Üdvözöljük a sportfogadás iskolájában: A fogadás művészetének elsajátítása

Goliath (247 fogadás)
Goliath (247 fogadás)

A sportfogadás oldalak, online bukmékerek felhozatalában manapság már többféle, úgynevezett system (fogadási-rendszer) típusú fogadási mód is található a hagyományos single betek és gyűjtő fogadások mellett. A system fogadások között vannak kisebb, közepe..

Super Heinz (120 fogadás)
Super Heinz (120 fogadás)

A Heinz fogadási mód egyike az úgynevezett rendszer (system fogadásoknak), amelyek gyakorlatilag az összes neves fogadóirodánál a játékosok rendelkezésére állnak. A Heinz-nek kétféle változata van: a „normál”, és a Super Heinz fogadás. Ebben a cikkben az ..

Mi az a Spread fogadás
Mi az a Spread fogadás

Manapság a hagyományos fogadási módok mellett sok más egyéb, speciális fogadási típust is rendszeresen alkalmaznak a játékosok az online sportfogadás világáb..

Háromesélyes fogadás
Háromesélyes fogadás

A háromesélyes fogadási mód, vagy más néven az 1X2 típusú fogadás egyike azoknak, amelyek igencsak közkedveltek a magyarországi Tippmix-rajongók és az online fogad&oa..

Fogadás szögletekre
Fogadás szögletekre

A sportfogadásnak többfajta iskolája létezik. De van egy olyan, kevesek által alkalmazott stratégia, ami mégis eredményesen alkalmazható, ha kiismered a trükkjeit. A neve: szöglet foga..