AstroPay fogadási oldalak

Frissítve:

Az AstroPay pénzküldés fogadás rendszere ideális mindazok számára, akik nem kívánják megadni – például egy bukmékernek – a bankkártyájuk adatait, vagy nem szeretnének banki átutalással feltölteni az egyenlegüket. Mivel ezt a fizetési megoldást egyre növekvő számban fogadják el az internetes kaszinók és bukmékerek - és feltehetőleg a közeljövőben tovább fog gyarapodni az Astro Pay-t támogató webhelyek száma -, arra jutottunk, hogy érdemes alaposabban is bemutatnunk olvasóinknak. Tarts velünk és olvasd el ezt a írást, mert könnyen meglehet, hogy az online sportfogadás AstroPay által kínált megoldásai pont megfelelnek az igényeidnek.

Az AstroPay fogadási oldalak listája

Találtunk: 2 Fogadóirodák

 1. 22bet

  Értékelése: 8.6/10

  • 100% -os kezdő bónusz
  • Számos fizetési lehetőség
  • Játék akár €10 téttől
  • Pénteki bónusz
  • Megbízható bukméker

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a 22bet 22bet Ismertető
 2. 20bet

  Értékelése: 8.3/10

  • Több mint 20-féle sportág
  • Átlag feletti értékű bónuszok
  • Kriptovalutával is fizethetsz
  • Egyszerű és gyors a regisztráció

  100% bónusz akár 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

  Fogadj most Irány a 20bet 20bet Ismertető

AstroPay-fogadás – teljes körű útmutató

Frissítve:

Online sportfogadás AstroPay használatával Magyarországon

Az AstroPay egy Latin-Amerikában indult pénzügyi megoldás, amely az évek során Afrikában és Ázsia több országában is elismert fizetési móddá nőtte ki magát. Bármilyen online fizetés esetében használható, azonban mi természetesen a szerencsejáték és a sportfogadás kapcsán foglalkozunk vele.

Astropay sportfogadás

Az „egyirányú” e-walletre és virtuális pre-paid kártyára épülő online fizetési szolgáltatás mögött álló, latin-amerikai gyökerekkel rendelkező cég az Egyesült Királyságban alapított Larstal Limited-nek köszönhetően tevékenykedhet az Európai Unióban.

Ha még nem hallottál korábban az AstroPay-ről, akkor ebből az átfogó cikkből mindent megtudhatsz róla. Ez az innovatív fizetési mód egy ideje már néhány olyan, tökéletesen megbízható bukmékernél is megtalálható, amelyek szerepelnek az általunk javasolt fogadóirodák listáján.

Az AstroPay használatával rendkívül biztonságosan, és villámsebesen tudod feltölteni a belső számlaegyenleged azoknál a sportfogadási oldalaknál, amelyeknél támogatást élvez ez a fizetési mód. De a kaszinók, pókertermek és sportfogadó oldalak, így például az f1 fogadás alatt és mellett egyéb internetes helyeken is használhatod vásárlásra: webáruházakban, online üzletekben és egyéb, a világhálón található helyeken.

Fontos tudnivalók és érdekességek az AstroPay fogadás kapcsán

Az kostelefonon megjelenik az AstroPay

Az AstroPay sportfogadás és online szerencsejáték terén történő használata nem újkeletű dolog. Ugyanis ezt a fajta fizetési módot tőlünk keletre és nyugatra egyaránt támogatja a világhálón elérhető fogadási oldalak egy része. Ugyanakkor tény, hogy hazánkban az AstroPay-t egyelőre alig ismerik, és ebből adódóan egyelőre még csak kevesen használják bukmékerek és kaszinók esetében.

 1. Az AstroPay 2015-ben a világhírű Forbes Magazin figyelmét is felkeltette és felkerült arra a 15 céget tartalmazó listára, amelyen a leginkább innovatív megoldásokat alkalmazó FinTech céget tartalmazta.
 2. Az AstroPay rendkívül népszerűnek számít India egészében, de a szubkontinensen belül is főként az olyan nagyvárosok lakosainak körében, mint Mumbai és Delhi.
 3. Az AstroPay európai alkalmazottainak száma (2021-ben) még az 50-et sem érte el, ami több, mint meglepő egy ilyen komoly volumenű szolgáltatásokat nyújtó cég esetében.
 4. Az AstroPay nemrégiben átfogó terjeszkedésbe kezdett Afrikában, és szinte pár hónap alatt rendkívül népszerűvé vált olyan országokban, mint Nigéria, Kenya, Ghána, Uganda, és Tanzánia

Viszont mivel az AstroPay esetében egy nagyon egyszerű megoldáson alapuló fizetési módról beszélhetünk, ezért valószínűleg pár év múlva jóval elterjedtebb lesz a használata Magyarországon is.

Fontos tudnivalók és érdekességek az AstroPay fogadás kapcsán
🏙️ Alapítva 2009. március 1.
💻 Elterjedtség Nemzetközi (Afrika, Ázsia jelentős része, Európa)
💳 Típus Desktopon és mobil platformokon elérhető, virtuális pre-paid kártyás online fizetési mód
🗺️ Elfogadó országok Magyarország; Nagy-Britannia; Írország; India
📱 Saját alkalmazás Kártyás
💯 Feldolgozási költség 0%
Tranzakciók gyorsasága Azonnali

AstroPay-regisztráció lépései képekkel illusztrálva

Az AstroPay egyik jelentős előnye, hogy más FinTech cégek megoldásaival ellentétben nem csak mobilon működik, hanem a desktopos platformon – azaz asztali számítógépen vagy laptopon is tudsz regisztrálni az e-pénzes fizetési szolgáltatónál. Az alábbiakban az AstroPayes regisztrációt fogjuk bemutatni, amihez mi jelen esetben a mobilos platformot vettük igénybe. Ha te is mobilon akarsz számlát/fiókot nyitni a cégnél – ami egyébként ugyanúgy zajlik, mint desktopon – akkor kövesd az alábbi lépéseket.

 1. 1. lépés

  Az első lépésként keresd fel az okostelefonod böngészőjével az AstroPay hivatalos weboldalát (a default URL-es webcímen).
  AstroPay webhely
 2. 2. lépés

  Mielőtt továbblépnél a regisztrációban, érdemes a mobilos oldalon található két rövid videót megtekintened (kattints a „How it works”) gombra. Ugyanis ezek révén sokkal átfogóbb rálátásod lesz az AstroPay működésére, ami később nagyban megkönnyíti a fizetési rendszer zökkenőmentes használatát.
  AstroPay videó útmutatók
 3. 3. lépés

  Az AstroPay oktatóvideóinak megtekintést követően koppints a „START” gombra a mobilod kijelzőjén – ekkor a fizetési szolgáltató rendszere betölti a regisztrációs űrlapot, amin első körben mindössze csak a telefonszámod kell megadnod, majd rá kell koppintanod a „SIGN UP” gombra. Ha sikeresen adtad meg a telefonszámod akkor kapni fogsz egy 6 számjegyű verifikációs kódot, aminek a beírására 60 másodperced van, ezért nem árt iparkodni.
  Az AstroPay aktiválása
 4. 4. lépés

  Az első belépést követően elvégezheted a felhasználói fiókod azonosítását (ezt későbbre is lehet halasztani) megadva a vezeték- és keresztneved, a születési dátumod, lakcímed, valamint az igazoló dokumentumod számát (pl. személyi igazolvány). Ha ezzel is készen vagy, akkor ki tudod választani a számodra megfelelő címletű AstroPay-es virtuális pre-paid kártyát (többféle értékű és típusú érhető el).
  AstroPay kártya kiválasztása
 5. 5. lépés

  A megfelelő AstroPay-es virtuális kártya kiválasztása után (csak rá kell koppintanod a képernyőn az adott kártya szimbólumára) a rendszerben felkínált fizetési módok egyikének segítségével tudod a virtuális pre-paid kártyádat megvenni. Ezután a kártyát szabadon felhasználhatod azoknál a sportfogadási és szerencsejáték-oldalaknál egyenlegfeltöltésre, amelyek támogatják ezt a fizetési megoldást.
  AstroPay fizetési lehetőségek

Biztonságos az AstroPay?

Az AstroPay a kimondottan biztonságos fizetési módszerek közé tartozik. Mivel semmiféle érzékeny banki adatnak nem kerülnek a birtokába azok a kereskedők, bukmékerek, kaszinók, amelyeknél fizetsz vele. Az AstroPay walletjét – régiótól függően – számos módon fel tudod tölteni (hazánkban egyelőre korlátozott a feltöltési metódusok mennyisége), és a pénzmozgás minden esetben titkosított formában kerül végrehajtásra. Az AstroPay működését – mivel a cég európai divíziójának székhelye Nagy Britanniában van – az FCA (Brit Pénzügyi Felügyelet / Financial Conduct Authority) monitorozza, így a visszaélések esélye gyakorlatilag nulla.

Legbiztonságosabb bukmékerek AstroPayhez

 • A bwin egy több mint 1500 alkalmazottat foglalkoztató gigász cégcsoport, az Interactive Entertainment AG részeként tevékenykedik, remek sportfogadás promóciókat nyújtva, és még a lóverseny fogadás szerelemeseinek is tökéletesen megfelelő.
 • A LibraBet fejlett titkosítást alkalmaz, és busás kezdő bónuszt nyújt.
 • A CampoBet jókora fogadási piac kínálata és biztonságos megoldásai színvonalas játékélményt biztosítanak.
 • A Rabona magyar nyelvű sportfogadás platformjain bármilyen bankolási mód biztonságosan használható.
 • A MELbet élő piacai remekek, és a bukméker a bankolást illetően is a biztonság mintaképe.

Az AstroPay előnyei és hátrányai az online sportfogadás világában

Az AstroPay módfelett biztonságos módját kínálja a sportfogadási és szerencsejáték-oldalakon történő befizetéseknek, mivel semmilyen érzékeny adatot nem kell megadnod, amikor ezt a fizetési módot használod.

Az AstroPay-nél úgynevezett virtuális pre-paid kártyákat tudsz venni, amik fix összegűek (pl. 15€, 30€, 100€), és bárhol fizethetsz velük úgy a neten, hogy eközben nem kell majd amiatt aggódnod, hogy az adott webhely esetleg visszaél-e személyes információkkal vagy egyéb érzékeny adatokkal (pl. bankkártya száma, CVV kód stb.). 

Ami az AstroPay hátrányait illeti, úgy igazából csak egyet tudunk felróni a cégnek (a magyar nyelvi támogatás hiánya mellett): csak befizetéshez lehet használni, a walletjét, ezért a nyeremények kivételének és kifizetések lebonyolításához rendelkezned kell valamilyen „B-tervvel” is. Ez lehet Skirll, NETELLER, PayPal, kifizetés bankszámlára, esetleg Wise vagy Revolut számlára.

Sokféle promócióval várja a sportfogadókat, amelyhez számos fizetési mód is elérhető.

 • Számos fizetési mód közül lehet választani.
 • Támogatják az e-pénztárcák használatát
 • Nagyon jó befizetéshez kapcsolódó bónusz és promóciós ajánlatokkal rendelkezik
 • Gyors be- és kifizetési tranzakciók
 • Magyar nyelven is elérhető az ügyfélszolgálat
Fogadj most Ismertető

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

kiemelt-fogadoiroda-Librabet-384x999w

Top 5 bukméker AstroPay-fogadáshoz

 1. bwin - A bwin a sportfogadás iparág egyik legjelentősebb cégcsoportjának részeként működik. A megbízhatóságához kétség sem férhet (többféle licenc, IBIA, EGBA tagság, eCOGRA tanúsítvány, együttműködés független auditorokkal).
 2. 20Bet - A magyarországi sportfogadás piacából egyre nagyobb szeletet kihasító 20Bet szorzói rendkívül jók.
 3. LV BET - Az LV BET megújult fogadási felülettel és remek mobil appokkal várja a magyar játékosokat, valamint 200%-os első befizetési bónusszal.
 4. Rabona - A Rabona a legnagyobb sportokhoz bőséges kínálatot nyújt megfogadható meccsekből.
 5. LibraBet - A LibraBet új magyar ügyfeleit nagyvonalú kezdő bónusz, és remek sportfogadás promóciók várják.

Vezető cég a sportfogadási iparban

A bwin sportfogadási ajánlata még a legmagasabb igényeket is lefedi, és ez a piacválasztékról valamint a sportválasztékról egyaránt elmondható. A bwin rendelkezik az ágazat egyik legjobb mobil platformjával, amihez a mobilos weboldal mellett kétféle díjnyertes appot is nyújt. Az osztrák központú cég ügyféltámogatási rendszere parádés, ami nagyban hozzájárul a bwin makulátlan hírnevéhez.

Fogadj most Ismertető

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

kiemelt-bukmeker---bwin-384x999w

A befizetés menete sportfogadási oldalakon AstroPay használatával

Mivel jelenleg csak korlátozott számban állnak rendelkezésre olyan AstroPay-t elfogadó fogadási oldalak, amelyek a magyar piacon is tevékenykednek, ezért számlanyitás előtt alaposan nézz utána te magad is, hogy az adott időpontban elérhető-e ez a fizetési metódus a kinézett bukmékernél. Amennyiben igen, akkor az alábbiak szerint tudsz vele fizetni

 • Lépj be az adott bukmékernél nyitott felhasználói fiókodba.
 • Válaszd ki a megfelelő menüből az AstroPay-es befizetési módot.
 • Töltsd ki megfelelően a befizetési űrlapot, megadva a virtuális pre-paid kártya adatait, valamint a befizetni kívánt pénz összegét.
 • Ha minden adat rendben van, akkor hagyd jóvá a befizetési tranzakciót.

Átfutási idő, díjak, limitek AstroPayhez

AstroPay-ismertető cikkünk ezen részében azt fogjuk megvizsgálni, hogy a különböző bukmékereknél milyen költségekkel, limitekkel számolhatnak a magyar ügyfelek, ha ezt a fizetési módot veszik igénybe, de természetesen azt sem hagyjuk ki azt sem, hogy mennyi időt vesz igénybe egy-egy befizetés.

Ahogy azt már a cikk elején is jeleztük, az AstroPay kifizetésre nem, csak befizetésre használható.

AstroPayhez Alternatív fizetési megoldások

Az alábbiakban olyan fizetési megoldásokat szeretnénk bemutatni olvasóinknak, amelyek kiváló alternatívaként szolgálhatnak a most ismertetett pénzügyi szolgáltató helyett. Ugyanis az AstroPay-nek van 1-2 hátránya, amely eltántoríthatja az ember a használatától: nem lehet vele pénzt kiutalni, az angol mellett gyakorlatilag csak spanyol nyelven használható és az ügyfélszolgálattal pedig szinte csak online üzenetküldő űrlapot használva lehet felvenni a kapcsolatot.

AstroPayhez Alternatív fizetési megoldások
Bukméker Mastercard Skrill NETELLER banki átutalásos befizetés
LVBET  Min: 10€ 
Max: 5000€
Idő: azonnali
Min: 10€
Max: 5000€
Idő: azonnali
Min: 10€
Max: 5000€
Idő: azonnali
Min: 10€
Max: 5000€
Idő: 2-5 nap
22Bet Min: 1$ / 1€
Max: nincs limit
Idő: azonnali
Min: 1$ / 1€
Max: nincs limit
Idő: azonnali
Min: 1$ / 1€
Max: nincs limit
Idő: azonnali
Min: 10$ / 10€
Max: nincs limit
Idő: 3-5 nap
bwin  Min: 3000 HUF
Max: 600 000 HUF
Idő: azonnali
Min: 3000 HUF
Max: 1 500 000 HUF
Idő: azonnali
Min: 3000 HUF
Max: 1 500 000 HUF
Idő: azonnali
Min: 10€
Max: 70 000€
Idő: 2-3
 • Paysafecard

  Biztonságos, és szinte minden bukméker támogatja.

 • Skrill

  Kaszinók és pókertermek is elfogadják a sportfogadás oldalak mellett.

 • PayPal

  Vásárlóvédelmi funkcióval rendelkező e-wallet, stabil anyagi háttérrel.

 • MuchBetter

  Innovatív, új fizetési mód, egyre növekvő támogatottsággal

GYIK

? Hányféle módon tudok befizetni AstroPay-es walletbe Magyarországon?
Jelenleg csak 2-3 opció biztosított, de szinte biztos, hogy ezek száma a közeljövőben jelentős mértékben megnő, és legalább olyan sokféle megoldással lehet majd hazánkban pénzt elhelyezni az AstroPay-es egyenlegen, mint az Egyesült Királyságban.
? Ha veszek egy virtuális pre-paid kártyát, többször is fizethetek vele?
Természetesen több alkalommal is fizethetsz vele, és kártya névértékének összeghatáráig biztosított a tranzakcióid fedezete: például 100€-os névértékű kártya esetében 100€-ig.
? Lesz mód rá a jövőben, hogy az AstroWalletből mondjuk bankszámlára pénzt tudjak kivenni?
Sajnos erre a kérdésre nem tudjuk a választ, habár találhatunk ilyen jellegű pletykákat a neten. Ha naprakész információt szeretnél kapni erről a kérdésről, lépj kapcsolatba a cég ügyfélszolgálatával.
? Hitelkártyával is vásárolhatok AstroPay-es kártyát?
Amennyiben például Angliában tartózkodsz életvitelszerűen, akkor a válaszunk: igen. Hazánkban jelenleg ez az opció nem érhető még el.
? Mit tegyek, hogy hozzájuthassak az AstroPay-befizetés révén szerzett nyereményeimhez?
Érdemes nyitnod egy számlát mondjuk a Skrill vagy a NETELLER szolgáltatónál, amire gond nélkül ki tudod utalni a nyereményed, és természetesen tovább is tudod utalni bankszámlára, vagy fizethetsz Skrill/NETELLER Mastercard kártyákkal.
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével