22bet Regisztráció és Belépés

Előnyök

 • 100% -os kezdő bónusz

 • Számos fizetési lehetőség

 • Akár €10 tét a nemzetközi mérkőzésekre

 • Pénteki bónusz

Fizetési módszerek

 • Skrill
 • Neteller
 • Banki átutalással
 • MasterCard
 • Paysafecard
 • Revolut

Ezt a véleményt frissítették:

Üdvözlünk a 22bet bemutató oldalán! Ebben a cikkben az alábbi információkat gyűjtöttük össze neked:

 • Lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan is lehet regisztrálni a 22bet rendszerében.
 • Felhívjuk a figyelmed a folyamat során előforduló buktatókra, illetve hogy mi a teendő a 22bet regisztráció gyakori hibáinál.

A regisztrálás teljesen ingyenes! A 22bet megbízható, sőt a hét minden napján folyamatosan elérhető chatet üzemeltetnek, így mindig lesz valaki a másik oldalon, aki válaszol a felmerülő kérdésekre. A folyamat mobilon is könnyű és gyors, sőt a 22bet igazán rugalmas, ezért különösebb azonosításra sincsen szükség.

1 lépés: szeretnék egy 22bet felhasználót létrehozni és elkezdeni a játékot. Hogy induljak neki?

A 22bet Magyarországról nem érhető el saját mobilappon keresztül, így első lépésként nyisd meg a honlapjukat, melyet az alábbi címen érsz el: 22bet.

A 22bet felületeit a mobileszközeiden (tablet, okostelefon) és az asztali számítógépeden (bármilyen naprakész böngészővel) tudod megnyitni. A mobilos és asztali weboldal nagyon hasonlóak, ezért mi az előbbin mutatjuk be a regisztráció, valamint a bejelentkezés folyamatát.

A honlapra érve a sütik használatáról szóló nyilatkozatot érdemes elsőként elfogadni.

2 lépés: hol regisztrálhatok egy 22bet fiókot?

A 22bet regisztráció egy szuper gyors folyamat! Először kattints vagy bökj rá a felső sávban lévő Regisztráció gombra.

22bet regisztracio

A 22bet belépés egyik feltétele, hogy megadd a következőket: e-mail cím, keresztnév, vezetéknév, és egy általad kitalált jelszó. Továbbá beállíthatod, hogy melyik országból és milyen pénznemben szeretnél fogadásokat indítani. Ez a mi esetünkben Magyarország és magyar forint lesz. Ugyanakkor semmi nem kötelez arra, hogy ezeket a beállításokat használd! Ha például egy más országban élő, de magyar nyelven beszélő játékos vagy, állítsd be a lakhelyed szerinti adatokat, vagy amit a leginkább preferálsz.

Ezen felül szükséges egy reCAPTCHA-védelmi feladat elvégzése is. Ez a legtöbbször egy elképesztően gyors és egyszerű feladvány: ki kell választani azokat a képrészleteket, ahol a kérdésben megjelölt tárgy (legtöbbször egy zebra, egy busz vagy egy lámpa) található. Néhány esetben – egyébként a használt eszköztől függetlenül – nehezen érzékeli a rendszer, hogy nem gépek vagyunk, és emiatt nem enged tovább. Fontos, hogy ez ilyenkor nem a te hibád, valószínű, hogy semmit nem csináltál rosszul. Addig válaszolj a feltett kérdésekre, amíg szükséges, és a rendszer néhány percen belül biztosan továbbenged.

22bet teljes regisztracio

A legtöbb fogadási oldalon történő regisztráció esetében ezen a ponton kell megadni a személyes adatainkat, – például egy személyi igazolvány vagy útlevél képének feltöltésével – de a 22bet rugalmas rendszere miatt itt erre (még) nincsen szükség. Ez számodra semmilyen biztonsági kockázattal nem jár.

3 lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

Ha az előző néhány lépésen túl vagy, perceken belül megjön az aktiváló e-mail a 22bettől, amelyben a sikeres regisztrációt igazolják vissza, valamint megkérnek, hogy a levélben található linkre kattintva igazold vissza, hogy valóban a saját e-mail címeddel iratkoztál fel a rendszerbe. Néha előfordul, különösen ha régi, például freemailes szolgáltatónál van a levelezésed, hogy akár több órát is várnod kell. Nem gyakori, de a levél megérkezhet a SPAM mappádba is, így érdemes ott is körülnézned.

Az aktiválást egyébként az első fogadások után is elvégezheted, a 22bet rendszere ugyanis aktivált e-mail cím nélkül is be fog engedni.

4 lépés: hogyan léphetek be a profilomba?

Ha már túl vagy a regisztráción, és aktiváltad is a profilodat az e-mailben kapott linkre kattintva, akkor jöhet a belépés. A 22bet honlapjára érkezve a felső sávban válaszd a belépés gombot, írd be a felhasználóneved és a választott jelszavad, és már indulhat is a játék! Az újabb mobilok automatikusan elmentik a regisztráció során beírt jelszavakat, ez nagyban megkönnyíti a belépést.

22bet bejelentkezes

Ezzel regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk a tipikus hibákat és azok megoldásait, illetve hogy hogyan kérhetsz segítséget a 22bet weboldalán.

22bet regisztráció hiba

 • Elfelejtettem a felhasználónevemet: A 22bet weboldalán, a regisztráció során megadott e-mail címre lesz szükséged, hiszen a rendszerben nem kell felhasználónevet megadnod. Ha több e-mail címet használsz, érdemes azokat vezetned egy biztos helyen, hogy hol melyiket használod.
 • Elfelejtettem a jelszavam: Ha engedélyezted, akkor a telefonod vagy az asztali számítógéped böngészője el is menti a jelszavad, így nem kell azt megjegyezned. Elég, ha belekattintasz a felhasználónév mezőbe, és máris felkínálja az eszközöd az automatikus kitöltést. Ha viszont nem jegyezte meg a böngésződ a jelszót, akkor újat kell kérned.Nem érdemes sokszor próbálkozni különböző jelszavakkal, mert a rendszer néhány alkalom után egy időre letilthat. Kattints a belépésnél az Elfelejtett jelszó gombra, és kövesd az utasításokat.
 • A fiókjába való belépéshez, kérjük, adja meg a felhasználói nevét és jelszavát! Ezt az üzenetet akkor kapod, amikor valamelyik mezőt – a felhasználónév vagy a jelszó számára kialakított mezők közül legalább az egyiket – egyáltalán nem töltötted ki. Semmi gond nem történt, javítsd ki a hiányt, és már be is fogsz tudni lépni!22bet error
 • Helytelen felhasználónév vagy jelszó! Ezt a hibaüzenetet akkor kaphatod, ha nem a beállított e-mail címedet vagy jelszavadat adtad meg, például gépelési hiba folytán. Próbáld meg újra, de vigyázz, mert néhány téves próbálkozást követően a rendszer kitilthat, és várnod kell, mire újra próbálkozhatsz majd. A fő szabály az, hogy ha háromszor egymás után már megpróbáltál belépni, de nem sikerült, akkor inkább kérj új jelszót, hogy elkerüld a blokkolást.22bet helytelen
 • Több alkalommal helytelen nevet vagy jelszót adott meg! Kérjük, próbálja meg beírni a felhasználói nevet (ID) és jelszót ekkor: Ha ezt az üzenetet olvasod, akkor az előbbiek szerint mégis blokkolt a rendszer egy időre. Semmi gond nem történt, később újra fogsz tudni próbálkozni. Ez a folyamat elsősorban a te biztonságodat szolgálja, hiszen így akadályozza meg a rendszer, hogy illetéktelenek a jelszavad kitalálásával és a fiókod feltörésével neked vagy a 22betnek anyagi kárt okozzanak.22bet ID
 • 22bet regisztráció probléma vagy 22bet sikertelen regisztráció: A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kitöltése kötelező, a 22bet regisztrációs folyamatában nincsen opcionálisan megadható információ.
 • 22bet regisztráció egyedi adat szükséges: Ha a regisztráció során nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a neved, akkor nem fogsz tudni tovább lépni a regisztrációval.
 • Mi a helyzet az azonosítással? Külföldi cégként a 22bet hivatalosan nem a magyar, hanem a székhelye szerinti törvényeknek kell megfeleljen. Emiatt a személyazonosságod megerősítésére a feliratkozás és a bejelentkezés alatt még nem lesz szükséged.
 • Nem akarom folytatni a játékot, és törölném magam! A 22bet regisztráció törlése minden játékos számára belérhető. Lépj be a fentebb már ismertetett módon, majd a személyes profilod adatainak módosításánál tudod kérvényezni a profil és a fiók teljes törlését.

Ajánlott bukmékerek ismertetői - Regisztráció

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com