Üdvözöljük a sportfogadás iskolájában: A fogadás művészetének elsajátítása

Hosszútávú fogadás
Hosszútávú fogadás

A hosszútávú fogadások egy speciális típusát alkotják az online sportfogadás világában elterjedt fogadási módoknak. Tény, hogy hazánkban, Magyarorsz&a..

Trixie (4 fogadás)
Trixie (4 fogadás)

Amennyiben szeretnél váltani egy nem teljesen szokványos fogadási típusra, akkor érdemes lehet kipróbálnod a Trixie fogadás területét. A hagyományos kötésekből összeállított fogadószelcényeken túl az online fogadás világában számos lehetőséged van kite..

Heinz (57 fogadás)
Heinz (57 fogadás)

Üdvözlünk a nagypályások között! Ha az egyszerű fogadások, kombik és gyűjtők világánál valami többre és izgalmasabbra vágysz, akkor az olyan rendszer fogadá..

Lucky 31 fogadás
Lucky 31 fogadás

Az elmúlt évek alatt, hazánk határain túl a rendszer fogadások – vagy más néven system betek – rendkívül népszerűvé váltak az internetes sportfogadás rajongók körében. Viszont a magyarországi sportfogadók jelentős része még nem csak is hallott az ilyen tí..

Canadian (26 fogadás)
Canadian (26 fogadás)

A külföldi fogadóoldalak látogatói előbb-utóbb találkozni fognak olyan egzotikus hangzású ajánlatokkal, mint a System Canadian, a Super Yankee, vagy a Lucky 31. A példaként soroltak mind rendszer fogadások, amik egymástól nem sokban különböznek, sőt, a ha..