Bet365 Regisztráció és Belépés

8.2 / 10

Ezt a cikket frissítették:

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Fogadj most

18+T&C apply, BeGambleAware.org

Bevezetés

E cikk azért készült, hogy az egyik legfelkapottabb és itthon is leginkább kedvelt fogadási oldal, a bet365 regisztrációs folyamatát bemutassa neked. Az alábbiakban a következő témákról lesz szó:

 • Pontokba szedve megyünk végig a feliratkozás folyamatán, amit ha végigkövetsz, nem lesznek kétségeid az indulással kapcsolatban.
 • Végigmegyünk azokon a kérdéseken is, amelyek gyakran merülnek fel a regisztrációval és a bejelentkezéssel kapcsolatban.

Magyarországon igen népszerű a Bet365, amely nem csupán annak köszönhető, hogy ez az egyik legsokoldalúbb fogadóiroda, de a regisztrálás is teljesen ingyenes! Ugyan külföldi cégről van szó, de itt a magyar törvényeket és az európai uniós rendelkezéseket is betartva veszik szigorúan a játékosok azonosítását. Ez nem csak a cégek érdeke, de neked is nagyobb biztonságot is jelent!

Sajnos Magyarországon a hatályos jogszabályok miatt nem érhető el az Bet365 saját mobilapplikációja. Maga a webes regisztráció gyors, néhány perc alatt meglehet a saját felhasználód, ugyanakkor az azonosítás nem teljesen egyértelmű folyamat. A cikk írásához mi is végigvittük a jelentkezést, és az azonosításnál külön érdemes odafigyelni! A tanulságokat külön kiemeljük.

1 lépés: tetszik a Bet365 fogadási rendszer, és szeretnék csatlakozni hozzá. Mi az első lépés?

A szigorú hazai jogszabályok miatt semelyik külföldi bukméker applikáció nem érhető el Magyarországról. A Bet365nek hiába van tehát saját appja, az itthon nem letölthető. Ezért első lépésként nyisd meg a honlapjukat, melyet az alábbi címen érsz el: Bet365.

A Bet365 fogadóoldalt bármilyen eszközről és bármilyen böngészővel elérheted (például mobilról, tabletről vagy asztali számítógépről is). Miután a legtöbb játékosunk a mobilt részesíti előnyben, így most egy Apple telefont használva megyünk végig a regisztráció lépésein.

2 lépés: hogy kezdjek neki a regisztrációnak a Bet365 oldalán?

A bet365 belépés egy két részből álló folyamat, mert nem csupán egy felhasználót kell létrehoznod magadnak, de a jogszabályi előírások miatt szükséged lesz a megadott adataid hitelkesítésére is.

Első lépésként nyisd meg a Bet365 honlapját, és felső sávban kattints az Új Számla gombra (náluk így szerepel a regisztráció).

Itt egy hosszabb kérdéssor következik, amelynél a következő adatokat kell majd megadnod:

 • Tartózkodási ország
 • Nem
 • Kereszt- és vezetéknév
 • Születési dátum
 • Elérhetőségek (telefonszám és e-mail cím)
 • Ajánlatok fogadásának beállítása (nem kötelező az Igent választanod)
 • Lakcím (külön figyelj, hogy olyan lakcímet adj meg, melyet később igazolni is tudsz) – itt fontos, hogy kattints rá a Cím keresése gombra is, mert a várost és a kerületet a Bet365 rendszere fogja olyan formátumban megjeleníteni, ahogy azt itt elfogadják.
 • Felhasználónév
 • Jelszó (+ a jelszó megerősítése)
 • Egy négyjegyű PIN-kód – ha az ügyfélszolgálattal egyeztetsz, ők kérhetik el tőled a könnyebb azonosítás érdekében, ezért mindenképpen jegyezd fel külön magadnak.
 • Egyéb beállítások

3 lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

A Bet365 szigorúan ellenőrzi a rögzített adataidat, amelynek folyamata az átlagnál bonyolultabb, ezért most lépésről-lépésre végigvezetünk rajta. Tudnod kell, hogy ez a szigorúság a te védelmedet is szolgálja!

Fontos, hogy a fiókod hitelesítéséig (vagy ahogy a Bet365 hívja, az ügyfélazonosítási folyamat végéig) tudsz ugyan pénzt feltölteni az egyenlegedre, sőt játékra is van lehetőséged, de még nem fogod tudni a nyereményed kiváltani. A rendszer minden belépésnél figyelmeztetni is erre.

Az azonosítási folyamat két lépésből áll, amely során két különböző dokumentumot kell feltöltened a rendszerbe. Az egyikkel a nevedet kell autentikálod (fényképes igazolvánnyal), míg a másikkal azt igazolod, hogy a lakcímed megegyezik a rendszerben rögzítettel.

Ha az első lépésben feltöltötted a fényképes igazolványodról vagy az útleveledről készült fotót, akkor rövidesen kapsz egy üzenetet a Bet365-től, hogy megtörtént az azonosítás. Az e-mailben található linken keresztül tudod feltölteni a második dokumentumot.

A második dokumentum a Kiegészítő dokumentum lesz, amelyet a következők lehetőségek közül választhatsz ki:

 • bankszámlakivonat,
 • hitelkártya-kivonat,
 • helyi adószámla,
 • telefonszámla,
 • más közüzemi számla.

A bankszámlakivonat esetében nyugodtan takard ki a privát információkat, mint a számlád egyenlege vagy a havi kifizetéseid. A Bet365 csak arra kíváncsi, hogy a címed és a neved megegyezik-e a regisztrációdnál használtakkal. Kiemelten fontos még, hogy olyan dokumentumot tölts fel, amely a te nevedre és címedre szól!

Ha végeztél a feltöltéssel, a Bet365 munkatársai személyesen ellenőrzik a dokumentumokat, így nem kell attól tartanod, hogy egy magyarul nem tudó szoftver próbálja értelmezni az adataid.

4 lépés: hogyan léphetek be a Bet365 profilomba?

A bejelentkezéshez nincsen más dolgod, mint megnyitni a Bet365 főoldalát és a jobb felső sarokban a Bejelentkezés gombra kattintani. Ha a telefonod vagy a számítógépes böngésződ elmentette a bejelentkezési adataidat, akkor automatikusan beléptet. Ha nem, akkor neked kell beírnod a felhasználónevedet és a jelszavadat a megfelelő mezőkbe.

Ezzel a regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk a Bet365 regisztráció gyakori hibáit, azok megoldásait, illetve hogy hogyan kérhetsz segítséget a Bet365-ön.

Bet365 regisztráció hiba

 • Elfelejtettem a felhasználónevemet: A regisztráció során meg kellett adnod egy felhasználónevet, amelyet a belépéshez tudsz használni. Ha elfelejtetted, próbáld meg a belépést az e-mail címeddel.
 • Elfelejtettem a jelszavam: Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor a belépés felületén az Elfelejtette a jelszavát? kérdésre kattintva tudsz új jelszót kérni. Az e-mail címed beírása után kövesd az e-mailben kapott utasításokat.
 • Az adatait nem tudtuk azonosítani. A jelszó függ a kis- és nagybetűktől. Számláját három egymást követő hibás bejelentkezés után automatikusan zároljuk. Ha ezt az üzenetet látod a bejelentkezés közben, akkor nem megfelelő felhasználónevet vagy jelszót használtál, esetleg valamelyiket elgépelhetted. Próbáld újra, de óvatosan, hiszen csak három lehetőséged van. A második sikertelen próbálkozás után inkább kérj új jelszót az Elfelejtettem a jelszót gombbal.
 • Bet365 regisztráció probléma vagy Bet365 sikertelen regisztráció: A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kitöltése kötelező, a Bet365-nél nincsenek opcionálisan megadható információk.
 • Bet365 regisztráció egyedi adat szükséges: Ha a regisztráció során nem töltötted ki a kötelező mezőket, mint például a neved, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.
 • Mi a helyzet az azonosítással? A Bet365 nem magyar hátterű vállalkozás, így rá a székhelye szerinti törvények vonatkoznak. Gyakori, hogy az egyszerűbb ügymenet miatt az online szerencsejátékkal foglalkozó cégek olyan országokat választanak székhelyül, ahol a játékosoknak nincsen azonosítási kötelezettsége. A bet365 többek között emiatt is helyezte székhelyét Máltára és Gibraltárra. Viszont ez a fogadóoldal a magyar megfelelőjéhez hasonlóan már a regisztrációnál igényli a személyazonosságod és az állandó lakcímed megerősítését!
 • Nem akarom folytatni a játékot, és törölném magam! A Bet365 regisztráció törlése minden játékos számára elérhető. Sőt, nem csupán törölheted magad, de korlátozhatod is a játékot, ha egy bizonyos összeg felett nem szeretnél kockáztatni, és úgy érzed, másképp nem tudnál leállni a játékkal. A belépés után a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva kattints a Tartson szünetet gombra. Itt tudod beállítani, hogy mennyi ideig ne engedjen be a rendszer. Akár hosszú évekre vagy örökre is kitiltathatod magad!

GYIK

? Milyen élő stream lehetőségek vannak?
A bukméker az egyik legkiemelkedőbb élő közvetítés felhozatallal rendelkezik a Magyarországon elérhető lehetőségeket tekintve. Rengeteg futball, tenisz, kosár vagy jégkorongmeccset tudsz élő videós közvetítésen nyomon követni és fogadásokat tenni közben.

A teniszt tekintve a legnagyobb tornákon is tudod követni a mérkőzéseket, de a focit tekintve is lengyel, német vagy különböző dél-amerikai meccseket is nézhetsz élőben. Ezeken túl még rengeteg lehetőséged van függetlenül attól, hogy hétköznap vagy hétvégén érsz rá jobban.
? Mi az a 4 jegyű biztonsági szám?
Ez egy olyan szám, melyet a Bet365 számlád nyitása során kell kiválasztanod és személyes vonatkozásúnak kell lennie. Azért fontos, hogy megjegyezd, mert néhány műveletet csak ennek megadás után tudsz elvégezni a felületen. Ha esetleg mégis sikerül elfelejtened, akkor pár személyes adatot, dokumentumot fognak bekérni a megerősítés érdekében és ahhoz, hogy új számot állíthassanak be.
? Regisztráció után több kezdőbónuszt is választhatok?
Jelenleg kezdő bónuszként csak egy 15 000 HUF értékű kezdő ajánlat érhető el magyar játékosok számára. Ez már a regisztráció alkalmával igényelhető, és nem sokkal első befizetésed után jóváírásra is kerül, ha teljesíted az igénylési feltételeket. Választhatod, hogy nem kéred a kezdőbónuszt, de egyébként más opciót nem tudsz igénybe venni, ami kimondottan friss regisztráltak számára lenne elérhető.
? Milyen nyelven tudok kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal?
Az iroda hosszú évek óta megtalálható a magyar piacon, ezért már kiépült a teljes magyar kapcsolattartási ügyfélszolgáltati részlegük is. Ez azt jelenti, hogy akár chaten, akár telefonon vagy e-mailben keresed fel őket, tudsz magyar nyelvű operátort választani. Sőt az élő chat automatikusan magyar nyelvű, ha az van beállítva, mint a weboldal nyelve.
? Van applikáció letöltésére lehetőség?
Mivel elég komoly piaci pozíciója van az irodának, így gondoltak a legújabb online technológiai igények kielégítésére is. Ennek köszönhetően le tudsz tölteni Bet365 applikációt is, melynek pontos leírását és menetét megtalálod a hivatalos weboldalon.

Az applikációban minden fontos funkciót elérsz és tudod kezelni a befizetéseid, fogadni mérkőzések előtt vagy élőben, illetve a kifizetéseid is el tudod indítani. Ha pedig élő streamet szeretnél nézni, akkor ez is tökéletes minőségben érhető el a meghirdetett eseményeknél.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése