Bankkártya sportfogadás – általános magyar nyelvű ismertető

Amióta létezik online sportfogadás, a bankkártyás fizetési mód – azaz a bankkártya pénz küldés/fogadás – mindig is szerepelt elérhető opcióként a bukmékerek által elfogadott fizetési módok között.

A bankkártya az online fogadás világában azon fizetési megoldások közé tartozik, amelyek a legmegbízhatóbbak, ezért hazánkban is igen sokan használják úgy a pénzbefizetésekhez, mint a nyereménykivételekhez.

Ebből a cikkből minden fontos információt megtudhatsz erről a népszerű fizetési módról, amit a Magyarország területén is működő bukmékerek mindegyike kivétel nélkül elfogad.

A cikkünkben egyebek mellett az alábbi témákat tárgyaljuk ki:

 • Olyan fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Bankkártyás fizetési módot;
 • A legjobb bukmékerek bankkártya fogadásra;
 • A bankkártya fogadás előnyei & hátrányai;
 • Biztonságos a bankkártyák használata az online sportfogadásban?
 • Miként lehet bankkártyához jutni?
 • Be- és kifizetés bankkártyával sportfogadási oldalakon;
 • Átfutási idő és az esetlegesen felmerülő költségek;
 • Egyéb alternatív fizetési módok;
 • Összegzés;
 • Gyakran ismételt kérdések.

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Bankkártya fizetést

3 bukmékert találtunk

A legjobb bukmékerek Bankkártya fogadásra

Ebben a fejezetben két olyan, a megbízható sportfogadás & szerencsejáték-szolgáltató cégek közé tartozó bukmékert szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyeknél teljesen gördülékenyen megy a bankkártyás fizetés. Ezeknél a bukiknál nincs semmilyen probléma, ha pénzt akarsz feltölteni a tjátékegyenlegedre. És természetesen abban az esetben sincs galiba, hogyha pénzkivételt / nyereményfelvételt kezdeményezel a birtokodban lévő bankkártyára.

Bankkártya online fogadás az Unibetnél

Az MGA-s (EU-s) licenccel rendelkező Unibet már igencsak régi „játékosnak” számít a magyarországi online sportfogadás piacán. A máltai bukinál a bankkártyás fizetési mód a cég fennállása óta szerepel az elérhető bankolási opciók között. Az Unibetnél a bankkártya sportfogadás roppant egyszerű. Pusztán annyit kell tenned, hogy a számlanyitást / regisztrációt követően hitelesítetted a felhasználói fiókod, és már intézheted a bukméker maximálisan biztonságos, magyar nyelvű fizetési felületén az aktuális pénzügyi tranzakcióidat: a befizetéseket és a kifizetéseket.

Az Unibet mellett szól az is, hogy bankkártyás fogadáshoz az Unibet appok (iOS-es & androidos) is tökéletesek. Így a kedvenc mobileszközöddel (okostelefonnal, tablettel, vagy akár még megfelelő okosórával is) nagyon könnyen és minimális idő alatt le tudod tudni a bankolási teendőidet.

"Régi játékosnak"

20.000 HUF bónusz!

Mindemellett az Unibetet azért is ajánjuk, mert ha bankkártyával hajtod végre az első befizetésed, akkor a sportfogadáshoz igénybe tudod venni a fogadóiroda üdvözlő ajánlatát is: ez egy 20 000 Ft-ért értékű welcome bónusz, ami számodra kockázatmentes fogadást jelent legfeljebb 20 ezer Ft-ig.

Bankkártya online fogadás a Bwinnél

A manapság már több mint két tucat országban jelen lévő, Bécs városában alapított (1997) bwin a magyar sportfogadók körében is nagy népszerűségnek örvend. Ez nem is csoda, mert az osztrák gyökerekkel rendelkező bukmékernél az odds-ok kimondottan jók a top sportligák, nemzetközi versenyek eseményei esetében. De emellett a bukmékernél rendszeresen vannak sportfogadás-promóciók, és a cég szolgáltatásainak mindegyike mobilplatformon is elérhető (mobilos weboldal & kétféle app). A bwin teljes mértékben megfelelő bankkártyás fogadásra is, mivel ez a bukméker szinte az összes létező neves bank kártyáját elfogadja.

A bankkártyás be- és kifizetések lebonyolítása a bwinnél senkinek sem jelenthet gondot. Mivel a kártyás opcióknál is magyar nyelvű a felhasználói felület, a tranzakciók végrehajtásához szükséges mezők kitöltése is teljesen egyértelmű.

A legismertebb sportfogási oldal

Most 20.000 Ft sportfogadási bónusszal!

A bwin a már említett előnyei mellett egy remek üdvözlő ajánlatot is nyújt az új tagjainak: egy olyan sportbónuszt, amely a regisztrációt követően akár már 3 000 Ft befizetésével is megszerezhető, és a maximális összege 20 000 Ft is lehet!

A bankkártyás fogadásnak az előnyei & hátrányai

A bankkártyás fizetés napjainkban az legbiztonságosabb megoldások közé sorolható. És ez a kijelentés még abban az esetben is megállja a helyét, ha a kártyánkat nem a „klasszikus” módon használjuk fizetésre mondjuk egy közértben vagy gyógyszertárban, hanem a világhálón, a megbízható sportfogadás oldalak egyikén fizetünk vele. Ugyanis a megbízható, kiváló hírnévvel bíró online sportfogadás oldalak mindegyike rendkívül komolyan veszi a biztonsági kérdéseket. A bankokhoz és más komoly pénzintézetekhez hasonlóan a legújabb SSL-titkosítási megoldásokat alkalmazzák, és az ügyfelek által megadott kártyaadatokat maximális biztonságban tárolják.

Manapság az online fizetések lebonyolítása esetében egyre inkább kezd elterjedni a kétlépcsős azonosítás is. Ilyenkor az adott kártya birtokosának egy SMS-ben kapott kóddal is meg kell erősítenie fizetési szándékát. Ez egy extra védelmi „réteget” biztosít a bankkártyák használatához a világhálón.

A bankkártyás fogadás további előnyei közé sorolható, hogy gyakorlatilag nincs olyan sportfogadás & szerencsejáték szolgáltató, amely például az üdvözlő ajánlatából kizárná azon felhasználókat, akik bankkártyás fizetést választják az első számlafeltöltésükhöz. Azaz ha a bankkártyáddal fizetsz az általad kiszemelt bukmékernél, akkor 100%, hogy nem lesz olyan bónuszigénylési problémád, mintha mondjuk a Netellert, vagy mondjuk Skrillt választanád az első számlafeltöltésedhez.

Előnyök

Korlátozások

Online fizetésnél meg kell adni a különböző kártyaadatokat (pl. CVV kód)

A kifizetés átfutási ideje, a kérelem leadásától számítva – kártyatípustól függően – több munkanapot is igénybe vehet.

Biztonságos a bankkártyák használata az online sportfogadásban?

Való igaz, hogy még manapság is sokan ódzkodnak attól, hogy egy webshopban (még akkor is, ha ismert cégről van szó), vagy egy online bukmékernél, kaszinóban, pókerteremben, stb., megadják a kártyaadataikat attól tartva, hogy az adott szolgáltató a jövőben esetleg visszaél majd a birtokába került információkkal. Tény, hogy akadnak a weben olyan sportfogadás-szolgáltatók is, amelyek a gyors profitszerzés érdekében, vagy egyéb okból kifolyólag tisztességtelen módon járnak el, és mondjuk lekorlátozzák a „túl sokat nyerő” felhasználóikat (így azok csak egy adott összegben fogadhatnak), vagy egyéb módon törnek borsot az orruk alá.

De azért még ezek a cégek sem vetemednek arra, hogy rátegyék a kezüket a felhasználók pénzére. Ráadásul (szerencsére) a simlis operátorok száma a kőkemény piaci versenyek hála mára megcsappant, és egyre több az olyan bukméker, amely a hivatalos licenc (működési engedély) mellett szakmai szervezetek tanúsítványait is fel tudja mutatni (pl. SSL, eCOGRA, EGBA).

Napjainkban a piacon hosszú távra tervező bukmékereknek elemei érdekük, hogy ne károsítsák meg semmilyen formában a felhasználóikat (sem közvetlenül, sem közvetve), valamit az is, hogy a lehető legmagasabb szintű biztonságot garantálják úgy a befizetések, mint a kifizetések lebonyolításához (pl. „banki szintű” 128 bites SSL-titkosítást alkalmaznak). Ha az általunk javasolt, megbízható bukmékereknél nyitsz számlát, biztosra veheted, hogy a bankkártyás tranzakciód során semmilyen komolyabb – a pénzmozgásokat vagy a személyes adataidat érintő – problémát nem fogsz tapasztalni! Minden egybevetve nyugodt lélekkel kijelentjük, hogy a bankkártyák használata az online sportfogadásban teljesen biztonságos, ha megbízható bukmékert választasz.

Hogy lehet bankkártyához jutni?

Ennél mi sem egyszerűbb! Csak annyit kell tenned, hogy egy neked megfelelő banknál nyitsz egy bankszámlát (ha még nem rendelkezel semmilyen bankszámlával). Majd ezt követően szemrevételezed a „kínálatot”, hogy milyen típusú bankkártyák érhetők el az adott banknál (pl. VISA, Mastercard). Ha sikerült eldöntened, hogy milyen fajtájú kártyát szeretnél, csak le kell adnod az igényed. Manapság már online is megoldható a magyarországi fiókokkal rendelkező bankoknál úgy a számlanyitás, mint a bankkártya igénylése.

Viszont mielőtt számlát nyitnál / kártyát igényelnél egy adott banknál, alaposan nézd át a felhasználási feltételeket, és minden egyéb, fontos dokumentumot, hogy teljes mértékben tisztában lehess az esetleges költségekkel (pl. számlavezetés havi díja, kártyakibocsájtás díja, kártya éves díja, stb.). A kártyát rendszerint postai úton kézbesítik ki neked az igényed benyújtását követő 1-2 héten belül. Ezt követően csak aktiválnod kell (pl. netbankon keresztül), és már használhatod is a sportfogadásra!

Be- és kifizetés bankkártyával sportfogadási oldalakon

A következőkben azokat az általános lépéseket fogjuk bemutatni, amelyek a be- és kifizetések lebonyolításához szükségesek sportfogadás oldalakon:

 1. A felhasználói azonosítóddal (vagy az e-mail-címeddel) és a jelszavaddal lépj be az adott sportfogadási oldalra;
 2. A felhasználó profilod menüjéből válaszd ki a „Befizetés” menüpontot, ha pénzt akarsz befizetni, vagy a „Kifizetést”, ha pénzt akarsz felvenni az egyenlegedről kártyára;
 3. Az elérhető fizetési módok közül válaszd ki a neked megfelelőt (pl. VISA kártya esetében a „VISA” opciót;
 4. Ezután töltsd ki az űrlap kötelező mezőit: befizetés összege, kártyán található név, lejárati dátum, CVV-kód, a tranzakció pénzneme (ez lehet, hogy opcionális);
 5. Ha mindezzel készen vagy, akkor még egy alkalommal nézd át, hogy helyesen adtál-e meg minden adatot, és kattints a megfelelő gombra (befizetés esetén a „Befizetésre”, míg kifizetésnél a „Kifizetésre”.

Bankkártya

Átfutási idő és az esetlegesen felmerülő költségek

Az internetes bukmékerek és az egyéb játékszervezők (kaszinók, pókertermek) általában nem szoktak tranzakciós díjat, költséget felszámítani sem befizetésekkor, sem a nyeremények kifizetésekkor. Viszont az gyakran megesik, hogy a bukméker ugyan nem számol fel járulékos díjat, viszont a kártyát kibocsájtó bank más protokollt követve megteszi azt. Ezért érdemes az általad használt pénzintézet weboldalán alaposan utánajárnod, hogy milyen esetleges költségekkel, díjakkal kell számolnod, ha sportfogadási oldalon fizetsz be pénzt, vagy kérsz ki onnan nyereményt a kártyádra.

Befizetési díjak, idők, limitek

FogadóirodaLetét gyorsaságaDíjmentesMin/Max limitek

Unibet

azonnali

3300 Ft/4 millió Ft

Bwin

azonnali

10$/2000$

22Bet

azonnali

1$ (1€)

Betmaster

azonnali

10$ (10€)

Kifizetési díjak, idők, limitek

FogadóirodaKifizetés gyorsaságaDíjmentesMin/Max limitek

Unibet

1-5 banki munkanap

10€/9000€

Bwin

1-5 banki munkanap

15€/800€

22Bet

2-5 banki munkanap

1.5€($)

Betmaster

2-7 banki munkanap

20$/2000€

Egyéb alternatív fizetési módok

 • Az online sportfogadás és szerencsejáték világában az egyik legnépszerűbb alternatív fizetési mód a Skrill e-tárcája. A legtöbb szolgáltató elfogadja, prepaid (feltöltött) kártya is igényelhető hozzá,…

  Több
 • A PayPal a legnépszerűbb e-pénztárcák közé tartozik, és számos előnnyel bír, mivel olyan prémium szolgáltatásokat is nyújt, mint a „vásárlói védelem”. Viszont a PayPal-t csak…

  Több
 • Napjainkban a Bitcoin – és az egyéb kriptopénzek – népszerűsége az egeket ostromolja. Ezek után nem meglepő, hogy ezek a 21. századi digitális fizetési metódusok…

  Több

Összegzés

Örülünk, hogy velünk tartottál, és ezt a cikket végigolvasva szert tettél mindazon alapvető információkra és tudásra, ami ahhoz szükséges, hogy a bankkártyás fizetési módot is nyugodtan használhasd az internetes sportfogadáshoz! Remélhetőleg cikkünkből az is világossá vált számodra, hogy ennek a fizetési módszernek számos előnye van, teljes mértékben biztonságos, és gyakorlatilag nincs semmilyen „kézzelfogható” hátránya!

GYIK

? VISA és Mastercardot mindegyik bukméker elfogad?

Igen, ezt a két kártyafajtát a sportfogadás oldalak mindegyike támogatja.

? Payoneer kártyát is használhatok sportfogadáshoz?

Legjobb tudomásunk szerint ilyen típusú prepaid kártyát nem használhatsz sportfogadáshoz vagy szerencsejátékhoz.

? Hány befizetési tranzakciót hajthatok végre egy nap a kártyámmal?

Ez függhet az adott kártya típusától, a kártyát kibocsájtó pénzintézettől, valamint az adott bukmékertől is.

? Előfordulhat, hogy elutasíthatja a kártyámat a rendszer befizetésnél?

Igen, előfordulhat, ha valamilyen adatot rosszul adtál meg, vagy nincs elég anyagi fedezet az adott kártyán.

? Befizethetek a CVV-kód megadása nélkül is?

Ezt a speciális három számjegyű kódot (rendszerint az adott kártya hátoldalán találod) mindenképpen meg kell adnod, máskülönben a tranzakció nem kerül végrehajtásra.

0 értékelés, átlagos 0 az 5 -ből