Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

888sport sportfogadás - magyar alternatív link

7.4/10

Előnyök:

 • A Londoni Tőzsdén jegyzett

 • GBGA, EGBA tanúsítvánnyal rendelkező

 • „Egzotikus” sportokat is magába foglaló sportág-kínálat

 • Funkcionális mobil applikáció

Kifizetések:

PayPal Skrill VISA MasterCard BitCoin Banki átutalással Neteller
Összeset

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén!

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  8

 • Esélyek

  7

 • Mobil

  7

 • Bónuszok és promóciók

  4

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  8

Próbáld ki inkább ezeket a fogadóirodákat:
7.4/10
VISA MasterCard Neteller Banki átutalással +1 további
100% bónusz akár 30.000 HUF
7.4/10
VISA MasterCard Neteller Skrill +2 további
100% üdvözlő bónusz 150€-ig!
7.4/10
VISA MasterCard Skrill Neteller +3 további
15.000 HUF Freebet!

888Sport sportfogadás platform

8/10

A 888Sport Magyarországon jelenleg nem nyújt szolgáltatásokat, azonban a bukméker nagyon is megfelelő lehet az Egyesült Királyságban, vagy más EU-s tagállamokban élő és dolgozó magyaroknak.

Ugyanis a fogadóiroda a maximálisan megbízhatók közé tartozik, rendkívül széleskörű fogadási kínálatot nyújt, és számos piacon lehet az oldalán fogadni a legnépszerűbb csapatsportok mellett akár olyan különleges sportokra is, mint például a Peaspallo.

A 888sport fogadóiroda rendszerének működése teljesen „akadásmentes”, aminek köszönhetően a 888Sport oldalak letöltése pillanatok alatt megtörténik, és az oldalátirányítások is villámgyorsak.

Viszont tény, hogy a magyar nyelvi támogatás hiánya miatt legalább középszintű angol nyelvtudás szükséges a 888sport sportfogadás weboldal használatához.

Előnyök

Korlátozások

Кendkívül széleskörű fogadási kínálatot

A rendszer működése teljesen „akadásmentes”

Megbízható bukméker

Esélyek

7/10

Bukméker választáskor koránt sem mindegyik, hogy egy kiszemelt fogadóiroda milyen szorzókat nyújt, és milyen margó mellett teszi ezt. A 888Sport magyar felhasználói közepes marginok mellett fogadhatnak a 888sport sportfogadási weboldalon a legnépszerűbb csapatsportokra (foci, kosárlabda, jégkorong), amelyekhez a fogadóiroda nagyjából ugyanolyan mértékű szorzókat kínál, mint az angliai bukik legtöbbje.

Viszont az igaz, hogy az olyan jobban népszerű sportok, mint például az asztalitenisz adott a margin% -os aránya relatíve alacsony (5% körüli), és az odds-ok is igen jók. Ráadásul ez elmondható a Magyarországon közepesen népszerű sportok esetében, mint például a tenisz.

A rangosabb tenisztornák meccseire megismerhető magas szorzókkal és rendszerekkel 5-6% közötti különbség mellett lehet fogadásokat kötni pre-match, valamint játék közbeni fogadások (élő fogadás) között.

Mindent egybevetve, a 888Sport szorzói kapcsán kijelenthető, hogy nem tartoznak ugyan az ágazat legjobbjai közé, de vannak mások is, jó nevű fogadóirodák ajánlataiban található odds-okkal. Ezért bátran kijelöljük, hogy a legjobb sportfogadás oldalak közé tartoznak 888Sport a szorzók jelentős biztosan nem köd csalódást okozni.

888Sport mobil

7/10

A 888Sport a legjobb sportfogadás oldalak gyakorlatát követve nem csak mobil készülékre optimalizált weboldalt, hanem natív mobil alkalmazást is nyújt a sportfogadás termékéhez. A 888Sport mobile app jelenleg kétféle verzióban szerezhető be: Android-os, illetve iOS-os – az előbbit a 888Sport letöltés oldaláról, az utóbbit az App Store-ból lehet beszerezni.

888 sport mobil

Bármelyik változatot is használja majd, tapasztalni fogja, hogy tökéletesen megfelel az online sportfogadáshoz úgy pre-match, mind live betting fogadások esetében. És az app-pal természetesen az olyan speciális funkciók is használhatók, mint a cash out.

Emellett még a live streaming (élő sportesemény közvetítés) is a rendelkezésre áll, amivel a többi között lóverseny futamokat, és más izgalmas sporteseményeket követve fogadhat az applikációval valós időben, online.

Nagyszerű 888Sport akciók

4/10

Fogadóiroda kiválasztáskor mindig sarkalatos kérdés szokott lenni, hogy az adott bukméker nyújt-e kezdő bónuszt, valamint egyéb promóciókat, és ha igen, akkor milyen feltételekkel. Hiszen hiába ad egy buki 200%-os, 60 ezer Ft összegű bónuszt, ha a megforgatási követelményei majdhogynem teljesíthetetlenek.

888 sports bónuszok és promóciók
A 888Sport esetében szerencsére ez nem így van. De lássuk akkor, hogy miből élünk – azaz mit nyújt a 888Sport bónuszok, speciális akciók terén.

Szerezzen ingyenes fogadást 11870HUF értékben!

Amennyiben a szolgáltató új ügyfeleként élni kíván ezzel a promóciós lehetőséggel, akkor mindössze ennyi a teendője (a szolgáltató weboldalán található információk alapján):

 • A regisztrációt követően, az első befizetéskor legalább 3956HUF-nak megfelelő összeget tölt fel a belső egyenlegére;
 • A befizetéskor megadja a 888Sport bónuszkódját: 30fb;
 • Megteszi legelső fogadását az oldalon (ez pre-match és élő fogadás is lehet) legalább 10£ értékben, min. 1.50-ös szorzóval;
 • A fogadás kimenetelétől függően 11870HUF-nak megfelelő értékű free bet-et fog jóváírni a bukméker iroda a felhasználói fiókjában.

Nyerjen 5€ összegű free bet-et minden nap!

Ez a speciális promóció főként azoknak ajánlható, akik nem riadnak vissza a nagyobb mértékű kockázatvállalástól, és akár 5.00-ös szorzón, vagy afelett is hajlandók fogadni. Az oldalon „Make your winners even sweeter” sportfogadás promóciónak annyi a lényege, hogyha bármilyen piacon, legalább 3592HUF-s tétben, 5.00-ös (vagy magasabb) szorzón fogadva nyer, akkor a buki ad mellé egy 1796HUF értékű ingyenes fogadást. Az akciónak csupán annyi a „szépséghibája”, hogy heti szinten csak egyszer vehető igénybe.

Konklúzió a 888Sport sportfogadás ajánlatairól

Az embernek nem kell ahhoz matematika professzornak lennie, hogy rájöjjön, a 888Sport-nál eléggé szűkmarkúan bánnak a sportfogadás termékhez kínálat bónuszokkal. Tény, hogy a weboldalon időszakosan vannak egyéb, sportágakhoz vagy sporteseményekhez kötődő speciális promók is.

De, ha azt vesszük alapul, hogy a kelet-európai gyökerekkel rendelkező fogadóirodáknál nem ritkák a 30-35,000 HUF értékű számlanyitási akciók, akkor bizony ezen a fronton a 888Sport nem teljesít túl jól.

Sportág választék

9/10

A 888Sport fogadás kínálata kimondottan jónak számít az ágazatban.

A fogadási típusok terén ugyan nem nyújt semmi újat a buki: single bet, gyűjtő, és többféle system típusú fogadási mód érhető el az oldalukon, emellett természetesen a manapság már alapnak számító élő fogadás (in-play betting) is biztosított. A fogadási piacokat közelebbről szemügyre véve megállapítható, hogy a szigetországban legnépszerűbb sportnak számító focihoz van a legtöbb ajánlata (alatta / felette, pontos eredmény, hendikep, speciális piacok, stb.). De az egyéb népszerű csapatsportok (kosárlabda, baseball, rögbi, jégkorong) esetében is aránylag bőséges a piac és fogadáskínálat.

A megfogadható sportok száma és a sportesemények tekintetében sincs szégyenkezni valója a szolgáltatónak. Az Európa-szerte kedvelt sportágak mellett, jó pár „egzotikus” sportra is lehet az oldalon fogadni online: pl. kelta sportok, netball, pankráció, stb. A fogadási kínálatot pedig az olyan, brit régióban igen népszerű sportok teszik teljessé, mint a ló- és agárverseny, valamint a meglepően bőséges e-sport felhozatal.

Megbízhatóság és biztonság

10/10

A 888Sport Magyarország lakosainak jelenleg nem engedélyezi a regisztrációt. De ennek ellenére azért nem árt, ha az ember képben van a céggel kapcsolatos legfontosabb információk terén. Hiszen könnyen meglehet, hogy a közeljövőben a bukméker a magyar piacon is megveti a lábát.

fogadóirodá 888sport Megbízhatóság és biztonság

A 888Sport nem „mai gyerek”, hiszen a 888 Holdings PLC részeként működő fogadóiroda már 2008 derekén belépett a nemzetközi sportfogadás piacára, és az azóta eltelt évek alatt tanúbizonyságot tett a megbízhatóságáról.

A weboldalt a Máltán bejegyezett Virtual Global Digital Services Limited vállalat működteti (reg. szám: C90997; székhely címe: Level G – Office 1/3241 -, Quantum House 75, Abate Rigord Street, Ta’ Xbiex XBX 1120, Málta).

A cég működési engedélyét a Máltai Szerencsejáték Hatóság állította ki (MGA/B2C/543/2018). Ez a licenc a 888Sport fogadóirodát feljogosítja arra, hogy az EU területén online sportfogadás szolgáltatást nyújthasson. Az MGA-s licenc mellett a 888Sport a UK Gambling Commission által kibocsájtott játékengedéllyel is rendelkezik.

A 888Sport külsős, független ellenőrző organizációkkal is együttműködik, mint például a GBGA és az eCOGRA, de emellett játékos-védelmi szerepkört betöltő szervezetekkel is kapcsolatban áll – pl. GAMSTOP, BeGambleAware.

Mindezekből az szűrhető le, hogy a 888Sport nemcsak teljes mértékben megbízható szolgáltató, hanem az is, hogy a saját hatáskörén belül minden tőle telhetőt megtesz a felelősségteljes játékszervezés érdekében.

888Sport fizetési opciók

6/10

A szolgáltató weboldalán a be- és a kifizetésekhez többféle opció biztosít a cég ügyfelei számára, amelyek között „hagyományos” fizetési módok, és úgynevezett alternatív fizetési megoldások is megtalálhatók. Ami közös bennük, hogy ezek mindegyike maximálisan biztonságos, valamint az, hogy a fogadóiroda sem az egyenleg feltöltések, sem a pénzkivételek alkalmával nem számít fel extra költséget.

Ajánlott 888Sport befizetés módok:

 • Bank- és hitelkártyák (VISA, Mastercard);
 • Rapid Transfer (Gyors banki átutalás);
 • Hagyományos banki átutalás;
 • E-pénztárcák (PayPal, Skrill, NETELLER, ecoPayz, MuchBetter).

Ajánlott 888Sport kifizetés módok:

 • Bank- és hitelkártyák (VISA, Mastercard);
 • Hagyományos banki átutalás;
 • E-pénztárcák (PayPal, Skrill, NETELLER).

A sportfogadás szolgáltató weboldalán található egyéb fizetési metódusok nem minden régióban érhetők el. Ezért elsősorban a tartózkodási helye szerinti országtól függ, hogy használhat-e egy adott bankolási módot vagy sem. Viszont a fentebb feltüntetett opciók rendszerint Európa-szerte elérhetőek, ezért érdemes közülük választani, és lehetőleg azt használni a nyereménykivételekhez, amit az első befizetés alkalmával is igénybe vettünk.

Befizetési idő
Befizetési idő
Kifizetési idő
Kifizetési idő
Alkalom
Alkalom
Idő
Idő
Díj
Díj
Alkalom
Alkalom
Idő
Idő
Díj
Díj
MasterCard
3956 HUFlegfeljebb 10 percnincs1187 HUFakár 5 munkanapnincs
VISA
3956 HUFlegfeljebb 10 percnincs1187 HUFakár 5 munkanapnincs
Skrill
3956 HUFlegfeljebb 10 percnincs1187 HUF1-2 napnincs
PayPal
3956 HUFlegfeljebb 10 percnincs1187 HUF1-2 napnincs
Neteller
3956 HUFlegfeljebb 10 percnincs1187 HUF1-2 napnincs
Banki átutalással
19.781 HUFakár 5 munkanapnincs19.781 HUF5-7 munkanapnincs
Mutasd mindet

Támogatás

8/10

Az ügyfélszolgálat kapcsán először is vegyük át, hogy milyen 888Sport kapcsolat opciók állnak az ügyfelek rendelkezésére. A bukméker iroda ügyfélszolgálatán dolgozó szakemberekkel többféleképpen is fel lehet venni a kapcsolatot.

888sport Támogatás
A leginkább kézenfekvő opció az online chat, ami 24/7 rendszerben érhető el. De emellett – amennyiben az adott ügy nem túl sürgős – e-mailen, valamint online üzenetküldő űrlap beküldésével, és telefonon is fel lehet venni a kapcsolatot a cég munkatársaival, akik szakszerűen és udvariasan válaszolnak a kérdésekre, és minden tőlük telhetőt megtesznek az adott probléma megoldása érdekében.

Viszont mielőtt felvenné a kapcsolatot az ügyfélszolgálatosokkal, érdemes körülnézni a FAQ (GYIK) szekcióban, mert könnyen meglehet, hogy ott megleli a választ az Önt foglalkoztató kérdésre / problémára.

Telefon
E-mail
Élő chat
Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő1 percen belül10 percen belül1-2 percen belül

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve: 14.10.2020

Összegzés

7.4/10

A 888Sport a legjobb sportfogadás oldalak egyike, ugyanis teljes mértékben megbízható, hatalmas sportág kínálattal bír, számos piacon lehet fogadni a legkülönfélébb sportok eseményeire, és olyan speciális funkciók is elérhetők, mint a live streaming, valamint a cash out.

Ráadásul a 888sport alternatív link nélkül is elérhető. A világhálón fellelhető 888Sport áttekintések alapján a buki Magyarországon is piacvezető lehetne.

Viszont sajnálatos módon a bet365-tel és a William Hill-lel ellentétben ez a cég egyelőre nem fogad magyarországi IP-címről ügyfeleket, és magyar nyelvű kezelőfelület sem biztosított a rendszeréhez.

Korlátozások

A szolgáltató jelenleg nem fogad Magyarországon élő ügyfeleket

Nincs magyar nyelvű felhasználói felület a rendszerhez

Az üdvözlő bónusz mértéke igen csekély

Összegzés:

7.4/10

888Sport GYIK

? VPN-t használva nyithatok számlát Magyarországról?
Meglehet, hogy egy profi VPN szoftvert használva meg tudja oldani a regisztrációt, viszont idővel a számlánkat verifikálnunk kell, aminek részét képezi a lakcím igazolása is, ezért nincs értelme az ilyen jellegű trükközésnek.
? Milyen dokumentumokat kell feltöltenem a számlám verifikálásához?
A személyazonosságunkat kell igazolni (erre egy arcképes igazolvány mindkét oldalának fotója is megfelel), valamint a lakcím (pl. egy közüzemi számla, amin a neve mellett a lakcíme is szerepel, vagy egy bankszámla kivonat).
? Az okostelefonomat, tabletemet is használhatom bankoláshoz?
Természetesen az okoskészülékével is elintézheti a be- és a kifizetéseket is, legyen szó akár a 888Sport mobil oldalának, vagy a natív mobil alkalmazásnak a használatáról.
? Lehet fogadni sporton kívül másra is a 888Sport-nál?
Igen. A szolgáltató weboldalán a többi között még politikai eseményekre (pl. USA elnökválasztás) is köthet fogadásokat.
? A 888Sport a sportfogadás mellett egyéb termékeket is kínál?
Igen. A cégcsoport bármelyik weboldalán regisztrált felhasználói fiókkal az egyéb termékeket is használhatjuk: pl. 888 Casino, Póker, Bingó.888sport Vélemények

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Visszajelzés küldése regisztrálnia kell

Általános információ
Képernyőképek
Az áttekintés szerzője