Rabona bónusz kódok

7.9 / 10

Tedd zsebre a 35000 ft-os első befizetési bónuszod

Promóciós kód másolva

Szerezz bónuszt & játssz most! Irány a Rabona

Fizetési módszerek

 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Neteller
 • Skrill
 • MasterCard
 • BitCoin
 • Revolut
 • Bankkártya

Utolsó frissítés:

A Rabone bónuszok elsősorban a sokat és gyorsan fogadó játékosokat célozza meg. Az üdvözlóbónusz és a heti újratöltési bónusz ugyan jelentős. de a feltételek szigorúak: magasak az átjátszási feltételek, és nem is minden fogadási piacnál lehet velük élni. Kissé elérhetőbb magasságban van a pontos eredmény piac után kérhető bónusz, de a nyeremény itt is még többször átjátszandó freebet, nem pedig egyből kivehető pénz. A nehezebb kombi fogadások után kérhető 10% bónusz is szerénynek számít, ahogy a heti cashbackhez is komoly összeget kell veszíteni.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

Ebben a cikkben a Rabona online fogadóiroda által nyújtott bónuszokat igyekszünk a teljesség igény nélkül bemutatni. A bukmékeriroda 2019 óta van jelen a piacon, EU-s hatóság által kiadott licence jelenleg nincs, csak Curacao-i működési engedélye van, és tudtunkkal egyetlen független ellenőrző / játékos-védelmi szervezettel sem működik együtt! Ezeket a tényezőket mindenképpen figyelembe kell venned, ha ennél a bukinál nyitsz számlát, és bónuszt / promóciókat veszel igénybe.

Rendkívül fontos, hogy olvasd el az összes Rabona bónusz leírását, amelyeket esetlegesen igénybe vennél, továbbá az általános felhasználási és bónuszfeltételeket . Kérjük, azt is vedd figyelembe, hogy jelen cikkünk csupán tájékoztató jellegű célzattal készült, és kizárólagosan a saját véleményünket tükrözi.

Rabona bónuszok

Tedd zsebre a 35000 ft-os első befizetési bónuszod

Hozzáférés Regisztráció után első befizetéssel
Bónusz típusa 100%-os Üdvözlő bónusz
Bónusz időkerete Aktiválást követően 30 nap
Kapható Aktiválást követően 30 nap
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Min. 6000 HUF / Max 35 000 HUF

Első befizetési bónusz 35 000 Ft-ig – bónusz kód Rabona

A Rabona az első befizetéshez meglehetősen nagy összegű kezdő bónuszt nyújt. Viszont, ha igényt tartasz az legelső befizetés révén elérhető Rabona üdvözlő bónusz teljes összegére (35 000 Ft), akkor neked is fillérre pontosan ennyit kell legalább feltöltened a belső számla egyenlegedre.

Amennyiben nem tartasz igényt a teljes összegre, jó ha tudod, hogy a bónuszt már 6000 Ft-os első befizetéstől is biztosítja a Curacao-i licenccel rendelkező operátor.

Viszont az is igaz, hogy az első befizetésed teljes összegében kell legalább egy alkalommal fogadnod (min. odds 1.50) ahhoz, hogy jogosulttá válhass a bónuszra. A Rabona első befizetési bónusz esetében 6x-os megforgatási követelményeknek kell eleget tenned, amire az operátor 30 napot ad.

Ha a megadott határidő belül nem sikerült teljesítened a magforgatási követelményeket, akkor a bónusz érvényét veszti, és bónuszból származó nyereményösszeg is elvész. További fontos tudnivaló, hogy a bónusz kijátszásakor megengedett legmagasabb tét 15 000 Ft.

Emellett azt is érdemes észben tartanod, hogy bizonyos piacokon megtett fogadások (pl. alatta / felette, mindkét csapat szerez gólt, stb.) nem kerülnek figyelembe vételre a kezdő bónusz megforgatása kapcsán.

Végezetül annyit, hogy ezt a bónuszt csakis egyszer veheted igénybe, és amennyiben NETELLER-t, vagy Skrill-t használsz az első befizetésedhez, akkor nem tarthatsz igényt az új ügyfeleknek biztosított üdvözlő bónuszra.

Így juthatsz hozzá az Első befizetési bónuszhoz

 1. Lépés 1.

  1. lépés: hozz létre egy felhasználói fiókot a Rabona magyar weboldalán;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: fizess be minimum 6000 Ft-ot a belső egyenlegedre;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: fogadj legalább egyszer a legelső befizetésed teljes összegében;

 4. Lépés 4.

  4. lépés: miután a fogadásod státusza rendezett lesz, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az Első befizetési bónusz jóváírását kérve.

Igényeled a heti újratöltés bónuszt akár 150000 ft-ig

Hozzáférés Heti első befizetéssel
Bónusz típusa újrafeltöltési bónusz
Bónusz időkerete Aktiválást követően 30 nap
Kapható Állandó jellegű
Helyszín Magyarország
Bónusz limit 6000 HUF min / 150 000 HUF max

50%-os Heti újratöltés – promóciós kód Rabona

Amennyiben élni kívánsz ezzel a bónusz lehetőséggel, úgy akár heti szinten is igénybe veheted az adott hét első befizetése révén. Az 50%-os reload típusú bónusznak a minimális összege 6000 Ft-ban van megadva az operátor webhelyén.

Ebből adódóan ennek az összegnek a dupláját kell az embernek befizetnie ahhoz, hogy hozzájusson a bónuszhoz. A heti újratöltés bónusz promóció keretében maximum 150 000 Ft szerezhető alkalmanként bónuszként.

Ugyanakkor tény, hogy a bónusz csakis akkor kerül jóváírásra, ha az adott heti első befizetésed teljes összegében legalább egyszer fogadsz 1.50-ös szorzón egy sportesemény kimenetelre (vagy többre pl. single bet-ek formájában).

A bónuszra 8x-os megforgatási követelmény vonatkozik, azaz nyolc alkalommal kell tétként feltenni a befizetéssel megegyező összeget + a bónusz összeget. A megforgatásra jelenleg egy hónapot (30 nap) biztosít az operátor, a bónusz kijátszásánál alkalmazható tét 15 ezer Ft-ban van maximalizálva.

Így juthatsz hozzá az 50%-os újratöltés bónuszhoz

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálj a Rabona-nál;

 2. Lépés 2.

  2. lépés: hajts végre egy akkora összegű heti 1. befizetést, ami feljogosít az 50%-os bónuszra;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: tegyél meg egy fogadást az adott heti befizetésed teljes összegében min. 1.50-ös szorzóval;

 4. Lépés 4.

  4. jelezd az igényed az ügyfélszolgálatnak az 50%-os heti újratöltési bónusz kapcsán.

Adj jó tippeket és szerezz akár 45000 ft freebet-et

Hozzáférés Foci fogadás a pontos eredmény piacon
Bónusz típusa FreeBet
Bónusz időkerete Aktiválást követően 30 nap
Kapható Állandó jellegű
Helyszín Magyarország
Bónusz limit 6000 HUF min / 45 000 HUF max

Helyes pontszám FreeBet – Rabona bónusz kód

Ezzel a bónuszkód Rabona nélkül is bárki számára elérhető promócióival ingyenes fogadáshoz (FreeBet) juthatsz hozzá. A bónuszként megszerezhető FreeBet maximális összege 45 000 Ft, a minimális összege 3000 Ft.

Ez így alapból első nekifutásra remekül hangzik, viszont nem keveset kell kockáztatni ahhoz, hogy a Helyes pontszám akciónak a keretében ingyenes fogadást tudj szerezni. Ahhoz, hogy jogosulttá válhass erre a bónuszra, eleve csak pre-match (sportesemény kezdete előtti) fogadások jöhetnek szóba. Ráadásul kizárólag focimeccsekre fogadhatsz, és az sem mindegyik, hogy melyik piacon. A promóció – a Rabona webhelyének nem éppen a legjobb magyar fordítása miatt – „Helyes pontszám” néven fut 2019 augusztusa óta.

Viszont tény, hogy nem pontszámra kell benne fogadnod, mivel a fociban nem pontokban számítják az aktuális eredményt, hanem gólokban – azaz a „pontos gólszám eredmény” piacra kell fogadást / fogadásokat elhelyezned. Ez a piac, pedig azok közé tartozik, ahol aztán temérdek a fogadási opció, és nem mondható gyerekjátéknak annak eltalálása, hogy pontosan hány gól esik a meccsen, és milyen „arányban”: pl. Atalanta – Milan 2:3.

Lényeg, ami a lényeg: erre a piacra kell alsó hangon is 6000 Ft-ban fogadnod, mivel a bónusz 50%-os, és csak így érheted el a minimumként megadott 3000 Ft-os alsó bónusz limitet. Ha pedig ki akarod maxolni ezt a promót, akkor bizony 90 ezret kell feltenned a már említett fogadási piacra, amit az igazat megvallva csak igen kevesen engedhetnek meg maguknak.

A jóváírt Freebet-et sem használhatod fel „csak úgy”, ugyanis az általa szerezett nyereményeket 3x meg kell forgatod 30 napon belül. Az pedig már-már a „vicc kategóriába” tartozik, hogy a „Helyes pontszám” freebet promóció magyar leírásának egy része francia nyelven van leírva a 8. pontnál.

Így juthatsz hozzá a „Helyes pontszám” FreeBet-hez

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálj a Rabona-nál

 2. Lépés 2.

  2. lépés: fogadj minimum 6000 Ft értékben a pontos eredmény piacon focira;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: miután a fogadásod státusza rendezett lesz, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal;

 4. Lépés 4.

  4. Igényeld élő chaten az 50%-os promóció keretében kapható FreeBet-et.

Növeld meg az elért nyereményeid összegét 10%-al!

Hozzáférés Kombinált fogadással
Bónusz típusa kiegészítő nyereménynövelő
Bónusz időkerete Nincs megadva
Kapható Állandó jellegű
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Nincs megadva

Akkumulátor túltöltés promóció – bónusz Rabona

Ennek a promóciónak a magyarra fordításánál az operátor webhelyének fordítói csúnyan mellétrafálhattak (hiszen, józan paraszti ésszel átgondolva az akkumulátor túltöltése teljesen mást jelent), és valószínű, hogy jelen esetben az úgynevezett „Akkumulátor típusú” fogadásról van szó, aminek a lényege, hogy a játékosnak több sportesemény kimenetelre kell fogadnia, amivel elég szép profitot realizálhat, ha Fortuna a kegyeibe fogadja.

A Rabona webhelyén a promóció leírása egy fokkal jobb, mint a neve, és ha ezt vesszük alapul, akkor jelen esetben is tuti, hogy akkumulátor típusú fogadásról van szó. A játékosnak olyan kombinált fogadást kell megtennie, amin legalább 3 db sportesemény kimenetel szerepel (mindegyik szorzója min. 1.80-as kell legyen).

A bónusz a játékos által elért nyeremény alapján kerül kiszámításra, és annak 10%-át képezi – azaz pl. 40 000 Ft-os nyeremény esetében 4000 Ft lesz. Fontos tudnivaló, hogy csakis nyertes fogadás esetén kerül jóváírásra a nyereménynövelő, 10%-os „kiegészítő nyeremény”.

Így vehetsz részt az „Akkumulátor túltöltés promóban

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálj a Rabona-nál

 2. Lépés 2.

  2. lépés: tegyél meg egy olyan kombi fogadást, amint legalább 3 db, min. 1.80-as szorzós kimenetel szerepel;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: miután a fogadásod státusza rendezett lesz (nyertes), vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal;

 4. Lépés 4.

  4. Igényeld élő chaten az 10%-os nyeremény növelőt (kiegészítő nyereményt).

Szerezz cashback bónuszt legfeljebb 150000 ft-ig

Hozzáférés Egy héten elszenvedett adott összegű veszteség révén
Bónusz típusa cashback
Bónusz időkerete heti rendszerességgel
Kapható Nincs
Helyszín Magyarország
Bónusz limit min 6000 HUF / max 150 000 HUF

Cashback – 10%-os pénzvisszatérítés

A Bónusz a Rabona regisztrált felhasználói mindegyike számára elérhető, és jelen esetben egy olyan promócióról van szó, ami már eléggé régóta – 2017. szeptemberétől – fut. No, de lássuk, hogy milyen feltételek mellett jár az cashback, ami alapesetben pénzvisszafizetést jelent az online sportfogadás világában.

A promóció kezdettől fogva heti rendszerességgel kerül megrendezésre. Ugyanis szó szerint folyamatosan fut, és mindig az éppen aktuális héten (Hétfő 00:01 és Vasárnap 23:59 között) a sportfogadás révén „elért” veszteségek esetében élhetsz vele. Amennyiben jól értelmeztük az operátor webhelyén a promócióra vonatkozó leírást, akkor a teljes veszteséget az adott héten elszenvedett összes „nettó veszteség” képezi, azaz azok a fogadásra feltett tétek, amelyek révén a játékos vesztes fogadásokat kötött.

Ebből kiindulva a 10%-os cashback csak akkor vehető igénybe, ha a játékos veszteségei az adott héten elértek (vagy meghaladtak egy bizonyos összeget). És mivel a 10% cashback minimális összege 6000 Ft-ban van megadva, akkor ezt tízzel megszorozva kiszámítható, hogy 60 000 Ft értékű veszteséget kell az adott héten felhalmozni ahhoz, hogy jóváírásra kerüljön a cashback bónusz.

Ezzel a promócióival maximálisan 150 000 Ft cashback-et lehet szerezni, amely összeg esetében is a fenti feltételek érvényesek. No, de itt jön egy kis „csavar” a dologban: a cashback-et sem a szép szemünkért cserébe adja a Rabona, mivel 3x-os megforgatás követelmény vonatkozik rá.

Így vehetsz részt a Cashback promóban

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálj a Rabona-nál

 2. Lépés 2.

  2. lépés: ha a veszteségeid egy adott héten elérik a 10%-os cashback jóvá írásához szükséges összeget, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: igényeled a veszteségeid összege alapján járó 10%-os cashback bónuszt.

Csapj le a 150000 ft-os vr sport bónuszra most!

Hozzáférés fogadás a Virtuális sport részlegben
Bónusz típusa FreeBet
Bónusz időkerete folyamatos
Kapható Nincs megadva
Helyszín Magyarország
Bónusz limit min 6000 HUF / max 150 000 HUF

Virtuális sport bónusz – 10%-os FreeBet

A virtuális sportokra való fogadásnak a valódi sportfogadáshoz vajmi kevés közük van, mivel az esetükben a „meccsek” során zajló események, történések RND-alapúa – azaz egy számítógépes szoftver generálja őket véletlenszerűen.

Ugyanakkor tény, hogy az utóbbi években egyre nő az ilyen típusú fogadások kedvelőinek tábora, amiből kifolyólag az online bukmékerek is folyamatosan bővítik a virtuális sportág kínálatukat, és a virtuális sportokhoz kapcsolódó fogadási piacválasztékukat. Lássuk akkor most a lényeget! Ez a különlegesen Rabona bónusz kizárólag akkor érhető el, ha virtuális sportokra fogadsz minimum 60 ezer Ft összegben.

Ez esetben – a fogadásaid kimenetelétől teljesen függetlenül – a buki a virtuális sporteseményekre feltett téted 10%-át fogja jóvá írni FreeBet formájában (60 ezer Ft-os összesített fogadás esetén 6000 Ft-ot), amit viszont ha felhasználsz, akkor az általa elért nyereményeket 3x meg kell forgatnod virtuális sportokra fogadva (az hála Istennek nincs meghatározva, hogy mely VR sportokra, illetve, hogy milyen piacokon tehetsz meg fogadásokat).

Ennél a bónusznál a maximálisan elérhető FreeBet összege 150 000 Ft. Viszont, ennek a megszerzésére a bónusz 10x-esében kell előzetesen fogadnod! Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virtuális sportokra való fogadás gyakorlatilag szerencsejáték, és köszönő viszonyban sincs az igazi sportfogadással!

Így juthatsz hozzá a 10%-os Virtuális sport bónuszhoz

 1. Lépés 1.

  1. lépés: regisztrálj a Rabona-nál

 2. Lépés 2.

  2. lépés: fogadj legalább 60 ezer Ft-ban virtuális sportokra;

 3. Lépés 3.

  3. lépés: várd meg, míg a fogadásaid státusza rendezett lesz;

 4. Lépés 4.

  4. lépés: igényeld a „Virtuális sport” bónusz az operátor ügyfélszolgálatán élő chaten, vagy e-mailben.

GYIK

? Ha csak minimális kezdő bónuszt kérek akkor is meg kell forgatnom?

Az első befizetésed alkalmával igénybe vehető kezdő bónusz megforgatási követelményei akkor is érvényben vannak, ha csak a minimális összeget veszed igénybe.

? Mi a különbség az 50 és a 100%-os bónusz között?

Abban az esetben, ha egy adott bónusz befizetéshez kötött, a sportfogadás szolgáltatók mindig meghatározzák százalékos értékben, hogy a befizetés mekkora hányadát kaphatod meg bónuszként. Például a Rabona 100%-os befizetési bónuszánál 10000 Ft-ot befizetve te is pont ugyanennyit kapsz bónuszként. Viszont a Rabona Heti Újratöltés bónusznál – mivel ez 50%-os –, ha 10000 Ft-ot fizetsz be, akkor annak a felét (50%-át) kapod meg, azaz 5000 Ft-ot bónuszként.

? Miért nem adnak bónuszt Skrill-es NETELLER-es befizetésnél?

Erre a kérdésre sajnos mi sem tudjuk a választ. Viszont tény, hogyha „körülnézel” a világhálón, azt fogod tapasztalni, hogy sportfogadás oldalak szinte mindegyikénél kizáró oknak számít – pl. az üdvözlő bónusz esetében –, ha az ember Skrill vagy NETELLER révén tölti fel az egyenlegét.

? Kártyát használva biztosan kapok bónuszt?

Igaz ugyan, hogy ez rendszerint a bónuszok, promóciók leírásaiban, felhasználási feltételeiben nincs külön feltűntetve. De, ha kártyával (bank- vagy hitelkártya) fizetsz be, akkor egészen biztosan igényelhetsz bármilyen, neked szimpatikus bónuszt, promóciót. Persze értelmiszerűen azok közül, amelyek az adott sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató oldalán megtalálhatók.

? Használhatok a Rabona-nál kripto-valutákat is befizetéshez?

Sajnos a magyarországi ügyfelek esetében ez a befizetési mód a legjobb tudomásunk szerint még nem áll rendelkezésre. De őszintén reméljük, hogy az operátor a közeljövőben ezt a manapság egyre népszerűbb fizetési módot is engedélyezi majd a magyar ügyfeleinek.

Az áttekintés szerzője

Attila Ferencz

Attila Ferencz

Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése