Betmaster Regisztráció és Belépés

Előnyök

 • Jól áttekinthető, letisztult honlap

 • Magyarországról is megnyíló, gyors oldal

 • Bónusz jutalom a rendszeres játékért

 • Telefonon is szép

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • Banki átutalással
 • BitCoin

Ezt a véleményt frissítették:

A cikkünk célja, hogy aprólékosan bemutassuk a Betmaster regisztráció folyamatát, valamint a számlanyitás után szükséges teendőket. De emellett igyekszünk minden olyan esetleges problémára rávilágítani és a megoldását is közkinccsé tenni, ami előfordulhat a felhasználói fiók nyitásakor, illetve azt követően.
A Reinvent Ltd. tulajdonában lévő Betmaster online bukméker csupán nemrég bukkant fel a nemzetközi online sportfogadás világában. A Curacao-i licencű fogadóiroda „tárt karokkal” várja a magyarországi sportrajongó játékosokat is, és remek fogadási lehetőségeket, jókora bónuszokat, valamint korrekt promóciókat nyújt.

Felhasználói fiók nyitása a Betmasternél

A Betmaster-nél egyáltalán nem ördöngösség számlát nyitni. A folyamat maga roppant egyszerű, ráadásul kimondottan gyors is. Viszont tény, hogy a buki sportfogadás részlege egyelőre csak részben van lefordítva magyar nyelvre, ami azért megnehezítheti a számlanyitást az idegen nyelvtudással nem rendelkező magyar sportfogadók számára. Ezért úgy döntöttünk, hogy a Betmaster regisztráció minden egyes lépését bemutatjuk, a mobil platformon keresztül történő felhasználói fiók nyitását is beleértve.

Betmaster felhasználói fiók nyitása asztali platformon

Ebben az a fejezetben az asztali platformon keresztül történő regisztráció lépései kerülnek bemutatásra. Vagyis hogy miként tudsz számlát nyitni ennél a bukinál asztali számítógépet vagy laptopot használva az operátor sportfogadási oldalán. Szerencsére a Betmasternél alternatív link (mirror site) egyelőre nem szükséges a számlanyitáshoz. Így a desktopos regisztrációt gond nélkül le tudod bonyolítani a hivatalos webcímet használva (https://betmaster.io/hu). Ehhez kövesd az alábbi lépéseket:

 • Az általad használt böngészőben nyisd meg a fogadóiroda magyarítottoldalát a fentebb említett webes hivatkozással;
 • A főoldalon (címlapon) a Betmaster „bejelentkezés” gomb mellett (jobb felső sarokban a fejlécen) található a „Csatlakozás most” gomb, amire kattintva tudod elindítani a regisztrációs procedúrát;

betmaster login

 • A rendszer ekkor azonnal betölti a regisztráció űrlapját, amin kétféle számlanyitási opció közül is választhatsz: mobiltelefonnal, illetve e-maillel;
 • Ha a mobiltelefonos számlanyitást választod, akkor egy 4-jegyű számot küldenek el neked SMS-ben, amit beírva tudod megerősíteni a regisztrációs szándékodat. Amennyiben az e-mailes verzió mellett döntesz, akkor egy verifikációs linket küldenek e-mailben, amire rákattintva tudod elérni ugyanezt.
 • Bármelyik regisztrációs mód mellett is döntesz, mindkét esetben meg kell adnod az űrlapon a számlád választott pénznemét: pl. EUR (jól gondold meg, mert a későbbiekben ez már nem módosítható); betmaster sportsfogadas
 • Emellett ha rendelkezel promóciós kóddal (opcionális) úgy azt is itt kell beírnod a megfelelő mezőbe. Majd az alsó jelölőnégyzetet (checkbox) is be kell pipálnod (Felhasználási Feltételek és Adatkezelési Irányelvek elfogadása);
 • Végül annyi a dolgo, hogy rákattintasz az űrlap legalján lévő gombra.

Betmaster számlanyitás mobil platformon

Ha inkább az okostelefondoddal vagy a táblagépeddel szeretnél számlát nyitni a bukmékernél, akkor erre használhatod az operátor mobilbarát weboldalát, vagy akár az adott készülékeddel kompatibilis mobil appot is (iOS és Android verzióban érhető el). Az applikációk és a mobilkompatibilis weboldal esetében is pontosan ugyanúgy zajlik a regisztráció, mint az asztali platformon keresztül.
Módfelett fontos, hogyha mobilkészülékkel, WiFi-t használva regisztrálsz, akkor azt egy megbízható, biztonságos hálózaton keresztül tedd meg. Semmiképp ne használj nyilvános hálózatot (pl. vendéglátóhelyen vagy máshol lévőt) erre a célra!

Miként tudok belépni a felhasználói fiókomba?

Amennyiben Betmaster regisztráció hiba nem lépett fel a számlanyitáskor, akkora telefonszámos vagy e-mailes megerősítést követően egyből be tudsz lépni a: mobiltelefonos regisztráció esetén SMS-ben kapott 4-jegyű kóddal; e-mailes regisztráció esetén az e-mail-címmel + jelszóval. Az első belépést követően pedig – amennyiben úgy döntesz – azonnal fel is töltheted a belső egyenleged az elérhető fizetési módok egyikével (pl. Skrill, NETELLER, bank- és hitelkártyák stb.). És itt természetesen bónuszt is igényelhetsz (100%-os első befizetési bónusz 200€-os összeghatárig).

Van egyéb dolgom is a számlanyitást követően?

A számlanyitást követően az oldal semmilyen személyes adat megadását nem kéri tőled, azaz eleinte még a felhasználói profilodban sem kell megadnod a lakcímed, születési dátumod, stb. Azt, hogy más Betmaster regisztráció egyedi adat szükséges lesz-e a későbbiek során, azt a Reinvent Ltd. Security Department részlege fogja eldönteni.
Arra viszont készülj fel, hogy az első pénzkifizetési kérelmekor szinte biztos, hogy fel fognak kérni a személyazonosságod és a lakcímed igazolására. De ettől sem kell megijedni, mivel a célra egy arcképes igazolvány és egy, a nevedre szóló közüzemi számla teljes mértékben megfelel. Mindössze annyi lesz csak a teendőd, hogy a kért okmányokat lefényképezed és a fotókat elküldöd a cég munkatársaink.

Esetlegesen előforduló problémák megoldása

A következőkben azokat a leggyakoribb problémákat fogjuk átvenni, amelyek a számlanyitáskor vagy azt követően fordulhatnak elő. Amennyiben olyan gonddal szembesülsz, amire itt nem találod meg a megoldást/választ, illetve a leírtak alapján nem tudod saját kezűleg megoldani, akkor kérjük, hogy mindenképp vedd fel a kapcsolatot a Betmaster ügyfélszolgálatának szakembereivel.

Betmaster sikertelen regisztráció

Egy sikertelen regisztráció hátterében számos ok állhat, amelyek közül az alábbiak a leggyakoribbak:

 • Amennyiben mobilkészülékkel végzed a regisztrációt és eközben az internetkapcsolat megszakad, akkor könnyen előfordulhat, hogy Betmaster regisztráció probléma lép fel, aminek következtében meghiúsula felhasználói fiók nyitása. Ilyenkor ellenőrizd a netkapcsolatod működőképességét, és menj végig újból a számlanyitás lépésein;
 • A Betmaster regisztráció gyakori hibái közé tartozik a telefonszám helytelen megadása. Ugyanis ilyenkor a verifikációs SMS-kódot nem a megfelelő telefonszámra küldi el a rendszer. Ezért fontos, hogy mobiltelefonszámos számlanyitásnál pontosan írd be az űrlap megfelelő mezőjébe a számod;
 • E-mailesszámlanyitáskor a regisztráció megerősítése Betmaster verifikációs link révén történik. Ha nem kapod meg pár percen belül a megerősítő URL-t tartalmazó levelet, ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail-címed;
 • Előfordulhat, hogy a verifikációs e-mail a postafiókod spam mappájában köt ki (pl. Yahoo-s e-mail címek esetében). Ezért ha a beérkező levelek mappában nem találod a megerősítő linket tartalmazó levelet, ellenőrizd az e-mail fiókod levélszemétmappáját is;
 • Amennyiben a telefonszámos Betmaster regisztráció választásakor a mobilszámodat jól adtad meg, de a 4-jegyű kódot mégsem kaptad meg, ellenőrizd, hogy megfelelő-e a térerő, nincs-e leválasztva a készüléked a hálózatról (pl. véletlenül bekapcsolva maradt a „repülőgépes” üzemmód), stb.

Sikertelen felhasználói fiók azonosítás

Igaz, hogy a számlanyitáshoz Betmaster regisztráció egyedi adat megadása nem szükséges, de mint azt már fentebb is megemlítettük, idővel a sportfogadás szolgáltató cég Biztonsági Osztálya (Security Department) – általában legkésőbb az első nyeremény kifizetési kérelmed leadásakor – fel fog kérni a fiókod hitelesítésére.

Amennyiben a felhasználói fiókod (számlád) azonosítása sikertelenül zárult, az az esetek túlnyomó többségében olyankor szokott előfordulni, ha az azonosításhoz nem megfelelő típusú dokumentumokat töltöttél fel (pl. olyan közüzemi számlát, ami jóval régebbi dátumú a megadottnál). De emellett az is problémát okozhat, ha az általad feltöltött hitelesítő dokumentumok fényképei (beszkennelt másolatai) nem megfelelő minőségűek (pl. a lakcím igazolására szolgáló közüzemi számlán / bankszámla kivonaton nem látható / olvasható jól a neved és a címed).
Mindkét esetben a cég munkatársai ismételten felkérnek majd az azonosításra szolgáló dokumentumok újbóli benyújtására. Amennyiben a felhasználói fiókod verifikációja többszöri próbálkozás után is sikertelen, mindenképp fordulj online élő chaten vagy e-mailben a Betmaster ügyfélszolgálatának munkatársaihoz. Végezetül pedig még annyit, hogy tudomásunk szerint a Betmaster regisztráció törlése (felhasználói fiók megszűntetése) is csak a cég munkatársainak segítségével oldható meg. Ezért ha úgy határozol, hogy törlöd a számlád, akkor ez okból kifolyólag is az ügyfélszolgálat szakembereivel kell kapcsolatba lépned.

Ajánlott bukmékerek ismertetőI - regisztráció

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com