Fezbet Regisztráció és Belépés

7.3 / 10

Ezt a cikket frissítették:

100% bónusz akár 30,000 HUF

Fogadj most

A Fezbet regisztráció menete és a belépés folyamata rendkívül egyszerű, már csak azért is, mert ez az online fogadóiroda és kaszinó teljes egészében elérhető magyar nyelven is. A curacaói engedéllyel rendelkező Fezbet ma már az online szerencsejáték piac egyik legismertebb szereplője, hiszen számtalan kiváló bónuszt és fizetési módot kínál. Utóbbiak esetén már lehetőségünk van akár kriptovalutákkal is fizetni. De visszatérve a Fezbet bejelentkezés és csatlakozás folyamatára, az egész roppant egyszerű, és csupán néhány percet vesz igénybe.

A Fezbet belépés végrehajtásához a főoldalon szimplán kattintsunk a jobb sarokban lévő bejelentkezés gombra, majd adjuk meg felhasználónevünket és jelszavunkat. A Fezbet regisztráció link a főoldal jobb sarkában érhető el egy kellemes kinézetű Csatlakozz feliratú gomb formájában. Ha erre kattintunk, akkor máris indul a folyamat négy lépése, amit a következőkben részletesen be is mutatunk! Maga a Fezbet sportfogadási oldal vezérigazgatója is rámutatott egyébként, hogy miért fontos a stabil regisztrációs folyamat és weboldal:

A legjobb partnereket és társakat megtalálni mindig a legnehezebb feladat…

A Fezbet fogadóiroda regisztrációs folyamata lépésről-lépésre

Mielőtt belevágnánk a részletes bemutatásba, fontos kiemelni, hogy a Fezbet regisztráció ingyenes, tehát nem kell semmit befizetnünk azért, hogy csatlakozhassunk és nézelődhessünk. Ahogy már fentebb említettük, a fő felületen elérhető, Csatlakozz feliratú gombra kattintással indítható el a folyamat.

 1. Lépés 1

  Az első lépésben kell megadnunk az e-mail címünket. Ugyanezen a képernyőn kell megadnunk az esetleges promóciós kódunkat és egy egyszerű pipával itt fogadhatjuk el azt is, hogy promóciós ajánlatokban részesüljünk a jövőben. Ha ezzel megvagyunk, a “Következő lépés” gombra kattintással mehetünk tovább.

 2. Lépés 2

  Most ismét fontos lépés érkezik a folyamatban, hiszen meg kell adnunk egy választott felhasználónevet és egy jelszót is. Igyekezzünk olyan felhasználónevet és jelszót megadni, amit nem fogunk elfelejteni, mert gyakori Fezbet regisztrációs hiba, hogy már a regisztráció után elfelejtik a játékosok a megadott jelszavukat vagy felhasználónevüket.

 3. Lépés 3

  Itt kell kiválasztanunk országunkat és a pénznemet, amiben játszani szeretnénk. Van arra is mód magyar fogadóként, hogy ne HUF-ban játsszunk, hanem más pénznemben. Itt kell megadnunk a telefonszámunkat is, ami a későbbiekben használható lesz azonosításra és segítségkérésre is.

 4. Lépés 4

  A következő lépésben a személyes adatok megadása következik, amelyekre szükségünk lesz, ha regisztrálni szeretnénk. A Fezbet regisztráció gyakori kérdések között sűrűn elhangzik szükségességük kérdése, de ezeket muszáj megadnunk.

 5. Lépés 5

  Itt további személyes adatokat kell megadnunk, pontosabban a lakcímünket, városunkat és irányítószámunkat. Ezután ismét jöhet a Következő lépés!

 6. Lépés 6

  A fiók visszaigazolásának utolsó lépésében már csak a felhasználási feltételeket kell elfogadnunk. Erre sok esetben szimplán csak rákattintunk, de mi azt javasoljuk, hogy mindenki alaposan olvassa át a szerződési feltételeket.

fezbet-regisztracios-e--mail-800x500sa hozzon-letre-jelszot-a-fezbet-szamara-800x500sa fezbet-regisztracios-telefonszam-800x500sa fezbet-regisztracios-fizetesi-informaciok-800x500sa fezbet-regisztracios-cim-800x500sa fezbet-eletkor-visszaigazolasa-800x500sa

A Fezbet regisztráció feltételei

Ahogy már a regisztráció folyamatát bemutató szakaszból látható volt, a Fezbet regisztráció során vannak olyan követelmények és feltételek, amelyeket teljesítenünk kell, ha szeretnénk az oldalhoz csatlakozni. Ezeket lentebb láthatjuk a következő táblázatban.

A Fezbet regisztráció feltételei
E-mail megadása szükséges? ✔️
Telefonszám megadása szükséges? ✔️
Személyi azonosító scannelt másolata ✔️
Közüzemi számla másolata szükséges? ✔️
Személyes adatok megadása (név, lakcím) szükséges? ✔️
Van regisztrációhoz kötődő bónusz? ✔️

A Fezbet bejelentkezés folyamata

A Fezbet magyar belépés rendkívül egyszerű, mindössze néhány kattintást és billentyűnyomást igényel. Ugye az első és legfontosabb, hogy a főoldal jobb felső sarkában található Bejelentkezés gombra kattintsunk. Megkönnyíti a dolgunkat, hogy a Fezbet teljes egészében elérhető magyar nyelven, szóval az idegen nyelvet nem ismerőknek is könnyű dolga lesz.

 1. Lépés 1

  A felugró kis ablakban nincs más feladatunk, mint megadni a regisztráció során megadott felhasználónevünket és a hozzá tartozó jelszavunkat.

 2. Lépés 2

  Ha megvan, kattintsunk a Bejelentkezés gombra. Amennyiben a felhasználónév vagy a jelszó nem volt helyes, figyelmeztetést fogunk kapni.

 3. Lépés 3

  Ilyenkor vagy magunk korrigáljuk a hibát vagy kapcsolatba léphetünk a 0-24 órában elérhető Fezbet ügyfélszolgálattal élő chaten vagy éppen e-mailben. De első körben megpróbálhatunk az “Elfelejtetted a jelszavad?” linkre is kattintani. Ilyenkor e-mailben kapni fogunk egy linket, amivel új jelszót tudunk magunknak megadni.

fezbet-bejelentkezes-800x500sa

Miért érdemes csatlakozni a Fezbethez?

A Fezbet oldalához sok különféle okból érdemes csatlakozni. Már szimplán az is meggyőző lehet, hogy teljes egészében a magyar felhasználókra is optimalizált az oldal, de az is jó érvnek számít, hogy van online kaszinója is, tehát ha nem csak fogadni szeretnénk, egyéb szórakozást is találhatunk. Ezen kívül persze számos olyan érv létezik, amiért ez a szolgáltató kimagaslik a többi bukméker közül. Íme néhány ezek közül!

 • Minden pillanatban 30-nál több sportág eseményeire lehet fogadni
 • Minden lehetséges és népszerű fizetési módot igénybe vehetünk, még kriptovalutát is
 • Számtalan e-sport piacra is fogadhatunk, nem csak League of Legends vagy éppen COD érhető el
 • Többszintű VIP program, ami egyre nagyobb mértékű jutalmakkal jutalmazza a rendszeres fogadókat

Fezbet üdvözlőbónusz magyar játékosok számára

A Fezbet számtalan különféle bónusszal várja a frissen csatlakozó fogadókat (és tegyük hozzá, a kaszinós játékosokat is), ezek közül azonban a Fezbet regisztrációsbónusz számít a legfontosabbnak és értékesebbnek. Nézzük is ezeket részletesen

Fezbet üdvözlőbónusz magyar játékosok számára
🎯Bónusz neve 💡Felhasználási feltételek 🕜Lejárati dátum
100%-os üdvözlőbónusz akár 35 ezer forintig
 • Első befizetés teljes összegével kell fogadni 1.50 szorzóval
 • Minimum 6000 forintos befizetés
N/A
10%, akár 45 ezer forint bónusz élő fogadásra
 • 5 élő fogadás
 • Minimum 1,8-as szorzó
N/A
50%-os, akár 150 ezer forintos heti újratöltési bónusz
 • Minimum 6000 forint heti befizetés
 • Maximum 50%
N/A
10%-os bónusz plusz nyeremény
 • Legalább három eseményes kombinált fogadás
 • Teljes szorzó minimum 1,8-as
N/A
swipe circle blue

Hogyan hitelesítsük Fezbet fiókunkat

A Fezbet regisztráció segítség témában az egyik leggyakoribb kérdés, ami az ügyfélszolgálathoz érkezik, az a fiók hitelesítésére vonatkozik. A Fezbet szabályzata elég egyértelműen rendelkezik az ötös pontjában a tennivalókról. Egyrészt kötelesek vagyunk a helyes adatainkat megadni, másrészt a Fezbet jogosult azonosító dokumentumokat kérni tőlünk. Ezek körébe tartozhat egy

 1. Lépés 1

  Személyi igazolvány.

 2. Lépés 2

  Lakcímigazolvány.

 3. Lépés 3

  Bankkivonat vagy egyéb pénzügyi tranzakciós történeti dokumentum.

 4. Lépés 4

  És akár közüzemi számla.

Ezeket a dokumentumokat 10 napon belül biztosítanunk kell az oldal számára, mert amennyiben nem teszünk így, a Fezbetnek joga van lezárni a fiókunkat. A Fezbet biztosít róla mindenkit, hogy a megadott adatok és információk nem kerülnek külső felek kezébe és csak az igényelt célokra kerülnek felhasználásra.

Mit tegyünk, ha segítségre van szükségünk?

Amennyiben a Fezbet magyar bejelentkezés vagy regisztráció során segítségre van szükségünk, több módon is kapcsolatba léphetünk az ügyfélszolgálattal.

Amennyiben Fezbet online regisztráció során segítségre van szükségünk vagy Fezbet regisztráció hiba történik, a leggyorsabb megoldást az élő chates kapcsolatfelvétel jelenti.

Az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételre a következő lehetséges módjaink vannak:

 • Írhatunk e-mailt a megadott címre: általában a komplexebb kérdések esetén szokták ezt javasolni, vagy ha nem azonnali válaszra van szükségünk
 • Telefonos ügyfélszolgálat: még mindig nagyon sokan igénylik a közvetlen kommunikációt, ezért a Fezbet profi kollégák segítségével biztosítja a segítséget
 • Az élő chat: ez napjaink legnépszerűbb és leggyorsabb segítségi formája. Tesztünk azt mutatja, hogy a Fezbetnél a folyamat rendkívül gyors és hatékony, tényleg profi kollégák ülnek a chat másik oldalán

Lehetséges problémák a Fezbet regisztráció során

A Fezbet regisztráció során szembesülhetünk néhány problémával, amelyek megoldásában igyekszünk most segítséget nyújtani.

 • Nem fogadja el a kiválasztott felhasználónevünket az oldal: valószínűleg nem megengedett karaktereket tartalmaz a név vagy már foglalt az adott felhasználónév
 • Nem fogadja el a kiválasztott jelszavunkat az oldal: valószínűleg nem teljesíti a minimum biztonsági követelményeket az általunk választott jelszó vagy nem megengedett karaktereket tartalmaz
 • Nem érkezik meg a hitelesítő e-mail: ha ellenőriztük, hogy nem került a spam mappába semmilyen levél, akkor lépjünk kapcsolatba az ügyfélszolgálattal
 • Nem tudunk belekattintani valamelyik mezőbe: először is töröljük az ideiglenes fájlokat az adott böngészőből, majd próbáljuk újra. Ha így sem működik, akkor célszerű másik böngészővel is megpróbálni, majd lépjünk kapcsolatba az ügyfélszolgálattal

Összegzés

A Fezbet regisztráció rendkívül könnyű és egyszerű és semmilyen különbség nincs az asztali vagy a Fezbet mobil regisztráció között.  Ugyanígy elérhető a Fezbet alkalmazás is mobil eszközről, tehát semmilyen különbséget nem fogunk találni a mobilos fogadásban.

A lépések a tesztünk szerint alig néhány perc alatt végrehajthatóak, de természetesen szükséges hozzá, hogy helyes adatokat adjunk meg, amelyeket aztán hitelesíteni is tudunk a későbbiekben dokumentumokkal.

fezbet-regisztracios-ajanlat-800x500sa

GYIK

?

Magyar nyelven is végrehajtható a regisztráció?

Igen, a Fezbet oldala teljes egészében optimalizált magyar nyelvre.
?

Mi történik, ha mobilról akarok regisztrálni?

Teljesen ugyanúgy működik a folyamat mobil eszközökről, mint asztali gépről.
?

Van a regisztrációnak költsége?

Nincs, a regisztráció a Fezbetnél mindig teljesen ingyenes volt.
?

Muszáj befizetést elvégezni a regisztráció során?

Nem, lehetséges regisztrálni az oldalra úgy is, hogy nem fizetünk be, de ilyenkor nem lesz minden funkció elérhető a számunkra.
?

Számít, hogy milyen mobil eszközt használok?

Nem, a mobil operációs rendszertől vagy eszköztől függetlenül végrehajtható a regisztráció.

3 értékelés, átlag 5 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.