Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az ismertetőt Bet365 link

Bet365 Mobil Alkalmazás

Részletes áttekintés a bet365 alkalmazás sportfogadásának Android és iOS verzióinak telepítéséről és működtetéséről

Android App

 • EN

 • 19 Mb

 • 7 / 10

Letöltés

Apple iOS

 • EN

 • 29.4 Mb

 • 9 / 10

Letöltés

Bet365 Alkalmazás

bet365 Mobil Alkalmazás – letöltési útmutató & funkciók bemutatása

Bár én igen régóta foglalkozom online sportfogadással, a Mobile Bet365 eddig nem keltette fel az érdeklődésem, és hosszú időn át csak a desktopos platformot használtam a pre-match és az élő fogadásaim megkötéséhez.

Viszont az utóbbi években már egyre inkább rákaptam az okostelefonos mobil fogadásra is. Ezért úgy döntöttem, hogy beszerezem a kedvenc bukmékerem kétféle verzióban elérhető applikációját, és egy cikk keretében megosztom a saját személyes tapasztalatimat olvasóinkkal is.

Mielőtt rátérnék a lényegre, elöljáróban fontos megjegyeznem, hogy az ezen cikkben található információk alapjául csakis a saját tapasztalatim szolgálnak!

A cikk tartalma:

 • alapvető tudnivalók a bet365 Sport mobilalkalmazása kapcsán
 • útmutató az ios és az android app változat letöltéséhez, telepítéséhez
 • ismertető az alkalmazással elérhető funkciókról: élő fogadás, élő közvetítés, fizetési metódusok, ügyfélszolgálat használata
 • a belépés bemutatása, és az applikációval történő online fogadás menetének leírása
 • Záró gondolatok: az app előnyei és hátrányai

Hogyan szerezhető be a bet365 mobile applikáció Android illetve iOS operációs rendszerű készülékekhez?

Amikor anno az operátor webhelyét tüzetesebben is szemügyrevettem, egyből feltűnt, hogy „alapból” kétféle a bet365 applikáció áll a rendelkezésemre sportfogadáshoz: Android-os, és iOS-es.

Ennek kapcsán megemlíteném, hogy akik még nem rendelkeznek bet365 felhasználói fiókkal (számlával), először regisztrálniuk kell az operátornak a desktopos webhelyén, esetleg a mobil oldalon, vagy a már letöltött applikációt használva.

Véleményem szerint a bet365 regisztráció gyerekjáték, és a legszebb benne, hogy pár perc alatt letudható az erre a célra szolgáló online űrlap révén.

Most pedig lássuk, milyen lépésekben történik a letöltés bet365 alkalmazás megszerzésekor.

A bet365 android app letöltésének & telepítésének menete dióhéjban

Mivel a szócséplésnek nem vagyok híve, ezért csak a lényeget fogom most leírni.

Jómagam úgy szereztem be ezt az appot, hogy az Androidos okostelefonom alapértelmezett böngészőjével megnyitottam a fogadóiroda mobil webszájtáját, majd a következők szerint jártam el:

 1. az oldal alján rákoppintottam az „Összes bet365 alkalmazás” gombra
 2. ezt követően kiválasztottam a „Sport” opciót, és azon belül rámentem a sport apk letöltésére
 3. Ennek végeztével rákoppintottam a „Megnyitás” linkre, majd azon belül a „TELEPÍTÉS” opcióra
 4. A készülékem telepítette az alkalmazást, ami azonnal készen állt a használatra!

Megjegyzés: ahhoz, hogy telepíthesd a bet365 mobil szoftvert, előtte engedélyezned kell az adott készüléken az ismeretlen forrásból származó appok telepítésének lehetőségét.

A bet365 ios app beszerzés & installálása

Én azon szerencsések közé tartozom, akik iOS-es készülékkel is rendelkeznek, így a bet365 iPhone alkalmazását is be tudtam szerezni.

Ennek érdekében az alábbi teendőket kell elvégeznem:

 1. a mobilommal elnavigáltam az Apple Store webhelyére
 2. az itt található kereső funkcióval rákerestem a bet365 sportfogadás appra
 3. ezután csak letöltöttem az operátor apját és telepítettem az iPhone-omra

Megjegyzés: ahhoz, hogy az Apple Stroe-ból alkalmazásokat tudj letölteni mindenképp szükséged lesz Apple ID azonosítóra is. Mivel ezzel a felhasználói fiókkal tudod csak igénybe venni Apple szolgáltatásokat.

bet365 alkalmazás VS desktopos platform

Jómagam azon a véleményen vagyok, hogy magyar játékosok körében igen népszerűnek számító fogadóiroda az ágazat egyik legjobb desktopos platformjával rendelkezik, amin szó szerint gyerekjáték fogadni.

Ez szerintem a mobil webszájtról is elmondható, ami funkcionalitás tekintetében egy az egyben az tudja, amit az asztali számítógéppel, illetve laptoppal használható weboldal.

De az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy hazánkban manapság már szinte mindenkinek van mobilkészüléke, amiből adódóan exponenciálisan növekszik azon sportfogadók száma, akik rendszeresen fogadnak online a „okos kütyüjükkel”.

Ami engem illet, ha otthon tartózkodom, akkor inkább kedvemre van a böngészős bet365 mobil oldal, aminek egyetlen oka van: a lényegesen nagyobb képernyőméret miatti jobb átláthatóság.

Viszont az is tény, hogy például a fürdőkádban ejtőzve, vagy a munkából hazafele jövet a könnyen, és bárhonnan használható mobilos alkalmazással fogadok, amihez csak egy stabil 4G-s mobilinternetre van szükségem.

Néhány gondolat a különböző platformok használhatósága kapcsán

A bet365 meglátásom szerint azon fogadóirodák közé sorolható, amelyek nem csak a desktopos platformra fordítanak kiemelt figyelmet, hanem a mobil készülékekre optimalizáltra is.

Ebből kifolyólag én személy szerint nem vettem észre számottevő különbséget az operátor által biztosított fogadási felületek tekintetében a használhatóság kapcsán.

Úgy vélem, hogy legyen szó akár az asztali gépes weboldalról, a mobil webszájtról, vagy a kétféle applikációról – bet365 ios alkalmazás, illetve bet365 android alkalmazás –, mindegyikük maximálisan megfelelő a rendeltetési céljára.

Élő fogadás és Live Stream

A bet365-ös alkalmazásokat értelemszerűen élő fogadásokhoz is lehet használni.

A bet365-ről szerintem nem túlzás azt állítani, hogy ezen a téren is kitűnőn teljesít.

Ugyanis temérdek mérkőzésre lehet in-play betting keretében fogadni az appokkal. A bukméker ráadásul számos meccset élőben közvetít is, és a Live Streaming funkció az alkalmazásokban is biztosított.

Viszont a használatához legjobb tudomásom szerint pozitív pozitív számlaegyenleggel kell a felhasználónak rendelkeznie (vagy egy korábban megtett, az adott meccsre vonatkozó érvényes fogadással).

Pénz be- és kifizetési módok

A bukmékeriroda ügyfelei többféle módon tölthetik fel a belső egyenlegüket az alkalmazásokon keresztül.

Ugyanis a hagyományos fizetési módok mellett számos alternatív opció is a cég regisztrált felhasználói rendelkezésére áll. Ez természetesen a kifizetésekre is érvényes, aminek hála a pénzügyi tranzakciók applikációs lebonyolítása teljes mértékben problémamenetes.

A be- és kifizetésekhez igen sok valutanem érhető el, a „default” opcióként beállított magyar forint (HUF) mellett.

Szerintem a minél gyorsabb, hatékonyabb bankolás érdekében érdemes azt a befizetési metódust használni, amit majd később a nyeremény kifizetésekhez is igénybe szeretnénk venni.

Belépés az alkalmazásba

Ami a belépést illeti, ez a magyar nyelvi támogatással rendelkező bet365 ios verziónál és az Androidra fejlesztett változatnál sincs túlbonyolítva.

Ha a hagyományos módon (felhasználói név + jelszó megadása) akarok belépni az Androiddal kompatibilis alkalmazásba, annyit kell csak tennem, hogy a jobb felső sarokban lévő „Belépés” hivatkozásra koppintok, aminek eredményként megjelenik a készülékem képernyőjén a belépési box.

Szerencsére ez nincs másként az iOS-es verziónál sem. Ráadásul mindkét alkalmazásnál be lehet állítani az ujjlenyomat alapon történő belépést.

Ennek a funkciónak a beállításához csak rá kell koppintani a felhasználói fiók ikonra, ahol a legördülő menünél kapcsolható be a „Belépés Ujjlenyomat” funkció”.

A pre-match fogadás menete

A mobilos sportfogadást a sportfogadás szolgáltató a végletekig leegyszerűsítette.

És a hab a tortán, hogy a bet365 Sport alkalmazással az operátor aktuális kínálatában megtalálható sportesemények bármelyikére fogadhatunk.

A megfogadható sportokat a bal felső sarokban lévő „A-Z” ikonra kattintva lehet megjeleníteni, amit követően egy adott sportágat kiválasztva lehet válogatni a különböző ligák, bajnokságok, nemzetközi sportesemények között. Ezután az ember kiválaszt egy meccset (egy labdarúgó mérkőzést), aminél az app egyből megjeleníti az elérhető fogadási piacokat és a megtehető opciókat.

Az opciónak a kiválasztása után csak be kell állítani a tétet, és rá kell koppintani a „Fogadószelvényhez ad” gombra”, aminek hatására a megfogadott sportesemény-kimenetel és a hozzá tartozó szorzó (odds), valamint a tét egyből hozzáadódik a fogadószelvényhez, amit a képernyő legalján lévő „Fogadás” gombbal tudunk játékban küldeni.

Természetesen az appal egyszeri fogadásokat is köthetünk (több szelvényen is), de kötéseseket (gyűjtőfogadásokat) is, amiknél a szorzók összeadódnak, valamint olyan összetett fogadásokat – mint a Trixie vagy a Golitah – melyeknél még akkor is profitálhatunk, ha 1-2 megfogadott kimenetel „elszáll”.

Ügyféltámogatási rendszer mobilon

Az online fogadóiroda ügyfélszolgálatát többféle módon is el lehet érni az applikációkat használva.

Ehhez a „Kapcsolat” menüpontra kell rákoppintani, aminek eredményeként betöltődik az ügyfélszolgálati szekció.

Itt a tartózkodási hely megadást követően több opció áll a rendelkezésünkre: élő chat, e-mailes üzenetküldés, Web üzenet küldése, és a cég levelezési címének használata.

Konklúzió – pozitívumok & negatívumok

Az alábbiakban konklúzió gyanánt azt igyekeztem összefoglalni, hogy a bet365 app letöltése milyen előnyökkel jár.

Ugyanakkor arról sem feledkeztem meg, hogy rámutassak, hogy szerintem milyen hátrányai vannak az online sportfogadás tekintetében a bet365 mobil készülékekre fejlesztett alkalmazásának.

Vegyük akkor át szépen sorjában, hogy milyen előnyöket, illetve hátrányokat tapasztaltam a bet365 apk használata során!

Korlátozások

A bet365 android alkalmazás telepítése kissé körülményes

Az Androidos app csak a bet365-ről tölthető le

Egy nagy múltú online fogadóiroda ma már nem engedheti meg magának, hogy nem kell kínál natív mobilappot a játékosoknak! Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogyan férhetsz hozzá a bet365 alkalmazáshoz Magyarországról. A telepítés menete mellett összehasonlítjuk az Android és iOS-verziókat, illetve összevetjük őket az asztali és mobilböngészős oldalakkal. Szerencsére a bet365 mobilon és az appokban is teljes körű szolgáltatást nyújt, ideértve az élő fogadást és a live stream lehetőségét is!

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? Vannak külön Bet365 mobil bónuszok is?
A cikk írása idején ez az operátor nem nyújtott külön mobilos bónuszokat.
? Biztosít a bet365 élő közvetítés funkciót a Sport appokhoz?
Igen, de ehhez meg kell felelned bizonyos feltételeknek (pozitív számlaegyenleg, vagy korábban megtett érvényes fogadás).
? Mennyire könnyű a be- és kifizetések lebonyolítása az alkalmazásokban?
Mindkét típusú pénzügyi tranzakció roppant egyszerűen kivitelezhető, a képernyőn pár koppintással. Viszont ahhoz, hogy nyereményt vehess fel, tudtommal előtte verifikálnod kell a felhasználói fiókod (személyazonosság és lakcím igazolása révén).
? Hol találhatom meg az aktuális bet365 promóciókat az appokban?
Az elérhető promóciókat a főmenü ikonra koppintva az „Ajánlatok” menüpont alatt találod.
? Hol találhatom meg a .apk fájlokat iOS-hez és/vagy Androidhoz?
Az Androidos appot a mobil webszájton találod: kattints az „Összes bet365 alkalmazás” gombra a képernyő alján.
Az iOS-es Sport appot az Apple Store-ból tudod letölteni.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

Attila Ferencz

Attila Ferencz

Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal.

ferencz.attila@mightytips.hu

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése