Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

Rokubet Magyarország: Bónuszok és Promóciós Kód (2024)

8.1/10

Előnyök:

 • Magas havi kifizetési limit

 • Magas befizetési bónuszok

 • Rengeteg fogadási piac

 • Kiváló foci ajánlatok

Fizetési lehetőségek:

NETELLER Skrill Mastercard Bitсoin paysafecard Visa Ethereum Litecoin

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Élő sportok

  9

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  9

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  7

Rokubet ÉLŐ fogadás

9 / 10

A Rokubeten bármikor 100 fölött találhatsz élőben is fogadható is eseményeket. A kiemelt meccsek bőséges piac- és odds kínálata élő fogadás során is fennáll!

A Rokubet eredmények és az élő eredmények is kellő gyorsasággal frissülnek A Rokubeten hagyományos sportokra van live stream, de az élő közvetítés megnyitásához már befizetés szükséges

Élőben fogadható sportok a Rokubetnél

Ha élőben szeretnél fogadni, a bal szélső görgetősávban az “In-Play” menüt választva egyből szűrhetsz az éppen élőben fogadható sporteseményekre.

A legnépszerűbb élőben fogadható sportok listája:

 • Labdarúgás
 • Kosárlabda
 • Tenisz
 • Röplabda
 • Amerikai foci

Rokubet sport

Rokubet kaszinó

9 / 10

A Rokubet játékok nem csupán a sportfogadásra vonatkoznak. Ez egy komplett szerencsejáték-platform, ahol egyazon játékosi számlával látogathatod az online kaszinót és az élő kaszinót is. Ez utóbbiban, az alábbi asztali játékokban élő dílerrel szemben is szerencsét próbálhatsz!

Blackjack

A Card Games-nél találod. A Rokubeten több tucat változat között lelhetsz rá a neked szimpatikus játékra és dílerre. Az élő játékhoz azonban itt is saját pénz kell.

Rulett

A megfelelő élő rulett játék kiválasztása még nem igazán acélos. Játék éppen lenne elég, de a böngészés még elég körülményes közöttük. Hiába van külön rulett menü, abban ömlesztve vannak videó és élő játékok.

Bakkara

Bakkarában és más kártyajátékokban viszont a Rokubet kifejezetten erős. Az élő játékok közötti hatékony böngészést viszont megnehezíti az akadozó keresés funkció. Ez elég kár, mert tényleg több tucat ilyen címük van.

Nyerőgépek

A Slot Machines kategória szerencsére már kiforrottabb. A nyerőgépekre az 51 játékkészítő alapján is szűrhetsz. Ezek első osztályú stúdiók, akinek itt a legtöbb játékát demóként, nem valódi tétre is kipróbálhatod!

rokubet casino

Rokubet magyar bónuszok & promóciók

9 / 10

A Rokubet Magyarország területén ugyanazokat a bónuszokat kínálja, mint máshol. E tekintetben nem ér minket semmilyen hátrány. Ne feledd, hogy itt is csak egyszerre egy aktív bónuszod lehet!

A cikk írása idején ugyan csak kettő sportfogadásra is használható bónuszt ajánlottak, de annyira új ez a platform, hogy a későbbiekben biztosan több lesz!

Heti újratöltési bónusz

Ez egy 25%-os bónusz a pénteki befizetésed után. A kiadható bónusz felső limitje 250€. A megforgatási feltételek megegyeznek a többi befizetési bónuszéval.

Első befizetési bónuszok

A Rokubet az első három befizetésed után ad bónuszpénzt. A legkisebb befizetés, ami után bónuszt kaphatsz, 15€.

A befizetési bónuszokra 15X-ös megforgatási  és 1,80-as minimum odds követelmény vonatkozik. Gyűjtőfogadás esetén minden tippre külön vonatkozik a minimum odds. Először a befizetésed kell sikerrel átjátszanod. A teljesítésre 30 napod lesz.

 1. befizetés: +100% bónuszpénz 500€-ig
 2. befizetés: +110% bónuszpénz 300€-ig
 3. befizetés: +120% bónuszpénz 200€-ig

rokubet bonus

Rokubet oddsok & marginok

8 / 10

A Rokubet is főleg a labdarúgásban, azon belül is az olyan kiemelt bajnokságokban igyekszik a legjobb ajánlatokat adni, mint a Premier League vagy a La Liga, a foci marginok itt egészen alacsonyak (3% vagy kevesebb), míg az oddsok összemérhetőek a piac legjobbjaival.  másik nagy erőssége a tenisz, ahol 5% alatti marginok társulnak vezető oddsokkal.

Amiben csak átlagos az oddsok terén, a kosárlabda, a röplabda, és az amerikai futball. Ráadásul az utóbbi esetben a margin is igen magas lehet (8%+).

Fogadási margin

 • Boxing

  Boxing

  7.26%

 • Cricket

  Cricket

  7.8%

 • Cybersport

  Cybersport

  8%

 • Horcerace

  Horcerace

  7.45%

 • MMA

  MMA

  7.1%

 • Rugby

  Rugby

  8.1%

 • Tenisz

  Tenisz

  7%

Átlagos fogadási margin: 7.5%

A Rokubet mobilon

7 / 10

A Rokubet mobilböngészőben is teljes értékű online bukméker és kaszinó. Ami kissé szerencsétlenül van megoldva, az a görgetéskor eltűnő menük. Ha megállítod a görgetést, a lábléc menü megint megjelenik, csak kell neki egy kis idő.

A Rokubetnek saját mobilalkalmazása is van. A helyzet viszont az, hogy mi nem láttunk különbséget az app és a böngészős változat között, inkább csak egy shortcutról van itt szó az utóbbi felé.

 • Android app: nincs
 • iOS app: nincs
Játszhatsz Android appal

Android appal

Több
Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több
Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Rokubet használhatóság & funkciók

9 / 10

A Rokubet magyar nyelvű felhasználói felületet még nem kínál. Ezt leszámítva a felület többnyire jól használható. Nekünk tetszett, hogy a bal szélső sávot külön lehet a főoldaltól görgetni. Az élő chates segítség szövegbuborék ikonja mindig szem előtt van, és nagyon jól átlátható a fogadási szelvény is.

A téged érdeklő eseményeket el is mentheted, és később a “Watchlist” menüben bármikor újra rájuk nézhetsz. A fiók- és számlaadataid sem kell keresgélni a főoldal infózuhatagában.

Előnyök

Korlátozások

Nincs még magyar változata

A kereső nem mindig működik

Hitelesség

8 / 10

A Rokubet online sportfogadás még csak nyár elején indult el, ezért weben fellelhető Rokubet vélemények alig vannak. Az oldal mögött álló cégnek elég komoly szakmai múltja van, és nem ez az első ilyen projektje,

Rokubet: sportágak fogadásra

9 / 10

A Rokubet sport kínálata egy erős közepes bukmékerének felel meg. A népszerű csapatsportok és a tenisz nagyon jól kidolgozottak. Megvannak a fontos bajnokságok, ligák és tornák, és az oldal igen bőkezűen adagolja a fogadható piacokat is.

De aki akar, az jócskán találhat itt darts, tollaslabda, sőt, sznúker fogadásokat is.

Rokubet népszerű sportok fogadásra

Érdemes szót ejteni az e-sport fogadásokról is. A kiemelt tornákra itt is van live stream. A Rokubet is főleg a League of Legends, CounterStrike és Dota 2 játékokat preferálja, de van itt Valorant, Starcraft 1-2, vagy Rainbow Six fogadás is.

Fizetési módok: Rokubet befizetés & Rokubet kifizetés vélemény

7 / 10

Befizetés

A Rokubeten tudsz forintalapú játékosi számlát nyitni. A minimum befizetés 2000 Ft. Sajnos Magyarországról még viszonylag kevés fizetési módot használhatsz fel. Befizetni itt lehet bármilyen Mastercarddal, paysafecarddal, Sticpay, Neteller és Skrill e-tárcákkal, valamint az elterjedt kriptopénzekkel.

Az egyszeri felső limitek Mastercard és paysafecard esetében 400 000 Ft, a többi módnál 2 millió forint.

Pénzkivétel

A Rokubet kifizetés első és legfontosabb feltétele, hogy a letéted előtte legalább egyszer megforgasd. Egyszerre egy kifizetési igényed lehet aktív. A pénzkivétel felső limite 1000€ 24 óránként, vagy 50 000€ per hónap. Mivel a maximális napi nyeremény 100 000€, ha valaki netán ennyire ügyes és szerencsés, annak csúsztatva fizetik ki a teljes összeget.

A kifizetésekre a bukméker 2, legfeljebb 3 napos feldolgozási időt szavatol. A további átfutás már a választott pénzügyi szolgáltatón múlik. Ez lehet plusz 1 nap, vagy banki átutalás esetén 1 további hét is.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Visa

2.500 – 300 000 Ft Azonnali 0%

Mastercard

2.000 – 400 000 Ft Azonnali 0%

paysafecard

2.000 – 400 000 Ft Azonnali 0%

Skrill

2.000 – 2M Ft Azonnali 0% 10 000 – 2M Ft 0 – 24 óra 0%

STICPAY

2.000 – 2M Ft Azonnali 0%

NETELLER

2.000 – 2M Ft Azonnali 0% 20 – 3.000 Ft 0 – 24 óra 0%

Bitсoin

2.000 – 2M Ft Azonnali 0% 10 000 – 2M Ft 0 – 1 óra 0%

Bitcoin Cash

2.000 – 2M Ft Azonnali 0% 10 000 – 2M Ft 0 – 1 óra 0%

Tether

2.000 – 2M Ft Azonnali 0% 10 000 – 2M Ft 0 – 1 óra 0%

Ripple

2.000 – 2M Ft Azonnali 0% 10 000 – 2M Ft 0 – 1 óra 0%

Ethereum

2.000 – 2M Ft Azonnali 0% 10 000 – 2M Ft 0 – 1 óra 0%

Litecoin

2.000 – 2M Ft Azonnali 0% 10 000 – 2M Ft 0 – 1 óra 0%

Ügyfélszolgálat

7 / 10

A Rokubetnél még sajnos nincs magyar ügyfélszolgálat és magyar telefonszám szám, ezért a hatékony kommunikáció érdekében érteni kell a fenti európai nyelvek egyikén. Segítséget két módon kérhetsz: élő chaten vagy e-mailen.

A support chat viszont nem igazi chat olyan értelemben, hogy a kérdésed ugyan beírhatod, de választ már egy megadott e-mail címre kapsz majd, ha egyáltalán.

Kapcsolat:

 • Live chat: 24/7 (főleg angol)
 • E-mail: űrlap a “Support” menüt megnyitva

Ez utóbbi egy webes űrlap segítségével történik.

Support contacts

Telefon

Email

online űrlap

Élő chat

Hozzáértés 0 / 5 5 / 5 3 / 5
Udvariasság 0 / 5 5 / 5 3 / 5
Válaszadási idő 0 – 18 óra 0 – 7 perc

Fiókhitelesítés

8 / 10

Fiókhitelesítésre (Know your customer) bármikor szükséged lehet, ha kifizetést igényelsz. Ugyanúgy megkereshet az ügyfélszolgálat, ha a befizetéseid elérik a 2000€-t.

A KYC lehet fényképes, telefonos és akár videós is. Az eljárás célja, hogy egyértelműen megállapítható legyen a személyazonosságod, a lakcímed, és hogy választott pénzügyi szolgáltatódnál vezett számlád valóban a bukmékernél beregisztrált nevedre és címedre vonatkozik-e.

A képes  eljárás még egyszerű. Ilyenkor bemutatod az ügyfélszolgálatnak az arra alkalmas fényképes igazolványod, lakcímkártyád egy jól kivehető fotóját. Készíthetsz fotót a bankkártyádról a megfelelő részek kitakarásával, lényeg, hogy a név és a lakcím látszon.

Rokubet fogadási piacok: rövid útmutató

9 / 10

A Rokubet fogadás sportáganként számos különféle piacon történhet. A legnépszerűbb sportágak legnagyobb figyelmet kiváltó eseményein a fogadható piacok és azok oddsai több száz is lehet!

Alatt/felett (Totals)

A mérkőzésen elért gólok/pontok számát jelenti tizedesjegy formátumban, vagyis egy számnál több vagy kevesebb. A labdarúgásnál a Total piacok alatt találod.

Hendikep

A kevésbé esélyesnek tartott csapat 1-6 gólos előnyt kap , és azzal együtt számolja el a bukméker a végeredményt. Ázsiai hendikep döntetlennél (a hendikepet is beszámítva) a téted visszajár.

Kötésben fogadás (accumulator bet)

Kötésben akkor fogadsz, amikor a szelvényeden több esemény/kimenetel szerepel úgy, hogy az összes tippednek nyernie kell a kifizetéshez. A nyereményszorzó ilyenkor az eredő oddsok szorzata!

Pont hendikep (point spread)

Arra fogadsz, hogy a favorit nagyobb pontkülönbséggel nyer, mint amit a bukméker hendikepként meghatározott. A formátuma általában tizedesjegyű, hogy elkerüljék a pontos egyezést (push). Tehát amikor egy -6,5-ös pont hendikeppel fogadsz az erősebb csapatra, akkor sikeres a tipped, ha a favorit legalább 7 ponttal nyer!

Fogadás győztesre (money line vagy result)

A legegyszerűbb fogadási piac, minden sportágnál megtalálod. Az MMA-tól kezdve a labdarúgás ugyanazt jelenti, hogy ki fogja megnyerni az adott meccset.

Mellékfogadások (prop bets vagy specials)

Még számtalan más dologra is lehet fogadni: labdarúgásnál a szögletek, a lapok számára, az első szerzett gól idejére intervallumban, külön gólszerzők személyére, hogy lesz-e tizenegyes, stb.

rokubet odds

Rokubet licenc és szabályozás

7 / 10

A Rokubet egy offshore licencű bukméker és online kaszinó. A tulajdonosa a Abudantia B.V. Ha egy ilyen szolgáltatóval szemben van vitás ügyünk, ott a végső szót a Holland-Antillákon található Curaçao illetékes bírósága mondja ki.

Egy ilyen oldallal szemben nem számíthatsz a hazai és EU-s fogyasztóvédelemre sem.

Hogyan történik a fogadás a Rokubeten?

9 / 10

Ha van már pénz a játékosi számládon, a fogadás gyors és egyszerű. A jól navigálható oldalon csak rá kell lelned a téged érdeklő sportágra és eseményre.

 1. Válassz a kiemelt ligák vagy az összes sportágak közül egyet.
 2. Válaszd ki azt a bajnokságot, tornát, ligát, ami téged érdekel.
 3. Kattints egy mérkőzésre, és ott válassz a fogadási piacok közül (erre lejjebb példákat is mutatunk).
 4. Ha látsz egy piacnál egy szimpatikus oddsot, kattints arra, és az esemény/kimenetel fel is kerül a virtuális szelvényedre.
 5. Add meg a téted! Ha megerősítetted a téted, a fogadás onnantól megkötöttnek számít

Hogyan történik a regisztráció a Rokubeten?

7 / 10

Annak ellenére, hogy még nincs magyarítása Rokubet belépés Magyarországon nem igényel alternatív linket. Magyar IP-ről a regisztráció nem esik semmilyen korlátozás alá, sőt, itt többek között forintalapú játékosi számlát is nyithatsz! A regisztráció menete egyelőre azonban végig idegen nyelvű.

 1. Kattints a “Sign up” gombra, és töltsd ki a regisztrációs űrlapot!!

  Az első regisztrációs űrlapon olyan alapadatokat kell megadnod, mint az e-mail cím, egy biztonságos jelszó, valamint a játékosi számlád pénzneme, ami forint vagy euró is lehet.
 2. Erősítsd meg a fiókodat!

  A következő lépés a regisztrációd megerősítése lesz. Ehhez a telefonszámodra lesz szükség.
 3. És kész is vagy!

  A telefonszámod megadásával a fiókod megerősített lesz. A következő lépés a befizetés, hogy el tudd kezdeni a fogadást.

Megbízható a Rokubet? Rokubet vélemények

8.1 / 10

A Rokubetet a fogadási kínálata, és főleg a foci és tenisz oddsai a középmezőny fölé emelné. A kaszinójuk viszont a praktikusság terén még kiforratlan.

Mivel a tulajdonos Abudantia felel a 2012 óta megbízhatóan tevékenykedő Bettilt bukmékerért is, ezért mi megelőlegezünk egy bizakodó Rokubet véleményt.

 • Korlátozások
 • Új bukméker havi pár ezres látogatottsággal
 • A live chat ügyfélszolgálat nem válaszol

Gyakori kérdések

?

A Rokubet élő foci fogadás mellé van live stream?

Igen, a kiemelt eseményekre van, de pluszos játékosi egyenleg kell hozzá.
?

Tudok a Rokubeten fogadni kriptopénzben?

Befizetni és pénzt kivenni kriptopénzben tudsz, de a fogadás a játékosi számlád FIAT pénznemben történik.
?

Mi történik, ha bónusz mellett elfogy a saját pénzem?

Ha a saját egyenleged 0,10€ alá csökken, a bónusz átforgatási feltételei teljesítettnek vannak tekintve.

Általános információ

Cím Rokubet
Hivatalos oldal www.rokubet.com
Alapítási év 2020
Telefon Nincs
Email

online űrlap

Kifizetések NETELLER, Skrill, Mastercard, Bitсoin, paysafecard, Visa, Ethereum, Litecoin, Ripple, Tether, STICPAY, Bitcoin Cash
A fogadások típusai Golf, Átigazolás Fogadás, Snooker, Kézilabda, motoGP, Agárverseny, CS:GO, Jégkorong, Darts, UFC, Tenisz, Kosárlabda, Lóverseny, F1, Foci, Olimpiai játékok, eSport, Sakk, Bandy, Dota 2, Asztalitenisz, Vízilabda, NFL, Virtuális, Futsal, Tollaslabda, Krikett
Engedély Curacao
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével