22bet Regisztráció és Belépés

Előnyök

 • 100% -os kezdő bónusz

 • Számos fizetési lehetőség

 • Játék akár €10 téttől

 • Pénteki bónusz

Fizetési módszerek

 • Skrill
 • Neteller
 • Banki átutalással
 • MasterCard
 • Paysafecard
 • Revolut
 • Bankkártya
 • Wise
 • Maestro

Ezt a véleményt frissítették:

Üdvözlünk a 22bet bemutató oldalán! Ebben a cikkben az alábbi információkat gyűjtöttük össze neked:

 • Lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan is lehet regisztrálni a 22bet rendszerében.
 • Felhívjuk a figyelmed a folyamat során előforduló buktatókra, illetve hogy mi a teendő a 22bet regisztráció gyakori hibáinál.

A regisztrálás teljesen ingyenes! A 22bet megbízható, sőt a hét minden napján folyamatosan elérhető chatet üzemeltetnek, így mindig lesz valaki a másik oldalon, aki válaszol a felmerülő kérdésekre. A folyamat mobilon is könnyű és gyors, sőt a 22bet igazán rugalmas, ezért különösebb azonosításra sincsen szükség.

1 lépés: szeretnék egy 22bet felhasználót létrehozni és elkezdeni a játékot. Hogy induljak neki?

A 22bet Magyarországról nem érhető el saját mobilappon keresztül, így első lépésként nyisd meg a honlapjukat, melyet az alábbi címen érsz el: 22bet.

A 22bet felületeit a mobileszközeiden (tablet, okostelefon) és az asztali számítógépeden (bármilyen naprakész böngészővel) tudod megnyitni. A mobilos és asztali weboldal nagyon hasonlóak, ezért mi az előbbin mutatjuk be a regisztráció, valamint a bejelentkezés folyamatát.

A honlapra érve a sütik használatáról szóló nyilatkozatot érdemes elsőként elfogadni.

2 lépés: hol regisztrálhatok egy 22bet fiókot?

A 22bet regisztráció egy szuper gyors folyamat! Először kattints vagy bökj rá a felső sávban lévő Regisztráció gombra.

22bet regisztracio

A 22bet belépés egyik feltétele, hogy megadd a következőket: e-mail cím, keresztnév, vezetéknév, és egy általad kitalált jelszó. Továbbá beállíthatod, hogy melyik országból és milyen pénznemben szeretnél fogadásokat indítani. Ez a mi esetünkben Magyarország és magyar forint lesz. Ugyanakkor semmi nem kötelez arra, hogy ezeket a beállításokat használd! Ha például egy más országban élő, de magyar nyelven beszélő játékos vagy, állítsd be a lakhelyed szerinti adatokat, vagy amit a leginkább preferálsz.

Ezen felül szükséges egy reCAPTCHA-védelmi feladat elvégzése is. Ez a legtöbbször egy elképesztően gyors és egyszerű feladvány: ki kell választani azokat a képrészleteket, ahol a kérdésben megjelölt tárgy (legtöbbször egy zebra, egy busz vagy egy lámpa) található. Néhány esetben – egyébként a használt eszköztől függetlenül – nehezen érzékeli a rendszer, hogy nem gépek vagyunk, és emiatt nem enged tovább. Fontos, hogy ez ilyenkor nem a te hibád, valószínű, hogy semmit nem csináltál rosszul. Addig válaszolj a feltett kérdésekre, amíg szükséges, és a rendszer néhány percen belül biztosan továbbenged.

22bet teljes regisztracio

A legtöbb fogadási oldalon történő regisztráció esetében ezen a ponton kell megadni a személyes adatainkat, – például egy személyi igazolvány vagy útlevél képének feltöltésével – de a 22bet rugalmas rendszere miatt itt erre (még) nincsen szükség. Ez számodra semmilyen biztonsági kockázattal nem jár.

3 lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

Ha az előző néhány lépésen túl vagy, perceken belül megjön az aktiváló e-mail a 22bettől, amelyben a sikeres regisztrációt igazolják vissza, valamint megkérnek, hogy a levélben található linkre kattintva igazold vissza, hogy valóban a saját e-mail címeddel iratkoztál fel a rendszerbe. Néha előfordul, különösen ha régi, például freemailes szolgáltatónál van a levelezésed, hogy akár több órát is várnod kell. Nem gyakori, de a levél megérkezhet a SPAM mappádba is, így érdemes ott is körülnézned.

Az aktiválást egyébként az első fogadások után is elvégezheted, a 22bet rendszere ugyanis aktivált e-mail cím nélkül is be fog engedni.

4 lépés: hogyan léphetek be a profilomba?

Ha már túl vagy a regisztráción, és aktiváltad is a profilodat az e-mailben kapott linkre kattintva, akkor jöhet a belépés. A 22bet honlapjára érkezve a felső sávban válaszd a belépés gombot, írd be a felhasználóneved és a választott jelszavad, és már indulhat is a játék! Az újabb mobilok automatikusan elmentik a regisztráció során beírt jelszavakat, ez nagyban megkönnyíti a belépést.

22bet bejelentkezes

Ezzel regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk a tipikus hibákat és azok megoldásait, illetve hogy hogyan kérhetsz segítséget a 22bet weboldalán.

22bet regisztráció hiba

 • Elfelejtettem a felhasználónevemet: A 22bet weboldalán, a regisztráció során megadott e-mail címre lesz szükséged, hiszen a rendszerben nem kell felhasználónevet megadnod. Ha több e-mail címet használsz, érdemes azokat vezetned egy biztos helyen, hogy hol melyiket használod.
 • Elfelejtettem a jelszavam: Ha engedélyezted, akkor a telefonod vagy az asztali számítógéped böngészője el is menti a jelszavad, így nem kell azt megjegyezned. Elég, ha belekattintasz a felhasználónév mezőbe, és máris felkínálja az eszközöd az automatikus kitöltést. Ha viszont nem jegyezte meg a böngésződ a jelszót, akkor újat kell kérned.Nem érdemes sokszor próbálkozni különböző jelszavakkal, mert a rendszer néhány alkalom után egy időre letilthat. Kattints a belépésnél az Elfelejtett jelszó gombra, és kövesd az utasításokat.
 • A fiókjába való belépéshez, kérjük, adja meg a felhasználói nevét és jelszavát! Ezt az üzenetet akkor kapod, amikor valamelyik mezőt – a felhasználónév vagy a jelszó számára kialakított mezők közül legalább az egyiket – egyáltalán nem töltötted ki. Semmi gond nem történt, javítsd ki a hiányt, és már be is fogsz tudni lépni!22bet error
 • Helytelen felhasználónév vagy jelszó! Ezt a hibaüzenetet akkor kaphatod, ha nem a beállított e-mail címedet vagy jelszavadat adtad meg, például gépelési hiba folytán. Próbáld meg újra, de vigyázz, mert néhány téves próbálkozást követően a rendszer kitilthat, és várnod kell, mire újra próbálkozhatsz majd. A fő szabály az, hogy ha háromszor egymás után már megpróbáltál belépni, de nem sikerült, akkor inkább kérj új jelszót, hogy elkerüld a blokkolást.22bet helytelen
 • Több alkalommal helytelen nevet vagy jelszót adott meg! Kérjük, próbálja meg beírni a felhasználói nevet (ID) és jelszót ekkor: Ha ezt az üzenetet olvasod, akkor az előbbiek szerint mégis blokkolt a rendszer egy időre. Semmi gond nem történt, később újra fogsz tudni próbálkozni. Ez a folyamat elsősorban a te biztonságodat szolgálja, hiszen így akadályozza meg a rendszer, hogy illetéktelenek a jelszavad kitalálásával és a fiókod feltörésével neked vagy a 22betnek anyagi kárt okozzanak.22bet ID
 • 22bet regisztráció probléma vagy 22bet sikertelen regisztráció: A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kitöltése kötelező, a 22bet regisztrációs folyamatában nincsen opcionálisan megadható információ.
 • 22bet regisztráció egyedi adat szükséges: Ha a regisztráció során nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a neved, akkor nem fogsz tudni tovább lépni a regisztrációval.
 • Mi a helyzet az azonosítással? Külföldi cégként a 22bet hivatalosan nem a magyar, hanem a székhelye szerinti törvényeknek kell megfeleljen. Emiatt a személyazonosságod megerősítésére a feliratkozás és a bejelentkezés alatt még nem lesz szükséged.
 • Nem akarom folytatni a játékot, és törölném magam! A 22bet regisztráció törlése minden játékos számára belérhető. Lépj be a fentebb már ismertetett módon, majd a személyes profilod adatainak módosításánál tudod kérvényezni a profil és a fiók teljes törlését.

A 22Bet mobil regisztráció épp olyan egyszerű, mint asztali PC-n. Ez a bukméker abban más, hogy itt egy fiók létrehozásához a teljes név és a választott pénznem mellett elég az országot megadni. A fiókod megerősítése e-mailben, egy regisztrációs linkre kattintva történik majd. Ettől függetlenül az ügyfélszolgálat itt is bármikor bekérheti a személyazonosságod igazolását, különösen nagyobb nyeremények kivételéhez. Ilyenkor egy fényképes igazolványod fotóját és esetleg a választott szolgáltató függvényében a befizetésed igazolását kérik be.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

2 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

GYIK

? Hogyan használjam fel az üdvözlőbónuszt?
A friss regisztráltaknak járó kezdőbónusz lényege, hogy a befizetésednek megfelelően kapsz egy plusz játékkeretet a fogadásaidhoz. Ha elolvasod a felhasználási feltételeket, akkor abban benne lesz, hogy pontosan milyen szorzójú mérkőzésekre fogadhatsz, legalább és legfeljebb mekkora téttel, illetve kötésben, vagy csak szingli fogadásként. Ezeken túl tulajdonképpen bármilyen sportágat választhatsz, és azon belül is bármilyen piacot, ami megfelel a feltételeknek.
? Mit tegyek, ha nem szeretném a bankszámlámat használni befizetéshez?
Számos befizetési mód közül választhatsz, melyek között megtalálható a banki átutalás vagy a bankkártyás befizetés. Ezek a bankszámládhoz vannak kötve, de ha regisztrálsz egy e-pénztárca szolgáltatóhoz, mint például a Skrill, akkor nem kell közvetlenül a számládról utalni a bukmékerhez, hanem közbeiktathatod az e-pénztárcádat. Ez azért is hasznos mert, sokkal gyorsabbak a ki-és befizetések, és máshol is tudsz velük fizetni.
? Ha számítógépről regisztrálok, utána tudok mobilról is fogadni?
Teljesen rugalmas a felület ebben a tekintetben. Mivel egy felhasználói fiókot regisztrálsz a rendszerbe, azt bármikor el tudod érni tulajdonképpen bármilyen eszközről, ami internethez kapcsolódik. Csak behozod a mobilodon a bejelentkezési képernyőt és az a felhasználónevet és jelszó-párost pötyögöd be, mint amit megadtál a regisztrációkor. Ez minden esetben működni fog, és ugyanazokat a funkciókat tudod elérni mobilról, mint asztali számítógépről.
? Van lehetőségem még személyes okmányok nélkül regisztrálni?
A regisztráció még egészen szabad ebből a szempontból. Nem kell előkészítened a személyes irataidat a regisztrációhoz. Be tudsz fizetni a számládra, és megkezdheted a fogadásokat, megismerheted a elület működését. Azonban ha egy kisebb vagy nagyobb összeget szeretnél nyereményként kifizettetni, akkor kérni fogják a teljes hitelesítést. Ilyenkor lesz szükséged a személyi, jogosítvány vagy útlevél másolatára, fényképes okmányra, amellyel bizonyítod, hogy valóban természetes személy áll a fiókod mögött.
? Hol érhetem el iOS telefonomra a 22Bet appot?
A weboldalon keresd meg a 22Bet mobilalkalmazások blokkot, ahonnan elvezet az oldal a letöltési útmutatóhoz. Itt részletesen le van írva, hogy az iOS eszközödre hogyan fogod tudni megszerezni az alkalmazást. Kicsit másabb a folyamat, mintha egy egyszerűbb alkalmazást szeretnél letölteni, de az útmutató részletesen végigvezet minden egyes lépésen, és egy teljesen kezdő felhasználó számára is érthetően magyarázza el a tennivalókat.

Ajánlott bukmékerek ismertetői - Regisztráció

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com