Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt aller sur le site LVbet

Bwin Regisztráció és Belépés

 • Igényes iOS és Android platform

 • Több mint 50 sportág

 • Sok fizetési lehetőség

 • Abszolút megbízható

modes de paiement

 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Revolut
 • Bankkártya
 • Wise
 • OTP junior kártya
 • Apple Pay

Ezt a véleményt frissítették:

A bwin regisztráció folyamatát bemutató cikkünk segítségével könnyedén nyithatsz számlát az ágazat egyik meghatározó bukmékerénél, az ausztriai székhelyű bwinnél. Ez az online fogadóiroda napjaink egyik legszélesebb sportfogadási kínálatával rendelkezik. Emellett tökéletesen megbízható, amit az érvényes EGBA és eCOGRA tanúsítványa is igazol. Cikkünkben a regisztráció bwin asztali gépesés mobilos változatát is bemutatjuk. Szót ejtünk a számlanyitás során fellépő esetleges problémák megoldásáról, a verifikációról, valamint egyéb fontos tudnivalókról is.

Felhasználói fiók nyitása a bwinen

A Bwin bejelentkezés roppant egyszerű, mivel a bwin rendszere magyar nyelvi támogatással is rendelkezik. A felhasználóbarát dizájn miatt még azoknak sem okoz majd gondot a számlanyitás, akik még csak ismerkednek az online sportfogadás világával. A regisztrációt a desktopos és mobilos platformon keresztül (mobil website & mobil apps) is le tudod bonyolítani. És ha esetleg menet közben meggondolnád magad, a bwin regisztráció törlése sem jelent problémát. Vegyük át akkor első körben a desktopos számlanyitás lépéseit.

bwin felhasználói fiók nyitása asztali gépen/laptopon

 • A bwin sportfogadás részlegében klikkelj rá a jobb felső sarokban látható „Regisztrálj most” gombra;
 • A képernyő közepén megjelenő űrlapot töltsd ki: lakhely kiválasztása, pénznem, e-mail-cím megadása, jelszó létrehozása;
 • Kattints a „Folytatás” gombra;
 • Add meg a szükséges személyes adatokat: keresztnév és vezetéknév, születési dátum;
 • Kattints a „Folytatás” gombra;
 • Add meg a lakcímadataidat és a mobiltelefon-számod;
 • Ha szeretnél promóciós ajánlatokat kapni a cégtől, pipáld be a megfelelő jelölőnégyzeteket;
 • Kattints a “Számla létrehozása” gombra.

bwin felhasználói fiók nyitása mobilkészüléken

Amennyiben mobilon szeretnéd megoldani a fióknyitást, akkor érdemes egy legalább 6 colos képernyős eszközt használnod (pl. okostelefont). A regisztrációs procedúra egy az egyben ugyanazokat a lépéseket tartalmazza a mobil platformnál, mint a desktopos számlanyitás esetében. Ezért ha követed a fentebb leírt lépéseket, akkor elvileg mindennek flottul kell mennie.

bwin regisztracio

Hogyan tudok belépni a felhasználói fiókomba?

A számlanyitást követően – függetlenül attól, hogy desktopos vagy mobilos platformon végezted el a szükséges lépéseket – a rendszer automatikusan beléptet. Ha ez mégsem történne meg, akkor a regisztrációs űrlapon megadott e-mail-címednek és a jelszavadnak a megadásával tudsz bejelentkezni az oldalra. Amennyiben az operátor mobil alkalmazásainak egyikét használod (androidos, illetve iOS-es változatban érhetők el), akkor is pontosan ugyanígy kell eljárnod.

bwin mobil

Milyen egyéb teendőim vannak a számlanyitás után?

Készülj fel, hogy előbb vagy utóbb fel fog kérni a szolgáltató a felhasználói fiókod (számlád) verifikációjára, azaz a személyazonosságod és a lakcímed igazolására. Erre a célra, mivel a bwin egy EU-s licensszel rendelkező fogadóiroda, tudomásunk szerint jelenleg kétféle dokumentumtípus feltöltése szükséges:

 • személyazonosság igazolására szolgáló okmány – ez lehet a személyid, a jogosítványod, vagy az útleveled beszkennelt másolata is, a lényeg, hogy arcképes igazolvány legyen;
 • lakcím igazolására szolgáló dokumentum – erre a célra a leginkább egy olyan, a nevedre szóló közüzemi számla alkalmas, amin ugyanazon az oldalon jól láthatóan fel van tüntetve a teljes neved és a lakcímed is (bankszámlakivonat is megfelelő).

Ezeket a teendőket nem kell kötelezően egyből a regisztrációt követően elvégezned. Viszont addig nem fogod tudni a nyereményed kifizetését kérni amíg a felhasználói fiókod (számlád) nem kerül verifikálásra.

Esetlegesen felmerülő problémák a bwines regisztráció kapcsán

Mit tegyek sikertelen regisztráció esetén?

Abban az esetben, ha a bwin sikertelen regisztráció hibaüzenettel találkozol, először próbáld meg újra (előbb kapcsold ki a pop-up blokkolót a böngésződben, és töröld a cache-t). Ha ez sem segítene, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Biztos lehetsz benne, hogy a cég ügyféltámogatási rendszerében dolgozók a segítségedre lesznek. Az viszont előfordulhat, hogy a felhasználó beazonosítása végett – ha élő chaten kérsz segítséget – valamilyen bwin regisztráció egyedi adat szükséges lesz: pl. felhasználói név, születési dátum.

Teendők rendszerműködési problémák esetén

Igaz, nagyon ritkán, de előfordulhat az is, hogy a sportfogadás-szolgáltató rendszerét karbantartják, vagy valamilyen hibajavítást végeznek rajta. Ilyenkor rendszerint nem tudsz belépni a felhasználói fiókodba. Viszont az ilyen esetekben a webhely nyitóoldalán (címlapján) mindig ki van téve a felhasználók tájékoztatására szolgáló üzenet/hibaüzenet.

Elgépeltem valamit a regisztrációnál, mit tegyek?

A regisztráció megerősítése bwin számlanyitást követően nem szükséges (a telefonszámot és a megadott e-mail-címet sem kell jelen állás szerint megerősíteni). Emellett azt is fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a jelszavat is csak egyszer kell megadnod a regisztrációnál. Ezért aztán könnyen előfordulhat, hogy az ember rosszul pötyögi be a mobiltelefonszámát, az e-mail-címét, vagy valamit elgépel a jelszó megadásánál.

Szerencsére a rosszul megadott (vagy elfelejtett jelszó) problémája könnyen megoldható, de csak akkor, hogyha az e-mail-címed pontosan írtad be a számlanyitási űrlapon. Ugyanis az operátor a felhasználói fiók nyitásakor az általad megadott címre küldi ki a jelszó-helyreállító hivatkozást. Ha nem találnád a beérkező levelek között, mindenképp ellenőrizd a „spam” mappát is.

Felhasználói adatok módosítása

A felhasználói fiókodba lépve számos adatot módosíthatsz ( telefonszám, lakcím, jelszó). Viszont fontos tudnod, hogy mivel az adott számla a saját nevedre szól, ezért egy komolyabb volumenű bwin regisztráció hiba esetében, azaz ha mondjuk rosszul adtad meg a vezeték- és/vagy a keresztneved, akkor csak az ügyfélszolgálat segítségével tudod ezeket módosítani.

Egyéb bwin regisztráció gyakori hibák

Számos olyan bukméker van jelen az online sportfogadás piacán, amelyeknél csak úgy tudsz belépni a fiókodba, ha megadod a felhasználói neved. Igaz ugyan, hogy ez nem túl gyakran fordul elő, de ha az sokáig (pl. hetekig) nem használsz egy szájtot, akkor megeshet, hogy elfelejted, hogy milyen felhasználói nevet adtál meg a regisztráció során, és emiatt nem tudsz belépni az oldalra, csak az ügyfélszolgálat segítségével. Szerencsére a bwinnél az e-mail-címet (és a jelszót) megadva be tudsz lépni a felhasználói fiókodba.

Amennyiben olyan e-mailt adsz meg, amit csak ritkán használsz (esetleg nemrégiben hoztad létre), akkor könnyen megeshet, hogy némi idő elteltével elfelejted. Viszont a webhelyen e-mail-emlékeztető funkció nincs, ezért ilyen esetekben is csak az ügyfélszolgálat munkatársai lehetnek a segítségedre.

Többszörös számlanyitás ugyanarról az IP-címről

A bwin regisztráció probléma témaköre kapcsán úgy véljük, hogy a többszörös számlanyitás kérdéséről is muszáj említést tennünk. Sajnos még manapság is sokan vannak, akik számlát nyitnak egy bukinál, amit a későbbiek során semmire nem használnak. És persze nem is verifikálják, majd egész egyszerűen megfeledkeznek róla.

Ezzel persze nincs semmi gond egészen addig, amíg ugyanaz a személy ugyanarról a lakcímről és IP-cím alól, de más e-mail-címet megadva regisztrál. Ugyanis az online sportfogadás-szolgáltatók az ilyen magatartást nem igazán tolerálják, és könnyen előfordulhat, hogy a verifikáció alkalmával az embert kellemetlenségek érik. Sőt, még az is megeshet, hogy felfüggesztik vagy egész egyszerűen törlik az illető számláját.

Egy IP-címről csak 1 regisztráció!

Mivel a bukmékerek bónuszokat és promóciókat is kínálnak, ezért mindenképp el akarják kerülni hogy a regisztrált felhasználók visszaélhessenek a speciális ajánlatokkal. Ezért gyakran még azt sem veszik jó néven, ha egy velünk egy háztartásban élő rokonunk (pl. a testvérünk) regisztrál ugyanazon a sportfogadási oldalon. Ha kicsit körülnézel a sportfogadás bónuszok (pl. üdvözlő bónuszok) között, észre fogod venni, hogy jó néhány cég kiköti, hogy IP-címenként, háztartásonként az adott bónusz csupán egyetlen alkalommal vehető igénybe. zért mi is azt tanácsoljuk, hogy a bwin ajánlatai esetében se próbálj meg trükközni, mert igen könnyen ráfázhatsz a dologra!

A bwin regisztráció menete mobilapp és böngészős oldal esetén is ugyanaz. A fiók létrehozása automatikus, de a regisztrácós űrlapokon meg kell adnod a teljes neved és a lakcímed. A fiókod játék előtt a beregisztrált telefonszámodra kapott SMS-kóddal kell megerősítened. A pénzmosás elleni törvények miatt legkésőbb az első nyereménykivételkor meg kell erősítened a személyes adataid az ügyfélszolgálatnál, ez megtörténhet egy fényképes igazolványod és a lakcímkártyád/egy közüzemi számla fényképével is.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

5 értékelés, átlag 4.8 / 5

GYIK

? Mikor kapom meg a megkezdett kifizetésemet?
A kifizetési igényed először ellenőrzésre kerül, mely csak kivételes esetben vesz igénybe több időt, mint két munkanap. A kért összeget ezután kiutalják az általad választott bank vagy pénzügyi szolgáltató felé, és azok elérhetővé teszik számodra az összeget. A becslés szintű kifizetési idők megtekintéséhez nézd meg a profilodban Fizetési előzményeket, melyet a Pénztárban találsz.
? Miért lett törölve a kifizetésem?
A kérdéses kifizetésed törlésre kerülhetett az alábbi okokból kifolyólag:

 • Van egy aktív sportfogadási bónusz a számládon.

 • Egy olyan módra kértél kifizetést, mely nem a te nevedre szól.

 • Már azelőtt kérted a kifizetést, hogy elégséges mennyiségű fogadást vagy játékot végeztél volna a számláddal.

 • Az operátor arra kért, hogy erősítsd meg, hogy a te tulajdonodban van-e a használni kívánt fizetési mód. Ezeken kívül még van néhány eset melyekről részletesebben a Bwin oldalán tájékozódhatsz.

? Hogy módosíthatom a számlámon az országot, amit regisztráltam?
Ahhoz, hogy a kifizetéseidet minél gyorsabban végrehajtsák, a legfrissebb információk megadására van szükség. Ha például megváltozott a lakhelyed, vagy annak bármely része, akkor fel kell venned a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Az új adatokat feltöltheted a belső felületen, vagy e-mailben elküldheted a friss okmány másolatát, mely bizonyítja a változásokat.
? Megvolt a Bwin bejelentkezés, hitelesítettem a számlámat, mégis további doksikat kérnek tőlem, miért?
Vannak bizonyos helyzetek, amikor rendszeresen ellenőrzik és hitelesítik a számlád adatait, beleértve a személyes adatokat. Ezeket akár harmadik fél szolgáltató vagy dokumentumok igénybevételével teszik, az uniós és hazai jogszabályokkal összhangban.

Ezt kérhetik akár akkor is, ha már minden korábbi követelménynek eleget tettél. Mivel az operátornak kötelessége, hogy átláthatóan működjön ezért minden kapcsolódó jogszabálynak és előírásnak meg kell felelni, hogy a játékosok is védve érezhessék magukat.
? Hogy tudom felgyorsítani a fogadásaimat?
A fogadószelvényeden található események szorzóit folyamatosan frissítik, így az értékek bármikor emelkedhetnek vagy csökkenhetnek. Vannak bizonyos beállítások, melyek megkönnyítik és felgyorsítják a fogadási folyamatot.

A magasabb szorzók elfogadása esetén, ha a szorzó növekszik, azt a rendszer automatikusan elfogadja, amíg meg nem erősítik a fogadást. Ez akkor zajlik, míg a fogadás gomb után számol a rendszer.

A minden szorzóváltozás elfogadása esetén a megemelkedett és a csökkent szorzó értékeket automatikus elfogadja a rendszer, míg le nem telik a számolás.

Az áttekintés szerzője

István P.

István P.

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

pszaboistvan@yahoo.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése