Üdvözöljük a sportfogadás iskolájában: A fogadás művészetének elsajátítása

A Lucky 15 fogadás
A Lucky 15 fogadás

Ha a lucky 15  fogadás érdekel, akkor alighanem haladó szinten szeretnéd űzni a sportfogadást. Biztos túl vagy már számos egyszerű fogadáson, tettél már gyűjtőfogadásokat is, és most azon vagy, hogy a tudásod és a tapasztalatod minél jobb hatásfokkal..

Yankee (11 fogadás)
Yankee (11 fogadás)

A sportfogadási berkekben többfajta szemlélet is uralkodik: legyél veszteségminimalizáló, legyél nyereségfelhalmozó. Van, aki a sok kicsire hajt, és akad, aki az egyszeri nagy összegű tétek híve. Létezik viszont egy olyan módszer, ami sikerrel alkalmazha..

Super Yankee (26 fogadás)
Super Yankee (26 fogadás)

Ez a cikkünk egy Super Yankee fogadási útmutató. A Super Yankee és a hozzá hasonló rendszer fogadások a haladó sportfogadók választása. A Super Yankee fogadás l&eacu..

Patent (7 fogadás)
Patent (7 fogadás)

Ennek a cikknek a célja, hogy megismertessünk az egyik leggyakrabban használt system típusú összetett fogadási móddal, a Patent fogadással, amit a profi sportfogadók is előszeretettel a..

Banker fogadás
Banker fogadás

Annak köszönhetően, hogy az online bukmékerek a magyarországi piacon is jelen vannak, a hagyományos fogadásokon kívül számos egyéb, „spéci” fogadás mód is el&..