Librabet Regisztráció és Belépés

Előnyök

 • Jelentős összegű első befizetési bónusz

 • Kimondottan sok sportfogadás promóciós program

 • Stabil céges háttér, 100%-osan legális működés

 • Havi szinten több ezer sportesemény

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller

Ezt a véleményt frissítették:

Cikkünkben bemutatjuk a Librabet fogadási iroda internetes honlapját, és azt, hogyan tudsz regisztrálni a szolgáltatások igénybevételéhez. Nézzük, miről is lesz szó:

 • A regisztráció valamennyi lépését leírjuk és képernyőfotókkal alátámasztjuk, hogy könnyen és gyorsan feliratkozhass.
 • A cikk végén összeírtuk a legtöbbször felmerülő kérdéseket, hogy ne kelljen külön, egyesével megtalálnod a megoldást rájuk.

A Librabet a Campobet nevű fogadóirodával együtt a ciprusi bejegyzésű Tranello Group elnevezésű cégcsoport része. Kaszinó, sportfogadás, játékok, versenyek és bajnokságok teszik izgalmassá a fiatal cég szolgáltatásainak körét. Az Európai Unióban bejegyzett székhely miatt az adataidat is maximális biztonságban tudhatod a GDPR rendelkezései miatt.

A regisztrációért nem kell fizetned, ráadásul nagyon egyszerű – ha regisztráltál már másik sportfogadó oldalon akkor tényleg egy perc az egész. Nézzük, mi is kell a sikerhez!

1. Lépés: mi szükséges a librabet sportfogadáshoz?

A 2 éves weboldal rögtön a belépéskor választásra csábít, hiszen élő kaszinót, nyerőgépes játékokat, versenyeket is kínál a sportfogadás mellett. Ezeket trendi designal felvértezett oldalakon jelenítik meg. A Librabet felhasználói – minden más sportfogadó irodához hasonlóan – elsősorban okostelefonon vagy tableten keresztül keresik fel a weblapot, azonban asztali számítógépről is minden további nélkül használható a felület. A korral haladva mi is elsősorban a mobilos oldalt elemezzük ki, de miután a két rendszer egymáshoz igencsak hasonló, a tanácsainkat követve nem lesz gondod a másikkal sem.

Első lépésként nyisd meg a Librabet weboldalát a www.librabet.com/hu linkre kattintva, vagy ezt a címet beírhatod a böngésződ címsorába is. Az fontos, hogy a /hu utótag ott legyen linkben, különben angolul fog megjelenni a honlap.

A honlapra érve érdemes elsőként elfogadni a sütik használatáról szóló tájékoztatót, melyet az oldal alján, a zöld OK gomb megnyomásával tudsz megtenni.

Librabet sportok

2. Lépés: mik a librabetre történő regisztráció lépései?

A Librabeten semmit nem bíztak a véletlenre, jól tudták hogyan kell könnyen elérhetővé tenni a regisztrációt elindító gombot. A honlap alján, egy nagy, zöld, “Regisztráció” feliratú gombra kell kattintanod a kezdéshez.

librabet fooldal mobil

Ha nem ez az első regisztrációd, akkor gyorsan túl leszel a feladaton. Ha még nem regisztráltál ilyen weboldalon, akkor érdemes elmondani, hogy a feliratkozásnak az a lényege, hogy egy olyan, hozzád köthető felhasználói fiók jöjjön létre, amelyen keresztül virtuális egyenlegedet fogod tudni kezelni, illetve nyereményeidet kérheted majd ki a számláid valamelyikére. A hat lépésből álló folyamatban először az email címedre van szükség – fontos, hogy valósat adj meg, mert a rendszert különben nem fogod tudni használni. Fogadd el a kért nyilatkozatokat is. A harmadikat nem kötelező, hiszen ott a hírlevelek fogadásáról döntesz.

librabet regisztracio

Ha úgy döntöttél, hogy nem kérsz hírlevelet, akkor a rendszer megkérdezi tőled, hogy biztosan átgondoltad ezt. Ha nagyban szeretnél játszani, valószínűleg érdemes ezekből is tájékozódnod. Ha biztosan nem szeretnéd, akkor kattints majd a “nem” gombra.

librabet fiok aktivalasa

A második lépésben egy felhasználónevet és egy jelszót kell megadnod. Ez utóbbit kétszer, hogy biztosan ne lehessen véletlenül elgépelni. Javasoljuk, hogy ezen a ponton jegyezd meg, illetve írd fel a beállított információkat.

Librabet regisztracio bonus

A harmadik lépésben két adat megadását kérik:

 • Név (keresztnév)
 • Vezetéknév

Ha kitöltötted, kattints a Következő lépés gombra!

Librabet regisztracio nev

A törvényi előírásoknak megfelelően a születési dátumodat, a nemedet és a telefonszámodat is el fogják kérni. Ha kész, léphetsz is tovább.

librabet szuletesi datum

A következő képernyőn a rendszer előre felkínálja a lokációd alapján legvalószínűbb országot és pénznemet, de ezen szükség esetén módosíthatsz is.

librabet regisztracio magyar

Az utolsó fázisban pedig a lakóhelyed adatait kell megadnod. Más rendszerekkel ellentétben ez nem kerül ellenőrzésre, de érdemes a valós adatokat megadnod, mert ha valami probléma merülne fel, akkor igazoltathatják a beírt információkat.

librabet regisztracio varos

A Véget ért gomb megnyomásával a regisztráció be is fejeződött. Erről a “You have successfully registered!” (azaz Sikeresen regisztráltál!) felirat tanúskodik.

3. Lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

A fiók aktiválása automatikusan történik meg, így könnyítve meg számodra a teljes folyamatot. Nem szükséges sem a beírt személyes adatok hosszadalmas igazolása, sem pedig az email címed bizonyítása.

4. Lépés: milyen úton léphetek be a profilomba?

A belépés rendkívül egyszerű

 • Töltsd be a Librabet honlapját a www.librabet.com/hu címen keresztül.
 • Kattints a három, fehér, vízszintes vonalat mintázó ikonra a képernyő bal felső sarkában.
 • A menü felső részében kattints a bejelentkezés gombra.
 • Írd be a felhasználóneved és a jelszavad.
 • Majd kattints a kék színű Bejelentkezés gombra.

Valami nem működik. Mi a megoldás?

Elfelejtettem a felhasználónevemet: Ha hallgattál ránk és a regisztrációs folyamat során felírtad a felhasználóneved, akkor most nincs más dolgod, mint a jegyzeteidet elővenni. Ha nem írtad fel, akkor sajnos új jelszót kell majd kérned, vagy fel kell venned a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az Élő Chat gomb megnyomásával.

 • Elfelejtettem a jelszavam: Függetlenül attól, hogy melyik böngészőt használod, az első belépéskor valószínűleg fel fogja ajánlani, hogy megjegyezze a jelszavad és a felhasználónevedet. Érdemes ezt elfogadni, hogy a második alkalomtól már könnyebb legyen a belépés. Ha valamilyen okból kifolyólag nincsen meg a jelszó, akkor a bejelentkezés résznél az Elfelejtettem a jelszavam gombra kattints és kövesd az utasításokat.
 • Ezt a mezőt kötelező kitölteni: Ha ezt az üzenetet látod, akkor a bejelentkezési képernyőn vagy a felhasználónevet vagy a jelszót nem írtad még be.
 • “Wrong user name or password”: Sajnos néhány hibaüzenetet még nem fordítottak le. Ez azt jelenti, hogy nem a megfelelő felhasználói nevet vagy jelszót írtad be. Próbáld meg újra, de figyelj, hogy kettőnél többször ne próbálkozz, hacsak nem vagy teljesen biztos a dolgodban, ugyanis a harmadik sikertelen kísérlet után a rendszer egy időre kitilthat.
 • Librabet regisztráció hiba vagy Librabet sikertelen regisztráció: A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kötelező, amelyiknél nem látod az opcionális feliratot.
 • Librabet regisztráció egyedi adat szükséges: Ha nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a teljes neved vagy a lakcímed, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.
 • Miért van szükség azonosításra? Szerencsére a Libranet nem kér alapból azonosítást. Előfordulhat azonban, hogy egy probléma felmerülése esetén élnek ezzel a jogukkal, de ez csak speciális esetekben fordulhat elő. Az átlagos, szabályok szerint játszó felhasználó sosem fog találkozni vele.
 • Nem akarom folytatni a játékot és törölném magam! A Librabet regisztráció törlése mindenki számára adott lehetőség. Ehhez nem kell mást tenned, mint bejelentkezni és az Élő Chat gomb megnyomásával felvenni a kapcsolatot az Ügyfélszolgálat egy munkatársával. Ők tudnak neked segíteni abban, hogy törölhesd a felhasználói fiókodat.

Ajánlott bukmékerek ismertetőI - regisztráció

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com