Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az ismertetőt

Melbet Mobil Alkalmazás

A következőkben a Melbet bukméker okos-telefonos elérhetőségeiről olvashat egy teljeskörű útmutatót

Android App

 • ENG, RUS

 • 22.9 Mb

 • 7 / 10

Apple iOS

 • ENG, RUS

 • 93.7 Mb

 • 8 / 10

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén!

Melbet Alkalmazás

A Melbet Mobil Android és iOS verzióinak áttekintése

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet lépésről lépésre telepíteni a Melbet alkalmazásokat, majd megvizsgáljuk azok használhatóságát.

melbet mobilMobiltelefonon keresztül háromféle módon érhetjük el a Melbet bukmékert:

 • Mobil barát weboldal
 • iOS App
 • .apk Android App

Funkcionalitásukat tekintve mindhárom verzió közel azonos, a natív verziók azonban számos plusz navigációs és statisztikai funkciót kínálnak, melyek némileg megkönnyítik a használatukat. Nem is beszélve a különféle értesítésekről, amelyek kifejezetten az alkalmazás-alapú verziók sajátjai.

Hol szerezhető be a Melbet App?

A mobilbarát web-hely alsó szekciójában található egy homokszínű, “Mobil alkalmazások” gomb, melyre rákattintva megjelennek azok a speciális linkek, melyekről elérhetjük a .apk fájlt, illetve az App Store telepítő lehetőségeit. De nézzük is át pontosan, hogyan történik a letöltés Melbet alkalmazás beszerzése esetén.

Hogyan telepítheti a Melbet Android App-ot?

Érintse meg a levélzöld színű „Alkalmazás Letöltése Android-ra” gombot.

Fogadja el a telepítés lehetőségét.

Keresse meg az alkalmazásfájlt a böngésző „Letöltések” rekeszében.

Elképzelhető, hogy felugrik egy ablak, amely azt kéri, hogy engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó programok telepítését. Amennyiben ez történik, úgy lépjen a telefon beállítás menüjébe, és nyomjon rá az „Ismeretlen források engedélyezése” gombra.

Ha mindezzel megvan, indítsa el a “Melbet alkalmazás Android-ra” .apk fájlt, és már meg is nyílik a telefonján a Melbet Android alkalmazás.

Hogyan telepítheti a Melbet iOS alkalmazást?

Megjegyzés: A következőkben a Melbet fogadási oldalán hivatalosan közzétett utasításait fogjuk bemutatni, az ott megtalálható képernyőfotók segítségével.

Lépjen be az App Store-ba.

A kezdőlapon, a jobb felső sarokban, kattintson az Apple ID-ját ábrázoló kör alakú ikonra.

Kattintson újra a fiókjára a felső sorban.

Válassza az Ország / régió beállítást.

Érintse meg az Ország vagy régió módosítása sort.

Görgessen le és válassza ki Ciprus-t a lehetőségek közül.

Fogadja el a feltételeket.

A fizetési módnál válassza a Nincs lehetőséget, majd írja be a következő számlázási címet:

Utca: Georgiou
Irányítószám: 0450
Város város; Limassol
Telefon: 950001

Ezzel a művelettel megváltoztatta az Apple ID-jához kapcsolt országot, azaz már nem a magyar App Store választékában keres. Írja be a keresőbe, hogy Melbet, válassza ki a legelső app-ot, majd indítsa el a “Melbet alkalmazás iOS-re” letöltését.

Ha a letöltés után megjelenő ismerős bélyegképre kattint, már meg is nyílik a Melbet iOS alkalmazás.

Melbet iOS/Android alkalmazás és az asztali gépes elérés: Előnyök, hátrányok

A mobilalkalmazásokat olyan praktikus elemekkel toldották meg, mint például az, hogy a statisztikákat érthetőbb és sokrétűbb módon mutatják be, vagy hogy az előnyben részesített piacok rögzíthetőek az oldal tetejére.

Sőt olyan értesítéseket is be lehet állítani az élő játékban zajló konkrét eseményekkel kapcsolatban, amelyek jelzik például a piros lapokat, a büntetéseket, vagy az eredmények változásait.

Ráadásul a statisztikai adatok konkrét kategóriákra bonthatók az alkalmazásban, úgy mint: felállás, fej-fej, mérkőzés összefoglalása időbeosztás vagy kifejezetten játékosok szerint, ezek a finomságok pedig mind-mind egyaránt javítják a játékélményt, illetve növelik az elemzési lehetőségeket, főleg az elég hektikus asztali verzióhoz képest.

Egyes kaszinó-játékok szintén kezelhetőbbek az alkalmazásban, mint a mobil barát felületen. Ezen felül pedig az alkalmazás menüje könnyen is módosítható.

Például személyre szabhatjuk az oldalt, elrejthetjük a számunkra kevésbé érdekes rekeszeket, és kiemelhetjük azokat, amelyekre valóban koncentrálni szeretnénk.

Amiről pedig még nem árt szót ejteni, hogy a web-helynek van egy úgynevezett Melbet Lite verziója, és az bizony valami olyasmit tud, amiről manapság sok bukméker megfeledkezik, ugyanis a Melbet Lite játéklehetőséget biztosít azon felhasználók számra is, akik valamiért csak gyenge hálózati kapcsolattal rendelkeznek.

Mindezek alapján úgy gondoljuk, hogy ha a mobilja és a hálózati kapcsolata alkalmas az applikációk kezelésére, akkor egész remek többletfunkciókkal lehet gazdagabb általuk, ám ha nem, még akkor is ott a remekül kezelhető mobilbarát felület, ami közel azonos játékélményt nyújt.

Használhatóság

Amikor a legelső alkalommal lép be az alkalmazásba, egy ötlépcsős útmutató fogadja, amely elmagyarázza a platform alapfunkcióit, amiről általánosságban elmondható, hogy rendkívül intuitív módon navigálja a felhasználót, mindennemű akadozás vagy összeomlás nélkül.

A bejelentkezés menete

Mobil alkalmazások esetén nyomja meg a Menü > Hitelesítés vagy Bejelentkezés lehetőséget, majd írja be az e-mail címét, az azonosító számát, vagy a telefonszámát az első sorba, a másodikba pedig a jelszavát.

Ha netalántán elfelejtette a jelszavát, akkor sincs veszve minden, hiszen csak annyit, kell tennie, hogy megnyomja az „Elfelejtett jelszó?” gombot, majd a megadott adatainak segítségével könnyedén igényelhet egy új jelszót.

Melbet Sportág választék

A támogatott sport-, és eSport tevékenységekben a Melbet kifejezetten kitűnik a tömegből, és a mobilalkalmazások sem szenvednek ezekben a kategóriákban semmilyen hátrányt.

A Melbet sportfogadási palettája több, mint száz, független szakaszt foglal magában: a futballtól, a szumóig, a CS GO-tól, a szimulált krikettig. A Melbet-nél valóban nagy súlyt fektetnek a virtuális sportok elérhetőségeinek fejlesztésére.

Mint általában, a Melbet-nél is beállíthatóak halmozott-, automatikus-, vagy egyszeri fogadások.

A fogadási szelvényen kívül pedig a tétek más módokon is nyomon követhetőek a “Követés” parancsikon használatával.

Érdemes egy pillantást vetni a Melbet nyereményjáték-generátorára is, amely a következők alapján állítja össze a játékot:

 1. Tét
 2. Kívánatos nyeremények
 3. Időkorlát
 4. Fogadás típusa
 5. Sport
 6. Eredménytípusok

Ha mindezeket megadja, már kész is a személyre szabott szelvénye!

Melbet Élő fogadás

Az élő közvetítések talán a legfontosabb elemei a Melbet bukmékernek, azokon belül is leginkább az eSport-okra koncentrál, noha a video lejátszóban nem állnak rendelkezésre minőségi beállítások, és az eredeti “streaming” platformra sem irányít át az oldal.

Ennek ellenére a rendszer gyorsan frissít és jól követi a statisztikákat. Időnként még élő szöveges kommentárok is elérhetőek, bár érdekes módon pillanatnyilag csak orosz nyelven.

Melbet fizetési opciók

A befizetés minimális összege 1 $, a kifizetésé pedig 1,5 $. Szerencsére a Melbet nem számít fel semmiféle extra díjat.

Mind a befizetések, mind pedig a készpénzfelvételek egyaránt könnyedén végrehajthatóak a mobilalkalmazáson-, vagy a webhelyen keresztül. Csak annyi a dolga, hogy a “Menü” elemre kattintva kiválasztja a “Pénztárca” ikont, vagy a “+” jelet, és már láthatóvá is válik, hogy 34 különféle fizetési mód közül választhat, beleértve egy sor népszerű kriptovalutát is.

A kifizetés funkció is ugyanilyen egyszerűen elérhető, néhány nem támogatott kifizetési mód kivételével.

A Melbet – és talán minden más fogadóiroda is – azt szereti a legjobb, ha ugyanazzal a metódussal hajtja végre a befizetést, mint ahogyan később a kifizetéseket is várja. Ellenkező esetben bizony fennáll a tranzakciók törlésének kockázata(!).

Melbet Ügyfélszolgálat

A Melbet ügyfélszolgálata négy pilléren alapszik:

 • Élő csevegés
 • Visszahívás kérése
 • E-mail
 • Telefon

A tesztek alatt számunkra a leggyorsabb elérési módnak a közvetlen telefonhívás bizonyult. Élő csevegés esetében sajnos azt tapasztaltuk, hogy 30 percet, sőt akár egy órát is várnunk kellett a válaszra, úgyhogy ha a kérdése vagy a problémája sürgős, az a legjobb ha tárcsázza a Melbet ingyenes forró drótját.

Összegzés

A Melbet mobilalkalmazások vizsgálata után egyöntetűen úgy gondoljuk, hogy összességében pozitívak a tapasztalataink, mindössze néhány apróbb problémán kívül, mint mondjuk az imént említett lassú élő csevegés, vagy egyes kifizetési nehézségek.

Korlátozások

Lassú élő csevegési válaszok (átlagosan ~ 45 perc)

Ugyanazon fizetési rendszer használatának fontossága

Úgyhogy, ha azon vacillálna, hogy letöltse-e a mobil alkamazások valamelyikét, vagy inkább maradjon az asztali lehetőségnél, mi a magunk részéről arra bátorítanánk, hogy nyugodtan próbálja meg a letöltést, majd élvezze a zökkenőmentes telefonos játékot.

Noha jelen állás szerint nem ajánljuk a MELbet látogatását Magyarországról, a mobilalkalmazások tesztjét azért elvégeztük. E téren nincs is az oldallal probléma. A MELbet app Androidon és iOS-en is zökkenőmentesen fut, és a böngészős verziók minden funkciót elérhetővé teszi mobilkészülékről. Sőt, mobilon néhány extra funkcót is kapott, több a személyre szabási és értesítési lehetőség. a MELbet Lite internetszegény környezetre jelent megoldást. A natív appok a gyenge pontokon osztoznak a többi változattal, vagyis lassú az ügyfélszolgálat, korlátozottak a fizetési módok.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

Összegzés:

7.8/10

Melbet GYIK

? Van-e mobil-specifikus bónusz?
Pillanatnyilag nincs, de a bónuszok havonta frissülnek, úgyhogy érdemes figyelemmel kísérni a felbukkanásukat.
? Kínál a Melbet élő streaming szolgáltatásokat a mobil alkalmazások számára?
Futnak bizonyos, a PlayZone, vagy a Twitch platformok által üzemeltetett streaming-ek, de elég kényelmetlen, hogy nem állítható a videók minősége, vagy hogy nem léphetünk át az eredeti platformra. Bízunk benne, hogy ez a funkció hamarosan javulni fog.

? Mennyire könnyű pénzt befizetni vagy kivenni az alkalmazásokban?
A pénz ki-, és befizetés ugyanolyan egyszerű, mint az asztali platform esetében, csak annyit kell tennie, hogy az egyenlegszámláló közelében található pénztárcára kattint, majd kiválasztja a “befizetés”, illetve a “kifizetés” opciót, és kitölti a kért adatokat.
? Hol találok Melbet promóciókat az alkalmazásokban?
A legújabb promóciók mindig megjelennek a kezdőlapon. Ahhoz azonban, hogy átfogó információt kapjon a Melbet bónuszokról, be kell lépnie a Menü > Események > Bónuszok, vagy a Menü > Promo oldalakra, ahol aztán megtalálja az éppen aktuális promóciók teljes listáját.
? Hol találok .apk fájlokat iOS-hez vagy Android-hoz?
Apple iOS eszközök esetén kövesse az App Store lakóhelyének megváltoztatásával kapcsolatos utasításokat, majd keresse ki az alkalmazást úgy, ahogy ezt feljebb részletesen leírtuk, majd indítsa el a letöltést!

Android-os Melbet .apk-hoz pedig keresse fel a hivatalos weboldalt mobilon, és görgessen az Android lehetőséghez (fényes gomb). Az .apk fájl telepítése azonnal el fog indulni. De mint ahogyan arról már fentebb szóltunk, előfordulhat, hogy a beállításokban meg kell erősítenie, hogy az alkalmazás forrása az Ön számára megbízható.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

István P.

István P.

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

pszaboistvan@yahoo.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése