Utolsó frissítés:

888sport Magyar Vélemények

7.9/10

Előnyök:

 • A Londoni Tőzsdén jegyzett

 • GBGA és EGBA tanúsítvány

 • Fogadható “egzotikus” sportágak

 • Funkcionális mobil applikáció

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással Skrill Mastercard paysafecard Visa MuchBetter

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  8

888Sport alternatív linkek és elérése

Ahogy említettük, a 888Sport inkább idegenbe szakadt hazánkfiainak jelent alternatívát, mert ez a sportfogadási oldal jelenleg nem szolgáltat Magyarországon, még alternatív linken keresztül sem. A VPN megoldásokat meg el kell felejteni, mert bármikor, amikor kifizetést igényelsz, bekérhetik a személyes irataid. És amennyiben kiderül, hogy a regisztrációval megszegted a felhasználási feltételeiket, akár még a befizetett pénzed is bukhatod!

Ennek az áldatlan állapotnak a gyökere, hogy pár éve még számos külföldi bukmékert és online kaszinót feketelistáztak és blokkoltak hatóságilag a magyar weben. Ez a gyakorlat akkor ért véget, amikor több ilyen szolgáltató is perre ment a magyar állammal szemben. többek között az Európai Bíróságon.

Ez utóbbi is kimondta, hogy a hazai, egyetlen weboldalt monopol helyzetbe hozni kívánó törekvések sértik a szolgáltatások szabad áramlásának uniós alapjogát. Ezt követően külföldi online játékterek sokasága zúdult be a magyar piacra is. Reméljük, a 888Sport is követi hamarosan a példájukat, hiszen egyébként mindent mást tudna.

888Sport alternatív link

Bónuszok és promóciók

7 / 10

Fogadóiroda kiválasztáskor mindig sarkalatos kérdés szokott lenni, hogy az adott bukméker nyújt-e kezdő bónuszt, valamint egyéb promóciókat, és ha igen, akkor milyen feltételekkel. Hiszen hiába ad egy buki 200%-os, 60 ezer Ft összegű bónuszt, ha a megforgatási követelményei majdhogynem teljesíthetetlenek.

A 888Sport esetében szerencsére ez nem így van. De lássuk akkor, hogy miből élünk – azaz mit nyújt a 888Sport bónuszok, speciális akciók terén.

Szerezzen ingyenes fogadást 11870HUF értékben!

Amennyiben a szolgáltató új ügyfeleként élni kíván ezzel a promóciós lehetőséggel, akkor mindössze ennyi a teendője (a szolgáltató weboldalán található információk alapján):

 • A regisztrációt követően, az első befizetéskor legalább 3956HUF-nak megfelelő összeget tölt fel a belső egyenlegére;
 • A befizetéskor megadja a 888Sport bónuszkódját: 30fb;
 • Megteszi legelső fogadását az oldalon (ez pre-match és élő fogadás is lehet) legalább 10£ értékben, min. 1.50-ös szorzóval;
 • A fogadás kimenetelétől függően 11870HUF-nak megfelelő értékű free bet-et fog jóváírni a bukméker iroda a felhasználói fiókjában.

Nyerjen 5€ összegű free bet-et minden nap!

Ez a speciális promóció főként azoknak ajánlható, akik nem riadnak vissza a nagyobb mértékű kockázatvállalástól, és akár 5.00-ös szorzón, vagy afelett is hajlandók fogadni. Az oldalon „Make your winners even sweeter” sportfogadás promóciónak annyi a lényege, hogyha bármilyen piacon, legalább 3592HUF-s tétben, 5.00-ös (vagy magasabb) szorzón fogadva nyer, akkor a buki ad mellé egy 1796HUF értékű ingyenes fogadást. Az akciónak csupán annyi a „szépséghibája”, hogy heti szinten csak egyszer vehető igénybe.

Konklúzió a 888Sport sportfogadás ajánlatairól

Az embernek nem kell ahhoz matematika professzornak lennie, hogy rájöjjön, a 888Sport-nál eléggé szűkmarkúan bánnak a sportfogadás termékhez kínálat bónuszokkal. Tény, hogy a weboldalon időszakosan vannak egyéb, sportágakhoz vagy sporteseményekhez kötődő speciális promók is.

De, ha azt vesszük alapul, hogy a kelet-európai gyökerekkel rendelkező fogadóirodáknál nem ritkák a 30-35,000 HUF értékű számlanyitási akciók, akkor bizony ezen a fronton a 888Sport nem teljesít túl jól.

Esélyek

8 / 10

Bukméker választáskor koránt sem mindegyik, hogy egy kiszemelt fogadóiroda milyen szorzókat nyújt, és milyen margó mellett teszi ezt. A 888Sport magyar felhasználói közepes marginok mellett fogadhatnak a 888sport sportfogadási weboldalon a legnépszerűbb csapatsportokra (foci, kosárlabda, jégkorong), amelyekhez a fogadóiroda nagyjából ugyanolyan mértékű szorzókat kínál, mint az angliai bukik legtöbbje.

Viszont az igaz, hogy az olyan jobban népszerű sportok, mint például az asztalitenisz adott a margin% -os aránya relatíve alacsony (5% körüli), és az odds-ok is igen jók. Ráadásul ez elmondható a Magyarországon közepesen népszerű sportok esetében, mint például a tenisz.

A rangosabb tenisztornák meccseire megismerhető magas szorzókkal és rendszerekkel 5-6% közötti különbség mellett lehet fogadásokat kötni pre-match, valamint játék közbeni fogadások (élő fogadás) között.

Mindent egybevetve, a 888Sport szorzói kapcsán kijelenthető, hogy nem tartoznak ugyan az ágazat legjobbjai közé, de vannak mások is, jó nevű fogadóirodák ajánlataiban található odds-okkal. Ezért bátran kijelöljük, hogy a legjobb sportfogadás oldalak közé tartoznak 888Sport a szorzók jelentős biztosan nem köd csalódást okozni.

Fogadási margin

 • Baseball

  Baseball

  5.36%

 • Boxing

  Boxing

  6.99%

 • Cricket

  Cricket

  5.41%

 • Formula 1

  Formula 1

  5.08%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  6.8%

 • MMA

  MMA

  8.11%

 • Rugby

  Rugby

  7.89%

 • Tenisz

  Tenisz

  5.63%

Átlagos fogadási margin: 6.4%

Mobil

7 / 10

A 888Sport a legjobb sportfogadás oldalak gyakorlatát követve nem csak mobil készülékre optimalizált weboldalt, hanem natív mobil alkalmazást is nyújt a sportfogadás termékéhez. A 888Sport mobile app jelenleg kétféle verzióban szerezhető be: Android-os, illetve iOS-os – az előbbit a 888Sport letöltés oldaláról, az utóbbit az App Store-ból lehet beszerezni.

Bármelyik változatot is használja majd, tapasztalni fogja, hogy tökéletesen megfelel az online sportfogadáshoz úgy pre-match, mind live betting fogadások esetében. És az app-pal természetesen az olyan speciális funkciók is használhatók, mint a cash out.

Emellett még a live streaming (élő sportesemény közvetítés) is a rendelkezésre áll, amivel a többi között lóverseny futamokat, és más izgalmas sporteseményeket követve fogadhat az applikációval valós időben, online.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több

Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság

8 / 10

A 888Sport Magyarországon jelenleg nem nyújt szolgáltatásokat, azonban a bukméker nagyon is megfelelő lehet az Egyesült Királyságban, vagy más EU-s tagállamokban élő és dolgozó magyaroknak.

Ugyanis a fogadóiroda a maximálisan megbízhatók közé tartozik, rendkívül széleskörű fogadási kínálatot nyújt, és számos piacon lehet az oldalán fogadni a legnépszerűbb csapatsportok mellett akár olyan különleges sportokra is, mint például a Peaspallo.

A 888sport fogadóiroda rendszerének működése teljesen „akadásmentes”, aminek köszönhetően a 888Sport oldalak letöltése pillanatok alatt megtörténik, és az oldalátirányítások is villámgyorsak.

Viszont tény, hogy a magyar nyelvi támogatás hiánya miatt legalább középszintű angol nyelvtudás szükséges a 888sport sportfogadás weboldal használatához.

 • Korlátozások
 • Magyar nyelvi támogatás hiánya

A fogadások típusai

9 / 10

A 888Sport fogadás kínálata kimondottan jónak számít az ágazatban.

A fogadási típusok terén ugyan nem nyújt semmi újat a buki: single bet, gyűjtő, és többféle system típusú fogadási mód érhető el az oldalukon, emellett természetesen a manapság már alapnak számító élő fogadás (in-play betting) is biztosított. A fogadási piacokat közelebbről szemügyre véve megállapítható, hogy a szigetországban legnépszerűbb sportnak számító focihoz van a legtöbb ajánlata (alatta / felette, pontos eredmény, hendikep, speciális piacok, stb.). De az egyéb népszerű csapatsportok (kosárlabda, baseball, rögbi, jégkorong) esetében is aránylag bőséges a piac és fogadáskínálat.

A megfogadható sportok száma és a sportesemények tekintetében sincs szégyenkezni valója a szolgáltatónak. Az Európa-szerte kedvelt sportágak mellett, jó pár „egzotikus” sportra is lehet az oldalon fogadni online: pl. kelta sportok, netball, pankráció, stb. A fogadási kínálatot pedig az olyan, brit régióban igen népszerű sportok teszik teljessé, mint a ló- és agárverseny, valamint a meglepően bőséges e-sport felhozatal.

888sport Fogadások típusai:

Hitelesség

10 / 10

A 888Sport Magyarország lakosainak jelenleg nem engedélyezi a regisztrációt. De ennek ellenére azért nem árt, ha az ember képben van a céggel kapcsolatos legfontosabb információk terén. Hiszen könnyen meglehet, hogy a közeljövőben a bukméker a magyar piacon is megveti a lábát.

A 888Sport nem „mai gyerek”, hiszen a 888 Holdings PLC részeként működő fogadóiroda már 2008 derekén belépett a nemzetközi sportfogadás piacára, és az azóta eltelt évek alatt tanúbizonyságot tett a megbízhatóságáról.

A weboldalt a Máltán bejegyezett Virtual Global Digital Services Limited vállalat működteti (reg. szám: C90997; székhely címe: Level G – Office 1/3241 -, Quantum House 75, Abate Rigord Street, Ta’ Xbiex XBX 1120, Málta).

A cég működési engedélyét a Máltai Szerencsejáték Hatóság állította ki (MGA/B2C/543/2018). Ez a licenc a 888Sport fogadóirodát feljogosítja arra, hogy az EU területén online sportfogadás szolgáltatást nyújthasson. Az MGA-s licenc mellett a 888Sport a UK Gambling Commission által kibocsájtott játékengedéllyel is rendelkezik.

A 888Sport külsős, független ellenőrző organizációkkal is együttműködik, mint például a GBGA és az eCOGRA, de emellett játékos-védelmi szerepkört betöltő szervezetekkel is kapcsolatban áll – pl. GAMSTOP, BeGambleAware.

Mindezekből az szűrhető le, hogy a 888Sport nemcsak teljes mértékben megbízható szolgáltató, hanem az is, hogy a saját hatáskörén belül minden tőle telhetőt megtesz a felelősségteljes játékszervezés érdekében.

Fizetési lehetőségek

6 / 10

A szolgáltató weboldalán a be- és a kifizetésekhez többféle opció biztosít a cég ügyfelei számára, amelyek között „hagyományos” fizetési módok, és úgynevezett alternatív fizetési megoldások is megtalálhatók.

Ami közös bennük, hogy ezek mindegyike maximálisan biztonságos, valamint az, hogy a fogadóiroda sem az egyenleg feltöltések, sem a pénzkivételek alkalmával nem számít fel extra költséget.

Ajánlott 888Sport befizetés módok:

 • Bank- és hitelkártyák (Mastercard);
 • Rapid Transfer (Gyors banki átutalás);
 • Hagyományos banki átutalás;
 • E-pénztárcák (PayPal, Skrill, NETELLER, Payz, MuchBetter).

Ajánlott 888Sport kifizetés módok:

 • Bank- és hitelkártyák (Mastercard);
 • Hagyományos banki átutalás;
 • E-pénztárcák (PayPal, Skrill, NETELLER).

A sportfogadás szolgáltató weboldalán található egyéb fizetési metódusok nem minden régióban érhetők el. Ezért elsősorban a tartózkodási helye szerinti országtól függ, hogy használhat-e egy adott bankolási módot vagy sem. Viszont a fentebb feltüntetett opciók rendszerint Európa-szerte elérhetőek, ezért érdemes közülük választani, és lehetőleg azt használni a nyereménykivételekhez, amit az első befizetés alkalmával is igénybe vettünk.

Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Visa

10 – 3.000€ Azonnali

Mastercard

10 – 3.000€ Azonnali

MuchBetter

10 – 10 000€ Azonnali

paysafecard

10 – 1.000€ Azonnali

Skrill

10 – 115€ Azonnali

Banki átutalással

15 – 1.000€ 5 – 7 nap

Támogatás

8 / 10

Az ügyfélszolgálat kapcsán először is vegyük át, hogy milyen 888Sport kapcsolat opciók állnak az ügyfelek rendelkezésére. A bukméker iroda ügyfélszolgálatán dolgozó szakemberekkel többféleképpen is fel lehet venni a kapcsolatot.

A leginkább kézenfekvő opció az online chat, ami 24/7 rendszerben érhető el. De emellett – amennyiben az adott ügy nem túl sürgős – e-mailen, valamint online üzenetküldő űrlap beküldésével, és telefonon is fel lehet venni a kapcsolatot a cég munkatársaival, akik szakszerűen és udvariasan válaszolnak a kérdésekre, és minden tőlük telhetőt megtesznek az adott probléma megoldása érdekében.

Viszont mielőtt felvenné a kapcsolatot az ügyfélszolgálatosokkal, érdemes körülnézni a FAQ (GYIK) szekcióban, mert könnyen meglehet, hogy ott megleli a választ az Önt foglalkoztató kérdésre / problémára.

Support contacts

Telefon

Email

Élő chat

Hozzáértés 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Udvariasság 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Válaszadási idő 1 percen belül 10 percen belül 1-2 percen belül

Összegzés

7.9 / 10

A 888Sport a legjobb sportfogadás oldalak egyike, ugyanis teljes mértékben megbízható, hatalmas sportág kínálattal bír, számos piacon lehet fogadni a legkülönfélébb sportok eseményeire, és olyan speciális funkciók is elérhetők, mint a live streaming, valamint a cash out.

Ráadásul a 888sport alternatív link nélkül is elérhető. A világhálón fellelhető 888Sport áttekintések alapján a buki Magyarországon is piacvezető lehetne.

Viszont sajnálatos módon a bet365-tel és a William Hill-lel ellentétben ez a cég egyelőre nem fogad magyarországi IP-címről ügyfeleket, és magyar nyelvű kezelőfelület sem biztosított a rendszeréhez.

 • Korlátozások
 • A szolgáltató jelenleg nem fogad Magyarországon élő ügyfeleket
 • Nincs magyar nyelvű felhasználói felület a rendszerhez
 • Az üdvözlő bónusz mértéke igen csekély

GYIK

? VPN-t használva nyithatok számlát Magyarországról?
Meglehet, hogy egy profi VPN szoftvert használva meg tudja oldani a regisztrációt, viszont idővel a számlánkat verifikálnunk kell, aminek részét képezi a lakcím igazolása is, ezért nincs értelme az ilyen jellegű trükközésnek.
? Milyen dokumentumokat kell feltöltenem a számlám verifikálásához?
A személyazonosságunkat kell igazolni (erre egy arcképes igazolvány mindkét oldalának fotója is megfelel), valamint a lakcím (pl. egy közüzemi számla, amin a neve mellett a lakcíme is szerepel, vagy egy bankszámla kivonat).
? Az okostelefonomat, tabletemet is használhatom bankoláshoz?
Természetesen az okoskészülékével is elintézheti a be- és a kifizetéseket is, legyen szó akár a 888Sport mobil oldalának, vagy a natív mobil alkalmazásnak a használatáról.
? Lehet fogadni sporton kívül másra is a 888Sport-nál?
Igen. A szolgáltató weboldalán a többi között még politikai eseményekre (pl. USA elnökválasztás) is köthet fogadásokat.
? A 888Sport a sportfogadás mellett egyéb termékeket is kínál?
Igen. A cégcsoport bármelyik weboldalán regisztrált felhasználói fiókkal az egyéb termékeket is használhatjuk: pl. 888 Casino, Póker, Bingó.

Általános információ

Cím 888sport
Hivatalos oldal www.888sport.com
Alapítási év 1997
Telefon Nincs
Email Nincs
Kifizetések Banki átutalással, Skrill, Mastercard, paysafecard, Visa, MuchBetter
A fogadások típusai Golf, Átigazolás Fogadás, Snooker, Kézilabda, motoGP, Agárverseny, CS:GO, Jégkorong, Darts, UFC, Tenisz, Kosárlabda, Lóverseny, F1, Foci, Olimpiai játékok, eSport, Sakk, Bandy, Dota 2, Asztalitenisz, Vízilabda, NFL, Virtuális, Futsal, Tollaslabda, Krikett
Engedély UKGC
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével