Bet365 Regisztráció és Belépés

8.2 / 10

Ezt a cikket frissítették:

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Fogadj most

18+T&C apply, BeGambleAware.org

bet365 regisztráció lépésről lépésre

Az alábbi cikkben be szeretnénk mutatni, hogy hogyan zajlik a bet365 regisztráció menete. A bet365 az egyik legrégebbi és legismertebb fogadóiroda, amely széles körű fogadási és játék lehetőségekkel várja a felhasználókat. Mindezek használatához a bet365 regisztráció ingyenes, sőt, az újonnan regisztráló játékosok számára üdvözlő bónuszt is kínálnak. Mivel a fogadóiroda legálisan elérhető Magyarországról is, nincs szükség alternatív bet365 regisztrációs link használatára sem. 

Az alábbiakban segítséget szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy minél gyorsabb és zökkenőmentesebb legyen a regisztráció folyamata. Bemutatjuk, hogyan zajlik, milyen adatok és igazolások szükségesek hozzá.

Regisztráció a bet365 oldalán 4 egyszerű lépésben

Ahogy azt említettük, a bet365 online regisztráció egyszerű és gyors, mindössze néhány lépésből áll, amelyek a következők:

 1. Step 1

  A regisztrációt a főoldal felső menüsorában jobb oldalon található „Új számla” gombra kattintva lehet elkezdeni.

 2. Step 2

  A következő lépés az alapvető adatok megadása: tartózkodási ország, nem, név, születési dátum, e-mail cím és telefonszám.

 3. Step 3

  A pontos postai cím megadása után választani kell felhasználónevet és jelszót. Ezt követően pedig meg kell adni egy biztonsági kódot. Erre akkor lesz szükség, ha a későbbiekben valamilyen okból az ügyfélszolgálathoz szeretnél fordulni.

 4. Step 4

  A következő lépésben be kell jelölni, hogy szeretnél-e értesülni az ingyen fogadásokról és ajánlatokról. Ha valaki rendelkezik bónuszkóddal, akkor azt is itt lehet megadni. Ezután nincs más hátra, mint elfogadni a részvételi és szerződési feltételeket és a különböző szabályzatokat, és el is készült a felhasználói fiók.

Jó tudni azt is, hogy a bet365 mobil regisztráció pontosan ugyanazokból a lépésekből áll, mint a fiók hagyományos oldalon történő létrehozása. Ha pedig valaki a bet365 fiókja, illetve a bet365 regisztrációja törlése mellett dönt, azt is ugyanilyen könnyen megteheti.

Mit érdemes tudni a bet365 regisztrációs követelményeiről?

A regisztrációs folyamat a bet365 oldalán rendkívül egyszerű. Első lépésben csak néhány adatot kell kitölteni az űrlapon, és már készen is van a felhasználói fiók. A folyamat egyértelmű, jól követhető és mindössze néhány percet vesz igénybe. A regisztráció végén van lehetőség az első befizetésre. Ezt követően kapjuk meg az üdvözlő bónuszt, amennyiben a fiók első feltöltésének az utolsó lépésében bejelöltük, hogy igényt tartunk rá. 

Amire érdemes figyelni, hogy a bet365 regisztrációs feltétele egy azonosítás, ez azonban mindössze két lépésből áll, és lehetőség van a gyors feltöltésre is. Ennek keretében valamilyen személyazonosító okmányt, és a fizetéssel kapcsolatos hivatalos iratot kell feltölteni.

📧 E-mail szükséges

✔️

📲 Telefonszám szükséges

✔️

🤳 Személyazonosító okmány szükséges

✔️

🧾 Közüzemi számla bemutatása szükséges

✔️

ℹ️ Ügyfélszolgálat típusa

🆘 (élő chat, e-mail, postai levél)

🎁 Regisztrációs bónusz

✔️ 

A bet365 belépés folyamata lépésről lépésre

A bet365 magyar bejelentkezési oldala is rendkívül egyszerű, a folyamat mindössze néhány lépésből áll.

 1. Step 1

  A képernyő jobb felső sarkában, a felső menüsorban található „Belépés” gombra kell kattintani.

 2. Step 2

  Ezt követően meg kell adni a felhasználónevet és a jelszót. Itt azt is ki lehet választani, ha szeretnél bejelentkezve maradni az oldalon. A belépés gombra kattintva pedig meg is történt a bejelentkezés.

 3. Step 3

  A belépést követően a rendszer felajánlja a gyorsabb belépés lehetőségét a későbbiekben, amelyhez egy négyjegyű belépési kód létrehozása szükséges.

Miért érdemes a bet365-höz csatlakozni?

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért éri meg a bet365 oldalán regisztrálni, mit is kínál ez az oldal. Az első, amit mindenképpen szeretnénk kiemelni, hogy a bet365 magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik, így azok is könnyen tudják használni, akik nem beszélnek angolul. Igaz ez az ügyfélszolgálatra is, ahol magyar nyelven is kérhetünk teljes körű támogatást, akár bet365 regisztrációs segítséget is. Az oldal minden új regisztráló számára kínál üdvözlő bónuszt, de nem feledkeznek el a visszatérő játékosokról sem. Számukra sokféle, változatos promóciós lehetőséget kínálnak, a legnépszerűbb sportágak pedig sok esetben külön bónusz opcióval is rendelkeznek. 

A bet365 fogadási kínálata is figyelemre méltó. Az összes nagy népszerűségnek örvendő sportág megtalálható a választékban, mint például a foci, kosárlabda, tenisz, kézilabda stb. Emellett számos kisebb sportágra is kínálnak fogadási lehetőséget, mint például az e-sportok, lóversenyek, amerikai foci vagy éppen a baseball. 

Említést érdemel bet365 mobil applikáció, amely ugyanazt a fogadási élményt nyújtja, mintha a hagyományos weboldalt indítanád el. A fizetési módok tekintetében szintén nem lehet panasz a bet365-re. A hagyományos bankkártya mellett számos megoldás elfogadott itt. Lehetőség van például paypal fizetési módra, de emellett számos e-pénztárca fizetési opció is lehetséges.

Már a bet365 regisztráció menete is meggyőző, annyira egyszerű. A további kínálatot és szolgáltatásokat elnézve pedig biztos, hogy mindenki megtalálja a számítását ezen az oldalon

Mindezeket összevetve azzal, hogy a bet365 egy megbízható fogadási iroda, amely régóta stabil helyzetet tudhat magéának van a piacon, mindenképpen érdemes kipróbálni.

A bet365 legfontosabb előnyei:

 • Magyar nyelvű kezelőfelület és ügyfélszolgálat
 • Üdvözlő bónusz és változatos ajánlatok a visszatérő játékosok számára
 • Széleskörű fogadási lehetőségek
 • Jól működő mobil applikáció

bet365 üdvözlő bónusz Magyarországon

A bet365 a számlanyitási akció keretében az új játékosok számára üdvözlő bónuszt is kínál. Ehhez a regisztrációt követően legalább 1.500 Ft befizetése szükséges a számlára, valamint ezt követően a bónuszra feljogosító fogadásokat kell tenni. A bónusz összegét a fogadások kiértékelése után írják jóvá, maximum 15.000 Ft értékben. Ezt követően a fogadási kreditek felhasználhatók a fogadások leadásához, ehhez a fogadószelvényen a „Fogadási kreditek felhasználása” opciót kell választani.

Fontos információ, hogy a bet365 regisztrációs bónuszt nem csak a regisztráció pillanatában lehet igényelni, hanem utólag, a számlanyitást követő 30 napon belül is van erre lehetőség. Ehhez nem kell mást tenned, mint elindítani a bet365 magyar bejelentkezés folyamatát, megnyitni a “Számla” menüt, kiválasztani az “Ajánlataim” részt és az “Igénylés most” gombra kattintani.

🎯Bónusz neve

💡Felhasználási feltételek 

🕜Lejárat

Számlanyitási ajánlat

Min. 1.500 Ft befizetése a számlára és a bónusz igénylése befizetéskor vagy a “Számla” menüpontban.

A befizetés értékében fogadások megtétele.

Számlanyitást követő 30 napon belül kell igényelni

Hogyan lehet a bet365 számlát igazolni?

Ahhoz, hogy a számlát gond nélkül lehessen használni, egy azonosításra is szükséged lesz, amely a „Számla” menüpontban található. Ez egy kétlépéses folyamat, ahol lépésenként három lehetőségből tudsz választani. 

Az első lépésben a következő dokumentumok közül kell egyet feltölteni:

 • Személyazonosságot igazoló dokumentum, amely lehet személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány
 • Egyéb dokumentum, ami ebben a lépésben születési anyakönyvi kivonat lehet.
 • Lehetőséget biztosítanak arra is, hogy e-mailben is elküldhessék a játékosok ezeket a dokumentumokat a bet365 e-mail címre.

A második lépésben a következők a lehetőségek:

 • Személyazonosságot igazoló dokumentum, amely lehet személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány
 • Kiegészítő dokumentum, amely lehet banki kivonat, hitelkártya kivonat, helyi adó számla, mobil / vezetékes telefonszámla, közüzemi számla. Ezek nem lehetnek három hónapnál régebbiek.
 • Postai azonosító kód, amelyet ebben a menüpontban lehet igényelni. A kódot kiküldik a regisztráció során megadott postacímre, amelyet megérkezése után ezen a felületen kell megadni. Azt mindenképpen érdemes figyelembe venned, hogy a kód kiküldése 5 napot is igénybe vehet. 

Fontos, hogy a dokumentumok tartalmazzák a bet365 számlán regisztrált teljes nevet és lakcímet. Lejárt dokumentumot nem fogadnak el, és a két lépésben nem lehet ugyanazt a dokumentumot feltölteni.

Mit tegyek, ha segítségre van szükségem a bet365 számlával kapcsolatban?

Ha pedig a regisztráció során vagy a későbbiekben valamilyen kérdésed merül fel, akkor a bet365-nél élő chatben és e-mailben is kérhetsz segítséget. Emellett az oldal GYIK menüpontjában megtalálható a bet365 regisztráció gyakori kérdések listája is. Az alábbi táblázatban összefoglaltuk a bet365 ügyfélszolgálatának az elérhetőségeit.

Élő chat

Az oldalon található chat ablakra kattintva

E-mail

support-hun@customerservice365.com 

Posta

Customer Services

bet365 House

Media Way

Stoke-on-Trent

Staffordshire

ST1 5SZ

United Kingdom

Telefon

nem elérhető

A bet365 bejelentkezés és belépés során előforduló problémák

A bet365 oldalán a regisztráció egyszerű, a rendszer lépésről lépésre végigvezet rajta. Ha figyelmesen töltöd ki az adataidat, akkor bet365-ön regisztrációs hiba nem szokott fellépni. Ha valakinek mégis valamilyen problémája akad, vagy kérdése merül fel, akkor a bet365 ügyfélszolgálathoz fordulva segítséget lehet igényelni. Az azonosítás folyamata már több problémát okozhat. Ez leginkább akkor fordul elő, ha valaki e-mailben, vagy postai kód segítségével szeretné igazolni magát, ilyenkor ugyanis néhány nap átfutási idővel számolni kell. 

Belépéskor a leggyakoribb hiba a jelszó elfelejtése. Ilyenkor a bet365 magyar belépés oldalán a „Problémája van a bejelentkezéssel?” gombra kell kattintani. Itt lesz lehetőséged megváltoztatni a jelszót, amelyhez a következő adatok szükségesek: felhasználónév, e-mail cím, négyjegyű biztonsági kód, születési dátum.

Ajánljuk-e a regisztrációt a bet365 fogadóirodánál?

Összességében elmondhatjuk, hogy a bet365 regisztráció és bejelentkezés egy roppant egyszerű folyamat, amely után élvezhetjük a fogadóiroda által kínált számtalan lehetőséget. A fogadóiroda minden újonnan regisztráló számára kínál üdvözlő bónuszt, amelyet a számla nyitását követő 30 napon belül lehet igénybe venni, de a visszatérő játékosok is találhatnak valamilyen érdekes ajánlatot. Mindezt összevetve a sokféle sportfogadási lehetőséggel úgy gondoljuk, hogy senki nem fogja megbánni, ha regisztrál az oldalon, és kipróbálja a brit fogadóiroda ajánlatait és szolgáltatásait. 

GYIK

? Szükséges-e bármilyen hivatalos irat a regisztrációhoz?
Igen, a bet365 oldalán szükség van azonosításra, amelyhez valamilyen személyazonosító okmány és egy közüzemi számla szükséges.
? Van-e bármilyen megkötés arra vonatkozóan, hogy ki regisztrálhat az oldalon?
Az oldalon csak a 18, évet betöltöttek regisztrálhatnak. Ezen kívül nincs más feltétel.
? Mire való a négyjegyű azonosító kód?
A négyjegyű azonosító kód az ügyfélszolgálattal való kapcsolattartás esetén szükséges, az azonosítás megkönnyítésére.
? Van-e lehetőség gyors bejelentkezésre?
Igen, a bejelentkezés során bejelölhető a „Maradjak bejelentkezve” lehetőség, illetve egy négyjegyű kód is létrehozható a gyors bejelentkezéshez.
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése