Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

Zulabet magyar

7.2/10

Előnyök:

 • Magyarul elérhető webhely

 • Számos bónusz és verseny

 • Magas szorzós élő fogadá

 • MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

Fizetési:

Mutass többet

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  5

 • Használhatóság

  7

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  5

 • Támogatás

  8

Ebben a véleményben

Zulabet alternatív linkek és elérése

A Zulabet egy friss online játéktér, ami az elvárt technikai háttér mellett komoly megbízhatósági tanúsítványokkal is próbál nevet szerezni magának. Magyar nyelvű oldala is van. A Máltán bejegyzett cég máris több szakmai szervezet tagja.

Egy ilyen oldalon egy hazai játékos, magyar IP-címről és magyar állandó lakcímmel problémamentesen regisztrálhat, befizethet és fogadhat. Alternatív link szóba sem jön, és VPN-re sem lesz szükséged. A Zulabetnek egy olyan piacon kell helytállnia, ahol számos más szereplő is versenyzik a magyarországi játékosok kegyeiért, ezért nem érheti meg neki azokat másképp kezelnie, mint bármelyik más EU-s ügyfelet.

Ami esetleg kellemetlenséget okozhat, az nem oldalspecifikus. A sportfogadás haza szabályozása ugyanis olyan, hogy az előbbi elvileg állami monopólium. Ugyanakkor néhány évvel ezelőtt több bírósági döntés is megnyitott az utat a külföldi oldalak ha nem is teljesen legális, de eltűrt tevékenysége előtt. A legfontosabb, hogy neked személy szerint semmi bajod nem lehet abból, ha egy külföldi bukmékernél fogadsz.

Bónuszok és promóciók

9.0/10

A piac legtöbb szereplőjének ajánlataihoz képest a Zulabet bónuszok összege jóval magasabb. Ez a sportfogadás termékhez nyújtott kezdő bónusz, és az egyéb promóciók esetében is igaz.

Az pedig kifejezetten rendhagyónak számít az ágazatban, hogy az operátor a sportfogadáshoz jelenleg több bónuszt és promóciós ajánlatot kínál, mint a kaszinóhoz.

zulabet bónuszok és promóciók

100%-os első befizetési bónusz 35000 HUF-ig

Amennyiben új tagként regisztrálsz a bukmékeriroda webhelyén, akkor igénybe tudod venni – Zulabet bónuszkód nélkül is – az első befizetéshez kötött 100%-os sportfogadás üdvözlő bónuszt. Ennek a bónusztípusnak a maximális összege 35 ezer Ft, viszont már 6 ezer Ft befizetésével is szert tehetsz rá. Viszont, mint azt nyilván te is tudod, a sportfogadás világában rendszerint semmi nincs ingyen.

És ez erre a bónuszra is igaz, mivel csakis akkor írják jóvá neked, ha a legelső befizetésednek a teljes összegében megteszel legalább egy fogadást 1.50-ös (vagy nagyobb) szorzóval. A bónuszként kapott összegre 6x-os megforgatási követelmény, és 30 napos határidő vonatkozik.

Heti reload bónusz 150000 HUF-ig

Az embernek egy ekkora összeg láttán általában kikerekedik a szeme, de csak addig, amíg el nem olvassa az „apró betűs részt”. Ugyanis ez a bónusz csak 50%-os, így, ha ki akarod maxolni, akkor 300 ezer Ft-ot kell befizetned egy adott hét legelső befizetése alkalmával a Zulabet-es számlaegyenlegedre.

Némi öröm az ürömben, hogy ezt a bónuszt akár már 6000 Ft befizetésével is igénybe veheted, viszont csakis oly módon juthatsz hozzá, ha előzetesen a bónusz iránt igényed jelzed a cég ügyfélszolgálatának.

Egyéb Zulabet-es sportfogadás promóciók

Egy hangyányit sem túloztunk, amikor azt állítottuk, hogy a Zulabet-nél temérdek sportfogadás promóció található. Ugyanakkor tény, hogy ezek döntő többsége valamilyen sportághoz vagy sporteseményhez (pl. BL) kötődik, vagy csak egy meghatározott időszakra vonatkozik.

Ezért az éppen aktuális promóciós ajánlat szemrevételezéséhez érdemes legalább 2 hetente egy alkalommal felkeresned a webszájt „Promóciók” részlegét.

Esélyek

7.5/10

A Zulabet magyar weboldalán néhány perces nézelődés után megállapítható, hogy a buki a legjobb oddsokat a népszerű sportversenyek, bajnokságok meccseihez kínálja. Ilyen a többi között a WTA, a német Bundesliga, az angol Premier Liga, az amerikai NBA, és az olasz Serie A.

Ezért, ha relatíve alacsony margin mellett (5-7% közötti) szeretnél teniszre, kosárlabdára, vagy top ligás focimeccsekre fogadni, akkor érdemes kihasználnod a Zulabet sportfogadási ajánlatában kínálkozó alkalmakat. Ugyanis ezeknél a sportoknál általában még az élő fogadások esetében is jók a szorzók (főként a 2 és a 3 opciós piacoknál).

Amennyiben pedig olyan sportokra is szívesen fogadsz, mint például az amerikai futball, akkor pre-match fogadásoknál érdemes a végső győztes piacra (hosszabbítást is beleértve) fókuszálnod.

Mivel némiképp meglepő módon 2-3% közötti margin mellett tehetsz meg kétopciós végkimenetel fogadásokat! Viszont azért itt sem minden fenékig tejfel, mert, ha snooker rajongóként a Zulabetnél szeretnél a kedvenc sportodra fogadni, akkor 10-11%-os margin alatt nemigen fogsz találni igazán ütős oddsokat.

Mobil

5.0/10

Ha mobilon is szeretsz fogadni online, és a Zulabet mellett teszed le a voksod, akkor egyelőre be kell érned a mobil-kompatibilis weboldallal. Ugyanis a Zulabet letöltés részlegében egyelőre nem található a sportfogadás termékhez Zulabet mobile app.

zulabet mobil

Ami a mobilkészülékekre belőtt oldalt illeti, bár nem mondható szépségdíjas alkotásnak, de azért a rendeltetési céljának pont megfelel. Mivel a regisztrációhoz, pénzügyek intézéséhez, pre-match és élő fogadások megtételéhez, valamint az operátor egyéb termékeinek használatára is jó.

Viszont van egy roppant idegesítő sajátossága is: a fejléc alatt folyamatosan mozgásban lévő reklámbanner, amitől az ember haja egy idő után égnek áll.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több

Használhatóság

7.0/10

Az online és élő kaszinó szolgáltatást is nyújtó Zulabet sportfogadás részlegének használata még a kezdők számára sem jelenthet gondot. Ugyanis a magyar nyelvi támogatással ellátott webszájt rendkívül egyszerű dizájnt mondhat magáénak.

A címlapról a különböző Zulabet oldalak (Sport, Élő fogadás) bármelyike egyetlen kattintással elérthető. És a „kétlépcsős” regisztrációt szinte pillanatok alatt le lehet tudni a Zulabet Magyarország webhelyén.

Ha olyan operátornál nyitnál számlát, amely maximálisan megbízható, és teljesen korrekt játékfeltételeket nyújt, akkor érdemes fontolóra venned ezt az operátort is.

Mivel a Zulabet fogadóiroda webhelyén tényleg minden adott ahhoz, hogy hosszú távon profitos lehess.

Előnyök

Korlátozások

A mobil platformhoz nem érhető el applikáció

Kissé lassú oldalátirányítások a mobil-kompatibilis webszájtnál

A fogadások típusai

8.0/10

A Zulabet-nél – a bukméker saját állítás szerint – havi szinten 50 ezer sportesemény is szerepelhet a fogadási ajánlatban. Hogy ez igaz vagy sem, csak a jó ég tudja, viszont tény, hogy a bukinál egymást érik az élő és a pre-match fogadás keretében megtehető sportesemények.

Ez mondjuk nem meglepő annak fényében, hogy a megfogadható sportok száma 30 felett van – és akkor még az e-sportokról, virtuális sportokról nem beszéltünk.

A Zulabet fogadás & élő sportfogadás szekciójában a populáris csapatsportágak mindegyike, a technikai sportok, valamint jó néhány, hazánkban kevésbé ismert sport (hurling, kelta foci, krikett) is megtalálható.

A piacok számának tekintetében a fogadóiroda kábé azt nyújtja, mint a nyugat-európai bukik döntő többsége: nagyon sok fogadási piac a labdarúgáshoz és más népszerű csapatsportokhoz, némivel kevesebb a „közepes népszerűségű” sportokhoz, és csak 1-3 piac az olyan sportágak esetében, mint például az országúti kerékpározás, vagy a síugrás.

Golf

Kézilabda

motoGP

Jégkorong

Lóverseny

Foci

Megbízhatóság

8.0/10

A Zulabet Magyarország régiójában és Európa-szerte is teljesen legális keretek között nyújthat az interneten keresztül megvalósuló távszerencsejáték és sportfogadás szolgáltatást a Máltai Szerencsejáték-hatóság által kiállított működési engedély birtokában (MGA/B2C/486/2018), amit az MGA a webhelyet üzemeltető Romix Limited vállalat számára adott ki.

Emellett a Zulabet eCOGRA tanúsítvánnyal is büszkélkedhet, és a webszájton található információk alapján olyan, játékos védelmi funkciót ellátó, független szervezetekkel is együttműködik, mint a GAMCARE, valamint a BeGambleAware.

Az operátor a rendszer védelméhez TLS 1.2 netes biztonsági protokollt, és egyéb SSL-titkosítási megoldásokat is használ. Mindent egybevetve kijelenthető, hogy a Zulabet egyrészt a teljes mértékben megbízható operátorok közé tartozik, másrészt pedig a rendszer is minden téren megfelel napjaink biztonságtechnológiai követelményeinek.

Egyszerre csak három bukmékert hasonlíthatsz össze. Kérjük, távolítsd el egyik bukmékert, hogy egy másikat vehess fel az összehasoníltásba

Összehasonlít

1BET

Betinia

Casinia

MalinaCasino

20bet

Fezbet

Librabet

Rabona

CampoBet

TippmixPro

Unibet

LVbet

Energybet

22bet

Bwin

Bet365

Sportaza

18Bet

Wazamba

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.2/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

5.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

5.0/10

Támogatás

8.0/10

Magyarul elérhető webhely

Számos bónusz és verseny

Magas szorzós élő fogadá

MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

Nincs mobilapp és livestream

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

Fogadási margin

6.4%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

8.5/10

Használhatóság

8.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

7.5/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

10.0/10

Nagyon jól kialakított felhasználói felület.

Jónak mondható kínálat a legnépszerűbb sportokból.

Fociból számos kisebb ligára is lehet fogadni.

E-sportban is erős.

Fontos információk hiányoznak.

Elég kemény bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

7.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

5.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 30-féle sportágra fogadhatsz.

Magas odds-okat találhatsz.

Sporton kívüli eseményekre is köthetsz fogadásokat (pl. zenei díjátadók, politika).

Több mint 1500 megjátszható esemény közül válogathatsz!

Magas minimum be- és kifizetés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több, mint 25 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti értékű bónuszokat érhetsz el

Megjátszhatsz politikai és közéleti eseményeket is, például zenei díjátadó gálát

Több, mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz

Nincs európai engedélye

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

Fogadási margin

8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 29-féle sportágra fogadhatsz.

Átlag feletti szorzókkal játszhatsz.

Politikai és közéleti események is szerepelnek a palettán.

Több mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz.

Curacaói engedély

Bónusz igénylése

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35,000 HUF

Fogadási margin

6.7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

6.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.0/10

Több mint 20-féle sportág

Átlag feletti értékű bónuszok

Kriptovalutával is fizethetsz

Egyszerű és gyors a regisztráció

Nehezen átlátható főoldal

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 30,000 HUF

Fogadási margin

7.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.6/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.5/10

Támogatás

8.0/10

32 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti mennyiségű bónuszok

Külön promóciók a legnagyobb tornákra specializáltan

Átlátható, könnyen kezelhető felület

Még nem rendelkezik EU-s licensszel

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

10.0/10

Jelentős összegű első befizetési bónusz

Kimondottan sok sportfogadás promóciós program

Stabil céges háttér, 100%-osan legális működés

Havi szinten több ezer sportesemény

Az online chat időnként eléggé lassan töltődik be

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.5/10

Támogatás

9.0/10

Jókora kezdő bónusz

Izgalmas sportfogadási promóciók

Magas szorzók

24/7 magyarul ügyfélszolgálat

Nincs élő közvetítés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

9.0/10

Kedvező bónuszok és promóciók

Magyar nyelvi támogatás

Versenyképes oddsok

VIP tagság lehetősége

Nincs saját mobilapp

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100%-ban legális

Fogadási margin

9.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

5.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

9.0/10

100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

20-féle népszerű sportág

Kiváló oddsok fociban és teniszben

Nincs mobilos applikáció

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

10.000 Ft Bónusz

Fogadási margin

6.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

9.0/10

Megbízható szolgáltató

50 HUF minimumtét

Számos bónusz és promóció

Széles fogadási kínálat

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

200% sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

8.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

9.0/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 1500 sportesemény

Folyamatosan megújuló promóciók és bónuszok

Alacsony minimum befizetési határ

Extrém fogadási események

A sportfogadási rész csak angol, német és lengyel nyelven érhető el.

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 40.000 HUF

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

6.5/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

4.5/10

Cash-Out funkció

EnergyPoints hűségpontokkal vásárolhatsz az EnergyShopban

Virtuális mérkőzésekre is fogadhatsz

Számos befizetési lehetőség közül választhatsz

Kevés bónuszt lehet igényelni

Bónusz igénylése

Gyors Kifizetés

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

6.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.8/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

10.0/10

Használhatóság

10.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

8.0/10

100% -os kezdő bónusz

Számos fizetési lehetőség

Játék akár €10 téttől

Pénteki bónusz

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Legjobb Mobilra

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

7.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.5/10

Támogatás

9.0/10

Igényes iOS és Android platform

Több mint 50 sportág

Sok fizetési lehetőség

Abszolút megbízható

Kissé hosszas kifizetés

Bónusz igénylése

Legjobb Futballra

Üdvözlő bónusz

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Fogadási margin

5.9%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.5/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

9.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

8.0/10

Élő sközvetítés mobilon is

Igényes magyar változat

Egyedülálló fogadási alkalmazás

Folyamatosan frissülő tudásbázis

Élőzés csak pluszos számlával

Bónusz igénylése

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig

Fogadási margin

8.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Kifejezetten magas oddsok élő fogadásokhoz

Magyar nyelvű felhasználói felület

Elképesztően sok – több mint 200 – piac focihoz

Cash out lehetőség és Bet Builder funkció

Nincs live streaming (élő közvetítés) funkció

Bónusz igénylése

Legjobb eSportra

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

Fogadási margin

7.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

10.0/10

100%-os 40 000 Ft-ig terjedő üdvözlőbónusz

Versenyképes futball szorzók az ázsiai hendikep és 1x2 fogadásban

Fogadási típusok gazdag kínálata

Extra díj nélküli be- és kifizetések

Hiányos, csak angol nyelven elérhető GYIK

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

8.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

6.5/10

Mobil

6.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

9.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.5/10

FunID-vel is beléphetsz az oldalra

Mindig újabb és újabb versenyeken vehetsz részt

Saját játékpénzzel is rendelkezik, amit értékes jutalmakra válthatsz be

Egyes eseményeknél nagyon magas odds-okat kínál

GYIK részlege bővítésre szorul

Bónusz igénylése

Fizetési lehetőségek

5.0/10

A Zulabet aránylag sok fizetési módot nyújt mind a befizetések, mind a kifizetések lebonyolításához. Viszont a Magyarországról regisztrált felhasználók esetében a weboldalon feltűntetett metódusok nem mindegyike támogatott. Ezért az alábbiakban kizárólag azokat fogjuk felsorolni, amelyek hazánkból is zökkenőmentesen működnek.

Befizetés

A Zulabet befizetés esetében a következő lehetőségeket biztosítja jelenleg a magyar ügyfeleinek:

 • bank- és hitelkártyák – Mastercard
 • e-pénztárcák – Skrill 1-Tap, NETELLER
 • Rapid Transfer – gyors átutalás
 • egyéb opciók – Paysafecard, Neosurf

Az egy pénzügyi tranzakció révén befizethető minimális összeg 3000 HUF.

A Zulabet kifizetés esetében használható opciói közül, jelen cikk megírásakor csak befizetéseknél is alkalmazható kártyás, illetve e-pénztárcás megoldások voltak elérhetők a magyarországi ügyfelek számára. A kifizetéseknél is 3000 Ft-ban van meghatározva a minimális összeg.

Viszont egy havi kifizetési limit is meg van adva, amelynek értelmében egy adott hónapban 10 ezer €-nál többet nem lehet kiutálni a felhasználói számláról.

Alkalom Idő Díj
Alkalom Idő Díj

3000 HUF azonnali 0
3000 HUF azonnali 0
3000 HUF azonnali 0
3000 HUF 24 órán belül 0
3000 HUF 24 órán belül 0
3000 HUF 2-5 nap 0

Támogatás

8.0/10

A Zulabet kapcsolat – azaz az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel – teljes mértékben problémamentes, és rendszerint kifejezetten gördülékenyen megy az ügyintézés is. Ha megoldandó problémád adódik, vagy valamilyen kérdésre szeretnél mihamarabb választ kapni, akkor érdemes a chates opciót választanod.

Támogatás zulabet

Bár ennek kapcsán annyit azért muszáj megjegyeznünk, hogy időnként „félrekapcsolnak”, és annak ellenére, hogy a sportfogadás szekcióban nyitod meg a chatet, az egyik kaszinós agent jelentkezik be a „vonal” másik felén.

Viszont annak köszönhetően, hogy a Zulabet kizárólag tapasztalt szakembereket alkalmaz ügyfélszolgálatos munkakörben, még egy kaszinós agent-et sem igazán lehet sarokban szorítani, valamilyen komplex, sportfogadás témájú kérdéssel.

Abban az esetben, ha az adott ügyed nem túl sürgős, akkor a support@zulabet.com címre is írhatsz e-mailt.

De, ha a hagyományos kommunikációt preferálod, akkor a webszájton található telefonszámot is használhatod ügyintézés céljából.

Telefon

+3680088233

Email

support@zulabet.com

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő 1-2 perc 1 órán belü 2-5 perc

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
16.11.2020

Összegzés

7.2/10

Az internetes sportfogadás fórumokban, és a közösségi oldalakon olvasható, felhasználói Zulabet vélemények alapján leszögezhető, hogy a cég ügyfelei alapvetően meg vannak elégedve az operátorral.

Ugyanakkor többen hiányolják az mobil alkalmazást, és egyesek azt is kifogásolják, hogy az operátor nem nyújt Live Streaming szolgáltatást.

Viszont ezektől eltekintve nem igazán találhatunk kifogásolni valót az Zulabet szolgáltatásai kapcsán.

Korlátozások

Nincs Live Streaming szolgáltatás

Jelenleg nem érhető el mobil app

A bukmékeriroda oddsai jók, és havi szinten rengeteg sporteseményre lehet fogadni a több, mint 30 sportágat felvonultató sportfogadás részlegben.

A Zulabet által kínált bónuszok és promóciók is az ágazat legjobbjai közé sorolhatók, és a fogadóiroda ügyfélszolgálat is minőségi szolgáltatást nyújt.

Persze az sem mellékes, hogy a Zulabet alternatív link alkalmazása nélkül is elérhető Magyarországon.

Egyszerű, átlátható éss korrekt – a Zulabet a promóciós ajánlatai többségét és a legjobb odds-ait a legnépszerűbb ligákra fogadó játékosoknak tartogatja! Az élő fogadásaid kimenetelét itt egy ötletes animációs megoldással követheted nyomon! De találhatsz itt egzotikus sportágakat és egy komplett online kaszinót is, ha éppen nyerőgépezni vagy rulettezni támad kedved!

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? A sportfogadás kezdő bónuszt felhasználhatom a kaszinóban?
Nem. Ezt a bónuszt kizárólag az operátor sportfogadás szekciójában tudod felhasználni, a megforgatási feltételek szerint.
? Lehetőségem van „önkizárásra” a Zulabetnél?
Igen. Amennyiben problémád adódik a szerencsejátékkal / sportfogadással, használhatod a rendszer önkizárás funkcióját.
? A chat bármikor elérhető?
A webhelyen az ügyfélszolgálati chat szolgáltatást 24/7-rendszerben biztosítja a fogadóiroda, így bármikor elérhető.
? A mobil oldalon is regisztrálhatok?
Természetesen igen. Viszont úgy véljük, hogy sokkal kényelmesebb az desktopos (asztali számítógéppel, illetve laptoppal használható) weboldalon elvégezned a regisztrációs procedúrát
? Nyújt a Zulabet speciális bónuszt mobilos felhasználóknak?
Nincs tudomásunk róla, hogy az operátor jelenleg nyújtana ilyen jellegű speciális ajánlatot.

Általános információ

Info_sidebar
Cím Zulabet
Hivatalos oldal zulabet.com/hu/
Telefon +3680088233
Email support@zulabet.com
Kifizetések Ecopayz, Neteller, Skrill, MasterCard, Paysafecard, Revolut, Bankkártya, Wise, OTP junior kártya, VISA, MiFinity
Malta Gaming Authority
Az áttekintés szerzője

Attila Ferencz

Attila Ferencz

Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal.

Zulabet - vélemény a játékosoktól

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Set all stars

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Kérjük, regisztráljon, <br>hogy visszajelzést küldjön

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése