobb, leghíresebb és legnépszerűbb online sportfogadás oldaláról van szó. Ráadásul nem csak fogadni tudunk itt. Ami a szerencsejátékhoz egy kicsit is köthető, azt biztosan tudunk játszani az Unibeten.

Éppen ezért érdemes rákattintani linkjeink bármelyikére, ezt követően pedig teljesíteni a regisztrációs folyamatot. És hogy hogyan is zajlik mindez? Éppen ezt fogjuk ezen cikkünkben bemutatni. Érthetően, egyszerűen, egyértelműen - lépésről lépésre. Tarts velünk és regisztrálj az Unibet oldalán!

Unibet regisztráció menete - Segítségnyújtás lépésről lépésre

Első lépésként az Unibet regisztráció link lesz segítségünkre. Kattints rá, és automatikusan át leszel irányítva a regisztrációs felületre, azaz könnyen és gyorsan létrehozhatod így az új profilodat. Ne feledd, az Unibet regisztráció ingyenes, tehát semmilyen költséggel nem kell számolnod csak azért, hogy rákattints a linkre és regisztrálj.

Ugyanez igaz az Unibet mobil regisztráció esetében is. Kattints az oldalon a jobb felső sarokban található Regisztráció gombra és add meg a lakhelyed szerinti országodat. Ezután meg kell adnod a teljes nevedet, az email címedet, a születési idődet, illetve a nemedet.Ezt követően kattints a tovább gombra.

Az alábbi oldalon a lakcímedet kell pontosan megadni (utca, házszám, irányítószám, város, ország). Itt választhatod ki a használni kívánt valutát is (legyen mondjuk forint, az egyszerűség kedvéért), illetve meg kell adni a telefonszámodat is. Kattints a tovább gombra és add meg a használni kívánt jelszót, illetve válassz biztonsági kérdést. Ezutóbbihoz értelemszerűen meg kell adnod egy választ is.

A tovább gombot követően fogadd el a bónuszra és az oldalon való részvételre vonatkozó általános szerződési feltételeket. Hozzájárulásodat kell még adni az Unibet adatkezelési elveihez is. Ha ezeket elfogadtad, akkor már csak egyetlen dolgod maradt - kattints a Csatlakozás gombra és már el is készült a profilod!

Az Unibet regisztráció néhány gyors lépésben

 1. Lépés 1

  Kattints a nálunk található Unibet regisztrációs linkre

 2. Lépés 2

  Add meg a személyes adataidat (név, lakcím)

 3. Lépés 3

  Kövesd a további utasításokat

 4. Lépés 4

  Erősítsd meg a regisztrációt és kezdj játszani!

unibet-unibet-regisztracio1-800x500sa

Alapvető információ az Unibet regisztrációs feltételeiről

Az Unibet online regisztráció mindössze néhány pillanatot vesz igénybe, már hogyha jól csinálja az illető. Ehhez azonban az is szükséges, hogy megfeleljen a játékos az online fogadóiroda előzetes feltételrendszerének. Ezeket a legegyszerűbben az alábbi táblázatban lehet összefoglalni, azaz mutatjuk mire lesz szükséged a regisztráció során!

Alapvető információ az Unibet regisztrációs feltételeiről
📧 E-mail cím szükséges ✔️
📲 Telefonszám szükséges ✔️
🤳 Személyi igazolvány szükséges
🧾 Számla bemutatása szükséges
ℹ️ Ügyfélszolgálat elérhetőségei Segítség Központ
🎁 Üdvözlő bónusz ✔️ 100% €50 értékben

Unibet bejelentkezés - Ez történik regisztráció után

A regisztrációhoz hasonlóan az Unibet magyar belépés is egy kifejezetten egyszerű menet. Nincs benne semmi komplikáció. Menj fel az oldalra, vagy kattints a MightyTips linkjére. Menj rá a Bejelentkezés gombra és add meg az email címedet, illetve a jelszavadat.Kattints a sárga Bejelentkezés gombra, és már bent is vagy és kezdhetsz játszani - vagy pénz feltölteni, ha épp minden pénzedet kiutaltad volna a számládra a nyeremények után!

Unibet-bejelentkezes-ervenytelen-felhasznalonev-800x500sa

Néhány ok, amiért érdemes az Unibetre regisztrálni

Azt már nagyjából bemutattuk, hogy mi is az Unibet regisztráció pontos menete. Most azt szeretnénk néhány gyors mondatban összeszedni, hogy miért is kellene elindítanod a regisztrációs folyamatot lehetőleg minél előbb - méghozzá a saját érdekedben! Lássuk hát az Unibet legfontosabb pozitívumait, amelyekből már akár ma este is hasznot húzhatsz.

 1. Lépés 1

  A világ egyik leghíresebb és legmegbízhatóbb internetes sportfogadás oldala

 2. Lépés 2

  Szinte minden sportág elérhető és akár élőben is fogadhatsz

 3. Lépés 3

  Élő fogadás mellett live streamen is követheted a mérkőzéseket

 4. Lépés 4

  A fogadóiroda mellett a kaszinó és póker szekciók is remek szórakoztatást nyújtanak

 5. Lépés 5

  Végül, de nem utolsó sorban: a rendkívül jutányos Unibet sportfogadási bónusz miatt is megéri csatlakozni!

Unibet regisztrációs bónusz és egyéb ajánlatok magyar játékosok részére

Minden új játékos részére elérhető az Unibet regisztrációs bónusz. Ez magyar sportfogadók esetében azt jelenti, hogy a fogadóirodától kapsz egy 100%-os befizetési bónuszt üdvözlő bónusz gyanánt. Ily módon tudsz +10,000 forintot gyűjteni bármiféle megerőltetés nélkül. Ez ugyanis az ajánlat: tedd meg az első befizetésedet 10,000 forint értékben és láss csodát! A számládon azonnal 20,000 forint lesz jóváírva.

Természetesen a bónuszra külön speciális szerződési feltételek érvényesek, melyeket érdemes betartanod, ha pénzt is akarsz látni belőle. Márpedig az a bónusz lényege. Az üdvözlő bónusz viszont nem az egyetlen ajánlat az Unibet oldalán. Példának okáért az alábbi bónuszok mind rád várnak, mihelyst csatlakozol a világ egyik legnagyobb internetes fogadóirodájához:

Unibet belépés: főbb felhasználási feltételek aktív bónusszal való fogadáskor

Az Unibet bejelentkezés után, még a bónuszok igénylése előtt jó pár követelményről érdemes tudnod, hogy mi kell ténylegesen ahhoz, hogy a főszámládra kikerüljön a nyeremény. Az alábbiakban összegyűjtöttük neked, hogy az unibet.hu regisztráció követően a bónuszok milyen átjátszási követelményekkel járnak.

Ezek a feltételek természetesen bónuszonként változhatnak, így érdemes minden esetben elolvasnod a hozzájuk kapcsolódó követelményeket a hivatalos weboldalonm még az igénylés előtt.

 • Unibet belépés és regisztráció minden esetben szükséges
 • 1 felhasználó csak 1 profillal rendelkezhet
 • Átlagosan 2,00-es odds mellett vehetőek igénybe a sportfogadási bónuszok
 • 4000 Ft befizetési minimum limit
 • A legtöbb esetben 30 napos átjátszási idő tartozik a bónuszok követelményeinek teljesítéséhez

Csak aktív játékosok jogosultak bónuszokra, így az Unibet hu bejelentkezés nap mint nap szükséges a bónuszos játékhoz.

swipe circle blue

Hogyan erősítsd meg Unibet belépés előtt a fiókodat?

Regisztrációt követően kapnod kellett egy emailt az oldaltól, automatikusan. Ha nem találod, mindenképpen nézd meg a Spam mappát is, hátha odakeveredett valamiért az üzenet. Nyisd meg és olvasd el figyelmesen. Vagy legalábbis tekerj le a Megerősítés gombra. A tökéletes Unibet magyar bejelentkezés érdekében meg kell erősítened a fiókodat és ezt emailen keresztül teheted majd meg. Amíg ezt nem teszed meg, addig csak korlátozott hozzáférésed van az oldalhoz, így a saját érdekedben ne feledkezz meg erről a lépésről. Hidd el, megéri.

Unibet bejelentkezés - Mit kell tennem, hogy aktiváljam a számlámat a kifizetésekhez?

Önmagában az unibet.hu regisztráció nem elegendő ahhoz, hogy kifizetést is kérhess, előbb-utóbb hitelesítened is kell a profilodat. Ehhez főként a valós személyes adataid lesznek szükségesek, mert a megadott adatokat igazolnod is kell majd a folyamat alatt. A hitelesítéshez az alábbi lépéseket kell majd megtenned:

 • Fontos, hogy a regisztráció alatt a saját adataidat add meg
 • A hitelesítés során készítened kell pár képet a személyi igazolványod mindkét és a lakcímkártyád első oldaláról
 • Mindezt be kell küldened a sportfogadási iroda ügyfélszolgálatának
 • Ezen kívül bekérhetnek egy 3 hónapnál nem régebbi közüzemi vagy telefonszámlát a lakcímed igazolására

A hitelesítés szükséges dokumentumokat a Unibet hu bejelentkezés-belépés után a profilod résznél tudod feltölteni.

Mi történik, ha elakadok regisztráció közben - Így kérj segítséget!

Egy online sportfogadás oldal életében gyakran előfordulhat bejelentkezési hiba.

Természetesen az igazán jó oldalak esetében - így az Unibet példáján is - ritkán fordul ez elő, de sajnos teljességgel nem lehet kizárni az életünkből. Elfelejtetted a jelszavadat, megváltozott az email címed, vagy bármi egyéb hiba folytán lehet, hogy egy adott ponton nem tudsz egyszerűen hozzáférni a fiókodhoz. Ilyen esetekben fontos, hogy kedves és képzett szakértőkből álló csapat dolgozzon az ügyfélszolgálaton.

Szerencsére az Unibet oldalán erre nem - erre sem - lehet panasz. Hogyha Unibet regisztrációs segítség vagy bármi egyéb kérdésed lenne, nyugodtan keresd őket. Ráadásul van egy hasznos Gyakran Ismételt Kérdések szekció is, ahol bármilyen kérdésedre könnyen és gyorsan megtalálhatod a választ, hiszen minden információ benne van.

Az Unibet továbbra is úttörője annak, hogy megértse mire is van a játékosoknak szüksége ahhoz, hogy olyan fogadásokat tudjanak kötni, ami növeli a játék iránti elkötelezettségüket.

Természetesen néha Unibet regisztrációs hiba is előfordulhat, de te ekkor se ess kétségbe. Élő chaten ugyan nem tudod elérni az Unibet ügyfélszolgálatát, de a GYIK szekcióban minden kérdésedre meg fogod találni a választ.

Az Unibet regisztráció során felmerülhető problémák

Amennyiben minden Unibet regisztrációs feltétel sikeresen teljesül, akkor nem kellene hogy probléma essen. Elméletileg minden könnyen és simán megy, de persze bármikor akadhatnak problémák. Gyakran az Unibet regisztráció törlése is megfordul az ember fejében, annyira kellemetlen tud ez lenni, de persze nem kell csak végletekben gondolkodni. A leggyakrabban előforduló regisztrációs hibák, amikre mindenképp figyelj oda:

 • Elgépelt e-mail cím
 • Rosszul megadott személyes adatok (név, lakcím, stb)
 • Rosszul megadott telefonszám

Összefoglalás

Az Unibet belépés szerencsére nincs túlkomplikálva, és könnyedén kivitelezhető még akkor is, ha még új vagy a szerencsejáték világában. Mivel minden magyar játékos ugyanazt a jól átlátható és működő felületet kapja,mint a nemzetközi közönség, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz elakadni a regisztrációs folyamat alatt! Arra az esetre pedig, ha mégis így alakulna egy szakértő ügyfélszolgálattól kérhetsz segítséget a problémában, akik a nap 24 órájában elérhetőek.

E sportfogadási iroda negatívuma viszont, hogy sajnos telefonon keresztül nem kereshetőek probléma esetén, erre csak chaten és e-mailben van lehetőség.

Összességében mindenképpen elmondható, hogy az Unibet nagyszerű sportfogadási ajánlatokkal vár, miközben a legjobb ajánlatok mellett a legnépszerűbb piacokat kínálja! Akár kezdő, akár profi játékos vagy, érdemes az Unibetet választanod, akkor is, ha a sportfogadási részleg, és akkor is, ha az online kaszinó érdekel jobban. Ha tehát a magyar piacon is elérhető legnépszerűbb szerencsejáték-platformon magyar játékosként szeretnéd elütni az idődet, és nem szeretnél csalódást vagy idegeskedést a funkciók és a weboldal gyatra működése miatt, válaszd az Unibetet!

FAQ

?

Az Unibet legálisan működik Magyarországon?

Igen. A múltban voltak problémák, több alkalommal le volt tiltva az oldal, de ámra már minden szükséges engedélyt beszereztek, így teljesen legális keretek között játszhatunk az oldalon, abszolút törvényesen és tisztán működik az online fogadóiroda szolgáltatása.
?

Hány éves kortól lehet csatlakozni az Unibet oldalára?

Az Unibet szerencsejáték szolgáltatást nyújt az interneten keresztül. Mint szerencsejáték szolgáltató, természetesen csak nagykorú ügyfeleket fogadhat, azaz 18 éven felülieknek engedélyezett az Unibet regisztráció.
?

Vannak a koron kívül egyéb megkötések is a regisztráció alatt?

Igen. A leggyakoribb a lakóhely szerinti korlátozás. A Magyarországon élő játékosokat ez szerencsére nem érinti, hiszen magyar lakcímmel rendelkező játékosok bármikor elérhetik az Unibet oldalát. Bizonyos országok lakói számára viszont nem engedélyezett a regisztráció, mert az adott országban nem rendelkezik érvényes szerencsejáték engedéllyel az Unibet. Ezen országok teljes listáját az oldal általános szerződési feltételei között találhatod meg.
?

Ki birtokolja az Unibet vállalatot?

Az Unibet sportfogadás, kaszinó, póker és egyéb szerencsejáték sozlgáltatásokat nyújtó oldal tulajdonosa a Kindred Group.
?

Hol található az Unibet székhelye?

Az Unibet egy hatalmas multinacionális vállalat, világszerte több irodával is rendelkezik. Több mint 1,500 embernek ad munkát a vállalat. Irodái találhatóak Máltán, Londonban, Gibraltáron és New Yorkban is. Az Unibet székhelye Máltán van.
?

Unibet nem tudok belépni, mit tegyek?

Ha az Unibet magyar bejelentkezés nem megy elsőre, az élő chaten keresztül bármikor kérheted az ügyfélszolgálat segítségét, vagy épp emailben, ahol várhatóan 1 munkanapon belül reagálnak a megkeresésedre.

3 értékelés, átlag 3.7 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével