Bankkártya sportfogadás [2021. augusztus]

Amióta létezik online sportfogadás, a bankkártyás fizetési mód – azaz a bankkártya pénz küldés/fogadás – mindig is szerepelt elérhető opcióként a bukmékerek által elfogadott fizetési módok között.

A bankkártya az online fogadás világában azon fizetési megoldások közé tartozik, amelyek a legmegbízhatóbbak, ezért hazánkban is igen sokan használják úgy a pénzbefizetésekhez, mint a nyereménykivételekhez.

Ebből a cikkből minden fontos információt megtudhatsz erről a népszerű fizetési módról, amit a Magyarország területén is működő bukmékerek mindegyike kivétel nélkül elfogad.

Bankkártya sportfogadás

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Bankkártya fizetést

Találtunk: 4 Fogadóirodák

Betmaster

6.8/10

 • Jól áttekinthető, letisztult honlap
 • Magyarországról is megnyíló, gyors oldal
 • Bónusz jutalom a rendszeres játékért
 • Telefonon is szép
 • Nincs magyar ügyfélszolgálat
 • Banki átutalással
 • Neteller
 • Skrill
 • MasterCard
 • BitCoin
 • Bankkártya
 • Wise

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

Betmaster ismertető

Bankkártya fogadás teljes útmutató

Minden, amit tudnod kell a bankkártyás sportfogadásról

Egy bevett pénzügyi szolgáltató által kibocsátott bankkártya a legegyszerűbb és legbiztosabb módja az online sportfogadásnak. A legjobb bankkártyás bukmékerek listája.

Ha az online sportfogadás finanszírozásáról van szó, egy dombornyomott vagy elektronikus bankkártya a legkézenfekvőbb megoldás. Bankkártya alatt az olyan betéti vagy hitelkártyákat értjük, amik egy bankszámlához vannak kötve, szemben a “feltölthető” (prepaid) kártyákkal. Ebben a cikkben a bankkártyás fizetés előnyeit és hátrányait részletezzük az olvasónak. Több értékelési szempont alapján sorrendbe helyeztük a legjobb bankkártyás bukmékereket, és rajtuk keresztül bemutatjuk a bankkártyás befizetés és fogadás menetét. A bankkártyák már hazánban is évtizedek óta jelen vannak, használatuk az egész világon széles körben elterjedt. Legyenek klasszikus hitelkártyák vagy a bankszámlánkhoz tartozó betéti kártyák, kézenfekvő és kényelmes fizetési eszközt jelentenek a sportfogadásban. A cikket egy GYIK-szekció zárja, ahol a bankkártyás sportfogadással kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat szedtük egy csokorba.

Mit kell tudni a bankkártyás sportfogadásról?

A bankkártyás sportfogadás egyszerre hálás és egyszerű téma, de lehet váratlan és igen bosszantó meglepetések forrása is. A betéti kártya (debit card) a gyakoribb megoldás, amikor a kártyánkat - és ezáltal a bankszámlánkat - csak az egyenlegünk erejéig terhelhetjük meg.

Mit kell tudni a bankkártyás sportfogadásról?

A hitelkártya (credit card) esetében a bank egy szerződésben rögzített hitelkeretet biztosít a kártya mögé. Fizetéskor bankunk a kedvezményezett számára átutalja a pénzt, mi pedig hitelként tartozunk vele a banknak. Az un. prepaid, feltölthető virtuális vagy fizikai kártyákat az ilyen szolgáltatást is nyújtó fizetési módoknál mutatjuk be.

 1. Magyarországon magánszemély először 1989-ben igényelhetett Visa bankkártyát, de csak legalább 2000 dolláros számlafedezet mellett. A rossz nyelvek szerint azért, mert az MKB akkori első embere egy amerikai hotelben nem tudott készpénzzel fizetni.
 2. Ma már a dombornyomott és az elektronikus kártyák közötti különbségek elmosódtak. Ritka az olyan szituáció, ahol - online vagy élőben - elvárják az előbbit az utóbbival szemben.
 3. 2020-ban Magyarországon a kártyás fizetés forgalma összességében 23%-kal nőtt az előző évhez képest.
 4. Az un. POS-terminál egy kártyaelfogadó terminál, ahol készpénzmentesen fizethetünk. Ennek a megléte 2021. január 1-től kötelező az online pénztárgépet üzemeltető kereskedőknél.

Bankkártyás fizetést egy online bukmékernél akkor válasszunk, ha nem bánjuk, hogy a kifizetések átfutási ideje - a feldolgozás és maga a tranzakció - több banki munkanapba is beletelhet. Ennek a mértéke változó, de minden esetben az van a háttérben, hogy a bankkártyákra és számlákra vonatkozó pénzügyi műveleteknek a pénzmosás visszaszorítása érdekében több biztonsági feltételnek kell megfelelniük.

A bukmékereknél az ilyen kifizetési igényeket egyenként hagyhatják jóvá, ezért hangsúlyozottan fontos, hogy olyan bankszámlát használjunk, ami a mi nevünkön van és ugyanahhoz a lakcímhez van kötve, amivel természetes személyként beregisztráltunk. 

Hogy mit kapunk ezért a lassúságért cserébe? Egy elfogadott bankkártyával biztosan igénybe vehetünk bónuszt, kedvezőbbek a be- és kifizetési limitek, valamint - az e-tárcákkal szemben - nem kell külön tranzakciós költségekkel számolnunk, ha a saját bankszámlánkon akarjuk tudni a pénzt. Természetesen olyan bankszámlát használjunk, amiknek a pénzneme megegyezik a játékosszámlánkéval.

GYIK

? VISA és Mastercardot mindegyik bukméker elfogad?

Igen, ezt a két kártyafajtát a sportfogadás oldalak mindegyike támogatja.

? Payoneer kártyát is használhatok sportfogadáshoz?

Legjobb tudomásunk szerint ilyen típusú prepaid kártyát nem használhatsz sportfogadáshoz vagy szerencsejátékhoz.

? Hány befizetési tranzakciót hajthatok végre egy nap a kártyámmal?

Ez függhet az adott kártya típusától, a kártyát kibocsájtó pénzintézettől, valamint az adott bukmékertől is.

? Előfordulhat, hogy elutasíthatja a kártyámat a rendszer befizetésnél?

Igen, előfordulhat, ha valamilyen adatot rosszul adtál meg, vagy nincs elég anyagi fedezet az adott kártyán.

? Befizethetek a CVV-kód megadása nélkül is?

Ezt a speciális három számjegyű kódot (rendszerint az adott kártya hátoldalán találod) mindenképpen meg kell adnod, máskülönben a tranzakció nem kerül végrehajtásra.

Hogyan tudok egy bukmékernél befizetni bankkártyával?

Mielőtt sportfogadásra és bankkártyás befizetésre szánnánk el magunkat, érdemes utánanézni, hogy a bankunk mennyire lelkesedik azért az ötletért, hogy a terméküket szerencsejátékra használják fel. Ez idehaza Magyarországon sem egyértelmű; például a K&H Bank kártyáit nem használhatjuk fel sportfogadásra külföldi oldalakon, de érdekes módon az OTP Bankét igen. Ha úgy néz ki, nem áll fenn ilyen akadály, akkor a befizetés a következő egyszerű lépéseken keresztül történik:

 1. 1 lépés

  Befizetni egy online bukmékernél akkor tudsz, ha van felhasználói fiókod. Például az Unibetnél a felhasználói fiók létrehozása már magyar nyelven is lehetséges. Játékosszámlája csak természetes személynek lehet, amit ellenőrizni is fognak, ezért pontosan add meg a kért adatokat. Menj végig a regisztrációs űrlapokon, állítsd be játékegyenleged pénznemét.

  1 lepes
 2. 2 lépés

  Az Unibeten a befizetésre mutató linket - asztali böngészőből megnyitva - a weboldal a jobb felső sarkában, a fiókadataid mellett találod. Itt is külön figyelmeztetni fognak arra, hogy olyan számlát/szolgáltatást válassz befizetésre, ami a saját neveden van.

  2 lepes
 3. 3 lépés

  Bankkártyás fizetés esetén a Unibet arra is figyelmeztet, hogy eltérő pénznem esetén a bukméker bankja fog váltani, ami nekünk plusz költséget jelent. Ezért feltétlen olyan bankszámlát, illetve kártyát használjunk, aminek a pénzneme megegyezik a játékosfiókunk egyenlegével. Ez utóbbit már regisztrációkor be kell állítani, a megváltoztatása pedig nagyon körülményes.

  3 lepes
 4. 4 lépés

  A Unibet Visa és Mastercard kártyát is elfogad. A minimum befizetés 10 eurónak megfelelő összeg. Mivel ez a bukméker biztonságos HTTPS-protokollt használ az adatok továbbítására és titkosítására, valamint fizetéskor a banki szolgáltatód megerősítésére is szükség van, ezért nem kell aggódnod a személyes pénzügyi adataid biztonsága miatt.

  4 lepes

Biztonságos a bankkártyák használata az online sportfogadásban?

Való igaz, hogy még manapság is sokan ódzkodnak attól, hogy egy webshopban (még akkor is, ha ismert cégről van szó), vagy egy online bukmékernél, kaszinóban, pókerteremben, stb., megadják a kártyaadataikat attól tartva, hogy az adott szolgáltató a jövőben esetleg visszaél majd a birtokába került információkkal.

Tény, hogy akadnak a weben olyan sportfogadás-szolgáltatók is, amelyek a gyors profitszerzés érdekében, vagy egyéb okból kifolyólag tisztességtelen módon járnak el, és mondjuk lekorlátozzák a „túl sokat nyerő” felhasználóikat (így azok csak egy adott összegben fogadhatnak), vagy egyéb módon törnek borsot az orruk alá.

De azért még ezek a cégek sem vetemednek arra, hogy rátegyék a kezüket a felhasználók pénzére. Ráadásul (szerencsére) a simlis operátorok száma a kőkemény piaci versenyek hála mára megcsappant, és egyre több az olyan bukméker, amely a hivatalos licenc (működési engedély) mellett szakmai szervezetek tanúsítványait is fel tudja mutatni (pl. SSL, eCOGRA, EGBA).

Napjainkban a piacon hosszú távra tervező bukmékereknek elemei érdekük, hogy ne károsítsák meg semmilyen formában a felhasználóikat (sem közvetlenül, sem közvetve), valamit az is, hogy a lehető legmagasabb szintű biztonságot garantálják úgy a befizetések, mint a kifizetések lebonyolításához (pl. „banki szintű” 128 bites SSL-titkosítást alkalmaznak).

Ha az általunk javasolt, megbízható bukmékereknél nyitsz számlát, biztosra veheted, hogy a bankkártyás tranzakciód során semmilyen komolyabb – a pénzmozgásokat vagy a személyes adataidat érintő – problémát nem fogsz tapasztalni! Minden egybevetve nyugodt lélekkel kijelentjük, hogy a bankkártyák használata az online sportfogadásban teljesen biztonságos, ha megbízható bukmékert választasz.

 1. 1

  10.000 Ft Bónusz

 2. 2

  Sport bónusz 20.000 HUF

 3. 3

  100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

A legjobb bukmékerek Bankkártya fogadásra

Ebben a fejezetben két olyan, a megbízható sportfogadás & szerencsejáték-szolgáltató cégek közé tartozó bukmékert szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyeknél teljesen gördülékenyen megy a bankkártyás fizetés. Ezeknél a bukiknál nincs semmilyen probléma, ha pénzt akarsz feltölteni a tjátékegyenlegedre. És természetesen abban az esetben sincs galiba, hogyha pénzkivételt / nyereményfelvételt kezdeményezel a birtokodban lévő bankkártyára.

Bankkártya online fogadás az Unibetnél

Az MGA-s (EU-s) licenccel rendelkező Unibet már igencsak régi „játékosnak” számít a magyarországi online sportfogadás piacán. A máltai bukinál a bankkártyás fizetési mód a cég fennállása óta szerepel az elérhető bankolási opciók között. Az Unibetnél a bankkártya sportfogadás roppant egyszerű. Pusztán annyit kell tenned, hogy a számlanyitást / regisztrációt követően hitelesítetted a felhasználói fiókod, és már intézheted a bukméker maximálisan biztonságos, magyar nyelvű fizetési felületén az aktuális pénzügyi tranzakcióidat: a befizetéseket és a kifizetéseket.

Az Unibet mellett szól az is, hogy bankkártyás fogadáshoz az Unibet appok (iOS-es & androidos) is tökéletesek. Így a kedvenc mobileszközöddel (okostelefonnal, tablettel, vagy akár még megfelelő okosórával is) nagyon könnyen és minimális idő alatt le tudod tudni a bankolási teendőidet.

10.000 Ft Bónusz

Mindemellett az Unibetet azért is ajánjuk, mert ha bankkártyával hajtod végre az első befizetésed, akkor a sportfogadáshoz igénybe tudod venni a fogadóiroda üdvözlő ajánlatát is: ez egy 20 000 Ft-ért értékű welcome bónusz, ami számodra kockázatmentes fogadást jelent legfeljebb 20 ezer Ft-ig.

Kiemelt bukmeker Unibet

Bankkártya online fogadás a Bwinnél

A manapság már több mint két tucat országban jelen lévő, Bécs városában alapított (1997) Bwin a magyar sportfogadók körében is nagy népszerűségnek örvend. Ez nem is csoda, mert az osztrák gyökerekkel rendelkező bukmékernél az odds-ok kimondottan jók a top sportligák, nemzetközi versenyek eseményei esetében.

De emellett a bukmékernél rendszeresen vannak sportfogadás-promóciók, és a cég szolgáltatásainak mindegyike mobilplatformon is elérhető (mobilos weboldal & kétféle app). A Bwin teljes mértékben megfelelő bankkártyás fogadásra is, mivel ez a bukméker szinte az összes létező neves bank kártyáját elfogadja.

A bankkártyás be- és kifizetések lebonyolítása a bwinnél senkinek sem jelenthet gondot. Mivel a kártyás opcióknál is magyar nyelvű a felhasználói felület, a tranzakciók végrehajtásához szükséges mezők kitöltése is teljesen egyértelmű.

A legismertebb sportfogási oldal

Sport bónusz 20.000 HUF

A bwin a már említett előnyei mellett egy remek üdvözlő ajánlatot is nyújt az új tagjainak: egy olyan sportbónuszt, amely a regisztrációt követően akár már 3 000 Ft befizetésével is megszerezhető, és a maximális összege 20 000 Ft is lehet!

Kiemelt bukmeker bwin

A bankkártyás fogadásnak az előnyei & hátrányai

A bankkártyás fizetés napjainkban az legbiztonságosabb megoldások közé sorolható. És ez a kijelentés még abban az esetben is megállja a helyét, ha a kártyánkat nem a „klasszikus” módon használjuk fizetésre mondjuk egy közértben vagy gyógyszertárban, hanem a világhálón, a megbízható sportfogadás oldalak egyikén fizetünk vele.

Ugyanis a megbízható, kiváló hírnévvel bíró online sportfogadás oldalak mindegyike rendkívül komolyan veszi a biztonsági kérdéseket. A bankokhoz és más komoly pénzintézetekhez hasonlóan a legújabb SSL-titkosítási megoldásokat alkalmazzák, és az ügyfelek által megadott kártyaadatokat maximális biztonságban tárolják.

Manapság az online fizetések lebonyolítása esetében egyre inkább kezd elterjedni a kétlépcsős azonosítás is. Ilyenkor az adott kártya birtokosának egy SMS-ben kapott kóddal is meg kell erősítenie fizetési szándékát. Ez egy extra védelmi „réteget” biztosít a bankkártyák használatához a világhálón.

A bankkártyás fogadás további előnyei közé sorolható, hogy gyakorlatilag nincs olyan sportfogadás & szerencsejáték szolgáltató, amely például az üdvözlő ajánlatából kizárná azon felhasználókat, akik bankkártyás fizetést választják az első számlafeltöltésükhöz. Azaz ha a bankkártyáddal fizetsz az általad kiszemelt bukmékernél, akkor 100%, hogy nem lesz olyan bónuszigénylési problémád, mintha mondjuk a Netellert, vagy mondjuk Skrillt választanád az első számlafeltöltésedhez.

Előnyök

Korlátozások

Online fizetésnél meg kell adni a különböző kártyaadatokat (pl. CVV kód)

A kifizetés átfutási ideje, a kérelem leadásától számítva – kártyatípustól függően – több munkanapot is igénybe vehet.

Átfutási idő és az esetlegesen felmerülő költségek

Az internetes bukmékerek és az egyéb játékszervezők (kaszinók, pókertermek) általában nem szoktak tranzakciós díjat, költséget felszámítani sem befizetésekkor, sem a nyeremények kifizetésekkor. Viszont az gyakran megesik, hogy a bukméker ugyan nem számol fel járulékos díjat, viszont a kártyát kibocsájtó bank más protokollt követve megteszi azt. Ezért érdemes az általad használt pénzintézet weboldalán alaposan utánajárnod, hogy milyen esetleges költségekkel, díjakkal kell számolnod, ha sportfogadási oldalon fizetsz be pénzt, vagy kérsz ki onnan nyereményt a kártyádra.

Befizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Letét gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

Unibet

azonnali

3300 Ft/4 millió Ft

Bwin

azonnali

10$/2000$

22bet

azonnali

1$ (1€)

Betmaster

azonnali

10$ (10€)

Kifizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Kifizetés gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

Unibet

1-5 banki munkanap

10€/9000€

Bwin

1-5 banki munkanap

15€/800€

22bet

2-5 banki munkanap

1.5€($)

Betmaster

2-7 banki munkanap

20$/2000€

Alternatív fizetési módok

Egy online bukmékernél a bankkártyás befizetés és az e-tárcás befizetések között a sebességet tekintve sok különbség nincsen, a kifizetéseknél azonban jelentős eltérés is lehet. Ha nem szeretnél sokat várni a kifizetésekre, és a családi “kasszától” elválasztva, diszkréten kezelnéd a szerencsejátékos pénzügyeidet, ma már számtalan alternatív bankolási mód közül választhatsz.

A saját bankkártyádról is feltölthető e-tárcák és számlák kifizetések esetén is nagyon gyorsak. A legnépszerűbb e-pénztárca-szolgáltatók közül egyre több elérhető Magyarországról is, és akár forintos számlákat is létrehozhatunk velük. Az elmúlt egy-két év kriptoőrületét meglovagolva egyre több játékplatform teszi lehetővé a kriptopénz használatát befizetésre és játékra.

 • Az online sportfogadás és szerencsejáték világában az egyik legnépszerűbb alternatív fizetési mód a Skrill e-tárcája. A legtöbb szolgáltató elfogadja, prepaid (feltöltött) kártya is igényelhető hozzá, és a bankkártyás fizetési móddal ellentétben a Skrillnél csak kevesebb „érzékeny” adatot kell megadnunk.

  Mutass többet
 • A PayPal a legnépszerűbb e-pénztárcák közé tartozik, és számos előnnyel bír, mivel olyan prémium szolgáltatásokat is nyújt, mint a „vásárlói védelem”. Viszont a PayPal-t csak a bukmékerek kis része fogadja el fizetési módként, és Magyarországon műanyag kártya sem igényelhető hozzá.

  Mutass többet
 • Napjainkban a Bitcoin – és az egyéb kriptopénzek – népszerűsége az egeket ostromolja. Ezek után nem meglepő, hogy ezek a 21. századi digitális fizetési metódusok már egyes online fogadóirodáknál és kaszinóknál is elérhetők. Az előnyük a nagyfokú biztonság mellett az, hogy átlagon felüli anonimitást is garantálnak.

  Mutass többet
 • A Neteller e-számlát számos bukmékernél használhatod be- és kifizetésre, sok helyen akár bónuszt is igényelhetsz ezekre a befizetésekre.

  Mutass többet

9 értékelés, átlag 4.8 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése