MotoGP fogadás [2021. augusztus]

A MotoGP (gyorsaságimotoros-világbajnokság) a motorsportok között a legizgalmasabb. A „király kategóriában” igen nagy lökettérfogatú és teljesítményű motorkerékpárokkal versenyeznek elképesztően nagy sebességgel a sportolók . E sportág futamaira az utóbbi években a magyar sportfogadás-rajongók is előszeretettel kötnek fogadásokat. Az online bukmékerek magas szorzókat, és széles körű fogadási ajánlatokat, bónuszokat kínálnak ehhez a sporthoz is!

A világhálón számos olyan megbízható bukméker található, amely tárt karokkal várja a magyar sportfogadókat Ezért úgy döntöttünk, hogy a MotoGP fogadás kapcsán is közzéteszünk egy minden részletre kiterjedő cikket, ami a többi között az alábbi témákat foglalja magába:

 • MotoGP bukmékerek listája;
 • A sportág története, hazai MotoGP-s sikerek, érdekességek;
 • MotoGP GYIK;
 • Legjobb fogadóirodák ehhez a technikai sporthoz;
 • Fogadási piacok, élő fogadás, élő közvetítések;
 • Mobil fogadáshoz ajánlott sportfogadás alkalmazások;
 • Ajánlott be- és kifizetési módok magyar sportfogadók számára.

MotoGP fogadás oldalak listája

Találtunk: 5 Fogadóirodák

Bet365

8.2/10

 • Élő sközvetítés mobilon is
 • Igényes magyar változat
 • Egyedülálló fogadási alkalmazás
 • Folyamatosan frissülő tudásbázis
 • Élőzés csak pluszos számlával
 • Banki átutalással
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Paysafecard
 • Revolut
 • OTP junior kártya
 • Apple Pay
 • Google Pay

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

William Hill

8.3/10

 • Abszolút piacvezető a labdarúgás fogadási kínálatban.
 • Közel 30 ki- és befizetési lehetőség.
 • iOS és Android applikáció.
 • Folyamatos fogadási lehetőség a való életben történő egyéb eseményekre is.
 • A koronavírus miatt csak (e-mail) üzenetben kereshető meg az ügyfélszolgálat.
 • Banki átutalással
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

William Hill ismertető

GYIK

? Élő fogadásokat is lehet tenni erre a sportra?

Az általunk ajánlott bukmékerek mindegyike biztosítja az élő fogadás lehetőségét a motorsportokhoz is, aminek köszönhetően élőben is fogadhatsz a MotoGP futamaira.

? Hosszú távú fogadásokat is köthetek MotoGP-re?

Abban az esetben igen, hogyha az adott bajnokság kezdete előtt teszed meg a fogadásaid. Például fogadhatsz arra, hogy melyik versenyző végez a bajnokság végén a dobogó legfelső fokán, vagy a konstruktőrök közül melyik szerzi meg az első helyet.

? Miért nem találok egyetlenegy fogadható MotoGP eseményt sem a bukméker kínálatában?

Amennyiben éppen „uborkaszezon” van, azaz nincs folyamatban gyorsasági motorbajnokság, akkor a bukmékerek legtöbbje rendszerint nem teszi be ezt a sportot az ajánlatába. Vagy ha mégis, akkor szinte biztos, hogy csak hosszú távú piacokon tudsz rá fogadni.

? Melyik fogadási piacot érdemes preferálnom?

Mivel ennél a sportágnál még az „ászok” formája is gyakran ingadozik, ezért korántsem biztos, hogy a listavezető versenyző a soron következő futamon is az első helyen fog befutni. Ezért érdemesebb olyan piacokat előnyben részesíteni, mint például XY versenyező az 1-4. helyezés egyikén végez az adott futam végén.

? Milyen tényezőket vegyek figyelembe, ha MotoGP-re akarok fogadni?

A motorsportokban bármi megtörténhet, mint például váratlan bukások, formaesések, műszaki hibák. Számos külső tényező is befolyásolja az egyes futamokat, mint például az időjárás (csapadék, szél), vagy akár a pálya minősége. Ezért érdemes folyamatosan figyelemmel követned a sportággal kapcsolatos híreket, hogy minél több infóval a tarsolyodban tudj objektív döntéseken alapuló fogadásokat tenni.

A legjobb MOTOGP fogadóirodák

Ebben a fejezetben azokat a bukmékereket szeretnénk pár mondatban bemutatni, amelyek minden téren megfelelnek a MotoGP-re történő fogadásra. Az alábbi szolgáltatók megfelelő mértékű, könnyen megforgatható kezdő bónuszokat adnak, a fogadási ajánlatukban rendszeresen helyet kapnak a sportág fő eseményei, emellett relatíve alacsony árréssel is „dolgoznak”. Biztosítják a magyar nyelvi támogatást, és nem utolsósorban teljes mértékben megbízhatók, azaz szabályozott keretek között végzik a fogadásszervezői tevékenységüket.

bet365

A bet365 nem véletlenül az egyik legkedveltebb külföldi bukméker a magyar sportfogadók körében. Az angliai székhelyű fogadóiroda kiváló bónuszokat és promóciókat nyújt. Az ajánlatai szenzációsak, és az operátor magyar nyelvű webhelyének felhasználói felületén gyerekjáték a fogadások megtétele is! Díjnyertes mobil fogadási appokat is kínálnak, és a cég ügyféltámogatási rendszere is az ágazat legjobbjai közé tartozik.

Unibet

A magyar TV-csatornákon folyamatosan futó reklámkampányairól ismert Unibetet is nyugodt szívvel ajánljuk a motorsportokra fogadni vágyók számára. Az MGA-s működési engedéllyel bíró máltai bukinál bőséges a felhozatal a MotoGP-s eseményekből, és a magyar nyelvet is támogató webhelyen, a felhasználóbarát kialakítású online fogadószelvényen seperc alatt megteheted az élő fogadásokat is! Az Unibet ráadásul komoly figyelmet fordít az új ügyfeleire is, akik a regisztrációt követően 20 000 Ftértékű kezdő bónuszt is szerezhetnek!

22BET

Ha fontos számodra, hogy a lehető legtöbb fogadási piacból válogathass a motorsportoknál, akkor a 22BET kiváló választás lehet! A magyarul is tudó webhely mobil webszájtján és a mobilalkalmazásai révén is tudsz fogadásokat tenni. És persze az sem mellékes, hogy a regisztrációt követően jókora üdvözlő bónuszt is bezsebelhetsz, aminek a maximális értéke 35 000 Ft.

William Hill

Az angliai székhelyű William Hill évtizedek óta a szigetország egyik meghatározó bukmékere, amely az online sportfogadás piacán is vezetőnek számít. A megbízhatóságáról is ismert bukméker ugyan a bónuszok terén szerényebb felhozatallal bír, viszont ennek kompenzálása végett temérdek a fogadási piac, igen sok a megtehető sportesemény. Mobil appok, és live streaming szolgáltatás is várja az idelátogató magyar ügyfeleket.

Zulabet

A Zulabet a Máltai Szerencsejáték Felügyelet által kiadott engedély birtokában nyújt online sportfogadás szolgáltatásokat az EU területén, és örömmel fogadja a magyar ügyfeleket is. A kiváló reputációval rendelkező bukméker mellett szól, hogy a rendszeresen sokat nyerő játékosait sem korlátozza le, és a népszerű motorsportok eseményeire élőben is rendszeresen tudsz fogadásokat tenni.

 1. 1

  Akár 15.000 HUF fogadási kredit

 2. 2

  10.000 Ft Bónusz

 3. 3

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

 4. 4

  100% bónusz akár 35.000 HUF

A legfontosabb MotoGP fogadási piacok

A motorsportok esetében a legnépszerűbb fogadási piac a „futam győztese”, ahol csupán azt kell helyesen megtippelni, hogy az adott versenyen indulók közül melyik sportoló ér első helyen a célba. Emellett népszerűek még a „helyezés” piacok, amelyeknél azt kell eltalálni, hogy egy adott versenyző a futam végén milyen eredményt ér el: pl. az 1-4. hely, vagy az 5-10. helyek egyikén végez.

Egyes bukiknál lehet MotoGP-re fogadni alatta / felette piacokon, hogy hány versenyző fejezi be az adott futamot, ki lesz az első kieső, kiesik-e valaki műszaki probléma miatt (kétopciós fogadási piac). Még arra is van lehetőség (pre-match fogadás esetén), hogy megtippeled, hogy a legelső kör végén melyik versenyző fogja vezetni a mezőnyt.

Természetesen a hosszú távú piacokon is köthetsz fogadásokat: hogy például melyik csapat nyeri meg a konstruktőrök VB-jét, melyik nemzet versenyzője fog legvégül diadalmaskodni, az adott versenyző hány futamot fog megnyerni (alatta / felett piacon).

Fogadás MotoGP-re élőben & live streaming

Az online bukmékerek az élő MotoGP-s fogadásokat is kínálnak, viszont tény, hogy mivel a versenyek alatt a helyezések – és ebből adódóan a nyerési esélyek igen gyakran változnak – ezért a szorzók is gyakran módosulnak. Emiatt jó „reflex” kell ahhoz, hogy kifogj egy-két olyan odds-ot, amivel a végén jó nagyot tudsz szakítani.

A MotoGP-s közvetítéseket olyan neves fogadóirodák biztosítják az ügyfeleiknek, mint például a William Hill (és még 1-2 neves operátor). Ezért valószínűleg vagy sport TV-t vagy valamilyen streaming-szolgáltatást kell majd találnod ahhoz, hogy élőben tudd követni a megtett eseményt.

Melyek a legjobb mobilappok MotoGP fogadásokhoz?

Az alábbiakban szeretnénk néhány olyan mobilalkalmazást a figyelmedbe ajánlani, amelyekkel flottul, gond nélkül tudsz majd fogadni (lehetőleg 4G / 5G netes kapcsolaton vagy szakadásmentes WiFi-n keresztül) erre a sportra is.

Az általunk javasolt alkalmazások közös ismerve, hogy teljes mértékben bugmentesek, akadásmentesen működnek, és csupán minimális helyet igényelnek egy okosttelefon vagy táblagép tárhelyén. Emellett nem „zabálják” a memóriát sem, így több egyéb app is futhat mellettük egyidejűleg, ha legalább egy alsó-középkategóriás készüléken futtatod őket.

 • bet365 sportfogadás app – kétség sem fér hozzá, hogy az angliai buki mobilappjai napjainkban a piac legjobbjai közé tartoznak! Egyszerűen használhatók, tudnak magyarul, és nagyon könnyen lehet velük élő fogadásokat is tenni!
 • Unibet sports app – a máltai székhelyű bukméker mobilalkalmazásai szintén kiválók, és a letöltések számából kiindulva felhasználók százezrei használják őket (Androidos & iOS-es) világszerte.
 • 22bet app – a Curacao-n bejegyezett szolgáltatónak mindkét appja olyan jellemzőkkel bír, mint az egyszerű használat, a felhasználóbarát kezelőfelület és a spártaian egyszerű fogadószelvény, valamint a villámgyors működés.
 • William Hill apps – a londoni székhelyű bukméker alkalmazásai első látásra kissé bonyolultnak tűnik ugyan, de 1-2 perc alatt meg lehet szokni a használatukat. Az appokkal a fogadáskötés egyszerű, és a live streaming funkció is kiválóan működik rajtuk.

Ajánlott fizetési módok MotoGP fogadáshoz

Magyar felhasználóként az ember gyakran azzal szembesül egyes bukmékereknél, hogy jóval kevesebb fizetési mód áll a rendelkezésre, mint például a nyugat-európai országban élők esetében. És az igazat megvallva eléggé bosszantó tud lenni, hogy még mostanság is csupán a bukmékerek elenyésző hányad kínálja fel az anonimitást garantáló kriptopénzes fizetési módokat az ügyfelei számára.

A következőkben szeretnénk pár olyan fizetési módot néhány szó erejéig bemutatni, amelyeket egészen biztosan megtalálsz és használni is tudsz az általunk tesztelt bukmékereknél.

 • Egy kiváló megoldás, ha nem akarod a banki adataidat megadni, ráadásul még pre-paid kártyát is biztosít.

  Mutass többet
 • Befizetéseknél és kifizetéseknél is alkalmazható. Hátránya, hogy több munkanapot is igénybe vehet.

  Mutass többet
 • A bukméker mindegyike támogatja. Ezeknél nincsenek korlátozások az üdvözlő bónuszokra.

  Mutass többet
 • Biztonságos online biztonságos mód. De befizetésnél a kezdő bónuszt a felhasználó nem veheti igénybe.

  Mutass többet

11 értékelés, átlag 4.8 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése