Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

CampoBet Magyar

7.8/10

Előnyök:

 • Kedvező bónuszok és promóciók

 • Magyar nyelvi támogatás

 • Versenyképes oddsok

 • VIP tagság lehetősége

Fizetési lehetőségek:

NETELLER Skrill Mastercard paysafecard Visa MuchBetter Jeton MiFinity

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  7

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  9

Campobet alternatív linkek és elérése

Ma már annyi online játéktér kínál magyarítást és magyarul is értő ügyfélszolgálatot, hogy e téren már nehéz kitűnni. A Campobet kivételes abban a magyar sportfogadó oldalak között, hogy még magyar telefonszámon is elérheted őket! Ebből következik, hogy ezt a platformot közvetlenül, minden kerülőút nélkül felkeresheted magyar IP-címről is. VPN szerverre vagy alternatív linkre nem lesz szükséged.

A külföldi oldalakon történő szerencsejáték vagy sportfogadás – jelen állás szerint – ha nem is legális Magyarországon, de nem is szankcionálják sem a szolgáltatókat, sem a felhasználókat. Ezt egy EU-s országban nem is tehetik meg, ezért szó szerint fogadóoldalak tucatjai zúdultak az elmúlt pár évben a magyar piacra is.

Bennünket inkább az zavart, hogy ennek a szolgáltatónak (még) nincsenek a birtokában komoly szakmai szervek által kiállított megbízható játékszervezési tanúsítványok. Na persze akik egy ilyen telített piacon labdába akar rúgni, annak nagy szüksége van elégedett sportfogadók visszajelzéseire. Ez pedig nem megy úgy, hogy becsüljük meg az összes regisztrált felhasználónkat.

CampoBet bónusz

8 / 10

A CampoBet bónuszok és promóciók terén kifejezetten bőséges felhozatallal rendelkezik. Az operátor sportfogadás termékéhez az új felhasználóknak szánt kezdő bónusz mellett számos egyéb speciális ajánlat is elérhető az oldalon.

Első befizetési bónusz akár 35000 HUF értékben

Mivel ez egy kezdő bónusz, amit a bukmékeriroda kizárólag csak az új ügyfeleinek biztosít, ezért csak egyetlen alkalommal vehető igénybe, a regisztrációt követően.

A 100%-os „üdvözlő ajánlat” CampoBet bónuszkód nélkül is felhasználható. Az értéke az első befizetés mértékével megegyező, de legfeljebb 35 ezer Ft lehet. Viszont jó hír, hogy az első befizetési bónuszhoz akár már 6000 Ft-nak megfelelő összeg befizetésével is hozzá lehet jutni.

De ebben az esetben csak 6000 Ft kerül bónuszként jóváírásra a felhasználói fiókunkban. A bónuszra 6x-os megforgatási követelmény van érvényben, amit 30 napon belül kell teljesíteni. És ahhoz, hogy bónuszhoz juthassunk, legalább egy alkalommal kell fogadni az első pénzbefizetés teljes összegében (a megengedett min. szorzó 1.50-ös).

A kezdő bónusz kapcsán végezetül még annyit, hogy sajnos abban az esetben nem vehető igénybe, ha az első befizetés Skrill, vagy NETELLER használatával valósul meg.

Cashback bónusz

Szerezd vissza a selejtező során keletkezett veszteségeid 10%-át. A bónusz hetente egyszer igényelhető az ügyfélszolgálaton. A visszakapott összeget háromszor kell megforgatni.

Növelt szorzók

Fogadj nagyobb odds-okra és nyerj nagyobbat! Keresd a "megnövelt szorzó" jelzést a sportesemény mellett és köss rá fogadást. Kizárólag az 1X2 piacon elérhető az ajánlat. Más bónusszal nem kombinálható.

Akkumulátor

Tégy gyűjtő fogadást, és ha minden tipped nyertes, akkor bónuszt kapsz a nyereményedre. Minél több eseményre fogasz a gyűjtőn, anál nagyobb a bónusz. 3 esemény 3% bónuszt ad, míg 21 esemény már 100%-ot.

Bore draw 

Ha a mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárul, akkor visszakpod a téted 100%-át. Köss mérkőzés előtti fogadást, és ha nem születik gól, akkor visszakapod a téted. Csak adott ligákra és fogadási piacokra érvényes ajánlat. Más promóciókkal nem kombinálható.

2 góllal előrébb 

A bónusz segítségével automatikusan nyersz, ha a mérkőzés során a csapatod 2 gól előnyt szerez. A végeredménytől függettlenül győztes a tipped. Csak 1X2-es piacon érvényes az ajánlat. Keresd fogadáskor a "korai kifizetés" jelzést.

Pillanatkép a Campobet bónuszról

Szorzók

8 / 10

A CampoBet fogadóiroda odds-ait közelebbről szemügyre véve kijelenthető, hogy a pre-match fogadásokhoz kimondottan jó szorzókat nyújt a fogadóiroda. Ez a megállapítás pedig leginkább az Európa-szerte népszerűnek számító csapatsportok esetében állja meg a helyét.

Ugyanis, még egy olasz másodligás focimeccsnél (Serie B) is csak 4-5% közötti a margin. De ugyanez elmondható a top kosárlabda, jégkorong, illetve kézilabda bajnokságok mérkőzéseinek kapcsán.

A CampoBet sportfogadási részlegében az élő fogadásokhoz nyújtott szorzók is rendszerint jónak mondhatók, de azért nem kiemelkedően magasak.

Tény, hogy bizonyos sportok esetében – mint például a tenisz – a CampoBet magyar ügyfeleként a piaci átlagnál lényegesen magasabb szorzókon fogadhatunk a kiemelt, komoly pénzdíjazású versenyek összecsapásaira.

De ugyanakkor az is igaz, hogy az olyan, hazánkban nem kimondottan populáris sportoknál, mint például a strandröplabda, vagy a krikett, még a végkimenetel piac esetében sem a legkedvezőbbek az oddsok.

Fogadási margin

 • Baseball

  Baseball

  5.93%

 • Boxing

  Boxing

  6.78%

 • Cricket

  Cricket

  6.02%

 • Formula 1

  Formula 1

  5.99%

 • Kézilabda

  Kézilabda

  8.69%

 • MMA

  MMA

  7.83%

 • Tenisz

  Tenisz

  8.93%

Átlagos fogadási margin: 7.2%

CampoBet mobil

7 / 10

A CampoBet mobile app kiadására egyelőre még várnunk kell. Viszont az operátor ügyfélszolgálatának munkatársai szerint már nem sokáig, ugyanis a natív mobil alkalmazás hamarosan elkészül. És, ha minden igaz, akkor a „robotos” verziót a CampoBet letöltés aloldaláról lehet majd beszerezni, az „almás” appot pedig az Apple Store-ból.

Szerencsére az online fogadóiroda egy jól strukturált, funkcionális, mobilbarát webszájttal is rendelkezik. Az okostelefonokkal és táblagépekkel használható weboldal gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a „nagy testvére”, azaz asztali gépes platform.

Viszont az optimális felhasználói élmény elérése végett alsó hangon is egy 6 colos kijelzővel rendelkező mobil kütyü kell hozzá.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

CampoBet sportfogadás platform

7 / 10

A CampoBet sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltató idestova már két éve van jelen a világhálón. És a CampoBet Magyarország lakosai számára is biztosítja a regisztrációt.

Az operátor magyar nyelvi támogatással is ellátott desktopos és mobil webszájtján gyerekjáték a pre-match és az élő fogadások megkötése. Ez főként a teljesen letisztult, könnyen áttekinthető dizájnnak, valamint az óramű-pontosággal, kifagyások nélkül működő, megfelelő hardveres háttérrel rendelkező rendszernek köszönhető.

 • Korlátozások
 • Jelenleg még nincs natív CampoBet mobil app

A villámgyors navigációnak hála a CampoBet oldalak betöltődése és az oldalátirányítások is zökkenőmentesek, ami túlzás nélkül kiváló felhasználói élményt nyújt a bukmékeriroda ügyfeleinek.

Sportág választék

8 / 10

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a CamoBet-nél az összes olyan sportág helyet kapott, amire mi magyar sportrajongók bármikor örömmel fogadunk.

A többi között labdarúgás, kosárlabda, jéghoki, Forma 1, tenisz, kézilabda található a buki „étlapján”. De a legnépszerűbb sportok mellett számos egyéb is színesíti a felhozatalt, aminek hála pre-match és in-play betting keretében is fogadhatunk rögbire, golfra, ökölvívásra, biatlonra, és időnként akár még kabaddira is.

A fogadási piackínálat esetében az online sportfogadás szolgáltató igencsak magasra tette a lécet.

A globális szinten közkedvelt csapatsportágaknál, sporttól függően többféle alatta / felette piacon (gólok száma, pontok száma, hazafutások száma, személyi hibák száma stb.) lehet fogadásokat kötni.

De ezeken kívül a CampoBet fogadás szekciójában számos pontos eredmény piac, speciális fogadások (politika), valamint hendikepes és ázsiai hendikepes piacok tömkelege várja a sportfogadás kedvelőit.

Campobet Fogadások típusai:

Megbízhatóság és biztonság

8 / 10

A megbízhatóság napjainkban egy olyan szempont, amit mindenképpen szem előtt kell tartani, ha az ember még nem döntötte el, hogy melyik online bukinál nyisson számlát.

Ezért az alábbiakban azt fogjuk górcső alá venni, hogy mennyire mondható megbízhatónak a CampoBet. Először is kezdjük, azzal, hogy bár a CampoBet Magyarország területén is nyújt szolgáltatásokat, olyan licencet még nem tudott beszerezni, amit EU-s hatóság (pl. MGA) állított ki.

Viszont az is tény, hogy a bukinak van működési engedélye (No. 8048/JAZ2016-064), amit Curaçao-n, Hollandia egyik társult államában adtak ki. Ez önmagában még nem probléma, hiszen manapság számos online kaszinó, bukméker a Karib-tengeren található törpeállamtól szerzi be a működési engedélyét.

Viszont, ha a honlap láblécét tüzetesen szemügyre vesszük, világossá válik, hogy a CampoBet nincs birtokában EGBA, ESSA, eCOGRA, GamCare, GAMSTOP stb. tanúsítványoknak – azaz független organizációk nem ellenőrzik a tevékenységét.

Ez magunk között szólva némi aggodalomra azért már adhatna okot, de szerencsére az világhálón fellelhető CampoBet vélemények döntő többsége pozitív, és a felhasználók túlnyomó hányada csak kisebb problémákról tesz említést az operátor kapcsán.

CampoBet fizetési opciók

7 / 10

A webhelynek a láblécén nagyon sok fizetési metódus van feltűnve. Viszont ezek közül egyelőre csak néhány érhető el az operátor magyarországi ügyfelei számára.

A pénzügyi tranzakciók kapcsán fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a bukmékeriroda ezek lebonyolítását a Cipruson bejegyzett Tranello Limited cégre bízta.

Ez már önmagában is jelzésértékű a be- és kifizetések biztonságos mivoltára nézve. De persze az sem mellékes, hogy az online kommunikáció a bankolási opciók használatánál 128 bites titkosítással megspékelve valósul meg, ami nullára redukálja az adatvesztés eshetőségét.

Befizetés

A CampoBet befizetés opciói között megtalálhatók a „klasszikus” hitel- és bankkártyás megoldások, mint például a Mastercard, illetve a gyors banki átutalási ( Rapid Transfer).

És természetesen az online sportfogadás és szerencsejáték világában igen népszerűnek számító e-pénztárcák (Skirll, Skrill 1-Tap, NETELLER), valamint a Paysafecard is használható az egyenleged feltöltéséhez.
Az operátor a befizetéseknél nem számít fel járulékos költségeket. A minimális befizetési összeg 3000 HUF / tranzakció.

Kifizetés

A CampoBet kifizetés esetében is a fenti megoldásokat biztosítja (a Paysafecard kivételével) a magyarországi ügyfeleinek. A minimális pénzkifizetési összeg 3000 HUF / tranzakció.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Visa

5.000 – 1M Ft 1 – 3 nap 0%

Mastercard

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 1 – 3 nap 0%

Revolut

5.000 – 600 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 600 000 Ft 0 – 24 óra 0%

paysafecard

3.000 – 100 000 Ft Azonnali 0%

Skrill

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

NETELLER

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

Jeton

5.000 – 100 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 100 000 Ft 0 – 24 óra 0%

MiFinity

5.000 – 800 000 Ft Azonnali 0% 5.000 – 800 000 Ft 0 – 24 óra 0%

MuchBetter

5.000 – 1M Ft Azonnali 0% 5.000 – 1M Ft 0 – 24 óra 0%

Banki átutalással

5.000 – 1M Ft 5 – 7 nap 0%

Támogatás

9 / 10

A CampoBet kapcsolat opciói között megtalálhatók a hagyományos ügyfélszolgálati elérhetőségek, és a napjainkban egyre inkább elterjedté váló online, valós idejű chat funkció is.

Abban az esetben, ha minél gyorsabban választ szeretnél kapni egy adott kérdésedre – ami annak tudatában, hogy a GYIK szekció igencsak harmatos – azt javasoljuk, hogy használd a chates funkciót. Ugyanis tapasztalataink alapján 1-2 percen belül mindig akad egy kompetens agent, aki minden téren a rendelkezésedre áll (kérdések megválaszolása, problémák megoldása).

A CampoBet ügyfél-támogatási rendszerének munkatársaival e-mailen is felveheted a kapcsolatot (support@campobet.com), valamint egy magyar telefonszámon is (+3680088037).

A cég munkatársai – függetlenül attól, hogy melyik ügyfélszolgálati elérhetőséget teszteltük – rendkívül udvariasan, és meglepően szakszerűen, gyorsan intézkedtek. És a hab a tortán, hogy a chates ügyfélszolgálaton – ha magyar IP-címről jelentkezel be – akkor szinte biztos, hogy egy magyar anyanyelvű szakemberrel kapcsol össze a rendszer.

Support contacts

Telefon

+3680088037

Email

support@campobet.com

Élő chat

Hozzáértés 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Udvariasság 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő 1-2 perc 1-2 órán belül 1-2 perc

Összegzés

7.8 / 10

Mint azt már fentebb is jeleztük a weben megtalálható CampoBet vélemények legtöbbje pozitív. Ez a tény pedig igencsak sokat nyom a latban.

Hiszen egy olyan bukmékerről van szó, amely mindössze 2018-ban jelent meg az online sportfogadás piacán, és csupán egy curacao-i licenc árválkodik a tarsolyában. És persze azt is figyelembe kell venni, hogy a bukit egyetlen független tesztelő / ellenőrző, illetve játékos védelmi szerepkört ellátó organizáció sem felügyeli.

 • Korlátozások
 • Egyelőre Nincs natív mobil app

De, hogy ne csak ekézzük az operátort, vegyük sorjában a pozitívumokat is: jókora összegű könnyen megforgatható kezdő bónuszt és számos, különféle sportfogadás promóciót nyújt. Úgy a desktopos, mind a mobil platformja kiváló, könnyen használható, funkcionális. A szorzók terén is hozza a kötelezőt a CampoBet, és a fogadási piacok terén kimagaslóan teljesít. A cég sportfogadás szakemberekből álló ügyfélszolgálatát magyar nyelven is el lehet érni.

Ezért mindent egybevetve arra a véleményre jutottunk, hogy a CampoBet – bár a tojáshéj még a fenekén van – a kifejezetten ajánlott, korrekt feltételeket nyújtó, legjobb sportfogadás oldalak táborába sorolható.

A felhőtlen felhasználói élmény és a széles fogadási és bónuszkínálat a Campobetet mindössze két év alatt repítette a legjobbak közé! Legalább ennyire fontos, hogy itt nemcsak az oldal, hanem az ügyfélszolgálat is magyar. A kezdőbónuszuk is figyelemre méltó! Ha pedig éppen csak szórakozni szeretnél, a platform egy online kaszinónak is helye ad!

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

?

Virtuális sportokra is fogadhatok?

Igen. A bukmékeriroda kínálatában többféle virtuális sportra (pl. foci, tenisz, ügetőverseny) is fogadhatsz különböző piacokon.
?

Mekkora a maximális tét a kezdő bónusz megforgatásánál?

A maximális tét jelenleg 15000 Ft-ban van meghatározva.
?

A kaszinóban is kell regisztrálnom?

Nem. Elég, ha a sportfogadás szekcióban regisztrálsz, amit követően a CampoBet összes terméke, így a kaszinó is a rendelkezésedre fog állni.
?

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt, mi a teendő?

Ilyenkor érdemes ellenőrizned, hogy jó e-mail-címet adtál-e meg a regisztrációnál. De az is előfordulhat, hogy a visszaigazoló e-mail a Spam mappádban kötött ki.
?

Hogyan tudok pénzkifizetés kezdeményezni?

Ehhez be kell lépned a fiókodba, majd ezt követően ki kell választanod a neked megfelelő kifizetési módot, és meg kell adnod a kivenni kívánt összeget.

Általános információ

Cím CampoBet
Hivatalos oldal www.campobet.com
Alapítási év 2018
Telefon

+3680088037

Email

support@campobet.com

Kifizetések NETELLER, Skrill, Mastercard, paysafecard, Visa, MuchBetter, Jeton, MiFinity
A fogadások típusai Golf, Átigazolás Fogadás, Snooker, Kézilabda, motoGP, Agárverseny, CS:GO, Jégkorong, Darts, UFC, Tenisz, Kosárlabda, Lóverseny, F1, Foci, Olimpiai játékok, eSport, Sakk, Bandy, Dota 2, Asztalitenisz, Vízilabda, NFL, Virtuális, Futsal, Tollaslabda, Krikett
Engedély Curacao
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével