Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

Weltbet Magyar sportfogadás: vélemények, bónuszok, kifizetések

8.1/10

Előnyök:

 • Számos népszerű fizetési mód

 • Hatalmas befizetési bónuszok

 • Kiváló oddsok népszerű sportokra

Fizetési lehetőségek:

Mastercard Maestro Bitсoin Revolut Visa Jeton MiFinity Ethereum

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Élő sportok

  8

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  7

 • Fizetési lehetőségek

  8

 • Támogatás

  7

Weltbet ÉLŐ fogadás

8 / 10

A Weltbeten a legjobb online sportfogadási oldalakhoz hasonlóan egyetlen kattintással, bárhonnan váltogathatsz a mérkőzés előtti és az élő fogadások között. Ugyan itt nincs annyi élőben fogadható esemény és piac, mint a nagyobb és egyes közepes bukmékereknél, ez a kínálat viszont jól átlátható. Az éppen élőben fogadható események között könnyűszerrel böngészhetsz sportáganként, és a feldolgozott meccsek piacai is kellően számosak.

A Weltbet élő közvetítés sajnos többnyire a félig felülnézeti, grafikus megoldásra korlátozódik, valódi live stream csak e-sportoknál megoldott. A közvetítés ablaka alatt a folyó mérkőzés alapvető statisztikáit is lekérheted. Élő fogadásnál az összes értékes funkció, a korai kifizetés és a fogadáskészítő is éppúgy a rendelkezésre áll majd!

Élőben fogadható sportágak a Weltbeten

A legnépszerűbb élő fogadások listája szezonálisan változhat. Azonban a Weltbeten az alábbi sportágakból mindig találhatsz fogadási lehetőségeket.

 • Labdarúgás
 • Tenisz
 • Asztalitenisz
 • Kosárlabda
 • E-sportok

weltbet sports

Weltbet kaszinó

8 / 10

A legjobb online bukmékerek egyben kaszinót és élő kaszinót is kínálnak. A Welt.bet-en ugyanazt a játékosi fiókot és saját pénzes egyenleget sportfogadásra és kaszinójátékra is felhasználhatod. A korlátozás, hogy nem lehet egyszerre sportfogadási és kaszinós bónuszegyenleged! Az élő kaszinós játékhoz mindenképpen befizetés és saját pénzes tétek szükségesek.

Blackjack

Az online kaszinóban a legnépszerűbb kártyajáték az itthon 21-ként is ismert blackjack. A Weltbeten mindig találsz élő osztós blackjack-asztalokat, persze nem magyar krupiéval. A beugró tétek sajnos nincsenek feltüntetve.

Rulett

Minden idők legnépszerűbb kaszinójátékát a Weltbeten is több verzióban próbálhatod ki! Játszhatsz itt villám, egy vagy többgolyós, amerikai, európai és francia rulettet is. Sajnos a beszállók a rulettasztaloknál sincsenek feltüntetve.

Bakkara

A James Bond-filmekből ismerős bakkara a blackjack után a második legnépszerűbb kártyajáték az online kaszinókban. Ebbe a családba szokták sorolni az olyan egzotikus kártyajátékokat is, mint a Fan Tan, az Andar Bahar, a Dragon Tiger, a Teen Patti, vagy a Sic Bo.

A bakkara lényege, hogy két húzott lapból ki kerül közelebb a 9 ponthoz, a 10-es és a képes lapok 0-át érnek, az ász 1-et. Húzás előtt tehetsz magadra, a bankra, de döntetlenre is. Élő asztalnál az osztó ellen játszol.

Nyerőgépek

A Weltbeten a több mint 3000 nyerőgép egy dedikált online kaszinónak is a becsületére válna! A “Nyerőgépek könyvében” A-Z lista, népszerűség és szolgáltatók alapján is böngészhetsz. Külön menüt kaptak a jackpot funkciós és a dinamikus játékteret jelentő megaways játékok is. A klasszikus gyümölcsös játékokat a keresőben, a “fruit” szócskát begépelve találhatod meg.

A nyerőgépeket sajnos itt nem tudod nem valódi tétre, ingyen kipróbálni.

weltbet casino

Weltbet magyar bónuszok & promóciók

9 / 10

A Weltbet bónuszajánlatok ugyan nem számosak, azonban az első befizetési bónuszok összesen egy nagyon szép kezdőtőkéhez juttathatják az új játékost!

A bónuszok minden formája valamilyen módon befizetéshez és játékhoz van kötve. Üdvözlő bónusz befizetés nélkül a Weltbeten sincs, ez nem is lenne hazánkban legális.

A Weltbet legfontosabb általános bónuszfeltételei:

 • A bónuszokat a befizetési lapon, az egyes promóciók magyar leírásában megadott kóddal, vagy az élő chaten tudod kérni.
 • Egy felhasználónak egyszerre csak egy aktív bónusza lehet.
 • A megkapott bónuszpénzekre többszörös megforgatási feltételek vonatkoznak, mielőtt kivehető valódi pénz válhatna belőlük. A bónuszpénzeket a rendszer külön egyenlegen vezeti addig, amíg a megforgatási feltételek nem teljesülnek.
 • Virtuális sportokkal nem lehet a megforgatást teljesíteni.
 • Aktív bónusszal legfeljebb kétszer tehetsz vegyes, egyszerre saját és bónuszpénzes fogadásokat.
 • A megforgatás során, egy nagyobb nyereményt követően az addigi tétek átlagának 75%-ánál kisebb tétek alkalmazása a felhasználási feltételekbe ütközik!
 • Aktív bónusz mellett a legkisebb megtehető odds egyszerű fogadásnál 2,20, kombinált fogadásnál összesen 3,00.
 • Aktív, még nem teljesített bónusz mellett nincs sem kifizetés, sem cash out.
 • A befizetési bónuszok megforgatására a játékosnak 20 napja lesz.
 • Kifizetéskor a valódi pénzre átváltható bónuszpénzek felső limitje 1 500 000 Ft. Ez az újratöltési és cashback bónusznál 800 000 Ft.

Összesen 350% bónuszpénz az első öt befizetésre

A Weltbeten az első öt befizetést 125-40%-os bónuszokkal díjazzák. Az összesen jóváírható bónuszpénzek itt elérik az 1 400 000 Ft-ot! Ebből az első, 125%-os befizetési bónusz akár 500 000 Ft is lehet (ehhez 400 000 Ft saját pénzt kell befizetned).

A befizetési bónuszokhoz a legkisebb feljogosító befizetés egyenként 8000 Ft. A bónuszpénzek sikeres konverziójához a bónuszösszeg és a saját befizetés egyenként 10X-es megforgatása szükséges.

weltbet promo

20%-os újratöltési bónusz minden befizetés után

A Weltbeten az újratöltési bónuszoknak nincs heti limitje. A maximális kiadható bónusz 120 000 Ft. A bónuszpénz megforgatási feltétele 8+8X-os.

10-20%-os sportfogadási tétvisszafizetés

A Weltbet cashback bónusza minden befizetésre érvényes, nem csak az elvesztett fogadásokra. Cashback bónuszt minden 24 órában egyszer igényelhetsz.

A legmagasabb 20%-os bónuszt 2 millió Ft-nyi befizetése után kapod meg, de csak akkor, ha a játékosi számládon már kevesebb mint 1€ maradt (vagyis ha már szinte mindent elvesztettél).

Ha sikeresen megkaptad a bónuszt, annak összegére még 8X-os megforgatás érvényes, 1,60-as minimum oddsok mellett. A megforgatásra 15 napod lesz.

Weltbet oddsok & marginok

8 / 10

A helyzet az, hogy a Weltbet fogadási kínálata és oddsai egyáltalán nem egyediek. Eseményre és tizedesjegy pontossággal ugyanazokat a fogadásokat találhatod meg itt is, mint némelyik más, általunk is kiértékelt oldalon. Ez a jelenség nem arra utal, hogy ne lennének ezek az ajánlatok valódiak. Inkább arról van szó, hogy a bukméker mögött álló cég maga nem tart fenn saját oddsmaker csapatot, hanem az oddsait egy csomagban veszi valahonnan. Ezeket a csomagokat pedig egy másik cég is megveheti a saját projektjeihez.

Másrészt ezek az oddsok a legnépszerűbb sportágaknál egyáltalán nem rosszak, sőt, például labdarúgásnál, teniszben, de lóversenyben is felveszik a versenyt a piac legjobb ajánlataival! Más, kevésbé népszerű sportágaknál, például az amerikai focinál vagy a kosárlabdánál már érezhető a lemaradás a legjobb piaci ajánlatokhoz képest.

Az aránylag kevés fogadható e-sport eseménynél viszont az oddsok kifejezetten kedvezőek is lehetnek!

Fogadási margin

 • Boxing

  Boxing

  6.12%

 • Cybersport

  Cybersport

  7.02%

 • Formula 1

  Formula 1

  5.24%

 • Kézilabda

  Kézilabda

  6.14%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  6.74%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  8.15%

 • MMA

  MMA

  7.02%

 • Tenisz

  Tenisz

  8.11%

Átlagos fogadási margin: 6.8%

Weltbet mobilalkalmazások

7 / 10

A legjobb online bukmékerekkel szemben sajnos a Weltbet nem kínált saját, letölthető mobilalkalmazást. Ez azonban nem nagy baj, hiszen a tulajdonos az egyik legjobb elérhető böngészős sablont alkalmazza mobilon is!

A mobilböngészős felület nem az asztali direkt másolata, hanem a mobilos sajátosságokat figyelembe véve optimalizált. Minden fontos funkció megvan, és az igen hatékony felületen gyorsan, egy-két koppintással megtalálható  Az Android vagy iOS készülékek tulajdonosai a kiemelt fogadási funkciót (“top bets”) sem lesznek kénytelenek nélkülözni.

Az egyetlen komoly hiányosság, hogy az egyébként kiváló mobilböngészős változat  a teszt idején még csak angol vagy német nyelven volt elérhető.

Weltbet app letöltés:

 • Android app: -
 • iOS app: -
Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Weltbet használhatóság & funkciók

8 / 10

A Weltbet magyar oldala a bevált alapokra épít. Nagyon hasonló felületekkel más bukmékereknél is találkozni. Nagyon valószínű, hogy az üzemeltető cég egy bevált sablon vásárolt meg, és azt töltötte fel a saját funkcióival. Ez a felhasználói felület a legjobb bukmékerekével vetekszik, és Android vagy ioS telefonokon is tökéletesen átlátható és használható marad!

A Weltbet sportfogadási funkciókat gyorsan meg lehet találni. A legfontosabb ezek közül talán a korai kifizetés. Ha van Weltbet cash out, azt az opciót a fogadási szelvényeden találod majd.

Az egyetlen jelentős hiányosság, hogy sem az ÁSZF, a jogi nyilatkozat, a GYIK és a fogadási segédlet sincsenek lefordítva magyarra.

 • Korlátozások
 • Információs oldalak hiányzó magyarításai

Fogadható sportágak a Weltbeten

9 / 10

A Weltbet magyar oldalán ugyanazokat a fogadási lehetőséget találod majd, mint a más közönségeknek szóló verziókban. Ez a fogadási kínálat az e-sportok nélkül is eléri a 66 sportágat. A listában olyan érdekességek, kuriózumok is helyet kaptak, mint a floorball (palánklabda), a krikett, vagy a strandröplabda.

A régebbi vagy/nagyobb bukmékerekkel összemérhető mennyiségű fogadást itt a labdarúgás, a kosárlabda, vagy a küzdősportok esetében találhatsz. Más népszerű sportágaknál sajnos már szűkebb a kínálat, például az amerikai futballnál, tenisznél és a motorsportokat tekintve más középbukiknál ennél több fogadható eseményt is találhatunk. Ezzel együtt is a feldolgozott eseményeknél a fogadási piacok száma kielégítő.

Kellemes meglepetést okozott az online lóverseny fogadás! A Kincsem Park futamaira sajnos nem, de az angolszász világ mellett a francia, a japán, a dél-amerikai és a dél-afrikai lovassport eseményeire is tudsz itt fogadni. Az agár versenyek is elsősorban az angol-ír és ausztrál futamokat jelentik.

A v-sport fogadást elsősorban a League of Legends, a CS:GO, a Valorant és a Dota 2 egész évben zajló versenyei és kupái uralják. A hazánkban is elérhető középbukiknál ennél azért sokkal több e-sport eseményre lehet fogadni. A fogadható labdarúgás és kosárlabda e-sport meccsek mechanikája már inkább a kaszinós nyerőgépekére emlékeztet.

Ha a fenti lista meghozta a kedved a sportfogadáshoz, ne felejts el előtte megtekinteni a naponta frissülő foci tippek ingyen ajánlatunkat!

A legnépszerűbb sportágak a Weltbeten

Megbízhatóság

7 / 10

A Weltbet megbízhatóságának kérdése két részre bontható. A szakmai értékelések egyöntetűek abban, hogy a kiválóan megválasztott felület hatékonyan támogatja a fogadási élményt. Ellenben a kifizetési és bónuszfeltételeket joggal tekinthetjük barátságtalannak.

A sportfogadási oldallal nem, a Weltbet kaszinó nevével viszont egy feketelistán is találkoztunk, mégpedig kifizetési problémák miatt. A joggal kritizálható kifizetési feltételek, angolul ugyan, de mind le vannak írva az ÁSZF-ben. Azokat viszont sajnos kevés felhasználó olvassa el, és a legtöbb félreértés és panasz alighanem ebből származik.

Ami a nyilvános felhasználói visszajelzéseket illeti, a Weltbet nem tart fenn saját Trustpilot-profilt, az itt megjelenő Weltbet vélemények száma pedig túl kevés ahhoz, hogy azokból következtetéseket vonjunk le.

A 2020-ban indult Weltbet érdekességek közé tartozik, hogy nem ez a tulajdonos Bellona N.V. egyetlen ilyen projektje. Hozzájuk tartozik a szintén vegyes reakciókat kiváltó 1BET is.

Fizetési módok: Weltbet befizetés & Weltbet kifizetés

8 / 10

A legjobb bukmékerekhez hasonlóan a Weltbet Magyarországon is számos fizetési módot tett elérhetővé. Többek között bankolhatsz paysafecarddal, különféle e-tárcákkal, crypto pénzekkel (mint a bitcoin), vagy külföldön kibocsátott Visa és Mastercard kártyákkal is.

A bankkártyás fizetéssel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy 2023 július 1-étől Magyarországon törvény tiltja, hogy a hazai bankok pénzügyi termékeit külföldi oldalakon sportfogadásra vagy szerencsejátékra használd! Ha netán visszapattan a betéti vagy hitelkártyád egy ilyen oldalról, annak alighanem ez az új korlátozás lesz az oka.

A Weltbeten lehetséges a Revolut szerencsejáték is. A Revolut viszont sajnos csak befizetésre lesz alkalmas, de ennek az utóbbi cég szerencsejátékkal kapcsolatos kétarcú politikája az oka.

Weltbet befizetés

A Weltbet befizetés sajnos forintalapon nem lehetséges, ez a bukméker euró, USA dollár vagy kanadai dollár, esetleg angol font-alapon számol el. Mastercard vagy Visa kártyás befizetésnél sajnos közvetlen kell a személyes pénzügyi adatokat megadnod, nincs közbeiktatva egy megbízható harmadik fél fizetési kapu.

A legkisebb egyszeri befizetés 10€, a maximális 10 000€ körül alakul. Komoly hiányosság, hogy itt nincs Skrill-számlás befizetés. Használhatsz helyette viszont AstroPay-t, Netellert, MiFINITY-t, Jetont vagy eZeeWallet-et is.

Mivel ez nem egy crypto bukméker, ezért a kriptopénzes befizetéseid a játékosi számlád választott Fiat pénznemére lesznek átváltva. Az árfolyamot természetesen a bukméker megbízott fizetési ügynöke adja majd, és a konverziós költségek is a játékost terhelik majd.

Weltbet kifizetés

A Weltbet kifizetés ennél sajnos komplikáltabb ügy. Nagyjából ugyanazokat a pénzügyi szolgáltatókat használhatod pénzkivételre is. A crypto befizetéssel szerzett nyeremények a játékosi számlád Fiat pénznemében lesznek, és a kifizetésük is ezekben a pénzekben történik majd, nem pedig például bitcoinban.

Csak olyan Mastercard vagy Visa betéti vagy hitelkártyát használhatsz biztosan, amit nem magyarországi bank küldött neked. Az előre feltöltött, prepaid típusú kártyákat online bukmékerek és kaszinók nem szokták elfogadni.

Az igazi bökkenőt mégis az ÁSZF 7.3-as bekezdéseiben foglaltak jelentik:

 1. Kifizetés csak hitelesített, ellenőrzött játékosi fiókra történhet.
 2. A legkisebb kifizetés 100€. A heti kifizetési limit 5000€.
 3. Havi egy kifizetés feldolgozása ingyenes. Az ezen felüli kérelmekre a bukméker akár 8%-os saját díjat is felszámolhat.
 4. A kifizetések mindenkori feltétele a befizetések legalább ötszörös megforgatása! Ha ez nem teljesül, kifizetésnél a bukméker ismét 8%-os díjat számolhat fel, de meg is tagadhatja a kifizetést!
 5. A bukméker a kifizetési igények feldolgozására 3 munkanapot garantál. Az ezen felüli átfutási idő már az általad választott pénzügyi megoldástól függ!
Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Visa

10 – 2.500€ Azonnali 0% 20€ – n/d 1 – 3 nap 0%

Mastercard

10 – 2.500€ Azonnali 0% 20€ – n/d 1 – 3 nap 0%

Revolut

10 – 5.000€ Azonnali 0% 20€ – n/d 0 – 24 óra 0%

Bitсoin

20 – 10 000€ Azonnali 0% 40€ – n/d 0 – 1 óra 0%

Tether

20 – 10 000€ Azonnali 0% 40€ – n/d 0 – 1 óra 0%

Litecoin

20 – 10 000€ Azonnali 0% 40€ – n/d 0 – 1 óra 0%

Ethereum

20 – 10 000€ Azonnali 0% 40€ – n/d 0 – 1 óra 0%

Ripple

20 – 10 000€ Azonnali 0% 40€ – n/d 0 – 1 óra 0%

Jeton

10 – 10 000€ Azonnali 0% 20€ – n/d 0 – 24 óra 0%

eZeeWallet

10 – 2.500€ Azonnali 0% 20€ – n/d 0 – 24 óra 0%

MiFinity

10 – 2.500€ Azonnali 0% 20€ – n/d 0 – 24 óra 0%

Maestro

10 – 2.500€ Azonnali 0% 20€ – n/d 1 – 3 nap 0%

Támogatás

7 / 10

A Weltbet ügyfélszolgálata egy nagyon érdekes megoldással oldja meg a nem angol nyelvű megkereséseket. A magyarul feltett kérdések automatikus fordítás útján, angolul jelennek meg az operátor számára, és az utóbbinak a válaszai is automatikus fordítással jelennek a felhasználó számára, már magyarul! Ez ugyan nem a legjobb megoldás, de tekintve, hogy nem vagyunk egy világnyelv és hogy milyen kicsi piac a magyar, igazából működőképes. Mivel már annyira fejlettek a szoftveres fordítási alkalmazások, biztosak vagyunk benne, hogy ezzel a megoldással még sokat fogunk találkozni a későbbiekben.

Ahogy más oldalakon is, a legtöbb választ az ÁSZF vagy a GYIK idevágó pontjainak a beszúrása jelenti. Ezek ugyan nincsenek még feltöltve magyarul, de  az automatikus fordítás ezekkel a pontokkal is boldogul.

 • Live chat: 24/7
 • E-mail: support@weltbet.com
Support contacts

Telefon

Email

support@weltbet.com

Élő chat

Hozzáértés 0 / 5 5 / 5 4 / 5
Udvariasság 0 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő 0 – 6 óra 0 – 3 perc

Fiókhitelesítés

8 / 10

A legjobb online bukmékerek kivétel nélkül elvárják, hogy legkésőbb az első kifizetési igényed után hitelesítsd a játékosi fiókod. Ez nem öncélú szivatás, az ilyen szolgáltatásokat csak valós természetes személyek vehetik igénybe, ezeknek az oldalaknak a pénzmosás elleni nemzetközi szabályozásnak is meg kell felelniük.

A Weltbet ügyfélszolgálata a fiókhitelesítési (KYC) eljárás során olyan személyes okmányok és dokumentumok jó minőségű fotóit kérheti be, amik a személyazonosság, a bejelentett lakcím és felhasznált számla tulajdonosának igazolására alkalmasak. A legcélszerűbb egy fényképes igazolványod, a lakcímkártyád és a bankkártyád mindkét oldalát (a CVV-kódot satírozd ki) befotózni és feltölteni.

A fiókhitelesítési eljáráson többnyire elég egyszer átesni, azonban a bukméker fenntartja a jogot arra, hogy azt bármikor megismételtesse, illetve hogy újabb dokumentumokat kérjen be.

Weltbet fogadási piacok: rövid útmutató

9 / 10

A legjobb online bukmékereknél a meccsenkénti fogadási piacok száma több 100 is lehet! Egy kezdő sportfogadónak feltétlen érdemes a fogadási piacok alapvető típusaival megismerkednie!

Alatt/Felett piacok

Az angol neve Under/Over. Egy focimeccsen általában a gólok/pontok számát jelzi, ami lehet egy bizonyos szám alatt vagy felett, de vonatkozhat szögletekre vagy lapok számára is. A formátum a pontos egyezés elkerülése végett tizedesjegy, például 2.5.

Ázsiai hendikep

Hendikep fogadásnál a kevésbé esélyesnek tartott csapat extra gólokat/pontokat kap, és a fogadás kiértékelésekor ezt az összesített, fiktív eredményt veszik tekintetbe.

A Dream.bet-en az ázsiai hendikep külön a győztesre és a gólok számára is vonatkozhat, illetve tehetsz hendikep fogadást a félidők eredményére is.

Gyűjtőfogadások

Gyűjtő (acca) fogadásnál több sportág is kerülhet kötésben egy szelvényre. A kifizetéshez az összes tippnek nyernie kell, a nyeremény pedig az eredő oddsok szorzata lesz. Ha több odds kerül a szelvényedre, azokat “Kombinált” és “Rendszer” formában is megjátszhatod. Ha a szelvényeden a “Kombinált” fülre kattintasz, gyűjtőfogadásod lesz.

A Weltbeten a fogadáskészítő alkalmazással egy esemény több oddsából hozhatsz létre gyűjtőfogadást.

Point Spread

A “Spread” fogadásoknál arra tippelsz, az adott csapat nagyobb pontkülönbséggel nyer, mint amit a bukméker hendikepként meghatározott. Egy +2.5-ös favorit point spread akkor nyertes, ha a csapatod legalább 3 ponttal nyer. Ha a kevésbé esélyes csapatra teszel, ugyanez a fogadás kétgólos vereségtől nyertes.

A Weltbeten spread fogadásokat például kosárlabdánál vagy amerikai focinál is találhatsz.

Fogadás győztesre

Meccs győztese (1X2 vagy Money Line) fogadáskor a győztest kell megtippelned. Ennek egy változata a hosszú távú vagy outright piacok, ahol egy kupa vagy bajnokság végső győztesét tudod megtippelni.

A Weltbeten a hosszú távú fogadásokat - ha vannak ilyenek - az adott bajnokságra kattintva tudod megtekinteni.

Különleges fogadások

Az un. prop betek olyan fogadások, amiknek nincs hatása a végeredményre. Ilyenek a páros vagy páratlan számú gólok, hogy mindkét csapat szerez-e gólt, a kapuralövések vagy szögletek száma, hogy lesz-e félidő gól nélkül, stb. A Weltbet ez a kategória a “Speciálisok” nevet kapta.

weltbet élő

A Weltbet Magyarországon: licenc és szabályozás

8 / 10

A Weltbet a  Curaçao-i bukmékerek között bevett 1668/JAZ számú licenc alapján működik. Az ilyen licencű bukmékerek között egyaránt akadnak jobb és rosszhírű piaci szereplők is. Mi jobban bízunk azokban a szolgáltatókban, amelyek európai - gibraltári vagy máltai - játékszervezési engedély alapján működnek.

2023 elejétől már lehetőség van arra, hogy egy, az EU területén bejegyzett cég és az általa üzemeltetett játékoldal megkapja a hazai SZTFH szakhatóság engedélyét. Azonban a Weltbet és az ahhoz hasonló offshore bukmékerek vélhetőleg soha nem fogják azt megkapni.

Hogyan történik a Weltbet sportfogadás?

9 / 10

A hogyan fogadj az Weltbetnél kérdésre a válasz az, hogy igazán egyszerűen! Ha már van legalább 10€ a játékosi számládon, mindössze néhány kattintással megkötheted az első fogadásod. A kezdőknek az alábbiakban a sportfogadás focira menetét röviden be is mutatjuk!

 1. lépés: válassz a meccs előtti és az élő fogadások között!
  Elsőre még célszerűbb egy mérkőzés előtti fogadást választani!
 2. lépés: keresd meg a téged érdeklő meccset!
  A meccsek között böngészhetsz országok és kiemelt ligák szerint is! Először használd a bal szélen található “Labdarúgás menüpontot.
 3. lépés: válassz ki egy fogadási piacot és egy ahhoz tartozó oddsot!
  A téged érdeklő meccsre kattintva megjelennek a fogadási piacok és a megtehető oddsok. Kattints arra az oddsra, ami szerinted bejöhet!
 4. Add meg a téted, és érvényesítsd a szelvényed!
  Az oddsra való kattintással létrejön a virtuális fogadási szelvényed. Ezzel meg kell adnod a téted. A tét megadásával és megerősítésével a szelvényed megkötötté válik. A szelvényed eredményéről automatikusan értesítenek majd!

Ha netán kedved támadt a fogadáshoz, valódi pénzes tét előtt feltétlen látogass el a holnapi meccsek Tippmix oldalunkra!

Hogyan kell regisztrálni a Weltbeten?

9 / 10

A Weltbet regisztráció a legjobb online bukmékerekhez hasonlóan gyors és egyszerű, a fogadás elkezdése fiókhitelesítést és további megerősítést nem igényel. Mindössze néhány webes űrlapot kell olyan személyes adatokkal kitöltened, amikre egy webes vásárlásnál is szükséged van.

 1. Kattints a “Regisztrálj most” gombra!

  Ahogy az megszokott, a regisztrációs menüt az oldal jobb felső sarkában találod. A saját fiók létrehozása végig magyarul történik.

 2. Add meg az űrlapokon a szükséges információkat!

  Az első űrlapon az e-mail címed és a választott felhasználóneved/jelszavad kell megadnod. Biztonságos jelszót a rendszerrel is létrehozhatsz. A kettes számú űrlapon már szükséged lesz a saját név, a nem, a születési dátum, az ország, a telefonszám, valamint a játékosi számlád pénznemének megadására - ez utóbbi magyar forint is lehet.

  Ha nem kérsz hírlevelet, azt itt a megfelelő rubrikában ki is ikszelheted.

 3. És készen is állsz!

  A Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi Irányelv elfogadásával létre is jött a saját fiókod! Ekkor már csak egy befizetés választ el az első fogadásod megkötésétől. Tegyél le 10€-t, és már akár 1€-s tétektől elkezdhetsz itt fogadni!

A Weltbet megbízhatósága és Weltbet vélemények

8.1 / 10

Annak ellenére, hogy egy hároméves oldalról van szó, a Weltbet-nek mindössze néhány ezer látogatója van havonta. Pedig a Weltbet sportfogadás időnként kifejezetten kedvező ajánlatokat jelent, még akkor is, ha közel sem minden sportra van náluk versenyképes számú esemény. A foci, a tenisz vagy a lóverseny oddsaikat például érdemes lehet követni.

Magyarországról feltétlen nagy hiányosság a Skrill bankolás hiánya, de tekintve, hogy más Bellona N.V. oldalakon ez már megvan, a problémát idővel itt is orvosolhatják.

A kedvezőtlen Weltbet tapasztalatok mögött inkább a kifizetés és a bónuszok problémái állnak. Az ötszörös megforgatási feltétel bármilyen kifizetés előtt nem példa nélküli, de semmiképpen nem korrekt. A bónuszok talán elsőre jól néznek ki, de közelebbről megvizsgálva őket már kilóg a lóláb, hogy arra lettek tervezve, hogy az ügyfél garantáltan bent hagyja a saját beletett pénzét.

 • Korlátozások
 • Nagyon megnehezített kifizetés
 • A bónuszfeltételek csapdái
 • Még nincs magyar mobiloldal

Ha netán megjött a kedved a sportfogadáshoz, az első szelvényed megkötése előtt feltétlen keresd fel a mai foci tippek rovatunkat!

Weltbet fogadás GYIK

? Weltbet Magyarországon legális?

Weltbet fogadás a magyar felhasználók számára legális, ugyanakkor a nyereményeid SZJA és szocho is terheli.

? Hány sportfogadás bónuszom lehet egyszerre?

Weltbeten sportfogadási és kaszinós bónuszból is csak egy lehet aktív egyszerre. Egy időben nem lehet kétféle bónuszod sem.

? Hol találok a Weltbeten letölthető Android appot?

Sajnos ez a fogadási oldal csak böngészőn keresztül érhető el.

? Van Skrill Weltbet kifizetés?

A Weltbet befizetés és kifizetés Skrill-lel sajnos még nem lehetséges. Használhatsz viszont többek között Mastercard kártyákat, e-tárcákat és paysafecardot is.

? Van az élő fogadásnál cashout?

Igen, ha azt az esemény és a megtett piac lehetővé teszi, a korai kifizetés opcióval élő fogadás során is élhetsz.

Általános információ

Cím Weltbet
Hivatalos oldal www.weltbet.com
Alapítási év 2020
Telefon Nincs
Email

support@weltbet.com

Kifizetések Mastercard, Maestro, Bitсoin, Revolut, Visa, Jeton, MiFinity, Ethereum, Litecoin, eZeeWallet, Ripple, Tether
A fogadások típusai Golf, Átigazolás Fogadás, Snooker, Kézilabda, motoGP, Agárverseny, CS:GO, Jégkorong, Darts, UFC, Tenisz, Kosárlabda, Lóverseny, F1, Foci, Olimpiai játékok, eSport, Sakk, Bandy, Dota 2, Asztalitenisz, Vízilabda, NFL, Virtuális, Futsal, Tollaslabda, Krikett
Engedély Curacao
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével