Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

Melbet sportfogadás - magyar alternatív link

7.9/10

Előnyök:

 • Kifejezetten előnyös oddsok az élő fogadásokra

 • Már 450 Ft-os befizetéshez is jár az üdvözlő bónusz

 • Nincsen tranzakciós díj a kifizetésekhez

 • E-sportok nagy választéka

Kifizetések:

VISA MasterCard Neteller Banki átutalással BitCoin
Összeset

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  7

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  8

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  7

 • Fizetési lehetőségek

  9

 • Támogatás

  7

Melbet sportfogadás platform

7/10

A MELbet fogadóiroda mindössze 8 éve van jelen a piacon, de ez idő alatt rengeteget tett azért, hogy nevet szerezzen magának az online bukmékerek között.

Az oldal magas oddsokkal, komoly livestream-szolgáltatással és színvonalas megjelenéssel csábítja a játékosokat.

A MELBet Magyarország területéről is elérhető oldala tökéletesen tud magyarul! Ez a barátságos hangulatú oldal szinte kedvet csinál ahhoz, hogy fogadjunk!

Előnyök

Korlátozások

100%-os bónusz az első befizetésre

Remek oddsok a piac többi szereplőjéhez képest

Különleges fogadások széles választéka (pl. Worms játék, World of Tanks, e-kézilabda)

Livestream az élő fogadási lehetőségek mellé

Esélyek

8/10

A MELbet magyar változatát főleg akkor fogod élvezni, ha kifejezetten az élő fogadásokra specializálódtál.

Ha az ember szemfüles és megelőzi az oldal oddsmakereit, akkor könnyedén lecsaphat a legjobb lehetőségekre. Ezek azonban pár perc alatt is tűnhetnek, hiszen a bukik állítanak a számokon.

Az oddsok általában egy kicsit magasabbak, mint a versenytársaknál. A kevésbé frekventált sportokban, például a tollas- vagy gyeplabdában egészen magas marginokkal számolhatsz.

Nagy előny, hogy egészen rendkívüli piacokon is lehetőséged nyílik fogadni, vannak hendikepes sportok is, és még a marginális sportágak esetében is sokféle lehetőségből válogathatsz.

Fogadási margin

Labdarúgás

4.6%

Tenisz

4.8%

Jégkorong

5.6%

Kosárlabda

4.3%

Baseball

4%

Cricket

4.9%

Átlagos fogadási margin:

4.7%

Melbet mobil

8/10

Ha telepítendő bukméker appot kellene ajánlanunk, a MELbet Sportfogadás letöltés tuti, hogy szerepelne a listán. Nagyon szép grafikát, jó megjelenést és alacsony erőforrás-igényt kapunk, egy praktikus és gyors alkalmazásban.
fogadóirodá melbet mobil

Ennek a használatát egy kicsit szokni kell, de ez csak azért van, mert akkora kínálatot már tényleg nagyon nehéz egy aprócska képernyőre összezsúfolni.

Nem csak a MELbet Magyar mobil app jelenti az egyetlen lehetőséget a mobil játékra, a bukmékernek mobil site-ja is van.

Ennek az összes funkciója megegyezik a weboldaléval, tehát nem egy egyszerűsített, csupán egy mobilra is tökéletesen optimalizált változatot kapsz.

A MELbet mobilos használata mellett szól az is, hogy könnyedén átjuthatsz a MELbet kaszinó részébe is, sőt, gyors játékokat külön bejelentkezés nélkül is indíthatsz.

Ha tehát csak egy kicsit élvezni szeretnéd a játékot, de nincs időd hosszan gondolkozni a taktikán, pár perc alatt próbára teheted a szerencsédet, például egy nyerőgép segítségével.

Melbet bonusz

9/10

MELbet bónuszok közül az egyik legnagylelkűbb az üdvözlő bónusz: ez 100%-os bónuszt jelent az első befizetés után. Ahhoz, hogy ezt a bónuszt igazán jól ki tudd használni, érdemes magasabb összegben gondolkozni.

A minimum befizetés a számlára 450 Ft, ebben az esetben azonban csak 450 Ft bónuszt kaphatsz.
melbet fogadóirodá bónuszok és promóciók
Az üdvözlő bónuszhoz 5x-ös megforgatási kötelezettség tartozik. Ez azt jelenti, hogy 5 alkalommal kell legalább 3 eseményből álló kombinált gyűjtő-fogadást kötni, amelyek során az összes kimenetel szorzójának legalább 1,4-nek kell lennie. Sok más szolgáltatónál ez a szám 1,5.

A regisztráció során számos MELbet bónuszkód is megadható.

Ezekben az esetekben is érdemes utánanézni a megforgatási követelményeknek, így biztosan nem maradsz le a legjobb ajánlatokról.

Sportág választék

8/10

MELbet fogadást szinte bármire köthetsz!

Nem csak a klasszikus sportok szerepelnek a listán. Fogadásokat lehet kötni egészen különleges sportágak, például floorball- vagy gyeplabdameccsekre is, amiknél ráadásul többféle piac is elérhető.

A MELbet sportfogadási kínálata nem szűkölködik E-sportokban sem. Itt akár a Counter-Strike vagy az Angry Birds-játékokra is köthetsz fogadást! Ezeken kívül fogadhatsz még TV-játékokra, választások végkimenetelére vagy más politikai eseményekre is.

A fogadólap viszonylag könnyen használható, a kombi fogadások és rendszer jellegű fogadások (több egyszeri fogadás, ahol nem kell mindnek bejönnie) is egyszerűen kivitelezhetők.

A magyar nyelvű kezelőfelület miatt kezdők is viszonylag jól boldogulnak majd.

Megbízhatóság és biztonság

7/10

A MELbet Magyarország területéről közvetlenül is elérhető, nincs szükség alternatív linkre vagy VPN használatára. Az oldal rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, az adatok egy 128 bites titkosítással ellátott csatornán áramlanak.

A webhely tulajdonosa a Cipruson bejegyzett Tutika Ltd. A platformot a Curacaón engedélyezett Billing Pelican Ltd. üzemelteti. Sajnos arról nincs adat, hogy a működést ellenőrzi-e harmadik félfelügyelőszervezet.
fogadóirodá melbet Megbízhatóság és biztonság
Ha már a biztonságról van szó, meg kell jegyezni, hogy számos kriptovalutát is elfogadó szolgáltató nem szívesen regisztrál önellenőrző testületekbe.

A kriptofogadás még kiforratlan, így könnyen lehet, hogy kétértelmű vagy nehezen betartható szabályokba fut bele a bukméker iroda. Ez önmagában még nem jelenti azt, hogy a rendszer nem megbízható.

Az interneten terjedő MELbet vélemények általában pozitív kicsengésűek, ami annak a jele, hogy a felhasználók többsége megbízhatónak tartja ezt a platformot.

Természetesen itt sem hiányozhatnak a biztonsági megoldások. 18 éves kor alatt nem lehet regisztrálni. Aki úgy érzi, túlzásba vitte a szerencsejátékot, azt is megteheti, hogy kitiltatja magát a kaszinóból.

Melbet fizetési opciók

9/10

Befizetések

MELbet befizetések indításához legalább 450 Ft-nyi valutát kell elutalnod a regisztrált fiókod egyenlegére. Bitcoinban vagy másismertebb kriptovalutában is befizethetsz.

Arra is van mód, hogy valamelyik fizetési szolgáltató, például a Neteller, az EcoPayz vagy a Payeer rendszerén keresztül intézed el az utalást.

És persze van a Visa és Mastercard befizetés és közvetlen banki átutalás is. A fizetési mód kiválasztásánál azt is érdemes megnézni, melyik szolgáltató kínálja a legjobb valutaátváltási árfolyamokat.

Kifizetések

A MELbet kifizetések minden olyan számlára indíthatók, amelyről befizetést is tehetsz.

A pénzkifizetés mentes a tranzakciós díjaktól, a MELbet a kifizetésnél külön nem számol fel pénzt. Sajnos azonban néhány napot várnod kell, amíg a pénz megérkezik a számládra, viszont befizetésnél az összeg azonnal megjelenik az egyenlegeden.

Befizetési idő
Befizetési idő
Kifizetési idő
Kifizetési idő
Alkalom
Alkalom
Idő
Idő
Díj
Díj
Alkalom
Alkalom
Idő
Idő
Díj
Díj
VISA
4.50 FtInstant09 Ft1 perc és 7 nap között0
MasterCard
4.50 FtInstant09 Ft1 perc és 7 nap között0
Neteller
4.50 FtInstant09 Ft15 perc0
Banki átutalással
4.50 FtInstant09 Ft15 perc0

Támogatás

7/10

A MELbet kapcsolat sajnos kissé nehézkesen működik, mert jelenleg még nincsenek magyar nyelvű chat operátoraik.
fogadóirodá melbet Támogatás
Annak, aki nem beszél idegen nyelven, az e-mail jelenthet jó megoldást. Az élő chat a nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhető. A gyors válaszokat akár valamilyen fordítóprogrammal is lehet értelmezni.

Az oldalhoz több tematikus e-mail cím és telefonszám is tartozik, igaz, sajnos a hívások esetében borsós percdíjakkal kell számolni. Ha probléma merül fel, érdemes inkább valamelyik elektronikus csatornát választani.

Az oldal GYIK részén érthető nyelvezettel megfogalmazott leírásokat találsz. Érdemes itt próbálkozni a válaszok keresgélésével, mielőtt az ügyfélszolgálathoz fordulsz.

Telefon
+7 804-333-72-91
E-mail
info-en@melbet.org
Élő chat
Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási időazonnali1 óraazonnali

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve: 19.10.2020

Összegzés

7.9/10

A MELbet vélemények többségében nagyon pozitívak.

Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy itt nagyon jedvezőek az oddsok és csábítóak a bónuszok is.

A MELbet igen széles kínálatot ajánl a különböző fogadásokból.

Ha például e-sport játékokat keresel, vagy felfedezőutat tennél a kevésbé mainstream sportok világába, akkor a MELbeten érdemes körülnézned!

Korlátozások

Nehezen elérhető az ügyfélszolgálat, és sajnos nem is beszél magyarul. Szerencsére az oldal súgója ezért valamelyest kompenzál

A belépési bónuszt kombinált fogadással kell megforgatni. Cserébe viszont kedvezőek a szorzók

Az élő és multi-élő fogadás a MELbet egyik legjobban kidolgozott funkciója, rengeteg meccsen fogadhatsz ebben a formában.

Ha jól ismersz egy sportágat, érdemes élni ezzel a lehetőséggel. Ha gyorsabb vagy a bukiknál, egy jó megérzés busás hasznot hozhat!

A MELbet Sportfogadás nagyon sokféle fizetési lehetőséget kínál. Az egyik legnagyobb újítás, hogy már lehet kriptovalutákkal is fogadni.

Itt nem csak Bitcoint, de számos más ismertebb kriptovalutát is elfogadnak.

Összegzés:

7.9/10

Melbet GYIK

? Mennyi időbe telik a MELbet kifizetés?
A MELbet kifizetések átlagosan 2-5 nap alatt érkeznek meg a választott számlára. Kifizetést bármilyen számlára, például Neteller-fiókra is kérhetsz. Fontos, hogy a kifizetések előtt tisztában legyél az esetleges valutaváltás költségeivel. A MELbet nem számol fel külön tranzakciós díjat a kifizetésre.
? Kell igazolni a személyazonosságomat MELbet kifizetés előtt?
A MELbet fogadóiroda biztonsági okokból kérheti, hogy mutasd be a személyi azonosító irataid másolatát. Erre biztonsági szempontok miatt van szükség. A rendszer azonban sosem kéri a jelszavadat, e-mailben pedig sosem kéri fizetési adatok megadását!
? Lehet-e a meccs előtti fogadásokat kombinálni az élő eredményekkel?
Igen, a MELbet ilyen szempontból rugalmas. A fogadási lap megmutatja, hogy az általad választott kombinációk elérhetők-e.
? Hogyan szerezhetek MELbet bónuszkódokat?
MELbet bónusz kódokat általában egy partnerük szokott ajánlani. Ilyen lehet például valamelyik fizetési szolgáltató. Magazin-előfizetések hez, játékokhoz is járhat MELbet kód. Az ilyen kódokat a regisztrációkor tudod beváltani.
? Mekkora a maximális tét a MELbeten?
A maximális tét mindig az adott játékra, kombinációra vonatkozó maximális nyeremény összegétől függ.Melbet Vélemények

Értékelés a játékosok által

alapján 2 értékelések

7.7 / 10

Megbízhatóság

7.5/10

Sor az előzetes meccsen

7/10

Esélyek

7.5/10

Sor az élőben

8.5/10

Kivétek

7.3/10

Támogatás

8.8/10

Bónuszok és promóciók

7/10

Mobil

7.8/10

Németh Dániel

Többet fogadok, mint €1000

7.5 / 10

Kifejezetten az erős élő játék+élő közvetítés lehetőségek miatt választottam a Melbet Magyarország sportfogadási oldalt, és szerintem magyarországon ezekhez nincs is jobb. És különösen azért, mert a legtöbb fogadást egy nem éppen új mobilon kötöm, mégis minden frankón működik. Nekem csak a magyar diszpécser hiányzik, de amúgy ok az oldal.

Persze majd a belépő bónuszomat addig kombinálom, amíg nem nyerek vele semmit. Inkább megyek oda, ahol tényleg ér valamit a bónusz.

Szabó Gábor

Többet fogadok, mint €100

8.6 / 10

Counter-Strike! A legkirályabb játék!!! Itt a legjobb odds-okkal!!!

Én egyáltalán nem vagyok elájulva a mobilos app-tól!

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Visszajelzés küldése regisztrálnia kell

Általános információ
Képernyőképek