Agárverseny fogadás [2021. augusztus]

Az agárverseny fogadás napjainkban a kevésbé szem előtt lévő piacok közé tartozik. A lóversenyhez képest visszaszorult, és szűkebb közönséget is szolgál ki, mivel sok országban betiltották. Magyarországon és más európai országokban (Anglia, Németország, Ausztria, Lengyelország, Franciaország) azonban továbbra is népszerű sport, amelyre fogadásokat is köthetsz!

Az ilyen versenyeken több futam indul, amelyeken belül hat-hat kutya versenyzik egymással az első helyért. Az agárverseny fogadás azért különösen izgalmas, mert a legfontosabb a kutyák koncentrációja és versenyállapota. Mivel az ő esetükben nincsen külön zsoké, mint a lovassportban, és gazdájuk sem futhat velük, a kimenetel teljesen az ebek pillanatnyi teljesítőképességén múlik, amelyet elsősorban a gondozásuk és tenyésztésük határoz meg.

Nézzük, miről is lesz szó pontosan a cikkünkben:

 • Agárverseny bukmékerek listája
 • Az agárfuttatás története
 • Gyakran Ismételt Kérdések
 • Online fogadás – tippek és stratégiák
 • Legjobb sportfogadó oldalak agárfuttatáshoz
 • Fizetési megoldások

Agárverseny bukmékerek listája

Találtunk: 2 Fogadóirodák

William Hill

8.3/10

 • Abszolút piacvezető a labdarúgás fogadási kínálatban.
 • Közel 30 ki- és befizetési lehetőség.
 • iOS és Android applikáció.
 • Folyamatos fogadási lehetőség a való életben történő egyéb eseményekre is.
 • A koronavírus miatt csak (e-mail) üzenetben kereshető meg az ügyfélszolgálat.
 • Banki átutalással
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

William Hill ismertető

Melbet

7.9/10

 • Előnyös oddsok élő fogadásokra
 • Üdvözlőbónusz már 450 Ft-tól
 • Nincsenek tranzakciós díjak
 • E-sportok nagy választéka
 • Nincs magyar ügyfélszolgálat
 • Banki átutalással
 • Neteller
 • MasterCard
 • BitCoin
 • Apple Pay
 • Google Pay

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

Melbet ismertető

Legjobb sportfogadó oldalak agárfuttatáshoz mobilon

A sport mai megfelelője a 20. század hajnalán a lovasvadászatból nőtte ki magát. A vadászatokon a kutyákat arra idomították, hogy ne csak szag alapján próbálják megtalálni és visszavinni gazdájukhoz a lelőtt vadat, hanem még annak életében, a hajtás során érjék utol és cserkésszék be. Ez jellemzően nyílt terepen történt. Az ilyen vadászatot már akkor is sporttevékenységként tartották számon, és neve is volt: agarászat.

Néhány érdekesség:

 1. Az első pályás agárverseny 1921-ben, az Egyesült Államokban került megrendezésre.
 2. A magyar agár a nemzetközileg legkevésbé elterjedt fajta.
 3. Az agarászat napjainkra több mint 40 államban tiltott vadászati formának számít - Magyarországon 2016 óta ismét legális.
 4. Az agarak mai versenyeztetéséhez coursing-licencet kell kiváltani.

Az agarászat főleg az európai országokban volt elterjedt a középnemesség körében, és később terjedt el Észak-Amerikában. A vadászat visszaszorultával az igény nem hanyatlott, és az agárfuttatást a lóversenyekhez hasonlóan, fogadásokkal megspékelve egy kialakított pályára helyezték át. A pályák kialakításakor a kutyák vadászösztönét igyekezték a sportszerűséghez igazítani: valódi zsákmányállatok helyett vezetett, mechanikus prédákkal ingerelték vizuálisan az agarakat. Ezzel kiküszöbölték a zsákmányok felesleges elhullását, és a kutyákat is a kijelölt területen tudták tartani a pályaversenyzés alatt. Ezáltal – a fogadóirodák és a résztvevők megkönnyebbülésére – a valódi győztes kinevezése is könnyebb lett.

GYIK

? Milyen típusú fogadásokat tehetek az agárversenyekkel kapcsolatban?

Tétjeidet megjátszhatod a befutóra, valamint arra, hogy a második és harmadik helyen ki végez. De fogadhatsz egyszerűen az első kettő vagy három befutóra is, kijelölt pozíció nélkül.

? Hogyan ismerhetem meg az agárverseny szabályait részletesebben?

A legtöbb országban ez versenyenként is eltérő lehet, de ez a 2018-as dokumentum, amely a Kincsem Park versenyszabályzatát foglalja össze, segíthet a tájékozódásban!

? Legális-e az agárverseny fogadás hazánkban?

Igen, és számtalan fogadóiroda kínálatában megtalálható.

? Rendeznek nagydíjakat Magyarországon?

A Rába Agár Klub rendszeresen szervez versenyeket, amelyeken nemzetközi zsűritagok is jelen vannak. Rajtuk kívül a Hungária Agár Klub és a Magyar Agár Klub képviseli magát, de előbbi inkább a kiállítási versenyekben jeleskedik, utóbbi pedig a magyar alfajta tenyésztését helyezi előtérbe. Magyar versenyzőkkel pedig a nemzetközi és európai versenyeken is találkozhatsz.

? Mi történik azokkal a kutyákkal, amik már nem versenyeznek többé?

A múlt században a sport közkedveltsége sajnos embertelen körülményeket szült a kutyák számára, amit szerencsére sok állatbarát egyesület és közösség nem nézett jó szemmel. A nem megfelelő állattartás – beleértve a minél fürgébb kutyák kitenyésztési célját, valamint az ebek hosszú órákra, napokra való elzárását – teljesítményromláshoz vezettek, ami az állatok rövid időn belüli elhullását okozta. Amelyik agár kiöregedett a versenyzésből, vagy lesérült, esetleg tenyésztésre is alkalmatlannak találták, az értéktelenné vált a versenyeztetők számára, és túladtak rajta. Magyarul elaltatták már akár 4-6 éves korában.

A modernkori tartás és versenyeztetés szigorú engedélyekhez kötött, melyben rögzítik, hogy az állatok megfelelő életszínvonalát biztosítani kell. Egy versenyeztetésre eladott agárkölyök ára kiemelkedően magas, s ebbe még nincsen benne az orvosi ellátás. Amennyiben a kutya megöregszik, vagy sérülés miatt képtelen tovább versenyezni, azt is vagy saját gazdája gondozza tovább házi kedvencként, vagy örökbefogadási programon keresztül kerül szerető új családba.

Legjobb sportfogadó oldalak agárfuttatáshoz mobilon

A sportfogadó irodák felvették a ritmust a modern technológiával, és ezáltal rengeteg verseny, köztük az agárversenyek fogadási lehetősége is könnyen elérhetővé vált az interneten. Ehhez társul, hogy a fogadóirodák mobilkompatibilissá tették weboldalaikat, így azokat mind Androidon, mind iOS-eszközökön is jól lehet használni.

Az agárverseny fogadás esetében könnyen átlátható táblázatokban jelölheted meg, kire tippelsz aszerint, hogy győztesre vagy befutóra szeretnél játszani. Ez azért kényelmes, mert ha az élő közvetítést nem tudod nyomon követni, úgy utólag visszanézheted a futamot a nyertesek kihirdetése után.

A legjobb sportfogadó oldalak:

 • Rendelkeznek elérhető applikációval (ez Magyarországon sokszor csak körülményes a külföldi fogadóirodák akadályozó törvényi szabályozás miatt).
 • A honlapjaik mobilra is optimalizáltak.
 • A regisztráció gyors és egyszerű.
 • Az applikációba a belépés és az egyenleg lekérdezése egyszerű.
 • Pár gombnyomással intézhető az egyenlegfeltöltés, valamint a nyeremények kifizetése is.

A fentieknek számunkra a Bet365 felelt meg a leginkább, különösen ha az e-sportok elérhetősége irányából nézzük. Az alábbi listában megtalálhatsz még néhány remek fogadóirodát az agárverseny mobilos fogadásához.

 1. 1

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

 2. 2

  10.000 Ft Bónusz

 3. 3

  Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Bet365 és Agárverseny

Ha izgalmasnak találod az agárfuttatást, akkor ajánljuk figyelmedbe a Bet365 fogadóirodát, mely övék az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb rendszer. A honlapjuk átlátható, de ha az neked jobban bejön, mobilapplikáción keresztül is elérheted őket.

Számtalan fizetési megoldást

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Számtalan fizetési megoldást (bankkártyás és e-pénztárcás lehetőségek) kínálnak, hogy a számládat feltöltve indulhasson az agarászat! A Bet365 rendszerében a versenyző kutyákat meg is jelölheted, és egy kedvenc agaraidból álló csoportot hozhatsz létre, amelyben folyamatosan nyomon tudod majd követni, melyikük mikor és hol versenyez.

Fogadj most Ismertető

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Agárverseny fogadás - Tippek és stratégiák

Egy rendezvény alatt több futamot is szerveznek különböző idősávokban. Egy futamon egyszerre összesen hat kutya indul. Közülük egy győztesre, vagy a top duó/ vagy trió befutók kilétére és sorrendjére tudsz fogadni.

Ne csak a nyertesre tippelj!

Egy focimeccshez képest itt szerényebbek a fogadási lehetőségek. Mégis ez az egyszerűség megvariálható azzal, hogy helyezés szerint nemcsak a győztesre fogadhatsz, hanem az első kettő és az első három helyezettre is! Helyre fogadáskor nem kell a konkrét pozícióhoz kötni, hanem csak kijelölöd, hogy akikre a voksodat tetted, mindenképpen benne lesznek a top kettes vagy hármas helyezésben.

A másik fogadási lehetőség a befutó: ekkor pontosan kell meg kell nevezni az első és második, vagy az első három helyezettet, a megadott sorrendben. Ennek a lehetőségét a legnehezebb megjátszani, viszont találat esetén a legnagyobb nyereményt markolhatod fel vele.

Kövesd a kiszemeltedet online!

A közösségi média- felületeken, a megadott kulcsszavakkal könnyen megfigyelheted, melyik kutya aratja éppen a győzelmeket sorjában egymás után. Akár a kenneleket és a közösségeket is felkeresheted. A legnépszerűbb és sikeres versenyzőkkel pedig minden tenyésztő büszkélkedik online is. Egy jó kennelből pedig akár egy frissen csatlakozó kutya is jó esélyekkel indul.

Ajánlott fizetési megoldások a Bet365-nél

Magyarországon sajnos a legtöbb külföldi fogadóirodában felkínált fizetési mód még egzotikusnak számít, és emiatt egyáltalán nem vagy csak korlátozottan érhető el. Ennek nem a törvényi szabályozás elsősorban az oka, hanem – lévén kicsi piac vagyunk – egyszerűen nem vagyunk még érdekesek az összes ilyen pénzügyi szolgáltatónak.

Agárverseny fogadás esetén háromféle fizetési megoldásban érdemes gondolkodni:

 • A legklasszikusabb megoldás a bank- és hitelkártyás fizetés. Itthon minden pénzintézetben megtalálhatod ezeket a lehetőségeket, sokszor igen kiemelkedő feltételekkel. Ha amiatt aggódsz, hogy illetéktelenek vásárolnának helyetted, a nemrég bevezetett szigorú ellenőrzési folyamatnak köszönhetően az egész Európai Unió területén, így Magyarországon is egy SMS-ben vagy applikáción keresztül kapott ellenőrzőkóddal biztosítják azt, hogy csak te használhasd a fizetőfelületet.
 • A másik hagyományos megoldás a banki átutalás. Ez nem anonim, és nem minden sportfogadó iroda biztosítja, de biztonságos. Te döntöd el, hogy a virtuális egyenlegre mekkora összeget szeretnél feltölteni, és ahhoz senki más nem fog hozzáférni.
 • E-pénztárcák: A Skrill, a PayPal és a Neteller évek óta szolgálják ki a magyar sportfogadókat, így aki anonimitásra törekszik, vagy egyszerűen nem szeretné az interneten használni a mindennapokban magánál hordott bankkártyáját, azoknak külön ajánlott.
 • A legnagyobb bankkártya-szolgáltató, több millió ügyféllel világszerte. Nincs ma ennél megbízhatóbb fizetési megoldás a világon!

  Mutass többet
 • E-pénztárca, amely a PayPal közvetlen vetélytársa. Ugyan néhány esetben drágább a használata, de szinte minden fogadóirodánál használhatjuk.

  Mutass többet
 • A legismertebb e-pénztárca. Ők szigorúan szabályozzák a szerencsejátékkal kapcsolatos tranzakciókat, így sok helyen már nem érhető el.

  Mutass többet

6 értékelés, átlag 4.7 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése