eZeeWallet sportfogadás

Frissítve:

Az online fogadás eZeeWallet e-tárca felhasználásával is történhet. Ez a Magyarországon még kevéssé ismert pénzügyi szolgáltatás még nem valami elterjedt a külföldi sportfogadási oldalakon sem, de az újabb bukmékereknél már elő-előfordul. Tarts velünk, hátha ez lesz az a bankolási mód, amit te is szívesebben használnál a többinél!

eZeeWallet bukmékerek listája

Találtunk: 7 Fogadóirodák

 1. 1

  20bet

  Értékelése: 8.6/10

  • Több mint 20-féle sportág
  • Átlag feletti értékű bónuszok
  • Kriptovalutával is fizethetsz
  • Egyszerű és gyors a regisztráció

  100% bónusz akár 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a 20bet 20bet Ismertető
 2. 2

  Betrophy

  Értékelése: 8.6/10

  • Szabad pénzmozgatás a kaszinó felé
  • Élvonalbeli sportesemény és piackínálat
  • Virtuális sportokban is nagyon erős
  • Első osztályú felhasználói felület
  • Magyar sportesemények is

  100%-OS üdvözlő bónusz akár 40000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Betrophy Betrophy Ismertető
 3. 3

  Ivibet

  Értékelése: 8.6/10

  • Kiváló, mobilos használatra tervezett oldal
  • Meggyőző sportfogadási kínálat
  • Egyben minőségi online kaszinó
  • Versenyképes oddsok

  100%-OS üdvözlő bónusz akár 52000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Ivibet Ivibet Ismertető
 4. 4

  Pribet

  Értékelése: 8.2/10

  • Számos opció be- és kifizetésre Magyarországról
  • Igen hatékony és reszponzív felhasználói felület
  • Kedvező jégkorong és amerikai foci oddsok

  100%-OS üdvözlő bónusz akár 40000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Pribet Pribet Ismertető
 5. 5

  Weltbet

  Értékelése: 8.1/10

  • Számos népszerű fizetési mód
  • Hatalmas befizetési bónuszok
  • Kiváló oddsok népszerű sportokra

  350%-OS BÓNUSZ AZ ELSŐ 5 BEFIZETÉSEDRE, AKÁR 1.400.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Weltbet Weltbet Ismertető
 6. 6

  Dreambet

  Értékelése: 8/10

  • Remekül megtervezett és gyors mobilböngészős oldal
  • Számos választható fizetési mód Magyarországról is.
  • Egyben online kaszinó

  100% bónusz akár 40.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Dreambet Dreambet Ismertető
 7. 7

  Hot.bet

  Értékelése: 7.8/10

  • Rengeteg fogadható esemény és piac
  • Kiváló felhasználói felület
  • Saját fogadási lexikon

  100%-OS ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ AKÁR 55,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a Hot.bet Hot.bet Ismertető

Online fogadás eZeeWallet segítségével: teljes útmutató

Frissítve:

Erről olvashatsz részletes leírásunkban:

Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk az eZeeWallet pénz fogadás lehetőségeit. Itt minden olyan információt megtalálhatsz, amire csak a sportfogadás eZeeWallet fizetési móddal kapcsolatban szükséged lehet, ideértve a  regisztráció, a befizetés lépéseit, az elérhető pénznemek és limitek tudnivalóit, valamint összeállítottuk neked a legjobb eZeeWallet bukmékerek listáját is!

ezeewallet sportfogadas

Az eZeeWallet  egy klasszikus e-pénztárca, vagyis a szolgáltatás lényege gyors pénzküldés és fogadás magánszemélyek vagy kisebb cégek között banki adatok nélkül, e-mail címmel. Erre utal a neve is, hogy “easy wallet”.

Az eZeeWallet előnye, hogy P2P pénzküldésnek nincs költsége. A javára kell írni azt is, hogy lehetséges a több pénznemes fiók.

A pénzügyi termék mögött álló eMerchantpay Ltd.-nek nincs banki licence, nem ad feltölthető, “boltban” is használható kártyát (ezért nincs készpénzfelvétel sem), hagyományos értelemben vett  betétbiztosítást. Az eZeeWallet nem alkalmas FOREX- vagy kriptokereskedésre, nem ad IBAN-számot, ellenben része a SWIFT-nek.

Ilyen fiókot tudsz már nyitni Magyarországról is, de forintalapon sajnos még nem kérheted. Nem kínálnak még USD-számlát sem. Az elérhető pénznemek között az euró, az angol font vagy a svájcifrank mellett már ott van a lengyel zlotyi is.

Az alkalmazás Európában elsősorban Németországban népszerű, de számottevő felhasználói bázisa van Bulgáriában vagy Lengyelországban is. “Hungary” számára még nem készült lokalizált honlap.

Az eZeeWallet pénz fogadás története

ezeewallet a fogadasok tortenete

Az eZeeWallet szerencsejáték feltételezi azt, hogy valahonnan feltöltötted az e-tárcádat. A forrás természetesen lehet bankkártya, de elfogadnak befizetést Neosurf vagy paysafecard nyugtával is. Mivel más fintech szolgáltatókról van szó, a pénzmozgatásnak ára lesz: paysafecard esetében 6% lesz a jutalék, a Neosurf feltöltés díja 4%.

Az eZeeWallet pénzküldés fogadás legnagyobb előnye a gyorsasága. Egy ilyen befizetést szinte azonnal jóváírnak a játékosi számládon, a kifizetések is általában 48 órán belül megérkeznek. Nekünk, magyar sportfogadóknak ez az e-tárca akkor lehet érdekes, ha már van más euróalapú forrásunk, amivel feltölthetjük, és hajlandóak vagyunk a diszkrét bankolást a feltöltés költségével megfizetni.

 • Örményországban előszeretettel használják rezsiszámlák és szolgáltatások fizetésére.
 • A napi pénzfeltöltés felső limitje 2500€.
 • Az ügyfélszolgálat főleg angolul, spanyolul és portugálul tud.
 • Klarnáról ingyen tudod tölteni a tárcádat.

Ha eddig tetszett, amiről olvastál, és úgy véled, számodra az eZeeWallet jelenti a legvonzóbb ajánlat az online sportfogadáshoz, olvass tovább, mert most jönnek a fogadás lépései és az elfogadó bukmékerek listája!

Az eZeeWallet pénz fogadás története
🏙️ Alapítva 2020
💻 Elterjedtség Nemzetközi
💳 Típus e-tárca
🗺️ Elfogadó országok Magyarország és 189 másik ország
📱 Saját alkalmazás Igen
💯 Feldolgozási költség Feltöltési költség van
Tranzakciók gyorsasága P2P-ben nincs

Az eZeeWallet biztonságos & megbízható fogadásra?

Az eZeeWallet mögött álló, angliai székhelyű eMerchantspay Ltd. 2004-ben alakult. Az e-fizetési szolgáltatásokban utazó cég fő terméke mára globális brandé lépett elő, és az elmúlt egy-két igen agresszív európai terjeszkedésbe is kezdett.

Az eZeeWallet egy komoly cég, amit az is jelez, hogy egy ilyen tárca létrehozásához a valós személyes adataid mellett Face ID-re is szükséged lesz! Ezért inkább azok vágjanak bele, akik úgy vélik, boldogulnak az angol nyelvű ügyfélszolgálattal is. Az egyetlen dolog, ami zavaró lehet, hogy az eMerchantspay még veszteséges.

A befizetés feltétlenül biztonságos olyan értelemben, hogy az adatfolyam egy gyakorlatilag feltörhetetlen titkosítással ellátott csatornán halad keresztül. A bukmékerekkel az e-tárcád feltöltésére használt bankkártyád vagy más számlád adatait egyébként sem osztod meg.

Az eZeeWallet fogadás menete

Ennek az e-tárcának a használata nem bonyolultabb a többinél. Ha már van pénz a számládon, csak választanod kell az ezen az oldalon is felsorolt eZeeWallet bukmékerek közül, lehetőleg egy olyat, ahol lehetséges egyazon pénznemben a játékosi számla is.

 1. Regisztrálj az ezen az oldalon felsorolt oldalak egyikén!

  Az eZeeWallet pénz küldés & fogadás az összes, itt felsorolt sportfogadási oldalon lehetséges. Választani több szempont alapján is lehet közülük. Nálunk csak megbízható bukmékereket találsz!
 2. Kattints a befizetésre!

  A befizetés egy online bukmékernél történhet a fiókadataidon keresztül, vagy közvetlen mellette külön menüt szenteltek neki. Egy megbízható oldal mindig automatikusan azokat a fizetési módokat jeleníti majd meg, amik Magyarországról is elérhetőek.
 3. Válassz egy üdvözlőbónuszt!

  Ha igényelsz egy befizetéshez kötött kezdő bónuszt, azt vagy a regisztráció során, vagy az első befizetéskor tudod jelezni - ez utóbbi esetben az ügyfélszolgálatnál vagy egy jelölhető rubrikában.
 4. Válaszd befizetésnek az eZeeWallet-et!

  Ha a befizetésre kattintasz és az adott oldalon lehet ilyen e-tárcát használni, annak a logója a fizetési módok között egyből látszik. Érdemes ilyenkor azt is gyorsan ellenőrizni, hogy ugyanazt a pénzügyi szolgáltatót pénzkivételre is elfogadják-e.
 5. Add meg a szükséges adatokat és az összeget!

  Végül, az online bukmékereknél szokott lenni egy 5-10€ körüli minimum befizetés. Ha megadtad a befizetni kívánt összeget, a bejelentkezési adataiddal erősítheted meg a tranzakciót. Innentől pár pár perc, és már “élesben” fogadhatsz is!

Hogyan történik az eZeeWallet pénzkivétel?

Az e-tárcás fizetés általában oda-vissza működik. A lényeg, hogy a sportfogadási fiókod nyitásakor és a pénzügyi szolgáltatónál az e-tárca létrehozásához megadott személyes adataid (főleg saját név és lakcím) egyezzenek.

A legtöbb bukmékernél a kifizetést hitelesített felhasználói fiókhoz is kötik, ami annyit jelent, hogy az ügyfélszolgálatnak egyszer be kell küldened az olyan személyes dokumentumok fotóit, amin jól kivehető a saját neved és a lakcímed.

eZeeWallet pénzkivétel

A kifizetési menüt általában a befizetés tőszomszédságában találod. Az utalás átfutási ideje részben a bukméker saját feldolgozási idejétől függ, ami legfeljebb 3 munkanap szokott lenni. Ha az megvan, az e-tárcák onnantól nagyon gyorsan, és a pénz nem sokkal az engedélyezés után meg is jelenik majd a számládon!

Bukméker Idő Díj Szerezz bónuszt
0 – 4 óra   Kérem a Bónuszt
0 – 4 óra   Kérem a Bónuszt

A Top-2 eZeeWallet bukméker

A sportfogadás eZeeWallet segítségével egyre több online bukmékernél és főleg kaszinóban lehetséges. Mi a megbízható külföldi bukmékerek közül kiválasztottuk azokat, ahol az ilyen bankolás széles fogadási kínálattal és gyors kifizetéssel is párosul! A lista még nem hosszú, de reméljük, idővel bővülni fog!

 1. #1 eZeeWallet bukméker: 20Bet

  Ha foci vagy kosárlabda fogadásokat keresel, a 20Bet versenyképes oddsokat kínál az élő fogadáshoz is! De ami nekünk most a legfontosabb, hogy van eZeeWallet befizetés és kifizetés is! Akár már 400 Ft letéttől elkezdhetsz fogadni! A 20Bet abban is kiemelkedő, hogy saját mobilappon keresztül is intézheted az összes fogadásod!

  20bet-sport-oldal
 2. #2 eZeeWallet bukméker: Ivibet

  Az Ivibet egy egészen új bukméker. Itt is lehet magyar forintos számlád, és oda-vissza működik a bankolás. A legkisebb befizetés ezen az oldalon 10€. A foci mellett kiváló itt a kosárlabda, a jégkorong, az amerikai futball, na meg a különféle e-sportok fogadási kínálata is!

  ivibet-sport-oldal

Hogyan teszteljük & értékeljük eZeeWallet sportfogadás oldalakat

Mivel még kevés az eZeeWallet bukméker, ezért nagyon még nem tudunk rangsorolni közöttük. Az első feltétel mindig az, hogy ugyanazzal a móddal legyen befizetés és kifizetés is. Utána azt nézzük, mekkora sportfogadási kínálatra milyen feltételekkel tudnál tétet tenni. Szempont még a magyarítás megléte, és az is, hogy a szolgáltató milyen licenceket és szakmai tanúsítványokat tud felmutatni.

A legjobb eZeeWallet fogadási alkalmazás

Ma már ritkaságszámba megy, hogy egy online bukmékernek natív alkalmazást is fejlesztenek. A legtöbb ilyen oldal megelégszik a mobilböngészős változattal. És hát az a helyzet, hogy az eZeeWallet oldalak és a sportfogadási mobilalkalmazások keresztmetszete is egyetlen bukméker, ez pedig a 20Bet.

 1. #1 eZeeWallet fogadási app: 20Bet

  A 20Bet mindössze 90 megás appja egy jó értelemben vett egyszerű dizájnt kapott. Legfeljebb két-három koppintással rátalálhatsz a téged fogadási lehetőségeire. Az alkalmazás használata gyors és zökkenőmentes, egyedül a statisztika és tudásbázis részeknél kell visszanyúlni a böngészős oldalhoz. Az app Android és iOS készülékekre is elkészült.

  20bet-mobil-alkalmazas

eZeeWallet élő fogadás

ezeewallet elo fogadas

Egy megbízható online bukmékernél bármelyik elérhető fizetési módot felhasználhatod élő fogadásra is. Az e-tárcás befizetés a leggyorsabb. Ezért még ha nincs is éppen a pénz a számládon és már elkezdődött egy esemény, egy gyors befizetés után már fogadhatsz élőben ugyanarra a meccsre!

A legjobb hazai eZeeWallet bukmékerek

Az eZeeWallet Magyarországon kevéssé ismert, ezért az elfogadóhelyek száma is csekély. A magyar sportfogadási és szerencsejáték-oldalak egyébként se nagyon igyekeznek e-tárcás bankolást integrálni. Ezért nem érdemes a távoli jövőben sem számítani arra, hogy egyszer majd megjelenik náluk is ez a termék.

A legjobb hazai eZeeWallet bukmékerek
Bukméker Ajánlat Előnyök Szerezz bónuszt
100%-OS Üdvözlő Bónusz Akár 52 000 Ft Kiváló, mobilos használatra tervezett oldal
Egyben minőségi online kaszinó
Versenyképes oddsok
Játssz Most!
100% Bónusz Akár 35 000 Ft Több mint 20-féle sportág
Átlag feletti értékű bónuszok
Kriptovalutával is fizethetsz
Játssz Most!

Népszerű sportágak eZeeWallet fogadáshoz

A 20Bet vagy az Ivibet fogadási kínálata az alábbi sportágakban igen meggyőző! Ezt azt jelenti, hogy nemcsak a fogadható események választéka széles, hanem azok feldolgozottsága is részletes, vagyis eseményenként számtalan piac és odds közül válogathatsz!

A legjobb eZeeWallet sportfogadási bónuszok

ezeewallet bonus

A fenti bukmékerek bónusz ajánlatai szerencsére az eZeeWallet befizetésekre is érvényesek. Egy magyarországi felhasználó ugyanazokban a bónuszokban részesülhet, mint a külföldiek. Ugyanakkor érdemes figyelembe venni, hogy a befizetésre és az arra kapott bónuszra is többszörös átjátszási feltételek vonatkoznak.

eZeeWallet befizetés és pénzkivétel

A befizetés e-tárcával minden esetben egyszerű történet, csak a tárcaazonosító e-mailedre és a hozzá tartozó jelszóra lesz szükséged, és a bukméker rendszere legfeljebb 5-10 perc alatt jóváírja a letéted. A kifizetés már igényelhet egy fiókhitelesítési eljárást (lásd feljebb). A 20Bet-nél ez egy 700 ezer forintos kifizetési összeghatárnál történik meg.

Befizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Letét gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek
20bet
Azonnali 10 – €2.500€
Ivibet
Azonnali 10 – €2.500€

Alternatív fizetési módok

Az eZeeWallet igazi hátránya, hogy még nem valami elterjedt a szerencsejáték-oldalakon sem. Persze vannak bevettebb és ismertebb bankolási módszerek is. Ezek közül hívnánk fel a figyelmed néhányra, azok előnyeivel és hátrányaival együtt!

 • Skrill: Ezt az e-tárcát szinte minden bukmékernél elfogadják kifizetésre is, ezért az egyik legnépszerűbb bankolási megoldás. Az átfutási idő igen gyors, és a felső limitek is magasak. Hátránya, hogy a Skrill befizetést a Netellerrel együtt a bónuszokból gyakran kizárják. Az itt ismertetett oldalakon szerencsére nincs ilyen korlát!
 • Revolut: A Revolut ugyan igen népszerű az expatok és a sokat utazók körében, sportfogadásnál annyira már nem elterjedt, mert a mögötte álló cég deklaráltan óv az ilyen célú felhasználástól. A legnagyobb bukmékereknél sem lehet már megtalálni. Ahol még igen, ott megbízható és gyors.
 • Neteller: Ugyanazon cégcsoport terméke, mint a Skrill, a rá vonatkozó korlátozások és feldolgozási idők is egyeznek. Általában ahol Skrill is van, ott tudsz Netellerrel is bankolni. Előnyük még, hogy mind a kettőhöz tud rendes műanyag kártyát igényelni, vagy virtuális kártyát kreálni.
 • Visa/Mastercard: Az, hogy tudod-e a Visa vagy Mastercard kártyád használni az adott online bukmékernél, az a bankod hozzáállásától is függ. Mastercard kártyákra gyakoribbak a kifizetési korlátozások. Szerencsére a 20Bet-en és az Ivibeten ilyen korlátokba csak akkor ütközöl, ha a bankod kifejezetten nem hajlandó sportfogadási oldalak felé fizetési megbízásokat teljesíteni.

GYIK

?

Mennyi a készpénzfelvétel díja eZeeWallet-tárcáról?

Az egyenleged 2%-os díj mellett  visszautalhatod a bankszámládra. Ebben nincsenek benne az esetleges devizaváltási költségek.
?

Van magyar eZeeWallet ügyfélszolgálat?

Sajnos az eZeeWallet még nem kínál magyar nyelvű ügyfélszolgálatot.
?

Milyen eZeeWallet vélemények vannak a neten?

Ami kevés vélemény van, az elég vegyes. Az viszont bizton állítható, hogy a szolgáltatás nem csalás.

1 értékelés, átlag 5 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével