Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

Melbet Magyar Vélemények

7.6/10

Előnyök:

 • Előnyös oddsok élő fogadásokra

 • Üdvözlőbónusz már 450 Ft-tól

 • Nincsenek tranzakciós díjak

 • E-sportok nagy választéka

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással NETELLER Mastercard Bitсoin Apple Pay Google Pay AstroPay

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  9

 • Esélyek

  6

 • Mobil

  8

 • Használhatóság

  7

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  7

 • Fizetési lehetőségek

  9

 • Támogatás

  7

MELbet alternatív linkek és elérése

Mára már szerencsére a magyar nyelvű tartalmakat is kínáló külföldi fogadóoldalakból is bőséges a választék. A MELbet szintén egy olyan biztonságos választás, aminek az eléréséhez és a regisztrációhoz, na meg a biztonságos játékhoz sem alternatív linkre, sem VPN-re nem lesz szükséged (ez utóbbit nem is ajánljuk senkinek). Ha hazai IP-címről fellépsz az angol nyelvű főoldalra, a jobb felső sarokban, a kis zászlócskák között a nyelv átállításával máris megnyílik a magyar változata!

Az egyetlen piros zászló, hogy az oldalt üzemeltető cég Curaçao-on, az EU-s joghatóságon kívül eső Holland Antillákon van bejegyezve, míg a tulajdonos Cipruson. Ez nem feltétlenül befolyásolja a megbízhatóságot, hiszen a külföldi fogadóirodák között nagy verseny van a magyar játékosokért is, néhány nyilvános negatív értékelés pedig nagy kárt tud okozni egy bukméker renoméjának.

Ami a külföldi sportfogadás és szerencsejáték törvényességét illeti, az ilyen oldalak évek óta nem vegzálják a hazai hatóságok, ezért lett is olyan sok a magyar tartalmakat is kínálókból.

Melbet alternatív link

Bónuszok és promóciók

9 / 10

MELbet bónuszok közül az egyik legnagylelkűbb az üdvözlő bónusz: ez 100%-os bónuszt jelent az első befizetés után. Ahhoz, hogy ezt a bónuszt igazán jól ki tudd használni, érdemes magasabb összegben gondolkozni.

A minimum befizetés a számlára 450 Ft, ebben az esetben azonban csak 450 Ft bónuszt kaphatsz.

Az üdvözlő bónuszhoz 5x-ös megforgatási kötelezettség tartozik. Ez azt jelenti, hogy 5 alkalommal kell legalább 3 eseményből álló kombinált gyűjtő-fogadást kötni, amelyek során az összes kimenetel szorzójának legalább 1,4-nek kell lennie. Sok más szolgáltatónál ez a szám 1,5.

A regisztráció során számos MELbet bónuszkód is megadható.

Ezekben az esetekben is érdemes utánanézni a megforgatási követelményeknek, így biztosan nem maradsz le a legjobb ajánlatokról.

Esélyek

6 / 10

A MELbet magyar változatát főleg akkor fogod élvezni, ha kifejezetten az élő fogadásokra specializálódtál.

Ha az ember szemfüles és megelőzi az oldal oddsmakereit, akkor könnyedén lecsaphat a legjobb lehetőségekre. Ezek azonban pár perc alatt is tűnhetnek, hiszen a bukik állítanak a számokon.

Az oddsok általában egy kicsit magasabbak, mint a versenytársaknál. A kevésbé frekventált sportokban, például a tollas- vagy gyeplabdában egészen magas marginokkal számolhatsz.

Nagy előny, hogy egészen rendkívüli piacokon is lehetőséged nyílik fogadni, vannak hendikepes sportok is, és még a marginális sportágak esetében is sokféle lehetőségből válogathatsz.

Fogadási margin

 • Baseball

  Baseball

  4%

 • Cricket

  Cricket

  4.9%

 • Jégkorong

  Jégkorong

  5.6%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  4.3%

 • Labdarúgás

  Labdarúgás

  4.59%

 • Tenisz

  Tenisz

  4.8%

Átlagos fogadási margin: 4.7%

Mobil

8 / 10

Ha telepítendő bukméker appot kellene ajánlanunk, a MELbet Sportfogadás letöltés tuti, hogy szerepelne a listán. Nagyon szép grafikát, jó megjelenést és alacsony erőforrás-igényt kapunk, egy praktikus és gyors alkalmazásban.

Ennek a használatát egy kicsit szokni kell, de ez csak azért van, mert akkora kínálatot már tényleg nagyon nehéz egy aprócska képernyőre összezsúfolni.

Nem csak a MELbet Magyar mobil app jelenti az egyetlen lehetőséget a mobil játékra, a bukmékernek mobil site-ja is van.

Ennek az összes funkciója megegyezik a weboldaléval, tehát nem egy egyszerűsített, csupán egy mobilra is tökéletesen optimalizált változatot kapsz.

A MELbet mobilos használata mellett szól az is, hogy könnyedén átjuthatsz a MELbet kaszinó részébe is, sőt, gyors játékokat külön bejelentkezés nélkül is indíthatsz.

Ha tehát csak egy kicsit élvezni szeretnéd a játékot, de nincs időd hosszan gondolkozni a taktikán, pár perc alatt próbára teheted a szerencsédet, például egy nyerőgép segítségével.

Játszhatsz iPhone appal

iPhone appal

Több

Játszhatsz Android appal

Android appal

Több

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több

Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság

7 / 10

A MELbet fogadóiroda mindössze 8 éve van jelen a piacon, de ez idő alatt rengeteget tett azért, hogy nevet szerezzen magának az online bukmékerek között.

Az oldal magas oddsokkal, komoly livestream-szolgáltatással és színvonalas megjelenéssel csábítja a játékosokat.

A MELBet Magyarország területéről is elérhető oldala tökéletesen tud magyarul! Ez a barátságos hangulatú oldal szinte kedvet csinál ahhoz, hogy fogadjunk!

Előnyök

Korlátozások

A bónusz felhasználása komoly feltételekkel jár

A fogadások típusai

8 / 10

MELbet fogadást szinte bármire köthetsz!

Nem csak a klasszikus sportok szerepelnek a listán. Fogadásokat lehet kötni egészen különleges sportágak, például floorball- vagy gyeplabdameccsekre is, amiknél ráadásul többféle piac is elérhető.

A MELbet sportfogadási kínálata nem szűkölködik E-sportokban sem. Itt akár a Counter-Strike vagy az Angry Birds-játékokra is köthetsz fogadást! Ezeken kívül fogadhatsz még TV-játékokra, választások végkimenetelére vagy más politikai eseményekre is.

A fogadólap viszonylag könnyen használható, a kombi fogadások és rendszer jellegű fogadások (több egyszeri fogadás, ahol nem kell mindnek bejönnie) is egyszerűen kivitelezhetők.

A magyar nyelvű kezelőfelület miatt kezdők is viszonylag jól boldogulnak majd.

Melbet Fogadások típusai:

Megbízhatóság

7 / 10

A MELbet Magyarország területéről közvetlenül is elérhető, nincs szükség alternatív linkre vagy VPN használatára. Az oldal rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, az adatok egy 128 bites titkosítással ellátott csatornán áramlanak.

A webhely tulajdonosa a Cipruson bejegyzett Tutika Ltd. A platformot a Curacaón engedélyezett Billing Pelican Ltd. üzemelteti. Sajnos arról nincs adat, hogy a működést ellenőrzi-e harmadik félfelügyelőszervezet.

Ha már a biztonságról van szó, meg kell jegyezni, hogy számos kriptovalutát is elfogadó szolgáltató nem szívesen regisztrál önellenőrző testületekbe.

A kriptofogadás még kiforratlan, így könnyen lehet, hogy kétértelmű vagy nehezen betartható szabályokba fut bele a bukméker iroda. Ez önmagában még nem jelenti azt, hogy a rendszer nem megbízható.

Az interneten terjedő MELbet vélemények általában pozitív kicsengésűek, ami annak a jele, hogy a felhasználók többsége megbízhatónak tartja ezt a platformot.

Természetesen itt sem hiányozhatnak a biztonsági megoldások. 18 éves kor alatt nem lehet regisztrálni. Aki úgy érzi, túlzásba vitte a szerencsejátékot, azt is megteheti, hogy kitiltatja magát a kaszinóból.

Fizetési lehetőségek

9 / 10

Befizetések

MELbet befizetések indításához legalább 450 Ft-nyi valutát kell elutalnod a regisztrált fiókod egyenlegére. Bitcoinban vagy másismertebb kriptovalutában is befizethetsz.

Arra is van mód, hogy valamelyik fizetési szolgáltató, például a Neteller, az Payz vagy a Payeer rendszerén keresztül intézed el az utalást.

És persze van a Mastercard befizetés és közvetlen banki átutalás is. A fizetési mód kiválasztásánál azt is érdemes megnézni, melyik szolgáltató kínálja a legjobb valutaátváltási árfolyamokat.

Kifizetések

A MELbet kifizetések minden olyan számlára indíthatók, amelyről befizetést is tehetsz.

A pénzkifizetés mentes a tranzakciós díjaktól, a MELbet a kifizetésnél külön nem számol fel pénzt. Sajnos azonban néhány napot várnod kell, amíg a pénz megérkezik a számládra, viszont befizetésnél az összeg azonnal megjelenik az egyenlegeden.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Banki átutalással

4.50 Ft Instant 0 9 Ft 15 perc 0

NETELLER

4.50 Ft Instant 0 9 Ft 15 perc 0

Mastercard

4.50 Ft Instant 0 9 Ft 1 perc és 7 nap között 0

Támogatás

7 / 10

A MELbet kapcsolat sajnos kissé nehézkesen működik, mert jelenleg még nincsenek magyar nyelvű chat operátoraik.

Annak, aki nem beszél idegen nyelven, az e-mail jelenthet jó megoldást. Az élő chat a nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhető. A gyors válaszokat akár valamilyen fordítóprogrammal is lehet értelmezni.

Az oldalhoz több tematikus e-mail cím és telefonszám is tartozik, igaz, sajnos a hívások esetében borsós percdíjakkal kell számolni. Ha probléma merül fel, érdemes inkább valamelyik elektronikus csatornát választani.

Az oldal GYIK részén érthető nyelvezettel megfogalmazott leírásokat találsz. Érdemes itt próbálkozni a válaszok keresgélésével, mielőtt az ügyfélszolgálathoz fordulsz.

Support contacts

Telefon

+7 804-333-72-91

Email

info-en@melbet.org

Élő chat

Hozzáértés 4 / 5 3 / 5 2 / 5
Udvariasság 4 / 5 4 / 5 4 / 5
Válaszadási idő azonnali 1 óra azonnali

Összegzés

7.6 / 10

A MELbet vélemények többségében nagyon pozitívak.

Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy itt nagyon jedvezőek az oddsok és csábítóak a bónuszok is.A MELbet igen széles kínálatot ajánl a különböző fogadásokból.

Ha például e-sport játékokat keresel, vagy felfedezőutat tennél a kevésbé mainstream sportok világába, akkor a MELbeten érdemes körülnézned!

 • Korlátozások
 • Nehezen elérhető az ügyfélszolgálat, és sajnos nem is beszél magyarul. Szerencsére az oldal súgója ezért valamelyest kompenzál
 • A belépési bónuszt kombinált fogadással kell megforgatni. Cserébe viszont kedvezőek a szorzók

Az élő és multi-élő fogadás a MELbet egyik legjobban kidolgozott funkciója, rengeteg meccsen fogadhatsz ebben a formában.

Ha jól ismersz egy sportágat, érdemes élni ezzel a lehetőséggel. Ha gyorsabb vagy a bukiknál, egy jó megérzés busás hasznot hozhat!

A MELbet Sportfogadás nagyon sokféle fizetési lehetőséget kínál. Az egyik legnagyobb újítás, hogy már lehet kriptovalutákkal is fogadni.

Itt nem csak Bitcoint, de számos más ismertebb kriptovalutát is elfogadnak.

A MELbet-en minden egy helyen: magyar oldal, élő közvetítés és fogadás, magas odds-ok, e-sportok, és egy praktikus app, amiről egyetlen funkció sem maradt le! Itt kis- és nagypénzű játékosok is megtalálhatják a számításukat. Ha pedig unod a sportfogadást, két kattintásra ott vár a kaszinó!

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

?

Mennyi időbe telik a MELbet kifizetés?

A MELbet kifizetések átlagosan 2-5 nap alatt érkeznek meg a választott számlára. Kifizetést bármilyen számlára, például Neteller-fiókra is kérhetsz. Fontos, hogy a kifizetések előtt tisztában legyél az esetleges valutaváltás költségeivel. A MELbet nem számol fel külön tranzakciós díjat a kifizetésre.
?

Kell igazolni a személyazonosságomat MELbet kifizetés előtt?

A MELbet fogadóiroda biztonsági okokból kérheti, hogy mutasd be a személyi azonosító irataid másolatát. Erre biztonsági szempontok miatt van szükség. A rendszer azonban sosem kéri a jelszavadat, e-mailben pedig sosem kéri fizetési adatok megadását!
?

Lehet-e a meccs előtti fogadásokat kombinálni az élő eredményekkel?

Igen, a MELbet ilyen szempontból rugalmas. A fogadási lap megmutatja, hogy az általad választott kombinációk elérhetők-e.
?

Hogyan szerezhetek MELbet bónuszkódokat?

MELbet bónusz kódokat általában egy partnerük szokott ajánlani. Ilyen lehet például valamelyik fizetési szolgáltató. Magazin-előfizetések hez, játékokhoz is járhat MELbet kód. Az ilyen kódokat a regisztrációkor tudod beváltani.
?

Mekkora a maximális tét a MELbeten?

A maximális tét mindig az adott játékra, kombinációra vonatkozó maximális nyeremény összegétől függ.

Általános információ

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével

Melbet - vélemény a játékosoktól

betöltés...