Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

888sport sportfogadás - magyar alternatív link

7.4/10

Előnyök:

 • A Londoni Tőzsdén jegyzett

 • GBGA, EGBA tanúsítvánnyal rendelkező

 • „Egzotikus” sportokat is magába foglaló sportág-kínálat

 • Funkcionális mobil applikáció

Fizetési:

Mutass többet

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  4

 • Esélyek

  7

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  8

Ebben a véleményben

888Sport alternatív linkek és elérése

Ahogy említettük, a 888Sport inkább idegenbe szakadt hazánkfiainak jelent alternatívát, mert ez a sportfogadási oldal jelenleg nem szolgáltat Magyarországon, még alternatív linken keresztül sem. A VPN megoldásokat meg el kell felejteni, mert bármikor, amikor kifizetést igényelsz, bekérhetik a személyes irataid. És amennyiben kiderül, hogy a regisztrációval megszegted a felhasználási feltételeiket, akár még a befizetett pénzed is bukhatod!

Ennek az áldatlan állapotnak a gyökere, hogy pár éve még számos külföldi bukmékert és online kaszinót feketelistáztak és blokkoltak hatóságilag a magyar weben. Ez a gyakorlat akkor ért véget, amikor több ilyen szolgáltató is perre ment a magyar állammal szemben. többek között az Európai Bíróságon.

Ez utóbbi is kimondta, hogy a hazai, egyetlen weboldalt monopol helyzetbe hozni kívánó törekvések sértik a szolgáltatások szabad áramlásának uniós alapjogát. Ezt követően külföldi online játékterek sokasága zúdult be a magyar piacra is. Reméljük, a 888Sport is követi hamarosan a példájukat, hiszen egyébként mindent mást tudna.

888Sport alternatív link

Bónuszok és promóciók

4.0/10

Fogadóiroda kiválasztáskor mindig sarkalatos kérdés szokott lenni, hogy az adott bukméker nyújt-e kezdő bónuszt, valamint egyéb promóciókat, és ha igen, akkor milyen feltételekkel. Hiszen hiába ad egy buki 200%-os, 60 ezer Ft összegű bónuszt, ha a megforgatási követelményei majdhogynem teljesíthetetlenek.

888 sports bónuszok és promóciók
A 888Sport esetében szerencsére ez nem így van. De lássuk akkor, hogy miből élünk – azaz mit nyújt a 888Sport bónuszok, speciális akciók terén.

Szerezzen ingyenes fogadást 11870HUF értékben!

Amennyiben a szolgáltató új ügyfeleként élni kíván ezzel a promóciós lehetőséggel, akkor mindössze ennyi a teendője (a szolgáltató weboldalán található információk alapján):

 • A regisztrációt követően, az első befizetéskor legalább 3956HUF-nak megfelelő összeget tölt fel a belső egyenlegére;
 • A befizetéskor megadja a 888Sport bónuszkódját: 30fb;
 • Megteszi legelső fogadását az oldalon (ez pre-match és élő fogadás is lehet) legalább 10£ értékben, min. 1.50-ös szorzóval;
 • A fogadás kimenetelétől függően 11870HUF-nak megfelelő értékű free bet-et fog jóváírni a bukméker iroda a felhasználói fiókjában.

Nyerjen 5€ összegű free bet-et minden nap!

Ez a speciális promóció főként azoknak ajánlható, akik nem riadnak vissza a nagyobb mértékű kockázatvállalástól, és akár 5.00-ös szorzón, vagy afelett is hajlandók fogadni. Az oldalon „Make your winners even sweeter” sportfogadás promóciónak annyi a lényege, hogyha bármilyen piacon, legalább 3592HUF-s tétben, 5.00-ös (vagy magasabb) szorzón fogadva nyer, akkor a buki ad mellé egy 1796HUF értékű ingyenes fogadást. Az akciónak csupán annyi a „szépséghibája”, hogy heti szinten csak egyszer vehető igénybe.

Konklúzió a 888Sport sportfogadás ajánlatairól

Az embernek nem kell ahhoz matematika professzornak lennie, hogy rájöjjön, a 888Sport-nál eléggé szűkmarkúan bánnak a sportfogadás termékhez kínálat bónuszokkal. Tény, hogy a weboldalon időszakosan vannak egyéb, sportágakhoz vagy sporteseményekhez kötődő speciális promók is.

De, ha azt vesszük alapul, hogy a kelet-európai gyökerekkel rendelkező fogadóirodáknál nem ritkák a 30-35,000 HUF értékű számlanyitási akciók, akkor bizony ezen a fronton a 888Sport nem teljesít túl jól.

Regisztráció

Esélyek

7.0/10

Bukméker választáskor koránt sem mindegyik, hogy egy kiszemelt fogadóiroda milyen szorzókat nyújt, és milyen margó mellett teszi ezt. A 888Sport magyar felhasználói közepes marginok mellett fogadhatnak a 888sport sportfogadási weboldalon a legnépszerűbb csapatsportokra (foci, kosárlabda, jégkorong), amelyekhez a fogadóiroda nagyjából ugyanolyan mértékű szorzókat kínál, mint az angliai bukik legtöbbje.

Viszont az igaz, hogy az olyan jobban népszerű sportok, mint például az asztalitenisz adott a margin% -os aránya relatíve alacsony (5% körüli), és az odds-ok is igen jók. Ráadásul ez elmondható a Magyarországon közepesen népszerű sportok esetében, mint például a tenisz.

A rangosabb tenisztornák meccseire megismerhető magas szorzókkal és rendszerekkel 5-6% közötti különbség mellett lehet fogadásokat kötni pre-match, valamint játék közbeni fogadások (élő fogadás) között.

Mindent egybevetve, a 888Sport szorzói kapcsán kijelenthető, hogy nem tartoznak ugyan az ágazat legjobbjai közé, de vannak mások is, jó nevű fogadóirodák ajánlataiban található odds-okkal. Ezért bátran kijelöljük, hogy a legjobb sportfogadás oldalak közé tartoznak 888Sport a szorzók jelentős biztosan nem köd csalódást okozni.

Regisztráció

Mobil

7.0/10

A 888Sport a legjobb sportfogadás oldalak gyakorlatát követve nem csak mobil készülékre optimalizált weboldalt, hanem natív mobil alkalmazást is nyújt a sportfogadás termékéhez. A 888Sport mobile app jelenleg kétféle verzióban szerezhető be: Android-os, illetve iOS-os – az előbbit a 888Sport letöltés oldaláról, az utóbbit az App Store-ból lehet beszerezni.

888 sport mobil

Bármelyik változatot is használja majd, tapasztalni fogja, hogy tökéletesen megfelel az online sportfogadáshoz úgy pre-match, mind live betting fogadások esetében. És az app-pal természetesen az olyan speciális funkciók is használhatók, mint a cash out.

Emellett még a live streaming (élő sportesemény közvetítés) is a rendelkezésre áll, amivel a többi között lóverseny futamokat, és más izgalmas sporteseményeket követve fogadhat az applikációval valós időben, online.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több

Regisztráció

Használhatóság

8.0/10

A 888Sport Magyarországon jelenleg nem nyújt szolgáltatásokat, azonban a bukméker nagyon is megfelelő lehet az Egyesült Királyságban, vagy más EU-s tagállamokban élő és dolgozó magyaroknak.

Ugyanis a fogadóiroda a maximálisan megbízhatók közé tartozik, rendkívül széleskörű fogadási kínálatot nyújt, és számos piacon lehet az oldalán fogadni a legnépszerűbb csapatsportok mellett akár olyan különleges sportokra is, mint például a Peaspallo.

A 888sport fogadóiroda rendszerének működése teljesen „akadásmentes”, aminek köszönhetően a 888Sport oldalak letöltése pillanatok alatt megtörténik, és az oldalátirányítások is villámgyorsak.

Viszont tény, hogy a magyar nyelvi támogatás hiánya miatt legalább középszintű angol nyelvtudás szükséges a 888sport sportfogadás weboldal használatához.

Előnyök

Korlátozások

Magyar nyelvi támogatás hiánya

Regisztráció

A fogadások típusai

9.0/10

A 888Sport fogadás kínálata kimondottan jónak számít az ágazatban.

A fogadási típusok terén ugyan nem nyújt semmi újat a buki: single bet, gyűjtő, és többféle system típusú fogadási mód érhető el az oldalukon, emellett természetesen a manapság már alapnak számító élő fogadás (in-play betting) is biztosított. A fogadási piacokat közelebbről szemügyre véve megállapítható, hogy a szigetországban legnépszerűbb sportnak számító focihoz van a legtöbb ajánlata (alatta / felette, pontos eredmény, hendikep, speciális piacok, stb.). De az egyéb népszerű csapatsportok (kosárlabda, baseball, rögbi, jégkorong) esetében is aránylag bőséges a piac és fogadáskínálat.

A megfogadható sportok száma és a sportesemények tekintetében sincs szégyenkezni valója a szolgáltatónak. Az Európa-szerte kedvelt sportágak mellett, jó pár „egzotikus” sportra is lehet az oldalon fogadni online: pl. kelta sportok, netball, pankráció, stb. A fogadási kínálatot pedig az olyan, brit régióban igen népszerű sportok teszik teljessé, mint a ló- és agárverseny, valamint a meglepően bőséges e-sport felhozatal.

Darts

UFC

Tenisz

Kosárlabda

Lóverseny

F1

Foci

Regisztráció

Megbízhatóság

10.0/10

A 888Sport Magyarország lakosainak jelenleg nem engedélyezi a regisztrációt. De ennek ellenére azért nem árt, ha az ember képben van a céggel kapcsolatos legfontosabb információk terén. Hiszen könnyen meglehet, hogy a közeljövőben a bukméker a magyar piacon is megveti a lábát.

fogadóirodá 888sport Megbízhatóság és biztonság

A 888Sport nem „mai gyerek”, hiszen a 888 Holdings PLC részeként működő fogadóiroda már 2008 derekén belépett a nemzetközi sportfogadás piacára, és az azóta eltelt évek alatt tanúbizonyságot tett a megbízhatóságáról.

A weboldalt a Máltán bejegyezett Virtual Global Digital Services Limited vállalat működteti (reg. szám: C90997; székhely címe: Level G – Office 1/3241 -, Quantum House 75, Abate Rigord Street, Ta’ Xbiex XBX 1120, Málta).

A cég működési engedélyét a Máltai Szerencsejáték Hatóság állította ki (MGA/B2C/543/2018). Ez a licenc a 888Sport fogadóirodát feljogosítja arra, hogy az EU területén online sportfogadás szolgáltatást nyújthasson. Az MGA-s licenc mellett a 888Sport a UK Gambling Commission által kibocsájtott játékengedéllyel is rendelkezik.

A 888Sport külsős, független ellenőrző organizációkkal is együttműködik, mint például a GBGA és az eCOGRA, de emellett játékos-védelmi szerepkört betöltő szervezetekkel is kapcsolatban áll – pl. GAMSTOP, BeGambleAware.

Mindezekből az szűrhető le, hogy a 888Sport nemcsak teljes mértékben megbízható szolgáltató, hanem az is, hogy a saját hatáskörén belül minden tőle telhetőt megtesz a felelősségteljes játékszervezés érdekében.

Regisztráció
Egyszerre csak három bukmékert hasonlíthatsz össze. Kérjük, távolítsd el egyik bukmékert, hogy egy másikat vehess fel az összehasoníltásba

Összehasonlít

1BET

Betinia

Casinia

MalinaCasino

20bet

Fezbet

Librabet

Zulabet

Rabona

CampoBet

TippmixPro

Unibet

LVbet

Energybet

22bet

Bwin

Bet365

Sportaza

18Bet

Wazamba

Üdvözlő bónusz

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

4.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

A Londoni Tőzsdén jegyzett

GBGA, EGBA tanúsítvánnyal rendelkező

„Egzotikus” sportokat is magába foglaló sportág-kínálat

Funkcionális mobil applikáció

Magyarországról a szolgáltató nem fogad ügyfeleket

Üdvözlő bónusz

100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

Fogadási margin

6.4%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

8.5/10

Használhatóság

8.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

7.5/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

10.0/10

Nagyon jól kialakított felhasználói felület.

Jónak mondható kínálat a legnépszerűbb sportokból.

Fociból számos kisebb ligára is lehet fogadni.

E-sportban is erős.

Fontos információk hiányoznak.

Elég kemény bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

7.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

5.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 30-féle sportágra fogadhatsz.

Magas odds-okat találhatsz.

Sporton kívüli eseményekre is köthetsz fogadásokat (pl. zenei díjátadók, politika).

Több mint 1500 megjátszható esemény közül válogathatsz!

Magas minimum be- és kifizetés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

35.000 HUF Első Befizetés bónusz

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több, mint 25 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti értékű bónuszokat érhetsz el

Megjátszhatsz politikai és közéleti eseményeket is, például zenei díjátadó gálát

Több, mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz

Nincs európai engedélye

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

A 35.000 HUF értékű üdvözlő bónusz

Fogadási margin

8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

7.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 29-féle sportágra fogadhatsz.

Átlag feletti szorzókkal játszhatsz.

Politikai és közéleti események is szerepelnek a palettán.

Több mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz.

Curacaói engedély

Bónusz igénylése

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35,000 HUF

Fogadási margin

6.7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

6.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.0/10

Több mint 20-féle sportág

Átlag feletti értékű bónuszok

Kriptovalutával is fizethetsz

Egyszerű és gyors a regisztráció

Nehezen átlátható főoldal

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 30,000 HUF

Fogadási margin

7.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.6/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.5/10

Támogatás

8.0/10

32 féle sportágra fogadhatsz

Átlag feletti mennyiségű bónuszok

Külön promóciók a legnagyobb tornákra specializáltan

Átlátható, könnyen kezelhető felület

Még nem rendelkezik EU-s licensszel

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

10.0/10

Jelentős összegű első befizetési bónusz

Kimondottan sok sportfogadás promóciós program

Stabil céges háttér, 100%-osan legális működés

Havi szinten több ezer sportesemény

Az online chat időnként eléggé lassan töltődik be

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.2/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

5.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

5.0/10

Támogatás

8.0/10

Magyarul elérhető webhely

Számos bónusz és verseny

Magas szorzós élő fogadá

MGA licenc, eCOGRA tanúsítvány

Nincs mobilapp és livestream

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

6.5/10

Támogatás

9.0/10

Jókora kezdő bónusz

Izgalmas sportfogadási promóciók

Magas szorzók

24/7 magyarul ügyfélszolgálat

Nincs élő közvetítés

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF

Fogadási margin

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

7.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

9.0/10

Kedvező bónuszok és promóciók

Magyar nyelvi támogatás

Versenyképes oddsok

VIP tagság lehetősége

Nincs saját mobilapp

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

100%-ban legális

Fogadási margin

9.5%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.4/10

Bónuszok és promóciók

5.0/10

Esélyek

6.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

6.0/10

Támogatás

9.0/10

100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

20-féle népszerű sportág

Kiváló oddsok fociban és teniszben

Nincs mobilos applikáció

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

10.000 Ft Bónusz

Fogadási margin

6.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.9/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

6.5/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

8.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

9.0/10

Megbízható szolgáltató

50 HUF minimumtét

Számos bónusz és promóció

Széles fogadási kínálat

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

200% sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

8.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

9.0/10

Bónuszok és promóciók

9.0/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Több mint 1500 sportesemény

Folyamatosan megújuló promóciók és bónuszok

Alacsony minimum befizetési határ

Extrém fogadási események

A sportfogadási rész csak angol, német és lengyel nyelven érhető el.

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 40.000 HUF

Fogadási margin

8.2%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

7.6/10

Bónuszok és promóciók

6.5/10

Esélyek

9.0/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

10.0/10

Megbízhatóság

8.0/10

Fizetési lehetőségek

7.5/10

Támogatás

4.5/10

Cash-Out funkció

EnergyPoints hűségpontokkal vásárolhatsz az EnergyShopban

Virtuális mérkőzésekre is fogadhatsz

Számos befizetési lehetőség közül választhatsz

Kevés bónuszt lehet igényelni

Bónusz igénylése

Gyors Kifizetés

Üdvözlő bónusz

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

6.1%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.8/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

10.0/10

Használhatóság

10.0/10

A fogadások típusai

7.0/10

Megbízhatóság

10.0/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

8.0/10

100% -os kezdő bónusz

Számos fizetési lehetőség

Játék akár €10 téttől

Pénteki bónusz

Nehéz bónuszfeltételek

Bónusz igénylése

Legjobb Mobilra

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 20.000 HUF

Fogadási margin

7%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.4/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.0/10

A fogadások típusai

7.5/10

Megbízhatóság

8.5/10

Fizetési lehetőségek

8.5/10

Támogatás

9.0/10

Igényes iOS és Android platform

Több mint 50 sportág

Sok fizetési lehetőség

Abszolút megbízható

Kissé hosszas kifizetés

Bónusz igénylése

Legjobb Futballra

Üdvözlő bónusz

Akár 15.000 HUF fogadási kredit

Fogadási margin

5.9%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.2/10

Bónuszok és promóciók

7.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

9.0/10

Használhatóság

9.5/10

A fogadások típusai

8.0/10

Megbízhatóság

9.0/10

Fizetési lehetőségek

7.0/10

Támogatás

8.0/10

Élő sközvetítés mobilon is

Igényes magyar változat

Egyedülálló fogadási alkalmazás

Folyamatosan frissülő tudásbázis

Élőzés csak pluszos számlával

Bónusz igénylése

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Új Bukméker

Üdvözlő bónusz

100% Kezdő bónusz 35 000 Ft-ig

Fogadási margin

8.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.0/10

Bónuszok és promóciók

8.0/10

Esélyek

8.0/10

Mobil

8.0/10

Használhatóság

7.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

9.0/10

Támogatás

8.0/10

Kifejezetten magas oddsok élő fogadásokhoz

Magyar nyelvű felhasználói felület

Elképesztően sok – több mint 200 – piac focihoz

Cash out lehetőség és Bet Builder funkció

Nincs live streaming (élő közvetítés) funkció

Bónusz igénylése

Legjobb eSportra

Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz akár 40.000 HUF

Fogadási margin

7.3%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.1/10

Bónuszok és promóciók

7.5/10

Esélyek

8.5/10

Mobil

7.0/10

Használhatóság

8.0/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

7.0/10

Fizetési lehetőségek

8.0/10

Támogatás

10.0/10

100%-os 40 000 Ft-ig terjedő üdvözlőbónusz

Versenyképes futball szorzók az ázsiai hendikep és 1x2 fogadásban

Fogadási típusok gazdag kínálata

Extra díj nélküli be- és kifizetések

Hiányos, csak angol nyelven elérhető GYIK

Bónusz igénylése

Üdvözlő bónusz

Sport bónusz 35.000 HUF

Fogadási margin

8.8%

Egyszerűen megfogalmazva: a fogadási margin az az ár, amit a bukmékernek kell fizetned, hogy megtehesd a tétedet

Értékelése

8.3/10

Bónuszok és promóciók

8.5/10

Esélyek

6.5/10

Mobil

6.0/10

Használhatóság

7.5/10

A fogadások típusai

9.0/10

Megbízhatóság

9.5/10

Fizetési lehetőségek

10.0/10

Támogatás

9.5/10

FunID-vel is beléphetsz az oldalra

Mindig újabb és újabb versenyeken vehetsz részt

Saját játékpénzzel is rendelkezik, amit értékes jutalmakra válthatsz be

Egyes eseményeknél nagyon magas odds-okat kínál

GYIK részlege bővítésre szorul

Bónusz igénylése

Fizetési lehetőségek

6.0/10

A szolgáltató weboldalán a be- és a kifizetésekhez többféle opció biztosít a cég ügyfelei számára, amelyek között „hagyományos” fizetési módok, és úgynevezett alternatív fizetési megoldások is megtalálhatók.

Ami közös bennük, hogy ezek mindegyike maximálisan biztonságos, valamint az, hogy a fogadóiroda sem az egyenleg feltöltések, sem a pénzkivételek alkalmával nem számít fel extra költséget.

Ajánlott 888Sport befizetés módok:

 • Bank- és hitelkártyák (Mastercard);
 • Rapid Transfer (Gyors banki átutalás);
 • Hagyományos banki átutalás;
 • E-pénztárcák (PayPal, Skrill, NETELLER, ecoPayz, MuchBetter).

Ajánlott 888Sport kifizetés módok:

 • Bank- és hitelkártyák (Mastercard);
 • Hagyományos banki átutalás;
 • E-pénztárcák (PayPal, Skrill, NETELLER).

A sportfogadás szolgáltató weboldalán található egyéb fizetési metódusok nem minden régióban érhetők el. Ezért elsősorban a tartózkodási helye szerinti országtól függ, hogy használhat-e egy adott bankolási módot vagy sem. Viszont a fentebb feltüntetett opciók rendszerint Európa-szerte elérhetőek, ezért érdemes közülük választani, és lehetőleg azt használni a nyereménykivételekhez, amit az első befizetés alkalmával is igénybe vettünk.

Alkalom Idő Díj
Alkalom Idő Díj

19.781 HUF akár 5 munkanap nincs
3956 HUF legfeljebb 10 perc nincs
3956 HUF legfeljebb 10 perc nincs
3956 HUF legfeljebb 10 perc nincs
3956 HUF legfeljebb 10 perc nincs
19.781 HUF 5-7 munkanap nincs
1187 HUF 1-2 nap nincs
1187 HUF 1-2 nap nincs
1187 HUF 1-2 nap nincs
1187 HUF akár 5 munkanap nincs
Regisztráció

Támogatás

8.0/10

Az ügyfélszolgálat kapcsán először is vegyük át, hogy milyen 888Sport kapcsolat opciók állnak az ügyfelek rendelkezésére. A bukméker iroda ügyfélszolgálatán dolgozó szakemberekkel többféleképpen is fel lehet venni a kapcsolatot.

888sport Támogatás
A leginkább kézenfekvő opció az online chat, ami 24/7 rendszerben érhető el. De emellett – amennyiben az adott ügy nem túl sürgős – e-mailen, valamint online üzenetküldő űrlap beküldésével, és telefonon is fel lehet venni a kapcsolatot a cég munkatársaival, akik szakszerűen és udvariasan válaszolnak a kérdésekre, és minden tőlük telhetőt megtesznek az adott probléma megoldása érdekében.

Viszont mielőtt felvenné a kapcsolatot az ügyfélszolgálatosokkal, érdemes körülnézni a FAQ (GYIK) szekcióban, mert könnyen meglehet, hogy ott megleli a választ az Önt foglalkoztató kérdésre / problémára.

Telefon

Email

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő 1 percen belül 10 percen belül 1-2 percen belül

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
16.11.2020

888sport link

Összegzés

7.4/10

A 888Sport a legjobb sportfogadás oldalak egyike, ugyanis teljes mértékben megbízható, hatalmas sportág kínálattal bír, számos piacon lehet fogadni a legkülönfélébb sportok eseményeire, és olyan speciális funkciók is elérhetők, mint a live streaming, valamint a cash out.

Ráadásul a 888sport alternatív link nélkül is elérhető. A világhálón fellelhető 888Sport áttekintések alapján a buki Magyarországon is piacvezető lehetne.

Viszont sajnálatos módon a bet365-tel és a William Hill-lel ellentétben ez a cég egyelőre nem fogad magyarországi IP-címről ügyfeleket, és magyar nyelvű kezelőfelület sem biztosított a rendszeréhez.

Korlátozások

A szolgáltató jelenleg nem fogad Magyarországon élő ügyfeleket

Nincs magyar nyelvű felhasználói felület a rendszerhez

Az üdvözlő bónusz mértéke igen csekély

Összegzés:

7.4/10

GYIK

? VPN-t használva nyithatok számlát Magyarországról?
Meglehet, hogy egy profi VPN szoftvert használva meg tudja oldani a regisztrációt, viszont idővel a számlánkat verifikálnunk kell, aminek részét képezi a lakcím igazolása is, ezért nincs értelme az ilyen jellegű trükközésnek.
? Milyen dokumentumokat kell feltöltenem a számlám verifikálásához?
A személyazonosságunkat kell igazolni (erre egy arcképes igazolvány mindkét oldalának fotója is megfelel), valamint a lakcím (pl. egy közüzemi számla, amin a neve mellett a lakcíme is szerepel, vagy egy bankszámla kivonat).
? Az okostelefonomat, tabletemet is használhatom bankoláshoz?
Természetesen az okoskészülékével is elintézheti a be- és a kifizetéseket is, legyen szó akár a 888Sport mobil oldalának, vagy a natív mobil alkalmazásnak a használatáról.
? Lehet fogadni sporton kívül másra is a 888Sport-nál?
Igen. A szolgáltató weboldalán a többi között még politikai eseményekre (pl. USA elnökválasztás) is köthet fogadásokat.
? A 888Sport a sportfogadás mellett egyéb termékeket is kínál?
Igen. A cégcsoport bármelyik weboldalán regisztrált felhasználói fiókkal az egyéb termékeket is használhatjuk: pl. 888 Casino, Póker, Bingó.

Általános információ

Info_sidebar
Cím 888sport
Hivatalos oldal
Alapítási év 1997
Telefon None
Email None
Kifizetések Banki átutalással, Neteller, PayPal, Skrill, MasterCard, BitCoin
UK Gambling Commission
Az áttekintés szerzője

Attila Ferencz

Attila Ferencz

Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal.

888sport - vélemény a játékosoktól

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Set all stars

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

Kérjük, regisztráljon, <br>hogy visszajelzést küldjön

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése