Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

Betclic alternatív link

8.4/10

Előnyök:

 • 20.000 HUF, kockázatmentes üdvözlőbónusz.

 • “Cash out”, “Boost”, és “Last minute” játéklehetőségek

 • Ingyenes fogadási ajánlatok minden aktív magyar játékosnak

 • Teljesen magyar nyelvű felület

Fizetési:

Mutass többet

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  10

 • Esélyek

  6

 • Mobil

  10

 • Használhatóság

  10

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  8

Ebben a véleményben

Betlic alternatív linkek és elérése

A Betclic az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb szereplő az online sportfogadás piacán, ami a magyar oldallal is várja a hazai játékosokat! A megbízhatóságát és a hozzáférhetőségét tekintve abszolút az élvonalban van!

A játékhoz magyar IP-címről nem lesz szükséged  sem alternatív linkre, sem VPN-re. Ez utóbbit nem is ajánljuk senkinek, hiszen az online bukmékerek megtagadhatják a kifizetést, ha valaki VPN-en keresztül regisztrál és fogad náluk.

Tekintve, hogy a sportfogadás Magyarországon állami monopólium, de a szolgáltatásnyújtás alapszabadsága EU-s alapjog, ezért a Betclicre regisztrálók mindenképpen jogilag egy szürkezónába érkeznek.

Arra a Sporting Odds-Unibet döntés óta nem kell számítani, hogy bárkit bármilyen retorzió ér, ha egy külföldi bukmékernél fogad, viszont a honi fogyasztóvédelmi intézmények semmilyen segítséget nem nyújtanak, ha egy ilyen külföldi oldallal vitába keveredsz. Szerencsére egy Betclic kaliberű, ráadásul EU-s tagállamban bejegyzett fogadóoldal sokat ad a játékosok visszajelzéseire és megelégedettségére, ezért mi a visszás jogi környezet miatt is feltétlen megbízhatónak tartjuk.

Betclic alternatív link

Bónuszok és promóciók

10.0/10

És el is érkeztünk a bukméker másik legnagyobb erősségéhez, ami miatt sokan választják éppen őket, mégpedig a brutális mennyiségű, folyamatosan megújuló Betclic bónuszok és promóciók, amelyekre a cég nagyban támaszkodik.

bónuszok és promóciók

A legelső dolog, ami majd kiveri a szemünket, amint belépünk az iroda főoldalára, az a 20.000 forint értékű “Freebet” üdvözlő bónusz, amely valóban kockázatmentesen, és 100%-ban felhasználható.

De a buki innentől sem engedi el a játékosok kezét, hanem folyamatosan olyan további Betclic bónuszkódokkal bombázza őket, mint a “Turbo”, “Multi Plus”, Cash Out”, sőt külön egy másik “Free Bets” bónusszal értékeli azokat a fogadókat is, akik az átlagnál aktívabbak.

Érdekes játékos-szerző stratégia továbbá az is, hogy már regisztrált felhasználóként lehetőségünk van arra, hogy meghívjuk egy-egy barátunkat, ismerősünket, akik ha valóban be is lépnek a rendszerbe, az iroda hálája jeléül azonnal megjutalmaz minket egy 1.500 forint értékű bónusszal.

Ha pedig egy játékos valóban sokat játszik, és elér egy bizonyos szintet, a Betclic felajánlja számára a VIP tagság lehetőségét, amely természetesen újabb bónusz-, és promóciós lehetőségekkel jár.

Összességében tehát kijelenthetjük, hogy a Betclic sportfogadási oldalának egyik legnagyobb vonzereje a bónuszokban és a promóciókban rejlik, amit a cég nem csak arra használ, mint sok más iroda, hogy magához édesgeti a játékosokat, hanem arra is, hogy azok szorgalmát folyamatosan honorálja, azaz minél többet játszik valaki, egyenes arányban annál több bónuszra jogosult.

Regisztráció

Esélyek

6.0/10

Odds-ok tekintetében az oldal kissé lemarad az élvonaltól, inkább csak a középmezőnyt erősíti, így sajnos a Betclic magyar felhasználói sem kapnak olyan magas százalékos osztalékokat, mint amilyeneket mondjuk egy jobb bukmékertől elvárhatnánk.

Ennek oka valószínűleg az, hogy a Betclic leginkább az újabb és újabb bónuszaival és promócióival machinál, amelyekkel végsősoron hosszútávon akár elérhető is lehet egy magasabb kifizetési százalék, bár ezt persze elég nehéz tervezni.

Mindezek alapján kitűnik, hogy ez az iroda inkább az amatőr játékosokat célozza, egy profit ugyanis nem lehet promóciókkal elszédíteni, annak sokkal szélesebb, és kevésbé futball-orientált sport választékra van szüksége, és persze jelentősen alacsonyabb marginokat vár el egy bukitól.

Fogadási margin
Labdarúgás

Labdarúgás

6.7%

Kosárlabda

Kosárlabda

8.1%

Jégkorong

Jégkorong

6.5%

Tenisz

Tenisz

8.1%

Röplabda

Röplabda

8.19%

Átlagos fogadási margin::

7.5%

Regisztráció

Mobil

10.0/10

Úgy tűnik, hogy a Betclic fogadóiroda kifejezett céljául tűzte ki, hogy a kezelőfelületei letisztultan egyszerűek legyenek – ami alátámasztja azon iménti állításunkat is, hogy elsősorban a hobby-játékosok a célcsoport – amely feladatot a tervezők hibátlanul oldottak meg az okostelefonos elérhetőségeken is.

A Betclic webes verziója és a megfelelő mobil app-ok letöltése egyszerű, működésük pedig gyors és akadásmentes, még a relatíve régi készülékeken is.

A gombok jól kezelhetőek, a kívánt oldalak könnyen megtalálhatóak és gond nélkül betöltődnek.

A navigáció annyira magától értetődő, hogy még egy járatlan felhasználó sem téved el, nem is beszélve egy olyan játékosról, aki már jól ismeri az asztali verzió felépítését.

Játszhatsz iPhone appal

iPhone appal

Több

Játszhatsz Android appal

Android appal

Több

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több

Regisztráció

Használhatóság

9.9/10

Előnyök

Korlátozások

Mivel Magyarország kormánya folyamatosan támadja a külföldi bukmékereket, néha csak alternatív linken keresztül lehet elérni az oldalt

A bónuszok és a reklámok túl sok helyet foglalnak el az oldalakon

Regisztráció

A fogadások típusai

7.0/10

A Betclic fogadási típusok tekintetében elsősorban a népszerű sportágaknak kedvez, azokon belül pedig leginkább a futballra helyezi a fókuszt, ami jól látszik az egyes, kevésbé népszerű sportokkal kapcsolatos fogadási lehetőségeken.

Ugyanis míg egy jelentős futball mérkőzésre “ezerféleképpen” fogadhatunk – csak, hogy néhányat említsünk: meccs eredménye, dupla esély, felett/alatt, gólok száma, mindkét csapat szerez gólt, félidei eredmény, pontos végeredmény, gólkülönbség…stb. – addig ugyanez például már egy kézilabda mérkőzésre nem mondható el.

Sőt, az is jól látszik, hogy a Betclic sportfogadás esetében minél népszerűbb egy liga, annál több piac nyílik a játékra. A különbség aránya pedig egészen meglepő, hiszen míg mondjuk a spanyol bajnokság egy rangadójára 200 feletti piacon van lehetőségünk fogadni, addig örüljünk, ha egy másodosztályú meccsre kapunk 20-at.

Átigazolás Fogadás

Snooker

Kézilabda

Jégkorong

Darts

UFC

Tenisz

Kosárlabda

Lóverseny

F1

Foci

Regisztráció

Megbízhatóság

9.0/10

A Betclic-et 2005-ben alapították, a központja pedig Londonban található.

Részünkről úgy gondoljuk, hogy ha ezen a mára erősen telítetté vált sportfogadási piacon egy bukméker képes több, mint 15 éve fennmaradni, az azt jelenti, hogy ha kezdetben voltak is megbízhatósági problémái, azokat mostanra valószínűleg már megoldotta, különben nem maradtak volna mellette a játékosai, főleg nem olyan nagy számban, mint az a Betclic esetében látható.

Megbízhatóság és biztonság Betclic
Akit érdekelnek a technikai részletek, annak eláruljuk, hogy a Betclic egész Európára kiterjedő nemzetközi szerencsejáték engedéllyel rendelkezik, melyet több más független szervezet mellett, a Malta Gaming Authority, és a Gibraltar Gaming Authority is ellenőriz.

A Dell szervereken futó digitális adatokat a világ egyik legjobb rendszere, a Fortinet Firewall védi a támadásoktól, de talán még az SSL titkosításnál is fontosabb az a tény, hogy az iroda semmilyen indokkal nem adja ki a játékosok adatait semmiféle harmadik fél számára, így a Betclic magyarországi felhasználói is biztonságban érezhetik magukat.

Apró üröm az örömben, hogy néha a Betclic alternatív link segítségével érhető csak el Magyarországról. De ez ne riasszon el senkit, hiszen ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az iroda bármilyen szinten is megbízhatatlan lenne.

Regisztráció
Egyszerre csak három bukmékert hasonlíthatsz össze. Kérjük, távolítsd el egyik bukmékert, hogy egy másikat vehess fel az összehasoníltásba

Összehasonlít

1BET

Betinia

Casinia

MalinaCasino

20bet

Fezbet

Librabet

Zulabet

Rabona

CampoBet

TippmixPro

Unibet

LVbet

Energybet

22bet

Bwin

Bet365

Sportaza

18Bet

Wazamba

Üdvözlő bónusz

Fogadási margin

7.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.4/10

Bónuszok és promóciók

10.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

10.0/10

Használhatóság

9.9/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

9.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

8.0/10

20.000 HUF, kockázatmentes üdvözlőbónusz.

“Cash out”, “Boost”, és “Last minute” játéklehetőségek

Ingyenes fogadási ajánlatok minden aktív magyar játékosnak

Teljesen magyar nyelvű felület

Nincs, vagy korlátozott élő közvetítés (Live Streaming) funkció

Üdvözlő bónusz

100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

Fogadási margin

6.4%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

8.5/10

Használhatóság

8.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

7.5/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

10.0/10

Nagyon jól kialakított felhasználói felület.

Jónak mondható kínálat a legnépszerűbb sportokból.

Fociból számos kisebb ligára is lehet fogadni.

E-sportban is erős.

Fontos információk hiányoznak.

Elég kemény bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

7.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

5.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 30-féle sportágra fogadhatsz.

Magas odds-okat találhatsz.

Sporton kívüli eseményekre is köthetsz fogadásokat (pl. zenei díjátadók, politika).

Több mint 1500 megjátszható esemény közül válogathatsz!

Magas minimum be- és kifizetés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több, mint 25 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti értékű bónuszokat érhetsz el

Megjátszhatsz politikai és közéleti eseményeket is, például zenei díjátadó gálát

Több, mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz

Nincs európai engedélye

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

Fogadási margin

8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 29-féle sportágra fogadhatsz.

Átlag feletti szorzókkal játszhatsz.

Politikai és közéleti események is szerepelnek a palettán.

Több mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz.

Curacaói engedély

Bónusz igénylése

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35,000 HUF

Fogadási margin

6.7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

6.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.0/10

Több mint 20-féle sportág

Átlag feletti értékű bónuszok

Kriptovalutával is fizethetsz

Egyszerű és gyors a regisztráció

Nehezen átlátható főoldal

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 30,000 HUF

Fogadási margin

7.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.6/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.5/10

Támogatás

8.0/10

32 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti mennyiségű bónuszok

Külön promóciók a legnagyobb tornákra specializáltan

Átlátható, könnyen kezelhető felület

Még nem rendelkezik EU-s licensszel

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

10.0/10

Jelentős összegű első befizetési bónusz

Kimondottan sok sportfogadás promóciós program

Stabil céges háttér, 100%-osan legális működés

Havi szinten több ezer sportesemény

Az online chat időnként eléggé lassan töltődik be

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.2/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

5.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

5.0/10

Támogatás

8.0/10

Magyarul elérhető webhely

Számos bónusz és verseny

Magas szorzós élő fogadá

MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

Nincs mobilapp és livestream

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.5/10

Támogatás

9.0/10

Jókora kezdő bónusz

Izgalmas sportfogadási promóciók

Magas szorzók

24/7 magyarul ügyfélszolgálat

Nincs élő közvetítés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

9.0/10

Kedvező bónuszok és promóciók

Magyar nyelvi támogatás

Versenyképes oddsok

VIP tagság lehetősége

Nincs saját mobilapp

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100%-ban legális

Fogadási margin

9.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

5.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

9.0/10

100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

20-féle népszerű sportág

Kiváló oddsok fociban és teniszben

Nincs mobilos applikáció

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

10.000 Ft Bónusz

Fogadási margin

6.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

9.0/10

Megbízható szolgáltató

50 HUF minimumtét

Számos bónusz és promóció

Széles fogadási kínálat

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

200% sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

8.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

9.0/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 1500 sportesemény

Folyamatosan megújuló promóciók és bónuszok

Alacsony minimum befizetési határ

Extrém fogadási események

A sportfogadási rész csak angol, német és lengyel nyelven érhető el.

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 40.000 HUF

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

6.5/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

4.5/10

Cash-Out funkció

EnergyPoints hűségpontokkal vásárolhatsz az EnergyShopban

Virtuális mérkőzésekre is fogadhatsz

Számos befizetési lehetőség közül választhatsz

Kevés bónuszt lehet igényelni

Bónusz igénylése

Gyors Kifizetés

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

6.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.8/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

10.0/10

Használhatóság

10.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

8.0/10

100% -os kezdő bónusz

Számos fizetési lehetőség

Játék akár €10 téttől

Pénteki bónusz

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Legjobb Mobilra

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

7.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.5/10

Támogatás

9.0/10

Igényes iOS és Android platform

Több mint 50 sportág

Sok fizetési lehetőség

Abszolút megbízható

Kissé hosszas kifizetés

Bónusz igénylése

Legjobb Futballra

Üdvözlő bónusz

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Fogadási margin

5.9%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.5/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

9.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

8.0/10

Élő sközvetítés mobilon is

Igényes magyar változat

Egyedülálló fogadási alkalmazás

Folyamatosan frissülő tudásbázis

Élőzés csak pluszos számlával

Bónusz igénylése

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig

Fogadási margin

8.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Kifejezetten magas oddsok élő fogadásokhoz

Magyar nyelvű felhasználói felület

Elképesztően sok – több mint 200 – piac focihoz

Cash out lehetőség és Bet Builder funkció

Nincs live streaming (élő közvetítés) funkció

Bónusz igénylése

Legjobb eSportra

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

Fogadási margin

7.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

10.0/10

100%-os 40 000 Ft-ig terjedő üdvözlőbónusz

Versenyképes futball szorzók az ázsiai hendikep és 1x2 fogadásban

Fogadási típusok gazdag kínálata

Extra díj nélküli be- és kifizetések

Hiányos, csak angol nyelven elérhető GYIK

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

8.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

6.5/10

Mobil

6.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

9.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.5/10

FunID-vel is beléphetsz az oldalra

Mindig újabb és újabb versenyeken vehetsz részt

Saját játékpénzzel is rendelkezik, amit értékes jutalmakra válthatsz be

Egyes eseményeknél nagyon magas odds-okat kínál

GYIK részlege bővítésre szorul

Bónusz igénylése

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Betclic befizetés

Az iroda befizetési opciói onnan indulnak, hogy a magyar felhasználóknak lehetőségük van eldönteni, hogy forint-, vagy más deviza alapú számlát kívánnak nyitni. Amennyiben az előbbit választják, úgy a minimális befizetési összeg mindössze 1000 Ft.

Innentől pedig egy közepesen széles kínálatból választhatjuk ki, hogy milyen metódussal szeretnénk befizetni, azaz választhatunk a banki átutalás, az olyan hitelkártyákra történő utalás, mint a Mastercard, illetve a különböző olyan netes pénztárcák között, mint a Skrill, Neteller, vagy a Paysafecard.

A Betclic azzal próbálja rábírni a játékosait arra, hogy lehetőleg nagyobb összegeket fizessenek be, hogy 20.000 forintos összeg alatt, minden kártyás befizetésre 2%-os kezelési költséget terhel.

Betclic kifizetés

A kifizetési opciók hasonlatosak a befizetési lehetőségekhez, azaz kifizetéseket kérhetünk banki- vagy bankkártyás utalásként, de természetesen kifizetésre is használhatjuk az internetes pénztárcáinkat is.

Amit viszont nem árt tudnunk, hogy amennyiben 3000 forint alatti összeg kifizetését kérjük, az minden esetben kezelési költség levonásával jár. Jó hír viszont, hogy az iroda hetente egy darab, 3000 forintnál nagyobb összegű kifizetést ingyenesen teljesít.

A konklúzió tehát az, hogy a kifizetéseinket lehetőleg úgy ütemezzük, hogy hetente maximum egyszer, méghozzá 3000 forintnál magasabb összegben kérjük ki, és persze a várakozási idő csökkentése érdekében jobban tesszük, ha inkább valamilyen netes pénztárcát választunk.

Alkalom Idő Díj
Alkalom Idő Díj

1.000 HUF azonnal 20.000 HUF alatt 2%, felette ingyenes
3.000 HUF alatt kezelési költség 3-5 nap Hetente egyszer, 3.000 HUF feletti összegnél ingyenes
Regisztráció

Támogatás

8.0/10

A Betclic ügyfélszolgálatával kétféle módon vehető fel a kapcsolat.

Támogatás Betclic
Egyrészt e-mailen keresztül, persze leginkább akkor, ha nem annyira sürgős a kérdésünk vagy a megoldandó problémánk – bár tesztünk elvégzésekor az e-mailen elküldött kérdésünkre 3 órán belül kaptunk egy maximálisan kielégítő választ.

Másrészt élő társalgáson, azaz “Live Chat”-en keresztül, melynek nem csak az a nagy előnye, hogy valóban gyors, hanem az is, hogy a diszpécserek hibátlanul beszélnek magyarul, ami üdítő ritkaság ma a sportfogadási piacon. Egyetlen hátránya az élő beszélgetős lehetőségnek csak az, hogy nem 24/7-ben üzemel, hanem mindössze 11.00 és 20.00 óra hívható.

Harmadik lehetőségünk arra, hogy orvosljunk bizonyos felmerülő problélmákat az, hogy megkeressük a szintén külön szekcióban elérhető GYIK, azaz “Gyakran Ismételt Kérdések” oldalt, ahol értelemszerűen olyan kérdésekre kaphatunk válaszokat, amelyeket előttünk már sokan feltettek. Itt azonban a tesztünk elvégzésének napján még nem találtunk magyar nyelvű tartalmat.

Telefon

Email

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő Munkaidőben 3-5 órán belül 1 órán belül

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
16.11.2020

Betclic link

Összegzés

8.4/10

Alapvetően elmondhatjuk, hogy a Betclic egy olyan bukméker, amelyről egybehangzóan pozitívak a vélemények. Főleg azon amatőr játékosok körében, akik alapvetően a népszerű sportokat, azokon belül is elsősorban a futballt kedvelik, hiszen ők egy letisztult, egyszerű, felhasználóbarát felületen fogadhatnak, amihez ráadásul még idegen nyelveket sem szükséges beszélniük.

A bukméker nagy erőssége a folyamatosan megújuló bónuszokban és promóciókban rejlik, mellyel nem csak és kizárólag a frissen regisztráló játékosoknak kívánnak kedvezni, hanem külön figyelmet fordítanak arra is, hogy meghálálják a fogadók aktivitását, illetve lojalitását.

Korlátozások

“Live streaming” hiánya

Csak közepesen magas odds-ok

Mivel nem egy tegnap bejegyzett irodáról van szó, egyértelmű, hogy a pénzünk biztonságban van náluk, a nyereményeinket gyorsan és pontosan kifizetik, méghozzá, ha úgy kérjük, akkor forintban.

Nagy megkönnyebülést jelenthet továbbá nekünk, hazai felhasználóknak az is, hogy amennyiben mégis valamilyen problémánk akad, vagy szeretnénk feltenni néhány kérdést, azt megtehetjük mind e-mailen, mind pedig élő hangos csevegés útján, méghozzá hibátlan magyarsággal beszélő, kedves és hatékony diszpécserekkel.

Összegzés:

8.4/10

GYIK

? Találok live streaming lehetőségeket az oldalon?
Sajnos nem, bár élő játékot kínál a bukméker, live streaming-et nem.
? Minden kifizetés ingyenes, vagy levonnak valamilyen százalékot?
Hetente egy kifizetés ingyenes, de minden e feletti kifizetésért - sőt minden 3.000 forint alatti kifizetésért is - a cég kezelési költséget számol fel.
? Idegennyelv ismerete nélkül is lehet játszani?
Igen, ez a bukméker mind az oldalon, mind pedig a támogatási szekcióban kommunikál magyar nyelven is.
? Lehet forinttal fizetni, vagy forintot kérni kifizetésben?
Igen. Regisztráláskor akár forint-számlát is nyithatunk.
? Hol találom a bónuszokat és a promóciókat?
Tulajdonképpen mindenhol. A Betclic legnagyobb erőssége éppen ezekben rejlik.

Általános információ

Info_sidebar
Cím Betclic
Hivatalos oldal
Alapítási év 2005
Telefon None
Email None
Kifizetések Banki átutalással, MasterCard, Revolut, Bankkártya, Wise, OTP junior kártya, VISA
Az áttekintés szerzője

István P.

István P.

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

Betclic - vélemény a játékosoktól

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Set all stars

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Kérjük, regisztráljon, <br>hogy visszajelzést küldjön

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése