Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

CampoBet Magyar

7.9/10

Előnyök:

 • Kedvező bónuszok és promóciók

 • Magyar nyelvi támogatás

 • Versenyképes oddsok

 • VIP tagság lehetősége

Fizetési:

Mutass többet

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  9

Ebben a véleményben

Campobet alternatív linkek és elérése

Ma már annyi online játéktér kínál magyarítást és magyarul is értő ügyfélszolgálatot, hogy e téren már nehéz kitűnni. A Campobetnak ez sikerült azzal, hogy még magyar telefonszámon is elérheted őket az észrevételeiddel vagy a problémáiddal! Ebből következik, hogy ezt a platformot közvetlenül, minden kerülőút nélkül felkeresheted magyar IP-címről is. VPN szerverre vagy alternatív linkre nem lesz szükséged.

A külföldi oldalakon történő szerencsejáték vagy sportfogadás – jelen állás szerint – ha nem is legális Magyarországon, de nem is szankcionálják sem a szolgáltatókat, sem a felhasználókat. Ezt egy EU-s országban nem is tehetik meg, ezért szó szerint fogadóoldalak tucatjai zúdultak az elmúlt pár évben a magyar piacra is.

Bennünket inkább az zavart, hogy ennek a szolgáltatónak (még) nincsenek a birtokában komoly szakmai szervek által kiállított megbízható játékszervezési tanúsítványok. Na persze akik egy ilyen telített piacon labdába akar rúgni, annak nagy szüksége van elégedett sportfogadók visszajelzéseire. Ez pedig nem megy úgy, hogy becsüljük meg az összes regisztrált felhasználónkat.

CampoBet bónusz

8.5/10

A CampoBet bónuszok és promóciók terén kifejezetten bőséges felhozatallal rendelkezik. Az operátor sportfogadás termékéhez az új felhasználóknak szánt kezdő bónusz mellett számos egyéb speciális ajánlat is elérhető az oldalon.

Első befizetési bónusz akár 35000 HUF értékben

Mivel ez egy kezdő bónusz, amit a bukmékeriroda kizárólag csak az új ügyfeleinek biztosít, ezért csak egyetlen alkalommal vehető igénybe, a regisztrációt követően.

A 100%-os „üdvözlő ajánlat” CampoBet bónuszkód nélkül is felhasználható. Az értéke az első befizetés mértékével megegyező, de legfeljebb 35 ezer Ft lehet. Viszont jó hír, hogy az első befizetési bónuszhoz akár már 6000 Ft-nak megfelelő összeg befizetésével is hozzá lehet jutni.

De ebben az esetben csak 6000 Ft kerül bónuszként jóváírásra a felhasználói fiókunkban. A bónuszra 6x-os megforgatási követelmény van érvényben, amit 30 napon belül kell teljesíteni. És ahhoz, hogy bónuszhoz juthassunk, legalább egy alkalommal kell fogadni az első pénzbefizetés teljes összegében (a megengedett min. szorzó 1.50-ös).

campobet bónuszok és promóciók
A kezdő bónusz kapcsán végezetül még annyit, hogy sajnos abban az esetben nem vehető igénybe, ha az első befizetés Skrill, vagy NETELLER használatával valósul meg.

Egyéb sportfogadás promóciók

A CampoBet alternatív link nélkül elérhető online bukmékernél nem csupán az új felhasználókra, hanem a lojális, régebbi ügyfelekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Ennek egyik ékes példája, hogy olyan, jobbnál jobb sportfogadás promóciók futnak a webszájton, amelyek révén a játékosok például Free Bet-eket (ingyenes fogadások) szerezhetnek, és cashback-hez (pénzvisszafizetés) juthatnak hozzá.

Manapság az egyik legnépszerűbb az „50%-os Heti Újratöltés” néven futó promóció, aminek keretében akár 150 ezer Ft értékű bónuszt lehet szerezni az egyenleg újrafeltöltések alkalmával (a bónusz az adott hét legelső befizetését követően kerül jóváírásra, és már 6 ezer Ft-tól is igénybe vehető).

Szorzók

7.5/10

A CampoBet fogadóiroda odds-ait közelebbről szemügyre véve kijelenthető, hogy a pre-match fogadásokhoz kimondottan jó szorzókat nyújt a fogadóiroda. Ez a megállapítás pedig leginkább az Európa-szerte népszerűnek számító csapatsportok esetében állja meg a helyét.

Ugyanis, még egy olasz másodligás focimeccsnél (Serie B) is csak 4-5% közötti a margin. De ugyanez elmondható a top kosárlabda, jégkorong, illetve kézilabda bajnokságok mérkőzéseinek kapcsán.

A CampoBet sportfogadási részlegében az élő fogadásokhoz nyújtott szorzók is rendszerint jónak mondhatók, de azért nem kiemelkedően magasak.

Tény, hogy bizonyos sportok esetében – mint például a tenisz – a CampoBet magyar ügyfeleként a piaci átlagnál lényegesen magasabb szorzókon fogadhatunk a kiemelt, komoly pénzdíjazású versenyek összecsapásaira.

De ugyanakkor az is igaz, hogy az olyan, hazánkban nem kimondottan populáris sportoknál, mint például a strandröplabda, vagy a krikett, még a végkimenetel piac esetében sem a legkedvezőbbek az oddsok.

CampoBet mobil

7.0/10

A CampoBet mobile app kiadására egyelőre még várnunk kell. Viszont az operátor ügyfélszolgálatának munkatársai szerint már nem sokáig, ugyanis a natív mobil alkalmazás hamarosan elkészül. És, ha minden igaz, akkor a „robotos” verziót a CampoBet letöltés aloldaláról lehet majd beszerezni, az „almás” appot pedig az Apple Store-ból.

Szerencsére az online fogadóiroda egy jól strukturált, funkcionális, mobilbarát webszájttal is rendelkezik. Az okostelefonokkal és táblagépekkel használható weboldal gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a „nagy testvére”, azaz asztali gépes platform.

campobet mobil

Viszont az optimális felhasználói élmény elérése végett alsó hangon is egy 6 colos kijelzővel rendelkező mobil kütyü kell hozzá.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több

CampoBet sportfogadás platform

7.5/10

A CampoBet sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltató idestova már két éve van jelen a világhálón. És a CampoBet Magyarország lakosai számára is biztosítja a regisztrációt.

Az operátor magyar nyelvi támogatással is ellátott desktopos és mobil webszájtján gyerekjáték a pre-match és az élő fogadások megkötése. Ez főként a teljesen letisztult, könnyen áttekinthető dizájnnak, valamint az óramű-pontosággal, kifagyások nélkül működő, megfelelő hardveres háttérrel rendelkező rendszernek köszönhető.

Előnyök

Korlátozások

Jelenleg még nincs natív CampoBet mobil app

A villámgyors navigációnak hála a CampoBet oldalak betöltődése és az oldalátirányítások is zökkenőmentesek, ami túlzás nélkül kiváló felhasználói élményt nyújt a bukmékeriroda ügyfeleinek.

Sportág választék

8.5/10

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a CamoBet-nél az összes olyan sportág helyet kapott, amire mi magyar sportrajongók bármikor örömmel fogadunk.

A többi között labdarúgás, kosárlabda, jéghoki, Forma 1, tenisz, kézilabda található a buki „étlapján”. De a legnépszerűbb sportok mellett számos egyéb is színesíti a felhozatalt, aminek hála pre-match és in-play betting keretében is fogadhatunk rögbire, golfra, ökölvívásra, biatlonra, és időnként akár még kabaddira is.

A fogadási piackínálat esetében az online sportfogadás szolgáltató igencsak magasra tette a lécet.

A globális szinten közkedvelt csapatsportágaknál, sporttól függően többféle alatta / felette piacon (gólok száma, pontok száma, hazafutások száma, személyi hibák száma stb.) lehet fogadásokat kötni.

De ezeken kívül a CampoBet fogadás szekciójában számos pontos eredmény piac, speciális fogadások (politika), valamint hendikepes és ázsiai hendikepes piacok tömkelege várja a sportfogadás kedvelőit.

Golf

Snooker

Jégkorong

Darts

UFC

Tenisz

Kosárlabda

Foci

eSport

Dota 2

Megbízhatóság és biztonság

8.0/10

A megbízhatóság napjainkban egy olyan szempont, amit mindenképpen szem előtt kell tartani, ha az ember még nem döntötte el, hogy melyik online bukinál nyisson számlát.

Ezért az alábbiakban azt fogjuk górcső alá venni, hogy mennyire mondható megbízhatónak a CampoBet. Először is kezdjük, azzal, hogy bár a CampoBet Magyarország területén is nyújt szolgáltatásokat, olyan licencet még nem tudott beszerezni, amit EU-s hatóság (pl. MGA) állított ki.

Viszont az is tény, hogy a bukinak van működési engedélye (No. 8048/JAZ2016-064), amit Curaçao-n, Hollandia egyik társult államában adtak ki. Ez önmagában még nem probléma, hiszen manapság számos online kaszinó, bukméker a Karib-tengeren található törpeállamtól szerzi be a működési engedélyét.

Viszont, ha a honlap láblécét tüzetesen szemügyre vesszük, világossá válik, hogy a CampoBet nincs birtokában EGBA, ESSA, eCOGRA, GamCare, GAMSTOP stb. tanúsítványoknak – azaz független organizációk nem ellenőrzik a tevékenységét.

Ez magunk között szólva némi aggodalomra azért már adhatna okot, de szerencsére az világhálón fellelhető CampoBet vélemények döntő többsége pozitív, és a felhasználók túlnyomó hányada csak kisebb problémákról tesz említést az operátor kapcsán.

Egyszerre csak három bukmékert hasonlíthatsz össze. Kérjük, távolítsd el egyik bukmékert, hogy egy másikat vehess fel az összehasoníltásba

Összehasonlít

1BET

Betinia

Casinia

MalinaCasino

20bet

Fezbet

Librabet

Zulabet

Rabona

TippmixPro

Unibet

LVbet

Energybet

22bet

Bwin

Bet365

Sportaza

18Bet

Wazamba

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

9.0/10

Kedvező bónuszok és promóciók

Magyar nyelvi támogatás

Versenyképes oddsok

VIP tagság lehetősége

Nincs saját mobilapp

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

Fogadási margin

6.4%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

8.5/10

Használhatóság

8.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

7.5/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

10.0/10

Nagyon jól kialakított felhasználói felület.

Jónak mondható kínálat a legnépszerűbb sportokból.

Fociból számos kisebb ligára is lehet fogadni.

E-sportban is erős.

Fontos információk hiányoznak.

Elég kemény bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

7.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

5.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 30-féle sportágra fogadhatsz.

Magas odds-okat találhatsz.

Sporton kívüli eseményekre is köthetsz fogadásokat (pl. zenei díjátadók, politika).

Több mint 1500 megjátszható esemény közül válogathatsz!

Magas minimum be- és kifizetés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több, mint 25 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti értékű bónuszokat érhetsz el

Megjátszhatsz politikai és közéleti eseményeket is, például zenei díjátadó gálát

Több, mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz

Nincs európai engedélye

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

Fogadási margin

8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 29-féle sportágra fogadhatsz.

Átlag feletti szorzókkal játszhatsz.

Politikai és közéleti események is szerepelnek a palettán.

Több mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz.

Curacaói engedély

Bónusz igénylése

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35,000 HUF

Fogadási margin

6.7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

6.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.0/10

Több mint 20-féle sportág

Átlag feletti értékű bónuszok

Kriptovalutával is fizethetsz

Egyszerű és gyors a regisztráció

Nehezen átlátható főoldal

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 30,000 HUF

Fogadási margin

7.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.6/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.5/10

Támogatás

8.0/10

32 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti mennyiségű bónuszok

Külön promóciók a legnagyobb tornákra specializáltan

Átlátható, könnyen kezelhető felület

Még nem rendelkezik EU-s licensszel

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

10.0/10

Jelentős összegű első befizetési bónusz

Kimondottan sok sportfogadás promóciós program

Stabil céges háttér, 100%-osan legális működés

Havi szinten több ezer sportesemény

Az online chat időnként eléggé lassan töltődik be

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.2/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

5.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

5.0/10

Támogatás

8.0/10

Magyarul elérhető webhely

Számos bónusz és verseny

Magas szorzós élő fogadá

MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

Nincs mobilapp és livestream

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.5/10

Támogatás

9.0/10

Jókora kezdő bónusz

Izgalmas sportfogadási promóciók

Magas szorzók

24/7 magyarul ügyfélszolgálat

Nincs élő közvetítés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100%-ban legális

Fogadási margin

9.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

5.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

9.0/10

100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

20-féle népszerű sportág

Kiváló oddsok fociban és teniszben

Nincs mobilos applikáció

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

10.000 Ft Bónusz

Fogadási margin

6.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

9.0/10

Megbízható szolgáltató

50 HUF minimumtét

Számos bónusz és promóció

Széles fogadási kínálat

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

200% sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

8.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

9.0/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 1500 sportesemény

Folyamatosan megújuló promóciók és bónuszok

Alacsony minimum befizetési határ

Extrém fogadási események

A sportfogadási rész csak angol, német és lengyel nyelven érhető el.

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 40.000 HUF

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

6.5/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

4.5/10

Cash-Out funkció

EnergyPoints hűségpontokkal vásárolhatsz az EnergyShopban

Virtuális mérkőzésekre is fogadhatsz

Számos befizetési lehetőség közül választhatsz

Kevés bónuszt lehet igényelni

Bónusz igénylése

Gyors Kifizetés

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

6.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.8/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

10.0/10

Használhatóság

10.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

8.0/10

100% -os kezdő bónusz

Számos fizetési lehetőség

Játék akár €10 téttől

Pénteki bónusz

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Legjobb Mobilra

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

7.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.5/10

Támogatás

9.0/10

Igényes iOS és Android platform

Több mint 50 sportág

Sok fizetési lehetőség

Abszolút megbízható

Kissé hosszas kifizetés

Bónusz igénylése

Legjobb Futballra

Üdvözlő bónusz

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Fogadási margin

5.9%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.5/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

9.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

8.0/10

Élő sközvetítés mobilon is

Igényes magyar változat

Egyedülálló fogadási alkalmazás

Folyamatosan frissülő tudásbázis

Élőzés csak pluszos számlával

Bónusz igénylése

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig

Fogadási margin

8.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Kifejezetten magas oddsok élő fogadásokhoz

Magyar nyelvű felhasználói felület

Elképesztően sok – több mint 200 – piac focihoz

Cash out lehetőség és Bet Builder funkció

Nincs live streaming (élő közvetítés) funkció

Bónusz igénylése

Legjobb eSportra

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

Fogadási margin

7.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

10.0/10

100%-os 40 000 Ft-ig terjedő üdvözlőbónusz

Versenyképes futball szorzók az ázsiai hendikep és 1x2 fogadásban

Fogadási típusok gazdag kínálata

Extra díj nélküli be- és kifizetések

Hiányos, csak angol nyelven elérhető GYIK

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

8.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

6.5/10

Mobil

6.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

9.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.5/10

FunID-vel is beléphetsz az oldalra

Mindig újabb és újabb versenyeken vehetsz részt

Saját játékpénzzel is rendelkezik, amit értékes jutalmakra válthatsz be

Egyes eseményeknél nagyon magas odds-okat kínál

GYIK részlege bővítésre szorul

Bónusz igénylése

CampoBet fizetési opciók

7.0/10

A webhelynek a láblécén nagyon sok fizetési metódus van feltűnve. Viszont ezek közül egyelőre csak néhány érhető el az operátor magyarországi ügyfelei számára.

A pénzügyi tranzakciók kapcsán fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a bukmékeriroda ezek lebonyolítását a Cipruson bejegyzett Tranello Limited cégre bízta.

Ez már önmagában is jelzésértékű a be- és kifizetések biztonságos mivoltára nézve. De persze az sem mellékes, hogy az online kommunikáció a bankolási opciók használatánál 128 bites titkosítással megspékelve valósul meg, ami nullára redukálja az adatvesztés eshetőségét.

Befizetés

A CampoBet befizetés opciói között megtalálhatók a „klasszikus” hitel- és bankkártyás megoldások, mint például a Mastercard, illetve a gyors banki átutalási ( Rapid Transfer).

És természetesen az online sportfogadás és szerencsejáték világában igen népszerűnek számító e-pénztárcák (Skirll, Skrill 1-Tap, NETELLER), valamint a Paysafecard is használható az egyenleged feltöltéséhez.
Az operátor a befizetéseknél nem számít fel járulékos költségeket. A minimális befizetési összeg 3000 HUF / tranzakció.

Kifizetés

A CampoBet kifizetés esetében is a fenti megoldásokat biztosítja (a Paysafecard kivételével) a magyarországi ügyfeleinek. A minimális pénzkifizetési összeg 3000 HUF / tranzakció.

Alkalom Idő Díj
Alkalom Idő Díj

3000 HUF Azonnali 0
3000 HUF Azonnali 0
3000 HUF Azonnali 0
3000 HUF Kevesebb, mint 1 óra 0
3000 HUF Kevesebb, mint 1 óra 0
3000 HUF 1-3 nap 0

Támogatás

9.0/10

A CampoBet kapcsolat opciói között megtalálhatók a hagyományos ügyfélszolgálati elérhetőségek, és a napjainkban egyre inkább elterjedté váló online, valós idejű chat funkció is.

campobet mobil
Abban az esetben, ha minél gyorsabban választ szeretnél kapni egy adott kérdésedre – ami annak tudatában, hogy a GYIK szekció igencsak harmatos – azt javasoljuk, hogy használd a chates funkciót. Ugyanis tapasztalataink alapján 1-2 percen belül mindig akad egy kompetens agent, aki minden téren a rendelkezésedre áll (kérdések megválaszolása, problémák megoldása).

A CampoBet ügyfél-támogatási rendszerének munkatársaival e-mailen is felveheted a kapcsolatot (support@campobet.com), valamint egy magyar telefonszámon is (+3680088037).

A cég munkatársai – függetlenül attól, hogy melyik ügyfélszolgálati elérhetőséget teszteltük – rendkívül udvariasan, és meglepően szakszerűen, gyorsan intézkedtek. És a hab a tortán, hogy a chates ügyfélszolgálaton – ha magyar IP-címről jelentkezel be – akkor szinte biztos, hogy egy magyar anyanyelvű szakemberrel kapcsol össze a rendszer.

Telefon

+3680088037

Email

support@campobet.com

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő 1-2 perc 1-2 órán belül 1-2 perc

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
16.11.2020

Összegzés

7.9/10

Mint azt már fentebb is jeleztük a weben megtalálható CampoBet vélemények legtöbbje pozitív. Ez a tény pedig igencsak sokat nyom a latban.

Hiszen egy olyan bukmékerről van szó, amely mindössze 2018-ban jelent meg az online sportfogadás piacán, és csupán egy curacao-i licenc árválkodik a tarsolyában. És persze azt is figyelembe kell venni, hogy a bukit egyetlen független tesztelő / ellenőrző, illetve játékos védelmi szerepkört ellátó organizáció sem felügyeli.

Korlátozások

Egyelőre Nincs natív mobil app

De, hogy ne csak ekézzük az operátort, vegyük sorjában a pozitívumokat is: jókora összegű könnyen megforgatható kezdő bónuszt és számos, különféle sportfogadás promóciót nyújt. Úgy a desktopos, mind a mobil platformja kiváló, könnyen használható, funkcionális. A szorzók terén is hozza a kötelezőt a CampoBet, és a fogadási piacok terén kimagaslóan teljesít. A cég sportfogadás szakemberekből álló ügyfélszolgálatát magyar nyelven is el lehet érni.

Ezért mindent egybevetve arra a véleményre jutottunk, hogy a CampoBet – bár a tojáshéj még a fenekén van – a kifejezetten ajánlott, korrekt feltételeket nyújtó, legjobb sportfogadás oldalak táborába sorolható.

A felhőtlen felhasználói élmény és a széles fogadási és bónuszkínálat a Campobetet mindössze két év alatt repítette a legjobbak közé! Legalább ennyire fontos, hogy itt nemcsak az oldal, hanem az ügyfélszolgálat is magyar. A kezdőbónuszuk is figyelemre méltó! Ha pedig éppen csak szórakozni szeretnél, a platform egy online kaszinónak is helye ad!

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? Virtuális sportokra is fogadhatok?
Igen. A bukmékeriroda kínálatában többféle virtuális sportra (pl. foci, tenisz, ügetőverseny) is fogadhatsz különböző piacokon.
? Mekkora a maximális tét a kezdő bónusz megforgatásánál?
A maximális tét jelenleg 15000 Ft-ban van meghatározva.
? A kaszinóban is kell regisztrálnom?
Nem. Elég, ha a sportfogadás szekcióban regisztrálsz, amit követően a CampoBet összes terméke, így a kaszinó is a rendelkezésedre fog állni.
? Nem kaptam visszaigazoló e-mailt, mi a teendő?
Ilyenkor érdemes ellenőrizned, hogy jó e-mail-címet adtál-e meg a regisztrációnál. De az is előfordulhat, hogy a visszaigazoló e-mail a Spam mappádban kötött ki.
? Hogyan tudok pénzkifizetés kezdeményezni?
Ehhez be kell lépned a fiókodba, majd ezt követően ki kell választanod a neked megfelelő kifizetési módot, és meg kell adnod a kivenni kívánt összeget.

Általános információ

Info_sidebar
Cím CampoBet
Hivatalos oldal campobet.com/hu
Alapítási év 2018
Telefon +3680088037
Email support@campobet.com
Kifizetések Banki átutalással, Ecopayz, Neteller, Skrill, MasterCard, Paysafecard, Revolut, Bankkártya, Wise, OTP junior kártya, VISA, MiFinity
Curaçao eGaming, 8048/JAZ
Az áttekintés szerzője

Attila Ferencz

Attila Ferencz

Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal.

CampoBet - vélemény a játékosoktól

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Set all stars

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Kérjük, regisztráljon, <br>hogy visszajelzést küldjön

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése