Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

100% bónusz akár 40,000 HUF

Kérem a bónuszt

Miért bízhatsz bennünk:

10,200 ember találta már meg tökéletes fogadóirodáját rajtunk keresztül

10 A MightyTips profi szakértőkkel működik együtt

200 Játékos áttekintések

4.9/5

A legjobb fogadóirodák Ausztriában

Szerző: Aladár Kollár

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bíráló: Attila Bálint

Attila Bálint

Attila Bálint

Veterán szövegíróként az elmúlt egy évben csatlakoztam a Mightytips csapatához mint olvasószerkesztő és cikkíró.

Frissítve: 15.09.2021

Az Ausztriában élő ügyfelek az ausztriai fogadóirodák széles kínálatából választhatnak. Ebben a cikkben összegyűjtöttük azokat a fogadóirodákat, amelyek a sportfogadáshoz a legelőnyösebbnek mondhatóak. A fogadási választékot, a felhasználói élményt, valamint általánosságban az ügyfélszolgálattal kapcsolatos tapasztalatokat vettük figyelembe.

Mivel nagyon sok szolgáltató érhető el az osztrák ügyfelek számára is, fontos a minőségi szolgáltató kiválasztása.

Segítségünkkel Te is jó esélyekkel fogadhatsz, gyors kifizetésekkel és kiszámíthatósággal találkozhatsz. Így jóval gyorsabban választhatsz a céljaidnak leginkább megfelelő online fogadóirodát, anélkül, hogy aggódnod kellene a tisztességtelen piaci gyakorlatok miatt.

Nő osztrák zászlóval

Osztrák fogadóirodák listája

Találtunk: 9 Fogadóirodák

Bet365

8.2/10

 • Élő sközvetítés mobilon is
 • Igényes magyar változat
 • Egyedülálló fogadási alkalmazás
 • Folyamatosan frissülő tudásbázis
 • Élőzés csak pluszos számlával

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Sportfogadás Ausztriában – útmutató

Útmutató az Osztrák sportfogadáshoz

Itt megtalálsz mindent, amit a jelenleg elérhető, legjobb minőségű osztrák fogadóirodákról tudni érdemes. Kiválogattuk a legjobbra értékelhető sportfogadási oldalakat amelyek az osztrák ügyfelek rendelkezésére állnak, hogy ezzel időt spórolhassunk Neked.

A sportfogadásnak hosszú múltra tekintő és gazdag hagyománya van Ausztriában. A szerencsejátékból származó nyereség a hatályos osztrák jogszabályok értelmében adómentes. Így kis mérete dacára a fogadások számára kedvező környezetnek nevezhető a közép európai ország. Ebből adódóan az Ausztriában élők rendkívül széles palettából választhatnak a sportfogadási szolgáltatások tekintetében. Későbbi csalódások elkerülése végett mindenképpen érdemes megbízható forrásból tájékozódni az elérhető fogadóoldalakat illetően.Általánosságban jó szempont a tartós piaci jelenlét, ám kellemes meglepetéseket is tudnak okozni az újabb, innovatív szolgáltatók is. Fontos szempont a kiberbiztonság mellett a széles termékkínálat, a fizetési módok sokfélesége, a kiszámítható és átlátható kifizetés, a megfelelő informatikai háttér, a fogadási esélyek és szorzók, valamint az ügyfélszolgálat minősége. Érdemes a számlanyitási akciókat is figyelemmel kísérni. Oldalunkon kiváló lehetőség kínálkozik a megfelelő szolgáltató kiválasztásához.

Mit érdemes tudni a sportfogadásról Ausztriában?

Nő az égre mutat

Jó hír az Ausztriában élők számára, hogy a sportfogadás rendkívül népszerű és teljes mértékben legális, továbbá adómentesek a szerencsejátékból származó bevételek. Így a sportfogadásból eredő nyeremény után sem kell adóznod Ausztriában. 18 éves kor felett minden ausztriai lakos számára legális az online sportfogadás. Az online sportfogadási piac szabályozásáért az Osztrák Pénzügyminisztérium (Bundesministerium für Finanzen, BMF) felel. Minden legitimnek tekinthető sportogadó irodának rendelkeznie kell a Pénzügyminisztérium által kibocsátott engedéllyel.

 1. Ausztriában az ügyfelek többsége a német Bundesliga mérkőzésekre fogad az osztrák Bundesliga helyett.
 2. Míg a játékosok számára adómentes a szerencsejáték, addig az üzemeltetők 2%-os adót kötelesek fizetni a bevételeik után. Ez várhatóan emelkedni fog a 2021 őszén véglegesítésre kerülő új törvény értelmében, ám továbbra sem valószínű, hogy ezt bármilyen formában áthárítják az ügyfelekre. Az üzemeltetők évente több mint €120 millió értékben járulnak hozzá az osztrák adóbevételekhez, így elmondható, hogy össztársadalmi szinten is értéket teremtenek.
 3. A jelenleg érvényben lévő törvény ellenére legalább 477 online szolgáltató kínál ausztiai lakosok számára is online sportfogadást, féllegális formában.
 4. Az osztrák fiatalok több mint kétszer nagyobb gyakorisággal használnak online sportfogadási szolgáltatásokat, mint az offline sportfogadási lehetőségeket.

Ellenben rossz hír, hogy ausztriai fogadási szolgáltató kizárólag Ausztria határain belül élő személy számára kínálhat szolgáltatást. Így amennyiben ausztriai szolgáltatót szeretnél igénybe venni, ezt csakis bejelentett ausztriai lakhellyel teheted meg. Pozitív fejlemény, hogy 2021 februárjában gazdasági reformba kezdett az osztrák kormány, és bejelentették, hogy átalakítják a közvélemény által idejétmúltnak vélt fogadási piaci jogszabályokat. Így várhatóan belátható időn belül könnyebbé fog válni az osztrák ügyfelek számára a külföldi szolgáltatások igénybevétele is.

🌍 Ország

🇦🇹

👌 Elérhető nyelvek

Angol, Német

💶 Pénznem

€ (Euro)

Népszerű sportok

⚽️ 🏒 🏀 ⛷

💻 Legális-e az online sportfogadás?

✔️

🏢 A szerencsejátékok szabályozásáért felelős hatóság 

Osztrák Pénzügyminisztérium (Bundesministerium für Finanzen, BMF)

🧾 Szerencsejátékkal kapcsolatos adónemek

A játékosoknak közvetlenül semmilyen formában nem kell adózniuk a nyereményeik után. A szolgáltatók jelenleg 2% bevételi adót kötelesek fizetni. 

💳 Legnépszerűbb fizetési rendszerek Ausztriában

Apple Pay, MuchBetter, Paypal, Trustly

GYIK

? Az ausztriai online sportfogadásból eredő bevételeimet terheli valamilyen adó?
Nem, semmilyen adó nem terheli a szerencsejátékokból származó bevételeket Ausztriában.
? Használhatok-e kriptovalutákat a be- és kifizetések lebonyolításához?
Igen, számos ausztriai szolgáltató lehetővé teszi ezt.
? Rendelkeznek-e licenccel az ausztriai szolgáltatók?
Minden esetben valamilyen licenccel kell rendelkezniük, továbbá az Osztrák Pénzügyminisztérium engedélyéhez is kötve van a működésük.
? Minden szolgáltató rendelkezik mobil alkalmazással?
Nem, azonban ennek hiánya nem feltétlenül jelent kizáró okot a szolgáltató kiválasztása kapcsán. Minőségi szolgáltatók minőségi platformjai ugyanúgy elérhetőek mobilböngészőn keresztül történő belépéssel is.
? Mik a jó ügyfélszolgálat ismérvei?
A könnyű elérhetőség a kulcs, beleértve az Élő Chat (Live Chat) funkciót is. Ezért olyan szolgáltatót érdemes keresni, ahol van erre mód.

Hogyan válasszuk ki a legjobb ausztriai sportfogadó irodát?

Ausztriában számos szolgáltató kínál online sportfogadási lehetőségeket. Mindenképpen érdemes több szempont alapján választani és tájékozódni.

 1. A célok meghatározása

  El kell dönteni hogy milyen jellegű sportfogadási stratégiát kívánsz alkalmazni. Fontos elhatározni azt is, hogy tulajdonképpen mi a célod. Szórakozásért vagy rendszeres jövedelem céljából fogod használni a szolgáltatást? Ez utóbbi szempont döntő lehet, amikor az átutalások sebességét veszed szemügyre.

  Darts
 2. Termékkínálat áttekintése

  A sportfogadások világában az elérhető termékkínálat döntő jelentőséggel bír. Csak a Bundesliga első osztály mérkőzései érdekelnek, vagy akár egzotikusabb sportágakra is szívesen fogadnál? Nem mindegy, hogy melyik szolgáltató mennyit képes teljesíteni. Ha széleskörűen tájékozott vagy, és valamennyi sportágra kiterjedő tudással rendelkezel, mindenképpen érdemes a szélesebb választékra utazni.

  Az ember felfelé mutat
 3. Mi az, ami nem fér bele?

  Mint minden szolgáltatás esetében, amikor az ausztriai online fogadóirodák piacáról tájékozódsz, érdemes elkészíteni egy listát azokról a dolgokról, amelyek adott esetben egyáltalán nem férnek bele. Legyen szó lassú kifizetésekről, vagy akár a nyeremény kifizetésének elmaradásáról, több tényező is kizáró ok lehet a szolgáltatók kiválasztásakor.

  Stoptábla
 4. Készíts listát a legjobbakról

  Ha már sikerült kirostálnod a tisztességtelen piaci szereplőket, maradnak a szóba jöhető szolgáltatók. Ezekről készíts listát, és hasonlítsd össze egymással őket, mérlegelve komparatív előnyeiket és hátrányaikat. Az már jó jel, ha nehezen tudsz választani, mert azt jelenti, hogy sok jó szolgáltatóra sikerült rátalálnod.

  Ellenőrző lista
 5. Olvass megbízható értékeléseket

  Miután sikerült egy átfogó listát készítened a legerősebb felhozatallal rendelkező szolgáltatókról, érdemes felkeresni a megbízható értékeléseket minőségi forrásból, mint például a Mightytips tapasztalt fogadókból álló, szakmailag felkészült csapata. Így a legkülönfélébb szempontokat tudod majd gyorsan összehasonlítani, hogy a legjobb, egyéni céljaidnak leginkább megfelelő osztrák fogadóirodát választhasd ki.

  Párbeszéd buborékok

Mobil fogadás osztrákok számára

Ausztriában számos világszínvonalú szolgáltató áll rendelkezésre, amelyek mobilapplikációkkal is rendelkeznek. A Bet365 a legnagyobb piaci részesedéssel bíró fogadóirodák egyikeként, nagyon széles termékpalettával és könnyen használható, az ausztriai ügyfelek számára is hozzáférhető mobil applikációval rendelkezik. A 22bet iOS applikációja nem elérhető a Google Play vagy az Apple áruházaiban, ám minden további nélkül letölthető böngészőn keresztül mobiltelefonra.

Sőt, a 22bet-nél lehetőséged van folyamatban lévő mérkőzésekre is fogadni. Az előbbi két szolgáltatóhoz képest az Ausztriában szintén széleskörűen használt Fezbet nem rendelkezik saját mobil appal, ám a honlapjuk kiválóan funkcionál mobilnézetben. Ugyanez a helyzet az EnergyBet és a Campobet nevű szolgáltatók esetében is. Így az ausztriai online sportfogadói honlapok esetében vegyes a kép a mobil applikációk tekintetében.

 1. 1

  Akár 15.000 HUF fogadási kredit

  Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

 2. 2

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

 3. 3

  100% bónusz akár 30,000 HUF

 4. 4

  Sport bónusz 40.000 HUF

 5. 5

  100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

Az öt legjobb bónuszlehetőség ausztriai ügyfelek számára

Amikor új szolgáltatót választasz, érdemes utánanézni a legnagyobb előnyt jelentő bónuszlehetőségeknek. A piaci szereplők folyamatosan vadásszák az új ügyfeleket, így változatos bónuszokat kínálnak az új számlát nyitók számára. Összegyűjtöttük alább a legizgalmasabbnak ígérkező jelenleg futó bónuszcsomagokat, amelyek elérhetőek az ausztriai ügyfelek számára.

 1. Fezbet. Az esport az online sportfogadás egyik gyorsan növekvő izgalmas szegmense, így aligha meglepő, hogy bizonyos online sportfogadási szolgáltatók ezen a területen is terjeszkednek.
 2. EnergyBet. Kombo fogadások esetén az EnergyBet az úgynevezett EnergyBoost akció keretén belül felszorozza a fogadások szorzóit.
 3. 22bet. A 22bet számlanyitási bónusza ugyanígy €100 értékig bezárólag kínál fogadási kreditet az új felhasználók számára.
 4. Bet365. A Bet365 sportfogadási bónuszt kínál minden új számlát nyitó személy esetében. Így a labdarúgási tippeket is bőven lehet alkalmad hasznosítani.
 5. Campobet. A Campobetnél viszonylag kevés bónuszlehetőséget találtunk. A hétvégi őrület akció keretén belül a szokásos €100 belépési bónusz mellett hétvégéken €150 értékig jóváírást lehet igényelni ingyenes fogadás (Free Bet) keretén belül.

Megbízhatóság és innováció

 • Innovatív és figyelemreméltó bónuszok.
 • Széleskörűen támogatott be- és kifizetési lehetőségek.
 • Minőségi ügyfélszolgálat, amely könnyen elérhető.
 • Kiszámítható kifizetések.
 • Jól használható mobilfelület a honlapon.
Fezbet weboldal

Javasolt módszerek a be- és kifizetésekhez Ausztriában

Ausztriában szerencsére a pénzügyi szolgáltatók és lehetőségek széles palettája áll rendelkezésre. A legtöbb nemzetközileg ismert fizetési platform elérhető az ausztriai felhasználók számára. Így a bankkártyás feltöltés éppúgy nem jelent komolyabb problémát, mint az olyan online átutalási módok használata mint a Paypal. Mindenképpen érdemes a szélesebb körben használt fizetési szolgáltatásokat alkalmazni. Jó hír, hogy a kriptovaluták is egyre szélesebb körben támogatottak az ausztriai szolgáltatók körében.

Szolgáltató

Visa/Mastercard

Skrill

Bitcoin

Trustly 

Fezbet

Min: €10

Max: €5000

Idő: 1-3 nap

Min:  €15

Max: €5000

Idő: 1 nap

Min: €25 

Max: ?

Idő: 1 nap

Min: €10

Max: €5000

Idő: 1 nap

Campobet

Minimum: €10

Maximum: €1500 (kezdő felhasználó)

Idő: 1-3 munkanap

Min: €10

Max: €1500 (kezdő felhasználó)

Idő: 1-3 munkanap

Min:€10 

Max: €1500 (kezdő felhasználó)

Idő: 1-3 nap

NINCS 

EnergyBet

Min: €10

Max: €500

Idő: 2-5 munkanap (kifizetés)

Min: €10

Max: €5000

Idő: Néhány óra

Nincs 

Min: €10

Max: €5000

Idő: Néhány óra

 • Széleskörűen használt, csaknem az összes sportfogadási oldalon elfogadott. Legfeljebb 3 munkanapon belül megérkezik az összeg.

  Mutass többet
 • Széleskörűen használt, csaknem az összes sportfogadási oldalon elfogadott. Legfeljebb 3 munkanapon belül megérkezik az összeg.

  Mutass többet
 • E-wallet szolgáltatás, amelyre villámgyorsan, akár egy munkanap alatt megérkezik az összeg.

  Mutass többet
 • Az egyik legmegbízhatóbb és leggyorsabb módja a kifizetéseknek.

  Mutass többet

1 értékelés, átlag 5 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Sportfogadó suli

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bíráló

Attila Bálint

Attila Bálint

Veterán szövegíróként az elmúlt egy évben csatlakoztam a Mightytips csapatához mint olvasószerkesztő és cikkíró.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése