Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

20bet Sportfogadás - magyar alternatív link

8.2/10

Előnyök:

 • Több mint 20-féle sportág

 • Átlag feletti értékű bónuszok

 • Kriptovalutával is fizethetsz

 • Egyszerű és gyors a regisztráció

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  6

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  8

 • Bónuszok és promóciók

  7.5

 • A fogadások típusai

  8.5

 • Megbízhatóság

  8.5

 • Fizetési lehetőségek

  10

 • Támogatás

  9

2010 környékén a hazai szerencsejáték piac komoly változáson ment keresztül: a jogalkotó a törvényi háttér megváltoztatásával tulajdonképpen kizárta a korábbi külföldi tulajdonosokat az online kaszinók és fogadóirodák üzemeltetéséből.

Ennek jegyében éveken keresztül hatóságilag blokkolták a külföldi bejegyzésű fogadóirodák honlapjait, így azok csak folyamatosan változó, alternatív linkeken keresztül voltak elérhetőek.

Ezzel a gyakorlattal ugyan felhagytak, azonban valószínűsítjük, hogy a fogadóirodák által fejlesztett mobil applikációk ezért nem érhetőek el a magyar App Store-okban.

Használhatóság

6/10

A 20bet Magyarországon a legfrissebb sportfogadó iroda, azonban sok megszokott kényelmi funkciót és szolgáltatást nem fejlesztettek még ki A lokalizáció, azaz a weboldal magyar nyelven való elérhetősége is korlátozott.

Előnyök

Korlátozások

Az asztali főoldal nehezen követhető és átlátható

Nincs lehetőség önkorlátozásra

A 20bet oldalak regisztrációja egyetlen könnyed folyamat (három lépcsőben, a személyes dokumentumok igazolása nélkül), talán az egyik legegyszerűbb, amit ma a piacon látunk. A befizetés gyors, de a főoldal még nagyon fapados, és őszintén szólva egyáltalán nem intuitív, így a kezdőknek nehézséget okozhat a betanulás.

Szorzók

8/10

Ahogy azt sejteni lehetett, egy újonnan piacra lépő bukméker a többiekhez képest magasabb szorzókat kell felmutasson ahhoz, hogy magához tudja csábítani a játékosokat.

Gyorselemzésünk szerint a 20bet magyar szorzói még a biztos végkimenetelekre is magasabbak, mint a nagyobb bukiknál. Jellemzőek az 1,4-1,9-es odds-ok, amit ha azzal párosítunk, hogy a bónuszok igénybevételéhez szükséges visszaforgatásnál elengedik az odds-korlátot, azaz a biztosnak tűnő kimenetelre is fogadhatsz belőle, ez bizony elég jó biznisznek tűnik!

A nagy versenyeken vagy tornákon rendre gáláns szorzót kapnak a kisebb eséllyel induló csapatok, amely egyrészről persze azt is jelenti, hogy a 20bet teamje szerint valószínűsíthető, hogy nem ők fognak nyerni. Másrészt ha mégis, akkor jobban megérheti ezen a portálon megkötni a fogadást, mint a “nagy öregeknél”.

Fogadási margin

Labdarúgás

6.9%

Kosárlabda

6.71%

Jégkorong

4.98%

Tenisz

8.06%

Átlagos fogadási margin:

6.7%

Mobilapplikáció

8/10

A 20bet mobil app még a kanyarban sincs, és nem is biztos, hogy egy bizonyos üzemméret alatt megéri ilyet kifejleszteni a bukmékereknek. Egy applikáció elkészítése tetemes költséget vonz magával, ami bizonyosan elvenné a magasabb odds-ok lehetőségét. Ez pedig a 20bet vonzerejét csorbítaná.

A webszájt azonban mobilra optimalizált, és szerencsére minden böngészőben jól használható, sokkal jobban, mint az asztali változat. Emiatt ezt a bukmékert leginkább mobilról érdemes látogatni. A mobilos honlap semmivel nem tud kevesebbet, mint az asztali. Csupán az a különbség, hogy a kisebb képernyőhöz alkalmazkodik az elrendezésével, megjelenésével.

Azért is ez a jó megoldás, mert élő fogadás esetén nem kell sem a gép előtt maradnod, sem otthon ülnöd ahhoz, hogy tudd követni az eseményeket.

Játszhatsz Android appal

Android appal

Több

Játszhatsz iOS appal

iOS appal

Több

Játszhatsz mobil böngészővel

mobil böngészővel

Több

A bónuszok rendszere

7.5/10

A 20bet promóciós ajánlataival kapcsolatban vegyes érzéseink vannak, hiszen bár jól hangzanak és tényleg korrektek a feltételek, de nincsen belőlük túl sok.. Jó lenne, ha tovább tudnának fejlődni, de ehhez bizonyára több időre lesz még szükség.

Ami miatt mégis figyelemre méltó a 20bet bónuszok rendszere, az az, hogy a piaci átlagnál úgy kínálnak magasabb összegeket, hogy közben nem kötik a visszaforgatást magasabb odds-okhoz. Ez ugyanis bevett szokás a legtöbb bukméker esetében.

A jelenleg kínált két bónusz egy 100%-os freebet az első befizetés összege után (10 és 100 euró összeg között), illetve egy 50, 100 vagy 1000 eurós ingyen fogadási keret. Ez utóbbit felvenni ugyan nem lehet, de ha ügyesen költöd el, a nyeremény a tiéd lehet.

20bet bónuszkód viszont még nincsen, ilyesmire legkorábban 2021-ben vagy 2022-ben számíthatunk.

A 20bet fogadás lehetőségei

8.5/10

A bukmékernél több mint 1500 különböző nemzetközi eseményre teheted meg a tétjeidet, és ezzel a számmal a 20bet a piaci átlag fölé lő. Sajnos a helyszínre vagy időpontra nem lehet szűrni, így a konkrét eseményt megtalálni jóval nehezebb. Ez persze inkább kezelhetőségi kérdés, amelyről fentebb már elmondtuk a – kevésbé hízelgő – véleményünket.

Ahhoz képest, hogy a 20bet milyen friss vállalkozás, máris kínál élő fogadási lehetőséget, bár ezek száma azért kevesebb a piacon megszokott többszázas nagyságrendnél. Ami komoly hátrány, hogy az élő fogadáshoz a rendszer nem biztosít elegendő információt.

Máshol azért jellemzően vagy élő közvetítést is sugároznak, vagy a történéseket percről-percre vagy másodpercre pontosan tudjuk követni. Emiatt a 20betet csak az tudja használni élő fogadásra, aki valamilyen más, független platformon (például a tévén keresztül) követi az eseményt.

Átigazolás Fogadás

motoGP

Kézilabda

Foci

F1

Lóverseny

Kosárlabda

Tenisz

UFC

Darts

Snooker

Jégkorong

Agárverseny

CS:GO

A 20bet megbízhatósága

8.5/10

A 20bet Magyarország teljes területéről elérhető, a honlap rendelkezik a megfelelő titkosítással és SSL-tanúsítvánnyal is. A felhasználási feltételek és az adatvédelmi nyilatkozat is elérhető magyarul, átlátható, és néhány kisebb hibától eltekintve (például hiányzik a legutóbbi frissítés dátuma) korrektnek mondható.

A 20betnek hiába van ciprusi üzemeltetője, európai uniós ellenőrző szervek nem felügyelik a működését. A tulajdonos cég Curacao-ban került bejegyzésre. Ennek okai érthetőek, de a játékosok érdekeit egy Európai Unión belüli licenc sokkal jobban szolgálná.

A regisztrációkor nem ellenőrzik a személyes adatok valódiságát, amely gyorsítja a folyamatot. Később azonban bekérhetik azokat, különösen ha kiemelten nagy összegű kifizetést kérsz, vagy más fizetési módszert igényelsz a kifizetéshez, mint amit a befizetéshez használtál.

A 20bet felhasználói bázis jelenleg még csekély, így kevés online visszajelzés van róluk. Nekünk eddig nem volt negatív tapasztalatunk a céggel, ami azért jó kezdet.

20bet fizetési lehetőségek

10/10

Befizetés

A 20bet rendszere már a regisztrációt követően átirányít a befizetéshez, automatikusan bejelentkeztet, így nem lesz nehéz dolgod. Ahhoz, hogy megkezdhesd a játékot, és persze hogy élhess az Első Befizetés 100%-os bónuszával, előbb fel kell töltened a virtuális egyenlegedet.

Más fogadóirodák esetén nem javasoljuk, hogy e-pénztárcás megoldást használva tedd meg az első feltöltést. Ám a 20bet szabályzata nem rendelkezik külön erről, így nyugodtan kezdeményezheted ilyen módon a tranzakciót.

Mostanában gyakori, hogy a bukmékerek nemzetközi szinten számtalan fizetési szolgáltatóval szerződnek, de hazánkban csupán a legalapvetőbbeket kínálják fel.

A 20bet befizetés rendszere gyorsan használható, és az elküldött pénz azonnal megjelenik a játékegyenlegeden is.

Kifizetés

A 20bet kifizetés feltételei megfelelnek a piaci sztenderdeknek, hiszen az ütem javarészt a pénzügyi szolgáltatókon múlik.

Mind a ki- és a befizetések esetén tudnod kell, hogy vannak minimum és maximum összegek, melyeket érdemes észben tartanod. A 20bet friss cégként még nem vállalja be az 1 eurós befizetéseket, így a minimum 10 euró, azaz 3500 forint körül alakul. A kifizetések minimum is magasabb az átlagnál, szintén 10 euró.

AlkalomIdőDíj
AlkalomIdőDíj

VISA

MasterCard

Skrill

Bitcoin

10 EURAzonnali0
10 EURAzonnali0
10 EURAzonnali0
10 EURAzonnali0
10 EUR15 percen belül0
10 EUR15 percen belül0
10 EUR15 percen belül0
10 EUR15 percen belül0

20bet kapcsolat

9/10

Két módon is kapcsolatba léphetsz velük:

 • a support@20bet.com e-mail címen
 • a 24/7-ben elérhető élő chaten keresztül

A fogadóirodák jellemzően angol nyelvű ügyfélszolgálatot tartanak fent, és ez alól a 20bet sem kivétel. A honlap ugyan magyar nyelven is elérhető, de az ügyfélszolgálat nem beszél magyarul. Emiatt ha angolból nem vagy elég erős, akkor érdemesebb inkább e-mailt írni nekik.

Jó hír, hogy a Google Fordító már elég jól ismeri a nyelvünket. Így ha oda bepötyögöd a levelet, akkor azt átmásolva és elküldve nekik egész biztosan meg fogják érteni a problémát.

Telefon

E-mail

support@20bet.com

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási időN/Aazonnaliazonnali

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
03.12.2020

Összegzés

8.2/10

A nyilvános 20bet vélemények száma egyelőre gyakorlatilag zéró, legalábbis magánszemélyek még nem igazán adtak visszajelzést a rendszerről. Nekünk nincsen rossz tapasztalatunk a 20betről, de műfajában azért inkább a középmezőnybe soroljuk.

A 20bet fogadóiroda nyilván nem tud és nem is akar versenyezni a legnagyobbakkal, de sok kisebb bukméker is kínál azért kényelmesebb funkciókat. Például egy átláthatóbb honlap kezdésnek nem lett volna rossz, különösen úgy, hogy azért lett volna honnan inspirálódni.

Korlátozások

Egyáltalán nem intuitív a használat

Az élő fogadásokhoz kevés információt adnak

Cserébe viszont a bónuszok, az odds-ok is korrektek, az átlag felettiek. Ha szeretsz pionírkodni, akkor a 20bet 2020-ban debütált rendszerét neked találták ki! Ha viszont nem, akkor mi még várnánk a helyedben néhány hónapot, hogy letisztuljon a kép.

Könnyű regisztráció, teljes magyarítás számtalan fogadható esemény és minden igényt kielégítő bónuszok! A 20bet bukméker új versenyzőként is egyből az élre törne! De vajon érdemes a 20bet-et választani a számos nagyobb múltú online bukmékerrel szemben?

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? Biztonságos a 20bet rendszere?
Ciprusi bejegyzés, Curacao-i licensz - a legkisebb fogadóirodákra jellemző klasszikus megoldás. Megnyugtatóbb lenne egy EU-s engedély, de semmi rosszat nem tapasztaltunk a céggel kapcsolatban.
? Miért jobb a 20bet a többi bukinál?
Inkább azt mondanánk, hogy a középmezőnybe tartozik. Amiben erős, az az, hogy magasabb odds-okat kínál, és lazábbak a bónuszaik feltételei.
? Miért nincsen mobilapp?
A 20bet honlapja tulajdonképpen mindent nyújt, amit egy mobilapplikációtól is elvárnánk, így nem biztos, hogy egyáltalán lesz
? Mit jelent az, hogy a bónuszok visszaforgatása?
A bukmékerek által kidolgozott sztenderd bónuszrendszer promóciós célokat szolgált, azaz azt remélik tőle, hogy te többet játszol. Ezért ha nagy pénzt osztanak is ki, akkor azt kérik tőled, hogy többször is játszd meg a kapott összeget.
? A sportfogadásra létrehozott profilommal tudok kaszinózni is?
Igen, a 20bet rendszerén belül létrehozott profiloddal sportfogadásban, élő fogadásokban, kaszinóban és élő kaszinójátékokban is részt vehetsz.

Általános információ

Info_sidebar
Cím20bet
Hivatalos oldal20bet.com/hu
Alapítási év2020
TelefonNem
E-mailsupport@20bet.com
Felület nyelveEnglish
Kifizetések MasterCard, Skrill, Neteller, Ecopayz, BitCoin

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

20bet ‒ vélemény a játékosoktól

Értékelés a játékosok által

alapján 2 értékelések

7 / 10

Megbízhatóság

9/10

Sor az előzetes meccsen

9/10

Esélyek

9/10

Sor az élőben

5.5/10

Kivétek

5.5/10

Támogatás

7/10

Bónuszok és promóciók

5.5/10

Mobil

5.5/10

tom

4 / 10

gyors kifizetés

hamar lekorlátoz

Stepan

10 / 10

a lot of

i didn\'t find

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x