Külföldi fogadóirodák Magyarországon

A korábbi faramuci helyzetet követően az utóbbi években újra feltűntek a magyar interneten a külföldi fogadóirodák. Cikkünkben őket vesszük górcső alá az alábbi szempontok szerint:

 • A külföldi bukmékerek listája;
 • Gyakran Ismételt Kérdések;
 • Mi a különbség a hazai és külföldi sportfogadó oldalak között?
 • Biztonságos a külföldi fogadóirodák szolgáltatásait igénybe venni?
 • A TOP5 külföldi bukméker mobil sportfogadáshoz;
 • A legtöbb bónuszt kínáló külföldi bukmékerek TOP3-as listája;
 • Ajánlott fizetési megoldások, amelyeket külföldi fogadóirodáknál érdemes igénybe venned;

A külföldi bukmékerek listája

10 bukmékert találtunk

8.2/10

 • Élő sközvetítés mobilon is
 • Igényes magyar változat
 • Egyedülálló fogadási alkalmazás
 • Folyamatosan frissülő tudásbázis
 • Élőzés csak pluszos számlával
 • MasterCard
 • Banki átutalással
 • Paysafecard

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Akár 15.000 Ft fogadási kredit

*18+. Feltételek, időhatárok és kivételek.

A Bet365 megnyitása Bet365 ismertető

*18+. Feltételek, időhatárok és kivételek.

7.9/10

 • Előnyös oddsok élő fogadásokra
 • Üdvözlőbónusz már 450 Ft-tól
 • Nincsenek tranzakciós díjak
 • E-sportok nagy választéka
 • Nincs magyar ügyfélszolgálat
 • MasterCard
 • Neteller
 • Banki átutalással
 • BitCoin

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

Melbet ismertető

Mi a különbség a hazai és külföldi sportfogadó oldalak között?

Íme, az igazság pillanata, avagy vessük össze a hazai és külföldi sportfogadó oldalakat. Illetve mindjárt pontosítsuk is a helyzetet, hiszen hazai magyar alapítású sportfogadó irodából egyetlenegy létezik, méghozzá a TippmixPro. Ezzel szemben a külföldi fogadóirodák száma több ezer, melyek közül természetesen a legtöbb nem nyújt szolgáltatásokat a világ minden táján – de legalább egy tucat jut a mi piacunkra is belőlük.

A legfontosabb különbség – és ez egyben a hazai sportfogadó oldal egyértelmű előnye is –, hogy a jelen törvényi szabályozás értelmében a külföldi tulajdonú online sportfogadó irodák csak illegálisan működhetnek az ország területén. A magyar állam szándéka ezzel a szigorú szabályozással az volt, hogy megvédje a hazai fogyasztói érdekeket, és csak olyan cégeket engedjen szolgáltatást nyújtani, amelyek minden körülmények között ellenőrizhetőek, átláthatóan működnek, és szükség esetén könnyen fordulhatnak a felek jogorvoslathoz.

Bár e szándék teljesen érthető, a valóságban a piac úgy alakult át, hogy egyetlen külföldi tulajdonú online fogadóiroda sem alapított magyar céget, és nem igényeltek engedélyt sem. Ugyanakkor a törvény előnye, hogy egy ideális világban olyan egymással versengő online bukmékerek lennének jelen a hazai piacon, amelyek szem előtt tartják a játékosok érdekeit, és egyikkel kapcsolatban sem olvashatnánk majd az interneten olyan véleményeket, miszerint egyes játékosok pénze váratlanul zárolásra kerül, eltűnik, vagy mégsem akkora nyeremény kerül kifizetésre, mint amennyire a játékos jogosult lett volna.

Az hogy jelenleg külföldi tulajdonú – általában máltai bejegyzésű – fogadóirodák mégis fenntarthatnak Magyarországról is megtekinthető weboldalakat, az egy össztársadalmi konszenzusnak köszönhető. A játékosok az évek alatt ugyanis tulajdonképpen kikövetelték maguknak azt, hogy az Európai Unió területén bejegyzett, szerencsejátékkal foglalkozó cégek honlapjai ne kerüljenek letiltásra.

 1. Nagyobb üzemméret, stabilabb honlap és működés;
 2. Magasabb szorzók és szélesebb bónuszkínálat;
 3. Több sportág, akár politikai és közéleti fogadások lehetőségeivel kiegészítve;
 4. A legnagyobb fogadóirodák okoskészülékes applikációval is rendelkeznek;
 5. A sportfogadási mellett a legtöbb operátornál kaszinó, élő kaszinó, és póker termék is található.

A külföldi fogadóirodák előnyei között felsorolhatjuk, hogy nagyobbak, mint a TippmixPro, szélesebb körben kínálnak sportágakat, változatosabb be- és kifizetési lehetőségeket biztosítanak, valamint a fogadás mellett kaszinót, élő pókert és virtuális nyerőgépeket is üzemeltetnek.

Miután a magyar fogadóiroda honlapját a piacvezető cégekről mintázták, így dizájn terén nagy meglepetéseket nem okoz, és így egyik fél különleges előnyeiről sem tudunk beszámolni. Az, hogy a fogadóirodának van-e mobiltelefonos applikációja elég változó, és ennek megítélése pedig ízlés dolga – de őszintén szólva nekünk egyáltalán nem hiányzik.

Bár nem mindegyik fogadóirodára jellemző ez egységesen, de kimondhatjuk, hogy az ösztönző eszközök tekintetében a legtöbb külföldi versenytárs vonzóbb, mint a TippmixPro. Magasabb szorzókat kínálnak, és akár 100 euró körüli első befizetési bónuszt is adnak a csatlakozáskor.

GYIK

? Miért fontos, hogy magyar vagy külföldi a bukméker?

Ha a magyar szabályozás nem lenne ilyen szigorú, akkor is fontos volna a bukméker iroda engedélyezési országa, ugyanis ez nagyban befolyásolja azt, hogy mely hatóságok és milyen jogi környezet alapján működik az adott cég.

? Van magyar bukméker?

Természetesen van, méghozzá Szerencsejáték Zrt. által alapított TippmixPro. Ha 2021-ben nyitott szemmel jársz a világban, biztosan találkozni fogsz valamelyik hirdetésükkel.

? Mi a kockázata annak, ha külföldi bunkert választok?

Számtalan potenciális veszély leselkedik rád, ha külföldi nyitsz számlát, azonban ha tökéletesen megbízható céget választasz, akkor semmilyen problémát nem fogsz tapasztalni.

? Mi történt a magyar piacon, amire állandóan hivatkoztok?

A 2010-es kormányváltást követően a Szerencsejáték törvény megváltoztatásra került, és kiszorultak a külföldön bejegyzett cégek a magyar piacról. Ennek a törvénynek hatóság úgy szerzett érvényt, hogy a külföldi sportfogadás és szerencsejáték internetes oldalakat évekre letiltották.

? Ezek szerint, ha külföldi bukit választok, az bármikor eltűnhet a világhálóról?

Erre a kérdésre bővebben egy későbbi fejezetben adunk választ, ugyanakkor fontos tudnod, hogy ha blokkolják is a hivatalos elérési útvonalat, alternatív linkeken keresztül biztosan el fogod tudni érni a kedvenc online fogadóirodádat.

Biztonságos a külföldi sportfogadás?

A fogadóirodákkal kapcsolatos biztonság kérdése többrétű, így érdemes elkülöníteni azt, milyen szempontból gondolunk rá. Beszélhetünk informatikai biztonságról, pénzügyi és működési biztonságról, és beszélhetünk jogi biztonságról is. Kezdjük ez utóbbival!

A jogbiztonság kérdésében nagyon egyszerű igazságot tenni, hiszen sajnos az aktuális magyar törvénykezésnek megfelelően egyik külföldi fogadóiroda sem minősül legális szervezetnek – abból adódóan, hogy nem rendelkeznek magyarországi engedéllyel. Ez a gyakorlatban azt jelenti a játékosok számára, hogy a bukméker honlapját bármikor elérhetetlenné tehetik a magyar interneten. Természetesen nem célunk az, hogy bárkit ezzel riogassunk, inkább csak a figyelmet szeretnénk felhívni arra, hogy több hasonló eset a múltban történt már, sőt jelenleg is van olyan fogadóiroda, amelynek a honlapja hazánkból nem érhető el.

A rendezetlen jogi hátteret szemlélteti az is, hogy a legnagyobb online fogadóirodák applikációi rendre nem érhetőek el a magyar letöltő oldalakról, csupán alternatív linkeken keresztül, vagy pedig a telefon lokációjának megváltoztatásával szerezhetők be.

Az informatikai biztonság – vagy újkori nevén a kiberbiztonság – egy másik fontos szempont. Itt mindenképpen előnyben vannak a legnagyobb külföldi fogadóirodák, hiszen csak nekik van megfelelő büdzséjük és lehetőségük arra, hogy teljes körűen monitorozzák a rendszerüket, és védjék magukat az esetleges támadásoktól. Arra mindenképpen érdemes odafigyelned, hogy csak olyan online fogadóirodákat használj, amelyek SSL titkosítást alkalmaznak a pénzügyi tranzakcióknál. Ezt a böngésző címsorában tudod ellenőrizni, valamint szembetűnő az is, hogy a szokásos http helyett https paranccsal kezdődik a honlap címe.

A pénzügyi biztonság kérdését nagyon nehéz megítélni. Ebből a szempontból a magyar fogadóiroda, a TippmixPro biztosan komoly előnyben van, hiszen még ha vitás kérdésed is lenne velük bármelyik pénzügyi tranzakciót illetően, a magyar hatóságokhoz – így a fogyasztóvédelemhez, a rendőrséghez, vagy a bíróságokhoz – könnyedén fordulhatsz.

Egy kisebb, külföldi fogadóiroda esetében sokszor az sem világos, hogy melyik ország illetékes hatóságaihoz lehetne fordulni. Ugyanakkor a legnagyobb fogadóirodáknál nincsen Ilyen probléma, hiszen egyrészt eleve nem lesznek vitás kérdéseid velük, másrészt elemi érdekük, hogy minden játékos jó véleménnyel legyen a rendszerről.

 1. 1
  Akár 15.000 Ft fogadási kredit

  Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
  Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

  Fogadj most!
 2. 2
  Sport bónusz 20.000 Ft
  Fogadj most!
 3. 3
  20.000 Ft Bónusz!
  Fogadj most!
 4. 4
  Első befizetés bónusz 35.000 Ft
  Fogadj most!
 5. 5
  Üdvözlő bónusz akár 450 forinttól
  Fogadj most!

A TOP5 külföldi bukméker mobil sportfogadáshoz

Ahogy fentebb azt már jeleztük, a hazai játékosok nincsenek könnyű helyzetben, ha okoskészülékes applikáción keresztül szeretnének fogadni, hiszen azok kivétel nélkül elérhetetlenek – akár iOS, akár Android készülékről legyen szó. Ennek oka, hogy ezekben a rendszerekben csak az adott ország törvényi szabályozásának megfelelő szoftverek jelennek meg.

Tekintettel arra, hogy ma már a legtöbb külföldi bukméker hasonló sablont használ a weboldal kialakításához, így nagyon nehéz volna éles határvonalat húzni jó és rossz webdizájn között. Számunkra a következő szempontok jelentik a szakmai minimumot a mobil sportfogadáshoz:

 • A weboldal legyen mobilra optimalizált, azaz nyíljon meg bármilyen mobil eszközön a táblagépektől az okostelefonokig;
 • Lehetőség szerint töltődjön be minél hamarabb, hogy útközben is könnyedén tudjuk használni;
 • Funkcionalitását tekintve ne térjen el a desktopos weboldaltól.

Komolyabb aggodalomra azért nincs ok, mert ma már akár magyar, akár külföldi fogadóirodáról is beszélünk, a mobilra optimalizált weboldal alapfelszereltség. Míg néhány évvel ezelőtt rendre találkoztunk olyan honlapokkal, amelyek okostelefonon nehezen nyíltak meg, és még nehezebben voltak kezelhetőek, mára természetessé vált, hogy a webes felületeket úgy fejlesztik, hogy akármilyen mobil eszközön könnyen átláthatóak és használhatóak legyenek.

A mi TOP5

 • bet365
 • bwin
 • Unibet
 • 22bet
 • MELbet

A győztes

Elképesztő bónusz

Bizonyosan vannak olyan fogadóirodák, amelyek magasabb szorzókat kínálnak, vagy éppen jobb bónuszokkal kecsegtetnek. Ennek ellenére azért választottuk a bet365 rendszerét nyertesként, mert az egyik legrégebbi, legtöbb tapasztalattal rendelkező, legstabilabb fogadóiroda. Itt nem kell tartanod likviditási problémáktól, a felület könnyen kezelhető és egyedi arculattal rendelkezik. Emellett minden olyan funkció, sportág és fogadási lehetőség megtalálható az oldalon, amelyre egy átlagos magyar játékos vágyhat.

Fogadj most Ismertető

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Külföldi sportfogadás tippek a legjobb bónuszokhoz

Ha még nem foglalkoztál online fogadással korábban, és a sportfogadás külföldi oldalon újdonság számodra, akkor érdemes néhány dolgot tudnod a bónuszok rendszeréről. A hazánkban hivatalosan működő egyetlen magyar cég, a TippmixPro jelenleg nem kínál ugyan bónuszokat, de a jövőben ez is változhat.

A külföldi fogadóirodák közül valamennyi kínálja az úgynevezett Első Befizetés Bónuszt, amely – a nevéből adódóan – az első egyenlegfeltöltésed összegével megegyező mértékű lesz. Ez idáig legalább olyan jól hangzik, mint egy állami nyugdíjkiegészítés, azonban itt sincs „ingyen ebéd”. A megkapott promóciós összeget akkor tudod valóban hazavinni, ha többszörösen visszaforgatod egy megadott idő alatt különböző fogadások megkötésével. Az egyszerűség kedvéért egy példán keresztül szemléltetjük ezt a folyamatot:

 1. Belépsz a kiválasztott fogadóiroda honlapjára;
 2. Befizetsz 10.000 forintot (általában 15-30 ezer forint között szokott lenni az első befizetési bónusz felső határa);
 3. Ekkor a jobban szervezett fogadóirodák automatikusan, másik pedig manuális kérésre, megküldik számodra a bónuszt, ami azonnal meg is jelenik a virtuális egyenlegeden;
 4. Ezt legfeljebb egy hónap alatt kell “visszaforgatnod” méghozzá legtöbbször legalább 5 alkalommal, a szuperbiztosnál azért eggyel magasabb rizikójú fogadások révén.
 5. Ha ezt nem teszed meg, akkor a bónuszt a határidő lejártával visszaveszik, és az általa elért nyereményeid is elvesznek.

Hasonló elven működik a többi bónusz is, azonban a trigger mindig más: léteznek heti vagy akár napi rendszerességgel igényelhető bónuszok, de emellett néhány alkalommal el lehet csípni egy kis visszatérítést is, amit nem kell majd visszaforgatnod. Nézzük, mely külföldi fogadóirodák ígérik a legváltozatosabb bónusz kínálatot.

Bónusz TOP5:

 • Unibet
 • 22bet
 • Betclic
 • bwin
 • Betfair

Az egyik legrégebbi

Első fogadásod 20 ezer forintig kockázatmentes

Az Unibet az egyik legrégebbi, európai alapítású szerencsejátékos cégcsoport, amely online fogadással, kaszinóval, saját nyerőgépekkel és pókerrel vívta ki a világ több, mint 100 országában a játékosok megbecsülését. A legtöbb bónuszt ők kínálják: csak a sportfogadáshoz hét különbözőt érhetsz el: akad lojalitás bónusz, de vannak kifejezetten aktuális sporteseményekhez kötődőek is.

A külföldi sportfogadás és az ajánlott fizetési megoldások

A külföldi fogadó oldalak ma már nem olyan átláthatatlan, homályos rendszerek, mint évekkel ezelőtt, hiszen alapvető érdekük, hogy a játékosok bizalommal forduljanak hozzájuk. Ennek érdekében igyekeznek minél több fizetési megoldást nyújtó céggel partneri kapcsolatot kialakítani. A megfelelő bukméker kiválasztásánál ez sokak számára döntő szempont, hiszen ha valaki kriptovalutával szeretne fizetni, vagy egy egzotikusabb megoldást használna, biztosan szűkülni fog az elérhető játékplatformok száma.

Sajnos hiába látod, hogy a sportfogadás külföldi irodákban fizethető akár 30+ megoldással, ha azok jelentős része hazánkban nem érhető el. Ökölszabályként azt érdemes észben tartanod, hogy csak ismert, megbízható bukmékernél használj bankkártyát. Ahol még nem épült ki a bizalom, inkább egy e-pénztárcát javaslunk.

Az alábbiakban azokat a metódusokat mutatjuk be röviden, amelyeket minden körülmények között tudunk ajánlani, és amelyek a legtöbb külföldi bukinál elérhetőek is lesznek.

 • A világ legnagyobb fizetési szolgáltatójaként bátran vehetjük igénybe a bank- vagy hitelkártyás fizetést rajtuk keresztül.

  Több
 • Ugyan egy hajszálnyival lemaradva, a másodikak a sorban, de a Mastercard-ot is mindenhol elfogadják.

  Több
 • A PayPal szerencsejátékra szakosított alternatívája. E-pénztárca, amely használatával nem közvetlenül a bankszámládat használod.

  Több
 • A Skrill párja, amely szintén könnyen kezelhető e-pénztárca. Bármelyiket választod, nem lőhetsz mellé.

  Több

0 értékelés, átlagos 0 az 5 -ből

A legjobb ingyenes fogadások & ajánlatok itt magyarország hungary