EB 2024 Tippek, Oddsok és Fogadások

Az Euro 2024 hamarosan megkezdi lenyűgöző futballünnepét Németországban, a foci rajongók már tűkön ülnek, a várakozás feszültsége tölti meg a levegőt. Neked melyik a kedvenc csapatod és kire fogadsz?

Az Európa-bajnokság nem csupán a futball szerelmeseinek ünnepe, hanem azoknak is, akiknek a sportfogadás a hobbijuk. Ezért tapasztalt futballszakértő csapatunk olyan értékes tippeket igyekszik kínálni, amelyek segítenek informált döntéseket hozni a torna alatt. Nálunk megtalálod a legjobb Euro 2024 előrejelzések felhozatalát, valamint tuti foci tippeket holnapra.

Az Európa-bajnokság megismerése létfontosságú minden fogadónak, és mi, az Euro 2024 kiemelkedő eseményén egy igazán átfogó áttekintéssel szeretnénk kedveskedni olvasóinknak. Ebből a szakértők vezérelte fogadási útmutató-sorozatból Te is felkészülhetsz az Európa-bajnokságra.

A legjobb fogadóirodák a 2024-es Európa-bajnokságon

 1. 1

  1BET

  7.90 / 10

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 2. 2

  Wazamba

  8.10 / 10

  Sport bónusz 35,000 Ft + 4,000 Ft Free Bet

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 3. 3

  Powbet

  9.00 / 10

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 4. 4

  Excitewin

  8.50 / 10

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 5. 5

  Bankonbet

  8.00 / 10

  100% bónusz akár 150.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

A közelgő 2024-es Európa Kupa bemutatása

Ahhoz, hogy tippelni tudjunk az UEFA Euro 2024 eredményeire, először is a Kupa formátumának megértése szükséges. Lássuk, hogyan épül fel az idei EB!

A verseny két fő szakaszra oszlik: a csoportkörre és a kieséses szakaszra. A csoportkörben a 24 résztvevő csapat hat csoportba van rendezve. A csapatoknak a csoportkörben győzelmekért, döntetlenekért és vereségekért pontokat osztanak ki. Az első két helyezett csapat és a négy legjobb harmadik helyezett csapat jut tovább a kieséses szakaszba. Tehát a csoportgyőztesek egyből tovább jutnak a nyolcaddöntőbe. A csoportkör június 14-én kezdődik, és június 29-ig tart.

A kieséses szakasz június 30-án kezdődik a nyolcaddöntőkkel, majd folytatódik a negyeddöntőkkel, a középdöntőkkel és a döntővel. A torna csúcspontja a 2024. július 14-i nagydöntő lesz, ahol az Euro 2024 győztese megkoronázza Európa legjobb futballcsapatát. Fontos megjegyezni, hogy a harmadik helyért zajló meccs nem lesz jelen az idei tornán.

Amint közeledik a torna kezdete, izgatottan várjuk, hogy melyik csapat bizonyul majd a legjobbnak, és milyen fordulatokat hoz majd ez a kivételes esemény. Most pedig tekintsünk át a korábbi győzteseket, valamint a legjobb EB 2024 fogadási tippeket, hogy ezek segítségével megjósoljuk a labdarúgó Európa-bajnokság kimenetelét!

Az utolsó 5 Euro Kupa győztesei

 • 2020: Olaszország
 • 2016: Portugália
 • 2012: Spanyolország
 • 2008: Spanyolország
 • 2004: Görögország

Kép ehhez "A közelgő 2024-es Európa Kupa bemutatása"

Kik a favoritok a 2024-es Európa-bajnoki címre Németországban?

A labdarúgó EB 2024 tippek áttekintésekor érdemes figyelembe venni a fogadóirodák és a futballszakértők eltérő véleményeit. Egyesek kiemelik a Franciaország-Anglia párost, míg mások Portugáliát tekintik a legnagyobb esélyesnek, és az esélytelenebbek között említik Olaszországot és Spanyolországot.

Azonban amiről minden esetben érdemes beszélni az EURO 2024 kapcsán, az Franciaország, különösen Didier Deschamps vezetésével. A francia csapat rendkívül erős felállással rendelkezik, köztük olyan sztárokkal, mint Mbappé és Griezmann. Nemcsak a tehetség, hanem a motiváció és a közelmúltbeli versenytapasztalat is az ő oldalukon van, amelyek mind azt mutatják, hogy a franciák a bajnokság leginkább esélyes csapatát jelenthetik..

A merész Labdarúgó EB 2024 fogadási tippek szerint Franciaország áll a legnagyobb eséllyel a 2024-es Európa-bajnokság megnyerésére. A tudásuk mélysége, a tehetség és a lendület mind alátámasztja ezt a jóslatot, és izgalmas versenyt ígér a közelgő eseményen.

A bukmékerek szorzói a cím győztesére

Az Európa-bajnokság győztesére vonatkozó csábító Eb oddsok már elérhetők a vezető fogadóirodáknál, így most kivételes lehetőséget kínálnak a focirajongóknak arra, hogy kihasználják ezeket a kedvező feltételeket. Most van itt az idő, hogy felfedezd és a legtöbbet kihozd az Európa-bajnoki fogadásokból, különös tekintettel a jövőbeli bajnokra vonatkozó előrejelzésekre.

Az optimális idő most van a sportfogadási tevékenységekre, mivel elegendő információ áll rendelkezésre és még van idő a döntéshozatalra. A fogadók most kapják a legjobb esélyt arra, hogy okos döntéseket hozzanak, és profitáljanak az Európa-bajnokság izgalmas eseményeiből. Szerinted ki lesz az Európa-bajnok?

A top 10 esélyes csapat az EURO 2024 győzelemre, EB fogadási szorzókkal:

Végső fogadási szorzók a 2024-es Eurobajnokságra
Állapot
Anglia zászló Anglia 4.3 4 4.47
Franciaország zászló Franciaország 4.5 1.55 4.54
Németország zászló Németország 7 7 7.19
Spanyolország zászló Spanyolország 9 8 7.19
Portugália zászló Portugália 9 1.42 8.92
Olaszország zászló Olaszország 15 15 16.79
Hollandia zászló Hollandia 17 3.75 17.38
Belgium zászló Belgium 15 1.32 14.88
Dánország zászló Dánország 41 34 33.57
Horvátország zászló Horvátország 41 41 38.95
 • Anglia - 4.47
 • Franciaország - 4.54
 • Németország - 7.19
 • Spanyolország - 7.19
 • Portugália - 8.92
 • Belgium - 14.88
 • Olaszország - 16.79
 • Hollandia - 17.38
 • Dánország - 33.57
 • Horvátország - 38.95

Selejtező szakasz előrejelzései: Európa Kupa nyolcaddöntője

Az Eb 2024 fogadások sok lehetőséget kínálnak, így nemcsak a leendő Európa-bajnokra érdemes fogadni, hanem arra is, hogy mely csapatok jutnak tovább a 16 közé. Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor tekintsd meg ingyenes, részletes, csoportonkénti Európa-bajnoki előrejelzéseinket, ahol megosztjuk a meglátásainkat arról, hogy kik mekkora eséllyel juthatnak be a nyolcaddöntőbe.

A következő listában láthatod a fogadóirodák által biztosított szorzókat az egyes csapatok 16-ba való bejutására. Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel ezeket a foci Eb fogadások során használható esélyeket a fogadási stratégiád megalapozásához!

Kvalifikációs előrejelzés az Eb nyolcaddöntőjére: fogadóirodák oddsai

 • Anglia - 1.03
 • Németország - 1.05
 • Belgium - 1.05
 • Portugália - 1.05
 • Franciaország - 1.07
 • Spanyolország - 1.08
 • Olaszország - 1.20
 • Hollandia - 1.25
 • Horvátország - 1.30
 • Törökország - 1.35
 • Svájc - 1.50
 • Románia - 1.60
 • Szerbia - 1.60
 • Ausztria - 1.70
 • Magyarország - 1.70
 • Csehország - 1.70
 • Skócia - 1.70
 • Szlovákia - 1.80
 • Szlovénia - 2.00
 • Albánia - 3.00

Előrejelzéseink a 2024-es Európa-bajnokság csoportkörére vonatkozóan - Eb 2024 fogadások

Ne feledd, hogy az EURO 2024 egy csoportkörrel kezdődik, ami lehetőséget ad a korai fogadásokra és előrejelzésekre. Vonzó szorzók állnak rendelkezésre különféle fogadásokra, például kvalifikációra, csoportgyőztesre, második helyezettekre, elődöntősökre, döntősökre, gólkirályra stb. Tarts velünk útmutatásért a hosszútávú fogadási lehetőségek megkötéséhez a verseny során!

Csoportok az Euro 2024-re
A csoport B csoport C csoport
Németország zászló Németország
Skócia zászló Skócia
Magyarország zászló Magyarország
Svájc zászló Svájc
Spanyolország zászló Spanyolország
Horvátország zászló Horvátország
Olaszország zászló Olaszország
Albánia zászló Albánia
Szlovénia zászló Szlovénia
Dánia zászló Dánia
Szerbia zászló Szerbia
Anglia zászló Anglia
D csoport E csoport F csoport
Hollandia zászló Hollandia
Ausztria zászló Ausztria
Franciaország zászló Franciaország
Lengyelország zászló Lengyelország
Belgium zászló Belgium
Szlovákia zászló Szlovákia
Románia zászló Románia
Ukrajna zászló Ukrajna
Portugália zászló Portugália
Törökország zászló Törökország
Cseh Köztársaság zászló Cseh Köztársaság
Grúzia zászló Grúzia
A 2024-es Európa-bajnokság csoportjai
Egyenes kiesési szakasz A Egyenes kiesési szakasz B Egyenes kiesési szakasz C
Lengyelország zászló Lengyelország
Észtország zászló Észtország
Wales zászló Wales
Finnország zászló Finnország
Izrael zászló Izrael
Bosznia-Hercegovina zászló Bosznia-Hercegovina
Ukrajna zászló Ukrajna
Izland zászló Izland
Grúzia zászló Grúzia
Görögország zászló Görögország
Kazahsztán zászló Kazahsztán
Luxemburg zászló Luxemburg

A következőkben részletes EURO 2024 csoport előrejelzéseinket közöljük a foci Eb fogadások elősegítésére. A csapatoknak csoportjuk első két helyén kell végezniük, vagy a legjobb négy harmadik helyezett csapat közé kell kerülniük ahhoz, hogy teljesítsék a bajnokság második szakaszába való továbbjutáshoz szükséges kvalifikációs feltételeket.

Lássuk a csoportokat!

A csoport: Németország, Skócia, Magyarország, Svájc

Az EURO 2024 első csoportja nagyon érdekes nemzeteket tartalmaz. Első helyen a házigazda országot, Németországot találjuk, amely a cím egyik favoritja. És mögötte három nagyon hozzáértő csapat, amelyeket nem szabad félvállról venni.

Skócia, Magyarország és Svájc talán nem a legnagyobb nevek, de kiváló játékosokkal és erős csapatszellemmel rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy jó eredményeket érjenek el az öreg kontinens legértékesebb nemzeteivel szemben.

Ami a minősítést illeti, nyilván a németek végzik a legesélyesebben a dolgukat itthon, hiszen Németországban zajlik a bajnokság. és vezetik a csoportot. Svájc magas szintű tapasztalatával és a közelmúlt jó eredményeivel jó eséllyel a második helyre kerül. Hiába tör fel a magyar csapat, sajnos nem valószínű, hogy csoportgyőztes lesz.

Az A csoport előrejelzése: Németország nyeri a csoportot, Svájc pedig a második helyen áll.

B csoport: Spanyolország, Horvátország, Olaszország, Albánia

Spanyolország és Olaszország sokat találkozott egymással az elmúlt években, és ezen a nyáron ismét megmérkőznek a B-csoport kasszasikerének számító mérkőzésen.

Az EURO 2024 elődöntőjében az olasz válogatott tizenegyesekkel legyőzte a fölényes Spanyolországot, de a legutóbbi négy találkozóból hármat az ibériaiak nyertek. Míg Spanyolország a középpályás sztár, Gavi nélkül van, további kérdések merülnek fel az olaszok körül, akik Luciano Spalletti alatt még fejlődnek.

Luis de la Fuente remek munkát végzett Luis Enrique utódja óta, és a kétszeres győztes valószínűleg az egyik legnézettebb csapat lesz a csoportkörben.

Horvátország felülmúlta a várakozásokat a 2022-es világbajnokságon azzal, hogy kiütötte Brazíliát és bejutott az elődöntőbe, amivel bizonyította, hogy versenyképes. Még mindig rendelkezésükre áll a Golden Generation magjuk, de ezen a nyáron megküzdhetnek.

Albánia meg van áldva néhány erős védővel, akik nem fogják feladni küzdelem nélkül a mérkőzést, de minden bizonnyal ők a leggyengébb csapat a B csoportban.

A B csoport előrejelzése: Spanyolországé az első hely, míg Olaszország lesz a második.

C csoport: Szlovénia, Dánia, Szerbia, Anglia

Minden szem Angliára van szegezve a C-csoportban, és a Három Oroszlánok arra készülnek, hogy ezen a nyáron ismét lenyűgöző teljesítményt nyújtsanak az EB csoportokra vonatkozó szakaszban.

Ebben a csoportban nincsenek kiugró gyengék, a nemzetek mindegyike remek középcsatárral büszkélkedhet, mindegyik csapat versenyképes. Szlovénia ugyanakkor jobban bízik sztárcsatárában, Benjamin Seskóban. A 20 éves Sesko első nagy tornáján versenyez.

Dánia Szerbiával való találkozója valószínűleg eldönti, hogy ki kerül a második helyre, és bár a dánok nem valószínű, hogy megismétlik a 2020-as Európa-bajnokság varázslatát, Szerbia gyakran csalódást okoz nagy nyomás alatt, és veszti a mérkőzést, lenyűgöző játékosai ellenére.

A C csoport előrejelzése: Anglia vezet, Dánia követi.

D csoport: Hollandia, Ausztria, Franciaország, Lengyelország

Franciaország tizenegyespárbajba került, miután 1962-ben Brazília óta az első csapat, amely megvédte világbajnoki címét.

Didier Deschamps csapata elsöprően tehetséges, és a világ legjobb egyik játékosa, Kylian Mbappe vezeti. A franciák persze képesek hibázni, de ez a harmonikus játékos csoport úgy tűnik, túl van a hibák idején.

A Les Bleus kétszer is megdöntötte Hollandiát a legutóbbi UEFA Nemzetek Ligája-találkozókon, és nehéz megbízni a Ronald Koeman vezette holland csapatban. Ennek eredményeként kihívással kell szembenézniük, hogy továbbjussanak ebből a csoportból, mivel Ralf Rangnick Ausztriája a torna egyik sötét lovagjaként jelenik meg.

Az Eb oddsok szerint a Lengyel válogatottat nem szabad alábecsülni. Lengyelország 1974-ben megszerezte a harmadik helyett az EB-n, vagyis sikeres múlt áll az ország mögött. Az, hogy idén hogyan teljesít, már kérdéses. Valószínűleg kemény ellenfél lesz.

A D csoport előrejelzése: Franciaország az első, Ausztria a második helyezett.

E csoport: Belgium, Szlovákia, Románia, Ukrajna

Domenico Tedesco eddig ügyesen irányította Belgium átmenetét az Arany Nemzedékétől egy olyan korszakba, amelyet a fiatalos lendület vezérelt.

A régi gárda egy része megmaradt, és jelenlétük kulcsfontosságú lesz a Vörös Ördögök számára ezen a nyáron. Egy szelíd csoporttal áldották meg őket, és a csúcson való kényelmes álláson kívül minden csalódásnak számít.

EB tippünk szerint Ukrajna esélyes lehet a továbbjutásra. Nem számítunk arra, hogy a csoport győztese lenne, de egy második helyezés előfordulhat. Ezzel egyenesen tovább is jutna a bajnokságon.

Az E csoport előrejelzése: Belgium győz, a második hely Ukrajnáé lehet.

F csoport: Törökország, Portugália, Csehország, Grúzia

Portugália 2016-ban egy mini csodát tett az EB megnyeréséért, miután harmadik lett csoportjában, és bár legutóbb kiábrándító címvédést szenvedett el, sikeres kampány várhat rájuk ezen a nyáron.

Roberto Martinez fényesen indult Portugália menedzsereként, és olyan edző, aki jobban megfelel a nemzetközi játék követelményeinek. Csapatának csoportgyőztesként kell továbbjutnia a kieséses szakaszból, bár Törökország és Csehország is versenyképes lesz. Akár a döntőig is eljuthat, bár az még messze van.

A 2020-as EB-n szerencsétlenül bukott Törökországnak több sikert kell elérnie Németországban, tekintettel a csökkenő elvárásokra. Csehország Vincenzo Montella csapatával vívott párharca dönti el, hogy ki jut a második helyre, a vesztes pedig a harmadik helyre jutásért küzd.

Grúzia válogatottja nem tűnik különösebben esélyesnek. Az ország a kilencvenes években kezdett csak saját nemzeti válogatottal dolgozni, az előtt a Szovjetunió része volt. Így nincs olyan nagy önálló futball múltja, mint néhány, a foci terén híresebb országnak. Ez az első világbajnokságuk.

A rájátszás végső győztese bár bizonyítja, hogy versenyképes, valószínűleg alulmarad a többi csoport győzteshez képest.

Az F csoport előrejelzése: Portugália viszi az első helyet, Törökország lesz a második.

A 2024-es Európa-bajnokság gólkirályi előrejelzése

Lehetőség van a gólkirály személyére is fogadni, amely egy újabb izgalmas ajánlat az online sportfogadási oldalaktól, a verseny győztesére, a csoportkör selejtezőire és a negyeddöntőbe jutott csapatokra tett fogadások mellett. Kiélezett verseny lesz ebben a kategóriában a 2024-es Európa-bajnokságon Németországban, méghozzá világklasszis góllövőkkel.

Bár lehet, hogy a gólkirályi esélyek csak januárban állnak rendelkezésre, adunk egy listát azokról a kiemelkedő játékosokról, akik rendkívül hatékonyak és valószínűleg dominálnak ezen a fogadási piacon, mivel ők a világ legjobbjai közé tartoznak.Rájuk érdemes alapozni a tippeket.

A legesélyesebb gólkirályok a következők:

 • R. Lukaku ( Belgium)
 • C. Ronaldo (Portugália)
 • H. Kane (Anglia)
 • K. Mbappe (Franciaország)
 • R. Hojlund (Dánország)
 • E. Haaland (Norvégia)
 • S. McTominay (Skócia)
 • Z. Amdouni (Svédország)
 • A. Mitrovic (Szerbia)
 • B. Fernandes (Portugália)

Az EB fogadási oddsok alapján Ronaldo és Lukaku a legesélyesebbek a gólkirály cím megszerzésére. Szerkesztőségünk a szorzókat és statisztikákat figyelembe véve összességében Ronaldot tartja a legesélyesebbnek.

EB 2024 fogadási tippek: 7 tipp a jobb előrejelzésekhez a 2024-es Európa-bajnokságon

A végső győztes megjóslása csak egy az EB fogadási lehetőségek közül. Rengeteg más lehetőség is kínálkozik az EB fogadóirodák oldalain, és a labdarúgó Európa-bajnokság győzelmi előrejelzéseinek maximalizálása a cél mindenki számára.

A fogadások megtétele előtt fontos megérteni bizonyos szempontokat. Íme egy sor kulcsfontosságú fogadási tipp, amelynek célja, hogy az olvasókat tájékozottabb és sikeresebb fogadókká tegye. A tippek segítségével potenciálisan kifizetődőbb fogadásokat tehetsz!

Számíts arra, hogy mindkét csapat szerez gólt.

A futballmeccseken általában mindkét csapat szerez gólt, ami számos fogadási lehetőséget kínál a végső eredmények mellett. Például fogadhatunk arra, hogy melyik csapat hány gólt szerez, vagy hogy mekkora gólkülönbséggel fog nyerni egyik csapat. Emellett fogadhatunk arra is, hogy hány büntető lapot osztanak ki a mérkőzés során, vagy akár mehetnek a tippek arra is, hogy mi lesz a mérkőzés összesített góljainak számára.

Ezek csak néhány példa a sok lehetőség közül, amelyek fokozzák a fogadások izgalmát és változatosságát a futballmérkőzéseken. Ha érdekelnek a mindkét csapat szerez gólt foci tippek, akkor nézz szét az oldalunkon!

Nincs baj, ha nincs gól!

A futballmérkőzések néha gól nélküli döntetlennel zárulnak, ami a foci fogadási oldalak használóit csalódottan hagyhatja. Azonban az ilyen eredmények esetén egyes fogadóirodák kínálnak egy "bore draw" bónuszt, amely visszatéríti a tét teljes összegét.

Ez a lehetőség megnyugtató az olyan meccsek előtt, amelyeknél mindkét csapat híres a védelméről. Így a fogadók nem feszítik el a tétjüket a gól nélküli döntetlen esetén. Ez a bónusz egyfajta biztonsági hálóként működik. Nézz szét nálunk a legjobb foci döntetlen tippek tekintetében!

Tájékozódj!

A fogadások előtt érdemes minél több statisztikát és előrejelzést figyelembe venni a sikeres tippelés érdekében. A nálunk megtalálható ingyenes labdarúgó előrejelzések segítenek jobban megérteni a mérkőzések dinamikáját és a csapatok teljesítményét.

Az alapos elemzés és kutatás lehetővé teszi, hogy informáltabb döntéseket hozzunk, és növeljük a fogadásaink sikerességét. Ezért érdemes kihasználni ezeket az ingyenes forrásokat mielőtt megkezdenénk a fogadást.

Adj az újaknak lehetőséget!

A Foci-EB Fogadások 2024-es szezonjára egy remek tipp az, hogy figyeljük az újonnan feltűnő csapatokat. Gyakran előfordul, hogy a kisebb országok válogatottai meglepetéseket okoznak a nagyobbak ellen, és érdemes lehet figyelembe venni ezeket a lehetőségeket.

Keresd az olyan csapatokat, amelyek például a fiatal tehetségekből állnak, vagy éppen jó eredményeket szereztek mostanában. Ezáltal akár magas szorzókat is találhatunk, amelyek nagy nyereményeket hozhatnak, ha ezekre a csapatokra fogadunk, és sikeresek lesznek a mérkőzéseken.

Figyelj a gólokra!

A 2024-es Foci EB fogadás során jól hasznosítható tanács az, hogy figyeljük a gólokra vonatkozó fogadási lehetőségeket. Sokszor a tornák során a csapatoknak nehezebb lehet védeni, mint támadni, és ennek eredményeként gyakran sok gól születik.

Fogadhatsz arra, hogy mindkét csapat szerez gólt, vagy hogy az adott mérkőzésen hány gól esik összesen. Az ilyen fogadási lehetőségek különösen izgalmasak és változatosak lehetnek. Az ilyen fogadási piacok széles kínálata elérhető Magyarországon.

Eb 2024 fogadási kisokos: Népszerű Euro Kupa fogadási típusok

Pontos eredmény

A pontos eredmény fogadási piac az egyik legizgalmasabb és legkockázatosabb lehetőség a futballfogadásokban. Ebben a fogadási formában meg kell tippelni a mérkőzés pontos végeredményét, ami rendkívül nehéz feladat lehet, de nagy nyereményekkel járhat. Ilyen piac elérhető az EB csoportokra is.

A pontos eredmény fogadás során számos szorzó és kombináció érhető el, ami a fogadók fantáziáját és stratégiáját is kihívás elé állíthatja. Bár ez a fogadási forma magas kockázattal jár, a magas oddsok miatt helyes tipp esetén nagyszerű nyerési potenciált kínál. A pontos eredmény előrejelzések segíthetnek jól dönteni. Élő fogadások során is elérhető.

1x2

Az 1x2 fogadási piac a legnépszerűbb és legismertebb formája a sportfogadásoknak, különösen a labdarúgásban. Ebben a fogadási formában a fogadók arra tippelnek, hogy a mérkőzés végén melyik csapat nyer, vagy döntetlen lesz-e az eredmény. A nálunk található 1x2 labdarúgó tippek segíthetnek sikeresen fogadni!

Az "1" az első csapat győzelmét jelöli, az "X" a döntetlent, míg a "2" a második csapat győzelmét. Ez a fogadási forma egyszerű és könnyen érthető, amiért nagyon népszerű a fogadók körében. Élő fogadások során is elérhető.

Hendikep

A hendikep fogadási piacok olyan változatos és izgalmas opciókat jelentenek a sportfogadásokban, amely lehetővé teszi a fogadók számára, hogy tippeljenek a mérkőzés egyenlőtlenségeire. Az ázsiai Handicap fogadási formában például adhatunk plusz pontot az esélytelenebb csapatnak, vagy minuszt az esélyesebbnek.

Így egyenlíthetünk az esélyek különbségén. A hendikep fogadási forma egyenlő feltételeket teremt a mérkőzés egyenetlen esélyeihez, és lehetővé teszi a fogadók számára, hogy nagyobb nyerési esélyeket hozzanak létre. A Handicap Eb fogadási oddsok kedvezőek szoktak lenni. Élő fogadások esetében is elérhető. Tarts velünk, ha érdekelnek a foci hendikep tippek!

Dupla esély

A dupla esély fogadási forma kiváló lehetőséget kínál a fogadóknak a biztonságosabb és rugalmasabb fogadásra a futball mérkőzéseken. Ebben a formában a fogadók két lehetséges eredmény közül választhatnak, így a fogadás nyerővé válik, ha az egyik vagy a másik esemény bekövetkezik. Ráadásul élő fogadások esetében is elérhető!

Például a 1X azt jelenti, hogy a hazai csapat nyer vagy döntetlen lesz, míg az X2 azt jelenti, hogy a vendég csapat nyer vagy döntetlen lesz. Ez a forma lehetővé teszi a fogadók számára, hogy kisebb kockázatot vállaljanak, miközben továbbra is élvezik a mérkőzések izgalmát és feszültségét. Érdemes a dupla esély labdarúgó előrejelzések használata.

Alatta/felette

Az alatta/felette fogadási piac az egyik legnépszerűbb opció a sportfogadásokban, különösen a gólok számának előrejelzésére. Ebben a fogadási formában a fogadók tippelnek arra, hogy a mérkőzés során több vagy kevesebb gól születik-e, mint egy előre meghatározott szám.

Például az "alatta 2,5 gól" azt jelenti, hogy a mérkőzésen legfeljebb 2 gól születik, míg a "felette 2,5 gól" azt jelenti, hogy legalább 3 gólra van szükség a fogadás nyeréséhez. Ez a forma változatos és izgalmas lehetőséget kínál a fogadóknak arra, hogy kedvező oddsok segítségével végezzék a fogadást. Élő fogadások során is elérhető piac.

Euro 2024 ingyenes fogadások és fogadási ajánlatok
Bukméker Bónuszt Link
75%-Os, Akár 40,000 HUF Ingyenes Fogadás Az UEFA-Versenyek Egyenes Kieséses Szakaszára Szerezz bónuszt
Kőss legalább 6,000 Ft értékü élő/meccs előtti fogadást és szerezz akár 30,000 Ft értékü FreeBetet
Szerezz bónuszt
75%-Os, Akár 40,000 HUF Ingyenes Fogadás
Szerezz bónuszt
75%-Os, Akár 40,000 HUF
Szerezz bónuszt
75%-Os, Akár 40,000 HUF Szerezz bónuszt

Fontos statisztikák, amelyeket tudnod kell, mielőtt az Euro 2024-re fogadsz

Fontos a statisztikai adatok felhasználása a foci-Eb meccseire tett tippek sikerességének érdekében, mivel bizonyos számok és statisztikák kritikusak lehetnek a megalapozott fogadások megtételéhez. Próbálj meg ezekre a kulcsfontosságú statisztikákra összpontosítani, amelyek megalapozzák az Euro 2024 pontosabb előrejelzéseit.

A következőkben bemutatunk néhány olyan statisztikát mutatunk be, amelyek hasznosak lehetnek a foci-Eb meccseire tett fogadások során.

 • Gólok átlagos száma: 2,65 gól meccsenként
 • Meccsek +1,5 góllal: 76%
 • Meccsek +2,5 góllal: 47%
 • Meccsek +3,5 góllal: 27%
 • Meccsek, ahol mindkét csapat szerez gólt: 49%
 • Pontosan 1 gól általi győzelem: 29%
 • 2 vagy több gól általi győzelem: 37%
 • A leggyakoribb eredmények: 1-0 és 1-1 (mindkét eset 18%)
 • Döntetlen hosszabbítás nélkül: 29%

Következtetés: UEFA Európa-bajnokság fogadási tippek

Az EURO 2024 a kontinens legnagyobb futballeseménye, melyet Németországban rendeznek. A torna a legjobb európai válogatottakat vonzza, akik június 14. és július 14. között versengenek a bajnoki címért. A rendezvényt izgalmas mérkőzések, váratlan fordulatok és számos sztárjátékos részvétele színesíti.

A versenyt a franciák, az angolok és a portugálok közötti szoros küzdelem jellemezheti, de a meglepetések mindig részei lehetnek az ilyen nagyszabású eseményeknek. Az EURO 2024 elhozhatja a futball szerelmeseinek a várva várt izgalmakat és emlékezetes pillanatokat a világszerte várakozó közönségnek.

Az esemény számos sportfogadási lehetőséget kínál. Magyarországon sportfogadásról főként foci esetében beszélünk, így egyértelmű, hogy nagyon népszerű lesz az EB a fogadók körében is. Persze Magyarország is küldi a válogatottját a mérkőzésekre, de valószínűleg nem jutunk el az elődöntőbe.Cikkünkben megtalálhatóak Eb tippek, melyek segítségével te is megteheted a legjobb Eb fogadásokat!

Kép a következőhöz: „Kiemelt információk az EURO 2024-ről”

GYIK

?

Érdemes gyűjtőfogadást tenni az EB-re?

A foci Eb fogadások során abban az esetben érdemes gyűjtőfogadást tenni, ha több eredményben is teljesen biztos vagy. Ilyen esetben kifizetődő lehet a gyűjtő, hiszen ha mindegyik tipp talál, akkor nagyobb nyereményt kapsz.

?

Érdemes foglalkozni a hosszútávú fogadásokkal?

Igen, érdemes foglalkozni a hosszútávú fogadási lehetőségekkel a Foci-Eb Fogadások 2024-es kínálatában, mivel ezek lehetőséget kínálnak a fogadóknak arra, hogy hosszabb távú stratégiákat alkalmazzanak és hosszabb távon nyerjenek.

?

Vannak ingyenes EB tippek fogadáshoz?

Igen, a cikkünkben és az oldalunkon számos ilyen tippet találhat. A jó minőségű és ingyenes EB tippek segíthetnek a fogadóknak abban, hogy tájékozott döntéseket hozzanak és növeljék a fogadásaik sikerességét.

?

Milyen Foci Eb 2024 élő fogadások érhetőek el?

Számos EB élő fogadási lehetőség érhető el. Mivel ez a legnagyobb foci esemény idén, így a legtöbb fogadási piac élőben is elérhető a meccsekre. Az EB fogadások mindig népszerűek az élő fogadók körében is-

?

Hogyan lehet fogadni az EB-re Magyarországon?

Mivel az EB fogadások itthon is elérhetőek, így nagyon egyszerű dolgunk lesz. Csak regisztráljunk egy bukméker oldalán, és már készíthetjük is az EB fogadási szelvényünket!

2 értékelés, átlag 5 / 5