Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az áttekintést Látogatás Bwin

Bwin Mobil Alkalmazás

A következőkben a bwin bukméker okostelefonos elérhetőségeiről olvashat egy teljeskörű útmutatót

Android alkalmazás

  • HU

  • 1 Letöltés

  • 51 MB Mb

  • 7 / 10

Letöltés

iOS alkalmazás

  • HU

  • 1 Letöltés

  • 95.4 MB Mb

  • 9 / 10

Letöltés

BWIN Alkalmazás

bwin: útmutató és áttekintés az ios/android mobil alkalmazásokhoz

A piacon az egyik legjobb sportfogadási alkalmazás a Bwin appja. Három külön játékorientált Bwin applikáció is a a rendelkezésére áll, azaz már az alkalmazások kiválasztásánál előre eldönthetjük, hogy a sportfogadás, a kaszinó, vagy a póker áll közelebb a szívéhez.

Természetesen mindhárom app-ot ingyenesen szerezheti be iOS-es, illetve Android-os készülékekre egyaránt.

Funkcionalitásukat tekintve ezek a platformok megközelítőleg hasonlóak a webes felülethez, úgyhogy aki már jól kiismeri magát az asztali gépes rendszerben, az könnyen el fog igazodni a mobilos verziók használata során is.

A mobilos nézeten keresztül természetesen elérhető az az m.bwin.com kínálatával megegyező felület, amely kliensben egyaránt megtalálható a sportfogadási szekció, a póker és a kaszinó is.

Hogyan tudja beszerezni a bwin mobil applikációját?

Mind az eredeti weboldal, mind pedig a mobilbarát verzió felajánlja a megfelelő Bwin APK telepítésének lehetőségét. Most pedig lássuk, milyen lépésekben történik a letöltés bwin alkalmazás megszerzésekor.

A bwin Android app letöltése

Kezdjük a talán már megszokott rosszhírekkel!

Mivel a Google Play Webáruház nem támogatja a valódi pénzcserén alapuló szerencsejátékokat, így az eredeti bwin Android app nem szerepel annak kínálatában.

Ami persze nem jelenti azt, hogy az alkalmazást sehogyan sem lehetne elérni, hiszen valóban mind a weboldal, mind a mobilbarát verzió felajánlja a bwin Android .apk fájl telepítésének lehetőségét, a “Mobil” menüpont alatt.

Ahhoz azonban, hogy ez megtörténhessen a készüléke biztonsági beállításai közt engedélyeznie kell az “Ismeretlen források” opciót.

Amint ezt megtette, nincs más dolga, mint a “Kiemelések” menüben rákattintani a “Sportalkalmazás – Töltse le most” elemre.

Előfordulhat, hogy a letöltés előtt még megjelenik egy figyelmeztető jelzés, de ezt nyugodtan átugorhatja, hiszen a hivatalos bwin Android alkalmazás nem fog ártani a készülékének.

bwin-download-app-e1601038893310-0x0

A Bwin iOS app letöltése

Legnagyobb meglepetésünkre, nem volt szükség semmilyen különösebb machinációra, nem kellett sem átállítanunk az országot, sem új Apple ID-t létrehoznunk ahhoz, hogy beszerezhessük a bwin iOS alkalmazás számunkra legideálisabb verzióját.

Mindössze annyit kellett tennünk, hogy a HTML5 kompatibilis mobiloldalról kattintva elindítottuk a “bwin sports” letöltését.

A link átirányított minket az App Store-ban, ahonnan simán le is szedtük az alkalmazást.

Bwin-iOS-0x0

Bwin iOS/Android MOBIL ALKALMAZÁS és az asztali gépes elérés: Előnyök, hátrányok

A Bwin mobil alkalmazások tökéletesen ugyanazt az élményt nyújtják, mint az asztali böngésző, csak nyilvánvalóan azzal a különbséggel, hogy az irányítás érintőképernyőkre lett kitalálva, meg persze az, hogy ha mindent akarna egyszerre – vagyis sportokra fogadni, pókerezni, és kaszinózni is – akkor kénytelen lesz mindezekhez más és más appokat beszerezni.

Használhatóság

Ezzel a kérdésével kapcsolatban nem árt megjegyeznünk, hogy a bwin nem ma kezdte az ipart, melyet az is bizonyít, hogy a bukmékernek több, mint 20 millió aktív felhasználója van a világ 25 országában, márpedig ha egy fogadóiroda már ilyen nagyban játszik, akkor az bizony kénytelen valóban minden igényt kielégíteni, és ezt az elvárást teljesíti is a bwin, méghozzá az összes létező szolgáltatásában.

Mind a mobilos felületen, mind az applikációkon érződik, hogy a cég szakemberei rendesen kitettek magukért, nehogy összezavarják a játékosokat, más és más platform-specifikus koncepciókkal, úgyhogy valóban minden, minden platformon, pontosan ugyanúgy, ugyanazon koncepció szerint működik, méghozzá akadás mentesen.

A regisztráció menete

Regisztrációhoz rá kell kattintania a képernyő jobb felső sarkában lévő „Regisztráljon most!” felirattal ellátott sárga színű gombra, majd a betöltődő űrlapon, a regisztrációs procedúra első lépéseként ki kell választania az állandó lakhelyét, megadni egy email címet, valamint beírni a kereszt-, és vezetékneveket.

Ha ez megtörtént, az űrlap alján lévő „Tovább a 2. lépéshez” gombra kattintva adhatja meg a kívánt felhasználónevet, és a magas biztonsági szintnek megfelelő jelszót.

Ezután következnek a szokásos biztonsági kérdések, amelyekre előre meg kell adnia a válaszokat, majd ezen a ponton kell meghatároznia a játékok pénznemét is.

A regisztráció ezen szakasza a születési dátum megadásával végződik, majd jöhet az új űrlap, az alul megtalálható „Tovább a 3. lépéshez” gomb megnyomása után.

Végül már csak a lakcímét és a mobiltelefonszámát kell beírnia, és lényegében ezzel meg is történt a regisztráció.

bwin-menu-mobil-e1601038970629-800x500sa bwin-bejelentkezési-mobil-e1601038981104-800x500sa

Bwin sportág választék

A bwin sportfogadási szekcióját a nyitó oldal felső menüjében találja. Amint ráklikkel a “Sport” gombra, és belép a szekcióba, majdnem biztos vagyok benne, hogy a foci túlsúlyával fogja szemben találni magát, és tényleg. A bwin-nél valóban a futball viszi a prímet, de azért a többi sportok felhozatalában sincs hiány.

Az oldal amúgy eleve és leginkább a sportfogadásokra koncentrál, és a labdarúgás mellett körülbelül negyven más sportot ajánl fel, mely kínálatba olyan extrák is beletartoznak, mint például a sífutás vagy a sakk.

Persze nem hagyhatom ki a felsorolásból a remek statisztikákat sem, amelyek valóban könnyebbé és gördülékenyebbé teszik a játékosok “munkáját”.

bwin-online-sportfogadás-e1601039006544-800x500sa bwin-premier-leagie-anglia-mobil-e1601039015270-800x500sa bwin-Élő-sportfogadás-e1601039026428-800x500sa

Élő fogadás

A bwin sportfogadások élő szekciójának kínálatában megtalálhatja a labdarúgás mellett, a teniszt, a kosárlabdát, a jégkorongot, a kézilabdát, a röplabdát, és a krikettet, de fogadhat tollaslabdára, kézilabdára, vagy asztaliteniszre is.

A mérkőzések ideje alatt pedig természetesen köthet bizonyos típusú fogadásokat.

Sajnos a tesztünk során az úgynevezett “live stream” nem szerepelt valami jól, mivel a 60 éppen zajló mérkőzésből, mindössze 6-hoz kínálta fel az oldal az élő videót.

Bwin fizetési opciók

A belső számlaegyenleg feltöltésére használhat banki átutalást, vagy különböző bank-, illetve hitelkártyákat – Mastercard, Maestro -, ám a legegyszerűbb alternatív opciók még mindig a PayPal, a Neteller, a Skrill, vagy az entropay. Ugyanezen lehetőségeket természetesen a kifizetéseknél is igénybe veheti.

Ám sosem lehet elégszer elmondani, mennyire fontos, hogy midig ugyanazt az opciót válassza már a befizetéseknél, amellyel később majd a kifizetéseket is szeretné megkapni.

Az átfutási idő – ugyanúgy, mint más bukmékereknél – a bwin-nél is metódusonként változó lehet, ami azt jelenti, hogy míg egy alternatív fizetési módot használva másodpercek, vagy percek alatt megtörténik a tranzakció, addig ugyanez a művelet banki átutalás esetében akár 3-5 napig is eltarthat.

Példaként alább bemutatunk két Mastercard-kártyás fizetési módot:

  • BETÉT
  • KIVÉT

A mobilos befizetések és a készpénzfelvételek semmiben sem különböznek az asztali gépes tranzakcióktól, rájuk egyaránt ugyanazon ellenőrzési irányelvek érvényesek.

bwin-befizetés-e1601038994967-800x500sa

Bwin Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati kérdésekben kifejezetten jók a tapasztalataink a bukmékerrel, bár telefonos elérésben, vagy élő csevegésben kevésbé találtunk magyar nyelvű kollégát, magyar nyelvű űrlapot viszont annál inkább, amivel pedig relatíve könnyedén és egész gyorsan kaptunk választ a kérdéseinkre, bár ha beszél valamilyen széles körben használt idegen nyelvet, akkor nyilván a 24/7-ben üzemelő elé csevegésnél sosem lesz hatékonyabb semmi.

Összegzés

Összességében nyugodtan elmondható, hogy a bwin a hírnevének megfelelően valóban egy remek, megbízható és igazán sokoldalú bukméker.

Minden felületet elérünk magyarul, ráadásul nem csak olyan ímmel-ámmal fordított módon, hanem tényleg úgy, mintha eleve egy magyar oldalon barangolnánk.

A sportfogadási szakasz kifejezetten erős – főleg a focirajongók nagy örömére -, és az ügyfélszolgálat is kedvesen és hatékonyan teszi a dolgát.

Korlátozások

Három app, egy helyett

Kevésbé erős élő videós szolgáltatás

Ja, és persze a bónuszok mobilon is elérhetőek.

Az osztrák fogadóiroda Androidon és iOS-en is egy-egy tökéletesen funkcionális és főleg teljesen magyarított natív appot kínál, ami mindent tud, amit az asztali vagy mobilböngészős változatok. Kívülálló okok miatt Androidra kissé körülményes az app telepítése, az almás készülélek tulajdonosainak viszont még Apple ID-re se lesz szükségük, hogy letöltsék azt. Ami minket kissé zavart, hogy ez az online játéktér három külön alkalmazást készítettett sportfogadásra, online kaszinóra és pókerre, vagyis nincs gyors átjárás a fő szolgáltatások között.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

2 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

?

Van-e külön Bwin mobil bónusz?

A tesztünk alatt éppen nem volt semmi ilyesmi, de a kínálat folyamatosan változik, úgyhogy ajánlott figyelni a reklámokat.
?

A bwin mobil applikációban elérhetőek az élő streaming szolgáltatások?

Igen, bár nem ez a cég legnagyobb erőssége.
?

Mennyire könnyű pénzt feltenni-, illetve kivenni az alkalmazásokon keresztül?

Minden további nélkül lehet pénzt feltenni, illetve levenni, ugyanúgy, mint a weboldalon.
?

Hol találok promóciókat a bwin alkalmazásban?

A főoldalon két gomb is kifejezetten arra hivatott, hogy bemutassa a promóciós kínálatot.
?

Hol találok .apk fájlokat az iOS és/vagy Android alkalmazásokhoz?

Ha minden kötél szakad, az oldal speciális “Keresőjében”.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.