Apple Pay sportfogadás

Frissítve:

Cikkünkben bemutatjuk az Apple Pay fogadásra történő használatát, és az ehhez a fizetési megoldáshoz ajánlott sportfogadási oldalak közül párat. De emellett szót ejtünk az „almás” fizetési mód biztonsági szintjéről, és még sok más releváns témát is érintünk az Apple Pay fogadás ismertető cikkünk kapcsán.

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják az Apple Pay fizetési módot

Találtunk: 1 Fogadóirodák

 1. 1

  20bet

  Értékelése: 8.6/10

  • Több mint 20-féle sportág
  • Átlag feletti értékű bónuszok
  • Kriptovalutával is fizethetsz
  • Egyszerű és gyors a regisztráció

Minden, amit tudni érdemes az Apple Pay-es fogadásról Magyarországon

Frissítve:

Apple Pay sportfogadás

Az elmúlt évek innovációinak köszönhetően jelent meg az Apple Pay az online fogadás világában. Ez a fizetési mód amellett, hogy rendkívül egyszerű, kifejezetten biztonságosnak is számít. Ezért napjainkban már aránylag sok internetes sportfogadás-bukméker és szerencsejáték-oldal is elfogadja, mint bankolási metódust legyen szó lóverseny fogadóiroda vagy épp egyéb más fogadási felületről.

Az Apple Pay-es fizetési megoldás természetesen az világhírű Apple Inc. nevéhez fűződik, amelyek neve egybeforrott Steve Jobs-szal. A számítástechnika egyik úttörőjének számító vállalat a „mobileszközök forradalmából” is kivette a részét. Az Apple nem csupán csúcsminőségű okoskészülékeket gyárt, de számos könnyen használható szolgáltatást is kínál felhasználói számára.

Ezek egyike az Apple elektronikus pénztárcája az Apple Pay, amely már hazánkban is elérhető egy ideje. Erről, olvashatsz átfogó cikkünkben, a természetesen elsősorban az online fogadásokért rajongók szemszögéből.

Az Apple Pay Magyarországon

Az Apple Pay Magyarországon

Az Apple Pay esetében elmondható, hogy már jó ideje elérhető a nyugat-európai felhasználók számára, mivel első verziójának megjelenése 2014-ben történt. Hazánkban azonban csak némi késéssel állt az „almás” készülékek tulajdonosainak a rendelkezésére.

Innentől kezdve viszont már nem volt megállás, mivel azután, hogy a mobilrajongó, fogadni is szerető felhasználók felfedezték maguknak ezt a trendi fizetési megoldást, a legjobb bukmékerek és szerencsejáték-oldalak is lehetővé tették az Apple Pay sportfogadás terén történő használatát.

Ennek köszönhetően, az Apple Pay-es mobiltárcával a userek már nem csak a hagyományos boltokban, áruházakban, és netes webshopokban tudtak a mobilkészülékükkel fizetni, hanem az összes olyan sportfogadó oldalon, ami felvette a fizetési megoldásai közé az Apple Pay pénz küldés/fogadás opciót.

 1. Magyarországon gyakorlatilag az összes ismertebb bank kártyája használható az Apple Pay-hez: pl. CIB, Erste, MKB, Gránit, OTP, K&H Bank, és a többi;
 2. A magyar Apple Pay-felhasználók akár még a Wise (korábbi nevén TransferWise, illetve a kriptovaluta-kereskedést is lehetővé tevő Revolut kártyájukat is használhatják finanszírozási forrásként ehhez az e-wallethez;
 3. Helytől függően az Apple Pay-es fizetési módot Magyarországon még a tömegközeledéshez is használhatod fizetési opcióként;
 4. Hazánkban nem csak iPhone, hanem akár már Apple Watch okos órákkal is fizethetsz mind boltokban, mind online.

Az Apple Pay-t, a riválisának számító Google Pay-el ellentétben már aránylag régóta lehet használni Magyarországon. De alkalmazása igazán csak 2018 után terjed el az „almás” okoskészülékek fiatalabb generáció soraiba tartozó tulajdonosainak körében.

Az Apple Pay-nek az egyik fő előnye a hasonló fizetési megoldásokkal szemben az, hogy a neves magyar bankok szinte bármelyikének kártyáival működik. Azaz, az adott VISA vagy például Mastercardot gond nélkül hozzá lehet adni a mobil tárcához, amivel azután szinte bárhol tudunk fizetni hagyományosan – ahol NFC terminál van – valamint online: webshopokban, és egyebek mellett sportfogadás- és szerencsejáték-oldalakon is.

Mivel Magyarországon manapság már a kisebb üzletek (lottózók, dohányboltok, stb.) is rendelkeznek érintésmentes fizetésre alkalmas, beépített NFC-s funkcióval ellátott kártyaterminálokkal, így ez típusú mobilos fizetés gond nélkül lebonyolítható az adott okoskészülékkel (pl. iPhone) – legyen szó akár egy éttermi számla rendezéséről vagy jegyvásárlásról a budapesti mozik egyikében.

Az Apple Pay Magyarországon
🏙️ Alapítva 2014
💻 Elterjedtség Nemzetközi
💳 Típus eWallet / Fizetési rendszer
🗺️ Elfogadó országok Európa, Észak-Amerika, Ázsia északi része, Brazília, Dél-Afrika, Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek, Tajvan, Új-Zéland, Ausztrália
📱 Saját alkalmazás Igen (iOS)
💯 Feldolgozási költség Díjmentes
Tranzakciók gyorsasága Azonnali

Hogyan tudom használni az Apple Pay-t?

Az Apple Pay használatához elengedhetetlen, hogy rendelkezz olyan készülékkel, amin iOS operációs rendszer fut (iPhone, iPad, Apple Watch). Érdemes az e-wallet beállítása előtt ellenőrizni, hogy az adott operációs rendszered nem szorul-e frissítésre, és amennyiben igen, akkor a wallet használata előtt végezd el a frissítési procedúrát. Mivel ezt a fizetési módot a sportfogadók legtöbbje a mobilkészülékükkel használja (azaz nem MAC számítógépen), ezért a következőkben azt mutatjuk be, miként állíthatod be az Apple Pay-t egy iPhone-on.

 1. Futtasd az alkalmazást

  A mobiltelefonod ikonjai közül keresd meg a „Wallet” elnevezésűt, és koppints rá
  hogyan-lehet-az-elso-lepes-3
 2. Add hozzá a kártyát

  Válaszd ki a „Hitel- vagy bankkártya hozzáadása a Wallethoz” opciót; Koppints rá a telefonod kijelzőjén a „+” ikonra, majd a folytatás gombra
  hogyan-lehet-a-masodik-lepes-1
 3. Koppints a „+” ikonra

  Koppints rá a telefonod kijelzőjén a „+” ikonra, majd a folytatás gombra
  hogyan-lehet-a-harmadik-lepest-3
 4. Vidd be a kártyadatokat

  Helyezd el a kártyádat úgy, hogy jól látszódjon a telefon fényképezőjének keretében, és olvasd be automatikusan a kártyán lévő információkat, vagy add meg manuálisan (kézzel) a kártyaadatokat név, kártyaszám, CVV-kód;
  hogyan-kell-a-negyedik-lepeshez-2
 5. Engedélyezd a kártya használatát

  Hagyd jóvá a kártya használatát a Wallet alkalmazásban (később természetesen bármikor eltávolíthatod és / vagy más kártyákat is hozzá tudsz rendelni az Apple Pay-hez).
  hogyan-lehet-az-otodik-lepesre

A legjobb bukmékerek Apple Pay fogadásra

Mint azt már írtuk az Apple Pay-t napjainkban már több neves szerencsejáték- és sportfogadás-oldal is elfogadja, mint fizetési módot. Az viszont nem mellékes szempont, hogy mondjuk egy bukméker felszámít-e tranzakciós díjat, ha Apple Pay-el fizetsz nála, vagy jutalékmentesen bonyolíthatod a bankolási ügyeidet.

Az Apple Pay esetében is megállapítható, hogy vannak olyan sportfogadó oldalak, melyeknél nagyon előnyös feltételekkel tudod használni, de olyan legális fogadási weboldalak is akadnak, ahol érdemesebb egy másik, alternatív fizetési módszer mellett döntened.

Íme az 4 legfontosabb sportfogadási oldal, amikor az Apple Pay fogadásokról van szó:

 1. 1

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 2. 2

  Sport bónusz 35,000 Ft + 4,000 Ft Free Bet

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 3. 3

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 4. 4

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 5. 5

  100% bónusz akár 150.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Az Apple Pay mennyire számít biztonságosnak?

Az Apple Pay esetében – mivel egy aránylag új típusú fizetési módról van szó – előfordulhat, hogy kételyeid adódnak a biztonságossága tekintetében. A következőkben ezeket az esetleges kételyeket szeretnénk eloszlatni, releváns forrásból származó információk továbbadásával.

A felhasználók legtöbbje azért ódzkodik megadni a kártyája számát és az egyéb adatokat, mert attól tartanak, hogy azokat az adott készülék nem biztonságos formában fogja tárolni. Az igazság az, hogy bármilyen kártya adatait adod is meg, és bármilyen formában teszed azt meg (fénykép készítésével, vagy manuális bevitellel), minden adat titkosított formátumban került adott ideig eltárolásra az Apple rendszerében, és így is kerül továbbításra az Apple szerverei felé, amelyek többszörösen védettek a külső behatolásokkal szemben.

Használat (fizetés) esetén a felhasználónak (azaz neked) azonosítania kell magát a Face ID vagy a Touch ID segítségével, de használhatsz egyszerűbb vagy komplexebb jelkódot is (4-nél több számból állót). Így – ha belegondolsz – rajtad kívül senki más nem fogja tudni használni a telefonodat Apple Pay-es tranzakciók lebonyolításához – azaz az Apple Pay-ről kijelenthető, hogy nem csupán innovatív (a bank- és hitelkártyáink állandó magunkkal hordozását feleslegessé tevő) fizetési mód, hanem messzemenően biztonságos is.

Sportfogadás a Bwin-nél fizetési módként Apple Pay használatával

A bwin a rendszerfogadásokat is támogatja (Lucky, Heinz, Patent, stb.), kiváló natív appokkal rendelkezik (Andoridos és iOS-es mobilkészülékekhez), és a mobilbarát weboldala is nagyon jó. A már említetteken kívül az is a bwin mellett szóló érv, hogy a bukmékernek roppant jó a megítélése mind szakmai, mind sportfogadói körökben.

És arról se feledkezzünk meg, hogy ez a fogadóiroda jó néhány speciális tanúsítvánnyal is rendelkezik: eCOGRA, EGBA, IBIS. Ráadásul a bwin több működési engedély is fel tud mutatni: MGA, UK Gambling Commission, HM Goverment of Giblaltár. Ha olyan bukmékernél akarsz játszani, ahol roppant korrektek a feltételek, és az Apple Pay-es bankolást is kedved szerint használhatod, akkor érdemes számításba venned az észak-nyugati „szomszédságunkban” alapított bukmékert.

Online Bwin fogadás, sportfogadás app & kifizetés menete | 2021

széleskörű fogadási piackínálat, magas oddsok

Az Ausztriában első számú sportfogadás oldalnak számító bwin egyike azoknak a bukmékereknek, amelyek elfogadják fizetési módként az Apple Pay-t.

Az osztrák bukinál olyan fogadási piackínálatot találsz, aminek a láttán tuti, hogy megáll benned az ütő. A bukméker a prematch- és az élő fogadások esetén is gyakran több tucatnyi felette / alatta piacot nyújt a magyarok által kedvelt csapatsportok mérkőzéseihez. És mindezeken felül még jó pár hendikepes, pontos eredmény, részeredmény, ázsiai hendikepes, speciális piacon is köthetsz fogadásokat ennél a sportfogadás-szolgáltatónál.

Fogadj most Ismertető

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

kiemelt-fogadoirodak-Bwin-384x999w

Sportfogadás a Bet365-nél fizetési módként Apple Pay használatával

A brit fogadóiroda a legmegbízhatóbb bukmékerek közé tartozik. Magyarországon nagyon sokan pont emiatt kezdik ennél a kiváló sportfogadás- és szerencsejáték-szolgáltatónál az online fogadási „karrierjüket”. A bet365-ről azt is érdemes megemlíteni, hogy világszínvonalú mobilalkalmazásai vannak (természetesen ezekkel is használható az Apple Pay-es fizetési mód).

Az is fontos szempont, hogy a bet365 az élő fogadás lehetősége mellett azt is biztosítja a tagjainak, hogy élőben megnézhessenek (a rendszerhez tartozó platformokon) különféle fajtájú sporteseményeket (csak az operátor által meghatározott feltételek teljesülése esetén).

hatalmas sportágválaszték, topkategóriás mobilos megoldások

Szemernyi kétség sem férhet hozzá, hogy a bet365 az egyik legjobb sportfogadási oldal a világon. Az angliai székhelyű bukméker többek között azzal is kimagaslik a versenytársak közül, hogy fenomenális sportágválasztékot nyújt a regisztráción átesett tagjai számára. A bet365 sportkínálatában a csapatsportok mellett az Anglia-szerte népszerű sportágak (pl. krikett), speciális sportfajták (netball, kelta sportok, szörf, teremlabdarúgás, stb.) is vannak, és természetesen többféle küzdősport, valamint motorsportok is (pl. Forma 1).

Fogadj most Ismertető

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Apple Pay - általunk ajánlott alternatív fizetési módok

A Fintech cégek napjainkban egyre-másra jelennek meg egyre jobb, szélesebb körű használhatóságot biztosító megoldásokkal. A hazánkban is egyre népszerűbbnek számító Revolut nem csupán egy mobilapplikációs alapú fizetési rendszer, amelyhez az anyagi hátteret szolgáltató pénzintézet debit-kártyát (Mastercard) is biztosít. Ugyanis a Revolut-felhasználók befektetéseket is eszközölhetnek (részvényekbe, aranyba, kriptopénzekbe), és igen kedvező rendszeren belüli átutalások hajthatnak végre.

Azért a „régebbi” e-walletek sem mentek még ki a divatból, és emiatt igen sokan használják hazánkban is nap, mint nap például a NETELLER, vagy éppen a Skrill rendszerét (mindkettőhöz pre-paid kártya is elérhető) online vásárlás és/vagy sportfogadás céljából. Az Apple Pay mellett a Google Pay szolgáltatás is meglehetősen népszerűnek számít a tőlünk nyugatra fekvő országokban. Viszont Magyarországon egyelőre nem kapott ez a mobilbarát fizetési megoldást elég „teret” a hazai pénzintézetektől, ezért jelen cikk megírásakor még csak 1-2 magyar fiókokkal rendelkező bank támogatta (VISA kártyás finanszírozási forrás esetében).

Befizetési díjak, idők, limitek

Befizetési díjak, idők, limitek
Fogadóirodak Befizetés sebessége Költség Min/Max Limitek
20bet azonnali nincs 10 $/€
Bwin azonnali nincs 10 £/€
Unibet azonnali nincs 10-15 € / 10 000 – 13 000 €
22bet azonnali nincs 3300 Ft / 4 millió Ft

Kifizetési díjak, idők, limitek

Kifizetési díjak, idők, limitek
Fogadóirodak Kifizetés sebessége Díj Min/Max Limitek
20bet 1-5 banki munkanap nincs 10 $/€
Bwin 1-6 banki munkanap nincs 5000 £/€
Unibet 12 óra -7 banki munkanap nincs 15 € / 100 000 €
22bet 1-5 banki munkanap nincs 10 € / 9000 €
 • payment icon

  Mivel az elfogadott digitális pénztárcák köre bukmékernként és országonként eltérő lehet, minden esetben ellenőrizd, hogy Magyarországról melyek használata támogatott. Arra viszont ügyelj, hogy esetenként az e-walletről érkező befizetésekre nem igényelhetők bónuszok!

  Több
 • payment icon

  A Paysafecard fizetési mód rendkívül biztonságos, és igen gyorsnak is mondható. A sportfogadó oldalak legtöbbje engedélyezi a használatát, de Magyarországon csak befizetésekhez használható.

  Több
 • payment icon

  Azoknál a bukmékereknél, amelyek a Revolutot elfogadják, rendszerint a Wise rendszere (debit kártyája) is használható befizetésekhez. És a nyeremények kifizetése is kérhető pl. EUR alapú Wise-számlára.

  Több
 • payment icon

  A banki átutalással szinte bármelyik bukmékernél és kaszinónál tudsz fizetni. És természetesen pénzkivételeket is kérhetsz a megadott bankszámlaszámodra. A hátránya, hogy a hagyományos, határokon átívelő banki átutalások több napig is eltarthatnak.

  Több

Apple Pay fogadóirodák összehasonlítása

Az Apple Pay különleges fizetési módszer, viszont mivel csak adott online bukmékerek engedik a használatát, ehhez készítettünk egy táblázatot, melyből gyorsan szerezheted meg a legfontosabb információkat hozzá. Így biztos lehetsz abban, hogy melyik bukinál találod meg azt a feltételt, ami leginkább illik hozzád.

star Használhatóság Esélyek Mobil Bónuszok A fogadások típusai Megbízhatóság Fizetési lehetőségek Támogatás
8.7 8.00 0 0 0 8.00 9.00 9.00
8.5 8.00 0 0 0 9.00 9.00 8.00
8.1 9.00 0 0 0 8.50 8.50 9.00

Ha szeretnél többet tudni az adott online bukmékerről, figyelmedbe ajánljuk az összefoglaló cikkeinket. Ezekben az áttekintő anyagokban nemcsak, hogy többet tudhatsz meg az adott buki magyarországi működéséről, de fontos tippeket és tanácsokat is kaphatsz, hogy az adott szolgáltatónál hogyan növelheted meg nyerési esélyeidet!

GYIK

?

Milyen mobilkészülékkel tudom használni az Apple Pay-t?

Olyan mobilkészülékkel, ami rendelkezik Face ID / Touch ID funkcióval, és a Wallet app gyárilag telepítve van rá.

?

Bármilyen bankkártyát / hitelkártyát használhatok az Apple Pay-el?

Gyakorlatilag bármilyen fizikai kártyát össze tudsz kötni a Wallet applikációval – még „pre-paid” típusú kártyákat is.

?

Hazai lottózókban is fizethetek ezzel a fizetési móddal?

Igen, de ne feledd el az NFC funkciót előzetesen bekapcsolni a mobilkészülékeden.

?

Egynél több kártyát is hozzá lehet adni a Wallethez?

Igen, de be kell állítanod az egyik kártyát, mint elsődleges fizetési forrást.

?

Minden hazai bukméker elfogadja az Apple Pay-t?

Egyelőre még nem mindegyik sportfogadási oldalon fizethetsz vele, de a mai trendek alapján valószínűleg hamarosan az összes Magyarországon tevékenykedő bukméker el fogja fogadni.

10 értékelés, átlag 5 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével