Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

100% bónusz akár 40,000 HUF

Kérem a bónuszt

Miért bízhatsz bennünk:

10,200 ember találta már meg tökéletes fogadóirodáját rajtunk keresztül

10 A MightyTips profi szakértőkkel működik együtt

200 Játékos áttekintések

4.9/5

Jeton fogadási oldalak

Szerző: Aladár Kollár

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Frissítve: 15.09.2021

A Jeton Wallet egyre szélesebb körű használata következtében folyamatosan nő azoknak a szolgáltatásoknak a száma, amik lehetővé teszik ezen elektronikus pénztárca használatát, ilyen például a Jeton sportfogadás. Már több olyan online fogadóiroda létezik, amik Magyarországról is engedélyezik a Jeton  fizetések fogadását, illetve a nyeremény e-tárcára való kiutalását. Nem is kell sokáig keresgélnünk, hiszen olyan neves sportfogadási oldalak is együttműködnek vele, mint az LVBet vagy a 1Bet

A világ minden tájáról regisztrálnak folyamatosan az újabb felhasználók, hiszen többségében pozitív visszajelzéseket olvashatunk róla az interneten. A növekvő igényeknek pedig minden sportfogadási oldal igyekszik minél hamarabb megfelelni, hogy ezáltal előnyben legyen a többi bukmékerrel szemben. Nem feledkeznek meg azonban arról sem, hogy partnereik megbízhatóak legyenek, így minden fizetési szolgáltató újonnan történő bevezetését egy alapos utánajárás előz meg.

Jeton Sportfogadás

Bukmékerek listája, ahol elfogadják a Jetont

Találtunk: 4 Fogadóirodák

Fogadás Jetonnal - Teljes áttekintés

Mennyire bízhatunk a Jetonban? Milyen szolgáltatásokat kínál? Mely sportfogadási oldalakon tudjuk használni, és mennyi díjat számítanak fel érte? 

A Jeton 5 év alatt igen nagy népszerűségre tett szert, és számos online bukméker ajánlja már fel fizetési lehetőségként. Így nem meglepő, hogy az online fogadóirodák is több országban lehetővé tették a használatát. Mively ezek az oldalak érthető módon inkább csak az elérhetőségére, a be- és kifizetési limitekre, a pénzküldés feldolgozási idejére, illetve a díjak felszámítására helyezik a hangsúlyt, úgy gondoltuk, hogy érdemes  közelebbről is bemutatni a céget és szolgáltatásait.

Mit kell tudni a Jeton fogadásról?

A Jeton egy 2016-ban létrehozott pénzügyi cég, aminek a szolgáltatásait már több mint 190 országban vehetjük igénybe, melybe Magyarország is beletartozik. Személyes és vállalkozói fiókot is létrehozhatunk, és számos devizában intézhetjük rajta pénzügyeinket. Tehát ha egy számlán belül szeretnél bankolni, akkor a Jeton egy tökéletes megoldás lehet!

 1. Több mint 540 ezer ügyfele van.
 2. A Jeton Wallet Android alkalmazását már több mint 100,000-en letöltötték.
 3. A Jeton Wallet az App Store-ban 4.6-os értékelést kapott.
 4. Élő ügyfélszolgálat a nap 24 órájában.

A Jeton az évek során egészen sok szolgáltatással bővült. Az Európán kívül eső magánszemélyek, vállalkozók vagy nagyobb cégek egy SEPA számlával könnyedén beléphetnek az európai piacra, offshore számla nyitásával pedig a helyi adók alól is mentesülnek, miközben a vagyonuk biztonságban van.

📅 Alapítás éve 2016
💼 Alapító cég LA ORANGE LIMITED
🏦 Székhely London (Egyesült Királyság)
🌎 Elterjedés Nemzetközi
💳 Típus E-pénztárca, előre fizetett kártya
🧑‍🤝‍🧑 Támogatott országok Magyarország, Norvégia, India, Japán és számos más ország
📱 Saját alkalmazás ✔️ (Android és iOS)

A Jeton a Brit Pénzügyi Felügyelet engedélyével is rendelkezik, az ügyfelek biztonságának megőrzése érdekében pedig erős hitelesítési rendszert dolgoztak ki. A Jeton emellett már egy saját előre fizetett kártyávt is kínál, ez a Jeton Cash.

GYIK

? A Jeton számít fel külön díjat?
A regisztráció ingyenes, ahogy a legtöbb sportfogadási oldal sem számít fel díjat be- és kifizetéshez, viszont régiónként eltérő értékben levonásra kerülhet egy meghatározott összeg a Jeton-fiókodról.
? Magyarországon is elérhető a Jeton Wallet a sportfogadási oldalakon?
Igen, több ilyen oldal is van, ezekről feljebb találsz egy listát. Másik oldalon való regisztráció esetén is érdemes megnézned, hogy elérhető-e, hiszen a Jeton már egyre népszerűbb.
? Milyen gyorsan megy végbe a fizetés Jetonon keresztül?
Elég gyorsan, általában pár percen belül, mint a legtöbb elektronikus pénztárca esetében.
? Igényelhetek üdvözlő bónuszt a Jeton pénztárcával?
Igen. Valóban van olyan oldal, ahol nem minden fizetési módszerrel igényelhető az üdvözlő bónusz vagy a promóciós kód aktiválása, de azokon az oldalakon, ahol engedélyezik a Jetont, emiatt nem kell aggódni.
? Magyar forintban is utalhatok a Jetonnal?
A Jetonhoz hasonlóan a bukmékerek is számos fizetőeszközt engedélyeznek, köztük a forintot is. A 1Bet-n viszont például nem szerepel a választható pénznemek között, ott egy másikból kerül átszámításra a magyar forintban megfeleltethető érték.

Hol tudom megnézni, hogy a Jeton Wallet elérhető-e Magyarországról egy sportfogadási oldalon?

A cikkben összegyűjtöttünk néhány oldalt, ahol ezt megteheted, de idővel természetesen még bővülhet ez a lista. A legtöbb oldalon regisztráció előtt nem látható a különböző fizetési módszerek országonkénti elérhetősége, így egy olyan fogadóiroda, a 22Bet példáján mutatom be, ahol be is kell lépni az oldalra.

 1. 4. lépés

  Ugyanúgy nézd végig itt is az igénybe vehető fizetési lehetőségeket. Mivel itt is szerepel a Jeton, ezért nyert ügyünk van!

  fizetesi Jeton
 2. 1. lépés

  Kattints a felül található Befizetés gombra.

  Befizetes 22bet
 3. 2. lépés

  Nézd meg, hogy a felsorolt e-pénztárcák között szerepel-e a Jeton.

  e-penztarcak -e a Jeton
 4. 3. lépés

  Kattints rá felül a profilodat jelző gombra, majd válaszd ki a Kifizetés számláról lehetőséget, ha azt is le szeretnéd ellenőrizni, hogy pénzátutaláshoz tudod-e használni.

  Kifizetes szamlarol Jeton

Befizetés és pénzfelvétel Jetonnal a sportfogadási oldalakon

Az online bukmékerek többsége hasonló felépítéssel és belső rendszerekkel rendelkezik, így ha már tagja vagy valamelyik sportfogadási oldalnak, akkor könnyedén fogsz boldogulni a többin is.

Első alkalommal azonban még kicsit idegennek tűnhet, ezért az LVBet segítségével bemutatjuk, hogyan teheted meg első befizetésedet:

 1. 1. lépés

  Kattints az oldal tetején elhelyezkedő zöld pluszgombra a profilod ikonja mellett, és megjelenik az az oldal, ahol a letétet kezdeményezheted.

  1 lépés
 2. 2. lépés

  Add meg a kiválasztott összeget, és válaszd ki a Jeton Wallet fizetési lehetőséget. Itt látni fogod a befizetés minimum és maximum értékét is. Első befizetésnél az oldal automatikusan felajánlja az üdvözlő bónuszt is, amit ekkor aktiválhatsz.

  2 lépés
 3. 3. lépés

  Az átirányítást követően lépj be a Jeton Wallet-fiókodba (vagy regisztrálj, ha még nem tetted meg, de ezen keresztül szeretnél fizetni).

  3 lépés

A három legjobb Jeton legjobb bukméker

A nagyobb bukmékerek egy részénél már saját sportfogadási alkalmazások is vannak, általában Android és iOS operációs rendszerre egyaránt. Mivel nagyon sokan használják őket, a fizetések ezen keresztül sem ütközhetnek akadályba. Szinte teljesen megegyezik a be- és kifizetések kezelőfelülete az asztali gépre tervezett webes oldalakéval. 

A legnagyobb online fogadóirodák kaszinószolgáltatást és  számos bónuszt kínálnak a játékosoknak. Néhány részletes leírásokkal, valamint gyakori kérdésekre adott válaszokkal is rendelkezik, mint például az LVBet

 • LVBet: Átigazolási online fogadás és agárverseny is elérhető!
 • 1Bet: Fantasztikus bónuszok sportfogadáshoz és kaszinóhoz is!
 • 20Bet: Kiváló futball oddsok!
 1. 1

  200% sport bónusz 20.000 HUF

 2. 2

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

 3. 3

  100% bónusz akár 35,000 HUF

Biztonságos ez a fizetési módszer?

A Jeton Wallet 1. szintű PCI DSS-tanúsítvánnyal rendelkezik, és használata kétfaktoros azonosítást igényel, amit erős ügyfél-hitelesítésnek is neveznek. Az e-mail cím és jelszó megadása mellett általában egy megerősítő kód beírására is szükség van, ami a regisztrált telefonkészülékre érkezik, ezáltal csökkentve a feltörések esélyét. Fontos, hogy te se add meg senkinek a jelszavadat, és lehetőleg ne olyat válassz, amit más fiókodhoz is használsz.!

A 3 legmegbízhatóbb bukméker, ami engedélyezi az e-tárcával történő fizetést, azaz ahol lehetséges a Jeton fogadás.

 1. LVBet
 2. 1Bet
 3. 20Bet

Regisztrálj a 200%-os üdvözlő bónuszért, és fogadj valódi vagy e-sportra!

Az oldalon a hagyományos labdarúgás fogadás mellett számos más sportág mérkőzéseire is megteheted a tétjeidet! De ha valami újra vágysz, akkor érdemes kipróbálni az e-sport fogadást is!. Az első befizetésedhez hét fizetési lehetőség közül választhatsz! Elakadás esetén segítségedre lesz az állandó élő ügyfélszolgálat.

Kiemelt bukmeker lvbet

Jeton: előnyök és hátrányok

A Bet365 az egyik legnevesebb fogadóiroda, ami Magyarországon is nagy népszerűségre tett szert. A sportfogadás Jeton e-pénztárcával itt is lehetséges, de emellett számos más fizetési mód is elérhető az oldalon. A bukméker kiváló minőségű élő közvetítést ajánl, jól átlátható, letisztult felülettel rendelkezik, és Android és iOS alkalmazás letöltését is lehetővé teszi. 

Mivel rengetegen veszik igénybe világszerte a Bet365 szolgáltatását, a fogadóiroda működtetői igyekeznek megfelelni a különböző elvárásoknak is, régiónként eltérő bónuszokat nyújtva a felhasználók számára. Az oldal számos nyelven elérhető, magyar játékosok számára automatikusan magyar nyelven jelenik meg.

A Jeton pénzküldés fogadás több oldalon is kivitelezhető, de van olyan bukméker, ahol csak egy irányban lehet használni ezt az e-tárcát.

Magyarországon az LVBetnem engedélyezi a Jeton Wallet használatát kifizetéshez. Ugyan a kifizetési lehetőségek között szerepel a logója, országonként eltérhet a különböző fizetési lehetőségek elérhetősége.

Feldolgozási idő, díjak és limitek

Most pedig nézzük meg néhány oldal esetében a legfontosabb be- és kifizetésre vonatkozó adatokat. Ezek a bukmékerek csak jól ellenőrzött, biztonságos fizetési lehetőségeket kínálnak. 

Befizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Letét gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

LVbet

20 percen belül

2000 Ft - 1,600,000 Ft

1BET

Azonnal

3550 Ft - 3,600,000 Ft

20bet

Azonnal

3500 Ft - 35,000,000 Ft

22bet

Azonnal

362 Ft-tól

Kifizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Kifizetés gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

LVbet

-

-

1BET

Azonnal

3550 Ft - 3,600,000 Ft

20bet

1-3 napon belül

3500 Ft - 1,400,000 Ft

22bet

15 percen belül

362 Ft-tól

Alternatív fizetési módszerek

Az e-pénztárcáktól kezdve a banki átutalásig rengeteg fizetési lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére. A Jetonon kívül számos más módszer létezik még. Nézzünk is meg ezek közül néhányat:

Bukméker Paysafecard Skrill Neteller Visa/MasterCard
LVBet Min: 2000 Ft
Max: 300,000 Ft
Idő: 20 percen belül
Min: 2000 Ft
Max: 1,600,000 Ft
Idő: 20 percen belül
Min: 2000 Ft
Max: 1,600,000 Ft
Idő: 20 percen belül
Min: 2000 Ft
Max: 1,600,000 Ft
Idő: 20 percen belül
20Bet Min: 3500 Ft
Max: 35,000,000 Ft
Idő: 1-3 nap
Min: 3500 Ft
Max: 35,000,000 Ft
Idő: 1-3 nap
Min: 3500 Ft
Max: 35,000,000 Ft
Idő: 1-3 nap
Min: 3500 Ft
Max: 35,000,000 Ft
Idő: 1-3 nap
22Bet Min: ~ 250 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
Min: ~ 724 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
Min: ~ 1810 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
Min: ~ 416 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
1Bet Min: ~ 4000 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
Min: ~ 4000 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
Min: ~ 4000 Ft
Max: -
Idő: Azonnal
 • Kiváló fizetési rendszer, melyhez valódi Mastercard kártyát is kérhetsz!

  Mutass többet
 • Több mint 120 országban 40 különböző deviza érhető el az e-pénztárcáján.

  Mutass többet
 • A PayPal és Skrill mellett ez az egyik legnépszerűbb, anonim e-tárca.

  Mutass többet
 • Ma már egyre oldalon befizethetsz és játszhatsz kriptovalutákban, köztük Bitcoinban is!

  Mutass többet

1 értékelés, átlag 5 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Sportfogadó suli

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése