Online sportfogadás dollárban

Frissítve:

Az online sportfogadás és szerencsejáték világában működő szolgáltatóknál (bukmékerek, kaszinók, pókerteremek) rendszerint igen sokféle pénzben lehet számlát nyitni, illetve „élesben” játszani/fogadni. A többi között ilyen pénznemnek számít az amerikai dollár (USD), ami globális szinten manapság is az egyik legnépszerűbb fizetőeszköz, és tranzakciók millióit hajtják végre általa nap, mint nap.

Ebben a cikkben igyekszünk minden információt megadni neked, ami ahhoz szükséges, hogy problémamentesen köthess fogadásokat online, ha úgy döntesz, hogy az Egyesült Államok pénznemében nyitsz számlát a megbízható sportfogadó oldalak egyikén.

Online sportfogadási oldalak dollárban (USD)

Találtunk: 6 Fogadóirodák

 1. 1

  22bet

  Értékelése: 8.7/10

  • 100% -os kezdő bónusz
  • Számos fizetési lehetőség
  • Játék akár €10 téttől
  • Pénteki bónusz
 2. 2

  Bet365

  Értékelése: 8.6/10

  • Piacvezető oddsok és marginok
  • Élő fogadáshoz live stream
  • Lóversenyhez Tote fogadás
  • Fogadáskészítő
 3. 3

  20bet

  Értékelése: 8.5/10

  • Több mint 20-féle sportág
  • Átlag feletti értékű bónuszok
  • Kriptovalutával is fizethetsz
  • Egyszerű és gyors a regisztráció
 4. 4

  Unibet

  Értékelése: 8.3/10

  • Rengeteg live stream
  • Kedvező gyűjtőfogadási bónusz focira
  • Külön sport és kaszinó appok
  • Magyar ügyfélszolgálat
 5. 5

  Librabet

  Értékelése: 8.1/10

  • Igen hatékony mobilos felhasználói felület
  • Átláthatóság a pénzügyi lehetőségek terén
  • Változatos fogadható sportágak
  • Különösen széles világfoci kínálat
 6. 6

  Zulabet

  Értékelése: 6.6/10

  • Magyarul elérhető webhely
  • Számos bónusz és verseny
  • Magas szorzós élő fogadá
  • MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

USD sportfogadás Magyarországon – általános információk

Frissítve:

Online sportfogadás USD révén Magyarországon

Ebben a cikkben arról fogunk elsősorban értekezni, hogy miként lehet a USD-ben fogadni a legjobb sportfogadó oldalakon, és ennek kapcsán bemutatjuk az amerikai dollárt elfogadó bukmékerek legjavát is.

Sportfogadas dollarban

Az amerikai dollár (USD), az egyik legrégebbi pénznem a világon, amit széleskörűen elfogadnak a szerencsejáték oldalak (kaszinó, pókertermek, bingó termek), valamint a sportfogadás bukmékerek is. USD-ben gyakorlatilag bárhol tudsz fizetni a világhálón, és mi azt is megmutatjuk neked, hogy miként tudsz ebben a pénznemben a lehető legegyszerűbben fogadásokat tenni online olyan bukmékereknél, amelyek a listánkon szerepelnek, azaz a lehető legjobb spotfogadó oldalak táborába tartoznak a magyar piacon manapság.

Cikkünket elolvasva azt is megtudhatod, hogy miként vált a dollár a leginkább populáris pénzzé szerte a világon, és azt is megértheted, hogy milyen közvetlen, illetve közvetett kapcsolat áll fenn az USD és az USD-ben történő sportfogadás között.

Egy kis történeti áttekintés az USD bukmékerekről

Egy kis történeti áttekintés az USD bukmékerekről

Ha az ember alaposan körülnéz az online sportfogadó oldalak háza táján, azt tapasztalhatja, hogy nincs manapság olyan bukméker, amelynél ne lehetne az USA fizetőeszközében számlát nyitni, valamint be- és kifizetéseket lebonyolítani.

Ami pedig a földi (brick and mortar) kaszinókat illeti, legyen szó akár Monaco-i, akár Las Vegas-i kaszinókról, amióta világ a világ, és léteznek ezek a „szerencsejáték-zarándokhelyek”, USD-ben mindig is lehetett náluk zsetonokat vásárolni. És ha az embert Fortuna a kegyeibe vette, akkor a nyeremény zsetonjait is szabadon és bármikor át tudta váltani USD-re. 

 1. Az internetes sportfogadás világában az USD egyike a fő pénznemeknek, mivel rendkívül nagy a likviditása, és az elmúlt évek kisebb-nagyobb gazdasági válságai sem tudták kihúzni alóla a talajt.
 2. Napjainkban már több mint két tucat államban számít törvényesnek az USA-ban különféle típusú sportesemények kimeneteleire történő tippelés USD-ben.
 3. Az amerikai dollár egyike a legrégebbi pénzeknek, több, mint 200 éves múlttal.
 4. Az USD a legelterjedtebb pénznem még az afrikai országokban is a nemzeti valuták mellett.

Amióta az Egyesült Államokban is elkezdődött a sportfogadás legalizációja (a 2000-es évek-ben vette kezdetét a folyamat), még inkább megnőtt az USD-ben történő fogadások kötése. Természetesen a hazai (US) piacon viharsebesen megjelentek azok a bukmékerek, amelyek online módon, a világhálón kínáltak fogadási lehetőségeket a lóversenyektől kezdve, a jégkorongmeccseken át, egészen az baseballig. 

Így aztán a fenti tények ismeretében nem is meglepő, hogy az USD-ben megvalósuló sportfogadás napjainkban „reneszánszát” éli. 

Egy kis történeti áttekintés az USD bukmékerekről
💲 Valuta Amerikai Dollár
👉 Nemzetközi kód USD
➕ Szimbólum $
🧑‍🤝‍🧑 Demográfia Amerikai Egyesült Államok és területei
🏦 Irányító szervezet USA központi bankja
🔢 Felekezetek 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100 ($)

Hogyan fogadjak focira USD-ben?

 Az alábbiakban azt fogjuk amolyan gyorstalpaló-szerűen átvenni, miként tudsz egy adott sportra – pl. focira – a fogadni amerikai dollárt használva. 

 1. Számlát nyit USD-ban

  Amennyiben nem lenne feltöltve pénzzel a sportfogadó oldalon nyitott USD-számlád, fizess be rá némi pénzt (csak annyit, amit a fogadásra szánsz). Természetesen, ha ez az első befizetésed az adott bukmékernél, és befizetési bónuszt akarsz (welcome bonus) igénybe venni, akkor a bónusz felhasználási feltételeiben leírtakat is vedd figyelembe a befizetésednél;
  Számlát nyit USD-ban
 2. Válassz tétet

  Ha már van némi pénzmag $-ban a számládon, akkor döntsd el, hogy pre-match vagy élő fogadást akarsz-e kötni (vegyesen is fogadhatsz), illetve, hogy csak egyetlen focimeccsre akarsz fogadni vagy kötésben többre, esetleg system bet keretében komplex fogadást kívánsz megtenni (pl. Lucky 31)
  Válassz tétet
 3. Válassza ki a sportesemény kimenetelét

  Válaszd ki a megtenni kívánt sportesemény-kimeneteleket (fogadási opciókat), az online szelvényen állítsd be dollárban a tétet, és ha minden frankó, már mehet is játékba a szelvényed
  Válassza ki a sportesemény kimenetelét
 4. Nyissa meg a könyvkereskedő webhelyét

  Először is nyiss USD pénznemben számlát egy általunk ajánlott megbízható bukméker weboldalán, mobilos oldalán vagy a mobilapplikációját használva. Amennyiben már rendelkezel számlával, akkor folytasd a második lépéssel;
  Nyissa meg a könyvkereskedő webhelyét

Ki fogadhat hazánkban amerikai dollárban sporteseményekre?

Szerencsére túl sok kritériumnak nem kell megfelelned ahhoz, hogy Magyarországon amerikai dollárban fogadhass bármilyen neked szimpatikus sportágra vagy sporteseményre stb. 

Amennyiben már nagykorúnak számítasz Magyarországon – azaz betöltötted a 18. életéved – akkor semmi akadálya nincs annak, hogy bármikor részt vehess online, internetes szerencsejátékban illetve sportfogadásban. Persze ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni rendelkezned kell a szükséges anyagi tőkével, és értelemszerűen legalább egy, általunk ajánlott bukmékernél is számlát (felhasználói fiókot) kell nyitnod ahhoz, hogy dollárban helyezhess el téteket, és ha nyersz, akkor dollárban vehesd ki az elért nyereményeidet.

Bár általában meglehetősen kevés szó esik róla, de azt is fontos tudnod, hogy a legálisan működő sportfogadási oldalak mindegyikének kutya kötelessége ellenőrizni azt, hogy valóban jogosult vagy-e az igazi pénzes fogadásra, valamint, hogy te állsz-e az adott oldalon nyitott számla mögött.

Ezért a bukmékerek mindig bekérnek legalább két dokumentumot (pl. személyit és egy közüzemi-számlát).

Ezek azért szükségesek, mert így igazolni tudod, hogy tényleg te nyitottad az adott felhasználói fiókot, és olyan országban tartózkodsz életvitelszerűen, ahol a bukméker legálisan nyújthat szolgáltatásokat. Ha az azonosítás sikerrel zárul, akkor már nem lesz problémád akkor sem, amikor a nyereményeidet szeretnéd kivenni USD-ben.

 1. 1

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 2. 2

  Sport bónusz 35,000 Ft + 4,000 Ft Free Bet

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 3. 3

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 4. 4

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 5. 5

  100% bónusz akár 150.000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

USD dolláros befizetéshez a legjobb bónuszokat nyújtó 5 bukméker

A bónuszok mindig is kiváló eszközök voltak az online bukmékerek kezében ahhoz, hogy motiválják a régi tagokat, valamint, hogy új ügyfelekre tegyenek szert. Az viszont tény, hogy az adott pénznemtől is függhet (bár ezt is bukmékere válogatja), hogy mekkora összegű bónuszt lehet éppen igénybe venni. 

Persze az is igaz, hogy az USD-s befizetéssel megszerzett bónuszok kapcsán nem csupán magát az pénzösszeget, hanem a hozzá kapcsolódó felhasználási feltételeket is figyelembe kell venned. Ugyanis bármennyire is furcsán hangzik, de előfordulhat, hogy sokkal magasabb megforgatási feltételeknek kell az embernek eleget tenni, ha indiai rúpiát használva vesz igénybe egy adott kezdő bónuszt. 

A következőkben azokat a bukmékereket szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyek a lehető legkedvezőbb feltételeket nyújtják számodra abban az esetben, ha USD-alapú számlát nyitsz náluk. Kérjük, vedd figyelembe, hogy vannak olyan sportfogadás oldalak, amelyek bónuszpénzt adnak, amit adott feltételek mellett tudsz felhasznál fogadáshoz.

És olyan bukmékerek is vannak, amelyek ingyenes fogadást, vagy kockázatmentes fogadást nyújtanak kezdő (üdvözlő bónuszként) az új ügyfeleiknek (vagy esetleg a régebbi tagjaiknak valamilyen promóció keretében).

fogadás USD pénznemben

Egyike a legmegbízhatóbb magyar nyelven elérhető bukmékereknek. Széles sportágválaszték, díjnyertes appok, hatalmas piackínálat. Amennyiben úgy döntesz, hogy az ágazat egyik legjobb, angliai székhelyű bukmékernél nyitsz számlát, olyan színvonalas szolgáltatásokat is igénybe vehetsz, mint az élő sportesemények közvetítése és cashout. És persze az is említés érdemel, hogy az operátor jelenleg hatalmas összegű fogadási kreditet biztosít üdvözlő ajánlatként az új ügyfeleinek.

Fogadj most Ismertető

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

kiemelt-bukmeker-bet365-384x999w

Ajánlott fizetési módok sportfogadáshoz USD-t elfogadó bukmékereknél

A sportfogadási oldalak mindig is közismertek voltak arról, hogy nem csak 1-2 módon lehetett pénzt befizetni, illetve nyeremény kifizetést lebonyolítani náluk. Természetesen vannak még manapság is olyan bukmékerek, ahol a magyar felhasználók esetében – a nyugat-európaiakhoz képest – korlátozottabbak a lehetőségek, és ez különösen igaz a pénzkivételi opciókra. Ezért a következőkben olyan bankolási megoldásokat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyek USD-alapon 100%, hogy bármelyik, magyar piacon tevékenykedő bukmékernél elérhetők. 

Ajánlott fizetési módok sportfogadáshoz USD-t elfogadó bukmékereknél
Bukméker MasterCard Skrill Neteller MuchBetter
22Bet Min: 1€ 
Max: nincs limit
Time: azonnali
Min: 10€ 
Max: nincs limit
Time: azonnali
Min: 10€ 
Max: nincs limit
Time: azonnali
Min: 10€ 
Max: nincs limit
Time: azonnali
Unibet Min: 10$ / 10€
Max: 13 000€
Time: azonnali
Min: 15$ / 15€
Max: 13 000€
Time: azonnali
Min: 15$ / 15€
Max: 13 000€
Time: azonnali
Min: 15$ / 15€
Max: 6 000€
Time: 3-5 nap
LibraBet Min: 10€
Max: 5000€
Time: azonnali
Min: 10€
Max: 5000€
Time: azonnali
Min: 10€
Max: 5000€
Time: azonnali
Min: 10€
Max: 5000€
Time: 3-5 nap
 • payment icon

  innovatív appa alapú, ujjlenyomatos azonosítás

  Több
 • payment icon

  kaszinók és pókertermek és bukmékerek is elfogadják

  Több
 • payment icon

  biztos anyagi háttér, nagy múltú szolgáltató

  Több

GYIK

?

Olyan bukmékernél is nyithatok számlát, aminek a székhelye az USA-ban van?

Nem. Ezeknél a sportfogadási szolgáltatóknál európai ügyfelek (nagyon kevés kivételtől eltekintve) nem nyithatnak számlát, és rendszerint még az adott amerikai bukméker weboldala sem érhető el, csak VPN alól.
?

Milyen sportokra érdemes USD-ben fogadásokat tennem?

Gyakorlatilag bármilyen sportra fogadhatsz, és nincs semmi kőbe vésve, így nyugodtan tudsz amerikai dollárban fogadást tenni például egy CS:GO összecsapásra vagy egy nehézsúlyú ökölvívó meccsre is.
?

Ha USD-ben nyitok számlát, igényelhetek kezdő bónuszt?

Rendszerint a számla pénzneme nem befolyásolja azt, hogy kaphatsz-e bónuszt vagy sem. Viszont bizonyos bukmékereknél, ha e-pénztárcát használva hajtod végre az első befizetésed (pl. Skrill), akkor eleshetsz az üdvözlő bónusztól még akkor is, ha USD-t töltöttél fel a belső egyenlegedre.
?

Legális Magyarországon USD-ben fogadásokat kötni?

Igen. Viszont arra mindenképp ügyelj, hogy csakis olyan bukival állj le „boltolni”, aminek van legalább egy működési engedélye (pl. MGA-s, Curacaon-n kiadott, stb.).
?

Mobilkészülékkel is tudok USD-ben be- és kifizetéseket intézni?

Amennyiben az adott bukméker hivatalos mobilalkalmazását használod, vagy a mobil weboldalát, akkor semmi akadálya nem lehet annak, hogy USD-ben fizess be (pl. PayPal-t használva az USD-egyenlegedről, vagy egyéb módon).

4 értékelés, átlag 5 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével