Ezt a cikket utoljára frissítették:

Olvassa el az ismertetőt Bwin link

Bwin Mobil Alkalmazás

A következőkben a bwin bukméker okostelefonos elérhetőségeiről olvashat egy teljeskörű útmutatót

Android APP

  • HU

  • 7 / 10

Letöltés

Apple IOS

  • HU

  • 7 / 10

Letöltés

BWIN Alkalmazás

bwin: ÚTMUTATÓ ÉS ÁTTEKINTÉS AZ IOS/ANDROID MOBIL ALKALMAZÁSOKHOZ

Ennél a szolgáltatónál három játékorientált applikáció áll a rendelkezésére, azaz már az alkalmazások kiválasztásánál, előre el kell döntenie, hogy a sportfogadás, a kaszinó, vagy a póker áll közelebb a szívéhez.

Természetesen mindhárom app-ot ingyenesen szerezheti be iOS-es, illetve Android-os készülékekre egyaránt.

Funkcionalitásukat tekintve ezek a platformok megközelítőleg hasonlóak a webes felülethez, úgyhogy aki már jól kiismeri magát az asztali gépes rendszerben, az könnyen el fog igazodni a mobilos verziók használata során is.

A mobilos nézeten keresztül természetesen elérhető az az m.bwin.com kínálatával megegyező felület, amely kliensben egyaránt megtalálható a sportfogadási szekció, a póker és a kaszinó is.

Hogyan tudja beszerezni a bwin mobil applikációját?

Mind az eredeti weboldal, mind pedig a mobilbarát verzió felajánlja a megfelelő applikációk telepítésének lehetőségét. Most pedig lássuk, milyen lépésekben történik a letöltés bwin alkalmazás megszerzésekor.

A bwin Android app letöltése

Kezdjük a talán már megszokott rosszhírekkel!

Mivel a Google Play Webáruház nem támogatja a valódi pénzcserén alapuló szerencsejátékokat, így az eredeti bwin Android app nem szerepel annak kínálatában.

Ami persze nem jelenti azt, hogy az alkalmazást sehogyan sem lehetne elérni, hiszen valóban mind a weboldal, mind a mobilbarát verzió felajánlja a bwin Android .apk fájl telepítésének lehetőségét, a “Mobil” menüpont alatt.

Ahhoz azonban, hogy ez megtörténhessen a készüléke biztonsági beállításai közt engedélyeznie kell az “Ismeretlen források” opciót.

Amint ezt megtette, nincs más dolga, mint a “Kiemelések” menüben rákattintani a “Sportalkalmazás – Töltse le most” elemre.

Előfordulhat, hogy a letöltés előtt még megjelenik egy figyelmeztető jelzés, de ezt nyugodtan átugorhatja, hiszen a hivatalos bwin Android alkalmazás nem fog ártani a készülékének.

A Bwin iOS app letöltése

Legnagyobb meglepetésünkre, nem volt szükség semmilyen különösebb machinációra, nem kellett sem átállítanunk az országot, sem új Apple ID-t létrehoznunk ahhoz, hogy beszerezhessük a bwin iOS alkalmazás számunkra legideálisabb verzióját.

Mindössze annyit kellett tennünk, hogy a HTML5 kompatibilis mobiloldalról kattintva elindítottuk a “bwin sports” letöltését.

A link átirányított minket az App Store-ban, ahonnan simán le is szedtük az alkalmazást.

Bwin iOS/Android MOBIL ALKALMAZÁS és az asztali gépes elérés: Előnyök, hátrányok

Maguk az alkalmazások tökéletesen ugyanazt az élményt nyújtják, mint az asztali böngésző, csak nyilvánvalóan azzal a különbséggel, hogy az irányítás érintőképernyőkre lett kitalálva, meg persze az, hogy ha mindent akarna egyszerre – vagyis sportokra fogadni, pókerezni, és kaszinózni is – akkor kénytelen lesz mindezekhez más és más applikációkat beszerezni.

Használhatóság

Ezzel a kérdésével kapcsolatban nem árt megjegyeznünk, hogy a bwin nem ma kezdte az ipart, melyet az is bizonyít, hogy a bukmékernek több, mint 20 millió aktív felhasználója van a világ 25 országában, márpedig ha egy fogadóiroda már ilyen nagyban játszik, akkor az bizony kénytelen valóban minden igényt kielégíteni, és ezt az elvárást teljesíti is a bwin, méghozzá az összes létező szolgáltatásában.

Mind a mobilos felületen, mind az applikációkon érződik, hogy a cég szakemberei rendesen kitettek magukért, nehogy összezavarják a játékosokat, más és más platform-specifikus koncepciókkal, úgyhogy valóban minden, minden platformon, pontosan ugyanúgy, ugyanazon koncepció szerint működik, méghozzá akadás mentesen.

A regisztráció menete

Regisztrációhoz rá kell kattintania a képernyő jobb felső sarkában lévő „Regisztráljon most!” felirattal ellátott sárga színű gombra, majd a betöltődő űrlapon, a regisztrációs procedúra első lépéseként ki kell választania az állandó lakhelyét, megadni egy email címet, valamint beírni a kereszt-, és vezetékneveket.

Ha ez megtörtént, az űrlap alján lévő „Tovább a 2. lépéshez” gombra kattintva adhatja meg a kívánt felhasználónevet, és a magas biztonsági szintnek megfelelő jelszót.

Ezután következnek a szokásos biztonsági kérdések, amelyekre előre meg kell adnia a válaszokat, majd ezen a ponton kell meghatároznia a játékok pénznemét is.

A regisztráció ezen szakasza a születési dátum megadásával végződik, majd jöhet az új űrlap, az alul megtalálható „Tovább a 3. lépéshez” gomb megnyomása után.

Végül már csak a lakcímét és a mobiltelefonszámát kell beírnia, és lényegében ezzel meg is történt a regisztráció.

Bwin sportág választék

A bwin sportfogadási szekcióját a nyitó oldal felső menüjében találja. Amint ráklikkel a “Sport” gombra, és belép a szekcióba, majdnem biztos vagyok benne, hogy a foci túlsúlyával fogja szemben találni magát, és tényleg. A bwin-nél valóban a futball viszi a prímet, de azért a többi sportok felhozatalában sincs hiány.

Az oldal amúgy eleve és leginkább a sportfogadásokra koncentrál, és a labdarúgás mellett körülbelül negyven más sportot ajánl fel, mely kínálatba olyan extrák is beletartoznak, mint például a sífutás vagy a sakk.

Persze nem hagyhatom ki a felsorolásból a remek statisztikákat sem, amelyek valóban könnyebbé és gördülékenyebbé teszik a játékosok “munkáját”.

Élő fogadás

A bwin sportfogadások élő szekciójának kínálatában megtalálhatja a labdarúgás mellett, a teniszt, a kosárlabdát, a jégkorongot, a kézilabdát, a röplabdát, és a krikettet, de fogadhat tollaslabdára, kézilabdára, vagy asztaliteniszre is.

A mérkőzések ideje alatt pedig természetesen köthet bizonyos típusú fogadásokat.

Sajnos a tesztünk során az úgynevezett “live stream” nem szerepelt valami jól, mivel a 60 éppen zajló mérkőzésből, mindössze 6-hoz kínálta fel az oldal az élő videót.

Bwin fizetési opciók

A belső számlaegyenleg feltöltésére használhat banki átutalást, vagy különböző bank-, illetve hitelkártyákat – Mastercard, Maestro -, ám a legegyszerűbb alternatív opciók még mindig a PayPal, a Neteller, a Skrill, vagy az entropay. Ugyanezen lehetőségeket természetesen a kifizetéseknél is igénybe veheti.

Ám sosem lehet elégszer elmondani, mennyire fontos, hogy midig ugyanazt az opciót válassza már a befizetéseknél, amellyel később majd a kifizetéseket is szeretné megkapni.

Az átfutási idő – ugyanúgy, mint más bukmékereknél – a bwin-nél is metódusonként változó lehet, ami azt jelenti, hogy míg egy alternatív fizetési módot használva másodpercek, vagy percek alatt megtörténik a tranzakció, addig ugyanez a művelet banki átutalás esetében akár 3-5 napig is eltarthat.

Példaként alább bemutatunk két Mastercard-kártyás fizetési módot:

  • BETÉT
  • KIVÉT

A mobilos befizetések és a készpénzfelvételek semmiben sem különböznek az asztali gépes tranzakcióktól, rájuk egyaránt ugyanazon ellenőrzési irányelvek érvényesek.

Bwin Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati kérdésekben kifejezetten jók a tapasztalataink a bukmékerrel, bár telefonos elérésben, vagy élő csevegésben kevésbé találtunk magyar nyelvű kollégát, magyar nyelvű űrlapot viszont annál inkább, amivel pedig relatíve könnyedén és egész gyorsan kaptunk választ a kérdéseinkre, bár ha beszél valamilyen széles körben használt idegen nyelvet, akkor nyilván a 24/7-ben üzemelő elé csevegésnél sosem lesz hatékonyabb semmi.

Összegzés

Összességében nyugodtan elmondható, hogy a bwin a hírnevének megfelelően valóban egy remek, megbízható és igazán sokoldalú bukméker.

Minden felületet elérünk magyarul, ráadásul nem csak olyan ímmel-ámmal fordított módon, hanem tényleg úgy, mintha eleve egy magyar oldalon barangolnánk.

A sportfogadási szakasz kifejezetten erős – főleg a focirajongók nagy örömére -, és az ügyfélszolgálat is kedvesen és hatékonyan teszi a dolgát.

Korlátozások

Három app, egy helyett

Kevésbé erős élő videós szolgáltatás

Ja, és persze a bónuszok mobilon is elérhetőek.

GYIK

? Van-e olyan bónusz, amit kizárólag csak a mobil applikáció ad?
A tesztünk alatt éppen nem volt semmi ilyesmi, de a kínálat folyamatosan változik, úgyhogy ajánlott figyelni a reklámokat.
? A bwin mobil applikációban elérhetőek az élő streaming szolgáltatások?
Igen, bár nem ez a cég legnagyobb erőssége.
? Mennyire könnyű pénzt feltenni-, illetve kivenni az alkalmazásokon keresztül?
Minden további nélkül lehet pénzt feltenni, illetve levenni, ugyanúgy, mint a weboldalon.
? Hol találok promóciókat a bwin alkalmazásban?
A főoldalon két gomb is kifejezetten arra hivatott, hogy bemutassa a promóciós kínálatot.
? Hol találok .apk fájlokat az iOS és/vagy Android alkalmazásokhoz?
Ha minden kötél szakad, az oldal speciális “Keresőjében”.

Ajánlott mobil alkalmazások

Az áttekintés szerzője

István P. Szabó

István P. Szabó

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

pszaboistvan@yahoo.com