Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

Betclic Magyar Vélemények

8.3/10

Előnyök:

 • Üdvözlő bónusz akár 20.000 Ft-ig

 • Remek Cash Out és Boost ajánlat

 • Ingyenes fogadási ajánlatok

 • Teljesen magyar nyelvű felület

Fizetési lehetőségek:

Skrill Mastercard paysafecard Visa

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  10

 • Esélyek

  6

 • Mobil

  10

 • Használhatóság

  9

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  8

Betlic alternatív linkek és elérése

A Betclic az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb szereplő az online sportfogadás piacán, ami a magyar oldallal is várja a hazai játékosokat! A megbízhatóságát és a hozzáférhetőségét tekintve abszolút az élvonalban van!

A játékhoz magyar IP-címről nem lesz szükséged  sem alternatív linkre, sem VPN-re. Ez utóbbit nem is ajánljuk senkinek, hiszen az online bukmékerek megtagadhatják a kifizetést, ha valaki VPN-en keresztül regisztrál és fogad náluk.

Tekintve, hogy a sportfogadás Magyarországon állami monopólium, de a szolgáltatásnyújtás alapszabadsága EU-s alapjog, ezért a Betclicre regisztrálók mindenképpen jogilag egy szürkezónába érkeznek.

Arra a Sporting Odds-Unibet döntés óta nem kell számítani, hogy bárkit bármilyen retorzió ér, ha egy külföldi bukmékernél fogad, viszont a honi fogyasztóvédelmi intézmények semmilyen segítséget nem nyújtanak, ha egy ilyen külföldi oldallal vitába keveredsz. Szerencsére egy Betclic kaliberű, ráadásul EU-s tagállamban bejegyzett fogadóoldal sokat ad a játékosok visszajelzéseire és megelégedettségére, ezért mi a visszás jogi környezet miatt is feltétlen megbízhatónak tartjuk.

Betclic alternatív link

Bónuszok és promóciók

10 / 10

És el is érkeztünk a bukméker másik legnagyobb erősségéhez, ami miatt sokan választják éppen őket, mégpedig a brutális mennyiségű, folyamatosan megújuló Betclic bónuszok és promóciók, amelyekre a cég nagyban támaszkodik.

A legelső dolog, ami majd kiveri a szemünket, amint belépünk az iroda főoldalára, az a 20.000 forint értékű “Freebet” üdvözlő bónusz, amely valóban kockázatmentesen, és 100%-ban felhasználható.

De a buki innentől sem engedi el a játékosok kezét, hanem folyamatosan olyan további Betclic bónuszkódokkal bombázza őket, mint a “Turbo”, “Multi Plus”, Cash Out”, sőt külön egy másik “Free Bets” bónusszal értékeli azokat a fogadókat is, akik az átlagnál aktívabbak.

Érdekes játékos-szerző stratégia továbbá az is, hogy már regisztrált felhasználóként lehetőségünk van arra, hogy meghívjuk egy-egy barátunkat, ismerősünket, akik ha valóban be is lépnek a rendszerbe, az iroda hálája jeléül azonnal megjutalmaz minket egy 1.500 forint értékű bónusszal.

Ha pedig egy játékos valóban sokat játszik, és elér egy bizonyos szintet, a Betclic felajánlja számára a VIP tagság lehetőségét, amely természetesen újabb bónusz-, és promóciós lehetőségekkel jár.

Összességében tehát kijelenthetjük, hogy a Betclic sportfogadási oldalának egyik legnagyobb vonzereje a bónuszokban és a promóciókban rejlik, amit a cég nem csak arra használ, mint sok más iroda, hogy magához édesgeti a játékosokat, hanem arra is, hogy azok szorgalmát folyamatosan honorálja, azaz minél többet játszik valaki, egyenes arányban annál több bónuszra jogosult.

Esélyek

6 / 10

Odds-ok tekintetében az oldal kissé lemarad az élvonaltól, inkább csak a középmezőnyt erősíti, így sajnos a Betclic magyar felhasználói sem kapnak olyan magas százalékos osztalékokat, mint amilyeneket mondjuk egy jobb bukmékertől elvárhatnánk.

Ennek oka valószínűleg az, hogy a Betclic leginkább az újabb és újabb bónuszaival és promócióival machinál, amelyekkel végsősoron hosszútávon akár elérhető is lehet egy magasabb kifizetési százalék, bár ezt persze elég nehéz tervezni.

Mindezek alapján kitűnik, hogy ez az iroda inkább az amatőr játékosokat célozza, egy profit ugyanis nem lehet promóciókkal elszédíteni, annak sokkal szélesebb, és kevésbé futball-orientált sport választékra van szüksége, és persze jelentősen alacsonyabb marginokat vár el egy bukitól.

Fogadási margin

 • Jégkorong

  Jégkorong

  6.5%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  8.1%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  6.7%

 • Röplabda

  Röplabda

  8.19%

 • Tenisz

  Tenisz

  8.1%

Átlagos fogadási margin: 7.5%

Mobil

10 / 10

Úgy tűnik, hogy a Betclic fogadóiroda kifejezett céljául tűzte ki, hogy a kezelőfelületei letisztultan egyszerűek legyenek – ami alátámasztja azon iménti állításunkat is, hogy elsősorban a hobby-játékosok a célcsoport – amely feladatot a tervezők hibátlanul oldottak meg az okostelefonos elérhetőségeken is.

A Betclic webes verziója és a megfelelő mobil app-ok letöltése egyszerű, működésük pedig gyors és akadásmentes, még a relatíve régi készülékeken is.

A gombok jól kezelhetőek, a kívánt oldalak könnyen megtalálhatóak és gond nélkül betöltődnek.

A navigáció annyira magától értetődő, hogy még egy járatlan felhasználó sem téved el, nem is beszélve egy olyan játékosról, aki már jól ismeri az asztali verzió felépítését.

Játszhatsz iPhone appal

iPhone appal

Több

Játszhatsz Android appal

Android appal

Több

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több

Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság

9 / 10

 • Korlátozások
 • Mivel Magyarország kormánya folyamatosan támadja a külföldi bukmékereket, néha csak alternatív linken keresztül lehet elérni az oldalt
 • A bónuszok és a reklámok túl sok helyet foglalnak el az oldalakon

A fogadások típusai

7 / 10

A Betclic fogadási típusok tekintetében elsősorban a népszerű sportágaknak kedvez, azokon belül pedig leginkább a futballra helyezi a fókuszt, ami jól látszik az egyes, kevésbé népszerű sportokkal kapcsolatos fogadási lehetőségeken.

Ugyanis míg egy jelentős futball mérkőzésre “ezerféleképpen” fogadhatunk – csak, hogy néhányat említsünk: meccs eredménye, dupla esély, felett/alatt, gólok száma, mindkét csapat szerez gólt, félidei eredmény, pontos végeredmény, gólkülönbség…stb. – addig ugyanez például már egy kézilabda mérkőzésre nem mondható el.

Sőt, az is jól látszik, hogy a Betclic sportfogadás esetében minél népszerűbb egy liga, annál több piac nyílik a játékra. A különbség aránya pedig egészen meglepő, hiszen míg mondjuk a spanyol bajnokság egy rangadójára 200 feletti piacon van lehetőségünk fogadni, addig örüljünk, ha egy másodosztályú meccsre kapunk 20-at.

Betclic Fogadások típusai:

Hitelesség

9 / 10

A Betclic-et 2005-ben alapították, a központja pedig Londonban található.

Részünkről úgy gondoljuk, hogy ha ezen a mára erősen telítetté vált sportfogadási piacon egy bukméker képes több, mint 15 éve fennmaradni, az azt jelenti, hogy ha kezdetben voltak is megbízhatósági problémái, azokat mostanra valószínűleg már megoldotta, különben nem maradtak volna mellette a játékosai, főleg nem olyan nagy számban, mint az a Betclic esetében látható.

Akit érdekelnek a technikai részletek, annak eláruljuk, hogy a Betclic egész Európára kiterjedő nemzetközi szerencsejáték engedéllyel rendelkezik, melyet több más független szervezet mellett, a Malta Gaming Authority, és a Gibraltar Gaming Authority is ellenőriz.

A Dell szervereken futó digitális adatokat a világ egyik legjobb rendszere, a Fortinet Firewall védi a támadásoktól, de talán még az SSL titkosításnál is fontosabb az a tény, hogy az iroda semmilyen indokkal nem adja ki a játékosok adatait semmiféle harmadik fél számára, így a Betclic magyarországi felhasználói is biztonságban érezhetik magukat.

Apró üröm az örömben, hogy néha a Betclic alternatív link segítségével érhető csak el Magyarországról. De ez ne riasszon el senkit, hiszen ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az iroda bármilyen szinten is megbízhatatlan lenne.

Fizetési lehetőségek

7 / 10

Betclic befizetés

Az iroda befizetési opciói onnan indulnak, hogy a magyar felhasználóknak lehetőségük van eldönteni, hogy forint-, vagy más deviza alapú számlát kívánnak nyitni. Amennyiben az előbbit választják, úgy a minimális befizetési összeg mindössze 1000 Ft.

Innentől pedig egy közepesen széles kínálatból választhatjuk ki, hogy milyen metódussal szeretnénk befizetni, azaz választhatunk a banki átutalás, az olyan hitelkártyákra történő utalás, mint a Mastercard, illetve a különböző olyan netes pénztárcák között, mint a Skrill, Neteller, vagy a Paysafecard.

A Betclic azzal próbálja rábírni a játékosait arra, hogy lehetőleg nagyobb összegeket fizessenek be, hogy 20.000 forintos összeg alatt, minden kártyás befizetésre 2%-os kezelési költséget terhel.

Betclic kifizetés

A kifizetési opciók hasonlatosak a befizetési lehetőségekhez, azaz kifizetéseket kérhetünk banki- vagy bankkártyás utalásként, de természetesen kifizetésre is használhatjuk az internetes pénztárcáinkat is.

Amit viszont nem árt tudnunk, hogy amennyiben 3000 forint alatti összeg kifizetését kérjük, az minden esetben kezelési költség levonásával jár. Jó hír viszont, hogy az iroda hetente egy darab, 3000 forintnál nagyobb összegű kifizetést ingyenesen teljesít.

A konklúzió tehát az, hogy a kifizetéseinket lehetőleg úgy ütemezzük, hogy hetente maximum egyszer, méghozzá 3000 forintnál magasabb összegben kérjük ki, és persze a várakozási idő csökkentése érdekében jobban tesszük, ha inkább valamilyen netes pénztárcát választunk.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Visa

4.000 – 100M Ft Azonnali 8.000 – N/A 1 – 3 nap

Mastercard

4.000 – 100M Ft Azonnali 8.000 – N/A 1 – 3 nap

Skrill

4.000 – 100M Ft Azonnali 8.000 – N/A 0 – 24 óra

paysafecard

4.000 – 100M Ft Azonnali 8.000 – N/A 0 – 24 óra

Támogatás

8 / 10

A Betclic ügyfélszolgálatával kétféle módon vehető fel a kapcsolat.

Egyrészt e-mailen keresztül, persze leginkább akkor, ha nem annyira sürgős a kérdésünk vagy a megoldandó problémánk – bár tesztünk elvégzésekor az e-mailen elküldött kérdésünkre 3 órán belül kaptunk egy maximálisan kielégítő választ.

Másrészt élő társalgáson, azaz “Live Chat”-en keresztül, melynek nem csak az a nagy előnye, hogy valóban gyors, hanem az is, hogy a diszpécserek hibátlanul beszélnek magyarul, ami üdítő ritkaság ma a sportfogadási piacon. Egyetlen hátránya az élő beszélgetős lehetőségnek csak az, hogy nem 24/7-ben üzemel, hanem mindössze 11.00 és 20.00 óra hívható.

Harmadik lehetőségünk arra, hogy orvosljunk bizonyos felmerülő problélmákat az, hogy megkeressük a szintén külön szekcióban elérhető GYIK, azaz “Gyakran Ismételt Kérdések” oldalt, ahol értelemszerűen olyan kérdésekre kaphatunk válaszokat, amelyeket előttünk már sokan feltettek. Itt azonban a tesztünk elvégzésének napján még nem találtunk magyar nyelvű tartalmat.

Support contacts

Telefon

Email

Élő chat

Hozzáértés 0 / 5 5 / 5 5 / 5
Udvariasság 0 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő N/E Munkaidőben 3-5 órán belül 1 órán belül

Összegzés

8.31 / 10

Alapvetően elmondhatjuk, hogy a Betclic egy olyan bukméker, amelyről egybehangzóan pozitívak a vélemények. Főleg azon amatőr játékosok körében, akik alapvetően a népszerű sportokat, azokon belül is elsősorban a futballt kedvelik, hiszen ők egy letisztult, egyszerű, felhasználóbarát felületen fogadhatnak, amihez ráadásul még idegen nyelveket sem szükséges beszélniük.

A bukméker nagy erőssége a folyamatosan megújuló bónuszokban és promóciókban rejlik, mellyel nem csak és kizárólag a frissen regisztráló játékosoknak kívánnak kedvezni, hanem külön figyelmet fordítanak arra is, hogy meghálálják a fogadók aktivitását, illetve lojalitását.

 • Korlátozások
 • “Live streaming” hiánya
 • Csak közepesen magas odds-ok

Mivel nem egy tegnap bejegyzett irodáról van szó, egyértelmű, hogy a pénzünk biztonságban van náluk, a nyereményeinket gyorsan és pontosan kifizetik, méghozzá, ha úgy kérjük, akkor forintban.

Nagy megkönnyebülést jelenthet továbbá nekünk, hazai felhasználóknak az is, hogy amennyiben mégis valamilyen problémánk akad, vagy szeretnénk feltenni néhány kérdést, azt megtehetjük mind e-mailen, mind pedig élő hangos csevegés útján, méghozzá hibátlan magyarsággal beszélő, kedves és hatékony diszpécserekkel.

GYIK

?

Találok live streaming lehetőségeket az oldalon?

Sajnos nem, bár élő játékot kínál a bukméker, live streaming-et nem.
?

Minden kifizetés ingyenes, vagy levonnak valamilyen százalékot?

Hetente egy kifizetés ingyenes, de minden e feletti kifizetésért - sőt minden 3.000 forint alatti kifizetésért is - a cég kezelési költséget számol fel.
?

Idegennyelv ismerete nélkül is lehet játszani?

Igen, ez a bukméker mind az oldalon, mind pedig a támogatási szekcióban kommunikál magyar nyelven is.
?

Lehet forinttal fizetni, vagy forintot kérni kifizetésben?

Igen. Regisztráláskor akár forint-számlát is nyithatunk.
?

Hol találom a bónuszokat és a promóciókat?

Tulajdonképpen mindenhol. A Betclic legnagyobb erőssége éppen ezekben rejlik.

Általános információ

Cím Betclic
Hivatalos oldal www.betclic.com
Alapítási év 2005
Telefon Nincs
Email Nincs
Kifizetések Skrill, Mastercard, paysafecard, Visa
A fogadások típusai Golf, Átigazolás Fogadás, Snooker, Kézilabda, motoGP, Agárverseny, CS:GO, Jégkorong, Darts, UFC, Tenisz, Kosárlabda, Lóverseny, F1, Foci, Olimpiai játékok, eSport, Sakk, Bandy, Dota 2, Asztalitenisz, Vízilabda, NFL, Virtuális, Futsal, Tollaslabda, Krikett
Engedély MGA
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével