Utolsó frissítés:

Betrophy Magyarország: bónuszok és promóciós kód (2024)

8.5/10

Előnyök:

 • Szabad pénzmozgatás a kaszinó felé

 • Élvonalbeli sportesemény és piackínálat

 • Virtuális sportokban is nagyon erős

 • Első osztályú felhasználói felület

 • Magyar sportesemények is

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással Mastercard Maestro Bitcoin Revolut Visa Jeton MiFinity

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • Esélyek

  7

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  9

 • Támogatás

  8

Betrophy magyar bónuszok & promóciós ajánlatok

8 / 10

A Betrophy magyar felhasználói ugyanazokat a bónuszokat élvezhetik, mint a bukméker más külföldi felhasználói. A weboldalon található összes bónusz és különleges ajánlat 2024. december 31-ig érvényes.

A Betrophy.com felhasználójaként az alábbi feltételekről feltétlen tudnod kell, ha bónusszal szeretnél játszani:

 • Ha aktív bónuszod van, nem fog működni a pénzkivétel.
 • A virtuális sportokra nem vonatkoznak a bónuszok.
 • Bármelyik promóció során történő fogadáskor először valódi pénz kerül felhasználásra.
 • Aktív, érvényes szelvénnyel nem tudsz kilépni a bónuszkampányból
 • Ha kilépsz egy bónuszkampányból, és van bent korábbi saját pénzes nyereményed, a bónuszpénzzel és nyereménnyel együtt az is el fog veszni!
 • A rendszer azt is figyeli, mekkora téteket raksz fel egy nagyobb nyerés után. Ha ez a csökkenés 75%-nál nagyobb, elveszítheted a bónuszt és a vele nyert pénzed.

Havi 20 000 Ft ingyen fogadási token

A FBMONTHLY01 és -02/03 bónuszkód aktiválja. Három befizetés szükséges hozzá, ezt jelzik a számok a kód végén. Ez egy befizetésenként 10%-os bónusz 4000-6000-10 000 Ft-os felső limittel. A legkisebb befizetés 20 000 Ft, ilyenkor 2000 Ft “fogadás token” jár.

Megforgatási követelmény a bónuszként adott “ingyen fogadási tokenekre” nem vonatkozik, ugyanakkor:

 • Pénzkivételkor a fogadási tokenek értékét levonja a rendszer.
 • A tokenekkel 1,80 és 3,00 eredő oddsú fogadásokat lehet kötni.
 • A tokenes nyeremények legfeljebb a bónusz 5X-öse lehetnek.

100%-os sport üdvözlőbónusz 40 000 Ft-ig

Az új felhasználókra érvényes. Az első befizetéskor kell megadni a WELCOME100 bónuszkódot. A mininum befizetés 4000 Ft. Mivel ez nem fogadási token, ezért 10X-es átjátszási  feltétel vonatkozik rá, amit 21 napon belül kell teljesíteni.

Pénzfelvételkor a rendszer legfeljebb a bónusz 5X-ösét engedi valódi pénzre átváltani.

50%-os sport újratöltési bónusz 20 000 Ft-ig

Ismételt befizetés után jár. A TROPHYRLD kóddal lehet befizetéskor aktiválni.

A legkisebb feljogosító befizetés értéke 20€.  Azok tudják igényelni, akik a legutóbbi befizetésük óta legalább 5 fogadást megtettek.

Azok a felhasználók is kiesnek, akik már korábban teljesítettek egy bónuszos átjátszási feltételt!

10 000 Ft értékű ingyenes fogadás

Akár 10 000 Ft értékű ingyenes fogadás ütheti a markod a következő vesztes fogadásod után. A bónusz aktiválásához a 25FREE bónuszkódra lesz szükséged.

Fontos, hogy legalább 3 500 Ft értékben fogadj, minimum 1,80-as eredő szorzóval. Ha elveszted a fogadást, a téted 20%-át kapod vissza ingyenes fogadás formájában.

betrophy promo desktop screenshot

Oddsok & marginok

7 / 10

A Betrophy fogadás labdarúgás átlagos oddsai magyar foci esetében elmaradnak a legnépszerűbb hazai vagy az ismertebb külföldi sportfogadási oldalakétól. Ez igaz a külföldi meccsek szorzóira is.

A foci marginok viszont igen magasak. Még a nagy figyelemmel övezett külföldi bajnokságok - mint a Premier League vagy a Bundesliga - és nemzetközi események esetében is többnyire meghaladják a 10%-ot. Vagyis a Betropy igen magas árat kér vissza az elfogadott tétünkből.

Hasonló nagyságrendben találni marginokat a virtuális foci meccseinél is.

Valamivel jobb a helyzet kosárlabdánál és a tenisz marginok esetében is, ahol a versenyképes oddsok e sportágak terén nem kiugróan magas marginokkal (4-5%) párosulnak.

Ami a jégkorongot illeti, az oddsok itt se éppen rosszak, sőt. De a 8-11%-os marginok itt is egyértelműen a felső kategóriát jelentik.

Megvizsgáltuk még a baseballt, és úgy találtuk, hogy a Betrophy oddsainál azért találni jobb ajánlatokat is. A mért 7-8% körüli marginok ennél a sportágnál a piac legmagasabb, ezáltal legkedvezőtlenebb ajánlatai közé tartoznak.

Végül közelebbről is szemügyre vettük az idehaza is egyre népszerűbb amerikai foci, azon belül is a figyelem középpontjában lévő NFL ajánlatait. Sajnos a nagyobb, bevett bukmékerek odds-ai itt is jobbak, ráadásul ezek a szájtok ennél a sportágnál kisebb (8%-nál is magasabb helyett 5% alatti) marginokkal is dolgoznak.

Fogadási margin

 • Baseball

  Baseball

  7.33%

 • Jégkorong

  Jégkorong

  6.12%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  5.12%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  8.16%

 • Röplabda

  Röplabda

  6.44%

 • Tenisz

  Tenisz

  4.88%

Átlagos fogadási margin: 6.3%

Mobilalkalmazás

9 / 10

A Betrophy a többi kisebb online bukmékerhez hasonlóan már nem készített drága mobilalkalmazásokat. Ez nem akkora hátrány egy elsősorban mobilos használatra szánt bukméker esetében. A mobilböngészős változat még átláthatóbb is, mint az asztali. Minden Betrophy online sportfogadás menü és funkció megvan mobilos böngészőben is, az egyetlen különbséget az egyhasábos kialakítás jelenti.

Szerencsére a fejléces főmenü is rögzített, így görgetés során is mindig használhatjuk egy navigációs ugrásra.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság & funkciók

8 / 10

A Betrophy.com Magyarországon korlátozás nélkül érhető el. A belépés közvetlenül alternative link nélkül történik. Ez egy elsősorban  mobilos használatra tervezett, de asztali böngészőben is kiválóan átlátható, jól megtervezett fogadóoldal. A böngészés és keresés gyors és egyszerű, mindent egy-két kattintással meg lehet találni.

Egyetlen dolog, ami kissé bosszantó elsőre, hogy a sportfogadási részleget külön le kell könyvjelzőzni, különben a domain folyton a kaszinóoldallal indítana.

Lényegi hiányosság kevés van, és bízunk benne, hogy idővel ezeket is korrigálni fogják majd.

 • Korlátozások
 • A Felhasználási feltételek és a többi Súgó rész még nincs magyarra fordítva.
 • Nincs mobil alkalmazás
 • Nincs Betrophy élő foci közvetítés, csak grafikus játékkövetés

Betropy sportfogadás piacok: rövid ismertetés & Betrophy e-sport

9 / 10

A Betrophy sportfogadás kínálata a választható sportok mennyiségét tekintve valahol a felső középmezőnyben van. A népszerű csapatsportok (köztük az amerikai foci) és a különösen a tenisz nagyon jól kidolgozottak, a fogadási lehetőségeket tekintve majdnem felérnek a szakma legnagyobb neveivel!

Például labdarúgásnál bármikor egy tetszőleges mérkőzésre kattintva piacok tucatjai tárulnak a szemünk elé! A Betrophy eredmények és élő eredmények, statisztikák maguktól, a kellő sűrűséggel frissülnek.

Nagy pozitívum, hogy sok a kisebb bajnokság, megtalálni itt - ráadásul elég részletesen -  a magyar ligákat is! Minket  nagy meglepetésként ért, hogy a Betropy magyar foci NBI-III meccseket élőben is fogadható tett!

A Betrophy bukméker oldalán fogadáskészítésre lehetőség, és bőséggel vannak outright piacok, ahol egy-egy torna vagy bajnokság győztesét tippelheted meg előre.

A fogadóoldal láthatóan nagyon ráállt a virtuális sportok piacaira is. Fogadhatunk csapatsportok virtuális meccseire, motorsportokra, golfra, teniszre és asztaliteniszre, de ló- és agárversenyekre is.

Az e-sportokra kicsit nehezebb rálelni, de mindig több tucat folyó eseményt találhatunk. A Betrophy játékok közé tartozik a League of Legends, a Counter-Strike és Rainbow Six-széria, a Dota 2, Starcraft 2, amikre mind élőben is tehetsz tétet!

Betrophy Fogadások típusai:

Megbízhatóság & biztonság

10 / 10

A domaint 2019-ben jegyezték be, a funkcionális szájt csak 2022 áprilisában indult el. A Betrophy szakértői és felhasználói vélemények száma ennek megfelelően még kevés. Júniusban még csak körülbelül 270 ezer egyéni látogatója volt, tehát még bevétele se lehet sok.

Az elsősorban Norvégiában népszerű szájt használata technikai értelemben feltétlen biztonságos - az adatfolyam, köztük a személyes adataink biztonságáról egy 128 bites SSL titkosítás gondoskodik.

A Curaçao-i licenc az egyszerűséget és a kedvező adózási lehetőségeket kereső szerencsejáték-szolgáltatók között népszerű megoldás. Európai felhasználóként tudni kell azt, hogy egy ilyen játékszervezési engedély vitás ügyek esetén nem jelent olyan szintű fogyasztóvédelmi garanciákat, mint egy máltai, gibraltári vagy EK-beli licenc.

Ami bizalomra adhat okot,  hogy Betrophy fogadóiroda a tulajdonos Bellona N.V. nem első ilyen projektje. A Betrophy e mellett, a tisztességes játékszolgáltatás jegyében fel tudja mutatni a BeGambleAware és a Gordon Moody játékfüggéssel foglalkozó civil szervezetek partnerségét is.

Fizetési módok: Betrophy befizetés & Betrophy kifizetés vélemény

9 / 10

A Betrophy Magyarország területére ugyan kevesebb bankolási módot biztosított, de azért a legfontosabb pénzügyi szolgáltatók itt is megvannak. A Betrophy magyar felhasználójaként és játékosi számla nyitása előtt az alábbi tudnivalókat ajánljuk a figyelmedbe:

 • A Betrophyn (még) nem tudsz forintos játékos számlát nyitni, csak euró/angol/USA dollár-alapon. Ez még önmagában nem lenne nagy gond, de a forint-euró átváltási árfolyamok például a gyors e-bankolási szolgáltató Rapid Transferrel nagyon kedvezőtlenek lehetnek.
 • A sportfogadási és kaszinós egyenleged (ha nincs rájuk aktív bónusz)között tetszés szerint mozgathatod a saját pénzed.

Befizetés

A Betrophy befizetés Magyarországról banki átutalással, több gyors e-bankolási szolgáltatóval, bankkártyákkal, Neteller, Skrill, Revolut, MiFINITY ÉS jETON e-tárcákkal, valamint a komoly kriptovalutákkal (BTC, ETH, LTC) is lehetséges

A minimum befizetés értéke általában 10€ körül mozog. Az egyes pénzügyi szolgáltatók felszámolhatnak külön saját díjakat az átutalásért!

 • A bukméker részéről általában nincs, a szolgáltató saját díjat felszámolhat.

A Betrophy ügyfélszolgálat a 2300€-t meghaladó feletti összes befizetés után személyazonosság, lakcím, valamint a jövedelmi forrásának igazolását is kérheti.

Kifizetés

A Betrophy Magyarországról az összes fenti bankolás módot elérhető tette kifizetésre is. Kifizetést akkor kérhetsz, ha már legalább egyszer feltetted a befizetésed összegét!

Ha csak teheted, olyan fizetési módot válassz, ami devizaalapú, és igyekezz ugyanannak a pénzügyi szolgáltatónak az irányába kifizetést kezdeményezni, amivel azelőtt befizettél. Ha ez nem mégse lehetséges, vagy a pénzügyi szolgáltató miatt meghiúsul, adategyeztetésre keresd az ügyfélszolgálatot!

A bukméker havonta egy ingyenes kifizetést dolgoz fel felhasználónként, az igények feldolgozása ideje legfeljebb 2 munkanap. A legnagyobb egyszeri kifizetés 10 000€, ennél nagyobb számú kifizetésre a Betropy százalékos saját díjat, például banki átutalás esetén 5-8%-ot is felszámolhat!

A felhasználónak számolnia kell azzal is, hogy kifizetéskor meg kell erősítenie a személyes okmányaival a regisztráció során megadott adatait.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Banki átutalással

10 – 500€ 1 – 3 nap 0% 10 – 5.000€ 5 – 7 nap 0%

Visa

10 – 2.500€ Azonnali 0%

Revolut

10 – 5.000€ Azonnali 0%

MiFinity

10 – 2.500€ Azonnali 0%

Jeton

10 – 10 000€ Azonnali 0% 10 – 10 000€ 0 – 24 óra 0%

Bitcoin

20 – 10 000€ Azonnali 0% 15 – 5.000€ 0 – 1 óra 0%

Litecoin

20 – 10 000€ Azonnali 0% 15 – 5.000€ 0 – 1 óra 0%

Ethereum

20 – 10 000€ Azonnali 0% 15 – 5.000€ 0 – 1 óra 0%

Tether

20 – 10 000€ Azonnali 0% 15 – 5.000€ 0 – 1 óra 0%

Mastercard

10 – 2.500€ Azonnali 0%

eZeeWallet

10 – 2.500€ Azonnali 0% 10€ – N/A 0 – 24 óra 0%

Ripple

20 – 10 000€ Azonnali 0% 15 – 5.000€ 0 – 1 óra 0%

Maestro

10 – 2.500€ Azonnali 0%

Ügyfélszolgálat

8 / 10

Ha nem találtuk meg a Súgóban, amit kerestünk, a legcélszerűbb az élő chat felkeresése. Az akár pár másodperc alatt, de legfeljebb pár percen belül jelentkező support gyors és készséges, ha már van saját fiókunk és be vagyunk jelentkezve.

Ugyanakkor magyar ügyfélszolgálati munkatársaik nincsenek, tehát célszerű megpróbálni az angol kommunikálást. Ha az operátor valami fura magyarsággal válaszol, biztos, hogy fordítóprogramon kereszül próbál velünk kommunikálni.

Az e-mail válaszadás munkanapokon igen gyors, a kérdésünkre 1-2 óra alatt részletes választ kaphatunk. Célszerű itt is az angol nyelv használata, és az üzenetben ne felejtsük el megadni a felhasználónevünket!

Support contacts

Telefon

Email

support@betrophy.com

Élő chat

Hozzáértés 0 / 5 4 / 5 4 / 5
Udvariasság 0 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő 0 – 24 óra 0 – 3 perc

Összegzés Betrophy & vélemények

8.5 / 10

Látszik, hogy a tulajdonos Bellona N.V. már több mint egy évtizede a bizniszben van. A dizájn és technikai megvalósítás szempontjából szinte hibátlan. A sportfogadás online könnyűszerrel elvégezhető. A hagyományos sportok feldolgozottsága majdnem kifogástalan. Az oddsok még versenyképesek ugyan, de marginok, vagyis a bukméker fix haszna, itt kifejezetten magasak.

A kedvezőtlen Betrophy vélemények egyik forrása a nehezen kijátszható bónuszok. Más téren elég jól teljesít, érdemes lehet megfontolni a bónusz nélküli játékot.

Gyakori kérdések

? Nyertem, és nem működik nekem a Betropy kifizetés, miért van ez?
Betropy kifizetés feltétele, hogy legalább egyszer megjátszod a befizetéseid összegét!
? Beütöttem a kódot, de nem kaptam meg a Betrophy.com bónuszt. Mit tegyek?
Ha ilyen fordul elő, feltétlen keresd az ügyfélszolgálatot. Lehet, még nem tettél a bónuszhoz elég fogadást.
? Teljesítettem a feltételeket, megadtam a kódot, mégse kapok bónuszt. Miért van ez?
Amennyiben nem Magyarországról használod az oldalt, például Ukrajnában vagy Romániában nem érhetők el a Betrophy sportfogadás bónuszok.
? Trustpiloton sok a kedvezőtlen Betropy vélemény, miért van ez?
Innen lehetetlen megmondani, melyik panasz valós. Azonban a Bellona N.V. másik projektje, a 1Bet a Trustpiloton sokkal jobban áll, mint itt a Betrophy vélemények.

Általános információ

Cím Betrophy
Hivatalos oldal www.betrophy.com
Alapítási év 2022
Telefon Nincs
Email

support@betrophy.com

Kifizetések Banki átutalással, Mastercard, Maestro, Bitcoin, Revolut, Visa, Jeton, MiFinity, Ethereum, Litecoin, eZeeWallet, Ripple, Tether
A fogadások típusai Golf, Átigazolás Fogadás, Snooker, Kézilabda, motoGP, Agárverseny, CS:GO, Jégkorong, Darts, UFC, Tenisz, Kosárlabda, Lóverseny, F1, Foci, Olimpiai játékok, eSport, Sakk, Bandy, Dota 2, Asztalitenisz, Vízilabda, NFL, Virtuális, Futsal, Tollaslabda, Krikett
Engedély Curacao
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével