Librabet bónusz kódok

8.1 / 10

Első befizetési bónusz 35 000 Ft-ig

Promóciós kód másolva

Szerezz Bónuszt & Játssz Most! Irány A Librabet

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Fizetési lehetőségek

 • Banki átutalással
 • NETELLER
 • Skrill
 • Mastercard
 • Bitcoin
 • paysafecard
 • Revolut
 • Visa

Utolsó frissítés:

A Librabet freebet üdvözlőbónusza legalább 6000 Ft befizetés után jár, ami viszonylag magas, az átjátszási feltételek komolyak, és a bónuszok igénylése/jóváírása sem automatikus. Reálisabb lehetőség a focifogadások után megszerezhető freebet, ami a megtett tétjeid 10%-a lesz. Labdarúgásra van még egy hasonló konstrukcióban működő LibraBet bónusz az élő fogadások után. Az igazán magabiztosak a pontos eredmény piacon viszont akár 50%-os bónuszt is szerezhetnek freebet formájában!

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

A LibraBet fogadóiroda már 2018 óta jelen van az online sportfogadás világában. Az operátornak a színrelépése óta még nem sikerült EU-s hatóság (pl. az MGA) által kiadott működési engedélyt szerezni. Jelenleg csak egy Curacao-i licenc van a birtokában, és amennyire tudjuk, egyetlenegy olyan független organizációval sem működik együtt, amely játékos-védelmi és vagy ellenőrző szerepkört lát el.

Ezen tényeket a számlanyitás és a bónuszok / promóciók kapcsán is érdemes figyelembe venned. Ezen cikkünkben csak azok az ajánlatok kerülnek bemutatásra, amelyek a LibraBet magyarországi ügyfelei számára jelenleg is biztosítottak. A bónuszok kapcsán igyekszünk minden fontos információra kitérni, de kérjük, hogy ettől függetlenül mindenképpen olvasd át azok teljes leírását a szolgáltató webhelyén is!

Librabet bónuszok

librabet-bonusz-kod-1000x800sa

Első befizetési bónusz 35 000 Ft-ig

Hozzáférés Regisztráció utáni első befizetéssel
Bónusz típusa Üdvözlő bónusz – 100%-os
Bónusz időkerete Aktiválást követő 30 nap
Kapható Csakis 1 alkalommal
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min. 6000 HUF / Max 35 000 HUF

Első befizetési bónusz akár 35 000 HUF értékben – bónusz kód LibraBet

A LibraBet első befizetési bónusza keretében igen korrekt összeget kínál új tagjainak. Ennek köszönhetően, ha számlát nyitsz, akkor új ügyfélként akár 35 000 Ft értékű LibraBet üdvözlő bónusz is ütheti a markod. Amennyiben kisebb értékű kezdő bónusszal is beéred, akkor ezt az ajánlatot már  6000 Ft-os első befizetéssel is igényelheted. Viszont a bónuszra csak oly módon szerezhetsz jogosultságot, ha az első befizetésed összegében legalább egy alkalommal fogadsz az operátor sportfogadás részlegében (min. odds 1.50).

És azt is számításba kell venned, hogy abban az esetben ha Skrill-ről, vagy NETELLER-ről bonyolítod le az első befizetésed, akkor a kezdő sportfogadás bónuszt nem biztosítja neked a fogadóiroda. A bónuszt a feljogosító befizetés és fogadás után, a cég ügyfélszolgálatán kell kérned (élő chaten vagy e-mailen keresztül). 

A jóváírást követően pedig 30 napod van az üdvözlő bónusz felhasználási feltételeiben meghatározott megforgatási követelmények teljesítésére: 6x-os megforgatás a bónusz és a befizetés összegére vonatkozóan; a megforgatás esetében a 15 000 HUF-ot meghaladó összegű tétek nem kerülnek figyelembe vételre.

Így juthatsz hozzá LibraBet Első befizetési bónuszhoz:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálja a LibraBet magyarországi webhelyén;

 2. Lépés 2.

  Fizess be legalább 6000 Ft-ot a belső számlád egyenlegére;

 3. Lépés 3.

  Fogadj legalább egyszer, min. 1.50-ös szorzóval az első befizetésed összegében;

 4. Lépés 4.

  Kérd a LibraBet ügyfélszolgálatától élő chaten, vagy e-mailben az Első befizetési bónusz jóváírását

10%-os akkumulátor túltöltés

Hozzáférés 3 vagy több eseményből álló kombinált fogadás megszerzésével
Bónusz típusa 10%-os túltöltési bónusz
Bónusz időkerete A bónusz megszűnéséig
Helyszín Magyarország

Szerezz extra pénznyereményt a 10%-os akkumulátor túltöltési bónusszal!

Bónusz kód Librabet bónuszok esetén általában nem szükséges, és ez alól a 10%-os túltöltési bónusz sem képez kivételt. Egyszerűen csak annyit kell tenned, hogy olyan kombinált fogadást teszel, ami legalább három részből tevődik össze. 

Mindegyik egyéni fogadási eseménynek legalább 1.8-as szorzóval kell rendelkeznie. A bónuszt csak abban az esetben fogják jóváírni a számládon, ha helyesen fogadtál, tehát abban az esetben ha alapból is nyernél.

A bónusz megigénylése után már 24 órán belül jóváírják a jutalom összegét a számládon és ezt szabadon felhasználhatod később a fogadásaidhoz. Minimum és maximum összeget nem adtak meg, így elvileg bármilyen összegű fogadás esetén megkaphatod. Az ajánlatot bármikor megszüntethetik, ezért érdemes folyamatosan ellenőrizni meglétét.

Hogyan szerezheted meg a bónuszt?

 1. Lépés 1.

  Olvasd el a bónusz megszerzésének feltételeit!

 2. Lépés 2.

  Válassz ki 3 fogadási eseményt, és fogadj rájuk egy kombinált fogadásban!

 3. Lépés 3.

  Kattints a ,,Bónusz megszerzése” gombra a bónusz oldalán, amennyiben jogosult vagy a bónuszra!

 4. Lépés 4.

  Igényeld meg a bónuszt az élő chaten az ügyfélszolgálatnál!

10% bónusz az Élő fogadásra 45 000 Ft-ig

Hozzáférés 5 élő focimeccs fogadás révén
Bónusz típusa FreeBet – 10%-os
Bónusz időkerete Aktiválást követő 30 nap
Kapható Adott mérkőzésnapon fogadva / hetente egyszer
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min. 15 000 Ft-tól elérhető, max. 45 000 Ft értékű FreeBet szerezhető

10% bónusz az Élő fogadásra – 45 000 HUF bónusz LibraBet

Az élő fogadás (in-play betting) az online sportfogadás egyik legizgalmasabb módja. Ez különösen igaz olyankor, ha az ember focifanatikusként a top európai ligák összecsapásaira élőben fogadva még bónuszokhoz is juthat. Nos, ezt a lehetőséget a LibraBet is biztosítja a magyar ügyfelei számára, aminek köszönhetően akár 45 000 Ft értékben szerezhető FreeBet bónusz a bukinál. 

A heti rendszerességgel futó promócióban oly módon vehetsz részt, ha a „kvalifikációs időszak alatt” (hétfő-vasárnap között) legalább 5 élő fogadás teszel meg az Európa-szerte népszerű labdarúgó-bajnokságok meccseire (LaLiga, Bundesliga, Premier League, Serie A) minimum 15 000 Ft összértékben.

Viszont csakis olyan meccsek kimenetelei (fogadási piac opciók) jöhetnek szóba, amelyeknél az operátor odds-mesterei által megállapított szorzók legalább 1.80-osak. A fogadásod megtételével, miután a megtett opciók kiértékelésre kerültek, gyakorlatilag jogosultságot is szereztél a „10% bónusz élő fogadásra” promócióban való részvételre. Viszont ezen igényeket jelezni kell a fogadóiroda ügyfélszolgálatának munkatársai irányába (chaten vagy e-mailen). 

A FreeBet-ként jóváírt bónusz az élő fogadásra feltett téted 10%-a – azaz 15 000 Ft-os össztét esetén 1500 Ft értékű. És nem árt azért észben tartanod, hogy a FreeBet segítségével szerzett nyereményekre jelenleg 3x-os megforgatási követelmény van érvényben, aminek teljesítésére 30 napot biztosít a LibraBet.

Így vehetsz részt a LibraBet „10% bónusz Élő fogadásra”a promóciós kód Librabet segítségével:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálja a LibraBet magyar nyelvű weboldalán;

 2. Lépés 2.

  15000 Ft összértékben fogadj élőben 5 top ligás focimeccsre;

 3. Lépés 3.

  Igényeld a 10%-os Élő fogadás FreeBet bónuszt az ügyfélszolgálattól.

„Helyes pontszám” FreeBet 45 000 Ft-ig

Hozzáférés Pre-match fogadás a pontos eredmény piacon
Bónusz típusa FreeBet
Bónusz időkerete Aktiválást követően 30 nap
Kapható Heti szinten
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min. 3000 HUF / Max 45 000 HUF

„Helyes pontszám” FreeBet akár 45 000 HUF-ig – LibraBet bónusz kód

Egy focimeccs gólszám szerinti eredményét helyesen megtippelni cseppet sem könnyű. Viszont, ha ez neked jól megy, akkor ez a Bónusz LibraBet akció akár 45 000 Ft értékű FreeBet-et is hozhat a „konyhádra”. Amennyiben részt kívánsz venni a „Helyes pontszám” néven futó promócióban, akkor legalább 6000 Ft értékben kell fogadást tenned. Jelen esetben csak pre-match fogadás (adott mérkőzés kezdete előtt megtett fogadás) jöhet szóba.

Leegyszerűsítve a dolgot: egy focimeccs gólszám szerinti végeredmény piacán fogadva, kiválasztva a szerinted legvalószínűbb végkimenetelt (0:0, 0:1, 1:2, stb.). kell fogadást tenned. Az 50%-os bónuszt a fogadásod eredménytől függetlenül – azaz, hogy vesztes lesz-e vagy nyertes – a buki jóváírja a felhasználói fiókodban FreeBet formájában. 

Ami a limiteket illeti az 50%-os bónusz minimuma 3000 Ft (ezt 6000 Ft-os értékű fogadással lehet megkapni), a maximum pedig 45 000 Ft. Végül némi „feketeleves”: a FreeBet-ből szerzett nyereményekre 3x-os megforgatási követelmény vonatkozik, amit egy hónap (30 nap) alatt kell teljesítened. 

Így vehetsz részt a LibraBet „Helyes pontszám FreeBet” promócióban:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálja a LibraBet magyar nyelvű weboldalán;

 2. Lépés 2.

  Fogadj min. 6000 Ft értékben focira pre-match módon a pontos eredmény piacon;

 3. Lépés 3.

  Igényeld az 50%-os „Helyes pontszám” FreeBet bónuszt az ügyfélszolgálattól.

Biztonságos fogadás 150 000 Ft-ig

Hozzáférés Vesztes 5-ös kombi fogadás révén
Bónusz típusa FreeBet
Bónusz időkerete Aktiválást követően 30 nap
Kapható Folyamatos
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min. 6000 HUF / Max 150 000 HUF

Biztonságos fogadás – akár 150 000 HUF, 50%-os bónusz

Ez a bónusz LibraBet regisztrált felhasználók esetében mindenki számára elérhető. A „biztonságos fogadás” alatt pedig az értendő, hogy a buki, bizonyos feltételek teljesülése esetén FreeBet formájában visszaadja a téted 50%-át. No, de lássuk akkor, hogy pontosan miről is van ez esetben szó.

Kezdjük mindjárt azzal az „aprósággal”, hogy a bónusz megszerzése érdekében olyan, legalább 5-eseményes kombi fogadást kell megtenned, amelynél az egyes kimenetelek szorzója nem lehet alacsonyabb 1.80-nál. 

Ami a tétet illeti, ennél a promóciónál a minimum 6000 Ft-ban van megadva. Az 50%-os FreeBet bónusz – mivel a funkciója a veszteségek kompenzálása – csak akkor kerül jóváírásra, ha az adott fogadásod vesztes, azaz legalább egy megtett kimenetel „elúszott”.

6000 Ft-os vesztes fogadás esetén 3000 Ft értékű FreeBet jóváírására számíthatsz (az erősebb idegzetűek nyugodtan kiszámolhatják, mennyit kell bukni ahhoz, hogy az ember 150 ezret kapjon vissza). Egyébként pedig a bónusz iránti igényed jelezned kell az operátor ügyfélszolgálatának pl. chaten, ahol, ha Fortuna a kegyeibe fogad, akár még magyar anyanyelvű agent-el is „lebotolhatod” a dolgot.

Ahogy a mondás tartja, nincsen rózsa tövis nélkül, és ez biza’ erre a LibraBet promóra is igaz. Ugyanis a FreeBet bónuszból származó nyereményekre 3x-os megforgatási kritérium vonatkozik, amit 30 napon belül kell teljesítened, máskülönben könnyes búcsút vehetsz az ingyenes fogadással szerzett pénztől.

Így vehetsz részt a LibraBet „Biztonságos fogadás” promócióban:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálja a LibraBet magyar nyelvű weboldalán;

 2. Lépés 2.

  Fogadj min. 6000 Ft értékben min. 5 eseményes kombi fogadás keretében (min. odds 1.80);

 3. Lépés 3.

  Ha az adott fogadásod vesztes, akkor jogosulttá válsz az 50%-os bónusz jóváírására;

 4. Lépés 4.

  Igényeled a LibraBet ügyfélszolgálatán a bónuszod.

50%-os Heti Újratöltés 150 000 Ft-ig

Hozzáférés Adott heti első befizetés révén
Bónusz típusa Reload bónusz
Bónusz időkerete Aktiválást követően 30 nap
Kapható Heti szinten
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min. 6000 HUF / Max 150 000 HUF

50%-os Heti Újratöltés bónusz 150 000 Ft-os értékhatárig

A LibraBet egyebek mellett olyan bónuszt is nyújt a regisztrált felhasználóinak, amit a heti szinten a legelső számlaegyenleg újrafeltöltés alkalmával lehet igénybe venni 150 ezer Ft-os értékhatárig. Mivel ez egy 50%-os „reload” típusú bónusz, ezért az általad befizetett pénznek csak a fele kerül bónuszként jóváírásra a felhasználói fiókodban. 

Az viszont mindenképp pozitívum, hogy ezt a bónuszt már 6000 Ft felhasználásával is igénybe lehet venni. Ami pedig az „apró betűs” részt illeti, a bónuszt csak akkor kapod meg, ha az adott héten megejtett első befizetésed teljes összegében legalább 1 alkalommal fogadsz egy 1.50-ös szorzós sportesemény kimenetelre. A bónuszra pedig jelenleg 8x-os megforgatási követelmény vonatkozik. 

Azaz a feljogosító befizetésed összegének + a bónusz összegének 8-szorosában kell fogadnod, mely fogadások során a megengedett maximális tét 50€ (15 000 Ft). A megforgatási követelmények teljesítésére 30 napod van. És azt sem árt tudnod, hogy pár fogadási piac nem használható a bónusz kijátszásánál (p. hendikepes piacok, mindkét csapat szerez gólt, páratlan / páros végeredmény születik stb.).

Így juthatsz hozzá LibraBet Heti Újratöltés 50%-os bónuszhoz:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálja a LibraBet magyarországi webhelyén;

 2. Lépés 2.

  Fizess be legalább 6000 Ft-ot a belső az adott heti első befizetéskor;

 3. Lépés 3.

  Fogadj legalább egyszer, min. 1.50-ös szorzóval az első befizetésed összegében;

 4. Lépés 4.

  Kérd a LibraBet ügyfélszolgálatától élő chaten, vagy e-mailben az 50%-os Heti Újratöltés bónusz jóváírását.

CashBack bónusz 150 000 F-ig

Hozzáférés Vesztes fogadások után
Bónusz típusa CashBack
Kapható Hétfőként
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min. 6 000 Ft, maximum 150 000 Ft visszafizetés

Kompenzáld magad a 10%-os CashBack bónusszal! - Feltételek és promóciós kód LibraBet esetében

Megesik, hogy az ember többet veszít, mint amennyit belekalkulált. Az ilyen esetekre találták ki a CashBack bónuszt, ami ugyancsak egy kisebb összegű visszafizetést jelent (10%-ot), viszont valamelyest azért kompenzálja az elszenvedett veszteséget. A promóciós ajánlat hetente egyszer vehető csak igénybe, hétfőnként. A LibraBet többi bónuszához hasonlóan ezt is az ügyfélszolgálaton keresztül tudod megigényelni.

A megforgatási feltételek között szerepel, hogy legalább 3-szoros értékben kell tétként felrakni a bónusz összegét a későbbi fogadások során. A bónusz a felhasználói fiókhoz tartozó virtuális számlára kerül, azaz sportfogadásokhoz lehet felhasználni. A kaszinójátékok itt egyáltalán nem játszanak.

Hogyan igényelhetem meg a CashBack bónuszt?

 1. Lépés 1.

  Menj a ,,Promóciók” menüponton belül a ,,CaschBack bónuszra”.

 2. Lépés 2.

  Olvasd el a bónusz feltételeit, és nézd meg, hogy jogosult vagy-e rá.

 3. Lépés 3.

  Kattints rá a ,,Bónusz megszerzése” gombra.

 4. Lépés 4.

  Írj az ügyfélszolgálatnak az igényléssel kapcsolatban az élő chaten vagy e-mailen keresztül.

Virtuális sport bónusz 150 000 Ft-ig

Hozzáférés Virtuális sportokra fogadva
Bónusz típusa FreeBet
Kapható Folyamatos
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min. / Max 6000 és 150 000 HUF között

Virtuális sport bónusz akár 150 000 Ft értékben

Ez a bónuszajánlat kimondottan azoknak lehet érdekes, akik szívesen fogadnak nagyobb összegben is virtuális sportokra. A buki jelenleg a virtuális sport termékéhez olyan 10%-os bónuszt kínál, aminek az alsó értékhatára 6000 Ft, és FreeBet formájában lehet hozzájutni. 

A 10%-ból kiindulva egyértelmű, hogy alsó hangon is 60 000 Ft-ban kell fogadásokat megtenni virtuális „sporteseményekre” ahhoz, hogy elérhetővé váljon a 6000 Ft-nyi bónusz. Ha pedig a felső határértéket vesszük alapul, akkor a 150 ezer Ft-os bónuszért cserébe már 1.5 millió Ft értékben kell fogadni.

A „slusszpoén”, hogy a FreeBet-ként jóváírt bónuszra 3x-os megforgatási is érvényben van, amit a fogadóiroda virtuális sport részlegében kell teljesíteni.

Így juthatsz hozzá LibraBet Virtuális Sport bónuszhoz:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálja a LibraBet magyarországi webhelyén

 2. Lépés 2.

  Fogadj legalább 60 000 Ft értékben a virtuális sport szekcióban;

 3. Lépés 3.

  Igényeld a Virtuális Sport bónuszt az ügyfélszolgálat munkatársaitól élő chaten vagy e-mailen keresztül.

GYIK

? Bármilyen sporton megforgathat az Első befizetési bónusz?

Ennél a bónusznál nincs kikötve, hogy milyen sportokra fogadva forgathatod meg, amiből kifolyólag kifejezetten tág a „mozgástered”. Arra viszont szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy az új ügyfeleknek szánt kezdő bónuszt az operátor virtuális sport termékén – tudomásunk szerint – nem játszhatod ki.

? Mi lesz, ha teljesítenem a megforgatási követelményeket?

Ha sikeresen teljesítetted az adott bónuszra, promócióra (pl. FreeBet) vonatkozó megforgatási követelményeket, akkor a bónusz / FreeBet révén szerezett nyeremények felett szabadon rendelkezhetsz. Azaz fogadhatsz általuk, de ki is utalhatod őket a belső egyenlegedről.

? Előfordulhat, hogy a LibraBet visszavon egy ajánlatot?

Bár ez nem jellemző, de tény, hogy az operátor fenntartja a jogot saját maga számára annak tekintetében, hogy bármikor visszavonhasson bármilyen bónuszt vagy promóciós ajánlatot.

? Külföldön élve is igényelhetek bónuszt a LibraBet-nél?

Amennyiben életvitelszerűen tartózkodsz külföldön (pl. egy adott országban dolgozol és ott is laksz), akkor semmi akadálya, hogy bónuszt / bónuszokat igényelj. Viszont előzetesen vedd fel a kapcsolatot a LibraBet ügyfélszolgálatával, ugyanis előfordulhat, hogy a tartózkodási helyed szerinti országban az operátor nem nyújt szolgáltatásokat.

? Mit jelent a bónuszoknál a minimális befizetési összeg?

Ez rendszerint azt az összeget jelenti (pl. 20€), amelynek értékében végre kell hajtanod egy befizetést. Azaz, ha a LibraBet-nél egy adott, befizetéshez kötött bónusz / promóció esetében meg van adva a felhasználási feltételek dokumentumban egy minimális összeg (pl. 6000 HUF), akkor legalább ennyit kell befizetned, hogy a bónuszt a későbbiek során majd igényelhesd.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével