Döntetlen foci tippek

Alábbi cikkünkben a döntetlen foci tippek kerülnek nagyító alá. Azoknak ajánljuk a döntetlen fogadást, akik szeretnek igazán nagyot nyerni! Azt is bemutatjuk nektek, miért érdemes a MightyTips döntetlenes jóslatait olvasni, illetve hogy milyen módszerek alapján dolgozzuk ki tanácsainkat. Munkánkat profi sportfogadók, igazi szakértők segítik. Olvasd tehát el cikkünket és legyél te is a döntetlen fogadás nagymestere!

Ha pedig már úgy érzed, eléggé tisztában vagy ezzel piaccal ahhoz, hogy valódi tétet is feltegyél egy futballmérkőzés kimenetelére, böngéssz bátran a megbízható külföldi bukmékerek listánkban! Az online fogadóirodák között összpontszám, magyarítás, bónuszok és fizetési módok alapján is kedvedre válogathatsz!

Nincs olyan, hogy legjobb oldal. Érdemes többre is regisztrálni, és folyamatosan kutatni a legmagasabb odds-okat. Ezt persze mi is megtesszük helyettetek, így elég, ha a tanácsainkat megfogadjátok!

Minden foci fogadási ajánlat a mai napra

No results to display!!!

Három ok, amiért érdemes a MightyTips tippjeit olvasni és használni

Három ok, amiért érdemes a MightyTips tippjeit olvasni és használni

Magyarázat döntetlen foci tippekhez - Hogyan működik?

Fociban az 1X2 piacon a döntetlen tippek a legnehezebbek. Egy-egy meglepetés bármikor benne van a meccsben; az esélytelenebb csapat győzhet, vagy bejöhet a papírforma. A döntetlenhez azonban óriási adag szerencse is szükséges, hiszen csak igazán kiegyenlített mérkőzések szoktak ilyen eredménnyel zárulni. Nem csoda, hogy ezek az eredmények születnek legritkábban.

Persze vannak kivételek. Bizonyos ligákban a döntetlen az egyik leggyakoribb eredmény, és mint olyan, érdemes rá fogadni. Döntetlenre fogadásnál szintén fontos szempont a szorzó mértéke. A döntetlenre a legmagasabb az odds, gyakran 3,00 fölött van, éppen ezért is olyan vonzó piac a sportfogadók körében!

Szakértők Mightytips

Aladár Kollár Aladár
Kollár

831 tippek

49% nyert

András Juhász András
Juhász

509 tippek

56% nyert

Balázs Hetei Balázs
Hetei

210 tippek

50% nyert

Ezért érdemes a döntetlen fogadási tippjeinketolvasni!

A MightyTips oldalán folyamatosan kapod a legjobb foci fogadási tippeket. A bónuszok mellett ezekre is érdemes odafigyelni, hiszen jobbnál jobb tippjeink vannak, amikkel igazán nagy összegeket lehet nyerni! Nézzük a három legfontosabb érvet, amiért érdemes minket olvasnod!

  • Mert a döntetlen fogadással nyerheted a legnagyobb összegeket!
  • Mert profikkal dolgozunk együtt, és órákig tanulmányozzuk a fogadási piacokat!
  • Mert nálunk csak adatokkal alátámasztott érveléseket találhatsz!

Így dolgozunk mi - A MightyTips fogadási módszere

Így dolgozunk mi - A MightyTips fogadási módszere

Foci fogadás előtt órákig tanulmányozzuk az eseményeket. Nem csak a legjövedelmezőbb fogadási piacot akarjuk kiválasztani, az ahhoz tartozó legjobb online sportfogadás oldalt is szeretnénk megtalálni. Ily módon cikkünkben már a legmagasabb szorzókat tudjuk megmutatni neked az adott eseményre! 

Ezáltal azt is megspóroljuk neked, hogy át kelljen nézned a különböző sportfogadás oldalak kínálatait. Ezt már megtettük helyetted. Mire a cikk kikerült oldalunkra, már a legmagasabb szorzókat választottuk ki, hogy a legnagyobb összegeket nyerhesd!

A döntetlen fogadási tippek előtt számos szempontot veszünk figyelembe. Ilyenek például a csapatok előző mérkőzéseken mutatott teljesítményei, a szerzett gólok, a kapott gólok nélkül lejátszott mérkőzések száma, a csapaton belüli sérülések, megbetegedések… Szintén odafigyelünk arra, hogy történt-e bármi balhé a csapaton belül, ami megnehezítheti egy-egy együttes dolgát. Számos egyéb adat részletes elemzése mellett ezen szempontokat is figyelembe vesszük.

A sportfogadás szakértői vagyunk

Szakértelmünk

bm-filter-anchor-info

Szakértőink

Íróink maguk is sikeres sportfogadók, akik büszkén és boldogan osztják meg nyertes tippjeiket. Sikerük titka a kemény munkában és a folyamatos önképzésben rejlik. Mindig van újat tanulni, ez a mottónk. Nem hagyjuk hogy a legfrissebb hírek elkerüljék a figyelmünket. Hosszú évek alatt fejlesztettük ki a nyertes fogadási stratégiánkat. Ezt követjük és ezt osztjuk meg olvasóinkkal is. A többi már csak Rajtad áll!

Melyek a legjobb foci fogadási piacok és miért?

Melyek a legjobb foci fogadási piacok

  • Döntetlen fogadás: Mivel ez a legvalószínűtlenebb eredmény általában, ezért gyakran 3,00 fölött van a szorzó - vagy akár még magasabb is lehet. A döntetlen fogadás az 1X2 piacának részét képezi, de magas odds-ai miatt érdemes külön fogadási piacként értékelni, hiszen külön stratégia is illik hozzá.
  • 1X2: A végeredmény megtippelése, azaz hogy melyik csapat nyeri a mérkőzést. Az 1 a hazai, a 2 a vendég csapat győzelmét jelenti - az X pedig a döntetlen foci fogadás.
  • Hendikep fogadás: A hendikep fogadás is azoknak érdemes, akik szeretik a nagyobb szorzókat és a nagyobb nyereményeket. Nyilván nehezebb hendikeppel fogadni, mint a sima 1X2 piacon. Ilyenkor ugyanis általában előnyt adunk az esélyesebbik csapatnak, azaz több gólos győzelmet várunk tőle.

A MightyTips foci fogadási ajánlatai - Összefoglaló

Ezek voltak tehát a legfontosabb foci fogadási tanácsaink döntetlen fogadás esetén. Részletesen bemutattuk, mire kell odafigyelni döntetlen fogadás esetén, illetve hogy miért érdemes minket követni. Nem kell külön mobil alkalmazás ahhoz, hogy folyamatosan értesülj a legjobb fogadási ajánlatokról. Elég, ha a MightyTips oldalát olvasod napi rendzserességgel. Vagy akár még gyakrabban is! Veszteni valód egészen biztosan nincs velünk.

GYIK

?

Mit jelent a döntetlen foci fogadás?

Az 1X2 piacon az X jelenti a döntetlen fogadást. A döntetlenre fogadás gyakorlatilag annyit tesz, hogy mindkét csapat ugyanannyi gólt rúg a rendes játékidő végéig, azaz egyik csapat sem nyeri meg a mérkőzést.
?

Melyik a legjobb oldal döntetlen fogadáshoz?

Döntetlenre minden online sportfogadási oldalon lehet fogadni, de természetesen nem mindegy, hogy ugyanarra az eseményre/kimenetelre 3,15 a szorzó, vgy inkább 4,30. Mi mindig azt az oldalt válasszuk, amelyik a legnagyobb odds-okat kínálja az adott eseményre, hiszen így tudjuk maximalizálni a nyereményt.
?

Megéri döntetlenre fogadni focimeccseken?

Ez egy rizikós vállalás, hiszen a döntetlen nem a leggyakrabban várt eredmény - ezért is szokott jóval magasabb odds lenni döntetlenre, mint valamelyik csapat győzelmére. Ha a kutatómunka és a józan ész döntetlen fogadást diktál, és még a legjobb szorzókat is megtaláltad, akkor mindenképp megéri rá fogadni!
?

Minden döntetlenes foci fogadásom nyerni fog?

Nem fogod mindig eltalálni a döntetlen eredményt. Lesz olyan, hogy az utolsó percben ment a csapat döntetlenre, pont az utolsó pillanatban lövi be a győztes gólt az egyik gárda, mi döntetlenre fogadunk, és simán nyer az egyik csapat. Azonban remek sportfogadási stratégiákat lehet a döntetlen fogadásra felhúzni.
?

A 0:0 is döntetlennek számít?

Természetesen igen! Mivel mindkét csapat ugyanannyi gólt szerzett - pontosabban szólva, nem szerzett - így a döntetlen szabálya érvényesül, és a fogadásod nyert.

2 értékelés, átlag 1 / 5