Futsal fogadás

Frissítve:

Amióta elérhetőnk nálunk a futsal fogadási oldalak, kifejezetten népszerű lett az online sportfogadás erre a sportra is. Olvasd el a cikkünket, amiben egyszerűen és közérthetően leírtunk mindent, amit csak tudnod érdemes a futsalra való internetes fogadás kapcsán.

Futsal fogadási oldalak listája

Találtunk: 18 Fogadóirodák

Rang Bukméker Bónuszt Igényel
1

Rabona

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF + 4 000 Ft Free Bet

2

1BET

100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

3

Powbet

Sport bónusz 35,000 HUF

4

22bet

Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 huf

5

Sportaza

100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig + 4000 Ft freebet

6

Betinia

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

7

SlotsPalace

Bónusz legfeljebb: 300,000 Ft Üdvözlő csomag

8

Bet365

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

9

Ivibet

100%-OS üdvözlő bónusz akár 52000 HUF

10

20bet

100% bónusz akár 35,000 HUF

11

Pribet

100%-OS üdvözlő bónusz akár 40000 HUF

12

Zulabet

100% bónusz akár 35.000 HUF

13

CampoBet

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

14

Unibet

20.000 Ft Bónusz

15

Bwin

Sport bónusz 20.000 HUF

16

18Bet

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

17

Excitewin

Sport bónusz 35,000 HUF

18

Rokubet

100%-OS üdvözlő bónusz akár 300€

Futsal online fogadás – teljes útmutató

Frissítve:

futsal fogadas

A futsal – magyar nevén kispályás labdarúgás – a legnépszerűbb csapatsportok közé tartozik Magyarországon. Ezzel a cikkel az a célunk, hogy minden információt megkapj, hogy sikeres futsal fogadásokat köthess. Tovább olvasva megismerheted a sportág történetét, a legjobb futsal bukmékerek mindegyikét, az új sportfogadás oldalakat, valamint a népszerű fogadási piacokat. Azt is szemléltetjük, hogy zajlik az internetes fogadás menete, és hasznos tippeket, tanácsokat is nyújtunk számodra. Mindezek mellett a legjobb sportfogadás alkalmazásokat is megmutatjuk, és válaszolunk néhány gyakran felmerülő – GYIK – kérdésre is.

Futsalos fogadás története Magyarországon

futsalos fogadas tortenete magyarorszagon

Nem igazán köztudott, de futsalnak több évtizedes múltja van hazánkban. A kispályás foci már az 1960-as években megjelent Magyarországon, bár akkoriban főként csak levezetésként szolgált a labdarúgók számára. A meccseket pár évvel később már alapszakaszt, és rájátszást is tartalmazó bajnokság keretében tartották meg.

A futsal fogadás egészen a ’90-es évekig csak „feketén” ment, mivel a Totó játékban csak a focinak az 1X2 piacára lehetett fogadni. Szerencsére viszont 2010-től színre léptek a futsal fogadási oldalak is, amik sokféle fogadási piacot, bónuszokat, és egyéb remek lehetőségeket kínáltak.

Érdekes tények:

 1. Hazánkban 1991-től van országos kispályás-foci bajnokság
 2. A Külker és az Aramis klubok alapítottak Magyarországon elsőként Futsalcsapatot
 3. A magyar férfiválogatott a legjobb EB-s eredményét 2005-ben érte el a 8. helyen végezve
 4. A VB-k legeredményesebbje a brazil csapat 5 aranyéremmel

Való igaz, hogy a magyar válogatottak eddig még nem értek el eget rengető eredményt. Viszont tény, hogy a sportág nagyon népszerű, és ha beleveted magad az online futsal fogadás világába, tapasztalni fogod, hogy rendkívül könnyen tudsz futsalos meccsek piacain fogadni az ajánlatunkban szereplő 100%-ban megbízható bukmékereknél!

Futsalos fogadás története Magyarországon
🏛️ Első profi bajnokság 1930 (Uruguay), 1965 (Paraguay – első hivatalos torna)
🏢 Felügyelőszervezet FIFA, UEFA
📶 Bukméker kínálat Magas
Népszerű Brazília, Uruguay, Argentína, Paraguay, Spanyolország
🌎 Világbajnokság Igen
🏅 Olimpiai sportág Nem

Hogyan fogadj online futsal meccsekre

A futsal fogadás az ajánlott bukmékerek weboldalain szinte gyerekjáték. Olvasd el a fogadási útmutatónkat, ami kifejezetten jól jöhet később is, ha még kezdő online sportfogadó vagy.

 1. A listánkról válassz egy bukmékert

  Alapvető követelménye a sikeres online sportfogadásnak, hogy licenccel rendelkező, megbízható bukmékernél nyiss számlát. Szakembereink olyan listát állítottak össze, amin általunk is letesztelt, teljesen megbízható sportfogadó oldalak vannak – válassz ki egy neked tetszőt.

 2. Nyiss számlát, és töltsd fel

  Az igazi pénzes sportfogadás számlanyitás nélkül nem oldható meg, ezért mindenképp regisztrálnod kell a kiválasztott bukmékernél. Add meg az űrlapon kért adatokat, majd kattints a fizetési módokra, és fizess be azzal a fizetési megoldással pénzt a számládra, ami neked a legmegfelelőbb.

 3. Állítsd össze a fogadásod

  Minden választásod felkerül a fogadószelvényedre, amin többféle fogadástípus van. Válaszd ki, hogy milyen módon szeretnél fogadni: gyűjtő, egyszeri, rendszer. A tét mezőbe írd be a tét összegét, ellenőrizz le mindent még egyszer, és küld el a fogadásod.

 4. Miután nyertél, vedd fel a pénzed

  Ha nyertes lett a fogadásod, és rendezett lett a státusza, akkor a nyereményed érdemes felvenni – hacsak nem akarod bent tartani a számládon. Viszont ne feledd, hogy pénzkivétel előtt el kell végezned a KYC procedúrát.

Top 5 mobil app futsal fogadásokhoz

Mobilkészüléken fogadni napjainkban már nem csak egyszerű, hanem rendkívül kényelmes is. Mivel a legjobb sportfogadás oldalak top minőségű alkalmazásokkal vannak jelen a piacon. Tarts velünk továbbra is, és ismerkedj meg a top 5 mobil appal, amiket a futsal fogadás kapcsán is nyugodt szívvel tudunk ajánlani.

 1. Futsal fogadási app – bet365

  A bet365 biztosan sokak számára régi, kedves ismerős. Ez nem véletlen mert a megbízható brit bukmékernek még a mobilplatformja is csúcsszuper. A sportfogadás szolgáltató a mobilbarát weboldala mellett olyan appokkal rendelkezik, amelyek mindent tudnak: funkcionálisak, gyorsak, könnyen használhatók.

  bet365 Magyarország mobil alkalmazás
 2. Futsal fogadási app – Unibet

  Az Unibet appok egyik erőssége, hogy 1-2 képernyő koppintással egyből a fogadószelvényre tudod varázsolni a megtenni kívánt sporteseményeket. A magyar nyelvű, felhasználóbarát alkalmazások az ágazat legjobbjainak táborát erősítik, és bárki számára elérhetők Magyarországon.

  Unibet Magyarország mobil alkalmazás
 3. Futsal fogadási app – LV BET

  Az LV BET a mobilos appjaival feltette a pontot az i-re. Ezek az alkalmazások pariban vannak a legnagyobb bukmékerek appjaival – kiváló dizájnnal bírnak az iOS és az Android változat esetében is, messzemenően funkcionálisak, és kifejezetten könnyű velük az élő fogadás.

  lvbet Magyarország mobil alkalmazás
 4. Futsal fogadási app – 22BET

  A 22BET-nél a fő hangsúly az egyszerűségen volt az appok fejlesztésekor. Az erőfeszítéseket siker koronázta, amit a magyar felhasználók is nagyra értékelnek, és egyre többen töltik le a 22BET felhasználóbarát, multifunkcionális mobil applikációját.

  22bet Magyarország mobil alkalmazás
 5. Futsal fogadási app – bwin

  A bwin a hírnevéhez méltó mobil alkalmazásokkal van jelen a weben. Az sportfogadás piac egyik óriáscégének számító szolgáltató mobilos megoldásaival még a teljesen kezdők is könnyen elboldogulnak – pár koppintással fogadhatsz, intézheted a bankolást, vagy részt vehetsz promóciókban az okostelefonod, vagy a tableted használva.

  bwin Magyarország mobil alkalmazás

Futsal fogadás stratégia – tippek online sportfogadáshoz

A futsal fogadás elsőre aránylag könnyűnek tűnhet még a kezdő sportfogadóknak is. Emiatt megesik, hogy egyesek fejjel rohannak a falnak, és teljesen meggondolatlanul fogadnak rá online. A következőkben olyan tippeket, stratégiákat ismerhetsz meg, amelyeket futsalhoz, vagy akár más csapatsporthoz is alkalmazhatsz.

futsal fogadas strategia tippek online sportfogadashoz

 1. Ne bíz semmit a véletlenre

  Nem győzzük elégszer kihangsúlyozni, hogy olyan oldalt válassz a futsal bukmékerek közül, ami valóban megbízható. A világhálón százszám vannak fent sportfogadó oldalak, amelyek között még ma is sok az olyan, ahol egyből lekorlátoznak, ha nagyobb összeget nyersz. Ha a bukméker listánkról választasz, nem lesznek ilyen gondjaid.

 2. Ismered meg A-tól Z-ig a sportág szabályait

  A futsalnak teljesen más szabályai vannak, mint klasszikus, nagypályás labdarúgásnak – például nincs benne bedobás, sem les. Ezért mielőtt elkezdnél igazi pénzben fogadni ismerkedj meg a sportág minden szabályával.

 3. Nézd meg az adott liga meccseit

  A világhálón, például videómegosztó oldalakon is elérhetők a különböző futsalos bajnokságok meccsei. Ha kiszemeltél magadnak egy ligát – például a spanyol vagy a francia bajnokságot – ahol már lejátszottak pár meccset, érdemes megnézni a felvételeket, mivel így könnyebben felmérheted az erőviszonyokat, és a csapatok aktuális formáját is.

 4. Ne hagy ki a nemzetközi eseményeket

  Nem csak az egyes országok bajnokságaira érdemes fogadnod, hanem olyan nemzetközi eseményekre is, mint például a VB, vagy az EB, mivel ilyen alkalmakkor remek promóciók, és kiváló fogadási lehetőségek érhetők el szinte minden futsal bukméker webhelyén.

 5. Használd ki a speciális funkciókat, fogadási módokat

  Ha már jól megy a futsalos sportfogadás, akkor mindenképpen érdemes olyan rendszer fogadásokat is használod, amikkel komolyabb profitot realizálhatsz, és nagyobb mértékben növelheted a bankrollod – például Super Heinz, Goliath. A legtöbb bukmékernél biztosított a cash-out, amit leginkább akkor érdemes használnod, ha nyerésre állsz, de még messze nincs vége a meccsnek, vagy kezd kétesélyessé válni. Mivel így biztos profitot tudsz realizálni – bár ez mindig valamivel kevesebb, mint a várható nyereményed teljes összege.

Legnépszerűbb piacok Futsal fogadásokhoz

Szerencsére ez egy olyan csapatsport, amihez aránylag sok online piacot találhatsz a futsal fogadási oldalak felhozatalában. A következő fejezetekben azt vesszük át, melyek a legnépszerűbbek.

Élő futsal online fogadás

elo futsal online fogadas

Az élő futsal fogadás minden olyan megbízható bukmékernél a rendelkezésedre áll, ami szerepel a listánkon. Az élő fogadás – in-play/live betting – mára már elérte a pre-match fogadások népszerűségét – legye szó futsalról vagy egyéb csapatsportról. A live betting az online sportfogadás izgalmas és kifejezetten jövedelmező módja lehet, ezért érdemes próbát tenned vele.

A futsal meccseket csak kevés bukméker streamingeli élőben, ezért lehetőleg olyan bukit válassz, ahol van live videó-animációs meccsközvetítés funkció, amin keresztül tudod követni a meccsek történéseit.

Top 10 weboldal futsal fogadásokhoz

Ha idáig eljutottál a cikkünk olvasásakor, szinte biztosan körvonalazódott már benned egy rendkívül fontos kérdés: melyek a sportfogadás szakembereinek által ajánlott legjobb futsal fogadási weboldalak. Nos, íme a válaszunk egy top 10-es lista formájában.

 1. 1# website Futsal fogadásokhoz – bwin

  Több tízmilliós felhasználói bázis, alacsony marginos fő piacok, remek mobil és desktopos platform, kitűnő natív mobilalkalmazások, versenyképes bónusz és sportfogadás promóciók – mindez a bwin mellett szól. A fogadási ajánlat széleskörű a futsal lefedettsége kimondottan nagy az ausztriai bukinál, ami élő közvetítéseket is nyújt.

  bwin Magyarország kezdőlap
 2. 2# website Futsal fogadásokhoz – bet365

  A bet365 sportfogadás szekciója minden tekintetben az ágazat egyik legjobbja. A nyitólapról minden tartalom pár kattintásnyira van csak. A világhírű brit bukméker tucatnyi prémium szolgáltatást nyújt: a teljes körű tudásbázistól kezdve az igazi live streaming-ig. A szorzói is versenyképesek, és sporteseménykínálat terén is remekel a bet365.

  bet365 Magyarország kezdőlap
 3. 3# website Futsal fogadásokhoz – Zulabet

  A jókora kezdő bónuszáról és felhasználóbarát weboldaláról ismertté vált Zulabet magas oddsai remek lehetőséget kínálnak a futsal fogadási trükkök, stratégiák alapján játszóknak. A bukinál szinte az év egészében bőséges a felhozatal mind sporteseményekből, mind piacokból, és ha kedveled a mobil sportfogadást, akkor ehhez is adott minden feltétel magyar nyelvű felületen.

  zulabet Magyarország kezdőlap
 4. 4# website Futsal fogadásokhoz – CampoBet

  A mára már elég szép hazai felhasználói bázissal bíró CampoBet-ben sem fogsz csalódni, ha az MGA-s licencű bukinál nyitsz számlát. A sportesemény kínálat ugyan nem a legnagyobb, viszont cserében számos olyan speciális futsal fogadási piac van, ami más operátoroknál nem érhető el.

  campobet Magyarország kezdőlap
 5. 5# website Futsal fogadásokhoz – Rabona

  A Rabona kapcsán érdemes külön kiemelni az operátor élő fogadás szekcióját, ahol több tucatnyi élő piacon lehet fogadni futsalra is, ha épp komolyabb ligák meccsei zajlanak. A Rabona bónuszai és sportfogadás promóciói is előnyösek, mivel a megforgatási követelmények könnyedén teljesíthetők.

  rabona Magyarország kezdőlap
 6. 6# website Futsal fogadásokhoz – Unibet

  Az Unibet piac- és sportesemény választéka a futsal esetében is remeknek mondható. A máltai bukméker kiválóan optimalizált webhelyén és mobilbarát oldalán a lehető legegyszerűbben lehet online fogadni. Regisztrálj az Unibetnél is megtapasztalhatod, hogy a bukméker magyar reklámokból ismert szlogenje nem csak üres frázis.

  unibet Magyarország kezdőlap
 7. 7# website Futsal fogadásokhoz – LV BET

  Az LV BET az elmúlt időszakban mindent megtett, hogy lekörözze a közvetlen piaci versenytársait. Jelenleg a bukméker sportfogadás ajánlata széleskörűbb lett a korábbinál, a szorzók abszolút versenyképesek, a webhelyet működtető cég az MGA-s licenc mellett UKGC-s engedéllyel és egyéb tanúsítványokkal is bír, és a mobil platformhoz ma már profi LV BET appokon fogadhatsz futsal meccsekre is.

  lvbet Magyarország kezdőlap
 8. 8# website Futsal fogadásokhoz – 22BET

  A 22BET igen sok magyar játékos szíve csücske. Mivel a sportfogadás kínálata, bónusz rendszere kiváló, és a megbízhatósága sem lehet kérdéses. A 22BET felhasználóbarát dizájnnal bíró, magyar nyelvi támogatással felvértezett webhelyén néhány kattintás a futsal fogadás is, amihez a számlád temérdek fizetési mód révén töltheted fel.

  top 10 22bet
 9. 9# website Futsal fogadásokhoz – 20bet

  Olyan online bukit keresel, ahol kripto-pénzben intézheted a bankolást, és jókora kínálat áll a rendelkezésedre futsal sporteseményekből? A 20bet-nél mindez megvan! Ráadásul minden adott ahhoz is, hogy profitos lehess – számos piac, élő fogadás, VIP-bánásmód minden magyar ügyfélnek. Arra pedig mérget vehetsz, akármennyit is nyersz a 20bet nem fog lekorlátozni.

  20bet Magyarország kezdőlap
 10. 10# website Futsal fogadásokhoz – 18bet

  A Magyarországon jól ismert 18bet igényes kivitelű, magyarosított webszájtján nem lesz nehéz dolgod, ha futsalra akarsz fogadni online. Az Ázsia-szerte is nagyon népszerű bukméker bónusz és promóciós ajánlatai, valamint sportesemény kínálata, és piacválasztéka is átlagfeletti, így érdemes megfontolnod a számlanyitás nála.

  18bet Magyarország kezdőlap

Népszerű futsal sportesemények

Amikor épp zajlik a sportágnak valamelyik nemzetközi, nagy volumenű eseménye, akkor jelentősen megnő a bukmékerekhez befutó fogadások mennyisége is. Ráadásul az ilyen alkalmak – amikor EB vagy VB van – jó lehetőségeket kínálnak a futsal fogadás stratégia alapján játszók számára, és számos alkalom nyílik olyan fogadási módszerek alkalmazásra, mint például az arbitrázs.

Az 5 legjobb új futsal fogadási oldal

Az új bukmékerek között jó pár olyan akad, amelynél az átlagnál jobb szorzókon, több piacon, kedvezőbb feltételekkel lehet fogadni. Ebben a részben azt a top 5 új bukméker ajánljuk neked, amelyek minden téren megfeleltek a sportfogadás szakértőink által támasztott szigorú követelményeknek.

 1. 1# új futsal fogadási oldal – Powbet

  A powbet magyar nyelven elérhető webhelyén sokféle piac, és sportesemény közül választhatsz, de emellett az oddsok is relatíve kedvezők futsal fogadás piacokhoz. Ha pedig bonuszokra, promócióka vágysz, itt ezeket is megkapod.

  új bukméker Powbet Magyarország kezdőlap
 2. 2# új futsal fogadási oldal Betinia

  A Betinia tárt karokkal és remek sportfogadás promóció ajánlatokkal várja az új magyar ügyfeleit. A bukméker természetesen a már meglévő játékosiról sem feledkezik, meg – speciális ajánlatokkal kényezteti őket. A piacválaszték jó, és a szorzók is barátságosak a Betinia magyar nyelvű webhelyén.

  új bukméker Betinia Magyarország kezdőlap
 3. 3# új futsal fogadási oldal – Sportaza

  Széleskörű fogadási ajánlat, gigász mennyiségű sportfogadás bónusz és promóció vár rád, ha a Sportaza oldalán nyitsz számlát. A magyar nyelvű bukméker ügyfélszolgálata példaértékű, így, ha bármiben elakadnál villámgyorsan kapsz segítséget, akár még futsal fogadás kapcsán is.

  új bukméker Sportaza Magyarország kezdőlap
 4. 4# új futsal fogadási oldal 1bet

  Az 1bet webhelye a tradicionális 3 hasábos elrendezést követi, aminek köszönhetően jól áttekinthető, könnyen használható. A sportfogadás ajánlat megüti a manapság elvárható szintet, bár az élő sportesemények mennyisége terén azért akad még némi behozni valója az 1bet-nek.

  új bukméker 1bet Magyarország kezdőlap
 5. 5# új futsal fogadási oldal Excitewin

  Az Excitewin még ugyan nem túlságosan ismert Magyarországon, de ez a közeljövőben valószínűleg meg fog változni. Mivel a magyar nyelvű webhelyen az operátor sportfogadási ajánlata vetekszik a nagyobb futsal bukméker oldalakéval, és a szorzók is kimondottan jók.

  új bukméker Excitewin Magyarország kezdőlap

Mindig ellenőrizd, milyen futsal marginokat kínál egy bukméker!

Az odds az a szám, ami a marginnal együtt a nyereményszorzódat jelenti egy sikeres tippnél. Minél magasabb az odds, annál valószínűtlenebb egy fogadható kimenetel. A tengerentúlon a százalékos, Európában a decimális formátum az elterjedt, például 2,5-ös odds az a bukméker marginja nélkül 250% nyereményszorzót jelent, amiből 100% a saját tétünk, vagyis a megnyert fogadás 150% hasznot jelent.

Bukméker árrés a legjobb futsal bajnokságokhoz

Bukméker árrés a legjobb futsal bajnokságokhoz
FIFA Champions League Primera Division Liga Nacional Championnat de France
6.4% 6.6% 6.3% 6.8% 6.6%
6.3% 6.9% 6.2% 6.7% 6.6%
6.1% 6.1% 6.1% 6.5% 6.4%
8.3% 8.1% 8.4% 8.3% 8.6%
6.7% 6.6% 6.6% 6.8% 6.7%

GYIK

?

Mi a KYC?

Azonosítási procedúra, amely során igazolnod kell a személyazonosságod és a lakcímed, hogy a számlád hitelesítve legyen. Ha megtörtént nincs akadálya a nyereménykifizetéseknek.
?

Magyar futsal meccsekre is fogadhatok?

Igen, egyes bukmékereknél a magyarországi meccsek is felkerülnek időnként a futsal fogadás ajánlatba.
?

Melyik a legerősebb futsalos liga a világon?

Ha világviszonylatban nézzük, akkor valószínűleg a brazíliai bajnokság vagy a spanyol liga.

3 értékelés, átlag 5 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.