2024-Es IIHF Jégkorong-Világbajnokság Online Sportfogadás

Frissítve:

Ez a cikk teljes körűen bemutatja az IIHF Jégkorong Világbajnokság aktualitásait, és az online fogadás lehetőségeit. Szakértőink segítségével megismerheted a versenyző csapatokat, a legjobb IIHF fogadási oldalak kínálatát, valamint szó lesz a legjobb odds-okról és előrejelzésekről is. Ha érdekel az IIHF 2024 fogadás, és szeretnél többet megtudni, akkor tarts velünk!

Jégkorong-Világbajnokság 2024 Fogadási Szorzói

Grafika a 'Jégkorong-Világbajnokság 2024 Fogadási Szorzói'

A következő táblázatból megismerheted az IIHF Világbajnokság fogadási odds-ok aktuális, 2024.05.01. napi felhozatalát. A táblázat a WC 2024 győztes csapat megjóslására vonatkozik, ennél persze több fogadási lehetőség is elérhető a fogadási platformok kínálatában.

A 2024-es IIHF-világbajnokság előrejelzései alapján a jelenlegi favorit Kanada. A 3,7-es odds-ok alapján Kanada esélye a győzelemre nagyjából 27%. Ez persze csak egy becslés, azonban ebből ki lehet indulni az IIHF online fogadás során. Szorzó változások idővel előfordulhatnak.

Kanada 5-2-vel győzelmet aratott a legutóbbi, 2023-as bajnokságon. Az ellenfele Németország volt, vagyis komoly kihívással nézett szembe Kanada. Ez nem csak Kanada erejét mutatja be, hanem a dominancia iránti folyamatos törekvését is.

Kanada utóbbi évei hullámhegyek és hullámvölgyek sorozata volt. Bár a németek ellen győzött, ami hatalmas eredmény volt, 2022-ben Finnország ellen vesztett. A 2022-es vereség után a 2023-as győzelem afféle jóvátételnek tűnhet, amely Kanada kitartását is megmutatja.

Finnország győzelme fogadási szorzók tekintetében 6,6-ra áll, ami körülbelül 15% esélyt jelent. Vagyis Kanada esélyéhez képest több mint 10%-al van lemaradva. Ez összességében mégsem jelent akkora különbséget, a verseny erős lesz a két csapat között. Svájc, Csehország és az USA szintén erős tényezőknek bizonyulnak. Valószínűleg komoly kihívók lesznek, és nagy hatással lesznek a bajnokság végeredményére.

Táblázat az IIHF 2024 bónuszairól
Bukméker Bónusz Link
100% akár 30.000 HUF Fogadj itt
Sport bónusz 35,000 HUF Fogadj itt
100% bónusz akár 150.000 HUF Fogadj itt
100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig + 4000 Ft freebet Fogadj itt
100% bónusz akár €150 Fogadj itt

IIHF 2024 A Csoport: Átekintés és Előrejelzések

 • Svájc
 • Dánia
 • Finnország
 • Ausztria
 • Kanada
 • Norvégia
 • Nagy Britannia
 • Csehország

Az A csoport nagyon erős csapatokat tartalmaz. A B csoporttal ellentétben itt nehéz lesz az indulóknak érvényesülniük. Bár a csoportok sorsolása a nemzetközi versenyek szokásos része, a 2024-es tornán az A csoportba kerülés rendkívüli kihívást jelent a résztvevő csapatok számára.

A győzelemre legesélyesebbek IIHF 2024 fogadás odds-ok alapján Kanada, Finnország, és Csehország. Ezek a csapatok mind az A csoportban indulnak. Ezért ebben a csoportban még a legerősebb csapatok is egészen a kezdetektől komoly küzdelemre számíthatnak.

Ehhez a három csapathoz képest gyengébb pozícióból indul Ausztria, Nagy Britannia, Dánország, és Norvégia. Egy ilyen kompetitív csoportban ők hátrányos helyzetűnek tűnnek, a győzelmi esélyük elég alacsony. Ezek a csapatok ha erőn felül mindent beleadnak, és vállt vállnak vetve harcolnak a győzelemért, akkor is olyan, mintha emelkedőn felfelé kéne futniuk, míg a top csapatok sík pályán versenyeznek.

Svájc helyzete különleges. Tekintettel arra, hogy a múltban milyen jól teljesítettek az alacsony odds-ok ellenére, nem érdemes őket alábecsülni. Bár a jégkorong statisztikák nem kedveznek nekik, meglehet, hogy komoly kihívást fognak jelenteni erősebb csapatoknak is.

Kanada jégkorong oddsok alapján a legesélyesebb a csoport győzelemre és a jégkorong világbajnok címre is. A 2,7-es végső győztesre vonatkozó szorzó, valamint Connor Bedard mint kulcsfontosságú játékos mind arra mutatnak, hogy Kanada intenzív játékával dominálni fogja a csoportot. Bedard lehet a kulcs például a korábbi rivális, Finnország legyőzéséhez is. Bedard bár fiatal, már több díjat is nyert. Jim Pigott emlékdíjat kapott a legjobb újonc játékosként, a Bob Clark trófeát, a Four Broncos emlékdíjat, valamint az Év játékosa címet is megszerezte.

IIHF 2024 B Csoport: Áttekintés és Előrejelzések

 • Franciaország
 • Németország
 • Svájc
 • Kazahsztán
 • Lettország
 • Egyesült Államok
 • Lengyelország
 • Szlovákia

A B csoport rendkívül versenyképes az IIHF Világbajnokság előrejelzések alapján. A legfontosabb csapatai valószínűleg Svájc, az Egyesült Államok és Németország lesznek, legalábbis az online fogadóirodák odds összehasonlításai, valamint a csapat statisztikák alapján. A csoport végső eredménye még bizonytalan.

A svéd csapatot tűnik a legesélyesebbnek a B-csoportból való kijutáshoz, a korábbi mérkőzés elemzések szerint. Svájc a 4,6-os odds-al a harmadik legesélyesebb az aranyérem megszerzésére.

Az USA csapata 4,1-es odds-al a következő Svájc után a sorban. Az Egyesült Államok különleges kihívás előtt áll; a Stanley Kupa rájátszásának átfedése miatt nem lesz minden játékos elérhető a válogatottból. Olyan jelentős játékosok fognak valószínűleg hiányozni a csapatból, mint például Auston Matthews és Connor Hellebuyck. Ez egyértelműen gyengíti a csapatot, különösen kapus játékos teljesítmény tekintetében.

Mindezek alapján arra számítok, hogy Svájc kerül a B csoport élére, majd az Egyesült Államok következik a csapat rangsorban. A csoport fennmaradó helyeinek tekintetében Szlovákiának és Németországnak is van esélye a továbbjutásra. Lettországot sem becsülném alá.

IIHF Világbajnokság 2024: Kik a Favoritok?

Grafika a 'IIHF Világbajnokság 2024: Kik a Favoritok?'

Ha IIHF Világbajnokság sportfogadás a célod, akkor érdemes először is áttekinteni az induló csapatokat. A tornát nagy várakozás övezi, hiszen az aranyérem hatalmas jelentőséggel bír. Az eredmények előrejelzése nem könnyű, főleg úgy, hogy vannak még be nem jelentett események. Ilyen például az NHL-szezon és a rájátszás időpontja, a meccs időpontok, ami persze befolyásolja a játékosok elérhetőségét. Lássuk a csapatokat!

Kanada (odds: 3,7)

Kanadáé a legjobb odds-ok a jégkorong-világbajnokságra. +265-ös szorzóval a favoritnak számít. Az IIHF online fogadás odds-ok azért ilyen kedvezőek, mert 2023-ban Németországot legyőzve Kanada volt a legutóbbi bajnok. Sőt, Kanada rekord mennyiségű, összesen 28 darab aranyérmet szerzett az IIHF története során, ami egyértelművé teszi a dominanciáját.

Bár a pontos csapat összetétel még nincs meghatározva, valószínűleg rendkívül erős játékosokból fog állni, ilyen például Connor Bedard. Ezt ellensúlyozza, hogy más versenyeken való szereplés miatt lehet, hogy olyan remek játékosok hiányozni fognak, mint Connor McDavid, Nathan MacKinnon, és Cale Makar. Ők lehetséges, hogy nem tudnak részt venni a mérkőzéseken, pedig kitűnő játékosok, biztosan erősítenék a válogatottat.

Kanada híres a jégkorong teljesítményéről, a tudása és tapasztalata nagy történettel bír, így mindig komoly kihívónak számít. A csapat erős támadó potenciállal bír még McDavid és MacKinnon nélkül is. A kapusjáték azonban potenciális sebezhetőség. Ezen javíthat Tristan Jarry és Sam Montembeault, akik a legjobb lehetőségnek számítanak, valamint Marc-Andre Fleury csatlakozásának lehetősége is.

Mindezeket összegezve esélyesnek tartom, hogy Kanada lesz a bajnokság győztese. A sok évnyi kiemelkedő sikert, és a generációkon átívelő sportteljesítményt számításba véve egyértelműnek látom, hogy esélyes az aranyéremre. Ezt a jóslatomat még a sportfogadási piac kedvező odds-a is alátámasztják.

Finnország (odds: 6,6)

Finnország a IIHF Világbajnokság odds-ok szerint a második legesélyesebb a győzelemre. 2019-ben és 2022-ben már szerzett aranyérmet, ebből látszik, hogy milyen erős. Finnország tehát idén is a favoritok között van. Erősségük az, hogy egyaránt támaszkodnak tapasztalt tehetségekre és fiatal titánokra.

Finnországnak számára kihívás lesz az olyan kulcsjátékosok esetleges hiánya, mint Mikko Rantanen (Colorado Avalanche), Aleksander Barkov (Florida Panthers) és Sebastian Aho (Carolina Hurricanes) az NHL-es rájátszás miatt. Ha a csapatuk a bajnokság alatt máshol játszik, akkor ők hiányozni fognak a válogatottból.

Érdekes eset Patrik Laine, aki részt vesz az NHL/NHLPA programban, ami miatt ő is előfordulhat, hogy lemarad a bajnokságról. Hiába hiányoznak nagy nevek, akadnak remek játékosok, akik a helyüket átvehetik. Ilyen például Eeli Tolvanen, Mikael Granlund és Erik Haula.

Finnország jól ismert az erős kapusairól. Ha Juuse Saros bekerülne a válogatottba, az nagy előnyt jelentene. Saros komoly statisztikákkal bír (2,81 GAA és 0,907 védési százalék), így fontos játékos lenne. A Nashville Predators rájátszásbeli teljesítményén múlik, hogy bekerül-e a válogatottba.

Úgy gondolom, hogy Finnország valószínűleg dobogós lesz a bajnokság végén. Ezt az előrejelzésemet az IIHF jégkorong-világbajnokság online fogadás odds-okra, Finnország korábbi eredményeire, valamint erős kapusaire alapozom.

Svájc (odds: 4,6)

Az IIHF jégkorong-világbajnokság online fogadás során meglepetéseket jelenthet Svájc. 2017-ben és 2018-ban is aranyérmes volt, ebből látszik, hogy komoly versenyző. A dupla győzelem után azonban nem születtek újabb aranyérmek. Így fogadási tanácsadás szempontjából nehéz megítélni, hogy idén mire számítsunk. Szerencsés véletlen, hogy a B csoportban indul, hiszen ebben a csoportban kevesebb az élvonalbeli csapat, így könnyebb továbbjutni.

A Stanley-kupa rájátszása nehézséget jelenthet a válogatottnak. Például Elias Pettersson, Elias Lindholm és Filip Forsberg olyan kulcsjátékosok, akiknek részvétele az NHL-es kötelezettségek miatt bizonytalan.

Svájc kiemelkedő védekezőnek számít, olyan kapusokkal, mint Erik Karlsson és Rasmus Dahlin, az NHL rájátszás kimenetelétől függően. Karlsson meghatározó játékos lenne, ha a Pittsburgh Penguins-ben éppen nem lenne rá szükség.

Svájc támadóereje aggodalom tárgya. Bár a svédek kiemelkednek védekezésben, az agresszív, támadás vezérelt stratégia kevésbé jellemző rájuk. Ha egy támadásra fókuszáló csapattal kerülnek szembe, akkor ez végő soron hátrányt tud jelenteni. De ha már védekezés, akkor érdemes kitérni Jacob Markstrom kapusra. Kérdéses, hogy elérhető lesz-e, ez a Calgary Flames szezonbeli teljesítményét és a közelmúltbeli sérüléséből való felépülésén fog múlni.

Összességében úgy gondolom, Svájc nagy meglepetéseket hozhat. Bár gyengíti, hogy több kulcs játékosai is lemaradhat a bajnokságról az NHL miatt, a híres defenzíva még megállíthat nagyobb csapatokat is. Az IIHF Világbajnokság sportfogadás szempontjából izgalmas lesz a Svájcra fogadóknak.

USA (odds: 4,1)

Az IIHF Világbajnokság fogadás online odds-ai az Egyesült Államokat is top csapatként kezelik. Az USA sok évtizede vesz részt világszintű jégkorong bajnokságokon, az IIHF-en aranyérmes volt 1933-ban és 1960-ban. Az elmúlt években azonban a legjobb eredményük csak bronzérem volt.

Érdekes taktikájuk arra összpontosít, hogy inkább fiatal játékosokat küldenek a világbajnokságra, ezzel lehetőséget adva nekik a kibontakozásra. Ez a stratégia bár jól hangzik, a többi ország általában a legjobb játékosait küldik a bajnokságra. Hogy a fiatalság előny vagy hátrány, az a meccseken fog kiderülni.

Még nem tették közzé a válogatott névsorát, így csak tippelni lehet, hogy kikből fog állni a csapat. A legjobb játékosok közé tartozik például a gólkirály Auston Matthews, aki nyolc szezonból hatszor szerzett legalább 40 gólt. Connor Hellebuyck, a sztár kapus, szintén a legjobbak között van. Ne feledkezzünk meg Quinn Hughes nevéről sem, aki a védekező játékáról híres.

A nagy győzelmek mellett nagy vereségek is akadnak a történetében. Például 1996-ban Svédország 17-2-re verte el az amerikai válogatottat. Bár az IIHF-en kétszer szerzett aranyérmet, ezek évtizedekkel ezelőtti eredmények. Az elmúlt 20 év tapasztalata azt mutatja, hogy erős ellenfél, de nem valószínű, hogy a végső győztes legyen. Ezért IIHF Világbajnokság sportfogadás terén inkább az a kérdés, hogy az adott mérkőzést megnyeri vagy sem.

Összességében egy versenyképes és erős válogatottra számítok az Egyesült Államoktól. Az biztos, hogy komoly ellenfélnek fog bizonyulni. Azonban a végső győzelem nem valószínű. Ha Kanadával párviadalra kerül sor, Kanada győzelmét az IIHF fogadási odds-ok alapján sokkal esélyesebbnek tartom.

A 2024-Es IIHF-Világbajnokság Legjobb Fogadási Irodái

A következőkben az IIHF Világbajnokság fogadás online lehetőségei közül a legjobbakat ismerheted meg. Részletes fogadóiroda értékelés előzte meg ezt a listát. Ezek az oldalak mind megfelelnek az előírásoknak és magas színvonalon működnek. Olyan kiváló lehetőségeket kínálnak, mint sportfogadási bónuszok, élő fogadások, élő eredmények, mobil fogadás, és még sok más. A top 3 bukméker mind biztonságos, német engedéllyel rendelkezik, kiváló ügyfélszolgálata van. A fogadási promóciók kínálatában előfordul kockázatmentes fogadás és cash out opciók.

 1. 1BET: Remek Mobil Alkalmazás

  A 1bet IIHF fogadás terén nagy előnye, hogy remek mobil app-ot működtet, ami a legjobb fogadási alkalmazások egyike. Mivel a világbajnokság sok mérkőzést foglal magában, ezért nem biztos, hogy mindegyiket tudjuk a televízió előtt ülve követni.

  Ilyenkor nagy előny a mobil alkalmazás, ami segítségével bármikor fogadhatunk. Sőt, élő közvetítés segítségével az aktuális állást is figyelemmel kísérhetjük. Az oldal használata gyors és egyszerű, a fogadószelvény mobilról is jól átlátható.

  A 1bet kedvező odds-okat, rengeteg fogadási piacot, szuper bónuszokat, és segítőkész ügyfélszolgálatot kínál.

  Pillanatkép az 1bet sport oldalról
 2. Wazamba: Erős Üdvözlő Bónusz

  A fogadás az IIHF Világbajnokságra rengeteg lehetőséget rejt. A sok lehetőség miatt sok fogadást is szeretnénk kötni. Ebben segít a Wazamba 100%-os üdvözlő bónusza, ami megnöveli a befizetett összegünket.

  Ha valamelyik tippünk veszítene, akkor pedig igényelhetünk 10% pénzvisszafizetést akár minden héten is. Továbbá ingyenes fogadások is elérhetőek. A kiváló bónusz kínálat mellett az oldal teljesen biztonságos, Curacao engedélyével működik, és igazán könnyű használni. A fogadószelvény nagyon felhasználóbarát, első ránézésre érthető, hogy mi hogyan működik.

  Pillanatkép a Wazamba sport oldaláról
 3. Powbet: Versenyképes Odds-Ok

  Az első helyezett a Powbet, amely igazán versenyképes szorzókat és kedvező fogadási piacokat kínál. Így könnyű a fogadás az IIHF-re! Fogadhatunk a végső győztesre, a csoporton belüli győztesre, arra, hogy melyik csoportból kerül ki a végső győztes, valamint a top 3 csapatra is. A piacok felhozatala tehát vonzó.

  Az odds-ok kedvezőek, ebben emelkedik ki a leginkább a Powbet. A top 3 és a győztes csoport piacokon kiegyenlített odds-okat találunk, a többségük 1-2,5 közé esik. A csoporton belüli győztes esetében sokkal nagyobb a szórás, még 50-es odds is előfordul!

  Pillanatkép a Powbet sport oldaláról

2024-Es IIHF-Világbajnokság Fogadási Piacai: Ragadjuk Meg a LehetőSéget!

A 2024-es jégkorong-világbajnokság fogadási lehetőségek széles skálája elérhető a vezető jégkorong fogadóirodák kínálatában. Számos fogadó piacot vehetünk igénybe az IIHF-re is. A győztes fogadások még nyereségesebbek, ha gyűjtő fogadást teszünk, és akkumulátor bónuszt igénylünk rá.

A 2024-es IIHF-világbajnokság minden mérkőzésén elérhető a fogadás, így sok fogadóirodában több mint 100 piacot kínálnak játékonként. Még speciális fogadások is akadnak köztük!

A legnépszerűbb fogadási piacok között olyanok szerepelnek, mint:

 • a helyes pontszámra való fogadás
 • a harmad idő utáni eredmény előrejelzése
 • a gólok teljes száma
 • a gólok száma adott érték alatt/felett
 • különböző hendikepek
 • kettős esélyes fogadások
 • az első ill. utolsó gól a meccsen
 • a csapat eredményei
 • a csoport nyertese
 • a végső győztesre

Látható, hogy a fogadási piacok sokszínűek, így minden fogadótípus számára van valami. Legyél alkalmi fogadó, aki egyszerű lehetőségeket keres, vagy részletes statisztikákat, fogadási stratégiákat és fogadási rendszereket használó komoly fogadó, az IIHF számos lehetőséget rejt!

IIHF 2024: Mi a hosszútávú siker titka?

Egy kis fogadási útmutató következik: nem csak egy-egy eseményre lehet fogadni, hanem hosszútávú sportfogadási projektet is lehet indítani az IIHF alatt. Akik értenek a jégkoronghoz, és megmozgatja a fantáziájukat a világbajnokság, gyakran az egész bajnokságra végig fogadnak. Ilyenkor hasznosítani tudják a tudásukat, és próbára tudják tenni az előrejelzéseiket.

Olyan hosszútávú piacok érhetőek el, mint például:

 • a torna győztesének előrejelzése
 • a különböző csapatok előrehaladása a verseny fázisaiban
 • egymás elleni (H2H) összehasonlítások
 • csoportgyőztesek
 • ki a bajnok
 • kik döntős csapatok
 • ki az első három helyezett
 • az első győztes

A hosszútávú fogadásoknál lényeges a főbb fogadási hibák elkerülése: Határod meg előre a bankrollt, és csak átgondoltan fogadj! Így a teljes bajnokság ideje alatt élvezheted az izgalmat.

Összegzés

Az IIHF egy rendkívül fontos bajnokság a jégkorong szerelmeseinek. A világ legjobb válogatottjai mérik össze erejüket, hogy végül valamelyik ország csapata igazi bajnokká váljon. A világbajnokságra már készülnek a fogadóirodák, és rengeteg ajánlatot tartogatnak odds-ok és fogadási piacok terén. Bár a legesélyesebbnek Kanada tűnik a győzelemre, ennél sokkal több eredmény is számítani fog. Minden adott, hogy fogadj a 2024-es jégkorong-világbajnokságra!

Gyakran Ismételt Kérdések

?

Indul Magyarország a Világbajnokságon?

Nem, Magyarország sajnos nem indul az IIHF világbajnokságon. Bár vannak híres jégkorong játékosaink, az ország nem kvalifikált a bajnokságra. A környező országok közül azonban vannak versenyzők.

?

Milyen Fogadási Tippek Vannak AZ IIHF Világbajnokságra?

Az IIHF jégkorong-világbajnokság online fogadást érdemes az olyan általános tippekkel kezdeni, mint a statisztikák használata, az előre megtervezett fogadás, a higgadt és átgondolt döntéshozatal. Az IIHF tekintetében érdemes utánanézni a győzelmi esélyeknek és a csapatok korábbi eredményeinek. A legesélyesebbnek Kanada és Finnország tűnnek.

?

Mik AZ IIHF Csoportok?

A versenyző csapatok két csoportban indulnak. Így jutnak keresztül a selejtezőn, hogy végül csak egy győztes maradjon. Az A csoportba kerültek olyan nagy nevek, mint Kanada és Finnország, és Csehország. Lényegében a legesélyesebb csapatok az A csoportban vannak. A B csoportból így könnyebb lesz kitűnni.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével