Bankkártya sportfogadás

Frissítve:

Amióta létezik online sportfogadás, a bankkártyás fizetési mód – azaz a bankkártya pénz küldés/fogadás – mindig is szerepelt elérhető opcióként a bukmékerek által elfogadott fizetési módok között. 

A bankkártya az online fogadás világában azon fizetési megoldások közé tartozik, amelyek a legmegbízhatóbbak, ezért hazánkban is igen sokan használják úgy a pénzbefizetésekhez, mint a nyereménykivételekhez. 

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Bankkártya fizetést

Találtunk: 2 Fogadóirodák

 1. 1

  GGBet

  Értékelése: 8.6/10

  • E-sport fogadásokban és bónuszokban kiemelkedő
  • Kiváló felhasználói felület
  • Számos pénzügyi szolgáltató
  • Hatalmas online kaszinó
 2. 2

  Ivibet

  Értékelése: 8/10

  • Kiváló, mobilos használatra tervezett oldal
  • Meggyőző sportfogadási kínálat
  • Egyben minőségi online kaszinó
  • Versenyképes oddsok

Bankkártya sportfogadás - a végső útmutató

Frissítve:

Mit kell tudni a bankkártyás sportfogadásról?

Mit kell tudni a bankkártyás sportfogadásról?

A bankkártyás sportfogadás egyszerre hálás és egyszerű téma, de lehet váratlan és igen bosszantó meglepetések forrása is. A betéti kártya (debit card) a gyakoribb megoldás, amikor a kártyánkat - és ezáltal a bankszámlánkat - csak az egyenlegünk erejéig terhelhetjük meg.

A hitelkártya (credit card) esetében a bank egy szerződésben rögzített hitelkeretet biztosít a kártya mögé. Fizetéskor bankunk a kedvezményezett számára átutalja a pénzt, mi pedig hitelként tartozunk vele a banknak. Az un. prepaid, feltölthető virtuális vagy fizikai kártyákat az ilyen szolgáltatást is nyújtó fizetési módoknál mutatjuk be.

 1. Magyarországon magánszemély először 1989-ben igényelhetett Visa bankkártyát, de csak legalább 2000 dolláros számlafedezet mellett. A rossz nyelvek szerint azért, mert az MKB akkori első embere egy amerikai hotelben nem tudott készpénzzel fizetni.
 2. Ma már a dombornyomott és az elektronikus kártyák közötti különbségek elmosódtak. Ritka az olyan szituáció, ahol - online vagy élőben - elvárják az előbbit az utóbbival szemben.
 3. 2020-ban Magyarországon a kártyás fizetés forgalma összességében 23%-kal nőtt az előző évhez képest.
 4. Az un. POS-terminál egy kártyaelfogadó terminál, ahol készpénzmentesen fizethetünk. Ennek a megléte 2021. január 1-től kötelező az online pénztárgépet üzemeltető kereskedőknél.

Bankkártyás fizetést egy online bukmékernél akkor válasszunk, ha nem bánjuk, hogy a kifizetések átfutási ideje - a feldolgozás és maga a tranzakció - több banki munkanapba is beletelhet. Ennek a mértéke változó, de minden esetben az van a háttérben, hogy a bankkártyákra és számlákra vonatkozó pénzügyi műveleteknek a pénzmosás visszaszorítása érdekében több biztonsági feltételnek kell megfelelniük.

A bukmékereknél az ilyen kifizetési igényeket egyenként hagyhatják jóvá, ezért hangsúlyozottan fontos, hogy olyan bankszámlát használjunk, ami a mi nevünkön van és ugyanahhoz a lakcímhez van kötve, amivel természetes személyként beregisztráltunk. 

Hogy mit kapunk ezért a lassúságért cserébe? Egy elfogadott bankkártyával biztosan igénybe vehetünk bónuszt, kedvezőbbek a be- és kifizetési limitek, valamint - az e-tárcákkal szemben - nem kell külön tranzakciós költségekkel számolnunk, ha a saját bankszámlánkon akarjuk tudni a pénzt. Természetesen olyan bankszámlát használjunk, amiknek a pénzneme megegyezik a játékosszámlánkéval.

Mit kell tudni a bankkártyás sportfogadásról
🏙️ Alapítva 2017
💻 Elterjedtség Nemzetközi
💳 Típus Bankkártyák
🗺️ Elfogadó országok Világszerte
📱 Saját alkalmazás Igen
💯 Feldolgozási költség 0%
Tranzakciók gyorsasága Akár 48 óra

Hogyan tudok egy bukmékernél befizetni bankkártyával?

Mielőtt sportfogadásra (mint például loverseny fogadas) és bankkártyás befizetésre szánnánk el magunkat, érdemes utánanézni, hogy a bankunk mennyire lelkesedik azért az ötletért, hogy a terméküket szerencsejátékra használják fel. Ez idehaza Magyarországon sem egyértelmű; például a K&H Bank kártyáit nem használhatjuk fel sportfogadásra külföldi oldalakon, de érdekes módon az OTP Bankét igen. Ha úgy néz ki, nem áll fenn ilyen akadály, akkor a befizetés a következő egyszerű lépéseken keresztül történik:

 1. 1 lépés

  Befizetni egy online bukmékernél akkor tudsz, ha van felhasználói fiókod. Például az Unibetnél a felhasználói fiók létrehozása már magyar nyelven is lehetséges. Játékosszámlája csak természetes személynek lehet, amit ellenőrizni is fognak, ezért pontosan add meg a kért adatokat. Menj végig a regisztrációs űrlapokon, állítsd be játékegyenleged pénznemét.
  1 lepes
 2. 2 lépés

  Az Unibeten a befizetésre mutató linket - asztali böngészőből megnyitva - a weboldal a jobb felső sarkában, a fiókadataid mellett találod. Itt is külön figyelmeztetni fognak arra, hogy olyan számlát/szolgáltatást válassz befizetésre, ami a saját neveden van.
  2 lepes
 3. 3 lépés

  Bankkártyás fizetés esetén a Unibet arra is figyelmeztet, hogy eltérő pénznem esetén a bukméker bankja fog váltani, ami nekünk plusz költséget jelent. Ezért feltétlen olyan bankszámlát, illetve kártyát használjunk, aminek a pénzneme megegyezik a játékosfiókunk egyenlegével. Ez utóbbit már regisztrációkor be kell állítani, a megváltoztatása pedig nagyon körülményes.
  3 lepes
 4. 4 lépés

  A Unibet Visa és Mastercard kártyát is elfogad. A minimum befizetés 10 eurónak megfelelő összeg. Mivel ez a bukméker biztonságos HTTPS-protokollt használ az adatok továbbítására és titkosítására, valamint fizetéskor a banki szolgáltatód megerősítésére is szükség van, ezért nem kell aggódnod a személyes pénzügyi adataid biztonsága miatt.
  4 lepes

A legjobb bukmékerek Bankkártya fogadásra

Ebben a fejezetben két olyan, a megbízható sportfogadás & szerencsejáték-szolgáltató cégek közé tartozó bukmékert szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyeknél teljesen gördülékenyen megy a bankkártyás fizetés. Ezeknél a bukiknál nincs semmilyen probléma, ha pénzt akarsz feltölteni a tjátékegyenlegedre. És természetesen abban az esetben sincs galiba, hogyha pénzkivételt / nyereményfelvételt kezdeményezel a birtokodban lévő bankkártyára.  

 1. 1

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 2. 2

  Sport bónusz 35,000 Ft + 4,000 Ft Free Bet

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 3. 3

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 4. 4

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 5. 5

  100% bónusz akár 150.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Bankkártya online fogadás az Unibetnél

Az MGA-s (EU-s) licenccel rendelkező Unibet már igencsak régi „játékosnak” számít a magyarországi online sportfogadás piacán. A máltai bukinál a bankkártyás fizetési mód a cég fennállása óta szerepel az elérhető bankolási opciók között. Az Unibetnél a bankkártya sportfogadás roppant egyszerű. Pusztán annyit kell tenned, hogy a számlanyitást / regisztrációt követően hitelesítetted a felhasználói fiókod, és már intézheted a bukméker maximálisan biztonságos, magyar nyelvű fizetési felületén az aktuális pénzügyi tranzakcióidat: a befizetéseket és a kifizetéseket. 

Az Unibet mellett szól az is, hogy bankkártyás fogadáshoz az Unibet appok (iOS-es & androidos) is tökéletesek. Így a kedvenc mobileszközöddel (okostelefonnal, tablettel, vagy akár még megfelelő okosórával is) nagyon könnyen és minimális idő alatt le tudod tudni a bankolási teendőidet. 

A legjobb alkalmazás!

Mindemellett az Unibetet azért is ajánjuk, mert ha bankkártyával hajtod végre az első befizetésed, akkor a sportfogadáshoz igénybe tudod venni a fogadóiroda üdvözlő ajánlatát is: ez egy 20 000 Ft-ért értékű  welcome bónusz, ami számodra kockázatmentes fogadást jelent legfeljebb 20 ezer Ft-ig.

Fogadj most Ismertető

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

kiemelt bukméker unibet

Bankkártya online fogadás a Bwinnél

A manapság már több mint két tucat országban jelen lévő, Bécs városában alapított (1997) bwin a magyar sportfogadók körében is nagy népszerűségnek örvend. Ez nem is csoda, mert az osztrák gyökerekkel rendelkező bukmékernél az odds-ok kimondottan jók a top sportligák, nemzetközi versenyek eseményei esetében. De emellett a bukmékernél rendszeresen vannak sportfogadás-promóciók, és a cég szolgáltatásainak mindegyike mobilplatformon is elérhető (mobilos weboldal & kétféle app). A bwin teljes mértékben megfelelő bankkártyás fogadásra is, mivel ez a bukméker szinte az összes létező neves bank kártyáját elfogadja. 

A bankkártyás be- és kifizetések lebonyolítása a bwinnél senkinek sem jelenthet gondot. Mivel a kártyás opcióknál is magyar nyelvű a felhasználói felület, a tranzakciók végrehajtásához szükséges mezők kitöltése is teljesen egyértelmű. 

A legjobb futballhoz!

A bwin a már említett előnyei mellett egy remek üdvözlő ajánlatot is nyújt az új tagjainak: egy olyan sportbónuszt, amely a regisztrációt követően akár már 3 000 Ft befizetésével is megszerezhető, és a maximális összege 20 000 Ft is lehet!

Fogadj most Ismertető

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

kiemelt bukméker bwin

A bankkártyás fogadásnak az előnyei & hátrányai

A bankkártyás fizetés napjainkban az legbiztonságosabb megoldások közé sorolható. És ez a kijelentés még abban az esetben is megállja a helyét, ha a kártyánkat nem a „klasszikus” módon használjuk fizetésre mondjuk egy közértben vagy gyógyszertárban, hanem a világhálón, a megbízható sportfogadás oldalak egyikén fizetünk vele.

Ugyanis a megbízható, kiváló hírnévvel bíró online sportfogadás oldalak mindegyike rendkívül komolyan veszi a biztonsági kérdéseket. A bankokhoz és más komoly pénzintézetekhez hasonlóan a legújabb SSL-titkosítási megoldásokat alkalmazzák, és az ügyfelek által megadott kártyaadatokat maximális biztonságban tárolják.

Manapság az online fizetések lebonyolítása esetében egyre inkább kezd elterjedni a kétlépcsős azonosítás is. Ilyenkor az adott kártya birtokosának egy SMS-ben kapott kóddal is meg kell erősítenie fizetési szándékát. Ez egy extra védelmi „réteget” biztosít a bankkártyák használatához a világhálón.

A bankkártyás fogadás további előnyei közé sorolható, hogy gyakorlatilag nincs olyan sportfogadás & szerencsejáték szolgáltató, amely például az üdvözlő ajánlatából kizárná azon felhasználókat, akik bankkártyás fizetést választják az első számlafeltöltésükhöz. Azaz ha a bankkártyáddal fizetsz az általad kiszemelt bukmékernél, akkor 100%, hogy nem lesz olyan bónuszigénylési problémád, mintha mondjuk a Netellert, vagy mondjuk Skrillt választanád az első számlafeltöltésedhez.

Előnyök

Korlátozások

Online fizetésnél meg kell adni a különböző kártyaadatokat (pl. CVV kód)

A kifizetés átfutási ideje, a kérelem leadásától számítva – kártyatípustól függően – több munkanapot is igénybe vehet.

Biztonságos a bankkártyák használata az online sportfogadásban?

Való igaz, hogy még manapság is sokan ódzkodnak attól, hogy egy webshopban (még akkor is, ha ismert cégről van szó), vagy egy online bukmékernél, kaszinóban, pókerteremben, stb., megadják a kártyaadataikat attól tartva, hogy az adott szolgáltató a jövőben esetleg visszaél majd a birtokába került információkkal.

Tény, hogy akadnak a weben olyan sportfogadás-szolgáltatók is, amelyek a gyors profitszerzés érdekében, vagy egyéb okból kifolyólag tisztességtelen módon járnak el, és mondjuk lekorlátozzák a „túl sokat nyerő” felhasználóikat (így azok csak egy adott összegben fogadhatnak), vagy egyéb módon törnek borsot az orruk alá.

De azért még ezek a cégek sem vetemednek arra, hogy rátegyék a kezüket a felhasználók pénzére. Ráadásul (szerencsére) a simlis operátorok száma a kőkemény piaci versenyek hála mára megcsappant, és egyre több az olyan bukméker, amely a hivatalos licenc (működési engedély) mellett szakmai szervezetek tanúsítványait is fel tudja mutatni (pl. SSL, eCOGRA, EGBA).

Napjainkban a piacon hosszú távra tervező bukmékereknek elemei érdekük, hogy ne károsítsák meg semmilyen formában a felhasználóikat (sem közvetlenül, sem közvetve), valamit az is, hogy a lehető legmagasabb szintű biztonságot garantálják úgy a befizetések, mint a kifizetések lebonyolításához (pl. „banki szintű” 128 bites SSL-titkosítást alkalmaznak).

Ha az általunk javasolt, megbízható bukmékereknél nyitsz számlát, biztosra veheted, hogy a bankkártyás tranzakciód során semmilyen komolyabb – a pénzmozgásokat vagy a személyes adataidat érintő – problémát nem fogsz tapasztalni! Minden egybevetve nyugodt lélekkel kijelentjük, hogy a bankkártyák használata az online sportfogadásban teljesen biztonságos, ha megbízható bukmékert választasz.

Hogy lehet bankkártyához jutni?

Ennél mi sem egyszerűbb! Csak annyit kell tenned, hogy egy neked megfelelő banknál nyitsz egy bankszámlát (ha még nem rendelkezel semmilyen bankszámlával). Majd ezt követően szemrevételezed a „kínálatot”, hogy milyen típusú bankkártyák érhetők el az adott banknál (pl. VISA, Mastercard). Ha sikerült eldöntened, hogy milyen fajtájú kártyát szeretnél, csak le kell adnod az igényed. Manapság már online is megoldható a magyarországi fiókokkal rendelkező bankoknál úgy a számlanyitás, mint a bankkártya igénylése. 

Viszont mielőtt számlát nyitnál / kártyát igényelnél egy adott banknál, alaposan nézd át a felhasználási feltételeket, és minden egyéb, fontos dokumentumot, hogy teljes mértékben tisztában lehess az esetleges költségekkel (pl. számlavezetés havi díja, kártyakibocsájtás díja, kártya éves díja, stb.). A kártyát rendszerint postai úton kézbesítik ki neked az igényed benyújtását követő 1-2 héten belül. Ezt követően csak aktiválnod kell (pl. netbankon keresztül), és már használhatod is a sportfogadásra! 

Be- és kifizetés bankkártyával sportfogadási oldalakon

A következőkben azokat az általános lépéseket fogjuk bemutatni, amelyek a be- és kifizetések lebonyolításához szükségesek sportfogadás oldalakon:

 • A felhasználói azonosítóddal (vagy az e-mail-címeddel) és a jelszavaddal lépj be az adott sportfogadási oldalra;
 • A felhasználó profilod menüjéből válaszd ki a „Befizetés” menüpontot, ha pénzt akarsz befizetni, vagy a „Kifizetést”, ha pénzt akarsz felvenni az egyenlegedről kártyára;
 • Az elérhető fizetési módok közül válaszd ki a neked megfelelőt (pl. VISA kártya esetében a „VISA” opciót;
 • Ezután töltsd ki az űrlap kötelező mezőit: befizetés összege, kártyán található név, lejárati dátum, CVV-kód, a tranzakció pénzneme (ez lehet, hogy opcionális);
 • Ha mindezzel készen vagy, akkor még egy alkalommal nézd át, hogy helyesen adtál-e meg minden adatot, és kattints a megfelelő gombra (befizetés esetén a „Befizetésre”, míg kifizetésnél a „Kifizetésre”.

Átfutási idő és az esetlegesen felmerülő költségek

Az internetes bukmékerek és az egyéb játékszervezők (kaszinók, pókertermek) általában nem szoktak tranzakciós díjat, költséget felszámítani sem befizetésekkor, sem a nyeremények kifizetésekkor. Viszont az gyakran megesik, hogy a bukméker ugyan nem számol fel járulékos díjat, viszont a kártyát kibocsájtó bank más protokollt követve megteszi azt. Ezért érdemes az általad használt pénzintézet weboldalán alaposan utánajárnod, hogy milyen esetleges költségekkel, díjakkal kell számolnod, ha sportfogadási oldalon fizetsz be pénzt, vagy kérsz ki onnan nyereményt a kártyádra.

Befizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Letét gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek
Unibet
azonnali 3300 Ft/4 millió Ft
Bwin
azonnali 10$/2000$
22bet
azonnali 1$ (1€)
Betmaster
azonnali 10$ (10€)

Kifizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Kifizetés gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek
Unibet
1-5 banki munkanap 10€/9000€
Bwin
1-5 banki munkanap 15€/800€
22bet
2-5 banki munkanap 1.5€($)
Betmaster
2-7 banki munkanap 20$/2000€

Alternatív fizetési módok

Egy online bukmékernél a bankkártyás befizetés és az e-tárcás befizetések között a sebességet tekintve sok különbség nincsen, a kifizetéseknél azonban jelentős eltérés is lehet. Ha nem szeretnél sokat várni a kifizetésekre, és a családi “kasszától” elválasztva, diszkréten kezelnéd a szerencsejátékos pénzügyeidet, ma már számtalan alternatív bankolási mód közül választhatsz.

A saját bankkártyádról is feltölthető e-tárcák és számlák kifizetések esetén is nagyon gyorsak. A legnépszerűbb e-pénztárca-szolgáltatók közül egyre több elérhető Magyarországról is, és akár forintos számlákat is létrehozhatunk velük. Az elmúlt egy-két év kriptoőrületét meglovagolva egyre több játékplatform teszi lehetővé a kriptopénz használatát befizetésre és játékra.

 • payment icon

  Az online sportfogadás és szerencsejáték világában az egyik legnépszerűbb alternatív fizetési mód a Skrill e-tárcája. A legtöbb szolgáltató elfogadja, prepaid (feltöltött) kártya is igényelhető hozzá, és a bankkártyás fizetési móddal ellentétben a Skrillnél csak kevesebb „érzékeny” adatot kell megadnunk.

  Több
 • payment icon

  A PayPal a legnépszerűbb e-pénztárcák közé tartozik, és számos előnnyel bír, mivel olyan prémium szolgáltatásokat is nyújt, mint a „vásárlói védelem”. Viszont a PayPal-t csak a bukmékerek kis része fogadja el fizetési módként, és Magyarországon műanyag kártya sem igényelhető hozzá.

  Több
 • payment icon

  Napjainkban a Bitcoin – és az egyéb kriptopénzek – népszerűsége az egeket ostromolja. Ezek után nem meglepő, hogy ezek a 21. századi digitális fizetési metódusok már egyes online fogadóirodáknál és kaszinóknál is elérhetők. Az előnyük a nagyfokú biztonság mellett az, hogy átlagon felüli anonimitást is garantálnak.

  Több
 • payment icon

  Ez a fizetési mód manapság egyre népszerűbb az „almás” készülékeket előnyben részesítő mobilos sportfogadók körében. Kifejezetten kényelmes megoldást nyújt az egyenlegfeltöltéshez, és a biztonságosság terén felveszi a versenyt a legmodernebb e-pénztárcákkal is!

  Több

Bankkártya fogadóirodák összehasonlítása

A bankkártyás fogadás az egyik legkézenfekvőbb és -népszerűbb sportfogadási módszer a fizetéseknél, ám előfordulhat, hogy egy-egy iroda más és más kritériumokat támaszt a használatához. Hogy elkerüld az esetleges félreértéseket, létrehoztunk egy táblázatot, amelyben hamar átnézheted, mit érdemes tudnod erről a fajta fizetési lehetőségről a különböző bukiknál.

star Használhatóság Esélyek Mobil Bónuszok A fogadások típusai Megbízhatóság Fizetési lehetőségek Támogatás
7.9 9.00 0 0 0 9.00 9.00 9.00
8.3 8.00 0 0 0 8.50 8.00 9.00
8.5 8.00 0 0 0 9.00 9.00 8.00
8.1 9.00 0 0 0 8.50 8.50 9.00

Ha pedig az online fogadóirodákról szeretnél többet olvasni, tekintsd meg az önálló cikkeinket. Ezekben az összefoglalókban hamar megismerheted az adott bukit, és azt, hogy Magyarországon milyen sportfogadási szolgáltatásokat tud számodra biztosítani. Légy naprakész és használd ki ezt a tudást a minél nagyobb nyeremények bezsebeléséhez!

Összegzés

Örülünk, hogy velünk tartottál, és ezt a cikket végigolvasva szert tettél mindazon alapvető információkra és tudásra, ami ahhoz szükséges, hogy a bankkártyás fizetési módot is nyugodtan használhasd az internetes sportfogadáshoz! Remélhetőleg cikkünkből az is világossá vált számodra, hogy ennek a fizetési módszernek számos előnye van, teljes mértékben biztonságos, és gyakorlatilag nincs semmilyen „kézzelfogható” hátránya! 

GYIK

?

VISA és Mastercardot mindegyik bukméker elfogad?

Igen, ezt a két kártyafajtát a sportfogadás oldalak mindegyike támogatja.

?

Payoneer kártyát is használhatok sportfogadáshoz?

Legjobb tudomásunk szerint ilyen típusú prepaid kártyát nem használhatsz sportfogadáshoz vagy szerencsejátékhoz.

?

Hány befizetési tranzakciót hajthatok végre egy nap a kártyámmal?

Ez függhet az adott kártya típusától, a kártyát kibocsájtó pénzintézettől, valamint az adott bukmékertől is.

?

Előfordulhat, hogy elutasíthatja a kártyámat a rendszer befizetésnél?

Igen, előfordulhat, ha valamilyen adatot rosszul adtál meg, vagy nincs elég anyagi fedezet az adott kártyán.

?

Befizethetek a CVV-kód megadása nélkül is?

Ezt a speciális három számjegyű kódot (rendszerint az adott kártya hátoldalán találod) mindenképpen meg kell adnod, máskülönben a tranzakció nem kerül végrehajtásra.

13 értékelés, átlag 4.8 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével