Mai foci tippek ingyen

Ezt a véleményt frissítették:

A futball tippek és tanácsok szerelmesei számára ajánljuk ezen cikkünket. Ha szeretnéd megtudni, milyen stratégia mentén, melyik oldalakon és mire érdemes fogadni, akkor bátran olvass tovább. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk, reméljük, tudunk újat mutatni!

Ingyen labdarúgó fogadás tippek

Három ok, amiért érdemes a Mightytips tanácsaira hagyatkozni

ingyen tippek

Foci előrejelzések - Minden, amit tudnod kell

Ha szeretsz fogadni és nyerni, akkor érdemes némi időt szánni labdarúgás jóslatok és foci fogadás tippek olvasására. Több szem többet lát, nálunk pedig igazi szakértők a legjobb foci tippek szerzői. Érdemes adni a szavukra, hiszen tudják, miről beszélnek. Tényekkel is tudjuk bizonyítani, hogy milyen sikeresek a nálunk olvasható foci jóslatok.

A mai magyar szerencsejáték-szabályozás szerint az online sportfogadás teljesen legális. A legjobb fogadóirodákat, ahol legális keretek között játszhatsz, fentebb találhatod. Ha pedig az ingyen foci tippek érdekelnek igazán, nézz rá további cikkeinkre. Érdemes gyakran benézni hozzánk, ugyanis napi szinten jelentkezünk a legjobb fogadási tanácsokkal.

Szakértők MightyTips

Aladár Kollár Aladár
Kollár

1132 tippek

50% nyert

András Juhász András
Juhász

509 tippek

56% nyert

Balázs Hetei Balázs
Hetei

210 tippek

50% nyert

Kornél Palásti Kornél
Palásti

455 tippek

49% nyert

Miért érdemes foci fogadási tippeket olvasni?

foci jóslatok

A legjobb foci tippek elsődleges ismérve, hogy pénzt nyerhetsz velük. Persze nehéz előre megjósolni egy mérkőzés kimenetét, éppen ezért érdemes sikeres, megbízható szakemberekre hagyatkozni, akiknek tanácsai foci fogadás tippek témában nagyon hasznosak lehetnek. Hogy miért is érdemes a Mightytips csapatába fektetni a bizalmadat?

  • A nálunk olvasható labdarúgás tippek szakértőktől származnak
  • A szakértők segítsége növelheti a sikerességedet
  • A foci előrejelzések új aspektusból mutatnak be egy-egy eseményt
  • A futball fogadás tippek mellé a legjobb szorzókat is megmutatjuk

Ingyen foci tippek - Képezd magad költségektől mentesen a Mightytips.hu-n

A Mightytips.hu szerkesztői maguk is szenvedélyes sportfogadók. Részben ennek is köszönhető, hogy foci fogadási tippek egész hadát tudjuk felsorakoztatni előttetek. Ezért cserébe semmilyen juttatást nem várunk el, számunkra a ti sikeretek a legjobb fizetség. Az oldalunkon található futball tippek értékét a ti nyereményeitek adják, így ha te nyersz, mi is nyerünk. Nyerjünk együtt!

Labdarúgás tippek - Mi alapján jósolnak szakértőink?

A Mightytips szakértői csapata folyamatosan nyomon követi a labdarúgás legfontosabb és legfrissebb híreit. Mindezt persze nem csak szenvedélyből teszik, tesszük. Célunk ugyanis az, hogy minél pontosabb és megbízhatóbb labdarúgás tippek és tanácsok jelenhessenek meg oldalunkon. A labdarúgás fogadás a megfelelő ismeretek hiányában abszolút szerencsejáték, és mint az élet minden területén, így itt is az a helyzet, hogy minél többet tanulunk, annál sikeresebbé válhatunk.

Szakértőink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Tisztában vagyunk a sportfogadás és azon belül is a labdarúgás legfrissebb trendjeivel és eredményeivel. Tippjeinket, tanácsainkat meggyőződésünkre és szakértői ismereteinkre alapozva adjuk. Hisszük, hogy az itt olvasott futball tippek segítségével olvasónk gyorsan sikeres sportfogadókká válhatnak, akkor is, ha nem száz százalékban válik be minden jóslatunk.

A sportfogadás szakértői vagyunk

A mi szakértelmünk - A Myghtytips missziója

bm-filter-anchor-info

Szakértőink

A Mightytips.hu missziója, hogy megtanítsuk olvasóinkat okosan, taktikusan, működő stratégiák alapján fogadni. Célunk, hogy olvasóink és játékosaink minél sikeresebbek legyenek a sportfogadás terén. Ebben szeretnénk a segítségetekre lenni, ezért mutatjuk be Nektek a legjobb labdarúgás fogadási tippek és bónuszok széles skáláját.

Futball tippek - Melyik a legjobb fajta foci fogadás és miért?

foci tippek

Foci tippek mára - amennyiben épp ezt keresed, nem árt tisztában lenni a legnépszerűbb és legjobban jövedelmező fogadási típusokkal. Ezeket szeretnénk most bemutatni.

  • 1X2: Messze az 1X2 uralja a mai foci tippek világát. Ez a legnépszerűbb típus az online sportfogadók körében. Az 1X2 annyit jelent, hogy megtippeled, melyik csapat nyeri a mérkőzést. Az 1 a hazai, a 2 a vendégcsapat győzelmét jelöli, az X pedig a döntetlent. Érdemes tudni, hogy kieséses szakaszokban ez csak a rendes játékidőre vonatkozik, a 2×15 perces hosszabbítás tehát nem számít bele az eredménybe.
  • Dupla esély: Ha ragaszkodunk ahhoz, hogy egy háromesélyes, kiszámíthatatlannak ígérkező rangadókra fogadjunk, akkor érdemes a Dupla esély típusával szemezgetni. Az oddsok csökkennek, de a nyerési esélyeink nőnek. Ez az 1X2 fogadás egy olyan fajtája, amivel két esetben is nyerhetünk (1X = hazai nyer vagy döntetlen, 12 = nincs döntetlen, valaki nyer, 2X = vendég nyer vagy döntetlen). Foci fogadási tippek gyakori szereplője ez a piac.
  • Alatt/fölött: Ha nem szeretnél a győztes csapat kilétére vonatkozó jövendölésekbe bocsátkozni, akkor az alatt/fölött piac jó választás lehet. Főleg, ha bő ismereteid vannak a pályára lépő csapatok védelméről és támadóiról. Arra fogadhatsz, hogy hány gól fog születni az adott mérkőzésen. Például a 3,5 alatt annyit jelent, hogy maximum 3 gól születik a találkozón. Azért öttizedre végződik, hogy a fogadás mindenképpen kétesélyes legyen.
  • Pontos eredmény: Megálmodtad, hogy mi fog történni a meccsen, és te már a kezdőrúgás pillanatában biztosan tudod, hogy mi lesz a pontos végeredmény? Akkor érdemes a pontos eredményre fogadni, amivel az alacsony nyerési esélyek miatt az oddsok hatalmasak. Csak akkor nyersz, ha tényleg telibe is találod a végeredményt, éppen ezért ez a labdarúgás tippek legnehezebb kategóriájába sorolható fogadási típus.
  • Mindkét csapat szerez gólt: Az alatt/fölött piachoz hasonlóan ez is egy kétesélyes fogadás. Igenre vagy nemre tudsz fogadni. Értelemszerűen az igen akkor nyer, ha mindkét csapat betalál. A nem akkor is nyer, ha 3-0, akkor is, ha 0-3, és akkor is, ha 0-0 a végeredmény, hiszen egyik esetben sem lőtt gólt mindkét csapat.

A legjobb foci tippek nap mint nap

A Mightytips.hu az ideális oldal számodra, ha napi szinten szeretnél képbe kerülni a legjobb fogadási ajánlatokkal. Foci tippjeinket akár mobil alkalmazás használatával is kamatoztathatod a legjobb sportfogadási appokkal, melyeket nálunk szintén megtalálsz - napi jó tanácsainkkal egyetemben. Használd hát ki az itt tárulkozó lehetőséget, hiszen nem minden nap dörömböl az ajtódon a győzelem esélye. Kivéve persze, ha rendszeres olvasónk vagy!

GYIK

? Melyik a legjobb fogadóiroda Magyarországon?
Ez igazából személyes preferencia kérdése. Nálunk megtalálhatod a listát a legjobbakról, azt pedig te döntöd el, mi számodra a legfontosabb: minél több sport, különleges ajánlatok, bónuszok, kényelmes fizetés, külalak, ügyfélszolgálat… Persze a legjobb, ha ezek mindegyike teljesül!
? Van olyan módszer, amivel minden fogadásom nyerhet?
Biztos fogadás nem létezik, aki mást állít, az hazudik. Számolnod kell azzal, hogy néha veszíteni is fogsz. Nagyon fontos, hogy csak olyan pénzzel fogadj, ami nem hiányzik akkor sem, ha elveszted - hiszen ez mindig benne van a pakliban.
? Hogyan tudom növelni a nyerési esélyeimet foci fogadásnál?
Folyamatos tanulással, ez a legfontosabb. Képezd magad és légy nyitott új információk befogadására. Olvasd folyamatosan a híreket és kövesd nyomon az oddsokat. Tartsd szemmel, melyik csapat van kevésbé jó formában, hol hiányoznak a húzóemberek, és természetesen keresd meg, hogy hol a legmagasabb az odds. Ott érdemes fogadni!
? Csak egy fogadóirodánál regisztrálhatok?
Természetesen nem. Egy fogadóirodánál csak egy felhasználói fiókod lehet, de bármelyik legális oldalon regisztrálhatsz, és érdemes is regisztrálni. Így ugyanis nyomon tudod követni, hogy hol a legjobbak a szorzók, és ki tudod használni az ebből fakadó előnyödet. Ezzel pedig a saját esélyeidet javítod.
? Legális Magyarországon az online sportfogadás?
A válasz természetesen igen. Ha nem lenne, mi sem foglalkoznánk vele, ez ilyen egyszerű.