TippmixPro fizetési módok – általános ismertető

Előnyök

 • 100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

 • Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

 • 20-féle népszerű sportág

 • Kiváló oddsok fociban és teniszben

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • PayPal
 • Banki átutalással

Ezt a véleményt frissítették:

A TippmixPro a papíralapú, klasszikus Tippmix játéknak az online változata, amit az internet hazai térnyerésének köszönhetően indított útjára a Szerencsejáték Zrt. Ez a cég 100%-ban a magyar állam tulajdonában van, és jogosult „bukméker-jellegű” sportfogadás szolgáltatás nyújtására is. Ebben a cikkben a TippmixPro webes rendszerével kapcsolatos saját tapasztalatainkat fogjuk megosztani, a jelenleg elérhető befizetési módokra és kifizetési lehetőségekre fókuszálva.

Elöljáróban viszont fontos megjegyeznünk, hogy a cikkben található információk csupán a saját véleményünket tükrözik, nem tekinthetők ajánlattételnek, és kizárólagosan tájékoztató jellegűek, így azok pontosságáért, hitelességéért semmilyen felelősséget nem áll módunkban vállalni.

Alapvető tudnivalók a fizetési módok kapcsán

A TippmixPro az Szrt. egyik termékének, a Tippmix játéknak az internetes változata. Ezért ahhoz, hogy használni tudd a játék online verzióját, először regisztrálnod kell a Szrt. webhelyén, vagy a TippmixPro weboldalán, ami a https://bet.szerencsejatek.hu/ webcímről is elérhető a megfelelő menügombra kattintva („TIPPMIXPRO” menü gomb).

A regisztrációhoz semmiképp ne használj VPN-t, vagy bármely egyéb, az IP-címed elrejtésére szolgáló szoftveres / hardveres megoldást. Fontos, hogy a regisztrációt magyarországi IP-címről végezd el!

A regisztrációs procedúra részét képezi a felhasználó azonosítása is. Ezért az online fogadóirodákkal ellentétben a TippmixPro esetében már a felhasználói fiók nyitásakor igazolnod kell a személyazonosságod (személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel vagy útlevéllel).

Emellett teljesen ki kell töltened a profilod, megadva minden személyes adatot (lakcím, születési dátum, telefonszám, stb.). Mindezeken felül pedig a lakcímedet is igazolnod kell egyből a regisztrációnál.

De szerencsére erre a célra a külföldön működtetett bukmékerekkel ellentétben a TippmixPro-nál egy magyarországi lakcímkártya is tökéletesen megfelelő lesz.

Hogyan tudok pénzt befizetni?

Amennyiben sikeres volt a felhasználói fiók nyitása a TippmixPro vagy az Szrt. webhelyén (vagy a mobilbarát webszájtján), akkor az igazi pénzes játék / online sportfogadás megkezdése előtt, értelemszerűen némi pénzt is fel kell töltened a belső egyenlegedre. Erre célra, a magyar állam tulajdonában lévő vállalatnál jelen cikk megírásakor több megoldás is a felhasználók rendelkezésére állt:

 • bankkártyás feltöltési mód (bármilyen netes vásárlásra is alkalmas bankkártyával fel tudod tölteni a számla egyenlegedet): pl. Mastercard, VISA, VISA Electron & Maestro kártyák;
 • banki átutalás (netbankon keresztül tudod megoldani az átutalást az Szrt. bankszámla-számára);
 • Ügyfélkártyás opció (virtuális szerencsekártyás feltöltés, amely online terminállal ellátott értékesítő-egységeknél használható);
 • PayPal (a népszerű e-pénztárcát használva is végrehajthatsz egyenleg feltöltéseket);
 • MCOM (m-commerce alapú fizetési mód – SMS küldésével lehetséges a használata).

TippmixPro befizetés – egyéb tudnivalók

Amennyiben banki átutalással kívánod feltölteni az egyenleged, akkor számíts rá, hogy (banktól függően) 1-4 napot is igénybe vehet, mire a pénz megjelenik a felhasználói fiókodban. A TippmixPro esetében a befizetés minimuma jelenleg 500 Ft-ban van megadva (tranzakciónként).

Maximálisan 1 millió Ft-ot fizethetsz be a rendszerbe, de kérjük, vedd figyelembe, hogy a játékos számla egyenlegeden lévő pénz összességében nem lehet több, mint 1 millió Ft.

Amennyiben a Szerencsejáték Zrt. egyik lottózójában kívánod feltölteni az egyenleged Ügyfélkártya révén, akkor a virtuális szerencsekártyán lévő számsorsnak és vonalkódnak a használatával tudod megoldani a feltöltést (a feltöltéshez a számlaazonosítódra is szükséged lesz).

Jelenleg 7-féle névértékben töltheted fel ily módon az egyenleged (3-, 5-, 10-, 15-, 25-, 50-, illetve 90 ezer Ft).

MCOM-os feltöltés esetében, ha egy adott összeget szeretnél hozzáadni az egyenlegedhez, akkor a 1756 telefonszámára kell SMS-ben beküldened a megfelelő kódot (például: FELTOLT MC 10000, FELTOLT MC 5000), amelynél a szám minden esetben a Ft-ban feltöltendő összeget jelenti.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy MCOM-os opciónál maximum csak 30 000 Ft-ot tölthetsz fel egy alkalommal (a minimum 500 Ft).

A befizetések esetében a Szrt. nem számít fel járulékos költségeket, sem jutalékot a magyar felhasználói esetében.

Hogy tudok pénzt kivenni?

A legjobb tudomásunk szerint jelenleg egyféle TippmixPro kifizetés mód érhető el a regisztrált felhasználók számára. A nyereményeidet csakis és kizárólag bankszámlaszámra tudod kiutalni. Emellett azt sem árt észbe vésned, hogy jelenleg csak forint alapú bankszámlára vehetsz ki nyereményt / indíthatsz kifizetést, és csupán olyan bankszámlára, amely magyarországi banknál van vezetve (pl. OTP).

Az viszont jó hír, hogy már 500 Ft-ot is kiutalhatsz, és a kifizetéseknél jutalék, járulékos költség az Szrt. részéről nem kerül felszámításra.

2 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

GYIK

? Használhatok később más pénznemet a számlámhoz?
Egyelőre kizárólagosan magyar forintban vezetett számlád lehet a Szrt.-nél, és a hazai valutát nem módosíthatod semmilyen külföldire (pl. USD, vagy EUR).
? Nem tudok befizetni bankkártyával, mi lehet a baj?
Egyes bankok esetében előfordulhat, hogy bizonyos korlátozásokat vezetnek be az általuk kibocsátott kártyák használata kapcsán. És ebből kifolyólag meglehet, hogy az tulajdonodban lévő kártya nem használható fel online sportfogadáshoz és / vagy szerencsejátékhoz. Abban az esetben, ha több alkalommal sem sikerült az adott kártya révén végrehajtanod a befizetést, akkor kérjük, lépj kapcsolatba a kártyát kibocsátó szolgáltatóval / bankkal.
? Miként tudok kifizetést indítani?
Ehhez először is be kell jelentkezned a desktopos vagy a mobil platformra a felhasználói adataiddal, majd ki kell választanod a „Fogadásaim / Számlám” menüben a „Kifizetések” menüpontot. Ezt követően be kell írnod a kiutalni kívánt összeget, majd a jelszavad megadása után tudod „beélesíteni” a kifizetési kérelmedet.
? Hogyan tudom törölni a kifizetési kérelmemet?
Abban az esetben, ha az általad leadott kifizetési kérelmed még nem került feldolgozásra, akkor az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel révén kérheted a leadott kifizetési kérelem törlését.
? Mit tegyek ha nem tudok belépn?
Előfordulhat, hogy nem enged be a TippmixPro. De ez általában csak olyankor esik meg, ha előre tervezett karbantartás van. Ha nem erről lenne szó, érdemes várnod egy kicsit, majd ismét próbálkozni a jelentkezéssel.

Az áttekintés szerzője

Attila Bálint

Attila Bálint

Veterán szövegíróként az elmúlt egy évben csatlakoztam a Mightytips csapatához mint olvasószerkesztő és cikkíró.

attilabalint79@gmail.com