Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

Casinia Sportfogadás - magyar alternatív link

8/10

Előnyök:

 • Több, mint 25 féle sportágra fogadhatsz

 • Átlag feletti értékű bónuszokat érhetsz el

 • Megjátszhatsz politikai és közéleti eseményeket is, például zenei díjátadó gálát

 • Több, mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  8

 • Esélyek

  6

 • Mobil

  8

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • A fogadások típusai

  10

 • Megbízhatóság

  7

 • Fizetési lehetőségek

  9

 • Támogatás

  8

Az elmúlt évtizedben a magyar kormány jelentősen átrendezte a szerencsejáték piacot, amely során valamennyi külföldi szereplő kispadra szorult. A legtöbbeket sokáig csak alternatív linkeken keresztül vagy titkosított kapcsolattal lehetett elérni, ugyanis a hivatalos linket egyszerűen blokkolták a magyar internetezők elől.

De mivel ez a politika sértette a szolgáltatások szabad áramlásának uniós alapjogát, ezért ha nem is legalizálták az ilyen cégek magyarországi működését – ma már megtűrik a külföldi fogadóirodák honlapjait.

Ennek megfelelően a Casinia online bukmékerhez és kaszinóhoz sincsen szükség egyedi linkre, használható a megszokott, nyilvános webes elérhetőség.

Használhatóság

8/10

A Casinia Magyarország egyik legújabb fogadóirodája, és a frissen indult sztori ellenére máris egy kifejezetten jól használható rendszert raktak össze. A fejlesztők ugyanakkor a kezdőkre kevésbé gondoltak, hiszen a rendszer minimális magyarázatot sem fűz ahhoz, hogy mire-merre-hány méter. Ennél ma már azért illene többet segíteni az újonnan csatlakozóknak.

Előnyök

Korlátozások

Nincsenek applikációk.

Kevés magyarázat tartozik az oldalhoz

A Casinia magyar fordítása viszont jól sikerült, a szöveg mindenhol érthető, még a jogi dokumentumok körül sincsen zűr. Ez számunkra azt jelzi, hogy komolyan gondolják a magyar piacon való részvételt, hiszen bizony akad olyan versenytársuk, aki a legtöbb szöveget egyszerűen bedobta a Google Fordítóba.

Szorzók

6/10

Talán nem árulunk el különösebb titkot, hogy a kisebb bukmékerek a magasabb odds-okkal tudnak a víz felett maradni – vagy abból egyáltalán kilátszani. Ezzel szokták – és tulajdonképpen kénytelenek – ellensúlyozni a méretből és emiatt a bizalomhiányból adódó hátrányukat.

Hogy miért válassza őket valaki a nagyok helyett? A Casinia itt húzott egy váratlant, és az odds-ok terén bátran aláment a nagy öregeknek. Legalábbis a Bwinnél és a 22betnél is következetesen kevesebbet fizetnek, ami meglepett bennünket.

Persze a különbség nem komoly, 1-5%-okat tapasztaltunk, vagyis számottevő különbséget csak akkor láthatsz, ha igazán nagy tétekben fogadnál. Tehát az odds-ok nem a Casinia fogadóiroda legnagyobb erőssége, de azért a középmezőnyben még elfér.

Fogadási margin

Labdarúgás

8.53%

Kosárlabda

8.36%

Tenisz

8.24%

Röplabda

7.71%

Átlagos fogadási margin:

8.2%

Mobilapplikáció

8/10

Míg pár évvel ezelőttig szinte kötelező volt egy mobilapp kifejlesztése ahhoz, hogy bármely fogadóiroda érvényesülni tudjon az App Store-ok világában, mára már egy online fogadóiroda esetében em ez tűnik a legfontosabb szempontnak. Ennek főként az az oka, hogy a weboldalak mobileszközökre való optimalizáltsága olyan magas fokú, hogy sokszor észrevehetetlen a különbség egy úgynevezett natív applikáció és egy mobil böngészős webszájt között.

Tehát bár saját applikációja nincsen a cégnek, a Casinia mobil weboldala pontosan ugyanazt az élményt nyújtja, mint a hagyományos, asztali változat.

Játszhatsz Android appal

Android appal

Több

Játszhatsz iOS appal

iOS appal

Több

Játszhatsz mobil böngészővel

mobil böngészővel

Több

Bónuszok és promóciók

8/10

A Casinia a szorzók területén érzékelhető hátrányait a bónuszokkal igyekszik némileg ledolgozni. Már darabszám tekintetében is komoly portfolióval büszkélkedhetnek: kilenc kaszinós bónusz és 11 sportfogadással kapcsolatos promóciós ajánlatot is kínálnak a játékosoknak.

Ezek között megtalálhatod az olyan szokásos akciókat, mint az első befizetési bónusz, vagy a Cashback (a téted egy része vissza, akár 150.000 Ft). De vannak olyan kevésbé szokványos promóciók is, mint a virtuális sport bónusz, az EPL élő freebet, vagy az 50% heti újratöltés.

Érdemes ugyanakkor közelebbről is szemügyre venned a bónuszok aktuális feltételrendszerét, ugyanis például az Első Befizetés bónusza kapcsán találtunk hibát – 35.000 Ft-nak hirdetik, de a leírás szerint a maximum érték 100€ volt. Ez cikkünk írásakor éppen 355 HUF/EUR, de ha a forint korábbi szintjére erősödik, azon bukhatnak a figyelmetlen játékosok.

Szintén a tökéletesnek látszó képet árnyalja, hogy a bónuszok jóváírásához Neked kell majd kapcsolatba lépned a Casinia ügyfélszolgálatával az élő chaten vagy e-mailben. Ez legalábbis egy szokatlan megoldás, ugyanis a konkurenciánál az ilyesmi automatikus.

A Casinia fogadás lehetőségei

10/10

Ezen a téren ritkák a markáns különbségek az egyes bukmékerek között. Ha jobban megnézzük, mindenki egyaránt kínálja a legtöbb itthon is ismert sportot. Főként az egzotikus sportok kedvelői kell, hogy alaposan körülnézzenek, hogy meg-e van itt a kedvenc játékuk.

Az egyik fő kivétel az e-sport szokott lenni, amelyet – számunkra meglepő módon – a mai napig nem kínál mindegyik fogadóiroda. Szerencsére a Casiniánál nincs ilyen téren probléma.

A másik klasszikus téma a politika, illetve a közéleti fogadások (főként a különböző díjátadók az Oscartól a Nobelig). A Casinia ezeket is kínálja.

Ugyanakkor minden nemzet keze maga felé hajlik, és hát kinek ne esne jól egy jó kis hazai csapatra fogadni?! Na, ugye! Mázli, hogy a Casinia erre is gondolt, hiszen akár az NB1-et, akár az NB2-t követjük, valamennyi összecsapásra lesz lehetőség megtenni tétjeinket!

Átigazolás Fogadás

motoGP

Kézilabda

Foci

F1

Lóverseny

Kosárlabda

Tenisz

UFC

Darts

Snooker

Jégkorong

Agárverseny

CS:GO

Golf

A Casinia megbízhatósága

7/10

A cég megbízhatóságának meghatározásához több szempontot is figyelembe kell vennünk:

 • Ugyan nem reális elvárás, hogy egy külföldi online bukméker magyar engedéllyel rendelkezzen, de legalább egy európai alapnak számító ciprusit illik manapság felmutatni ahhoz, hogy a játékosok nagyobb biztonságban érezzék magukat. Ezen a téren a Casinia nem teljesít valami fényesen, hiszen csak az abszolút minimumnak tekinthető Curacao-i engedélyt szerezték be.
 • A másik téma az internetes vélemények. E téren a vizsgált fogadóiroda felemás eredményekkel büszkélkedhet, ugyanis a Casinia vélemények nem egyöntetűen fényesek. A legtöbb panasz a pénzkifizetés kapcsán merült fel. Ugyanakkor jó hír, hogy ezeket a cég is követi, és amennyiben valós bejelentés történik, azokat minden esetben kivizsgálja , és az ügyfeleknek segítséget is nyújt.

Ezek alapján szintén a középmezőnybe lövi magát a buki, mert bár nem rossz a helyzet, volna még mit fejleszteni.

Casinia fizetési lehetőségek

9/10

Alapból 20-féle módon lehet befizetni pénzt az egyenlegedre, ami máris a többiek fölé helyezi a Casiniát. Akad olyan cég, ahol még ennél is többet ígérnek, de fontos tudni, hogy az egzotikus e-pénztárcák, illetve a különböző banki átutalást helyettesítő cégek legtöbbje Magyarországon nem szolgáltat, így ez a szám nekünk, magyaroknak általában jelentősen kevesebb. Gyakorta fordul elő, hogy mondjuk az ajánlott 30 pénzügyi szolgáltatóból számunkra l csak a máshol megszokott öt lehetőség marad.

A Casinia csapata elérhetővé tette a banki átutalást, a bank- és hitelkártyás fizetést, a Skrillt és a Netellert, a Paysafecardot, valamint több kriptovalutát is.

A hátrányuk, hogy kisebb méretükből fakadóan nem tudnak igazán alacsony minimum téteket biztosítani, így a legkisebb befizethető összeg 10€. A maximum befizethető összeg 5000€, amely teljes korrekt egy magyar pénztárcához viszonyítva.
Ha eljön az az idő, amikor már nem szeretnéd visszaforgatni a profitod, hanem szeretnéd azt kivenni.
A Casinia ezen a téren is jól teljesít, hiszen minden befizetési módot engedélyez kivételre is a játékosok számára. A minimum kivehető összeg 20€

AlkalomIdőDíj
AlkalomIdőDíj

VISA

MasterCard

Bitcoin

Skrill

10€Azonnali0%
10€Azonnali0%
10€Azonnali0%
10€Azonnali0%
20€legfeljebb 2-5 nap0%
20€legfeljebb 2-5 nap0%
20€legfeljebb 2-5 nap0%
20€legfeljebb 2-5 nap0%

Casinia kapcsolat

8/10

Az ügyfélszolgálattal három módon is kapcsolatba léphetsz:

 • a support@casinia.com e-mail címen
 • a 24/7-ben elérhető élő chaten keresztül
 • és a +35-62778-0669 ciprusi telefonszámon.

Bár magyar nyelvű kapcsolattartás nincsen, a Google Fordító segíthet, bár ilyenkor főként az írásbeli kommunikációt ajánljuk.

Amiért ezt az erős pontszámot megszavaztuk a Casiniának, az az, hogy a kapcsolattartási honlapjukon, folyamatosan aktualizálva tüntetik fel, hogy milyen hosszú várakozási időre számíthatunk.

Telefon

tel:+35627780669

E-mail

support@casinia.com

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási időAzonnaliMunkaidőben egy órán belülAzonnali

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
16.02.2021

Összegzés

8/10

A Casina egy kellő potenciállal bíró új versenyző az online bukmékerek piacán, aminek azért még lenne tere a fejlődésre.

Korlátozások

Alacsonyabb odds-ok.

Sok sportág, köztük magyar mérkőzések piacai, széles körű fizetési lehetőségek is jellemzik, azonban nincsen mobilapplikációja. Itt magasak a minimum befizetendő összegek, illetve az odds-ok a szokásosnál alacsonyabbak.

Gyakran ismételt kérdések

? Biztonságos a Casinia rendszere?
Nyugodtabbak lennénk egy EU-s engedéllyel, de különösebb problémát nem észleltünk a Casiniával kapcsolatban.
? Miben jobb a Casinia a többi bukinál?
A Casinia egy erős középmezőny: vannak előnyei, mint például a sok fizetési lehetőség, vagy a jó ügyfélszolgálat, de gyengeségei is, mint az alacsonyabb szorzók.
? Miért nincsen Casinia mobilapp?
A Casinia weboldala minden olyan funkciót tud, amiért mobilappot tölthetnénk le.
? Mit jelent az, hogy a bónuszok visszaforgatása?
A bukmékerek által kidolgozott bónuszrendszer promóciós célokat szolgált, azaz azt remélik tőle, hogy általuk Te többet játszol. Ha nagy összeget is osztanak ki, akkor ennek az a feltétele, hogy többször is megjátszd a kapott összeget.
? A sportfogadásra létrehozott profilommal tudok kaszinózni is?
Igen, a Casinia-profiloddal sportfogadásban, élő fogadásokban, kaszinóban és live kaszinójátékokban is résztvehetsz!

Általános információ

Info_sidebar
CímCasinia
Hivatalos oldalcasinia6.com/
Alapítási év2017
Telefontel:+35627780669
E-mailsupport@casinia.com
Felület nyelveEnglish, Germany, Russian, Hungarian, Finland, Norwegian, Portuguese, Poland, Italian, India
Kifizetések Skrill, MasterCard, Banki átutalással, Neteller, Ecopayz, Paysafecard, BitCoin

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Casinia ‒ vélemény a játékosoktól

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10