Bwin Regisztráció és Belépés

8.4 / 10

Ezt a cikket frissítették:

Sport bónusz 20.000 HUF

Fogadj most

A magyar nyelvű felhasználók számára összefoglaltunk mindent, amit a bwin regisztráció menete kapcsán tudni érdemes. Így jóval könnyebb lesz a regisztráció menete mindazoknak, akik az online sportfogadást kívánják űzni.

A magyar ügyfelek számára is elérhető a regisztráció. A bwin regisztráció link itt érhető el. Az online csalások elkerülése végett érdemes meggyőződni a megfelelő, „https”-alapú link használatáról, ami a következő. További jó hír, hogy a bwin regisztráció ingyenes.

bwin bejelentkezés

Mivel a bwin magyar nyelven is támogatott, a bwin magyar bejelentkezés nem jelent problémát a magyar ügyfelek számára sem.

Bwin mobil regisztráció

A regisztráció során több dologra érdemes odafigyelni. Android és iOS alapú, ingyenesen letölthető magyar nyelvű applikációkkal egyaránt rendelkezik a bwin. Így jóformán bármilyen okostelefonnal megoldható a regisztráció.

Az Android alapú okostelefont használóknak rossz hír viszont, hogy a bwin mobil applikáció közvetlenül nem elérhető a Google Play Webáruház applikációi között. Ehelyett közvetlenül a bwin oldaláról tudjuk letölteni az appot. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy Android operációs rendszerű telefonunk biztonsági beállításainál engedélyezzük az „ismeretlen források” lehetőséget. 

Ezzel szemben jóval egyszerűbb az iOS alapú applikáció letöltése. Az App Store-ban minden további nélkül letölthető a bwin. A desktop alapú számítógépeken is kiválóan használható a bwin felülete.

Regisztráció – lépésről lépésre

 1. Step 1

  A bwin online regisztráció első lépéséként meg kell adni egy nevet, lakhelyet, és egy regisztrációs e-mail címet, amire a megerősítő kódot tartalmazó e-mail kerül kiküldésre.

 2. Step 2

  Ezután szükséges a felhasználónév és egy biztonságos jelszó, illetve egy kötelező biztonsági kérdés megadása.

 3. Step 3

  Harmadik lépésként ki kell választanunk a számla pénznemét. Legjobb tudomásunk szerint még nincsenek támogatva a kriptovaluták, ám ez a körülmény a közeljövőben változhat.

 4. Step 4

  Negyedik lépésként végül a tartózkodási és/vagy lakóhely pontos címét kell megadnunk. Végül a „számla létrehozása” gombra kattintva indíthatjuk el a számla nyitását.

Amit tudni érdemes a bwin regisztrációs feltételeiről

📧 E-mail cím

✔️ E-mail cím mindenképpen szükséges a sikeres regisztrációhoz, mivel 

📲 Mobiltelefon szám

✔️ Ez mindenképpen kell, a kétfaktoros hitelesítéshez (2FA)

🤳 Személyazonosság igazolása

✔️Szükség van a személyazonosságát igazoló hivatalos iratok szkennelt változatára.

🧾 Számla

❌ Erre nincsen szükség a bwin esetében.

ℹ️ Ügyfélszolgálat megbízhatósága 

🆘 Élő chat funkció nem elérhető magyar nyelvű felhasználók részére. 

🎁 Regisztrációs bónusz 

✔️

bwin regiszstracio

 Android és iOS alapú, ingyenesen letölthető magyar nyelvű applikációkkal egyaránt rendelkezik a bwin

Miért érdemes regisztrálni a bwin-nél?

A sportfogadásban első számú prioritás a biztonság és kiszámíthatóság. Ezért mindenképpen olyan szolgáltatót érdemes választani, amelyik régóta rendelkezik piaci jelenléttel. 

Az osztrák tulajdonosi hátterű bwin mindezt hozza, hiszen 1997 óta van jelen a vállalat az online fogadások piacán, 20 millió aktív felhasználóval. Széleskörű szolgáltatási kínálata mellett érdemes tudni azokról az előnyökről is, amelyek együtt járnak a bwin felületére történő regisztrációval. Ezek a következők:

 • Gyors és kiszámítható kifizetések, több opcióval.
 • Biztonságos fizetési mód.
 • Egyszerűen használható felület.
 • Erős magyar nyelvi támogatottság. 

bwin belépés

A bwin magyar belépés rendkívül egyszerű.

 1. Step 1

  Adja meg e-mail címét vagy felhasználónevét, illetve jelszavát.

 2. Step 2

  Kattintson a bejelentkezés gombra, és már kezdheti is a játékot!

 3. Step 3

  Ha esetleg elfelejtette jelszavát, kattintson az “Elfelejtette jelszavát?” linkre. Itt megtalálható útmutatás a jelszó helyreállításához. Az új jelszót legkönnyebben emailen keresztül igényelhetjük.

 4. Step 4

  Itt adja azt az e-mail címét, amelyről regisztrált az oldalra, illetve születési nevét, majd kattintson a Küldés gombra

 5. Step 5

  A megadott e-mail címre egy jelszó visszaállító linket kap, amire kattintva lecserélheti jelszavát, és beléphet az oldalra.

bwin bejelentkezes

Bwin bónusz új ügyfelek számára

A bwin folyamatosan igyekszik bővíteni felhasználói körét. Az új felhasználók számára ez kifejezetten jó hír, hiszen a jelenleg érvényes bwin regisztrációs bónusz keretén belül akár a befizetett összeg 100%-át írja jóvá a bwin, 20000 HUF-ig bezárólag. 

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha 20000 HUF-t fizetünk be, akkor a bwin hozzáad még 20000 HUF-ot a számlánk értékéhez. Fontos tudni, hogy ez a bónusz kizárólag azokra az új ügyfelekre érvényes, akik a bwin promóciós linkjén keresztül regisztrálnak. Ezért mindenképpen figyeljünk oda, ha élni kívánunk a lehetőséggel. Minden részletében egyébként ugyanaz a regisztrációs eljárás ebben az esetben, mint a sima regisztrációnál. 

További regisztrációs feltétele a magyar ügyfeleknek szóló exkluzív bónusznak, hogy a regisztrációt követő 7 munkanapon belül kell befizetést tennünk az új bwin számlánkra.

Játékosonként maximum 20000 HUF-ig terjedő összeget jelent a bónusz, és csak az első befizetésre érvényes. 

Fontos tudnivaló továbbá, hogy ez a bónusz kizárólag a sportfogadásokra érvényes, tehát nem használható a Kaszinó játékok esetében. Némileg szigorú módon a bwin az új regisztrálóknak szóló bónuszt nem fizeti ki olyan új számlákra, amelyek olyan IP-címről kerültek regisztrálásra ahonnét már korábban regisztrált valaki,  még akkor sem ha egyébként más személy adataival regisztrálták a második számlát. 

Miután regisztráltunk és megvolt az első befizetésünk, a bwin automatikusan jóváírja a bónuszunk összegét. 

🎯Bónusz elnevezés

💡Feltételek

🕜Lejárat

Sport Bónusz

 • Egy ügyfél esetén egy számla.
 • 20000 HUF értékig bezárólag

Nincsen időkorlátja

Mi van ha segítségre van szükségem a bwin regisztrációm során?

Mint minden másnál, minimális esély van a bwin regisztráció hiba fellépésére. Ez lényegében abból áll, hogy a regisztrációs felület mintegy önkényesen újratölt, a lementett adatok pedig kitörlődnek. 

Úgy tapasztaltuk, másokhoz hasonlóan, hogy a böngésző ideiglenes tárolójában (cache) tárolt adatoknak a törlésével ez az apró technikai hiba kiiktatható. Könnyen tudjuk ellenőrizni, hogy sikeres volt-e regisztrációnk vagy sem. Amennyiben a megadott jelszavunkkal enged belépni a bwin a felületre, a regisztráció sikeresnek mondható és további teendőnk a regisztrációs folyamat kapcsán nincsen. 

Rossz hír, hogy ha mégis akad bármilyen megoldhatatlannak tűnő probléma a regisztrációval vagy bármilyen egyéb funkció esetén, a bwin ügyfélszolgálatának az élő chat funkciója csak angol, német, olasz, francia, svéd, spanyol, román és bolgár nyelveken áll rendelkezésre. Így marad a magyar ügyfelek számára az emailes kapcsolattartás. Az Ügyfélszolgálat nyelvi korlátozottsága ennyiben a bwin egyik gyenge pontja, ami nehezen érthető, tekintve a vállalat erős nemzetközi profilját.

Hogyan tudom a bwin számlámat hitelesíteni?

Ez nagyon egyszerű és átlátható.

Először is az e-mail címünkre küld a bwin egy regisztrációs kódot.

Ezt követően lehetőségünk van feltölteni a személyazonosságunkat hitelesító hivatalos iratainkról beszkennelt változatát. A hitelesítés ezáltal megtörténtnek és véglegesítnek tekinthető.

Fizetési módok választása

A sikeres bwin online regisztrációt követően nem szükséges azonnal befizetni a számlánkra. Ennek időpontja szabadon eldönthető. Amikor az ügyfél készen áll az online fogadás izgalmas világába való bekapcsolódásra, a Befizetések menüpontban töltheti fel a számláját tetszőleges összeggel. Minimum befizetési határ nincsen, bármilyen összeggel megtehetjük ezt. 

A kifizetési lehetőségeket illetően, amelyeket a regisztrációt követően lehet megadni, széles kínálatból választhat az ügyfél. A be- és kifizetés megoldható banki átutalással, az ecopayz, az Apple Pay, GiroPay, Mastercard, Revolut, Paypal, Skrill, Visa, Trustly, és még számos egyéb módszerekkel. A kifizetési módot az alábbi screenshottal szemléltetjük:

Külön érdekesség, hogy a PayPal is hozzátartozik a támogatott fizetési módokhoz. A paypal fizetési mód rugalmas és megbízható online pénzügyi megoldás, amelynek segítségével a bwin számlánkat is feltölthetjük, valamint fogadhatunk is kifizetéseket a sikeres fogadásainkat követően.

A bwin egyetlen feltétele az, hogy kizárólag olyan PayPal számlára fizet ki, amely az elmúlt hat hónapban sikeresen használva volt.

A fennakadások vagy félreértések elkerülése végett ezért mindenképpen olyan PayPal számlával érdemes egybekötni a bwin számlánkkal, amelyet más kontextusban is használtunk. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a bwin PayPal számlákra kizárólag euróban és fontban utal. 

A bwin regisztráció törlése

A bwin zárolása több okból kifolyólag is megtörténhet. Érdemes figyelembe venni, hogy elfelejtett jelszó esetén inkább igényeljünk újat, mivel túl sok téves belépési kísérletet követően a számlánk automatikusan zárolásra kerülhet.  

A zárolt, ám nem törölt számlák esetében a bwin 12 hónap inaktivitás után adminisztrációs költséget számolhat fel. Ez viszont nem kerül felszámolásra, ha inaktívvá vált számlánk egyenlege nulla. Regisztrációnk törlésére a belépést követően van lehetőségünk a felületen. 

A MightyTips ajánlja a bwin-t?

Összességében úgy látjuk, hogy különösen a bwin mobil regisztráció esetén érdemes használni ezt a szolgáltatót. Rugalmas, egyszerűen használható felülettel rendelkezik, ami jelentősen megkönnyíti a dolgunkat. Az iOS jellegű applikációval volt a legpozitívabb tapasztalatunk, de semmilyen akadálya sincsen az Android-alapú applikáció telepítésének sem.

A bwin kevés számú hátránya közé sorolható az a körülmény, hogy a Ügyfélszolgálat Online Chat funkciója magyar nyelven nem elérhető. Ez megnövelheti a problémákkal kapcsolatos visszajelzések idejét. 

GYIK

? A bwin milyen hátterű cég?
A bwin egy 1997-óta jelen lévő, 20 millió ügyféllel rendelkező osztrák hátterű vállalat.
? Kell-e érvényes személyi igazolvány a bwin-en való regisztrációhoz?
Ez nem feltétlenül szükséges. Jogosítvány vagy útlevél is elégséges.
? Kell-e okostelefon a bwin regisztrációmhoz?
Lehet desktop számítógépről is regisztrálni.
? A bwin keretén belül egy személy rendelkezhet egynél több számlával?
A bwin online sportfogadási szolgáltatását nyújtó számlával kizárólag természetes személy rendelkezhet, és személyenként egy megengedett.
? A bwin új ügyfeleknek szóló bónuszára akkor is jogosult vagyok, ha az enyémmel azonos IP-címről már regisztrált valaki?
Egy IP-címről csak egy számla igényelhet bónuszt.
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése