Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

EnergyBet sportfogadás - magyar alternatív link

7.3/10

Előnyök:

 • Modern megjelenésű, mobilon is jól mutató weboldal

 • Egyszerű, gyors regisztráció

 • Különleges sportok a kínálatban, például a biatlon

 • Nagyon jó oddsok kosárlabdában és teniszben

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén!

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  7

 • Esélyek

  7

 • Mobil

  7

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  8

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  8

Az EnergyBeten sok más külföldi bukmékerhez hasonlóan akadályok nélkül és teljesen legális tudsz fogadni magyar IP-címről is.

Az egyedüli akadályt az jelentheti, hogy az értékelésünk írásának pillanatában még nem volt az oldalnak magyarítása, illetve magyar nyelven is értő ügyfélszolgálata. Az angolul vagy németül értők számára azonban ez egy kiváló, biztonságos és abszolút korrekt fogadóoldal. Alternatív linkekre az eléréséhez vagy VPN-re nem lesz szükség.

Sokan kérdezik, hogy mi a helyzet a külföldi oldalakon történő sportfogadás törvényességével. Első körben szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy az olyan bukmékernél, ami közvetlen megnyílik a böngésződből, nem lehet bajod abból, hogy Magyarországról fogadnál.

De a magyar hatóságok se fognak csak azért vegzálni, mert ilyen szolgáltatást veszel igénybe. A sportfogadás és online játékszervezés is olyan szolgáltatások, amiknek a szolgáltatási szabadsága uniós alapjog, ezért a hazai felügyelőszervek – a korábbi gyakorlatukkal szemben – néhány éve fel is szüntették a külföldi oldalak szankcionálását.

EnergyBet alternatív link

Használhatóság

7/10

Az EnergyBet magyarországi oldala még nem készült el, így ezen a platformon angol vagy német (és lengyel) nyelven lehet játszani.

Az online bukméker irodát a Probe Investments LTD üzemelteti. Ez az operátor egyébként több, mint 2,8 millió felhasználót tudhat magáénak.

Az internetes vélemények szerint az EnergyBet oldalak szuper feltételeket nyújtanak.

Előnyök

Korlátozások

Angolul vagy németül kell hozzá olvasni és ismerni a kifejezéseket

Elérése

Esélyek

7/10

Az EnergyBet magyar játékosok közötti népszerűségét leginkább annak köszönheti, hogy itt kiválóan ki lehet használni a fogadási arbitrázs nyújtotta lehetőségeket.

Ha szemfüles vagy, nagyon kedvező oddsokra bukkanhatsz, ami sokszor felülmúlják más, a régióban elérhető bukmékerek kínálatát.

Ezt leszámítva az oddsok színvonala inkább csak átlagos. A nagyobb és népszerűbb sportok között kifejezetten sok piacot találsz, viszont a kevésbé népszerű sportágakban van még hová fejlődnie a kínálatnak.

Emiatt inkább akkor jársz jól az EnergyBet sportfogadási oldalán, ha olyan rutinos játékos vagy, akinek van türelme taktikázni és követni az ajánlatokat.

Mobil

7/10

Sajnos a tesztünk idején az EnergyBet mobile app a hivatalos információk szerint még mindig fejlesztés alatt volt.

energy mobil
Viszont az EnergyBet fogadóiroda weblapja mobil böngészőben is annyira igényes, hogy simán el lehet nekik nézni ezt a hiányosságot.

Az EnergyBet letöltés hiányáért kiválóan kompenzál az, hogy az oldal alacsony erőforrás-igényű, és szépen elfut a legkisebb böngészőablakban is.

Játszhatsz iOS appal

iOS appal

Több

Játszhatsz Android appal

Android appal

Több

Játszhatsz mobil böngészővel

mobil böngészővel

Több

Bónuszok és promóciók

8/10

Az EnergyBet Magyar bónuszok láttán mi elismerően csettintettünk.

energybet bónuszok és promóciók
A belépési bónusz akár 70.000 Ft-ig is felkúszhat – ehhez legalább ugyanennyit kell befizetni is. Nagy előny, hogy számlanyitási bónusz akár már 3500 Ft, 10€ befizetése után is igényelhető, így az óvatosabb játékosok sem maradnak ki semmiből.

Az EnergyBet hűségpont rendszeréhez hasonlót csak nagyon kevés versenytárs kínál, pedig a rendszer zseniális. Ha valódi pénzben játszol, a tétek után hűségpontokat kapsz, amelyek aztán Freebetre és más lehetőségekre válthatók.

Nagyon jó ötlet így honorálni a hűséget, ugyanis ez a rendszer nem követel felesleges belépéseket és játékot, mint pl. a napi belépésért járó bónuszok esetében. Arra motivál, hogy komolyan, de a függőség megnövekedett veszélye nélkül játszhass. Nincs nyomás az állandó fogadásra. Cserébe viszont megéri kitartani és viszonylag sokszor tenni téteket.

EnergyBet bónuszkód sajnos a cikk megírásakor nem volt elérhető, de a jól kitalált bónuszrendszer kárpótol majd ezért!

A fogadások típusai

7/10

Az EnergyBet fogadás szempontjából nem okoz nagy meglepetéseket.

Nagyjából ugyanazokkal a fogadási fajtákkal találkozhatsz, mint az összes több versenytársnál. Sajnos koránt sincsen akkora választék piacokból, mint az üzletág legnagyobb szereplőinél.

Van ugyan például néhány ázsiai piac, illetve egy-egy sportágra jellemző speciális fogadás is, de a kínálat azért lehetne szélesebb is.

Átigazolás Fogadás

motoGP

Kézilabda

Foci

F1

Lóverseny

Kosárlabda

Tenisz

UFC

Darts

Snooker

Jégkorong

Agárverseny

CS:GO

link

Megbízhatóság

8/10

Nagyon korrekt — ezzel a két szóval lehet a legjobban jellemezni az EnergyBet magyarországi működését.

A honlapon minden adat és infó könnyen elérhető, látható, hogy az oldal meglehetősen sokat tesz a megfelelő és szabályos működésért. Az EnergyBet Sportfogadás több szakmai testületnek is tagja.

energybet Megbízhatóság és biztonság
A Probe Investment Limited szerencsejáték licencét a Máltai Szerencsejáték Szövetség adta ki C51749 engedélyszám alatt. Sokat elmond a szolgáltatás biztonságáról, hogy a cégnek arra is engedélye van, hogy a nemrég sokat szigorító Egyesült Királyságban is szervezzen játékot.

Panasz esetén az eCORGA-hoz és az ADR-hez is fordulhatunk, ez a két szervezet ellenőrzi az online kaszinót és a sportfogadó irodát is.

Az oldalon kiválóan működik az ügyfélszolgálat, van pénzmosás elleni védelem.

A platform SSL-tanúsítvánnyal is rendelkezik, tehát a webes adatvédelmi előírásoknak is teljesen megfelel.

Fizetési lehetőségek

6/10

Szerencsére az EnergyBet Sportfogadás nagyon sokféle fizetési móddal dolgozik. Az Energybet be- és kifizetés is gördülékenyen működik.

Befizetés

Az EnegyBet befizetés maximuma 1.700.000 Ft bankkártyával, e-pénztárcával és banki átutalással is. Előre fizetett (prepaid) kártyával ennél kevesebbet, 250.000 Ft-ot tehetsz be egyszerre. A minimum befizetés mindenhol 2000 Ft környékén alakul.

Számos fizetési mód közül lehet választani. Skrill, Neteller, Jeton Wallet fizetés is elérhető, de Paysafecardot kártyát is használhatunk.

Kifizetés

Szerencsére a Paysafecardon kívül az összes befizetési módra kérhetünk EnergyBet kifizetést is.

További jó hír, hogy a kiutalás illetékmentes, nem kell külön díjat fizetni érte.

A fizetés a választott módtól függően 1-3 munkanap alatt általában megérkezik. Ez ebben a szektorban nagyon jó időnek számít.

AlkalomIdőDíj
AlkalomIdőDíj

MasterCard

Neteller

Skrill

Banki átutalással

10-5.000€Azonnali0
10-5.000€Azonnali0
10-5.000€Azonnali0
10-5.000€Azonnali0
20-5.000€0-6 óra0
20-5.000€0-6 óra0
20-5.000€0-6 óra0
20-5.000€1-5 banki munkanap0

Támogatás

8/10

Az EnergyBet kapcsolata nagyon jó a játékosok és a szolgáltató között.

energy bet Támogatás
Az élő chat 24/7 elérhető, általában egy percen belül választ kapsz a kérdésedre. De e-mailban és telefonon is lehet a szolgáltatóhoz fordulni, bár az utóbbi esetben jelentős költségekkel kell számolni.

2017-ben ez az ügyfélszolgálat egyébként díjat is nyert, és könnyű megérteni miért. Ilyen kedves és gyors szolgáltatást ritkán nyújtanak a hasonló bukméker oldalak.

Kicsit fájó pont, hogy az ügyfélszolgálat magyar nyelven még nem elérhető, de egy fordítóprogram általában megoldja a gondokat.

Telefon

+48 22 125 5116

E-mail

support@energybet.com

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási időpár perctöbb órán át1 percen belül

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
17.11.2020

link

Összegzés

7.3/10

Az EnegyBet vélemények minden fórumon nagyon biztatóak.

A játékosok szeretik ezt a megbízható, gyors és kényelmes online bukmékert. Sok olyan időszak van, amikor nagyon jól ki lehet használni az itteni kedvező oddsokat, és az se hátrány, hogy néhány kevésbé népszerű sportág, például biatlon és MMA is szerepel a kínálatban.

Korlátozások

Nincsen magyarítás és natív applikáció.

Nincs közvetítés az élő fogadás mellé.

Sajnos az oldal még nem érhető el magyar nyelven, és egy letölthető applikáció is fájóan hiányzik. De ezekért kárpótol, hogy az oldal dizájnos, jól használható és könnyen kezelhető.

A játékot és az ügyfélszolgálatot is a korrektség és profizmus jellemzi.

Összegzés:

7.3/10

GYIK

? Biztonságos az EnergyBet oldalán a fogadás?
Igen, az operátor működést több szerencsejátékos szervezet is ellenőrzi. Ráadásul ez a szolgáltató fair játékot kínál: kiskorúak nem tudnak regisztrálni, ha pedig nem vagy biztos magadban, az önkorlátozási beállításokkal megvédheted magad a függőségtől.
? Van lehetőség az EnergyBetnél élő fogadásra?
Igen, meccs közben is fogadni. Sajnos saját közvetítés (live stream) viszont nincsen az élő mérkőzésekhez.
? Okostelefonon is használható az EnergyBet oldala?
Az oldal reszponzív, és minden felületen viszonylag jó mutat. Bár a megjelenése igényes, nincsen nagy erőforrásigénye. A regisztráció nagyon egyszerű mobilon is.
? Elérhető az EnergyBet oldala Magyarországról?
Igen, és nincs szükség EnergyBet alternatív linkre sem. Viszont sajnos nincsen külön magyar felület, így angolul kell játszani. Itt nem árt, ha értesz a játékhoz és ismered az angol nyelvű kifejezéseket is.
? Hogyan kereshetem meg a EnergyBet ügyfélszolgálatát?
A legjobb módja ennek, ha az élő csevegést választod. A díjnyertes support ezen felül e-mailben és telefonon is elérhető. Bármelyik napszakban felveheted velük a kapcsolatot.

Általános információ

Info_sidebar
CímEnergyBet
Alapítási év2014
Telefon+48 22 125 5116
E-mailsupport@energybet.com
Kifizetések MasterCard, Skrill, Neteller, Banki átutalással, Ecopayz, Paysafecard

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

EnergyBet ‒ vélemény a játékosoktól

Értékelés a játékosok által

alapján 8 értékelések

8.3 / 10

Megbízhatóság

8.5/10

Sor az előzetes meccsen

8.1/10

Esélyek

8.4/10

Sor az élőben

8.7/10

Kivétek

8.3/10

Támogatás

7.5/10

Bónuszok és promóciók

8.2/10

Mobil

8.6/10

Megyer

9.1 / 10

Amikor beírtam egy üzenetet élő chat-be, azt hittem, hogy majd egy csomót kell várnom, mire válaszolnak, úgyhogy el akartam menni kávét főzni, de mire felálltam, már vissza jelentkezett a diszpécser...

Dorottya

9.3 / 10

Magyarországon sincs semmi akadálya az Energybet bejelentkezésnek, úgyhogy a magyar játékosok ugyanúgy használhatják oz oldalt, mint bárki más a világon.

-

Eszti

10 / 10

Amikor beírtam egy üzenetet élő chat-be, azt hittem, hogy majd egy csomót kell várnom, mire válaszolnak, úgyhogy el akartam menni kávét főzni, de mire felálltam, már vissza jelentkezett a diszpécser...

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x