Bwin bejelentkezési hiba

 • Igényes iOS és Android platform

 • Több mint 50 sportág

 • Sok fizetési lehetőség

 • Abszolút megbízható

Fizetési lehetőségek

 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Paysafecard
 • Revolut
 • Bankkártya
 • Wise
 • OTP junior kártya
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • VISA
 • Rapid Transfer

Ezt a véleményt frissítették:

Bwin írva egy labdára

1997. egy mágikus éve volt a sportfogadásnak, hiszen több ma már híres vállalatot is akkortájt hoztak létre. Így volt ezzel a Bwin csapata is, akik ráadásul nem is valamilyen egzotikus országból, de a hozzánk igen közeli Ausztriából igazgatják ezt a nagy nevű bukmékert.

E cikkünkben a Bwin belépéssel kapcsolatos hibákat, akadályokat vesszük górcső alá, hogy ha esetleg elakadnál, álljon itt a rendelkezésedre néhány gyors segítség és jó tanács.

Nem tudok belépni a Bwin rendszerébe?

A TippmixPro-n kívül nincs más bukméker, amelyik hazánkban is elfogadott engedéllyel rendelkezne, hiszen a jogalkotó úgy döntött, hogy az online játékszervezést csak a Szerencsejáték Zrt-nek engedélyezi hivatalosan. Így 2010-től hirtelen több külföldi cég, akik korábban igen aktívak voltak Magyarország területén is, szorult ki innen.

A legtöbbjüket, így a Bwint is, évekig blokkolták a magyar internetről, azaz magyar IP-címről nem lehetett őket elérni. Az elmúlt pár évben azonban a magyar hatóságok felhagytak ezzel a gyakorlattal, mert több hazai és nemzetközi fórum is megerősítette a szolgáltatások szabad áramlásának uniós alapjogát.

Bejelentkezés hiba

Ha tehát egyáltalán nem nyílik meg a weboldal, akkor valószínűtlen, hogy a fenti eset tért vissza. Manapság az állam megtűri ezeket a vállalkozásokat (jelenleg csak egy kisebb szereplő, az 1xbet van letiltva).

Azonban más oka is lehet annak, hogy nem töltődik be a Bwin a böngésződben, például ha szerverhiba van az ő oldalukon. Ez egy igen ritka eset, de minimális esély persze mindig van rá. Ilyenkor te csak annyit tehetsz, hogy megvárod, amíg a Bwin munkatársai helyrehozzák a hibát. Miután ez az ő jól felfogott érdekük is, hiszen szeretnék, hogy fogadásokat tegyél, így gyors megoldásra lehet számítani.

Elfelejtett a felhasználónév és jelszó

Azt már biztosan tudod, hogy a Bwin rendszerébe a jobb felső sarokban lévő BEJELENTKEZÉS feliratú gomb segítségével tudsz belépni. Szerencsére a fogadóiroda honlapjának fejlesztői gondoltak arra az esetre, ha valaki elveszítené a felhasználónevét, hiszen be lehet lépni egy e-mail címmel is.

Érvénytelen Bwin felhasználónév

Ha egyik sincs meg, akkor viszont irány feltúrni az összes e-mail fiókod, hiszen legalábbis a regisztráció során biztosan küldtek neked egy visszaigazoló e-mailt.

Azt fontos tudnod, hogy a felhasználónevet a legtöbb helyen nem fogod tudni visszafejteni sehonnan, így ha azt használnád bejelentkezésekhez, de nincs meg, akkor csak az ügyfélszolgálat tud segíteni.

Ha a jelszavadat hagytad el, az más tészta. Töltsd ki a felhasználóneved vagy az e-mail címedet a bejelentkezésnél, és ezt követően kattints az Elfelejtettem a jelszavam feliratra. Ekkor a rendszer küldd neked egy e-mailt, benne egy linkkel, amelyen keresztül új jelszót tudsz majd magadnak beállítani.

Elfelejtette a Bwin jelszavát

Egyéb bejelentkezési hiba nem valószínű, hogy előfordulna. Ha viszont a fentiekkel kapcsolatban elakadnál valahol, vagy esetleg mégis meglepne a Bwin valamilyen egzotikus hibával, akkor érdemes az ügyfélszolgálathoz fordulnod. Ezen a címen találsz segítséget a felmerült gondokhoz, de ha konkrétabb a probléma, akkor e-mailben vagy az élő chaten keresztül tudsz felkeresni egy ügyeletes operátort.

Bwin bejelentkezési hiba támogatása

3 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

? Tudok-e magyar IP-címmel és lakcímmel regisztrálni a Bwin felületén?
Jelenleg igen, mivel az uniós jogszabályok értelmében Magyarországon is elérhető. A magyar jog álláspontja szerint azonban hivatalosan hazánkban nem lehetne aktív. Jelen pillanatban engedélyezett, egyfajta “szürke zónában” van, de senki nem tudja megmondani, hogy később változik-e a jogalkotó hozzáállása.
? Elfelejtett belépési adatok esetén mit kell megadnom a Bwin ügyfélszolgálatnak?
Az ügyfélszolgálathoz írt e-mailben az alábbi adataidat kell megosztanod: a levél tárgya, vezetéknév, keresztnév, lakcím és e-mail cím. Ne felejtsd el, hogy adataiddal csak egyszer tudsz regisztrálni.
? Hogyan érhetem el a Bwin ügyfélszolgálatát?
A Bwin elsődlegesen egy átláthatóan kialakított Gy.I.K. menütérképet készített: https://www.bwin.com/hu/mobileportal/contact. Külön üzenetet az adott menü alatt tudsz írni nekik, valamint angolul ezen a nemzetközi hívószámon érhetőek el: 00 44 20 3938 0862
? Hol találom a Bwin ügyfélszolgálat e-mail címét?
Ezt külön nem írják ki, hanem a Súgó & Kapcsolat menütérkép alatt tudod kiválasztani, hogy Facebookon, Twitteren vagy e-mailben szeretnéd-e velük a kapcsolatot felvenni.
? Elfelejtettem a felhasználónevemet - mit tehetek?
Vedd fel minél hamarabb a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése