Zulabet bónusz kódok

6.6 / 10

35000 Ft bónusz - igényeled az első befizetésnél!

Promo-code copied

Szerezz Bónuszt & Játssz Most! Irány A Zulabet

Fizetési lehetőségek

 • Neteller
 • Skrill
 • MasterCard
 • Paysafecard
 • Revolut
 • VISA
 • MuchBetter
 • Jeton

Utolsó frissítés:

A Zulabet bónuszok választéka ezt bukmékert jóval az átlag fölé emeli! A megszokott üdvözlőajánlat és az 50%-os heti újratöltési bónusz mellett heti egyszeri 10% freebet jár az élő fogadások után. A mérkőzésnapi 10% freebet három aznapi Premier League-meccs után kérhető. Van egy helyes végeredmény bónusz is, ami 50% freebetet jelent egy jól megtippelt focimeccs után. A gyűjtőfogadók legalább ötös kötés után az 50% freebet cashbacket használhatják ki A bónuszokat minden esetben az élő chates ügyfélszolgálatnál vagy e-mailben kell igényelni.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

A hazánkban 2018 óta jelenlévő Zulabet fogadóiroda remek üdvözlő bónuszt és egyéb típusú promóciókat is biztosít a sportfogadás termékéhez. Zulabet promóciós kód viszont jelenleg nem érhető el.

Ezen cikkünk célja, hogy a bónuszok, promóciók leírásait elolvasva, pontos képet kaphass a manapság egyre népszerűbb online bukméker speciális ajánlatairól.

Mivel minden Zulabet bónusz esetében komoly felhasználási feltételei vannak, rendkívül fontos, hogy elolvasd (ha szükséges akár többször is) az adott promócióra vonatkozó kritériumokat az megelőzően, hogy igénybe vennéd!

Zulabet bónuszok

zulabet-bonusz-kod-1000x800sa

35000 Ft bónusz - igényeled az első befizetésnél!

Bónusz típusa Zulabet Üdvözlő bónusz – 100%-os
Bónusz időkerete Aktiválást követően 30 nap
Kapható Aktiválást követően 30 nap
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min. 6000 HUF / Max 35 000 HUF

Első befizetési bónusz 35 000 HUF-ig – bónusz kód Zulabet

A Zulabet új ügyfeleként egy jókora Zulabet első befizetési bónusz szerezhető, akár közvetlenül a regisztrációt követően is. Ezt a speciális ajánlatot csak egyetlen alkalommal veheted igénybe. A 100%-os kezdő sportfogadás bónusz értéke a legelső befizetésed összegével pontosan megegyező, de legfeljebb 35 000 HUF lehet.

Természetesen nem muszáj „kimaxolnod”, aminek köszönhetően akár már 6000 HUF-os első befizetéssel is hozzá tudsz jutni.

Viszont ahhoz, hogy az operátor munkatársai jóváírják, az első befizetésednek a teljes értékben – azaz pl. ha 6000 Ft-ot fizetsz be, akkor 6000 Ft-ban – kell legalább egyszer fogadnod (a megengedett legalacsonyabb odds 1.50).

Amennyiben a fogadásod státusza rendezett lesz (függetlenül attól, hogy nyertél-e vele vagy sem), az operátor ügyfélszolgálatának munkatársainál jelezned kell, hogy igényt tartasz a Zulabet üdvözlő bónusz ajánlatra (ezt online chaten a legcélszerűbb megírnod nekik).

A bónusz jóváírását követően 30 napod van arra, hogy teljesítsd a megforgatási feltételeit, ami ez esetben 6x-os megforgatást jelent.

A bónusz kijátszásakor a single bet-eknél legalább 2.00-es, a gyűjtőfogadásokra választásonként 1.50-ös szorzóval rendelkező sportesemény kimenetelek kell megtenni. Fontos, hogy a bónuszpénzzel való játékkor a megengedett maximális tét 16 000 HUF. Ezért, ha ennél nagyobb tétben fogadsz, az nem kerül számításba vételre.

Így juthatsz hozzá az Első befizetési bónuszhoz

 1. Lépés 1.

  1. lépés: nyiss egy felhasználói fiókot a Zulabet magyarországi oldalán;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: fizess be legalább 6000 Ft-ot az egyenlegedre;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: fogadj legalább egy alkalommal az első befizetésed teljes összegében;

 4. Lépés 4.

  4. lépés: miután a fogadásod rendezett státuszú lesz, jelezd pl. chaten az ügyfélszolgálatnak, hogy kéred az Első befizetési bónuszt.

Kapd meg az élő fogadásaid 10%-át free bet-ben!

Bónusz típusa FreeBet
Bónusz időkerete Aktiválást követően 30 nap
Kapható Hetente 1 alkalommal
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min. 15 000 HUF-tól elérhető, nincs maximuma (az ügyfélszolgálat szerint)

10%-os bónusz élő fogadáshoz – promóciós kód Zulabet

Ez promóciós ajánlat, amely a Zulabet magyar felhasználói számára is elérhető, kifejezetten az élő fogadásokra (in-play betting) vonatkozik.

A bónuszhoz jutás alapfeltételként 5 élő fogadást kell megtenned a legrangosabb európai labdarúgó bajnokságok mérkőzéseire (Bundesliga, LaLiga, Serie A, Premier League).

Az egyes fogadásoknál a megengedett legalacsonyabb odds 1.80. És egy adott héten (hétfő – vasárnap között) kell megtenned mind az 5 fogadást, amelyek esetében azok összesített tétje legalább 15 000 HUF kell legyen.

A bónusz összegének kiszámításakor a fogadásokra feltett össztéted kerül figyelembevételre. Mivel ez egy 10%-os bónusz, ezért, ha például 30 000 HUF összegben teszel meg az adott héten 5 élő fogadást a fent említett labdarúgó bajnokságok mérkőzéseire, akkor 3000 Ft-os összegű bónuszt írnak jóvá neked, amit FreeBet formájában használhatsz fel.

Fontos tudnod, hogy a FreeBet-ből képződött nyereményekre az operátor 3x-os megforgatási követelményt állapított meg, és a megforgatáskor kizárólag olyan sportesemény kimenetelek kerülnek számításba vételre, amelyek szorzója 1.50, vagy magasabb.

A 10%-os Élő fogadás bónusz promóció révén megszerezhető FreeBet maximális összege kapcsán az ügyfélszolgálathoz fordultunk, ahol azt a választ kaptuk, hogy ennél a promóciónál nincs maximalizálva az általa elérhető ingyenes fogadás összege.

Így juthatsz hozzá a 10%-os élő fogadás bónuszhoz

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálj a Zulabet-nél;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: tegyél meg egy adott héten (H-P között) 5 élő focifogadást legalább 15000 Ft összértékben, fogadásonként min.1.80-as szorzóval;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: a fogadások rendezését követően lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal;

 4. Lépés 4.

  jelezd az igényed a 10%-os élő fogadás FreeBet bónuszra.

10-os-bonusz-Elo-fogadasra-400x700sa

Töltsd fel újra a számlád, szerezz 150000 ft bónuszt

Bónusz típusa újrafeltöltési bónusz
Bónusz időkerete 30 nap
Kapható Folyamatos az angol Premier League szezon idején
Helyszín Magyarország
Bónusz limit 6000 HUF-tól elérhető, max 150 000 HUF összegig biztosított

Heti bónusz, akár 150 000 HUF-ig – Zulabet bónusz kód

Bónusz kód Zulabet nélkül is elérhető sportfogadás promóció, amely a Zulabet magyar ügyfeleinek is biztosított.

Ezt a speciális bónuszt egy adott hét legelső befizetése kapcsán lehet igénybe venni. A bónusz a befizetés összegének 50%-át teszi ki, és már 6000 Ft-os adott heti első befizetéssel is hozzá lehet jutni.

Viszont a Heti bónusz promóció révén szerezhető bónuszpénz összege alkalmanként maximum 150 000 Ft lehet. A bónusz megkapása végett az adott héten végrehajtott legelső befizetésed (melynek értéke min. 6000 Ft) teljes összegében kell fogadnod.

Tetszésed szerint egy vagy több fogadást is megtehetsz. Arra viszont kérjük, ügyelj, hogy a megtett fogadásaid esetében a szorzó ne legyen kisebb, mint 1.50. A Heti 50%-os bónuszra 8x-os megforgatási követelmény vonatkozik (a befizetésre + a bónusz összegére).

A megforgatáskor single bet-ek esetében a megengedett legkisebb szorzó 2.00, míg gyűjtő fogadások esetében választásonként 1.50. A bónusz kijátszásakor az 50€-nál (vagy ezzel egyenértékű összegű más pénznemben) megtett fogadások nem számítódnak bele a bónusz megforgatási kritériumaink teljesítésébe.

Az 50%-os Heti Bónusz Zulabet promóció estében 30 napod van, hogy eleget tegyél a megforgatási követelmények teljesítésébe.

Így juthatsz hozzá a Heti 50%-os bónuszhoz

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálj a Zulabet-nél;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: hajts végre az adott héten egy legalább 6000 Ft összegű első befizetést;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: az adott heti legelső befizetésednek összegét felhasználva fogadj 1.50-ös szorzós sporteseményekre;

 4. Lépés 4.

  jelezd az 50%-os Heti bónusz iránti igényed az ügyfélszolgálat munkatársainak e-mailben, vagy online chaten.

Szerezz 90000 ft free bet-et angol focira fogadva

Bónusz típusa FreeBet
Bónusz időkerete 30 nap
Kapható Az angol Premier League idején
Helyszín Magyarország
Bónusz limit 6 000 HUF-tól elérhető, max 90 000 HUF-ig összegig biztosított

Mérkőzésnapi FreeBet akár 90 000 HUF értékben

A Zulabet sportfogadás promóciók egyik legjobbja a Mérkőzésnapi FreeBet, ami különösen igaz abban az esetben, ha a legtöbb magyar sportrajongóhoz hasonlóan te is szeretsz focira fogadni. Ez a bónusz Zulabet felhasználók mindegyikének biztosított.

Az egyetlen szépséghibája, hogy magyarországi ügyfélként jelenleg csak angol Premier League meccsekre fogadhatsz a keretében. Ahhoz, hogy hozzájuthass ehhez a spéci bónuszhoz, először is be kell fizetned a belső egyenlegedre legalább 20€-t (6000 Ft-ot), amit felhasználva három olyan Premier League sportesemény kimenetelt kell megtenned, amelyeknél a szorzó nem alacsonyabb 1.80-nál.

További fontos tudnivaló, hogy csak ugyanazon a meccsnapon (pl. szombati Premier League-s meccsekre) megtett fogadások számítanak.

Miután a fogadásaid státusza rendezett lesz, az ügyfélszolgálatnál tudod igényelni a bónuszod, aminek az összege a 3 fogadásodra feltett téted 10%-ával egyenértékű, és FreeBet-ként kerül jóváírásra.

Ha kimaxolod ezt a promóciós lehetőséget, akkor akár 90 000 HUF értékben is szerezhetsz FreeBet-et! Némi üröm az örömben, hogy a kapott FreeBet-re 3x-os megforgatási követelmény van jelenleg érvényben (min. odds 1.50).

Így juthatsz hozzá a Mérkőzésnapi FreeBet-hez

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálj a Zulabet-nél;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: fizess be legalább 6000 Ft-ot a számládra;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: a befizetett összeget használva tegyél meg 3 Premier League fogadást ugyanazon a meccsnapon (min. odds 1.80);

 4. Lépés 4.

  4. lépés: írj chaten, vagy e-mailben az ügyfélszolgálatnak, hogy igényelni szeretnéd a Mérkőzésnapi FreeBet-et.

Merkozesnapi-FreeBet-90-000-HUF-ig-1-400x700sa

Találd el az eredményt & szerezz 45000 ft free bet-et

Bónusz típusa FreeBet
Bónusz időkerete 30 nap
Kapható Folyamatos
Helyszín Magyarország
Bónusz limit min 6000 HUF befizetéstől, max 45 000 HUF FreeBet

Helyes pontszám FreeBet akár 45 000 HUF-ig

Ennek a promóciónak a magyar elnevezése (fordítása) kissé megtévesztő lehet. Ugyanis egyrészt kizárólag focimeccsekre vonatkozik, másrészt pedig nem a „helyes pontszám”, hanem a „gól szerint végeredmény” piacon kell fogadás tenni benne.

A bónusz megszerzéséhez, amely egyébiránt 50%-os, legalább egy, pre-match fogadást kell megtenned 6000 Ft összegben. Ugyanis csakis így érhető el, hogy jóváírják számodra az 50%-os bónusz minimális összegét, ami jelen esetben 3000 Ft. További követelmény, hogy csak a „gól szerinti eredmény” piacon megtett fogadás / fogdások számítanak – azaz egy focimeccs pontos végeredményét kell megtippelned: pl. Barcelona – Real Madrid 2:2.

A bónuszt (a fogadásod kimenetelétől függetlenül) FreeBet formájában írja jóvá a Zulabet sportfogadás szolgáltató. És a tudomány mai állása szerint akár 45 ezer Ft-os FreeBet-et is szerezhetsz a fenti módon. Viszont tény, hogy ezért cserébe ennek az összegnek a duplájában kell fogadnod a „gól szerinti eredmény” piacon.

A jóváírt FreeBet-nek a használatával elért nyereményekre 3x-os megforgatási követelmény és 30 napos időlimit vonatkozik (a bónusz kijátszásakor megengedett legalacsonyabb szorzó 1.50).

Így juthatsz hozzá az Helyes pontszám FreeBet-hez

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálj a Zulabet-nél;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: fogadja legalább 6000 Ft-ban a „gól szerinti eredmény piacon”;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: vár meg, míg a fogadásod rendezett státuszba kerül (nyertes vagy vesztes);

 4. Lépés 4.

  4. lépés: lépj kapcsolatba chaten, vagy e-mailen az ügyfélszolgálattal, és igényled a Helyes pontszáma FreeBet-et.

Szerezz 50%-os free bet bónuszt akár 150000 Ft-ig

Bónusz típusa FreeBet
Bónusz időkerete 30 nap
Kapható Folyamatos
Helyszín Magyarország
Bónusz limit min 3000 HUF, max 150 000 HUF biztosított

Biztonságos fogadás akár 150 000 HUF-ig

Ebben a Zulabet sportfogadás promócióban olyan, legalább 5-ös kötéses multibet fogadás révén tudsz részt venni, aminek esetében a megtett sportesemény kimenetelek mindegyikének szorzója legalább 1.80-os (gyakorlatilag bármilyen sportra fogadhatsz).

Emellett az is alapfeltétel, hogy a fogadási tétednek el kell érnie az operátor által meghatározott 6000 Ft-os minimumot. Amennyiben a fogadásod vesztes lesz – azaz legalább az egyike nem jön be a megtett kimeneteleknek – akkor az operátor visszafizeti a téted 50%-át.

Viszont ezt nem ropogós zöld hasúak formájában írja jóvá neked, hanem FreeBet-ként. És a FreeBet-ből szerezett nyereményekre 3x-os megforgatási követelmény vonatkozik (min. odds 1.50), és 30 napod van arra, hogy teljesítsd a megjátszási követelményeket.

Tény, hogy ezzel a promócióival akár 150 000 Ft-os értékben szerezhetsz FreeBet-et, viszont ehhez ennek az összegnek a dupláját kell feltenned, ami köztünk legyen szólva, azért nem piskóta.

Így juthatsz hozzá Biztonságos fogadás promóciós FreeBet-hez

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálj a Zulabet-nél;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: tegyél meg egy legalább 5 választást tartalmazó multi fogadást, minimum 6000 Ft értékben;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: Várd meg a fogadásod kiértékelését, és ha az vesztes lesz, fordulj az ügyfélszolgálathoz;

 4. Lépés 4.

  Igényled az 50%-os bónuszt, amit FreeBet-ként írnak jóvá számodra.

Igényeld a cashback bónuszod 150000 ft értékhatárig

Bónusz típusa Cashback
Bónusz időkerete -
Kapható Folyamatos, heti szintű
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min 6000 HUF-tól, max 150 000 HUF-ig

150 000 HUF CashBack bónusz

Ez egy olyan speciális bónusz, amivel a veszteségeidet tudod mérsékelni, ami olyankor jól jön, ha Fortuna elpártol tőled. A 10%-os arányú cashback bónuszt heti rendszerességgel biztosítja az operátor – egy adott héten, a hétfőtől vasárnapig terjedő időszak folyamán elszenvedett veszteségek alapján.

Mivel a cashback bónusz minimális összege 6000 Ft-ban van meghatározva, ezért némi matek alapján gyorsan kiszámítható, hogy alsó hangon is 60000 Ft-ot kell „elbukni” egy adott héten ahhoz, hogy igényelni lehessen. A cashback bónusznak a maximális összege 150 000 HUF. Viszont ekkora összegű bónuszért cserébe már csillagászati összegű veszteségeket kell az embernek elszenvedni egy adott héten.

Ráadásul a cashback formájában jóváírt pénzt nem lehet egyből kiutalni, mivel még 3x-os megjátszási követelmény is vonatkozik rá.

Így juthatsz hozzá a 10%-os cashback-hez

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálj a Zulabet-nél;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: játsszál egy héten át tetszésed szerint alkalommal a sportfogadás szekcióban;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: amennyiben 60 ezer Ft (vagy több) veszteséged keletkezik, fordulj az ügyfélszolgálathoz;

 4. Lépés 4.

  4. lépés: nyújtsd be az igényed chaten, vagy e-mailen a 10%-os cashback-re.

Fogadj vr sportokra, hogy 150000 ft bónuszt kaphass

Bónusz típusa FreeBet
Bónusz időkerete Aktiválást követően 30 nap
Kapható Folyamatosan
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min. 6000 HUF / Max 150 000 HUF

Virtuális sport bónusz akár 150 000 HUF-ig

A Zulabet-nél a virtuális sportok kedvelőire is gondoltak, bár ezek a „sportok” sokkal inkább a szerencsejátékhoz állnak közelebb, mintsem a valódi sportfogadáshoz. Az operátor által a virtuális sportokhoz nyújtott bónusz 10%-os, a játékosoknak bónuszként adható összeg minimuma pedig 6000 Ft-ban van meghatározva.

És ahhoz, hogy megkapd a bónusz minimumát, nem kevesebb, mint 60 000 Ft-ban kell fogadnod a webhely virtuális fogadás részlegében. A bónusz – aminek a maximális összeghatára 150 000 Ft – FreeBet formájában írják jóvá, amire 3x-os megjátszási követelmény is érvényben van, amit a virtuális sport szekcióban kell teljesítened.

Így tudsz 10%-os Virtuális sport bónuszt szerezni

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálj a Zulabet-nél;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: nyisd meg a webhely „Virtuális sport” részlegét;

 3. Lépés 3.

  fogadja minimum 60 000 HUF értékben virtuális sportkimenetelekre;

 4. Lépés 4.

  4. lépés: vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálat munkatársival a 10%-os FreeBet jóváírásának érdekében.

GYIK

?

Milyen piacokon nem játszható ki a Zulabet kezdő bónusz?

Az Zulabetnél szerencsére csak pár fogadási piac van kizárva abban az esetben, ha a bónusz megforgatási követelményeinek teljesítése végett játszanál.

Ilyen a többi között a hendikepes piac, a mindkét csapat szerez gólt, és az összes gól piac. Kérjük, nézd át a bónusz felhasználási feltételeit az operátor weboldalán, ugyanis azon az aloldalon az összes olyan piac fel van sorolva, ami nem kerül figyelembe vételre a kezdő bónusz kijátszása esetében.

?

Hányszor lehet igénybe venni a Zulabet-es Heti bónusz promóciót?

Ez a promóció folyamatosan fut a Zulabet-nél, és nincs megszabva, hogy hány alkalommal veheted igénybe.

Viszont fontos tudnod, hogy ahhoz, hogy ismételten használhasd, előzetesen teljesítened kell a megforgatási kritériumait – amennyiben korábban már igényelted.

?

Milyen típusú időszakos promóciókat nyújt a Zulabet?

Az operátor a sportfogadás termékéhez rendszerint olyan időszakos jellegű promóciókat szokott nyújtani, amelyek például egy adott, rangos sporteseményhez kapcsolódnak, és annak időtartamáig érvényesek (pl. nyári olimpiai játékok, UEFA-bajnokok ligája, stb.).

?

A virtuális sport bónuszt bármin megforgathatom?

Igen, amennyiben olyan „sportot” választasz, ami az operátor virtuális sportfogadás szekciójában található. Ilyen a többi között a virtuális kosárlabda, asztalitenisz, foci, baseball, stb. Viszont fontos tudnod, hogy igazi sportok eseményi ezen bónusz megforgatásakor nem használhatók fel.

?

Van mobil sportfogadás bónusz is a Zulabet-nél?

A legjobb tudomásunk szerint jelenleg nincs ilyen típusú ajánlat a Zulabet-nél. Viszont a kedvenc okostelefonodat, vagy táblagépedet használva az operátor által nyújtott összes promóció és bónusz elérhető a számodra.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.