Zulabet Regisztráció és Belépés

Előnyök

 • Magyarul elérhető webhely

 • Számos bónusz és verseny

 • Magas szorzós élő fogadá

 • MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Banki átutalással

Ezt a véleményt frissítették:

Cikkünkben a Zulabet, a sportfogadás ifjú titánját mutatjuk be, azon belül is azt a folyamatot, hogyan juthatsz el a belépéstől az első játékig. Íme a tartalom, röviden:

 • Képernyőfotókkal együtt mutatjuk meg neked, mire lesz szükséged ahhoz, hogy feliratkozhass a Zulabetre és igénybe vehesd a fogadóiroda szolgáltatásait.
 • Összeszedtük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, hogy neked ne kelljen felkutatnod a válaszokért a teljes internetet.

A Zulabet friss alapítású fogadó oldal, online kaszinó és játéktér, amely formabontó designjával máris a játékosok kedvencévé vált. Ráadásul Máltán jegyezték be, így az Európai Unióban általánosan érvényes szabályokat követve garantálják a játékosok adatainak biztonságát.

Ezek után már nem is meglepő, hogy a regisztráció ingyenes, könnyen átlátható és majdnem tökéletes. Nézzük is meg a folyamat lépéseit! A szöveget és a képeket követve biztosan nem lesz gond a feliratkozással.

1. Lépés: a zulabet sportfogadás előfeltételei

A nemrég alapított Zulabet oldalára lépve máris szembeötlő a különbség más, átlagos fogadóirodákhoz képest, ugyanis impozáns design fogad bennünket. Az iroda jól tudja, hogy ma már sokkal elterjedtebb az okostelefonon keresztüli játék, így fő erőforrásaikat a mobilra optimalizált weboldalra fordították. Ugyanakkor ez nem ment az asztali oldal rovására, és emiatt bátran kimondhatjuk, hogy a legszebb weboldalt ők fejlesztették. Az egyszerűség kedvéért mi a mobilos változat regisztrációs folyamatán fogunk végigszaladni. Először nyisd meg a weboldalt a www.zulabet.com/hu címre kattintva, vagy azt a böngésző címsorába beleírva.

A honlapra érve érdemes elsőként elfogadni a sütik használatáról szóló tájékoztatót, melyet az oldal alján, az OK gomb megnyomásával tudsz megtenni.

Zulabet esemenyek

2. Lépés: hogyan regisztrálhatok a zulabet weboldalára?

Bár a Zulabet szép és praktikus weboldalt hozott létre, amelynek mobilra optimalizált verziója is impozáns, kissé elrejtették a regisztráció megkezdéséhez szükséges gombot. Elsőként kattints a bal felső sarokban lévő vízszintes vonalakból álló ikonra, amely a menüt fogja megnyitni.

Zulabet esemenyek mobil

Az így oldalról megnyíló menüben, középtájon, egy nagy, piros “Csatlakozz”-gombot láthatsz. Erre kattints a regisztráció folyamatának megkezdéséhez.

zulabet bejelentkezes

A megszokottól kissé eltérő lesz a folyamat, mert más oldalakon különböző módon szokták tagolni a megadandó információkat. A végeredményen azonban ez mit sem változtat, így az első képernyőn add meg az email címedet és fogadd el a nyilatkozatokat.

zulabet bonusz 35000HUF

Ha az utolsó rubrikát nem pipálod be (nem kötelező), azaz azt szeretnéd, hogy a Zulabet ne keressen téged különböző hírlevelekkel és reklámokkal az email címedet, akkor a következő képernyőn ennek megerősítését fogja kérni tőled a rendszer.

Fontos tudnod, hogy ez nem kötelező eleme a feliratkozásnak, azaz csak akkor érdemes hírlevelet kérned, ha valóban kíváncsi vagy az érkező ajánlatokra. Ezekről a levelekről természetesen később, utólag is leiratkozhatsz.

A képernyő szövegének a fordítása viszont sajnos rosszul sikerült, így az avatatlan szemlélő számára félrevezető lehet. Az IGEN gomb ugyanis nem a kérdésre válaszol, azaz azt jelenti, hogy mégis kéred a hírlevelet.

zulabet kedves jatekosunk

A következő lépésben egy felhasználói nevet és egy jelszót kell megadnod. Ezen a ponton hangsúlyozzuk, hogy érdemes fel is írnod őket, hiszen előfordulhat, hogy a rendszer nem fogja megjegyezni és belépéskor majd neked kell beírnod a kódot.

zulabet regisztracio

Az ezt követő oldalon a rendszer két adatot kér majd tőled:

 • Név (keresztnév)
 • Vezetéknév

Ezután kattinthatsz is a Tovább gombra.

zulabet regisztracio nev

Az ötödik képernyőn a születési dátumod, a nemed, és egy telefonszám megadására kérnek.

zulabet regisztracio szuletesi

A hatodik lépésben az országod és a pénznemet tudod beállítani. A rendszer automatikusan felajánlja Magyarországot és a forintot, így – ha csak nem szeretnél módosítani – már léphetsz is tovább.

zulabet regisztracio magyar

És bár a rendszer szerint hat lépésből áll a regisztráció, valójában van még egy képernyő, ahol adatokat kérnek. Itt a lakcímeddel kapcsolatos kötelező adatokat fogják bekérni.

zulabet regisztracio varosod

Ezzel készen is vagy a regisztráció folyamatával.

3. Lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

Szerencsére – más külföldi oldalakhoz hasonlóan – a Zulabet sem kéri a személyi okmányokkal való azonosítást, így nem kell fotókat feltölteni a rendszerbe. Ugyanakkor az email cím hitelesítését kérik, hiszen alapvető, hogy ez az adat biztosan rendben legyen.

A kapott emailben találsz majd egy linket, amelyre kattintva kész is a folyamat.

4. Lépés: milyen úton léphetek be a profilomba?

A weboldal bal felső sarkában található három, vízszintes vonalból álló ikonra kattintva csalhatod elő a menüt, melynek alján található a Bejelentkezés feliratú gomb. Erre kattintva add meg a korábban beállított felhasználóneved és jelszavad.

Ezzel regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk azokat a lépéseket, amelyek során hibákba ütközhetsz, illetve azt, hogyan kérhetsz segítséget a Zulabet weboldalán.

Valami nem működik. Mi a megoldás?

 • Elfelejtettem a felhasználónevemet: Reméljük, a regisztráció folyamata során felírtad, így csak a jegyzeteidet kell megtalálnod. Természetesen előfordulhat, hogy erre nincsen most lehetőséged, így alternatíva lehet, hogyha az Elfelejtettem a jelszavam gombra kattintasz.
 • Elfelejtettem a jelszavam: A legtöbb böngésző a regisztrációs folyamat során érzékeli, ha jelszót állítasz be, és felkínálja, hogy eltárolja későbbi használatra. Ha nem engedélyezted, vagy nem kínálta fel, akkor bizony előfordulhat, hogy a jelszavad elfelejtése esetén megoldásra lesz szükséged. Ilyenkor azt tudod tenni, hogy a bejelentkező felületen az Elfelejtettem a jelszavam linkre kattintva beírod a mezőbe az email címedet és kapsz egy új jelszó generálásához szükséges linket emailben.
 • Kötelezően kitöltendő mező: Ezt a hibaüzenetet a bejelentkezés során láthatod, ha vagy az email cím vagy a felhasználónév mezőjét nem töltötted ki.
 • “Login length should be 5 to 19 chars”: Azaz magyarul a felhasználói név 5 és 19 karakter között hosszúságú kell legyen. A rendszer ennél rövidebben, illetve hosszabbat amúgy sem engedett regisztrálni, így valószínű, hogy véletlenül elírtad a felhasználónevet.
 • Zulabet regisztráció hiba vagy Zulabet sikertelen regisztráció: A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kötelező, amelyiknél nem látod az opcionális feliratot.
 • Zulabet regisztráció egyedi adat szükséges: Ha nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a teljes neved vagy a lakcímed, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.
 • Miért van szükség azonosításra? A Zulabeten nincsen szükség különösebb azonosításra, hiszen nem Magyarországon, hanem Máltán van bejegyezve a fogadóirodát tulajdonló vállalat. A szigorú magyar előírások helyett csupán a legfontosabb azonosító adatokat kérik be, amelyek nem kerülnek ellenőrzésre.
 • Nem akarom folytatni a játékot és törölném magam! A Zulabet regisztráció törlése mindenki számára adott lehetőség. Ennek legegyszerűbb módja, hogyha a főoldalon a három, vízszintes vonalból álló ikonra kattintva megnyitod a menüt, és annak alján az Élő Chat gombra kattintasz. Az ügyfélszolgálat azonnal segítséget tud nyújtani a felhasználói profilod deaktiválásában vagy törlésében.

3 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

GYIK

? Mit tegyek, ha nem kaptam visszaigazoló e-mailt?
Abban az esetben, ha nem kaptál visszaigazoló e-mailt, akkor meg kell bizonyosodnod arról, hogy helyes e-mail címet adtál meg a regisztrációd során, és ellenőrizned kell a levélszemét és "Spam" mappádkat is. Ha valóban nem kaptál visszaigazoló e-mailt, akkor írj a Zulabetstábjának a support@zulabet.com címre, és valószínűleg manuálisan fogják aktiválni a fiókodat.
? Honnan töltsem le vagy frissítsem a Flash Playert?
Elsőként kattintsd az alábbi link-re, és töltsd le vagy frissítsd az Adobe Flash Playert annak hivatalos weboldaláról. Az oldalra érve Kattints az "Install now" gombra a fájl letöltéséhez. A fájl automatikusan le fog töltődni, és csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztod a fájl letöltésének helyét a számítógépeden.

Ezután zárd be az összes böngészőablakot, és indítsd el a letöltött fájlt. A sikeres telepítéshez el kell fogadnod a licencszerződést, és így tulajdonképpen készen is vagy. Telefonról nem kell telepítened, mivel ott automatikusan fognak működni a dolgok.
? Melyik a legegyszerűbb kapcsolattartási mód az ügyfélszolgálattal?
Ha az élő chat funkciót választod, akkor egészen gyorsan fogsz megoldást kapni a kérdésedre, problémádra. A képernyő alsó részében fogod megtalálni a piros chat ikont. Arra kattintva fel fog ugrani egy szürke kis ablak, melyeben kiválaszthatod, hogy milyen nyelvű operátorral szeretnél kommunikálni.

Jelenleg csak angol nyelvet tudsz választani, szóval szűkösek a lehetőségek. Ezután a neved és felhasználóneved megadása következik, majd az üzeneted elküldése. Nagy valószínűség szerint pár perc alatt választ kapsz.
? Elfelejtettem a felhasználónevem, mit tegyek?
Egy nagyon praktikus funkció az Elfelejtettem a jelszavam, mely pont ennek a helyreállítására hivatott, illetve a jelszavad helyrehozására. Ha a Bejelentkezés gombra kattintasz a felső menüben, akkor feljön a belépési menü, ahol kéri a rendszer a felhasználóneved és a jelszavad.

Ezek alatt fogsz egy piros linket találni az Elfelejtett jelszóval, melyre kattintva a Jelszó visszaállítás popup fog feltűnni. Itt pedig a regisztrált e-mail címedre fognak rákérdezni, melyet megadva ki fognak küldeni egy jelszóváltoztatási e-mailt.
? Van több bónusz is, ezeket egyszerre fel tudom használni?
Az általánosan bevett módszer a sportfogadó oldalakon, hogy a bónuszokat nem lehet halmozni. Ha esetleg egy aktuális bónusz mellett mást is szeretnél igényelni, akkor kockáztatod a meglévő bónuszodat, és azt törölhetik.

A másik opció az, hogy amíg van élő bónuszod, addig nem is fogják engedélyezni, hogy más bónuszhoz férj hozzá, így mindenképp meg kell várnod, míg letelik az adott bónusz, vagy teljesülnek a feltételek.

Ajánlott bukmékerek ismertetőI - regisztráció

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com