Utolsó frissítés:

Vélemény hozzáadása

Betsson Magyar Vélemények

7.8/10

Előnyök:

 • Megbízható szolgáltató

 • Kielégítő fogadási kínálat

 • Remek asztali és mobil platform

 • Élő fogadás és cash out lehetőség

Fizetési lehetőségek:

Banki átutalással NETELLER Skrill Mastercard

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Értékelések

 • Bónuszok és promóciók

  6

 • Esélyek

  9

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  10

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  5

 • Támogatás

  7

Betsson alternatív linkek és elérése

A Betsson azon magyar játékosok számára jöhet szóba, akiknek egy másik országban van állandó lakcímük.

Ez a fogadóoldal ugyanis például Lengyelországban, Németországban vagy Portugáliában sem elérhető. Kár érte, hiszen a kínálata és a gyorsasága is kivételes. Alternatív link a belépéshez nincs, mi is VPN-en keresztül teszteltük. Ami nem azt jelenti, hogy bárki másnak ugyanezt ajánlanánk, hiszen az ilyen trükközésnek könnyen az lehet a vége, hogy a személyazonosságod és lakcímed igazolásakor megtagadják a nyereményed kifizetését.

Ez az elzárkózás a magyar piactól azért is meglepő, mert a Betsson mögött egy, számos korrekt játékszervezési tanúsítvánnyal és komoly szakmai múlttal bíró cég áll, aminek nagyon jó híre van ebben a szektorban.

Mégis előfordul, hogy egyes szolgáltatók nem szeretik az online szerencsejátékot tekintve az olyan jogilag szürkezónás helyet, mint Magyarország. A labda e tekintetben a magyar törvényhozás oldalán pattog, hiszen de facto már számos más bukméker tevékenykedik itt akadály nélkül.

Betsson alternatív link

Bónuszok és promóciók

6 / 10

Az éppen aktuális Betsson bónuszok és promóciók a szolgáltató weboldalának „Promotions” részlegében tekinthetők meg.

A felhozatal meglepően bőséges, már-már zavarba ejtő, azonban a sportfogadás termékhez koránt sincs annyi speciális ajánlat, akció, mint a szolgáltató egyéb termékeihez (casino, póker). Ettől függetlenül azért elmondható, hogy például számos angol bukihoz képest a Betsson jobban muzsikál ezen a területen.

100%-os kezdő sportfogadás bónusz akár 35935HUF értékben

Ezt az ajánlatot új ügyfélként regisztrálva lehet igénybe venni. Ha ki szeretné hozni belőle a maximumot, akkor az első egyenlegfeltöltéskor legalább 35935HUF-t (vagy ennek megfelelő összeget más pénznemben) kell befizetnie a Betsson-os számlájára.

Már akkor is hozzájuthat némi üdvözlő bónuszhoz, ha 3593HUF-ot fizet be, ám ebben az esetben csak 10€-ot írnak jóvá a bónuszegyenlegén. Ugyanakkor azonban az is igaz, hogy az akcióban Betsson bónuszkód megadás nélkül is részt lehet venni.

A sportfogadáshoz kínált kezdő bónuszra 6x-os megforgatási követelmény van jelenleg érvényben: a bónuszra feljogosító első befizetést + a bónuszként kapott pénzt 6 alkalommal kell olyan fogadásokra / kimenetelekre feltenni, amelyeknek a szorzója legalább 1.50-ös. A bónusz kijátszására 30 napunk van. Nem árt tudni, hogy ha Skrill, vagy NETELLER révén bonyolítja le az első befizetését, akkor automatikusan kizárásra kerül ebből az akcióból.

Az üdvözlő ajánlat részeként a szolgáltató egy 3593HUF értékű Free Bet-et is ad, melynek felhasználására csupán egy hét áll rendelkezésünkre. Viszont jó hír, hogy a Free Bet révén szerzett nyereményt mindössze 1 alkalommal kell megforgatni (a minimum odds itt is 1.50).

Egyéb Betsson sportfogadás promóciók

A szolgáltató weboldalán az üdvözlő bónuszon kívül egyéb promóciókat is találhat, amelyekhez csatlakozva – amennyiben Fortuna Önre mosolyog – elég szép profitra lehet szert tenni.

Viszont mindegyik promóciós ajánlatra egyedi felhasználási feltételek vonatkoznak, ezért soha ne mulassza el elolvasni ezeket a tájékoztatókat a „Read more” gombra kattintva.

Esélyek

9 / 10

Amennyiben kifejezetten magas oddsokra „vadászik”, és olyan fogadóirodánál szeretne számlát nyitni, ami a piaci átlagnál előnyösebb szorzókat nyújt, akkor a lehető legjobb helyen jár.

Ugyanis a Betsson magyar ügyfeleként egyebek mellett a top labdarúgó ligák (Bundesliga, Premier League, LaLiga) meccseire 4-6% közötti margin mellett fogadhat kimondottan magas szorzókon pre-match fogadások esetében a 3 opciós végkimenetel piacon.

A focin kívül az egyéb, kontinens-szerte népszerű sportok mérkőzéseihez – például tenisz, kosárlabda, jéghoki – is remek szorzókat kínál a fogadóiroda. De, ha az e-sportok felé húz leginkább a szíve, akkor sem lesz oka panaszra.

Mert legyen szó akár CS:GO, vagy Stracraft 2 összecsapásokról, a különböző pre-match fogadási piacoknál a margin csak ritkán lépi át a 8%-ot. Ugyanez a többi között még a rangos sakkversenyek / tornák fordulóinak mérkőzései esetében is elmondható.

Fogadási margin

 • Baseball

  Baseball

  5.36%

 • Boxing

  Boxing

  7.21%

 • Cricket

  Cricket

  6.89%

 • Formula 1

  Formula 1

  7.04%

 • Kosárlabda

  Kosárlabda

  8.05%

 • MMA

  MMA

  6.39%

 • Rugby

  Rugby

  7.82%

 • Tenisz

  Tenisz

  7.01%

Átlagos fogadási margin: 7%

Mobil

7 / 10

A Betsson sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatóként is működő bukmékernél a mobil platformra is kiemelt figyelmet fordítanak.

Ennek tudható be, hogy a Betsson mobile app mindent tud, amit manapság az online sportfogadás szerelmesei elvárnak egy ilyen típusú alkalmazástól: funkcionális, felhasználóbarát, kevés helyet foglal az adott készülék tárhelyén, és csak minimális az erőforrás igénye. Ráadásul az applikáció, amellyel hozzáférhet a buki teljes fogadási ajánlatához, nem csak a pre-match és az élő fogadások megtételére alkalmas, de a live streaming szolgáltatás és a cash out funkció is flottul működik vele.

A hab a tortán pedig, hogy az applikációval a Betsson kaszinójában elérhető, valódi pénzes játékokkal is játszhatunk, sőt, még az élő kaszinó szolgáltatást is igénybe tudjuk venni. Az app Androidos változatát a Betsson letöltés oldaláról lehet elérni (előzetesen engedélyezni kell a külső forrásból származó .APK fájlok telepítését). Az iOS készülékekre fejlesztett app-verzió pedig az App Store-ból szerezhető be.

Játszhatsz Mobil Böngészővel

Mobil Böngészővel

Több

Játszhatsz Opera Mini

Opera Mini

Több

Használhatóság

8 / 10

Sajnos egyelőre a Betsson Magyarország régiójából nem fogad ügyfeleket.

Viszont a regisztráció nem okoz gondot a Skandináv államok egyikében sem, illetve az olyan országokban élő honfitársainknak is elérhető, mint például Németország, Ausztria, Anglia, vagy Spanyolország.

Előnyök

Korlátozások

Betsson Magyarország régiójából nem fogad ügyfeleket.

A Betsson fogadóiroda online sportfogadás részlege láttán az embernek némi túlzással tátva marad a szája. A fogadható sportok száma átlagon felüli, és egymást érik a különböző sportágak olyan eseményei, amelyekre többféle piacon lehet különböző típusú fogadásokat kötni.

A weboldal működése teljes mértékben zökkenőmentes, aminek köszönhetően a különféle tartalmak, Betsson oldalak letöltése csak tizedmásodperceket vesz igénybe.

Az intuitív felhasználói felülettel ellátott Betsson sportfogadási részlegének oldalán az online fogadás gyerekjáték, melyben oroszlánrésze van a szolgáltató leegyszerűsített, funkcionális fogadószelvényének is.

A fogadások típusai

10 / 10

A Betsson fogadás ajánlatának az egyik erőssége, hogy több, mint 30 sportra lehet rendszeresen fogadni oldalukon. Ráadásul a sportok mellett még politikai eseményekre, és különböző TV-műsorokra (pl. valóság show-k) is köthetünk fogadásokat. A klasszikus, népszerű sportokhoz (a focitól kezdve a rögbin át egészen a baseball-ig) aránylag sok fogadási piac áll a rendelkezésünkre:

 • statisztikai piacok – alatta / felette
 • duplaesély piacok
 • hendikepes és ázsiai hendikepes piacok
 • pontos eredmény piacok (gól vagy pontszám szerinti)
 • sportesemény adott szakaszára vonatkozó piacok
 • speciális piacok (pl. focimeccsnél lesz-e 11-es, kiállítás)

Viszont az e-sportokra és néhány speciális sportra általában csak 1-4 piacon tudunk fogadni. Persze ez nem a bukméker „hibája”, hanem egész egyszerűen arról van szó, hogy bizonyos sportágaknál (pl. darts, kerékpársport, lóverseny, agárverseny), azok jellegéből adódóan csak néhány főbb piac és pár megfogadható opció áll rendelkezésre.

Végezetül érdemes megjegyezni, hogy a Betsson-nál eléggé jónak mondható a piackínálat az élő fogadások terén is, ami különösen igaz a népszerű csapatsportok top ligáinak esetében.

Betsson Fogadások típusai:

Megbízhatóság

10 / 10

A skandináv (svéd) háttérrel rendelkező bukméker iroda webhelyét a BML Group Ltd. üzemelteti, amely Máltán van bejegyezve a C-34836 regisztrációs szám alatt. Aligha meglepő módon a cég székhelye is ebben az EU-s tagállamban van. A licencét az MGA állította ki (MGA/CRP/108/2004).

A Betsson a Máltai Szerencsejáték Hatóság által kiadott működési engedély mellett a Great Britain Gambling Commission által kiadott licenccel is rendelkezik, amelynek birtokában Nagy-Britanniában is nyújthat online sportfogadás- és távszerencsejáték szolgáltatásokat. Viszont tény, hogy a Betsson Magyarország tekintetében nem rendelkezik hivatalos működési engedéllyel.

Az online fogadóiroda a hivatalos szervek mellett független, ellenőrző szerepkört betöltő organizációkkal is együttműködik: EGBA, eCOGRA, valamint a játékos-védelemre specializálódott szervezetekkel, szolgáltatókkal is szoros kapcsolatot ápol: GAMSTOP, GAMCARE, GA.

A rendszert a cég a legmodernebb, 128-bites titkosítás technológiák alkalmazása révén védi (Verisign SSL), és garanciát vállal annak tekintetében, hogy a felhasználók által a rendelkezésére bocsájtott „érzékeny adatokat” nem szolgáltatja ki harmadik feleknek.

Fizetési lehetőségek

5 / 10

A sportfogadás- és szerencsejáték szolgáltató cég weboldala a tradicionális és a manapság „divatosnak” számító egyéb fizetési módokat is támogatja. Ennek köszönhetően a bankolást könnyen és problémamentesen megoldhatjuk. Azt viszont mindenképp figyelembe kell venni, hogy bizonyos fizetési módok csak egy adott országban / régióban érhetők el.

Népszerű Betsson befizetés módok:

 • Bank- és hitelkártyák (Mastercard);
 • Rapid Transfer (Gyors banki átutalás);
 • Hagyományos banki átutalás;
 • E-pénztárcák (Skrill, NETELLER, Payz, Entropay).
 • Paysafecard.

Népszerű Betsson kifizetés módok:

 • Bank- és hitelkártyák (Mastercard);
 • Hagyományos banki átutalás;
 • E-pénztárcák (Skrill, NETELLER).
Befizetési idő & Kifizetési idő
Alkalom Idő Díj Alkalom Idő Díj

Banki átutalással

15245HUF akár 5-7 munkanap nincs 6098HUF akár 5-7 munkanap nincs

NETELLER

3049HUF legfeljebb 1-2 perc nincs 6098HUF legfeljebb 1-2 perc nincs

Skrill

3049HUF legfeljebb 1-2 perc nincs 6098HUF legfeljebb 1-2 perc nincs

Mastercard

3049HUF legfeljebb 1-2 perc nincs 6098HUF akár 2-5 munkanap nincs

Támogatás

7 / 10

A Betsson kapcsolat opciói között megtalálható a napjainkban már alapvető ügyfélszolgálati elérhetőségnek számító online chat, ami az oldal bármelyik részlegéből elérhető. Emellett e-mailben is fel tudjuk venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és akár még telefonos visszahívási lehetőséggel is élhetünk.

Abban az esetben, ha valamilyen általános jellegű kérdésre szeretne választ kapni, meglehet, hogy nem is kell az ügyfélszolgálathoz fordulnia, mivel az oldalon egy igen jó FAQ (GYIK) részleg is található.

Support contacts

Telefon

Email

Élő chat

Hozzáértés 5 / 5 5 / 5 5 / 5
Udvariasság 5 / 5 4 / 5 4 / 5
Válaszadási idő 1 percen belül 30-60 percen belül 30-40 másodpercen percen belül

Összegzés

7.8 / 10

A Betsson mindent egybevetve a legjobb sportfogadás oldalak közé sorolható, ugyanis a szolgáltató egyike a legmegbízhatóbb bukmékereknek, a fogadási ajánlata kiváló lehetőségeket nyújt úgy a kezdő, mind a „vérprofi” sportfogadók számára. Ráadásul a Betsson alternatív link nélkül is elérhető. A weboldalon az élő fogadás mellett a cash back lehetőségével is élhetünk, vagyis, ha úgy látja jónak, szinte bármikor lezárhatja az adott fogadását / fogadásait.

A Betsson mobil alkalmazása kifejezetten sokoldalú, mivel a sportfogadás mellett a cég egyéb termékeinek használatára is alkalmas. Mindezeken felül az is a skandináv buki mellett szól, hogy az interneten elérhető Betsson értékelések alapján a szolgáltató nem korlátozza le azokat, akik rendszeres jelleggel nyernek nagyobb összegeket sportfogadással.

 • Korlátozások
 • A Betsson szolgáltatásai nem érhetők el Magyarországról
 • Az angol (vagy más idegen nyelv) ismerete elengedhetetlen az oldalrendeltetésszerű használatához
 • A fizetési módok között nem található meg a magyar felhasználók által közkedvelt PayPal

GYIK

?

A 100€-s kezdő bónusz mely országokban vehető igénybe?

Kérjük, olvassa el a bónuszhoz kapcsolódó felhasználási feltételeket, amely egyebek mellett azon országok listáját is tartalmazza, amelyek esetében a 100€-s kezdő bónusz nem vehető igénybe.
?

Hány felhasználói fiókot nyithatok a Betsson-nál?

A Betsson sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatónál kizárólag egy felhasználói fiókot / számlát lehet nyitni.
?

Mi a teendő, ha egy velem egy háztartásban élő rokonom is számlát szeretne nyitni?

Mivel az IP-cím és a lakcím ugyanaz, ezért az esetlegesen problémák elkerülése végett azt tanácsoljuk, hogy a szóban forgó rokon inkább egy másik szolgáltatónál nyisson számlát.
?

Kezdőként hogy fogjak bele a sportfogadásba a Betsson-nál?

Érdemes olyan sportágat kiválasztani, amit szeret, és aminek a szabályaival, eseményeivel tisztában van. Eleinte kis tétekben, „óvatosan” érdemes fogadni, de később akár nagyobb tétben system fogadásokkal is lehet próbálkozni.
?

Mit tegyek, ha megváltozott a lakcímem vagy egyéb alapadatom?

Ilyen jellegű probléma esetében, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a fogadóiroda ügyfélszolgálatának munkatársaival.

Általános információ

Cím Betsson
Hivatalos oldal www.betsson.com
Alapítási év 1963
Telefon Nincs
Email Nincs
Kifizetések Banki átutalással, NETELLER, Skrill, Mastercard
A fogadások típusai Golf, Átigazolás Fogadás, Snooker, Kézilabda, motoGP, Agárverseny, CS:GO, Jégkorong, Darts, UFC, Tenisz, Kosárlabda, Lóverseny, F1, Foci, Olimpiai játékok, eSport, Sakk, Bandy, Dota 2, Asztalitenisz, Vízilabda, NFL, Virtuális, Futsal, Tollaslabda, Krikett
Engedély MGA
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Sportfogadási stratéga: A nyerési stratégiák kidolgozásának szakértője fejlett elemzések és piaci betekintések segítségével