Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

Zulabet Sportfogadás - magyar alternatív link

7.2/10

Előnyök:

 • Magyarul elérhető webhely

 • Számos akció, bónusz, verseny

 • Élő fogadás magas szorzókon

 • MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

Kifizetések:

VISA MasterCard Banki átutalással
Összeset

Az Első Befizetés Utáni 100% bónusz, akár 35,000 HUF-ig

Szerezz bónuszt & játssz most! Irány a Zulabet

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  7

 • Esélyek

  7.5

 • Mobil

  5

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  5

 • Támogatás

  8

Zulabet sportfogadás platform

7/10

Az online és élő kaszinó szolgáltatást is nyújtó Zulabet sportfogadás részlegének használata még a kezdők számára sem jelenthet gondot. Ugyanis a magyar nyelvi támogatással ellátott webszájt rendkívül egyszerű dizájnt mondhat magáénak.

A címlapról a különböző Zulabet oldalak (Sport, Élő fogadás) bármelyike egyetlen kattintással elérthető. És a „kétlépcsős” regisztrációt szinte pillanatok alatt le lehet tudni a Zulabet Magyarország webhelyén.

Ha olyan operátornál nyitnál számlát, amely maximálisan megbízható, és teljesen korrekt játékfeltételeket nyújt, akkor érdemes fontolóra venned ezt az operátort is.

Mivel a Zulabet fogadóiroda webhelyén tényleg minden adott ahhoz, hogy hosszú távon profitos lehess.

Előnyök

Korlátozások

Két lépéses gyors regisztráció

Magyar nyelven elérhető chates ügyfélszolgálat

Igényes sportágkínálat

Animációs élő mérkőzés közvetítés funkció

Felhasználóbarát webdizájn

Zulabet szorzók

7.5/10

A Zulabet magyar weboldalán néhány perces nézelődés után megállapítható, hogy a buki a legjobb oddsokat a népszerű sportversenyek, bajnokságok meccseihez kínálja. Ilyen a többi között a WTA, a német Bundesliga, az angol Premier Liga, az amerikai NBA, és az olasz Serie A.

Ezért, ha relatíve alacsony margin mellett (5-7% közötti) szeretnél teniszre, kosárlabdára, vagy top ligás focimeccsekre fogadni, akkor érdemes kihasználnod a Zulabet sportfogadási ajánlatában kínálkozó alkalmakat. Ugyanis ezeknél a sportoknál általában még az élő fogadások esetében is jók a szorzók (főként a 2 és a 3 opciós piacoknál).

Amennyiben pedig olyan sportokra is szívesen fogadsz, mint például az amerikai futball, akkor pre-match fogadásoknál érdemes a végső győztes piacra (hosszabbítást is beleértve) fókuszálnod.

Mivel némiképp meglepő módon 2-3% közötti margin mellett tehetsz meg kétopciós végkimenetel fogadásokat! Viszont azért itt sem minden fenékig tejfel, mert, ha snooker rajongóként a Zulabetnél szeretnél a kedvenc sportodra fogadni, akkor 10-11%-os margin alatt nemigen fogsz találni igazán ütős oddsokat.

Zulabet mobil

5/10

Ha mobilon is szeretsz fogadni online, és a Zulabet mellett teszed le a voksod, akkor egyelőre be kell érned a mobil-kompatibilis weboldallal. Ugyanis a Zulabet letöltés részlegében egyelőre nem található a sportfogadás termékhez Zulabet mobile app.

zulabet mobil

Ami a mobilkészülékekre belőtt oldalt illeti, bár nem mondható szépségdíjas alkotásnak, de azért a rendeltetési céljának pont megfelel. Mivel a regisztrációhoz, pénzügyek intézéséhez, pre-match és élő fogadások megtételéhez, valamint az operátor egyéb termékeinek használatára is jó.

Viszont van egy roppant idegesítő sajátossága is: a fejléc alatt folyamatosan mozgásban lévő reklámbanner, amitől az ember haja egy idő után égnek áll.

Nagyszerű Zulabet akciók

9/10

A piac legtöbb szereplőjének ajánlataihoz képest a Zulabet bónuszok összege jóval magasabb. Ez a sportfogadás termékhez nyújtott kezdő bónusz, és az egyéb promóciók esetében is igaz.

Az pedig kifejezetten rendhagyónak számít az ágazatban, hogy az operátor a sportfogadáshoz jelenleg több bónuszt és promóciós ajánlatot kínál, mint a kaszinóhoz.

100%-os első befizetési bónusz 35000 HUF-ig

Amennyiben új tagként regisztrálsz a bukmékeriroda webhelyén, akkor igénybe tudod venni – Zulabet bónuszkód nélkül is – az első befizetéshez kötött 100%-os sportfogadás üdvözlő bónuszt. Ennek a bónusztípusnak a maximális összege 35 ezer Ft, viszont már 6 ezer Ft befizetésével is szert tehetsz rá. Viszont, mint azt nyilván te is tudod, a sportfogadás világában rendszerint semmi nincs ingyen.

És ez erre a bónuszra is igaz, mivel csakis akkor írják jóvá neked, ha a legelső befizetésednek a teljes összegében megteszel legalább egy fogadást 1.50-ös (vagy nagyobb) szorzóval. A bónuszként kapott összegre 6x-os megforgatási követelmény, és 30 napos határidő vonatkozik.

Heti reload bónusz 150000 HUF-ig

Az embernek egy ekkora összeg láttán általában kikerekedik a szeme, de csak addig, amíg el nem olvassa az „apró betűs részt”. Ugyanis ez a bónusz csak 50%-os, így, ha ki akarod maxolni, akkor 300 ezer Ft-ot kell befizetned egy adott hét legelső befizetése alkalmával a Zulabet-es számlaegyenlegedre.

Némi öröm az ürömben, hogy ezt a bónuszt akár már 6000 Ft befizetésével is igénybe veheted, viszont csakis oly módon juthatsz hozzá, ha előzetesen a bónusz iránt igényed jelzed a cég ügyfélszolgálatának.

Egyéb Zulabet-es sportfogadás promóciók

Egy hangyányit sem túloztunk, amikor azt állítottuk, hogy a Zulabet-nél temérdek sportfogadás promóció található. Ugyanakkor tény, hogy ezek döntő többsége valamilyen sportághoz vagy sporteseményhez (pl. BL) kötődik, vagy csak egy meghatározott időszakra vonatkozik.

Ezért az éppen aktuális promóciós ajánlat szemrevételezéséhez érdemes legalább 2 hetente egy alkalommal felkeresned a webszájt „Promóciók” részlegét.

Sportág választék

8/10

A Zulabet-nél – a bukméker saját állítás szerint – havi szinten 50 ezer sportesemény is szerepelhet a fogadási ajánlatban. Hogy ez igaz vagy sem, csak a jó ég tudja, viszont tény, hogy a bukinál egymást érik az élő és a pre-match fogadás keretében megtehető sportesemények.

Ez mondjuk nem meglepő annak fényében, hogy a megfogadható sportok száma 30 felett van – és akkor még az e-sportokról, virtuális sportokról nem beszéltünk.

A Zulabet fogadás & élő sportfogadás szekciójában a populáris csapatsportágak mindegyike, a technikai sportok, valamint jó néhány, hazánkban kevésbé ismert sport (hurling, kelta foci, krikett) is megtalálható.

A piacok számának tekintetében a fogadóiroda kábé azt nyújtja, mint a nyugat-európai bukik döntő többsége: nagyon sok fogadási piac a labdarúgáshoz és más népszerű csapatsportokhoz, némivel kevesebb a „közepes népszerűségű” sportokhoz, és csak 1-3 piac az olyan sportágak esetében, mint például az országúti kerékpározás, vagy a síugrás.

Megbízhatóság és biztonság

8/10

A Zulabet Magyarország régiójában és Európa-szerte is teljesen legális keretek között nyújthat az interneten keresztül megvalósuló távszerencsejáték és sportfogadás szolgáltatást a Máltai Szerencsejáték-hatóság által kiállított működési engedély birtokában (MGA/B2C/486/2018), amit az MGA a webhelyet üzemeltető Romix Limited vállalat számára adott ki.

Emellett a Zulabet eCOGRA tanúsítvánnyal is büszkélkedhet, és a webszájton található információk alapján olyan, játékos védelmi funkciót ellátó, független szervezetekkel is együttműködik, mint a GAMCARE, valamint a BeGambleAware.

Az operátor a rendszer védelméhez TLS 1.2 netes biztonsági protokollt, és egyéb SSL-titkosítási megoldásokat is használ. Mindent egybevetve kijelenthető, hogy a Zulabet egyrészt a teljes mértékben megbízható operátorok közé tartozik, másrészt pedig a rendszer is minden téren megfelel napjaink biztonságtechnológiai követelményeinek.

Zulabet fizetési opciók

5/10

A Zulabet aránylag sok fizetési módot nyújt mind a befizetések, mind a kifizetések lebonyolításához. Viszont a Magyarországról regisztrált felhasználók esetében a weboldalon feltűntetett metódusok nem mindegyike támogatott. Ezért az alábbiakban kizárólag azokat fogjuk felsorolni, amelyek hazánkból is zökkenőmentesen működnek.

Befizetés

A Zulabet befizetés esetében a következő lehetőségeket biztosítja jelenleg a magyar ügyfeleinek:

 • bank- és hitelkártyák – Mastercard, VISA
 • e-pénztárcák – Skirll, Skrill 1-Tap, NETELLER
 • Rapid Transfer – gyors átutalás
 • egyéb opciók – Paysafecard, Neosurf

Az egy pénzügyi tranzakció révén befizethető minimális összeg 3000 HUF.

A Zulabet kifizetés esetében használható opciói közül, jelen cikk megírásakor csak befizetéseknél is alkalmazható kártyás, illetve e-pénztárcás megoldások voltak elérhetők a magyarországi ügyfelek számára. A kifizetéseknél is 3000 Ft-ban van meghatározva a minimális összeg.

Viszont egy havi kifizetési limit is meg van adva, amelynek értelmében egy adott hónapban 10 ezer €-nál többet nem lehet kiutálni a felhasználói számláról.

Befizetési idő
Befizetési idő
Kifizetési idő
Kifizetési idő
Alkalom
Alkalom
Idő
Idő
Díj
Díj
Alkalom
Alkalom
Idő
Idő
Díj
Díj
VISA
3000 HUFazonnali03000 HUF2-5 nap0
MasterCard
3000 HUFazonnali03000 HUF2-5 nap0
Skrill
3000 HUFazonnali03000 HUF 24 órán belül0
Neteller
3000 HUFazonnali03000 HUF 24 órán belül0

Támogatás

8/10

A Zulabet kapcsolat – azaz az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel – teljes mértékben problémamentes, és rendszerint kifejezetten gördülékenyen megy az ügyintézés is. Ha megoldandó problémád adódik, vagy valamilyen kérdésre szeretnél mihamarabb választ kapni, akkor érdemes a chates opciót választanod.

Támogatás zulabet

Bár ennek kapcsán annyit azért muszáj megjegyeznünk, hogy időnként „félrekapcsolnak”, és annak ellenére, hogy a sportfogadás szekcióban nyitod meg a chatet, az egyik kaszinós agent jelentkezik be a „vonal” másik felén.

Viszont annak köszönhetően, hogy a Zulabet kizárólag tapasztalt szakembereket alkalmaz ügyfélszolgálatos munkakörben, még egy kaszinós agent-et sem igazán lehet sarokban szorítani, valamilyen komplex, sportfogadás témájú kérdéssel.

Abban az esetben, ha az adott ügyed nem túl sürgős, akkor a support@zulabet.com címre is írhatsz e-mailt.

De, ha a hagyományos kommunikációt preferálod, akkor a webszájton található telefonszámot is használhatod ügyintézés céljából.

Telefon
+3680088233
E-mail
support@zulabet.com
Élő chat
Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő1-2 perc1 órán belü2-5 perc

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve: 08.10.2020

Összegzés

7.2/10

Az internetes sportfogadás fórumokban, és a közösségi oldalakon olvasható, felhasználói Zulabet vélemények alapján leszögezhető, hogy a cég ügyfelei alapvetően meg vannak elégedve az operátorral.

Ugyanakkor többen hiányolják az mobil alkalmazást, és egyesek azt is kifogásolják, hogy az operátor nem nyújt Live Streaming szolgáltatást.

Viszont ezektől eltekintve nem igazán találhatunk kifogásolni valót az Zulabet szolgáltatásai kapcsán.

Korlátozások

Nincs Live Streaming szolgáltatás

Jelenleg nem érhető el mobil app

A bukmékeriroda oddsai jók, és havi szinten rengeteg sporteseményre lehet fogadni a több, mint 30 sportágat felvonultató sportfogadás részlegben.

A Zulabet által kínált bónuszok és promóciók is az ágazat legjobbjai közé sorolhatók, és a fogadóiroda ügyfélszolgálat is minőségi szolgáltatást nyújt.

Persze az sem mellékes, hogy a Zulabet alternatív link alkalmazása nélkül is elérhető Magyarországon.

Összegzés:

7.2/10

Zulabet GIYK

? A sportfogadás kezdő bónuszt felhasználhatom a kaszinóban?
Nem. Ezt a bónuszt kizárólag az operátor sportfogadás szekciójában tudod felhasználni, a megforgatási feltételek szerint.
? Lehetőségem van „önkizárásra” a Zulabetnél?
Igen. Amennyiben problémád adódik a szerencsejátékkal / sportfogadással, használhatod a rendszer önkizárás funkcióját.
? A chat bármikor elérhető?
A webhelyen az ügyfélszolgálati chat szolgáltatást 24/7-rendszerben biztosítja a fogadóiroda, így bármikor elérhető.
? A mobil oldalon is regisztrálhatok?
Természetesen igen. Viszont úgy véljük, hogy sokkal kényelmesebb az desktopos (asztali számítógéppel, illetve laptoppal használható) weboldalon elvégezned a regisztrációs procedúrát
? Nyújt a Zulabet speciális bónuszt mobilos felhasználóknak?
Nincs tudomásunk róla, hogy az operátor jelenleg nyújtana ilyen jellegű speciális ajánlatot.Zulabet Vélemények

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Visszajelzés küldése regisztrálnia kell

Általános információ
Képernyőképek
Az áttekintés szerzője