Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az áttekintést Látogatás Powbet

Powbet Mobil Alkalmazás

A sportfogadási oldalhoz progresszív Powbet app tartozik. Illetve, fontos hogy nincsen szükség az alkalmazás manuális letöltésére, majd telepítésére, mert a mobiltelefonos verzión keresztül működik. Minden ott végrehajtott frissítés automatikusan elérhetővé válik az applikációban is.

Android alkalmazás

Letöltés

iOS alkalmazás

Letöltés

Powbet Alkalmazás

Powbet: Mobiltelefonos útmutató, az Android és az iOS alkalmazás áttekintése

Az okostelefonunkban megnyithatható applikációt könnyedén elérhetjük. A Powbet iOS és Android készülékeken keresztül is hozzáférhető az okoskészülékkel kompatibilis böngészőkön keresztül. A telefonos verzió minden fontos funkciót elérhetővé tesz, így kényelmesen tudjuk használni a weboldalt útközben is.

A hagyományos applikációkat az asztali és mobiltelefonos verziótól függetlenül kezelik. A progresszív appok nagy előnye, hogy nincs erre szükség; a weboldallal párhuzamosan frissül ez is. A legtöbb alkalmazás egyébként is a telefonos változat tökéletes mása, miért ne kapcsolhatnánk össze a kettőt? Telefonunk ugyan nem applikációként kezeli, hanem egy weboldal kezdőlapra kihelyezett formájaként, de lényegében ugyanúgy viselkedik, mint egy hagyományos alkalmazás.

Fooldal

Hogyan érhetem el a Powbet alkalmazását?

Nem szükséges külön Powbet letöltés az alkalmazások eléréséhez, hiszen az applikáció csak a weboldal egy kezdőlapra kihelyezett változata.

Azonban mivel egy kattintással - böngésző közvetítése nélkül is - megnyithatjuk, úgy viselkedik, mint a hagyományos alkalmazások.

Az okos készülékek ugyan nem kezelik alkalmazásként, de a köznyelvben már progresszív applikációként tartják számon.

Hogyan telepítsük a Powbetet: apk fájl Android készülékre

Mivel a szóban forgó sportfogadási oldal nem rendelkezik hagyományos applikációval, Powbet apk fájlt sem találunk az oldalon. Progresszív applikáció lévén azonban nincs is szükség erre. A telefon kezdőlapjára történő kihelyezéshez két lehetőséged is van:

 1. A mobiltelefonos oldal alján vagy tetején meg fog jelenni egy ,,powbet hozzáadása a kezdőképernyőhöz” gomb. Erre kell csak rákattintanod.
 2. Ha nem jönne fel az előbb említett link, akkor a weboldal megnyitása után kattints a böngésződ jobb felső sarkában található, pontoszlopot ábrázoló gombra, majd azon belül az ,,Alkalmazás telepítése” opcióra.
könyvjelző

Hogyan telepítsük a Powbetet: app iOS készülékre

A Powbet iPhone készüléken is elérhető. A feljebb ismertetett módon meg kell itt is nyitni a sportfogadási oldalt egy telefonos böngészőben, majd kihelyezni az okos készülék kezdőképernyőjére. Ha ezzel kész vagyunk, akkor legközelebb már egyszerűen és gyorsan be tudjuk hozni a Powbetet.

könyvjelző

Mobilverzió az Android, iOS és asztali gépes változattal szemben: előnyök és hátrányok

Napjainkban már rengeteg fogadási alkalmazás létezik. Az Androidon elérhető Google Play ugyan nem engedélyezi a szerencsejátékokkal kapcsolatos applikációkat, de telefonunkra nem csak innen tölthetünk le alkalmazásokat. A Google Play nagy előnye, hogy nagy figyelmet fordít a biztonságra, míg más forrásból származó alkalmazások csak a telefonunk saját szűrőjén megállva kerülnek ellenőrzés alá. Viszont ha a kaszinó-, illetve sportfogadási oldalak megbízható licensszel rendelkeznek, akkor a megbízhatóság nem szokott problémába ütközni. Azonban a mobiltelefonos verziót választva egyáltalán nem kell emiatt törnünk a fejünket.

"A böngészős mobilváltozat másik nagy előnye, hogy nem igényel külön letöltést és telepítést, hanem azonnal elérhetővé válik minden funkciója a weboldal megnyitásával."

Így gyorsan és egyszerűen kipróbálhatjuk telefonunkon azokat a sportfogadási oldalakat is, amelyeket ritkábban vagy még egyáltalán nem használtunk. A Powbet mobil verziója teljesen megegyező sémát követ az asztali gépes változattal, viszont itt könnyebben megy a le-fel görgetés. Ugyanúgy elérhető az oldal magyar nyelven, és itt is kiemelt helyet kap a befizetést indító és kapcsolatfelvételt kezdeményező gomb.

A mobiltelefonos verzió viszont böngészőt igényel, tehát először mindig meg kell nyitnunk egyet, hogy hozzáférjünk az online bukméker felületéhez. Emiatt ennek körülményesebb az elérése, és lassabb is lehet a különböző menüpontok betöltése. Gyakran a háttérben ugyanis más weboldalakhoz tartozó fülek is meg vannak nyitva.

Használhatóság

A Powbet kiválóan használható. Ha először nyitjuk meg az oldalt, akkor a rendszer rá fog kérdezni, hogy milyen nyelven szeretnénk használni az online fogadóiroda oldalát. Helyadatok alapján felismeri, hogy Magyarországon vagyunk, így az angol és a magyar nyelv közül választhatunk.

Az oldal a bukmékereknél megszokott, gép által fordított szövegekhez hasonlóan, ezen az oldalon is tartalmaz hibákat, de összességében használható. Illetve, az ügyfélszolgálat elérése, valamint a be- és kifizetések is kezdeményezése könnyedén megvalósítható. A GYIK megnyitásával felül meg fog jelenni egy új menüsor, ahonnan a weboldal egy nagyon leegyszerűsített ,,térképét” is megnyithatjuk, bár ez elsősorban a kaszinó részlegre koncentrál.

Hogyan lépjünk be az oldalra?

Gyors hozzáférés

A mobiltelefon böngészőjébe beírhatjuk egyből az oldal nevét (powbet.com vagy powbet1.com), de kulcsszavakkal is rákereshetünk a keresőmotorunkban. Ilyen például a ,,powbet”, a ,,powbet sports”, ,,powbet com” vagy a ,,powbet1 com”.  Tehát könnyen meg fogjuk találni.

Bejelentkezés lépésről lépésre

 1. Hozd be az oldalt böngésződben vagy közvetlenül a telefon kezdőképernyőjén keresztül, és válaszd ki a nyelvet.
 2. Kattints a ,,JÁTSSZ MOST” gombra a főoldal közepén.
 3. Fent menj rá a ,,Bejelentkezés” lehetőségre.
 4. A bejövő oldalon írd be a felhasználóneved és jelszavad.
Belépés bejelentkezési képernyő

Sportfogadás

A sportfogadási szolgáltatás minden online forgadóiroda lelke, így ennek hiányában vagy nem megfelelő működésével nem is tekinthető az oldal használhatónak. A Powbet alkalmazás és asztali gépes weboldalverzió ugyanazokat a sportfogadási lehetőségeket kínálja: meccs előtti és élő fogadásokat. A mérkőzésekre rákereshetünk különböző ligákon és sportágakon (pl. futball, lóverseny, virtuális mérkőzések) keresztül is. Tehetünk egyszeri és kombinált fogadásokat, és azon belül is többféle piacból választhatunk. Érdemes a bónuszlehetőségeket is kihasználni.

Sportfogadás
📲 Elérhető platformok weboldal és progresszív alkalmazások (Android, iOs)
🔴 Élő fogadás ✔️
💳 Mobil befizetés ✔️
Mobil kifizetés ✔️
ℹ️ Mobil ügyfélszolgálat E-mail, élő chat, mobiltelefon
🎁 Mobil ajánlat
különböző sportágak virtuális sport Lóverseny

Élő fogadás

Élő fogadás során éppen zajló meccsek bizonyos eseményeire tehetsz tétet. Aki szereti az izgalmakat, viszont nem akar sokat várni az eredményre, akkor annak inkább élőben érdemes fogadnia. Az oldalon könnyen elnavigálhatunk ezen fogadási piacokra: egyszerűen csak kattintsunk az ,,ÉLŐ” menüpontra, és már ott is találjunk magunkat a mérkőzések között.

élő fogadás

Ha a meccsekhez tartozó többi fogadási típust is meg szeretnénk tekinteni (pl. felet/alatt, hendikep, gólszám- vagy páros/páratlan fogadás) akkor csak le kell nyitni az egy-egy mérkőzéshez tartozó rejtett mezőket. Ha rákattintunk a mérkőzés nevére, akkor az eredményeket is folyamatosan nyomon követhetjük.

Fizetések

A bukméker oldalán számos fizetési lehetőség közül választhatunk be- és kifizetés során is, melyek jelentős része magyarországi játékosok számára is rendelkezésre áll. Nézzük, melyek ezek (a lista idővel módosulhat):

 • VISA (csak befizetés)
 • mastercard (csak befizetés)
 • Klarna. (csak befizetés)
 • paysafecard (csak befizetés)
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • NETELLER
 • eZeeWallet
 • MiFinity
 • bitcoin
 • litecoin
 • ethereum
 • ripple
 • banki átutalás (csak kifizetés)

Kifizetést nem kezdeményezhetünk a fenti lista első négy tagjával, viszont a banki átutalás itt már megvalósítható. Illetéket számíthat fel az oldal egyes fizetési módok (Klarna. és a kriptovaluták) esetében. A minimum befizethető, illetve átutalható összeg a legtöbb esetben 5 000 Ft-tól kezdődik, de a pontos adatokat megtalálod az oldalán. Minden ugyanúgy érvényes a Powbet mobil alkalmazás használata esetén is.

letét fizetési mód

Ügyfélszolgálat

Ha kérdésed merülne fel az oldallal kapcsolatban, akkor először nézd át a Powbet saját GYIK részlegét. Amennyiben ez nem segít, keresd fel az ügyfélszolgálatukat. Elérheted őket a support@powbet.com címen, illetve élő chaten is. Az utóbbi használatát ajánljuk inkább a rövidebb kérdésekhez, hiszen az egész nap elérhető, és gyorsan meg is érkezik a válasz. A kapcsolatfelvételi lehetőségek között ugyan nem említenek telefonszámot, de a Powbet applikáció lábléce tartalmaz egyet, amivel szintén megpróbálkozhatunk: +35627780669.

támogatás

Összefoglalás

Progresszív app lévén a Powbet Android és iOS készüléken is elérhető. Miután megnyitottad az oldalt okostelefonodon keresztül, már csak ki kell helyezned a kezdőképernyőre ahhoz, hogy az appot is el tudd kezdeni használni. Maga az oldal szépen beleillik az online fogadóirodák listájába; a fontosabb funkciók mind elérhetők és jól használhatók az oldalon, de különösebben nem is tűnik ki a többi közül.

Összefoglalva:

Korlátozások

Hiányos GYIK

Az élő közvetítés nem mindig működik megfelelően

3 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

?

Vannak az oldalon kimondottan mobiltelefon használatával szerezhető bónuszok?

Nem, a Powbet nem kínál semmilyen külön bónuszt a mobil verzió vagy applikáció használóinak.
?

A Powbet mobil alkalmazásában van elérhető élő közvetítés?

Igen, az élő meccseket nézheted élőben is. Kattints a mérkőzésre, majd azon belül fent a ,,Videó” menüpontra. Sajnos sokszor nem töltődik be, vagy hosszabb ideig kell várni rá.
?

Mennyire egyszerű a be- és kifizetés végrehajtása a Powbet applikációjában?

Miután belépsz és elkezdesz görgetni az oldalon belül, alul meg is jelenik a ,,BEFIZETÉS” gomb. Erre kell csak rákattintanod, és ezen keresztül a be- és kifizetést egyaránt intézheted majd.
?

Hol találom a Powbet promóciókat az appon belül?

A menüoszlop ,,PROMÓCIÓK” menüpontja alatt.
?

Hol találok .apk fájlt androidos mobiltelefonra?

A Powbet sehol sem tesz elérhetővé apk fájlt, mivel az alkalmazása progresszíven működik: közvetlen kapcsolatban áll a mobil böngészős verzióval, azaz nem igényel külön letöltést, hanem egyszerűen csak kiteszed a kezdőképernyődre a mobiltelefonos változatot.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.