Átigazolás Fogadás

Az átigazolási fogadás az online sportfogadás egyik igazán különleges irányvonala. Ilyenkor arra teheted meg tétjeidet, hogy egy adott sportoló a korábbi csapata helyett a következő szezonban hol folytatja. Ez pedig számtalan sportág esetében jelent izgalmas terepet. Gondolj csak a labdarúgásra vagy a Forma-1-re, ahol az ismert “celeb” játékosok csapatváltásait hatalmas médiafigyelem követi.

Cikkünkben az átigazolás fogadás folyamatát vesszük górcső alá. Szó lesz többek között az alábbiakról:

 • Átigazolási sportfogadás oldalak
 • Átigazolási fogadás bukmékerek
 • Néhány hihetetlen példa az átigazolási piac világából
 • Fogadási tippek és stratégiák
 • Összegzés

Átigazolási Sportfogadás Oldalak

4 bukmékert találtunk

8.2/10

 • Élő sközvetítés mobilon is
 • Igényes magyar változat
 • Egyedülálló fogadási alkalmazás
 • Folyamatosan frissülő tudásbázis
 • Élőzés csak pluszos számlával
 • MasterCard
 • Banki átutalással
 • Paysafecard

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Akár 15.000 Ft fogadási kredit

*18+. Feltételek, időhatárok és kivételek.

A Bet365 megnyitása Bet365 ismertető

*18+. Feltételek, időhatárok és kivételek.

8.4/10

 • 20.000 HUF, kockázatmentes üdvözlőbónusz.
 • “Cash out”, “Boost”, és “Last minute” játéklehetőségek
 • Ingyenes fogadási ajánlatok minden aktív magyar játékosnak
 • Teljesen magyar nyelvű felület
 • Nincs, vagy korlátozott élő közvetítés (Live Streaming) funkció
 • Neteller
 • MasterCard
 • Skrill

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

Betclic ismertető

Fogadási Tippek és Stratégiák

Ahhoz, hogy sikerrel fogadj ezen a területen is, érdemes átvenni az átigazolási fogadás alapjait. Ehhez gyűjtöttünk össze neked néhány tippet az alábbiakban.

Mielőtt belevágsz a fogadásba, érdemes tervet készítened arra, hogy mit és milyen módon szeretnél elérni. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

 1. Mekkora az az összeg, amelyet ha teljesen elveszítek, az még nem fog problémát okozni a mindennapi életvitelemben?
 2. Mekkora az az összeg, amelynek teljes elvesztése nem veszi el a kedvem a fogadások világától?
 3. Mi az a nyeremény, amellyel boldog lennék?
 4. Milyen rendszerességgel szeretnék fogadni? Naponta, havonta, évente pár alkalommal?

A fenti kérdések alapvetően befolyásolják a stratégiádat, hiszen teljesen másként érdemes játszanod, ha csak évente párszor, “a hecc kedvéért” csapsz bele, mintha napi szinten tervezel a játékkal foglalkozni.

A kereted meghatározásához azt tudjuk tanácsolni, hogy a mindenkori fizetésed vagy bevételed 5-10%-át semmiképpen ne lépd túl! Ez ugyanis olyan összeg, amellyel már érdemes játszani, hiszen hosszú távon komoly nyeremény gyűlhet össze, de ha elveszíted, akkor sem történik tragédia.
A tökéletes átigazolási fogadás megkötéséhez számtalan tényezőt kell figyelembe venned!

Az első, és egyben legfontosabb alapelv, hogy itt bizony nem lehet hasraütésszerűen tippelgetni. Kezdd azzal, hogy utánanézel az átigazolásra váró játékosnak. A neten keresztül ma már szinte minden fontos információ nyilvános és elérhető a sportolókról. Ha folyamatosan követed a sajtót és a különböző nyilatkozatokat, akkor kialakíthatsz egy elképzelést arról, hogy az adott játékos végül hol fog kikötni. Gondold át alapos, és tedd meg tétjeidet!

Ha teheted, akkor próbáld meg diverzifikálni is a portfoliód, azaz megosztani a játékra szánt összeget, azon belül is az átigazolás fogadás keretedet. Ha gyorsan elsütöd az első lehetőségnél mindent egy lapra feltéve, akkor nagyon hamar elveszítheted a teljes összeget.

Akkor csinálod jól, ha a kereted 70%-át biztosabb tippekre teszed fel és csak a maradék 30%-kal hazárdírozol! Ez utóbbi kategóriába remekül illeszkedik az átigazolás fogadás.

GYIK

? Honnan tudom, hogy a kedvenc sportágamban mikor van az átigazolási időszak?

Jellemzően a szezon vége felé kezdődik és a következő évadig tart, bár erre az amerikai foci egy szép ellenpélda. Javasoljuk a keresés során a transfer window, sport transfer window, sport transfer period kifejezéseket az adott sportág nevével együtt használni, így biztosan többet megtudsz róla.

? A fenti listából úgy tűnik, nem minden bukméker foglalkozik átigazolás fogadás szervezésével. Ez miért van így?

A bukmékerek úgynevezett sportsbookokból dolgoznak, azaz sokan kvázi készen veszik az eseményeket és a fogadási lehetőségeket. A legtöbb helyen ugyanazt fogod látni, és még a sorrend is igen hasonló. Egyes helyeken egyszerűen nem foglalkoznak csak az alapeseményekkel, mert a speciális eseményekre nincsen elég érdeklődő, vagy nincsen rá kapacitás.

? Mikor adódik a legjobb időpont az átigazolás fogadás megtételére?

Minden eseménynél találsz egy időpontot (dátum és akár óra-perc), amely azt jelzi, meddig enged a bukméker újabb fogadást. Az átigazolások esetében érdemes addig várni, ameddig csak lehet, hiszen bármelyik pillanatban érkezhet egy újabb cikk, nyilatkozat, interjú, vagy elcsípett füles, amely teljesen átrajzolja a térképet.

? Mely sportágakra érdemes fókuszálni?

Az átigazolások világa a labdarúgásban, az NBA-ben, az NFL-ben, és a Forma-1-ben a legaktívabb.

? Van kifejezetten átigazolás fogadásra kapható bónusz?

Röviden: nincsen. Ugyanakkor ha most választasz egyet az átigazolási fogadási oldalak közül, akkor semmiképpen ne hagyd ki az Első Befizetés Bónuszt, mellyel kapcsolatban érdemes a Mightytips.hu-ról tájékozódnod!

Átigazolási Fogadás Bukmékerek

Az átigazolási piacon rendre szinte felfoghatatlan összegekért “adják-veszik” a játékosokat, pilótákat és más csapattagokat. Szerencsére a fogadóirodák ebben már hosszú évekkel ezelőtt meglátták a lehetőséget. Az online átigazolási fogadás jellemzően időszakosan érhető el a legjobb bukmékerek kínálatában, hiszen a folyamat a politikai és közéleti játékokhoz hasonló – azaz csak az év egy adott szakaszára jellemző.

Angolul transfer window-nak (magyarul átigazolási időszaknak mondjuk) nevezzük azt a periódust, amikor a csapatok egymás között a játékosokat kicserélhetik. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy valamennyi csapat cserélni fog – sok múlik a sportolón, a teljesítményén, sőt legalább ennyi a reklám- és PR-értékén is. Ha például a Cristiano Ronaldo “cserél gazdát”, arra biztosan mindenki odafigyel, de hasonló hírverést jelent az az évről évre felmerülő lehetőség, hogy Lewis Hamilton eligazolna a Mercedestől egy másik versenyistállóhoz.

Az átigazolási időszak a legtöbb sportágban az évad végéhez kötődik, ugyanakkor kivétel például az NFL (azaz az Amerikai Rögbi Liga), ahol tavasszal, a nyár folyamán és ősszel – egészen novemberig – folyamatos a mozgás a csapatok között.

Nem úgy a Formula 1-ben, amely egy sokkal kötöttebb keretrendszerben működik. Az autókat nem csupán az aktuális szabályokhoz igazítva fejlesztik, de az építéskor figyelembe veszik a pilóták súlyát és testfelépítését is. Már az is gond, ha egy centivel szélesedik a válluk év közben, így egy teljesen új pilótára szabni az autót gyakorlatilag lehetetlen ugyanabban a minőségben.

A fogadás menete

A fenti tényezők együtt jelentik az átigazolási fogadás alapjait, melynek folyamata a következő:

 1. Jelentkezz be egybe a legjobb átigazolás fogadás bukmékerek közül.
 2. Sajnos az átigazolásokkal kapcsolatos fogadást az általunk ismert bukik mind a sportágakon belül kezelik, így az összes sportágat végig kell kattintanod ahhoz, hogy lásd, aktuálisan mi a témába vágó kínálat.
 3. A labdarúgáson vagy éppen a Forma 1-en belül belül általában a Speciális fül alatt találod az átigazolásokkal kapcsolatos lehetőségeket.
 4. Ezeket egy-egy sportolóra (focista, pilóta, játékos) bontják le, és te arra tippelhetsz, hogy melyik lesz a végső választás.
 5. A többi fogadáshoz hasonlóan itt is az kap alacsonyabb szorzót, amelyet a fogadóiroda a legvalószínűbb opciónak tart, amelyik pedig legfeljebb városi legenda, de matematikai esélye azért van, ott értelemszerűen arányosan magasabb odds-ot kínálnak.
 1. 1
  A legtöbb bónusz egy helyen
  Fogadj most!
 2. 2
  Akár 5.000 euró nyeremény
  Fogadj most!
 3. 3
  10 font toborzási jutalom minden új játékos után
  Fogadj most!
 4. 4
  Akár 300.000 forint befizetés nélküli bónusz
  Fogadj most!
 5. 5
  100% első befizetés bónusz

  Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
  Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

  Fogadj most!

TOP 5 bukméker a legmenőbb bónuszokkal

Az átigazolási piac világa sem működik másként, mint bármely egyéb sport- vagy esemény fogadási folyamat, így természetesen adódik, hogy a bónuszok is ugyanígy vonatkoznak erre a típusú fogadásra. Ugyanakkor azt fontos tudnod, hogy – különösen az “Első Befizetés Bónuszok” kapcsán néhány sportfogadó iroda támaszt olyan feltételeket, melyek konkrét fogadásokhoz kötik a bónusz érvényesítését. Ezek között pedig nem szokott szerepelni az átigazolási fogadás.

Ezen a ponton érdemes átnézni azt, hogy milyen bónuszok közül választhatsz a legtöbb fogadóiroda kínálatában.

Első befizetési bónusz: néhány extrém kivételtől eltekintve minden magára valamit is adó bukméker kínál ilyen promóciós lehetőséget. E bónusz lényege, hogy első befizetésed 100%-át visszakapod egyfajta virtuális kredit formájában, melyet újra elkölthetsz a fogadóiroda rendszerében. Természetesen ez sem ingyen ebéd, hiszen a fogadóirodának elemi érdeke az, hogy téged játékosként minél nagyobb számú és magasabb értékű fogadásokra ösztönözzen – ennek pedig egy kiváló eszköze az első befizetési bónusz. Ezt az összeget ugyanis egy megadott számú alkalommal vissza kell forgatni a rendszerbe, azaz egy adott időn belül újra és újra el kell költened ahhoz, hogy az összeget utána ki is vehesd.

Több olyan bónusz típus is létezik, amelyek egy adott héten vagy napon belül elköltött pénztől függően érkeznek meg a számládra. Emellett gyakori az is, hogy a fogadóirodák kiemelt sportesemények – például egy futball bajnokság vagy valamilyen világbajnokság – kapcsán speciális bónusszal jelentkeznek. Ezeknek általában az a lényege, hogy ha gyakran fogadsz a kapcsolódó eseményekre a megadott feltételeknek megfelelően, akkor egy úgynevezett freebet összeget kapsz vissza, amely újra elkölthető a rendszeren belül.

Bónusz TOP5:

 • Unibet
 • 22bet
 • Betclic
 • Bwin
 • Betfair

Az Unibet lesz a helyed

Első fogadásod 20 ezer forintig kockázatmentes

Ha téged is csalogatnak a bónuszok, akkor bizony nem érdemes tovább keresned, az Unibet lesz a te helyed. Csak sportfogadás témában 7 különböző bónuszt kínálnak. Csatlakozz a több, mint 11 millió ügyfélhez világszerte, akik nem véletlenül bíznak az egyik legrégebbi motoros bukiban.

TOP 5 fogadóiroda befizetés nélküli bónuszokhoz

Befizetés nélküli bónuszoknak nevezzük azt a kategóriát, amikor a játékosnak nincs szüksége a virtuális egyenlegének feltöltésére vagy az azon tárolt összeg további emelésére egy promóciós extra vagy bónusz aktiválásához.

Ilyen ajánlatból sokat találunk a piacon, amelyek között gyakran nem is könnyű eligazodni. Ha szeretnéd tudni, melyek a legjobb befizetés nélküli bónuszok, akkor az alábbi listát ajánljuk figyelmedbe.

Az úgynevezett “boost” – avagy a szorzók megnövelése – egy, a fogadóirodák között népszerű mód arra, hogy egy adott sporteseményre irányítsák a játékosok figyelmét. Ezt a bónusz típust ritkábban használják rangos események kapcsán, inkább kisebb, helyi – például magyar – mérkőzések mellett láthatod a megfelelő ikont, amellyel külön jelzik számodra a lehetőséget. A Betclic például 0,25-ös szorzónöveléstől akár a duplázásig is eljut bizonyos eseményeknél.

Gyakori, hogy a fogadóirodák kompenzálják a játékosokat néhány, sorozatban elvesztett fogadás után. Ilyen esetekben bónuszpontot, kedvezményt vagy valamilyen, a rendszerben újra elkölthető összeget kaphatsz.

Akár neves tornák, de akár egy hétköznapi esemény is meghozhatja a bukmékereknél a nyereményesőt. Sokszor tartanak ugyanis olyan nyereményjátékot, amelynek előfeltétele, hogy előre meghatározott fogadásokra költsd el a virtuális egyenleged egy részét, majd nyerés esetén extra díjban részesülhetsz.

A legnagyobb fogadóirodák rendszeresen indítanak olyan promóciós kampányokat is, amelyekkel arra ösztönöznek téged, hogy magadon kívül más játékosokat toboroz a baráti vagy ismerősi környezetedből. Jellemző megoldás, hogy az új játékossal együtt mindketten egy előre meghatározott freebetben részesültök.

Arra szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy minden bónusz esetében figyelmesen olvasd el az adott fogadóiroda tájékoztatóját. Nem csak azért fontos ez, mert a bónusz igénybevételének feltételrendszere nem minden esetben teljesen nyilvánvaló, sőt sokszor igen bonyolult, hanem mert sok bukméker a bónusz igénybevételét az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételhez köti. Hiába teljesíted tehát a feltételeket, az nem biztos, hogy elég lesz! Néhány esetben fel kell majd venned a kapcsolatot az élő chat vagy email segítségével az ügyfélszolgálat munkatársaival, hogy külön kérd a neked járó bónusz összeget.

TOP 5-ös ranglista:

 • Betclic – készpénzben jóváírt nyeremények
 • Unibet – a legtöbb bónusz a bukik között
 • 22bet – visszatérítés és a vesztes fogadások kompenzálása
 • Betfair – lojalitási bónusz
 • Zulabet – Virtuális sportfogadási bónusz akár 150.000 forintig

készpénzben jóváírt nyeremények

Akár 300.000 forint befizetés nélküli bónusz

Máltai engedély, transzparens és jól használható honlap, hozzá pedig számtalan sportág és az egyik legizgalmasabb bónusz kínálat. A Betclic rendszerét egyre többen kedvelik. Csatlakozz hozzájuk még ma, hogy részt vehess a nyereményjátékokon, kivehesd a részed a promóciós ajánlatokból és az esemény vége előtt cash out-olj egyet!

Néhány hihetetlen példa az átigazolási piac világából

Férfiasan bevalljuk, hogy a cikkünk írásakor – számtalan sportrajongóhoz hasonlóan – mi magunk is lehidaltunk attól, amilyen számok manapság röpködnek a fejünk felett. Egy-egy sztársportoló transzferjének az ára több 10 millió eurós összeg, esetenként akár több százmilliós nagyságrendről lehet beszélni.

De mégis miért? Ennyire senki sem ügyes – gondolhatod jogosan, és valóban nem könnyű a sportolók objektív teljesítményét mérni ilyen esetekben. A teljesítmény ugyanakkor nem csupán abból áll, hogy egy focista hány gólt rúg/segít megelőzni, vagy éppen hány helyzethez juttatja csapatát.

Ez bizony kőkemény üzlet, így a csapatok elsősorban azt nézik, hogy melyik sportolónak mekkora készpénztermelő képessége van. Értelemszerűen van összefüggés a tehetség, a sportolói képességek és a bevétel között, azonban azért, mert Neymar jóval drágább, mint a Honvéd egy focistája, nem jelenti feltétlenül azt, hogy 225-ször ügyesebb is. Ugyanakkor Neymar nevével komoly összegért lehet eladni sok terméket és szolgáltatást: közvetítési jogokat, belépőket, játéklicenceket, figurákat, pólókat, labdát. Összességében tehát azt veszik számításba, hogy Neymar nevével egy évben mennyi extra bevételt tud termelni a klub.

És ha már említettük, valóban Neymarhoz köthető minden idők legdrágább átigazolása. A Barcelona csapatából a Paris Saint-Germain vásárolta ki, potom 222 millió euróért. Ez cikkünk írásakor 79.369.440.000 Ft, azaz közel 80 milliárd forint! A félreértések elkerülése végett ez nem Neymar fizetése, ez a tetemes összeg a két klub mögött álló cégek között cserél gazdát. A Paris Saint-Germain 2017-ben azért döntött a vásárlás mellett, mert azt reméli, hogy befektetése busásan meg fog térülni.

Néhány további szemkápráztató adat a futball világából: Mbappé 2018-ban 180 millió euróért, Coutinho ugyan abban az évben 145 millió euróért váltott klubot, míg összehasonlításképpen a nemrég elkelt Szoboszlai Dominikért 20 millió eurót utalt át Lipcse csapata a salzburgi kollégáknak, amellyel ő lett a legdrágább magyar focista.

A legdrágább igazolásokról rendre a foci környékéről hallani, de az NFL vagy a NBA is hálás téma.

Összegzésül

Az online átigazolás fogadás világa egy izgalmas szelete a piacnak, amely kiváló kiegészítője a sporteseményekre való tippelésnek. Évente akár eurómilliárdok cserélhetnek gazdát e fronton, így bőven van mit megjátszani.

Ne ragadj le egy sportágnál, hiszen a labdarúgáson túl is van élet! A jégkorong, kosárlabda, és a Forma-1 versenyzői és játékosai is rendszeresen váltanak csapatot. Tájékozódj már az adott sportágra vonatkozó átigazolási időszak kezdete előtt, hogy a sajtó értesülései szerint ki hova készül, és kövesd nyomon az eseményeket. Ha jól csináltad, mire leadod a tippedet, nagy valószínűséggel meg fogod tudni mondani, hogy ki hol köt ki. Semmiképp ne dőlj be az első híreknek, hiszen a helyzet gyakran változik. A Formula 1 pilótái között gyakori szokás, hogy mellébeszélnek, dezinformálják a többieket közelgő terveikről.

Tekintsd át a legjobb online fogadóirodák listáját, ahol lehetőséged van az átigazolás fogadás megtételére, és mindent bele!

Az ajánlott fizetési megoldások az átigazolási fogadáshoz

Sportfogadó játékosként gyakran halhhatsz arról, hogy egy-egy fogadóiroda akár 30 vagy afeletti számú be- és kifizetési lehetőséget biztosít a nála regisztráló felhasználók számára. Először is oszlassuk el az ezzel kapcsolatos félreértéseket: hiába tűnik csábítónak egy fogadóiroda a lehetőségek szinte végtelen tárházával, sajnos számtalan fizetési megoldás hazánkban még nem érhető el.

Ez persze nem jelenti azt, hogy üzembiztos, stabil, és hiteles fizetési megoldások nélkül maradnánk, hiszen a legtöbb játékos által használt, azaz a legnépszerűbb opciók rendre működnek itthon is.

Hazánkban a legfelkapottabb online fizetőeszközök a magyar kereskedelmi bankok által kibocsátott bank- és hitelkártyák. Azonban szintén sokan vagyunk, akik örömmel használnak úgynevezett e-pénztárcákat, melyek lényege, hogy nem közvetlenül a bankkártyánkat használjuk, hanem az elkölteni tervezett összeget először feltöltjük egy online felületre, és az ott elérhető virtuális egyenlegünkből fizetjük ki a terméket vagy szolgáltatást. Az általánosságban elmondható, hogy a magyar vásárló kifejezetten törekszik a magasfokú biztonságra a fizetési folyamatokban. Nézzük, melyek a legjobb megoldások!

 • A világ legnépszerűbb fizetési megoldása már régen több, mint egy sima bankkártya-kibocsátó

  Több
 • A második legnagyobb bankkártya-szolgáltató is igen kedvelt Magyarországon.

  Több
 • Ugyan kevés fogadóiroda képest megfelelni a szigorú előírásainak, azonban ez a legbiztosabb e-pénztárca szolgáltatás.

  Több
 • A PayPal helyettese a legtöbb online bukméker kínálatában elérhető e-pénztárca megoldás.

  Több

0 értékelés, átlagos 0 az 5 -ből

A legjobb ingyenes fogadások & ajánlatok itt magyarország hungary