Magyarországi LibraBet bónusz kódok

Előnyök

 • Magas értékű kezdő bónusz

 • Egyéb FreeBet-alapú promóciók

 • Rendszeresen frissülő speciális akciókínálat

 • Élő chaten is igényelhetők a bónuszok

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller

Ezt a véleményt frissítették:

A Librabet freebet üdvözlőbónusza legalább 6000 Ft befizetés után jár, ami viszonylag magas, az átjátszási feltételek komolyak, és a bónuszok igénylése/jóváírása sem automatikus. Reálisabb lehetőség a focifogadások után megszerezhető freebet, ami a megtett tétjeid 10%-a lesz. Labdarúgásra van még egy hasonló konstrukcióban működő heti bónusz az élő fogadások után. Az igazán magabiztosak a pontos eredmény piacon viszont akár 50%-os bónuszt is szerezhetnek freebet formájában!

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

A LibraBet fogadóiroda már 2018 óta jelen van az online sportfogadás világában. Az operátornak a színrelépése óta még nem sikerült EU-s hatóság (pl. az MGA) által kiadott működési engedélyt szerezni. Jelenleg csak egy Curacao-i licenc van a birtokában, és amennyire tudjuk, egyetlenegy olyan független organizációval sem működik együtt, amely játékos-védelmi és vagy ellenőrző szerepkört lát el.

Ezen tényeket úgy a számlanyitás, mind bármilyen, az operátor által nyújtott bónusz / promóció kapcsán érdemes figyelembe venned. Ezen cikkünkben csak azok az ajánlatok kerülnek bemutatásra, amelyek a LibraBet magyarországi ügyfelei számára jelenleg is biztosítottak. A bónuszok kapcsán igyekszünk minden fontos információra kitérni, de kérjük, hogy ettől függetlenül mindenképpen olvasd át azok teljes leírását a szolgáltató webhelyén is!

Librabet bónuszok

Első befizetési bónusz akár 35 000 HUF!

HozzáférésRegisztráció utáni első befizetéssel
Bónusz típusaÜdvözlő bónusz – 100%-os
Bónusz időkereteAktiválást követően 30 nap
KaphatóCsakis 1 alkalommal
HelyszínMagyarország
Bónusz limitMin. 6000 HUF / Max 35 000 HUF

Első befizetési bónusz akár 35 000 HUF – bónusz kód LibraBet

A LibraBet első befizetési bónusz keretében igen korrekt összeget kínál az új tagjainak. Ennek köszönhetően, ha számlát nyitsz, akkor új ügyfélként akár 35 000 Ft értékű LibraBet üdvözlő bónusz is ütheti a markod. Amennyiben kisebb értékű kezdő bónusszal is beéred, akkor ezt az ajánlatot, már 6000 Ft-os első befizetéssel is igényelheted.

Viszont a bónuszra csak oly módon szerezhetsz jogosultságot, ha az első befizetésed összegében legalább egy alkalommal fogadsz az operátor sportfogadás részlegében (min. odds 1.50). És azt is számításba kell venned, hogyha Skrill-ről, vagy NETELLER-ről bonyolítod le az első befizetésed, akkor a kezdős sportfogadás bónuszt nem biztosítja neked a fogadóiroda. A bónuszt a feljogosító befizetés és fogadás után, a cég ügyfélszolgálatánál kell kérned (élő chaten vagy e-mailen keresztül).

A jóváírást követően pedig 30 napod van az üdvözlő bónusz felhasználási feltételeiben meghatározott megforgatási követelmények teljesítésére: 6x-os megforgatás a bónusz és a befizetés összegére vonatkozóan; a megforgatás esetében a 15 000 HUF-ot meghaladó összegű tétek nem kerülnek figyelembe vételre.

Így juthatsz hozzá LibraBet Első befizetési bónuszhoz:

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálja a LibraBet magyarországi webhelyén;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: fizess be legalább 6000 Ft-ot a belső számlaegyenlegedre;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: fogadj legalább egyszer, min. 1.50-ös szorzóval az első befizetésed összegében;

 4. Lépés 4.

  4. lépés: kérd a LibraBet ügyfélszolgálatától élő chaten, vagy e-mailben az Első befizetési bónusz jóváírását

Promóciós kód másolva

Kap bónuszt
ELSŐ BEFIZETÉSI BÓNUSZ

Mérkőzésnapi FreeBet max 90 000 HUF értékű!

HozzáférésMin. 6000 Ft értékű fogadás révén
Bónusz típusaFreeBet
Bónusz időkereteAktiválást követően 30 nap
Kapható1 alkalommal hetente mérkőzésnapon
HelyszínMagyarország
Bónusz limitMin. 6 000 HUF-tól elérhető, max 90 000 HUF értékű

Mérkőzésnapi FreeBet akár 90 000 HUF – promóciós kód LibraBet

Ezzel a promócióival a LibraBet a hazai focirajongók kedvében igyekszik járni, 90 000 Ft-os maximális értékű FreeBet-et nyújtva. A bónusz kód LibraBet alkalmazása nélkül is elérhető akcióban akár már 6000 Ft befizetésével részt tudsz venni.

De az is igaz, hogy az operátor magyar ügyfeleként jelenleg csak az Angol első osztályú labdarúgó-bajnokság (Premier League) meccsiből tudsz „csemegézni”. A FreeBet-hez jutás módja szerencsére egyszerű, mint a barlangrajz. Kiválasztasz egy adott mérkőzésnapon 3 olyan meccskimenetelt, amelyek esetében az odds 1.80, vagy magasabb (elvileg bármilyen egyéb fogadási piac szóba jöhet az 1X2 mellett), és a befizetésed összegében fogadsz rájuk.

Ez a bónusz 10%-os, és a fogadásra feltett téted alapján kerül az értéke kiszámításra (6000 Ft esetében ez 600 Ft-ot jelent). A 10%-os Mérkőzésnapi FreeBet promóció révén szerezhető maximális bónusz 90 000 Ft. A FreeBet felhasználásával szerzett nyereményekre 3x-os megforgatási követelmény vonatkozik, amint 30 napon belül kell teljesítened.

Így vehetsz részt a LibraBet „Mérkőzésnapi FreeBet” promócióban:

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálja a LibraBet magyarországi weboldalán;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: fizess be legalább 6000 Ft-ot;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: fogadj a befizetésed összegében ugyanazon a mérkőzésnapon tartott 3 Premier League meccsre (min. odds 1.80 / meccs);

 4. Lépés 4.

  4. lépés: kérd a LibraBet ügyfélszolgálatától élő chaten, vagy e-mailben a „Mérkőzésnapi FreeBet” jóváírását.

Promóciós kód másolva

Kap bónuszt
Mérkőzésnapi FreeBet

10% bónusz az Élő fogadásra: 45 000 HUF bónusz!

Hozzáférés5 élő focimeccs fogadás révén
Bónusz típusaFreeBet – 10%-os
Bónusz időkereteAktiválást követően 30 nap
KaphatóAdott mérkőzésnapon fogadva / hetente egyszer
HelyszínMagyarország
Bónusz limitMin. 15 000 Ft-tól elérhető, max. 45 000 Ft értékű FreeBet szerezhető

10% bónusz az Élő fogadásra – 45 000 HUF bónusz LibraBet

Az élő fogadás (in-play betting) az online sportfogadás egyik legizgalmasabb módja. Ez különösen igaz olyankor, ha az ember focifanatikusként a top európai ligák összecsapásaira élőben fogadva még bónuszhoz is juthat. Nos, ezt a lehetőséget a LibraBet is biztosítja a magyar ügyfelei számára, aminek köszönhetően akár 45 000 Ft értékben szerezhető FreeBet bónusz a bukinál.

A heti rendszerességgel futó promócióban oly módon vehetsz részt, ha a „kvalifikációs időszak alatt” (hétfő-vasárnap között) legalább 5 élő fogadás teszel meg az Európa-szerte népszerű labdarúgó-bajnokságok meccseire (LaLiga, Bundesliga, Premier League, Serie A) minimum 15 000 Ft összértékben. Viszont csakis olyan meccsek kimenetelei (fogadási piac opciók) jöhetnek szóba, amelyeknél az operátor odds-mesterei által megállapított szorzók legalább 1.80-osak.

A fogadásod megtételével, miután a megtett opciók kiértékelésre kerültek, gyakorlatilag jogosultságot is szereztél a „10% bónusz élő fogadásra” promócióban való részvételre. Viszont ezen igényedet jelezned kell a fogadóiroda ügyfélszolgálatának munkatársai irányába (chaten vagy e-mailen).

A FreeBet-ként jóváírt bónusz az élő fogadásokra feltett téted 10%-a – azaz 15 000 Ft-os össztét esetén 1500 Ft értékű. És nem árt azért észben tartanod, hogy a FreeBet segítségével szerzett nyereményekre jelenleg 3x-os megfogatási követelmény van érvényben, aminek teljesítésére 30 napot biztosít a LibraBet.

Így vehetsz részt a LibraBet „10% bónusz Élő fogadásra” promócióban:

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálja a LibraBet magyar nyelvű weboldalán;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: 15000 Ft összértékben fogadj élőben 5 top ligás focimeccsre;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: Igényeld a 10%-os Élő fogadás FreeBet bónuszt az ügyfélszolgálattól.

Promóciós kód másolva

Kap bónuszt
10% bónusz az Élő fogadásra

„Helyes pontszám” FreeBet akár 45 000 HUF!

HozzáférésPre-match fogadás a pontos eredmény piacon
Bónusz típusaFreeBet
Bónusz időkereteAktiválást követően 30 nap
Kaphatóheti szinten
HelyszínMagyarország
Bónusz limitMin. 3000 HUF / Max 45 000 HUF

„Helyes pontszám” FreeBet akár 45 000 HUF-ig – LibraBet bónusz kód

Egy focimeccs gólszám szerinti eredményét helyesen megtippelni cseppet sem könnyű. Viszont, ha ez neked jól megy, akkor ez a Bónusz LibraBet akció akár 45 000 Ft értékű FreeBet-et is hozhat a „konyhádra”.

Amennyiben részt kívánsz venni a „Helyes pontszám” néven futó promócióban, akkor legalább 6000 Ft értékben kell fogadást tenned. Jelen esetben csak pre-match fogadás (adott mérkőzés kezdete előtt megtett fogadás) jöhet szóba. Leegyszerűsítve a dolgot: egy focimeccs gólszám szerinti végeredmény piacán fogadva, kiválasztva a szerinted legvalószínűbb végkimenetelt (0:0, 0:1, 1:2, stb.) kell fogadást tenned.

Az 50%-os bónuszt a fogadásod eredménytől függetlenül – azaz, hogy vesztes lesz-e vagy nyertes – a buki jóváírja a felhasználói fiókodban FreeBet formájában. Ami a limiteket illeti az 50%-os bónusz minimuma 3000 Ft (ezt 6000 Ft-os értékű fogadással lehet megkapni), a maximum pedig 45 000 Ft.

Végül némi „feketeleves”: a FreeBet-ből szerzett nyereményeidre 3x-os megforgatási követelmény vonatkozik, amit egy hónap (30 nap) alatt kell teljesítened.

Így vehetsz részt a LibraBet „Helyes pontszám FreeBet” promócióban:

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálja a LibraBet magyar nyelvű weboldalán;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: fogadj min. 6000 Ft értékben focira pre-match módon a pontos eredmény piacon;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: Igényeld az 50%-os „Helyes pontszám” FreeBet bónuszt az ügyfélszolgálattól.

Promóciós kód másolva

Kap bónuszt

Biztonságos fogadás akár 150 000 HUF, 50%-os bónusz!

HozzáférésVesztes 5-ös kombi fogadás révén
Bónusz típusaFreeBet
Bónusz időkereteAktiválást követően 30 nap
KaphatóFolyamatos
HelyszínMagyarország
Bónusz limitMin. 6000 HUF / Max 150 000 HUF

Biztonságos fogadás – akár 150 000 HUF, 50%-os bónusz

Ez a bónusz LibraBet regisztrált felhasználók esetében mindenki számára elérhető. A „biztonságos fogadás” alatt pedig az értendő, hogy a buki, bizonyos feltételek teljesülése esetén FreeBet formájában visszaadja a téted 50%-át.

No, de lássuk akkor, hogy pontosan miről is van ez esetben szó. Kezdjük mindjárt azzal az „aprósággal”, hogy a bónusz megszerzése érdekében olyan, legalább 5-eseményes kombi fogadást kell megtenned, amelynél az egyes kimenetelek szorzója nem lehet alacsonyabb 1.80-nál. Ami a tétet illeti, ennél a promóciónál a minimum 6000 Ft-ban van megadva.

Az 50%-os FreeBet bónusz – mivel a funkciója a veszteségek kompenzálása – csak akkor kerül jóváírásra, ha az adott fogadásod vesztes, azaz legalább egy megtett kimenetel „elúszott”. 6000 Ft-os vesztes fogadás esetén 3000 Ft értékű FreeBet jóváírására számíthatsz (az erősebb idegzetűek nyugodtan kiszámolhatják, mennyit kell bukni ahhoz, hogy az ember 150 ezret kapjon vissza).

Egyébként pedig a bónusz iránti igényed jelezned kell az operátor ügyfélszolgálatának pl. chaten, ahol, ha Fortuna a kegyeibe fogad, akár még magyar anyanyelvű agent-el is „lebotolhatod” a dolgot. Ahogy a mondás tartja, nincsen rózsa tövis nélkül, és ez biza’ erre a LibraBet promóra is igaz.

Ugyanis a FreeBet bónuszból származó nyereményeidre 3x-os megforgatási kritérium vonatkozik, amit 30 napon belül kell teljesítened, máskülönben könnyes búcsút vehetsz az ingyenes fogadással szerzett pénztől.

Így vehetsz részt a LibraBet „Biztonságos fogadás” promócióban:

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálja a LibraBet magyar nyelvű weboldalán;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: fogadj min. 6000 Ft értékben min. 5 eseményes kombi fogadás keretében (min. odds 1.80);

 3. Lépés 3.

  3. lépés: Ha az adott fogadásod vesztes, akkor jogosulttá válsz az 50%-os bónusz jóváírására;

 4. Lépés 4.

  Igényeled a LibraBet ügyfélszolgálatán a bónuszod.

Promóciós kód másolva

Kap bónuszt
Biztonságos fogadás

50%-os Heti Újratöltés

HozzáférésAdott heti első befizetés révén
Bónusz típusaReload bónusz
Bónusz időkereteAktiválást követően 30 nap
KaphatóHeti szinten
HelyszínMagyarország
Bónusz limitMin. 6000 HUF / Max 150 000 HUF

50%-os Heti Újratöltés bónusz 150 000 Ft-os értékhatárig

A LibraBet egyebek mellett olyan bónuszt is nyújt a regisztrált felhasználóinak, amit a heti szinten a legelső számlaegyenleg újrafeltöltés alkalmával lehet igénybe venni 150 ezer Ft-os értékhatárig.

Mivel ez egy 50%-os „reload” típusú bónusz, ezért az általad befizetett pénznek csak a fele kerül bónuszként jóváírásra a felhasználói fiókodban. Az viszont mindenképp pozitívum, hogy ezt a bónuszt már 6000 Ft becsengetésével is igénybe lehet venni.

Ami pedig az „apró betűs” részt illeti, a bónuszt csak akkor kapod meg, ha az adott héten megejtett első befizetésed teljes összegében legalább 1 alkalommal fogadsz egy 1.50-ös szorzós sportesemény kimenetelre. A bónuszra pedig jelenleg 8x-os megforgatási követelmény vonatkozik.

Azaz a feljogosító befizetésed összegének + a bónusz összegének 8-szorosában kell fogadnod, mely fogadások során a megengedett maximális tét 50€ (15 000 Ft). A megforgatási követelmények teljesítésére 30 napod van.

És azt sem árt tudnod, hogy pár fogadási piac eleve nem használható a bónusz kijátszásánál (p. hendikepes piacok, mindkét csapat szerez gólt, páratlan / páros végeredmény születik stb.).

Így juthatsz hozzá LibraBet Heti Újratöltés 50%-os bónuszhoz:

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálja a LibraBet magyarországi webhelyén;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: fizess be legalább 6000 Ft-ot a belső az adott heti első befizetéskor;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: fogadj legalább egyszer, min. 1.50-ös szorzóval az első befizetésed összegében;

 4. Lépés 4.

  4. lépés: kérd a LibraBet ügyfélszolgálatától élő chaten, vagy e-mailben az 50%-os Heti Újratöltés bónusz jóváírását.

Promóciós kód másolva

Kap bónuszt

Virtuális sport bónusz akár 150 000!

HozzáférésVirtuális sportokra fogadva
Bónusz típusaFreeBet
Bónusz időkerete-
KaphatóFolyamatos
HelyszínMagyarország
Bónusz limitMin. / Max 150 000 HUF

Virtuális sport bónusz akár 150 000 Ft értékben

Ez a bónuszajánlat kimondottan azoknak lehet érdekes, akik szívesen fogadnak nagyobb összegben is virtuális sportokra. A buki jelenleg a virtuális sport termékéhez olyan 10%-os bónuszt kínál, aminek az alsó értékhatára 6000 Ft, és FreeBet formájában lehet hozzájutni.

A 10%-ból kiindulva egyértelmű, hogy alsó hangon is 60 000 Ft-ban kell fogadásokat megtenni virtuális „sporteseményekre” ahhoz, hogy elérhetővé váljon a 6000 Ft-nyi bónusz. Ha pedig a felső határértéket vesszük alapul, akkor a 150 ezer Ft-os bónuszért cserébe már 1.5 millió Ft értékben kell fogadni.

A „slusszpoén”, hogy a FreeBet-ként jóváírt bónuszra 3x-os megforgatási is érvényben van, amit a fogadóiroda virtuális sport részlegében kell teljesíteni.

Így juthatsz hozzá LibraBet Virtuális Sport bónuszhoz:

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálja a LibraBet magyarországi webhelyén;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: fogadj legalább 60 000 Ft értékben a virtuális sport szekcióban;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: igényeld a Virtuális Sport bónuszt az ügyfélszolgálat munkatársaitól élő chaten vagy e-mailen keresztül.

Promóciós kód másolva

Kap bónuszt
Virtuális sport bónusz

GYIK

? Bármilyen sporton megforgathat az Első befizetési bónusz?

Ennél a bónusznál nincs kikötve, hogy milyen sportokra fogadva forgathatod meg, amiből kifolyólag kifejezetten tág a „mozgástered”. Arra viszont szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az új ügyfeleknek szánt kezdő bónuszt az operátor virtuális sport termékén – tudomásunk szerint – nem játszhatod ki.

? Mi lesz, ha teljesítenem a megforgatási követelményeket?

Ha sikeresen teljesítetted az adott bónuszra, promócióra (pl. FreeBet) vonatkozó megforgatási követelményeket, akkor a bónusz / FreeBet révén szerezett nyeremények felett szabadon rendelkezhetsz. Azaz fogadhatsz általuk, de ki is utalhatod őket a belső egyenlegedről.

? Előfordulhat, hogy a LibraBet visszavon egy ajánlatot?

Bár ez nem jellemző, de tény, hogy az operátor fenntartja a jogot saját maga számára annak tekintetében, hogy bármikor visszavonhasson bármilyen bónuszt vagy promóciós ajánlatot.

? Külföldön élve is igényelhetek bónuszt a LibraBet-nél?

Amennyiben életvitelszerűen tartózkodsz külföldön (pl. egy adott országban dolgozol és ott is laksz), akkor semmi akadálya, hogy bónuszt / bónuszokat igényelj. Viszont előzetesen vedd fel a kapcsolatot a LibraBet ügyfélszolgálatával, ugyanis előfordulhat, hogy a tartózkodási helyed szerinti országban az operátor nem nyújt szolgáltatásokat.

? Mit jelent a bónuszoknál a minimális befizetési összeg?

Ez rendszerint azt az összeget jelenti (pl. 20€), amelynek értékében végre kell hajtanod egy befizetést. Azaz, ha a LibraBet-nél egy adott, befizetéshez kötött bónusz / promóció esetében meg van adva a felhasználási feltételek dokumentumban egy minimális összeg (pl. 6000 HUF), akkor legalább ennyit kell befizetned, hogy a bónuszt a későbbiek során majd igényelhesd.

Az áttekintés szerzője

Attila Ferencz

Attila Ferencz

Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal.

ferencz.attila@mightytips.hu