Magyarországi LVbet bónusz kódok

7.5 / 10

LVBet üdvözlő bónusz 100% AKÁR 15.000 Ft

Promóciós kód másolva

Szerezz bónuszt & játssz most! Irány a LVbet

Fizetési módszerek

Ezt a véleményt frissítették:

Az LV Bet online bukméker magyar nyelvű regisztrációt és sportfogadási lehetőséget is kínál. Az oldalt a hazai játékosok is korlátozák nélkül használhatják, és természetesen az LV Bet bónusz ajánlatai számunkra is hozzáférhetőek.

Furcsa módon az LV Bet kissé “szemérmes módon” kezeli a promóciós ajánlatokat, ugyanis azok csak a bannerekben és az oldalsó “hamburgermenüben” szerpelnek, így ha egyből az egyik aloldalra – például az élő fogadásra lépsz – ott nem fogod látni a bónuszokat. Szerencsésebb lett volna egy külön menüt létrehozni számukra a fejlécben is. Ezeket az ajánlatokat szedtük össze röviden az alábbiakban. Az általános bónuszfeltételekről magyarul itt olvashatsz.

LVBet üdvözlő bónusz 100% AKÁR 15.000 Ft

HozzáférésElső befizetéskor megjelölés
Bónusz típusaÜdvözlőbónusz
Bónusz időkerete-
Kapható21 nap
HelyszínMagyarország
Bónusz limit3000-15.000 HUF

Élj az LVbet sportfogadási üdvözlő ajánlatával, 100%, akár 15.000 Ft bónusz a befizetésedre!

Az első számú LV Bet promóció a bukméker sportfogadási üdvözlő ajánlata. Ezt a kezdő/új játékosok vehetik igénybe, az első befizetésük során. A regisztrációt követően, a bankolási oldalon csak be kell jelölnöd a bónusz rubrikáját az extra játékkeretért. Az LV Bet üdvözlő ajánlatának összege legfeljebb 50€ vagy 15.000 Ft.

Fontos tudni, hogy a bónuszhoz komoly megforgatási (más néven átjátszási) feltételek is tartoznak (lásd lejjebb). Például első befizetésnek és a hozzá adott bónusznak az összegét gyűjtőfogadásokban kell megjátszanod ahhoz, hogy később kivehesd a bónusszal nyert pénzed. A magas, 12-szeres megforgatásra 21 napod van, ezután törlődik a bónusz. Ha elveszítesz egy olyan fogadást, amely amúgy megfelelt volna a bónuszfeltételeknek, a feltett összeget először a bónuszból vonják majd le.

Ha úgy érzed, mégse tudod/akarod teljesíteni az átjátszási feltételeket, keresd meg az ügyfélszolgálatot, akik törlik a számládról a hozzáírt bónusz összegét. Természetesen a bónusztól függetlenül Te bármilyen egyéb fogadást is tehetsz, de azok nem számítanak bele a megforgatási feltételek teljesítésébe.

Hogyan szerezd meg a bónuszt:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálj az LV Bet oldalán.

 2. Lépés 2.

  Lépj fel a “DEPOSIT”, vagyis a befizetés aloldalra.

 3. Lépés 3.

  Jelöld be a“SPORTFOGADÁS ÜDVÖZLŐ CSOMAG” rubrikát. Ha nem tartasz rá igényt, a “BÓNUSZ NÉLKÜL” opciót kell választanod. A bónusz azonnali.

 4. Lépés 4.

  A megforgatási követelményekhez keress olyan legalább kettes kötésű gyűjtőfogadásokat, amiknek az együttes oddsa legalább 1,8.

lvbet udvozlo csomag

NÖVELJE NYEREMÉNYSZORZÓJÁT AKÁR 20%-KAL

HozzáférésKiemelt egyedi fogadásokra
Bónusz típusaMegnövelt oddsok
Bónusz időkereteN/A
KaphatóNapi egyszer
HelyszínMagyarország

A superduper bet kiemelt mérkőzéseire a piaci átlagnál 20%-kal kedvezőbb oddsokkal fogadhatsz!

Megjegyzés: Az LV Bet rendszeresen változtatja ennek a bónusznak a fogadásokra vonatkozó feltételeit. Az alábbi leírás a 2021. május 10-i állapotot tükrözi. Ha szeretnéd kipróbálni a Superduper Bet promóciót, ellenőrizd, milyen fogadásokra vonatkozik éppen. Szerencsére ez magyarul is szerepel a promóció leírásában.***

Az LV Bet naponta változó “Superduper” ajánlata egy egyedi, önálló fogadószelvényre vonatkozik, elsősorban focira. A nyereményszorzók – az oldal állítása szerint – a piaci átlaghoz képest 5-20%-kal magasabbak. Amennyiben a fogadásban szereplő mérkőzések bármelyike törlésre kerül, a fogadás érvénytelen, és a játékos automatikusan visszakapja a pénzét.

A Superduper ajánlat nem csak a labdarúgó piacokra érvényes: a tesztünk idején kiemelten lehetett fogadni a BBC decemberben kiosztott Az Év Sportolója díjának győztesére is. A Superduper ajánlat a többi LV Bet bónuszhoz hasonlóan nem vonatkozik a virtuális sportokra.

Hogyan szerezd meg a bónuszt:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálj az LV Bet oldalán.

 2. Lépés 2.

  Lépj fel a “DEPOSIT”, vagyis a befizetés aloldalra. Fizess be egy összeget.

 3. Lépés 3.

  Lépj a Superduper ajánlatok oldalra, és tedd meg az egyik kiemelt fogadást. A bónusz azonnali.

 4. Lépés 4.

  A Superduper Bet nem fog beleszámítani az üdvözlőbónusz átjátszási feltételeibe.

Safe bettel

HozzáférésElvesztett gyűjtőfogadás után járó
Bónusz típusaFreebet
Bónusz időkereteAzonnali az első megtett, legalább négyes gyűjtő után.
Kapható30 nap, maga a bónusz hetente egyszer jár
HelyszínMagyarország
Bónusz limit9000 Ft

Ha csak egy meccset buksz a gyűjtődből, az lvbet 30€ freebettel kárpótol!

Safe Bet promóció is a gyűjtőfogadóknak kedvez. Ez egyfajta “kárpótlási bónusz”, ami hetente egyszer jár azoknak, akiknek a legalább négyes kötésű gyűjtőfogadása egyetlen elvesztett kimenetel miatt bukott el. A kérdéses gyűjtőfogadás egyes eseményeinek a minimum oddsa 1,25, az összesített odds legalább 3,00 kell, hogy legyen. A szelvényen a játékos nem tehet meg egymást kizáró kimeneteleket.

A bónusz összege legfeljebb 30 euró. A játékosnak a saját pénzét kell feltennie, vagyis a Safe Bet nem kombinálható például az LV Bet üdvözlő bónuszával. A bónuszt a játékhetet követő hétfő este írják jóvá, addig minden megtett eseménynek le kell zárulnia.

Erre a bónuszra háromszoros átjátszási követelmény vonatkozik, amit legfeljebb 30 nap alatt kell teljesíteni, ellenkező esetben az általa nyert összegekkel együtt törlésre kerül. A bónuszt ehhez egyszerű és gyűjtőfogadásokkal is át lehet játszani, viszont az oddsoknak meg kell haladnia az 1,75-ot. A Safe Bet átjátszási feltételeit virtuális sportokkal nem lehet teljesíteni.

Hogyan szerezd meg a bónuszt:

 1. Lépés 1.

  Regisztrálj az LV Bet oldalán.

 2. Lépés 2.

  Lépj fel a “Deposit”, vagyis a befizetés aloldalra. Fizess be egy összeget.

 3. Lépés 3.

  A főoldalon, a központi banneren jelenik meg ez az ajánlat, kattints rá!

 4. Lépés 4.

  Tegyél meg egy legalább négyes kötést mérkőzés előtti fogadásokra min. 3,00-as oddsszal, legalább 5€ értékben.

lvbet safebet bonusz

GYIK

? Használhatom a Neteller-tárcámat az LV Bet üdvözlőbónuszhoz?

Nem, az LV Bet kezdőbónusza Neteller, Skrill vagy Skrill egyérintéses fizetési móddal sajnos nem érhető el.

? Van LV Bet promóciós kód?

A cikk írása idején az LV Bet nem kínált külön promóciós kódot, de a bónuszok felhasználási feltételeiben szerepel ennek lehetősége.

? A sportfogadási oldalon kért üdvözlőbónusz az online kaszinóban is érvényes?

Nem, az LV Bet-en az online kaszinóra külön bónuszajánlatok vonatkoznak.

? Hogyan kell érteni a megforgatási követelményt?

Az LV Bet-en a 12-szeres átjátszási követelmény a befizetés és a bónusz összegére együttesen vonatkozik. Vagyis ha kéred a bónuszt, ennyiszer kell megforgatnod ezt a játékkeretet, amíg ki tudod venni a nyereményed. Fontos: ha nem sikerül teljesíteni az átjátszást, a bónusszal nyert fogadásaid nem tudod átvinni a bónusz nélküli játékod egyenlegére!

? A családtagjaim saját fiókkal igénybe vehetik a bónuszokat?

Nem, egy háztartásban, lakcímről, IP-címről, számláról csak egy személy használhatja fel a bónuszt.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com