Átigazolás Fogadás

Frissítve:

Az átigazolási fogadás az online sportfogadás egyik igazán különleges irányvonala. Ilyenkor arra teheted meg tétjeidet, hogy egy adott sportoló a korábbi csapata helyett a következő szezonban hol folytatja. Ez pedig számtalan sportág esetében jelent izgalmas terepet. Gondolj csak a labdarúgásra vagy a Forma-1-re, ahol az ismert “celeb” játékosok csapatváltásait hatalmas médiafigyelem követi.

Az átigazolási fogadás nem minden bukméker kínálatában található meg. Jellemzően azoknál a régebbi oldalaknál találkozhatunk vele, amik egyébként is nagyon erősek labdarúgásban. Pedig ezzel a fogadástípussal nagyon jól ki lehet tölteni a szezonok közötti időt. Noha az átigazolási puhatolózások és tárgyalások már a bajnokságok alatt elkezdődnek, mégis nyár a transfer bet fő időszaka.

Átigazolási Sportfogadás Oldalak

Találtunk: 4 Fogadóirodák

Rang Bukméker Bónuszt Igényel
1

Unibet

20.000 Ft Bónusz

2

Rokubet

100%-OS üdvözlő bónusz akár 300€

3

22bet

Üdvözlő sportfogadási bónusz akár 35000 huf

4

Bet365

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Átigazolás fogadás teljes útmutató

Frissítve:

Minden, amit tudnod kell az átigazolási fogadásról

Az átigazolási fogadás és a különböző sportágak, az átigazolási működése. A legjobb bukmékerek átigazolási fogadáshoz. Átigazolási fogadás bónuszok.

Átigazolás Fogadás

Az átigazolási fogadás több sportágban is sokak kedvence. Vajon hol játszik majd Harry Kane a következő szezonban? Melyik versenyistállót erősíti majd Fernando Alonso? Ez a komplex látásmódot és kitartó odafigyelést igénylő fogadási piac több online bukméker kínálatában megtalálható.

Ebben a cikkben ezek közül mutatjuk be a legmegbízhatóbbakat és az általuk ajánlott bónuszokat, amiket az ehhez a típusú fogadásokhoz is felhasználhatsz. Megosztunk néhány átigazolási fogadásra vonatkozó tippet, bemutatjuk az átigazolási fogadás menetét. Végül néhány, az online sportfogadási oldalakon elfogadott fizetési módra is felhívjuk a figyelmedet.

Fogadási Tippek és Stratégiák Átigazolás fogadás

Ahhoz, hogy sikerrel fogadj ezen a területen is, érdemes átvenni az átigazolási fogadás alapjait. Ehhez gyűjtöttünk össze neked néhány tippet az alábbiakban.

Fogadási Tippek és Stratégiák

Mielőtt belevágsz a fogadásba, érdemes tervet készítened arra, hogy mit és milyen módon szeretnél elérni. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

 1. Mekkora az az összeg, amelyet ha teljesen elveszítek, az még nem fog problémát okozni a mindennapi életvitelemben?
 2. Mekkora az az összeg, amelynek teljes elvesztése nem veszi el a kedvem a fogadások világától?
 3. Mi az a nyeremény, amellyel boldog lennék?
 4. Milyen rendszerességgel szeretnék fogadni? Naponta, havonta, évente pár alkalommal?

A fenti kérdések alapvetően befolyásolják a stratégiádat, hiszen teljesen másként érdemes játszanod, ha csak évente párszor, “a hecc kedvéért” csapsz bele, mintha napi szinten tervezel a játékkal foglalkozni.

A kereted meghatározásához azt tudjuk tanácsolni, hogy a mindenkori fizetésed vagy bevételed 5-10%-át semmiképpen ne lépd túl! Ez ugyanis olyan összeg, amellyel már érdemes játszani, hiszen hosszú távon komoly nyeremény gyűlhet össze, de ha elveszíted, akkor sem történik tragédia. A tökéletes átigazolási fogadás megkötéséhez számtalan tényezőt kell figyelembe venned!

Az első, és egyben legfontosabb alapelv, hogy itt bizony nem lehet hasraütésszerűen tippelgetni. Kezdd azzal, hogy utánanézel az átigazolásra váró játékosnak. A neten keresztül ma már szinte minden fontos információ nyilvános és elérhető a sportolókról. Ha folyamatosan követed a sajtót és a különböző nyilatkozatokat, akkor kialakíthatsz egy elképzelést arról, hogy az adott játékos végül hol fog kikötni. Gondold át alapos, és tedd meg tétjeidet!

Ha teheted, akkor próbáld meg diverzifikálni is a portfoliód, azaz megosztani a játékra szánt összeget, azon belül is az átigazolás fogadás keretedet. Ha gyorsan elsütöd az első lehetőségnél mindent egy lapra feltéve, akkor nagyon hamar elveszítheted a teljes összeget.

Akkor csinálod jól, ha a kereted 70%-át biztosabb tippekre teszed fel és csak a maradék 30%-kal hazárdírozol! Ez utóbbi kategóriába remekül illeszkedik az átigazolás fogadás.

Hogyan kell átigazolási fogadást tenni egy bukmékernél?

Első körben találnod kell egy olyan bukmékert, ami kínál ilyen fogadási piacot. A legegyszerűbb, ha felkeresel néhány oldalt a kiemeltjeink listájáról. Ezek mind megbízható szolgáltatók, amiknél az összes fogadásodat és ehhez kapcsolódó ügyeidet magyarul is intézheted.

Ha még nem rendelkezel fiókkal az adott sportfogadási oldalon, akkor regisztrálnod kell. Ennek a menete egyszerű és gyors, csupán arra kell ügyelni, hogy valós adatokat adjál meg magadról és körültekintően válaszd meg a belső egyenleged pénznemét, amiben fogadni szeretnél. Az alábbiakban az átigazolási fogadásra mutatunk be egy példát az egyik legjobb ilyen oldalon, az Unibeten.

 1. A fogadás véglegesítése

  Az oddsra kattintással felugrik a virtuális fogadószelvényed, ahol meg tudod adni a feltett összeget és véglegesíteni tudod a fogadást. Innen már csak szorítani kell, hogy Harry Kane tényleg a Totenhamhez kerül a Premiere League-ben!

  A fogadás véglegesítése
 2. Válassza a focit

  A labdarúgás-fogadás és piacok a Unibet és a Bet365 fő csatatere. Most az Unibet példáján keresztül mutatjuk be a fogadási folyamatot. Ha már rendelkezel náluk fiókkal, először válaszd ki a labdarúgást.

  Válassza a focit
 3. Keresse meg az "átutalásokat"

  Könnyű lesz kiszúrni, hiszen ebből van a legtöbb fogadási esemény. A Labdarúgás/Speciális menüben lesznek az átigazolási fogadások. De úgy is megtalálod ezeket, ha Keresés nagyító ikonjánál begépeled, azt hogy “átigazolások”.

  Keresse meg az "átutalásokat"
 4. Válassza ki az esélyeket

  Ekkor megjelenik az összes átigazolási esemény, amikre fogadhatsz. Ha van pénzed vagy fogadási kredited a belső egyenlegeden, kattints arra a kimenetelre és oddsra, ami neked megfelelő.

  Válassza ki az esélyeket

Átigazolási Fogadás Bukmékerek

Az átigazolási piacon rendre szinte felfoghatatlan összegekért “adják-veszik” a játékosokat, pilótákat és más csapattagokat. Szerencsére a fogadóirodák ebben már hosszú évekkel ezelőtt meglátták a lehetőséget. Az online átigazolási fogadás jellemzően időszakosan érhető el a legjobb bukmékerek kínálatában, hiszen a folyamat a politikai és közéleti játékokhoz hasonló – azaz csak az év egy adott szakaszára jellemző.

Angolul transfer window-nak (magyarul átigazolási időszaknak mondjuk) nevezzük azt a periódust, amikor a csapatok egymás között a játékosokat kicserélhetik. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy valamennyi csapat cserélni fog – sok múlik a sportolón, a teljesítményén, sőt legalább ennyi a reklám- és PR-értékén is.

Ha például a Cristiano Ronaldo “cserél gazdát”, arra biztosan mindenki odafigyel, de hasonló hírverést jelent az az évről évre felmerülő lehetőség, hogy Lewis Hamilton eligazolna a Mercedestől egy másik versenyistállóhoz.

Az átigazolási időszak a legtöbb sportágban az évad végéhez kötődik, ugyanakkor kivétel például az NFL (azaz az Amerikai Rögbi Liga), ahol tavasszal, a nyár folyamán és ősszel – egészen novemberig – folyamatos a mozgás a csapatok között.

Nem úgy a Formula 1-ben, amely egy sokkal kötöttebb keretrendszerben működik. Az autókat nem csupán az aktuális szabályokhoz igazítva fejlesztik, de az építéskor figyelembe veszik a pilóták súlyát és testfelépítését is. Már az is gond, ha egy centivel szélesedik a válluk év közben, így egy teljesen új pilótára szabni az autót gyakorlatilag lehetetlen ugyanabban a minőségben.

A Átigazolás fogadás menete

A fenti tényezők együtt jelentik az átigazolási fogadás alapjait, melynek folyamata a következő:

 1. Jelentkezz be egybe a legjobb átigazolás fogadás bukmékerek közül.
 2. Sajnos az átigazolásokkal kapcsolatos fogadást az általunk ismert bukik mind a sportágakon belül kezelik, így az összes sportágat végig kell kattintanod ahhoz, hogy lásd, aktuálisan mi a témába vágó kínálat.
 3. A labdarúgáson vagy éppen a Forma 1-en belül belül általában a Speciális fül alatt találod az átigazolásokkal kapcsolatos lehetőségeket.
 4. Ezeket egy-egy sportolóra (focista, pilóta, játékos) bontják le, és te arra tippelhetsz, hogy melyik lesz a végső választás.
 5. A többi fogadáshoz hasonlóan itt is az kap alacsonyabb szorzót, amelyet a fogadóiroda a legvalószínűbb opciónak tart, amelyik pedig legfeljebb városi legenda, de matematikai esélye azért van, ott értelemszerűen arányosan magasabb odds-ot kínálnak.
 1. 1

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

 2. 2

  Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

 3. 3

  A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

 4. 4

  35.000 HUF Első Befizetés bónusz

 5. 5

  100% bónusz akár 35,000 HUF

Néhány hihetetlen példa az átigazolási piac világából

Férfiasan bevalljuk, hogy a cikkünk írásakor – számtalan sportrajongóhoz hasonlóan – mi magunk is lehidaltunk attól, amilyen számok manapság röpködnek a fejünk felett. Egy-egy sztársportoló transzferjének az ára több 10 millió eurós összeg, esetenként akár több százmilliós nagyságrendről lehet beszélni.

De mégis miért? Ennyire senki sem ügyes – gondolhatod jogosan, és valóban nem könnyű a sportolók objektív teljesítményét mérni ilyen esetekben. A teljesítmény ugyanakkor nem csupán abból áll, hogy egy focista hány gólt rúg/segít megelőzni, vagy éppen hány helyzethez juttatja csapatát.

Ez bizony kőkemény üzlet, így a csapatok elsősorban azt nézik, hogy melyik sportolónak mekkora készpénztermelő képessége van. Értelemszerűen van összefüggés a tehetség, a sportolói képességek és a bevétel között, azonban azért, mert Neymar jóval drágább, mint a Honvéd egy focistája, nem jelenti feltétlenül azt, hogy 225-ször ügyesebb is.

Ugyanakkor Neymar nevével komoly összegért lehet eladni sok terméket és szolgáltatást: közvetítési jogokat, belépőket, játéklicenceket, figurákat, pólókat, labdát. Összességében tehát azt veszik számításba, hogy Neymar nevével egy évben mennyi extra bevételt tud termelni a klub.

És ha már említettük, valóban Neymarhoz köthető minden idők legdrágább átigazolása. A Barcelona csapatából a Paris Saint-Germain vásárolta ki, potom 222 millió euróért. Ez cikkünk írásakor 79.369.440.000 Ft, azaz közel 80 milliárd forint! A félreértések elkerülése végett ez nem Neymar fizetése, ez a tetemes összeg a két klub mögött álló cégek között cserél gazdát. A Paris Saint-Germain 2017-ben azért döntött a vásárlás mellett, mert azt reméli, hogy befektetése busásan meg fog térülni.

Néhány további szemkápráztató adat a futball világából: Mbappé 2018-ban 180 millió euróért, Coutinho ugyan abban az évben 145 millió euróért váltott klubot, míg összehasonlításképpen a nemrég elkelt Szoboszlai Dominikért 20 millió eurót utalt át Lipcse csapata a salzburgi kollégáknak, amellyel ő lett a legdrágább magyar focista.

A legdrágább igazolásokról rendre a foci környékéről hallani, de az NFL vagy a NBA is hálás téma.

TOP 5 bukméker a legmenőbb bónuszokkal Átigazolási Fogadás

Az átigazolási piac világa sem működik másként, mint bármely egyéb sport- vagy esemény fogadási folyamat, így természetesen adódik, hogy a bónuszok is ugyanígy vonatkoznak erre a típusú fogadásra. Ugyanakkor azt fontos tudnod, hogy – különösen az “Első Befizetés Bónuszok” kapcsán néhány sportfogadó iroda támaszt olyan feltételeket, melyek konkrét fogadásokhoz kötik a bónusz érvényesítését. Ezek között pedig nem szokott szerepelni az átigazolási fogadás.

Ezen a ponton érdemes átnézni azt, hogy milyen bónuszok közül választhatsz a legtöbb fogadóiroda kínálatában.

Első befizetési bónusz: néhány extrém kivételtől eltekintve minden magára valamit is adó bukméker kínál ilyen promóciós lehetőséget. E bónusz lényege, hogy első befizetésed 100%-át visszakapod egyfajta virtuális kredit formájában, melyet újra elkölthetsz a fogadóiroda rendszerében.

Természetesen ez sem ingyen ebéd, hiszen a fogadóirodának elemi érdeke az, hogy téged játékosként minél nagyobb számú és magasabb értékű fogadásokra ösztönözzen – ennek pedig egy kiváló eszköze az első befizetési bónusz.

Ezt az összeget ugyanis egy megadott számú alkalommal vissza kell forgatni a rendszerbe, azaz egy adott időn belül újra és újra el kell költened ahhoz, hogy az összeget utána ki is vehesd.

Több olyan bónusz típus is létezik, amelyek egy adott héten vagy napon belül elköltött pénztől függően érkeznek meg a számládra. Emellett gyakori az is, hogy a fogadóirodák kiemelt sportesemények – például egy futball bajnokság vagy valamilyen világbajnokság – kapcsán speciális bónusszal jelentkeznek.

Ezeknek általában az a lényege, hogy ha gyakran fogadsz a kapcsolódó eseményekre a megadott feltételeknek megfelelően, akkor egy úgynevezett freebet összeget kapsz vissza, amely újra elkölthető a rendszeren belül.

Bónusz TOP5:

Az Unibet lesz a helyed

Ha téged is csalogatnak a bónuszok, akkor bizony nem érdemes tovább keresned, az Unibet lesz a te helyed. Csak sportfogadás témában 7 különböző bónuszt kínálnak. Csatlakozz a több, mint 11 millió ügyfélhez világszerte, akik nem véletlenül bíznak az egyik legrégebbi motoros bukiban.

Fogadj most Ismertető
kiemelt-bukmeker---unibet-384x999w

TOP 5 fogadóiroda befizetés nélküli bónuszokhoz Átigazolási Fogadás

Befizetés nélküli bónuszoknak nevezzük azt a kategóriát, amikor a játékosnak nincs szüksége a virtuális egyenlegének feltöltésére vagy az azon tárolt összeg további emelésére egy promóciós extra vagy bónusz aktiválásához.

Ilyen ajánlatból sokat találunk a piacon, amelyek között gyakran nem is könnyű eligazodni. Ha szeretnéd tudni, melyek a legjobb befizetés nélküli bónuszok, akkor az alábbi listát ajánljuk figyelmedbe.

Az úgynevezett “boost” – avagy a szorzók megnövelése – egy, a fogadóirodák között népszerű mód arra, hogy egy adott sporteseményre irányítsák a játékosok figyelmét. Ezt a bónusz típust ritkábban használják rangos események kapcsán, inkább kisebb, helyi – például magyar – mérkőzések mellett láthatod a megfelelő ikont, amellyel külön jelzik számodra a lehetőséget. A Betclic például 0,25-ös szorzónöveléstől akár a duplázásig is eljut bizonyos eseményeknél.

Gyakori, hogy a fogadóirodák kompenzálják a játékosokat néhány, sorozatban elvesztett fogadás után. Ilyen esetekben bónuszpontot, kedvezményt vagy valamilyen, a rendszerben újra elkölthető összeget kaphatsz.

Akár neves tornák, de akár egy hétköznapi esemény is meghozhatja a bukmékereknél a nyereményesőt. Sokszor tartanak ugyanis olyan nyereményjátékot, amelynek előfeltétele, hogy előre meghatározott fogadásokra költsd el a virtuális egyenleged egy részét, majd nyerés esetén extra díjban részesülhetsz.

A legnagyobb fogadóirodák rendszeresen indítanak olyan promóciós kampányokat is, amelyekkel arra ösztönöznek téged, hogy magadon kívül más játékosokat toboroz a baráti vagy ismerősi környezetedből. Jellemző megoldás, hogy az új játékossal együtt mindketten egy előre meghatározott freebetben részesültök.

Arra szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy minden bónusz esetében figyelmesen olvasd el az adott fogadóiroda tájékoztatóját. Nem csak azért fontos ez, mert a bónusz igénybevételének feltételrendszere nem minden esetben teljesen nyilvánvaló, sőt sokszor igen bonyolult, hanem mert sok bukméker a bónusz igénybevételét az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételhez köti.

Hiába teljesíted tehát a feltételeket, az nem biztos, hogy elég lesz! Néhány esetben fel kell majd venned a kapcsolatot az élő chat vagy email segítségével az ügyfélszolgálat munkatársaival, hogy külön kérd a neked járó bónusz összeget.

TOP 5-ös ranglista:

 • Betclic – készpénzben jóváírt nyeremények
 • Unibet – a legtöbb bónusz a bukik között
 • 22bet – visszatérítés és a vesztes fogadások kompenzálása
 • Casinia – lojalitási bónusz
 • Zulabet – Virtuális sportfogadási bónusz akár 150.000 forintig

Széleskörű fogadás lehetőségek gyors kifizetéssel

 • Lehetőség van átigazolás fogadások kötésére
 • Sokféle sport esetén elérhető fogadások
 • Magas oddsok a legtöbb sportfogadás esetén
 • Számos statisztika áll rendelkezésre a fogadásokhoz
 • 100%-os üdvözlő bónuszt kínál
Fogadj most Ismertető
kiemelt-bukmeker-22bet.jpg-384x999w

Ajánlott fizetési módok Átigazolási Fogadás

Sportfogadó játékosként gyakran halhhatsz arról, hogy egy-egy fogadóiroda akár 30 vagy afeletti számú be- és kifizetési lehetőséget biztosít a nála regisztráló felhasználók számára. Először is oszlassuk el az ezzel kapcsolatos félreértéseket: hiába tűnik csábítónak egy fogadóiroda a lehetőségek szinte végtelen tárházával, sajnos számtalan fizetési megoldás hazánkban még nem érhető el.

Ez persze nem jelenti azt, hogy üzembiztos, stabil, és hiteles fizetési megoldások nélkül maradnánk, hiszen a legtöbb játékos által használt, azaz a legnépszerűbb opciók rendre működnek itthon is.

Hazánkban a legfelkapottabb online fizetőeszközök a magyar kereskedelmi bankok által kibocsátott bank- és hitelkártyák. Azonban szintén sokan vagyunk, akik örömmel használnak úgynevezett e-pénztárcákat, melyek lényege, hogy nem közvetlenül a bankkártyánkat használjuk, hanem az elkölteni tervezett összeget először feltöltjük egy online felületre, és az ott elérhető virtuális egyenlegünkből fizetjük ki a terméket vagy szolgáltatást.

Az általánosságban elmondható, hogy a magyar vásárló kifejezetten törekszik a magasfokú biztonságra a fizetési folyamatokban. Nézzük, melyek a legjobb megoldások!

Összegzésül

Az online átigazolás fogadás világa egy izgalmas szelete a piacnak, amely kiváló kiegészítője a sporteseményekre való tippelésnek. Évente akár eurómilliárdok cserélhetnek gazdát e fronton, így bőven van mit megjátszani.

Ne ragadj le egy sportágnál, hiszen a labdarúgáson túl is van élet! A jégkorong, kosárlabda, és a Forma-1 versenyzői és játékosai is rendszeresen váltanak csapatot. Tájékozódj már az adott sportágra vonatkozó átigazolási időszak kezdete előtt, hogy a sajtó értesülései szerint ki hova készül, és kövesd nyomon az eseményeket.

Ha jól csináltad, mire leadod a tippedet, nagy valószínűséggel meg fogod tudni mondani, hogy ki hol köt ki. Semmiképp ne dőlj be az első híreknek, hiszen a helyzet gyakran változik.

A Formula 1 pilótái között gyakori szokás, hogy mellébeszélnek, dezinformálják a többieket közelgő terveikről.

Tekintsd át a legjobb online fogadóirodák listáját, ahol lehetőséged van az átigazolás fogadás megtételére, és mindent bele!


 • visa-100x100sa

  A világ legnépszerűbb fizetési megoldása már régen több, mint egy sima bankkártya-kibocsátó

  Több
 • mastercard-100x100sa

  A második legnagyobb bankkártya-szolgáltató is igen kedvelt Magyarországon.

  Több
 • paypal-100x100sa

  Ugyan kevés fogadóiroda képest megfelelni a szigorú előírásainak, azonban ez a legbiztosabb e-pénztárca szolgáltatás.

  Több
 • skrill-100x100sa

  A PayPal helyettese a legtöbb online bukméker kínálatában elérhető e-pénztárca megoldás.

  Több

Átigazolás fogadóirodák összehasonlítása

Ebben a cikkben összegyűjtöttük neked azokat az online fogadóirodákat, amelyeknél fogadást tehetsz az átigazolásokra. Ezekben az összefoglalókban megtekintheted, hogy hol és mire fogadhatsz a legjobb esélyekkel, ráadásul hamar döntést is hozhatsz arról, hogy kinél járhatsz a legjobban egy átigazolási fogadás során.

Bookmaker Visit
Unibet Visit
22bet Visit
Bet365 Visit
star Usability Odds Mobile Bonuses Types of Bets Credibility Payment Support
7.6 8.00 8.50 8.00 9.00
8.5 8.00 9.00 9.00 8.00
8.7 8.50 9.00 9.00 8.00

Ezekben a teljes elemzési cikkekben minden kulcsfontosságú információt megtalálhatsz arról, hogy miként hozd meg a számodra legideálisabb döntést, legyen szó bármilyen sportról vagy akár az átigazolásokról. A cikkek elolvasása mindössze pár percedbe kerül, a tudásért cserébe hatalmas nyereségeket zsebelhetsz be.

GYIK

?

Honnan tudom, hogy a kedvenc sportágamban mikor van az átigazolási időszak?

Jellemzően a szezon vége felé kezdődik és a következő évadig tart, bár erre az amerikai foci egy szép ellenpélda. Javasoljuk a keresés során a transfer window, sport transfer window, sport transfer period kifejezéseket az adott sportág nevével együtt használni, így biztosan többet megtudsz róla.

?

A fenti listából úgy tűnik, nem minden bukméker foglalkozik átigazolás fogadás szervezésével. Ez miért van így?

A bukmékerek úgynevezett sportsbookokból dolgoznak, azaz sokan kvázi készen veszik az eseményeket és a fogadási lehetőségeket. A legtöbb helyen ugyanazt fogod látni, és még a sorrend is igen hasonló. Egyes helyeken egyszerűen nem foglalkoznak csak az alapeseményekkel, mert a speciális eseményekre nincsen elég érdeklődő, vagy nincsen rá kapacitás.

?

Mikor adódik a legjobb időpont az átigazolás fogadás megtételére?

Minden eseménynél találsz egy időpontot (dátum és akár óra-perc), amely azt jelzi, meddig enged a bukméker újabb fogadást. Az átigazolások esetében érdemes addig várni, ameddig csak lehet, hiszen bármelyik pillanatban érkezhet egy újabb cikk, nyilatkozat, interjú, vagy elcsípett füles, amely teljesen átrajzolja a térképet.

?

Mely sportágakra érdemes fókuszálni?

Az átigazolások világa a labdarúgásban, az NBA-ben, az NFL-ben, és a Forma-1-ben a legaktívabb.

?

Van kifejezetten átigazolás fogadásra kapható bónusz?

Röviden: nincsen. Ugyanakkor ha most választasz egyet az átigazolási fogadási oldalak közül, akkor semmiképpen ne hagyd ki az Első Befizetés Bónuszt, mellyel kapcsolatban érdemes a Mightytips.hu-ról tájékozódnod!

10 értékelés, átlag 4.8 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.